Kulturdag!

Gooood eftermiddag!
Idag drog skolan igång rätt så sent så min löprunda blev faktiskt av imorse! Stolt! Skolan var allmänt chill, lite soft fotolektion, snacka på engelskalektionen och sen en föreställning i Aulan. Jag höll på att spy men vi behöver inte gå inte på det mycket mer än så. tjock, hårig och olja räcker att säga så kanske ni kan få upp en mysig bild i huvudet? Uäk! Jaja, annars var den rätt så kul, alla killar fick en bra teorikurs tills man ska ta körkort i alla fall! haha! Nu är jag hemkommen och har precis laddat upp mitt bildrepotage på min hemsida, nu har jag lite tyska glosor att skriva och ikväll väntar lite engelska som ska vara inskickad på söndag. Helgen kommer dock spenderas på annat håll än dator och plugget så ska skriva klart den idag! Vid kvart över sex har jag ett utvecklingssamtal också. Men det går snabbt, sedan blire min favvis mat till kvällsmat idag! Lycklig Chey! Och imorgon äre fredag. Säger bara en sak. TAGGGAAA!

Min comparative essay är klar! :D

Tjo bloggen!
var ett tag sedan nu va? Ah, så nu kör vi!
Igår var jag i skolan hela dagen och hade badminton + kemiprov. Det kemiprovet satte jag mig och pluggade till kvällen innan och ah, det var svårt. Godkänd blir jag säkerligen men jag vill ha ett VG i kemi! Blir till att kämpa på ännu mer dock tycker jag det är lite dåligt att vi får så svåra och långa prov varje gång.. Efter kemin drog jag hem till älskling och chillade med honom hela eftermiddagen och kvällen. Ganska soft ändå men slocknade inte förrens vid halv ett så är lagom pigg idag! Imorse var det dock en rätt lång dag som väntade med massa svenska, matte (jag tappade inte tålamodet!!) och lite fyskprojekt som kommer bli grymt! ;)

När skoldagen var slut hämtades jag upp av min kära farmor! Vi drog till regnbågen och inhandlade lite goda smörgåsar sedan till ICA för att köpa godis. Seriöst, fy fan va gott! Var aslänge sedan jag åt det så det var jag väl förtjänt. Vi gick igenom min 7 sidor långa engelska grej i cirka 2,5 timmar och nu är den inskickad och klar! GÖTT! Tack fina farmor :) Var hemma här runt halv åtta, fick min favvo kvällsmat och nu hade jag tänkt lära in min tyskaläxa till imorgon. Hade behövt fixa mitt bildrepotage men Max pallar itne skicka bilderna så ska jobba på ytterligare en bortförklaring att det inte kommit upp på hemsidan. Jobbigt läge hehe. Jaja, dagen imorgon kommer bli galet najs. Lite foto, 50 minuters engelska och en kulturtimma så vi skulle kolla någon pjäs typ? Soooft dag. Efter skolan blire stan och fixa grejer inför helgen. Dock kommer min torsdagskväll suuga. 18:15 har jag ett utvecklingssamtal i skolan.. så sent har jag nog aldrig vistats i den byggnaden.

Imorgonbitti börjar jag tio så jag har planerat in en springrunda om vädret tillåter. Nu ska jag bli duktig och träna så jag kan unna mig lite gottis, för det var fan underbart å käka idag, jag kan ju inte hålla på såhär längre. Hålla mig borta från ALLT gott?! Mölle öppnar på fredag också ju.. japp det blir springskorna på imorgonbitti!! :D

Duktig chey!

Hej hej!
Idag strålar solen och mitt humör är helt amazing just nu! Har spenderat dagen i skolan hela dagen, där blev det kemiplugg i mångder. Hela dagen faktiskt. Morgonen började med kemi, sedan fortsatte den med projekt, där jag och Annie jobbade kemi, så nu fattar jag i princip alltihopa ska bara läsa på om temperatur och tryck också! Najs, man panik är borta ;) Så nu chillar jag framför tv:n med top chef, sedan ska jag åter ner i kemiboken!

