Bio, Harry´s och mys med min Max!

Det var en riktigt mysig kväll igår, och det äger att jag har en sån fin pojkvän! :) Jag drog in till stan och mötte upp Max vid bion, vi köpte biljetter till Due Date och sedan drog vi till videomix och köpte "Lite" godis! ;) Sedan fick vi dom bästa platserna (sofforna, ett måste!!) och filmen var faktiskt skit bra och riktigt rolig! Så det var awesome. Efter filmen drog vi till Harry´s och käkade kycklingvingar med pommes, asså dom är så galet goda så ni anar inte! Det var riktigt mys i alla fall, och någon som jag och Max borde göra om tycker jag! :) Sen drog vi hem till min älskling, bara myste, han fick sitt armband och ah, vi hade det mysigt! Tack för en galet bra kväll älskling♥

Imorse var det väl lagom kul att dra till skolan men det funkade! Vi fick klättra på idrotten, det var ganska svårt men ändå rätt kul, fast svinkallt!! Så nu sitter jag hemma i myskläder och mjukisofflorna och kollar lite Tv. Hade tänkt träna men jag är verkligen helt slut, och behöver plugga, så träningen tar jag imorgon istället. Nu ska jag värma lite soppa, sätta upp håret i en toffs och mysa in mig i täcket! Blir ett Paradise Hotel avsnitt och sedan till att ta tag i plugget! Vi säger så, det lät bra. Puss & Kram.

1 helt år tillsammans med den finaste personen i världen!♥

Igår var vi som sagt inne på julskyltningen! Riktigt mysigt! Kvällsmaten käkade jag och annie med Max och Max på venezia! Myys! Sedan kilade jag upp till Max och sov hos honom :) Idag blev de skolan till ett ungefär, sedan ner och träna och nu har jag kommit hem!

Jag ska slänga mig i duschen nu, käka lite och sen ska jag med bussen om två timmar hem till Max igen! Vi har ett helt år tillsammans idag, jag är så extremt lycklig att ha funnit någon som du älskling, jag lovar, det finns ingen bättre! Jag trivs så galet bra med dig, vi passar så bra och jag är lyckligare än någonsin♥ Vi har hängt ihop i ett år, vi har hittat på en massa tillsammans, han har hjälp mig något helt otroligt, vad som än hänt, alltid funnits där! Vi hade en underbar sommar ihop och annat skojj och dampigt som et förhållande ska innehålla. Jag tycker allt är helt perfek, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag! Jag tänker aldirg någonsin förlora min andra halva ♥ jag älskar dig.

Nu blir det i alla fall duschen och göra mig lite fin innan jag ska iväg till min älskling, där blir det biomys , kanske käk i stan, och sedan ska vi bara mysa! Puss på er.



Du är fiin! :)

mot julskyltningen!





Babaaaiii

lussebullarna är nu i ugnen!

mumms, det luktar så awesome! haha, klara om 8 minutas! ;) Vad blir det av min dag då?
Jag, Annie och Max ska in till Julmarknaden i alla fall, sen får vi se om de e fler som hänkar! Vi lär väl bara strosa runt lite, äta lite eller ta en fika! Det blir mysigt! Hade inte haft något alls emot att få träffa min älskling men vi får se! Kaanske kollar med han lite senare! :) Nu ska jag i alla fall pysa in i duschen sen blir det fika med lussebulle och mjölk! Ha en mysig dag allihopa.♥

Första advent.

Hej på er! Idag är det söndag, och något jag fakiskt tycker ska bli skönt! jag är heelt utvilad, med andra ord blev det inte så sent igår och sånt! ;) Men det var soft ändå! Okej, ni ska få höra lite om min helg, som vart awesome!

