..

Life isn´t sbout waiting for the storm to pass, it´s about learning to dance in the rain. ♥


♥ vädret.

Åh, asså seriöst, det är fan sommarvärme! Älskar dessa dagarna! Och har så jäkla massa kul framför mig som händer! Igår körde jag och Hanna på ett hårt träningspass efter skolan och ett besök på city kebab med doddin, mycket jobbigt och mycket duktigt. Spinning/core stod på schemat, mitt humör var inte det bästa, vilket ledde till en totalt slutkörd mea. Varför tränar man bättre om man är på ett kasst humör? xd

Ahya, idag äre torsdag och en dag närmare helgen! Jag och Hanna drog in till stan och satte oss på ett fik och käkade frulle imorse, ny vana? It works for me :) Sedan blev det en vääldigt chill skoldag. Fick mvg på engelskauppgifter som gjorts och ig på ett matteprov så det jämnade ju ut sig bra.. hehe. ;) Efter skolan blev det att ta sällskap med manda till stan, sen på bussen hem möter man halva klassen, alltid trevligt!

Idag hade jag allt lite tid för bloggen, för jag sitter nergrävd i plugg.. kul! Engelska och tyska står på schemat men sedan taggar vi för en förjävla bra helg! (Hoppas vi på!) Morgondagen och valborg är till stor del planerade och detta kan inte bli misslyckat! Jag ska ha kul som bara den denna helgen har jag bestämt! Puss på er! ♥



Barbent i tisdags! loooovelyyy!


Mitt påsklov!

Mitt lov är i princip över och nu äre kvällen innan skolan drar igång.. kul! Not! Jaja, bara några veckor kvar till sommarlovet som ska äga så jäkla hårt! Har dock hunnit med en jäkla massa kul och najs grejer under lovet!

Niobe tjejkväll- så jäkla mys! Chokladfontän, godis, mat, chips och tjejsnack. Behöver jag säga mer? ;)

Grillkvällar - Galgberget, här hemma, hos Annie, på stranden. Man har alltid tid för lite grillning av kött och marshmallows! Underbaaart!

Helsingborg - jag och mami drog till helsingborg en dag, för jäkla mysig stad! Asgod mat, mysig shopping och ah, en allmänt bra dag helt enkelt! :)

Tränat - jag vet jag har lov, men jag har tränat! Blivit ett antal springrundor utomhus och ett pass på gymet. Duktigt tycker jag även om allvaret börjar imorgon ;)

Chillkvällar - chillkvällar med vännerna, här och hos Annie då vi bla annat fick reda på att Hanna har ett speciellt kakskratt. hahah!

Fester - ofc! klart vi hunnit med lite ferre på lovet as well. Vissa asnice vissa mindre bra men det ägde ändå att få stå och dansa och bara ha kul med vännerna, det är det helgerna är till för så det har vi tagit vara på!

Påsken - firats med familjen, långfredagen spenderades i furet med kusinen och hans familj! Äta gott, spela fotboll i trädgården, leta påskägg och sedan sitta och prata framför ett fett påskäg! Ägit ;) hahha. Lördagen hade jag grille med vännerna här hemma sedan bar det på 18-års fest och sedan en fest vid sture. Alltid trevligt.
Söndagen spenderade jag på ett mysig fik i särdal med lite folk, en pannkakslunch och lite fotbollsspelande! Gödde!

Dagen idag har spenderats med Max, vi har bara chillat, ätit, fikat och solat. trevlans! Bra avslut på ett lov!

Där fick ni en liten sammanfattning av grejer jag hunnit med, nu har jag precis tryckt i mig lite käk och nu hade jag tänkt packa väskan för imorgon, nu jävlar ska det tränas fram tills sommarlovet drar igång! Oohja! C ya!


my new hair




Då vart man nyblonderad och fixad i huvet efter en dag hos frissan! Gödde! Håret behöver ju inte fixas till kvällen då! Perfa! vad jag nu ska hitta på är en annan femma, men det löser sig alltid! jag är galet taggad på ferre i alla fall! Tjiiing.


Påsklov!