Duktig som jag är drog jag ut och sprang en runda i solen när jag kom hem, alltid lika underbart när man inte tränat på 1000 år .. -.- haha, men nu ska jag jobba upp detta igen! Imorgon blir det badminton på gympan, det är kul! Sovmorgon imorgon också + kemiprov. hehe. Sen har jag och Max månadsdag imorgon så hade tänkt höra med honom om han ville mysa med mig efter skolan :) Denna veckan kommer bli så jäkla bra, jag har det på känn! Jäkla massa smågrejer inplanerade men det är roliga grejer så det ser jag fram emot! På onsdag ska jag äntligen få träffa min goa farmor och farfar, dom har jag längtat efter! :)

frustrerad som en babian!

skit också, idag har jag lite panik :) Jag har kemi prov på tisdag, och nu när jag satte mig med boken upptäckte jag att det är frågetecken, arga smajlisar och hjärtan i hela boken. (Alla hjärtan har målats då jag skulle definera hur mycket jag längtar till helgen eller älskar max.. ) japp, så jag hade tydligen en jäkla massa frågor till Felix jag skulle ställt förra veckan men då låg jag naturligtvis sjuk!! AHH! Imorgon har jag en timmes kemi, jag ska ta vara på vartenda sekund sedan ska jag gräva ner mig i böckerna bums när jag kommer hem. Helvete!

Idag är det söndag i alla fall, och med tanke på att jag inte kommer längre i kemin sitter jag nu bara i soffan och inväntar ett pling i mobilen. Ett sms från "Älskling <3" där det ska stå. "Jag är klar nu" Och så ´plingade det precis när jag skrivit detta.. haha! Två pling tilloch med! Det är nog brådskande :D, nu fick jag alltså lite bråttom att skriva klart här! ah, jag ska va med max idag, sen ska jag iväg till pappas fina plats på kyrkogården och sätta rosor och tillsist ska jag äta grillat till kvällsmat. En bra söndag helt enkelt! Puss & kram från ett cp barn. :)


Idag är det pappas dag!♥


Grattis på födelsedagen, världens finaste pappa ♥


En vända på stan!

Det har jag hunnit med idag. Det blev två nya söta toppar och en sväng inom MAXI med mamma och inhandla dagens amazing mellanmål, fruuktsallad. Så underbart gott. Solen har kommit till Halmstad också, det äger! :) Jag borde verkligen plugga kemi, men jag oooorkar inte, inte en lördag, nooo. Prov på tisdag dock och jag har inte läst ett skit. Kul! Jaja, nu ska jag chilla i soffan så min huvudvärk försvinner, ska faktist göra det hela kvällen. Fruktsalladsrester + film + soffan + filt med de som är hemma ikväll. Japp, låter helt perfekt enligt mig!

26/3-11

Gooood moooorgon! :)
Igårkväll firade vi vår Hanna som fyllde 17! Grattis igen tjejen! Vi hade planerat en liten överraskningskväll för henne så hennes mamma lurade henne att de skulle ut och käka sedan stog vi på Harry´s och väntade på henne! Där blev det ltie presentöppning, snack och skratt i mängder och mat såklart! Åt så jävla god potatisgratäng och kött så jag är fortfarande inte hungrig si sådär 15 timmar efter. haha gott var det! Efter maten drog vi till bion och kollade "I am number four" Och den ska jag se en gång till med min Max förmodligen haha, treeevlans! ;) den var helt okej, rätt bra faktiskt. Lite väl mycket pang pang emellanåt men nej, jag gillade den! :D Vid bion mötte vi även sis och Anton så efter bion, i väntan på bussen, hängde vi lite med dom på donken och kände oss som små fjortisar :) Var hemma runt halv ett efter en riktigt mysig kväll och då hade vi fortfarande lite gester kvar här hemma. Najs! Idag är det lördag, och jag måste plugga kemi. Funderar på att slå Hanna en pling och föreslå stan en sväng, jag får se vad som hinns med. Nu blire fukost och kemi i alla fall, en promenad i det fina vädret ska jag nog också hinna med! Soooooool!


Lockade till luggen igår och satte resten i en häst svans! :) Bilder på Hanna och kvällen kommer senare, jag vill ha mina flingor och yoggi nuuu!

Fredag igen!