I fredags drog jag in till stan efter skolan med Annie, Hanna och Maja, strosade runt lite å så, sedan drog jag ner och tränade! Sedan blev det snabbt hem och vid halv fem tog jag bussen till Maja med tjejerna. Vi käkade pizza och fixade oss det sista, sedan kom allt folk! Vi körde öldpelet, pandoras ask, dansade och hade askul! Skit bra klassfest som ska göras om! Vid halv två drog vi oss in mot stan och jag avslutade min kväll med att sova hemma hos min älskling!

Lördagen börjaded hemma hos Max, vi vaknade, kollade lite tv och käkade frulle sen var jag tvungen att dra till öppet hus på skolan. aslamt, men det funkade, den eftermiddagen bestod till störst del av att jag maja max doddi och alla andra i klassen snackade om gårdagen! Efter detta åkte jag och Doddi med mamma hem. Jag käkade mat och sen tog jag bussen in till älskling igen. Vi bara myste, kollade film och tv och åt Aladin och drack cola! Vid elva skulle Max jobba så jag tog bsusen hem till Annie där det var fest! :)

Idag ska jag bara ta det helt lugnt! Så jävla skönt. Jag ska baka Lussebullar nu efter frukost för att få lite julstämmning, det är ju första avdvent idag! Sedan öppnar julskyltningen idag så tror jag och mina tjejer skulle in till den, sätta oss på ett fik eller något sånt! mys! Jaja, nu ska jag upp och käka samt baka! Åh, idag älsklar jag söndagar så alla vet! Gödde!

Bilder sedan fredagen:










utgång!

Gårdagen var aslyckad men berättar mer + bilder imon. Ikväll drar vi på partykläderna igen och ger järnet!! Först ska jag en snabbis hem till Max sedan blir det fest! puss.

Linje 30 stannar 30 gånger..

hahaha internskämt, hej!
T A G G A klassfest säger jag bara, imonkväll smäller det och då jävlar ska vi ha kul!! Åh vad jag läängtar! men har en del som fakiskt måste fixas innan dess. Dagen idag var rätt så chill. I skolan hade vi ett nationellt prov i engelska B som faktiskt gick förvånansvärt bra trots att jag somnade runt tolv igår och höll på att somna på bänken när jag skulle läsa igenom allt! Puuh.. efter det hade vi håla, då skrev jag klart tyskan sedan drog vi till söndrums kyrkby och lyssnade på ngn föreläsning om passivhus. inte särskilt intressant men de e la bra för min framtid eller något. Efter detta besöket kilade jag in med Annie och Hanna till stan, tog en fika och bara snacka! myys. Sedan besökte jag min fina pojke lite, bara mysa och snacka och sedan hem hit och har precis käkat med doddin och dom! Trevligt, och gott!

Imorgon är det som sagt fredag och det ska bli så underbart så ni fattar inte! EN lektion i skolan, få tillbaks mitt matteprov (help me..) och sedan äre helg och en fet klassfest! Efter skolan hade jag tänkt dra in och träna samt strosa runt en snabbis på stan, sedan ska jag hem och fixa mig. Kvällen spenderas som sagt med pizza, förfest och fest! Sedan får jag se om jag sover hos my baby eller hemma, beror på! ;) Lördagen är det öppet hus i skolan.. hah, ett sådant evangemang efter en klassfest, och jag ska labba.. tjeeenaa! Jaja, sedan på kvällen taggar vi förmodligen fest igen! Awesome. :) Jag är helt enkelt sugen på en gaaalen helg! hade gärna träffat min pojke lite också, men så blir det när jag ska ha klassfest och han jobba! Men ah, vi får ses så fort vi är lediga! ♥ Jag älskar dig, du är helt fucking underbar, och jag har snart vart med dig ett år och älskar dig bara mer för varje dag.

Nu ska jag ta och skicka in tyskan som jag skrivit sedan ställa mig i en varm dusch hade jag tänkt! imorgon blire mysbrallor och ett äcklig boll på huvet, jag orkar inte nu, galet trött och behöver all sömn jag kan få just nu! Skolan tar kål på mig asså, magont och grejer också? Jag är ju verkligen aldrig stressad? Blä.