Amen gud, jag har ju inte bloggat på evigheter. Men jag har mina anledningar, jag har verken haft tid eller lust. den förklaringen räcker tycker jag, nu har jag dock påsklov, ett förhoppningsvis väldigt varmt lov som kommer äga! Det har jag bestämt. I fredags hade jag en så jäkla mysig tjejkväll här hemma med mina tjejer från gamla klassen! Vi lagade god mat, satt och snackade konstant och sedan skivade vi frukt, tog fram godisskålen, la upp marshmallowsen och startade chokladfontänen! MUMS! När nästan alla tjejerna hade gått, stannade Annie och Hanna här ett tag så satt vi och dippa chips och bara snackade på. Mycket mysigt! Igår var det lördag, jag och Hanna drog och tränade och sedan blev det grillat. Kvällen spenderades på ett vääldigt bra sätt! Hellyckad. Najs förfest hos Felix med goa människor, sedan ferre i rotorp, hade skitkul! Kvällen avaslutades i stan, hänga runt med lite folk och äta nattamat på dinken/citykebab! Var väl i sängen strax innan fyra, så min kväll vart lyckad!

Nu har jag somsagt påsklov, och jag har en del roliga grejer inlpanerade, resten blir spontat och kul! Och det är stora solar på väderleksrapporten! (y) Så som ni kanske förstår kommer jag inte ha tid till bloggen särskilt mycket. Lovet ska spenderas med vänner, fester, shopping, träning, sola och annat mysigt helt enkelt! Hejsvejs!



Såhär såg jag ut igår! ny topp från Gbg (det ägde och jag vill tillbaks till den staden och fröken olssons cafe med Hannibajs!), kors i öronen och lockar i håret! Fint!

fest!

Grillat till kvällsmat, vårvärme utomhus, flummiga vänner och fest. Nu satsar vi på en bra kväll!

Vi hörs när vi hörs!  

Äntligen vår!






Idag blir det träning, träffa tjejerna, sola, luncha och sedan fest ikväll! Nice!

taco-kväll med mina brudar!

gud vilken mysig dag vi haft i vårvädret! Vid halv ett satte vi oss på blå thailändaren, jag, Annie, Hanna och Maja. En heel del snack om gårdagen och annat trams som man alltid kommer på. Ungefär 2 timmar senare var vi proppmätta och kände oss redo för att rulla ut i vårvädret. Blev att strosa runt i butiker, leta vårjackor och annat snyggt att ha på sig till våren! När vi blev trötta i benen slog vi oss ner på espresso house där vi även mötte upp flisan och sen blev det ännu mera prat om gårdagen! hehe :)

Sedan haffade vi tag på mamma och anders och tiggde skjuts med dom hem. Jag följde med Hanna hem för lite plugg av idrottsplanering, kan även konstatera att jag ätit årets första jordgubbar hemma hos hanni, inte helt fel asså! Efter någon timmes plugg mötte vi upp Annie, gick och handla käk och sen drog vi hem hit. Vid sju kom Maja, Flisan och Amanda också så lagade vi tacos, lyssnade på musik och hade det kul :D Kvällen har sedan dess bara bestått av mat, prat, gottis och mys med musik i bakgrunden! mysig och bra lördagkväll, även om det är lite rörigt i min hjärna just nu men ah. Jag behövde en lugn kväll och ingen vart väl jätte taggad på fest, så detta blev våran lördag! Tjejerna har precis dragit till bussen så nu hade jag tänkt prata lite med min kära mor och Anders för att sedan slå på några OC avsnitt innan jag somnar!

Puss & godnatt min skatt! ♥

Grattis till min bästaste Hanna åter en gång!

Och tack för en asnice fest även om det blev katastrof för min del där i slutet. Sög, men aja, det var as mycket gött folk och goa driknar. Så som det ska vara :) Efter lite olika grejer som hände under kvällen var jag hemma redan ett.. därför rätt så pigg idag också haha. Och avis, på Hannas amazing chokladfontän som hon fick igår! Sååå najs, funderar på att skaffa en hem hit också för alla sommarkvällar på altanen med jordgubbar och en chokladfontän? ;) haha, låter inte fel huh? ;)
Idag är det lördag, och jag gillar´t! Dagen ska börja bra har jag och tjejerna bestämt så jag ska snart möta upp dom för lunch i stan, vi satsar nog på något som börjar på blue och slutar på Thai. (y) Senare i eftermiddag ska jag sociala mig med hannibajs och planera våran idrottslektion som vi ska hålla i nästa tisdag! :) Ett mysigt fik och en eftermiddag att planera in den på, låter som en bra lördag. Ikväll får jag se vad som händer, just nu är jag rätt taggad på ytterligare en fest, men en film/tjejkväll hade jag klart inte tackat nej till heller! Vi får se, vi får se! Nu ska jag ut och springa bort gårdagens onyttigheter för att sedan fylla på med nya idag! hehe :D Pussheej.

Bilder kommer när dom är uppe på fejjan! ;)

RSS 2.0