Dock ska jag ha en lugn och alkoholfri helg de kommande två dagarna, så rolig är jag! Hehe, men jag känner att hela kroppen säger vila nu så får la lyssna någolunda i alla fall, alkoholfri och lugn betyder som tur är inte soffan hemma alldeles ensam, no no! :D
Har varit lite halvt off/on på bloggen I know men igår var jag med babyyy. Längesen sist! Fy skäms på oss. Vi myste, max skateade lite och sen spelade vi något spel där man dödade mumier haha, awesome vi är! På söndag ska jag också träffa min max och då ska vi ha söndagsmys på hög nivå har jag bestämt! :D Såna där riktigt mysiga söndagar som man får till ibland ni vet? Ah, en sån! En sån ska jag ha på söndag med älskling! :)

Idag är det fredag och det vet vi alla vad det innebär. HELG! Dock har jag en del att göra, även om den ska vara lite lugn. Kemi måste jag plugga lite imorgonbitti, sen ska jag me mamma till stan och hitta nya glasögon + vårshoppa lite sen kvällen blir lugn vad jag vet. En film och en asnice fruktsallad i sängen eller en flmkväll med vännerna låter bra. På söndag ska jag va med Max och sova med honom. Min helg kommer bli mysig. 
 

G med ett fett jäkla plus!!

YEAH YES JAG ÄR BÄÄÄÄÄST!

Okej inte egentligen om man jämför med alla andra übersmarta människor i min klass, men jag är totalnöjd! Jag fick G i matte C, och ett plus upptil. Inte illa asså! Wihoo va jag var glad!

Dagen spenderades alltså i skolan, halvfrisk men det fick funka vi fick ju spaghetti och köttfärsås! :D haha. Annars var dagen jäkligt chill, och för att fira matten (+ att vi behövde en eftermiddag tillsammans) så kilade jag, Annie, Maja och Hanna hem hit och gjorde thailändska pannkakor med nutella samtidigt som vi planerade hannas födelsedagsfest. Det kommer äga sååå hårt! Taaaggaaad. Åh mitt humör är bra idag! Nu ska jag glo tv sen blire att hjälpa Anders och syrran med maten, tre amatörkockar ska laga panbiff och rosti. haha, de kommer bli najs. Imorgon är det torsdag och en dag närmare helgen! livet rullar på rätt bra nu asså. Pusshaaaaj!

det blir till att fixa en ny kamera

Efter att min perfekta, söta rosa kamera tyvärr flugit i golvet måste en ny kamera inhandlas inför våren och sommarens alla strapaser. It sucks men resor, fester och annat skoj ska finnas på bild! Vilken diggar ni? Jag får lite smått panik när jag inte hittar den jag hade innan, så nu kikar jag på dessa. Annars blire in till sim sala bim och be dom ordna en likadan till mig igen! :D



899 :- ligger dessa på, inte riktigt lika snygga som min förra men känner att mina pengar måste sparas!
dessa kostar 999:- tyckte om den lila :D

en miiiinibild. Men man ser liksom på två skärmar, rätt coll och ligger också på en tusing. Nu ska jag bara bestämma mig också! Men först, taaacoooos!

09:07

Min dag fortsätter som igår, OC, tacos, film och mys med clumsy i soffan!

Imorgon ska jag fan till skolan, sjuk är det trååååkigaste som finns!

Sjuk.

K U L !
jag oooorkar verkligen inte vara sjuk nu. Knappt sovit inatt och imorse kunde jag inte svälja (y) mysigt. Så när klockan ringde 05:45 bestämde jag mig för att fortsätta sova och hoppa över skolan idag. bajs, hade verkligen behövt både kemi, fysik och mattelektionen. Samt redovisat men ahya. Nu sitter jag istället placerad i soffan här hemma och kollar nyhetsmorgon.. haha. Har precis slängt i mig lite frulle och idag blir det helt enkelt till att vila och bara mysa. Håller på att ladda ner OC säsong 2, men har även tänkt skriva klart min comparative helt och hållet samt skicka in den förbannade forskningsartikeln. så kul dag kommer jag att ha. Imorgon hoppas jag verkligen på att jag mår bättre, jag får inte missa alla kemilektioner imon, nej jag är inte nörd, bara trög när det gäller kemi och matte :)

Jenny & Olivia, 18 år!

Igår blev det artonårsfest i Holm!

Dagen började med att jag kilade hem till min lilla Hanna! Sen halkade tjejerna in en efter en och vi började fixa och sminka oss, lyssna på taggmusik och bara chilla lite. Sedan blev det gott käk som jag och Hanna hade fixat! Skiiit god pasta med bacon, var typ år sedan jag åt det!! :O Efter mat och en massa snacka as usual drog vi hem till Sandra på förfest med hela deras klass typ! Riktigt najs förfest, folk dansade, drack och hade allmänt kul. Lysande shotglas fanns också, (Tycker dom var rätt så balla) och killarna där hade nog taggat sen två på förmiddagen! haha! Vid nio tog alla bussen till stan. En aning flummig, tramsig och sjungig bussresa men det är ju så det ska va! Alexs hund fick  till och med vara med även om jag tyckte rätt synd om den haha.