Bilder kommer!! Lovar att ta massa på vår klassfest och vad jag hittar på i helgen. På måndag är en fin dag också, då ska vi göra något mysigt, 29/11-2010.♥ ett helt år! :D

Ajajaj..

O M G, jag kan fan inte gå, sitta eller böja mig ner! haha, det var länge sedan jag hade sån träningsverk, iår var de styrka på idrotten, jag och lovisa gjorde rump och lår övningar så det var inte alltför trevligt att gå imorse, sedan drog jag ner till gymmet nu ikväll, cyklade 5 km sedan körde jag ett Core pass, mage, rumpa, lår. Yäääs, jag vat helt slut sen, och just nu är min kropp inte i helt perfekt skick asså, eller jo, de är den ju, träningsverk är bra, men det gör ont :( Så nu blir det ingen träning imorgon, jag behöver faktiskt vila också, och skriva på min tyska och sedan skulle vi få lite trevligt besök till middagen så det blir träning på fredag istället då vi slutar tolv, jag har fyllt kylen med proteinshakear och bars, nu går vi in för detta, på riktigt! :)

Annars idag då? jo då, skolan gick la rätt så okej, hoppade dock över MVG provet, chillade lite med Cathis och Lovisa istället, alltid trevligt! Efter skolan drog jag hem till min kära farmor, åt goda pannkakor och cola och socialade mig med henne, mycket trevligt, sådant som jag får göra oftare! :) Sedan var det då träningen och sen hade jag tänk sova hos Max ikväll men han är i Ullared och mobilen är dod så det blev ingenting med det. Nu är jag istället hemma, har käkat och nu ropar tyska uppsatsen som ska vara klar imorgon! hurry curry. jaja, tur att jag har två timmars håla imorgon, ska skriva klart den då hade jag tänkt!

Träääning!

tjenare! hur e de med er? jag mår awesome just nu, har precis kommit hem från min världsfina pojke och tryckt i mig lite käk, behövdes verkligen! varför känner man verkligen hur humöret ändras efter att fyllt på en tom mage?! haha, det är bra i alla fall jue. Idag hade vi lite olika lektioner, fick ett bra besked på psykologin om mitt betyg där, ett utveckligssamtal som gick bra om man bortser från matten, men vi kom på en lösning och nu ska jag klara detta. Jag ska inte ge upp, det ska man aldrig göra! Så på torsdag eller fredag blir det lite matteplugg, eller ah, söndag i alla fall. Ah ni hör ju.. men det är faktiskt svårt! och det går sådär på det spåret just nu. Innan idag kändes hela skiten hopplöst, jag ville inte längre, byta linje och börja om lät inte fel i huvudet, men ahh så arg jag blir på mig själv. tönt. Nu ska jag plugga aset av mig och jag ska ha ett VG i matten, så de så!!

Efter skolan och en massa grejer samt badminton och träningsverksövningar drog jag ner till gymmet och mötte upp min älskling, vi körde styrketräning idag! Lite snabb uppvärmning på bandet men sedan var det styrka som gällde! nu är jag helt sut i kroppen.. igen och sitter hemma i soffan, hade tänkt kolla klart PH sen in i duschen sedan skriva min tyska som ska in senast på fredag! Det kommer säkert gå bra. Jaja, nu är jag trött, imon ska jag en sväng till farmor och farfar hade jag tänk, sedan blir det spinning & core och köra slut på mig till 100 %! Sköönt. Sedan får vi se vad det blir av kvällen :)



Puss & kraam!♥

22 November 2010

Ojoj,vad har hänt jag har inte uppdaterat min blogg på några dagar japp, men jag har faktiskt haft lite annat för mig. Lördagkvällen bestod av en kväll hemma hos Annie med henne och Hanna, den blev dock inte riktigt som vi tänkt oss. Haha. Vi hade planerat fest, och ha förfest hos Annie, men det failade så jag var hemma redan vid ett, yääs. Sedan fick jag fint besök runt fyra på morgonen av min älskling som sov här med mig! myys! Söndagen bestod till sor del av chill, vi slappade och segade oss hela dagen och sedan kom släkten hem hit på släktmiddag för syrran hade fyllt år! Vi åt massa gott och sedan tog jag & Max bussen hem till Max och sov hos honom :)

Imorse.. blä säger jag bara. Jag hatar måndagar i skolan, de e riktigt jobbiga! men under dagen fick vi i alla fall starta upp ett nytt projekt, lära mig lite matte (eller lära mig var väl att ta i..) och lyssna på psykologisnack och kolla på illusioner för ögat. Alltid trevligt. Men sen var jag så trött så jag höll på att somna stående och huvudet var inte på min sida idag asså, det gjorde bajsont, så jag drog ner till form och tränade för att pigga upp mig lite, fick även sällskap av max och mange som jag mötte där nere. Soooft. Sprang en lång runda och sedan var jag nöjd för idag. Imon blir det dock gymmet, ryggen, magen, benen, armarna, hela kroppen! ;) Sedan måste jag skriva tyskan.. ny  vecka, nytt plugg.
Men nu ska jag fokusera på att mysa med min älskling som ligger här i soffan bredvid mig. Vi har haft en riktig tv-kväll. Vänner, paradise Hotel, Top Model, biggest looser, hollywood fruar och pansionärsjävlar. Haha okaj, flertal av dessa program var kanske för att jag ville men ah de e bra :) haha. Nu ligger vi och kollar på något skämt program, har tagit en varm dusch och hade tänkt hoppa ner i sängen snart och nana. Imon ringer klockan kvart i sex som vanligt.. yippieee! :)

Bullbakning och träning!

God morgon! haha eller inte, klockan går mot kvällen men jag är hemma först nu! Åkte in till stan efter skolan igår för lite shopping med Hanna. Fick med mig en poncho, ett par legging, lite underkläder, vantar och något mer. Sedan kilade jag upp till min älskling! Där chillade vi lite och sedan gick vi en runda på stan, handlade lite chips, dipp och sånt! Sen drog vi hem till Max igen och där åt vi det godaste köttet på länge, kollade en film och fetade oss med våra sour cream and pepper chips och Holiday-dipp! Känner min fredag börjar hamna i den rutinen nu under vinterkvällarna! Men jag klagar absolut inte. De va galet mysigt! Imorse drog vi ner och tränade efter frukosten, mötte upp Mange på gymmet också så fick man bort lite kalorier samt några skratt med max och mange, de va kul haha. Sedan drog vi tre hem till max och satte igång att baka kanelbullar! Skulle bakat lussebullar, men slutade i dom största kanelbullar jag någonsin sett! hahah. Men det var asgott, och även där fick vi väl ett och annat skratt. Alltid najs! ;) Sedan skulle dom på fester och grejer så jag kilade hemmåt. Känner jag behöver en dusch, en stund framför datorn och nya kläder! Ikväll blir det i alla fall till att träffa mina tjejer Annie och Hanna, vad vi ska göra däremot är en fråga vi inte besvarat riktigt ännu, men det lutar väl åt det lite festligare hållet om vi får bestämma. Vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss! Nu blire i alla fall duschen eller ett långt bad med tända ljus och lite frukt och tagga denna lördagen! tjiiing!!

Outfit.






Nu kilar jag till matteprovet.. hej IG igen.. bajs.

matteprov imon?!