Vi bytte buss mot Holm, en otrevlig jävel till busschaffis och sen tog de la en 20 min innan vi var framme. Väl framme var det rätt så nice. Förutom att när alla hade börjat tagga till ordentligt och dansa och ha sig dör högtalarna. Överhettade typ och luktar bränt. Alltså ingen musik på en timme typ. Vissa drog och andra började ju tagga av hahah, men efter en stund fixade dom dit nya och folket kom igång igen! gött. Trots en hel del drama hit och dit blev kvällen tillslut rätt lyckad. Drog hem med ett bussen och var i säng strax efter två. Idag är jag helt jävla död. Knappt sovit igår, och inte tillräckligt i natt heller och nu ska jag skriva comparitive essay. Eftermiddagen vet jag inte hur jag ska spendera. har en redovisning imorgon att planera också men en mysig fika, en sväng till eurostop eller en mysig lunch hade ju inte skadat! Ska höra mig omkring, vi hörs när vi hörs!

Baby!

gooood MORGON!
Asså jag är fan uppe. Det är mitt lilla i-landsproblem jag har. morgonen efter fest kan jag aldrig sova, verkligen aldrig. Vaknad alltid vid nio-tiden även om jag vart hemma runt tre.. kul! x) Jaja!

Igår var vi hos Annie, fan va kul vi hade! Vi hade en as nice förfest med ett roligt ocg lite goda drinkar. Sedan kom folket och då blev det dans, sång och en massa snack! Nice som sagt! :D

Idag är det lördag och vi taggar om för 18 års fest! Denna kvällen kommer bli helt awesome känner jag! I eftermiddag blir det hem till Hanna eller Annie och fixa oss och förfesta och sen bussen vidare till festen. Ni lär höra från mig imorgon igen! ;)


Oooutfiiit!

Fan va najs! VÅRVÄDER! Kanske ska man ta och satsa på skinnjackan idag? ;) Jo, de blir nog så + solbrillor. Åh, mitt humör äääääger! I skolan blire muntlig redovisning i tyska :S hehe, sen lite engelska, lite matte D (som jag ska lägga ner massa tid på och få VG i!) och sedan ska jag mysa med älskling :D najs torsdag? JA Kommer helgen bli grym? Soooom faaaan!! T A G G A !




Jag tror inte ni fattar min lycka.

NATIONELLA I MATTE C ÄR ÖVER!!
Och det gick till och med BRA!
Fan vad jag är stolt!!

Vårväder!

Och jag sitter inne med matteboken.. såååå INTE okej! Fan helvetes jävla apabajsbajsbjas prov! Det kan gå och döööö :) Ahya, har pluggat en himla massa tycker jag nu, och gjort gamla nationella prov, och dom har jag fått typ 5 poäng mer än vad man behöver för godkänd. Mer orkar jag inte göra på dom nu, kan jag dom svåra imorgn är la de bra. haha. En järäl pannkakslunch blev det i tv soffan och nu funderar jag på att ge mig ut en sväng och köra lite träning här hemma, på egen hand liksom. Matteboken lär ju inte flyttat på sig när jag kommer hem om jag säger så! ;) Pusshaaj.

Studiedag.

Och jag ska verkligen utnyttja den. Idag blir det matteplugg i määngder och jag kommer vara helt DÖD när jag är klar. Jag har mitt kursprov i matte C imrgon bitti och får jag inte godkänt på det, ja då är jag inte godkänd i kursen. Härlig press man har på sig va? my good, nää jag får inte tänka såhär, jag har 4 hela timmar på mig, ska få 12 rätt. Klarar jag inte det, ja då är jag fan kass! haha.

Jaja, jag lär mig verkligen ingenting av att sitta här. Så hejdå och håll alla era tummar och tår för att kursprovet är enkelt och jag kommer vara lättad imorgon när dagen är över! :)

Träning och plugg - en vanlig måndag.

Tjooo!
Idag blev det skola till halv tre, sedan kilade jag till stan. Med vääärldens träningsverk i ryggen körde jag ett styrke-pass på form och gick lite power walk. Åh, jag vill kunna springa igen!! I skolan fick jag i alla fall gjort en del, skickade in min happiness grej, skrev klart forskningsartikeln och skickade till min forskare och min comparitive essay börjar bättra på sig! ;)

Efter träningen drog jag hem, nu har jag ätit lite frukt och hade tänkt skriva lite mer på min comparitive. Matten tar jag nog imorgon till ett par american pancaces. Jag är alldeles för trött för matteplugg nu faktiskt! Vi hörs imorgon! :)

Tack Jacob!

Tjeeenaa.
Kanonkväll igår blev det! Först mötte jag tjejerna vid sex hemma hos Anders. Där lagade vi en jätte god kycklingwok och sedan en stor sallad till det! Där satt vi och bara snackade och myste och förfestade lite innan vi hoppade på bussen till stenhuggeriet. På bussen mötte vi sandra och Josefin också, som också skulle dit, så det var nicee! Väl framme bytte vi buss till 20:an och åkte en busshållsplats.. hehe! Väl framme var där hyfsat mycket folk, träffade massa goa människor och det blev en heel del prat :D lite senare drog allt igång, då lyckades Jacob få upp alla på dansgolvet, vi dansade, sjöng och hade riktigt kul! Vid ett tog jag och Annie bussen hem, så det blev inte en så där jätte sen kväll för mig, men det var behövligt med tanke på att jag vaknade precis.. 10 timmar brukar jag aldrig sova. Haha, ahya, idag ska jag träffa min älskling som nyligen kom hem från Berlin, men först lite frukost och tillvakning i soffan.

(Bilder från jacobs fest kommer upp när dom är på fb, jag såg ett par kameror där inatt så det ska nog finnas några som är blogg-bara ;) )

Party!



Nu blir det bort och äta middag/förfesta med flickorna! puss!

comparitive essay.

Sådäääär ya!
nu är halva comparitive essay klar ungefär. Asså okej, jag är skadat glad att jag har den fantasin jag har då och då. Satte mig och bara skulle skriva lite vad boken handlade om så jag inte glömmer det. Då kommer jag på att jag kan jämföra den med i taket lyser stjärnorna och nu har jag helt plötsligt 3 datasidor skrivna.. oupsi (a) haha, gödde! Nu hade jag tänkt dra in på rummet, starta festmusiken och fixa iordning mig lite, blev rörigt med fixet och tjejerna så vi ska mötas upp vid sex tiden för middag istället! inte helt fel dock! ;) jaja, time to go, de e någon bra film på tv som jag ska glo lite på nu också hade jag tänkt. Åh vilken go lördag detta kommer bli/har vart! :D

jag saknar sommar. Jag saknar klänningar i fina färger. jag saknar att vara utomland och sitta på goa uteserveringar!!

God morgon!

Igårkväll var jag hemma strax efter tre och vi hade en as lyckad kväll!!

Det hela började med bussen in till stan vid halv åtta, mötte Annie & Hanna på bussen och sedan mötte vi upp Bazti, Erica och Olle i stan och satte oss på Sibylla och väntade på bussen haha. Vi började med att festa hos en kille i oskarström vid namn Victor, det var asnice. massa nytt roligt folk! :D Efter att ha vart där några timmar kilade vi till Josefina! Där var det också en hel del folk, och lite mer ansikten man kände igen, men lika kul båda två! Vid två gick sista bussen hem tyvärr, men vi hann med lite nattakäk på donken och sedan slocknade jag på direkten när jag kom hem! Dock vaknade jag klockan nio.. kul! varför kan jag aldrig sova efter man hällt i sig lite alkohol?! Det suuuuger, men ah! I alla fall, uppe tidigt var jag, har legat och kollat film, vart ute och gått en runda och duschat. Och nu sitter jag med frukosten! hehe.. Vid fyra ska jag träffa mina tjejer och tagga om för ännu en fest kväll! Vi ska fixa och dona tillsammans och laga någon god middag och förfesta har vi bestämt! Så det kommer bli naaaajs! ;) Kvällen hoppas vi blir lika bra som gårdagen! Hopppas alla ni också får en nice lördag!


En kväll för att släppa loss!

Det är jag verkligen värd! Efter allt plugg, läsande och matteräknande denna veckan är jag värd att ha en awesome kväll ikväll! Så det ska det bli! Dagen har spenderats med annie, hanna och maja i stan, asat runt lite, köpte byxorna, letade festklänning och fixade en hemlig grej tihihihihihih. Nu är jag hemma, har tryckt i mig två knäckebröd och hade tänkt rota igenom garderoben för att hitta något att dra på mig. Imorgon blir det fix och grejer heeela eftermiddagen, och på förmiddagen hade jag tänkt dra med mamma in och träna! kvällen bjuder på fest och sen på söndag är min efterlängtade pojkvän hemma. En awesome helg väntar! ;)

Friday!

hejhejhej! nu är det äääntligen fredag och jag är uppe! Har sovmorgon till klockan tolv idag så man fick sova ut! Gödde! Sitter med en smoothie just nu och snart hade jag tänkt besöka helvetet en stund :) Matteboken ligger fint och väntar på bordet -.- Vid halv tolv blir det bussen till skolan. sedan kommer min dag bli awesome!
- 1mattelektion.
- 1 tyska lektion.
- träna.
- Shoppa mina kläder jag la undan igår.
- Hem, fixa, käka och sedan får vi se vart fredagen tar oss helt enkelt!

Bloggen får vänta tills imorgon, jag kommer ha fullt upp idag förmodligen. C yaaa!

En helt vanlig dag (+ thaimat!)

Hejhej :) haha mitt humör är just nu i botten men det är bara till att skaratta bort. Tönt är jag idag :) Mina sexiga glasögon och allt har jag burit idag, jag behööööver nya. Jag mååååste ha nya! Dom är både snea och smutsiga nu. Okej, renligheten skulle jag kunna fixa med hjälp av diskmedel och handduk men nu säger vi att diskmedlet är borta och handduken på flykt. Så, jag måste skaffa ett par nya, snygga. Japp!

Skolan var faktiskt ovanligt nice idag. Morgonen tog vi en segigångkickare (?) aka foto! Satt vid facebook, bläddrade lite på min hemsida och lyssnade på musik, så ska man börja morgonen, inte nationella prov och shit. ;) Efter fotot pluggade jag, Hanna och Maja flitigt en timme i datasalen, jag satte in lite linking words i engelskan och läste igenom det en gång till. Sedan tog jag och hanna bussen in till Blue Thai för käk. Så jäkla underbaaart. Aslängesen man var där och det firades med två stooora portioner så jag är fortfarande mätt! Dock blire ugnspannkaka till kvällsmat så nu ska jag se till att bli hungrig till kvällen! haha. Nog om mat. Efter skolan blev det stan, skulle snabbt på ett ärende men bestämde mig för att springa imon H&M. Dumt! nu har jag undanhängda kläder för alldeles för mycket pengar. Bajsapa. Okej, jag behöver nya kläder, och detta var ett par skit fina shorts, en apsnygg magtröja och en söt virkad, lång kofta. Åh, jag vill ha det haha. jaja, jag får skylla mig själv som sprang in där och fastnade i provhytten. Brallorna och koftan får nog hänga med imon dock, de är ju inte precis asdyrt på H&M så jag ska nog överleva hehe. Sedan mötte jag mimmsan på bussen så hade lite sällskap, alltid trevligt!

nu sitter jag med fysiken. åh sikken nörd tror ni om mig, hehe japp I am men bara för denna veckan, och nästa.. som sagt, jag vill ha sommarlov. NU! tvåan i gymnasiet kan bara gå och dö emellanåt, men man ska inte klaga, när jag är klar med detta kommer livet äga, trean kommer äga, studenten kommer äga och min och hannas jorden runt resa kommer äga ännu mer. YA! Nu blev jag på bra humör så nu ska jag slutföra fysiken. Tjingeling.

Soooovaaa.

herreguuud vad jag är trött. Jag har även bestämt mig för att röja undan allt plugg nu när max är i Berlin ( max, ta det inte fel haha, jag vill ha dig hemma!) men då kan jag vara mer med honom när han är hemma :) Så nu har jag tröttat ut mitt huvud (som redan hade huvudvärk när jag började..) med att skriva 2 sidor på engelska samt räkna matte en halvtimme, jag pallar verkligen inte mer nu. usch. Städa iordning här inne ska jag göra och ta en dusch för jag luktar apa. haha. Sen ska jag lägga mig med en bok, en panodil och slockna tiiidigt. Imorgon får jag sova till åtta, och det tycker jag är lyx?! xD Jaja, babaaiiii.

Jag vill ur mina rutiner!!

Veckorna är alldeles för lika. Plugga, träna, skola, äta, sova och emellanåt va med max och tjejerna! (det är dock mys, och det som får veckorna att gå!) okej, jag erkänner att jag trivs med att ha rutiner, veta när jag ska göra vad och ha allting planerat i min kalender. Det är jobbigt ibland hehe, men sån är jag så ah! :) Nu är jag dock trött som fan på alla rutiner. Jag behöver sommar, DÅ har man inga rutiner, kan göra vad man vill, beror bara på vädret och jag ska resa en del i sommar har jag lovat mig själv. Både korta och långa streckor! jaja, back to basic.

Idag vare skol, skaaadat trött var jag med ah, det kan vara trevligt det med men en mattelektion, en jäkla massa stress för att bli godkänd på nationella (dock inte så orolig längre tack vare Mats, så de e gött haha!) Dessutom en jäkla huvudvärk genom och en massa yrsel jag börjat få när jag reser mig upp. Det liksom svartnar och allting snurrar och det gör CP ont BAKOM ögonen?! haha. Kul, verkligen.

Efter skolan asade sig en trött, inte jätte pigg och sviiinhungrig Mea till Form och gymmade 45 minuter. Cykling och magövningar blev det idag. Fixa som ppills blev jag också tvungen till. Alltid kul, haha. Nu är jag hemma i alla fall, har fått en asgod sallad i magen som jag köpte på vägen hem och planerar nu min kväll i sängen, med engelska uppsatsen som ska in på söndag. Eller ah, man får lämna in den om typ två veckor men jag pallar inte skjuta upp allt, jag hade ju planerat in den nu så nu har jag tid till den. Ibland är det bra att planera :) haha, tur jag har en pojkvän som hatar sånt! ;) Honom saknar jag redan, vilket suger, men han är hemma på söndag då ska jag överraska honom med massa mys. Och kanske lite godis? Jag har inte ätit socker på 2 veckor snart, det är mycket för att vara mig!!

jaja, hej svejs på er. Jag måste ta tag i skiten nu, ingen annan lär ju göra det åt mig hehe, kanske skulle vara en grej att starta UF med. Jag-gör-dina-läxor UF. Nice.

Top Chef!

Hejhejhej :)
Igår spenderade jag eftermiddagen med min älskling :)) Efter skolan kilade vi upp till Max, käkade lite mackor och sedan ner till gymmet. Gymmade ett tag och sen åter till Max för att hjälpa han packa å sånt :) Han har dragit till Berlin med klassen så nu nanar jag ensam några nätter fram över :( jaja, man behöver sakna varandra! :) Jag är dock rätt avis, hade gääärna dratt till Berlin med klassen men det ska vi nog få i trean. Om man inte ligger efter i något får man hänga med så nu ska jag plugga och hänga med på lektionerna! ;)

Imorse var jag på skolan redan halv åtta.. Max buss gick då haha. Så jag la mig i mysrummet och läste i 2,5 timmar innan min lektion började, duktig flicka. Efter en labb och lite fiskburgare kilade vi till Badhuset och övade livräddning! Efter badhuset blev det till att handla mat med mami, så nu har jag ätit en fruktsallad och dinkelknäcke, så jäkla gott! :) Pluggat matte en timme har jag också hunnit med så nu unnar jag mig lite tv tittande sen ska jag in i duschääään. Babaiiii


12.02

Igårkväll var en riktigt mysig kväll med både pojkarna och flickorna, alldeles för länge sedan och sällan vi gör sånt! skärpning! Efter maten drog vi hem till Annie med film och prat och jag var väl hemma någon gång vid ett. En mycket bra och lugn kväll som jag behövde då vi har tre fartfyllda, fullspäckade helger framför oss. Livet äger och nästa helg kommer bli awesome! Längtar! :D

Idag är det söndag, jag gillar inte söndagar så värst mycket som ni alla vet men ah, denna blir nog bra! imorse läste jag ytterligare ett kapitel i min bok sedan blev det äggmacka och smoothie till frukost. Jag har kommit på en asgod smoothie! Banan, hallon, blåbär, lättmjölk och naturell yoggi. Svingott! Nu sitter jag och kollar på några som åker skidor på tv:n och försöker planera in min dag som ska spenderas med max, vad vi ska göra är dock vårt problem. Så ah, nu ska jag kila härifrån i alla fall. Tjingeling!


Mot harry´s med mina vänner!





Dog lite smått nyligen av en massa kramper i magen men dom gick över med lite knäckebröd.. tur det! Nu ska jag ta en panodil, för säkerhetsskull liksom sedan kommer Hannaibajs och anniebannie och hämtar mig om en 20 minuter så blire harry´s och käka mat med ett gäng på 10 pers, underbart! Sedan får vi se vad vi gör. Pusshaaaj på er!

Lördag och jag ääälskaar vädret!

tjena! Fan va najs väder, och ändå har jag inte rullat upp än.. hehe. Igårkväll satt jag här hemma och pluggade rätt så sent, i alla fall alldeles för länge men ahya. Tyskan är klar, engelskan halvklar och jag har även läst 100 sidor i en engelsk bok. Ni som känner mig kan nog gissa hur stolt jag är över mig själv! ;)

Idag är det lördag och jag ska inte plugga så mycket mer, min hjärna dör snart. Lite matte ska jag hinna med sen blir det duschen. Ikväll blir det harry´s med asnice sällskap och sen får vi se vart kvällen leder, film eller något likannde tror jag det lutar mot, men det är lugnt för mig, nästa vecka behöver jag vara utvilad till tusen om jag ska orka med skolan ändå så ah. Nu på dagen kanske jag ska träffa älskling, jag får se! jag vill ut i solen i alla fall! Nu blir det lite matte sedan kanske jag hoppar på bussen och då ska jag komma framåt i min bok också. Åh, nu har jag allt under kontroll igen och allt rullar på. Jävla kontrollfreak jag är-.-

fredag och jag pluggar.. inte okej!!

Herregud.

Tyska - muntligt om laviner.
Projekt - forskningsartikel.
Engelska - comparitive essay (som tar cp lång tid..) & happiness artikel.
matte - kursprov matte C
Fysik - hemtenta.

Allt detta ska vara klart inom 2 veckor och jag har kanppt börjat..

idag hade jag en mysig dag i stan med Mimmi, Julia, Annie, Hanna och Cissi. Det blev donken med massa prat och äpplen! haha. Sen en sväng till form och träna och sen åter donken med tjejerna! Hemma nu och min kväll kommer bestå av plugg. Imorgon blir det en kväll ute med vännerna. Det behövs om jag ska orka med kvällen och natten jag har framför mig. kaffe och fruktsallad när klockan blir mycket är ett måste! nu ska jag back to work och börja skriva om Happiness i engelskan. Rätt så intressant dock!♥



Vi hörs imorgon istället! Jag satsar på att sova bort hela förmiddagen  ;)!

I´m back!

Hejsan på er!
Gud vad länge sedan jag uppdaterade här känns det som. Men jag har haft så mycket annat som hänt helt enkelt.

I förrgår var det måndag, ny vecka nya tag. Veckan började med skola, inte så kul, men ah. Sedan drog jag och tränade med älskling, sen upp till honom. Där bjöds det på gott käk och sedan somnade jag i Max famn och där sover man bra! Tisdag var det igår, det blev skola som vanligt och badhus på det. hyfsat kul faktiskt, rätt så jobbigt, men kul! Nästa vecka blir det livräddning i badhuset. Najs! ;) Efter det kilade jag hem, jobbade liiiite matte, duschade och sen kom Max :) Mamma fyllde år igår så hela eftermiddagen bakade jag och älsklingen en MASSA goda muffins. hallon/blåbär, äppel/kanel, Choklad/chokladkräm och tigermuffins typ. Vi glodde Big Brother tills mamma och dom var hemma och sen blev det massa mat och fika som ni kanske kan lista ut ;)

idag är det Onnsdaag! Den har spenderats i skolan, där jag har vart jäkligt flitig faktiskt :O skrev en tredjedel av min artikel i projektet och vi kom en bra bit på svenskan i ett roligt projekt med mina awesomea flickoor. Efter skolan blev det träning med Max, jag vill komma igång igen och starta upp mitt ben på nytt, så det blev en 30 minuters kondition samt lite magövningar. Vältränad mage ÄR snyggt. Nu ska jag bara få en också ;) Kvällen spenderades hos Max, vi käkade lite och kollade BB, haha det är typ kul och vi har fastnat. Lite som Max i sitt travian ;) hhah, men jag älsklar dig ändå min fina Max :)!! ♥

Nu är jag hemma, och jag borde plugga matte. engelska också. Och projektet. Och tyska. Ah, ni hör. Orkar man är frågan? Ah, lite matte och lite engelska ska jag nog hinna med faktiskt. Lägga fram kläder tills imorgon blir också en sak att komma ihåg! Imon är det en kort och bra dag. 09:30-13:40. Ääääägiiiiitt (+ köttbullar makaroner i skolan(a) )


RSS 2.0