BAJSAPA!! jag pallar inte! jävla skitbok, den gör mig galet förbannad och just nu överväger jag om min magkänsla stämmer.. hmm. Den säger till mig att gå och kolla paradise Hotel och bara köra på imon med ett bra humör (brukar gå mycket bättre om humöret är på topp för min del!) eller om jag ska sumpa humöret och öppna boken? hmm, värt att fundera på över ett paradise Hotel avsnitt! Nää, klart jag ska öppna boken och köra igenom lite, jag ska klara det, jag kommer klara det. Allt går om man vill ;)

Idag har jag haft en ganska chill dag i skolan faktiskt! Lite lektioner hit och dit. Sen träffade jag min älskling efter skolan, drog hem till honom lite och myste och chilla och sedan drog vi ner till gymmet. Idag var en sådan dära bra dag, jag fick inte håll, orkade med allting jag planerat och ökade takten ordentligt i slutet. Med andra ord körde jag slut på mig själv helt & hållet! As skönt! Ska göras om imorgon, men då blir det mer syrketräning då jag är ganska trött i benen efter löpning tre dagar i rad.. men jag är duktig nu ju! :) Efter träningen kilade jag hem hit, tog en dusch, slängde i käk i magen och drog och hämtade min cykel i Gt. Så nu är den hemma och mamma är glad igen! :) Imorgon är det freeedaag! Awesome. Jag ska spendera den med vänner eller pojkvän? ingen aning ännu, men det löser väl sig va! Fredag är fredag, jag måste dock skriva klart psykologin på eftermiddagen men det går snabbt! jag och Hanna har också bestämmt oss att vi ska in till stan och shoppa efter matten. Går provet dåligt ska vi tröstshoppa, går det bra ska vi fira! ;) haha. Även en sovmorgon imorgon, den sitter inte helt fel. Ska även inviga min nya tröja, så en outfit kanske ni kan få. Nu blire PH, sen ska jag sätta mig med matteboken, sen blir det plugg för full mugg!


Helgen ska bli crazzyy... ;)

blä.

idag suger mitt liv. Det är kallt, jag har suttit en heel dag i en jävla Aula, försökte dock vara vid medvetande och så anagerad som möjligt för nu ska jag ha mitt MVG i Biologi!.. eller ah, pratade la lite mer än vanligt, och vår redovisning tycker jag gick rätt bra! :) Good work my grooupies! :) Sedan drog jag till FORM, skulle springa rikigt jävla länge hade jag tänkt för att jag var på ett sådant bajsigt humör, vad händer? Jo, jag får HÅLL efter 0.8 km typ -.- vilket dock gjorde mi ännu mer förbannad så då sprang jag fyra kilometer istället, med världens håll!! ah, jaja, jag gillar att vara arg och förbannad och på ett bajsigt humör när man ska träna, då ger man inte upp lika lätt. Sedan provade ja även nya magmaskinen (y) rikigt bra faktiskt! Lite rygg & stretching blev det också! Sedan mötte jag upp mamma och mormor, fick en varm kofta, några baströjor och en apelsin så var jag nöjd haha! Nu är jag äntligen hemma! Fryser som ett as.. varför gör jag det verkligen hela tiden nu? jätte jobbigt, vill fan ha min vineter jacka hela tiden. Inte bra. Jag är en sommarmänniska helt enkelt! :)

Syster fyller år idag, så grattis till henne! Världens bästa syster♥  Vi ska käka lite gott snart men innan dess hade jag tänkt hoppa ner i min onepiece för att sedan sätta mig med matteboken.. puuh. Orkar verkligen inte egentligen men det får väl gå. Psykologin är framflyttad till fredag så den fixar jag nog på fredag eftermiddag och fokuserar på matten nu. Imorgon vill jag verkligen va med min Max, men vi får väl se, har träning 17-18 och sedan har jag provet på fredag.. jaja de löser väl sig precis som allt annat i mitt liv ;) Nu ska jag i alla fall försöka koncentrera mig så jag slipper skiten imorgon. Är en millisekund från att säga "Äsch skit i detta provet med det löser sig till sommarn!" men nej, nu SKA jag fixa det, jag har bestämt mig och så kommer det att bli. Så dålig på matte är jag faktiskt inte! :) 

Vad ska alla ni andra göra ikväll? har ni något liv dessa sista veckor i skolan? Och jag vill inte ens påminnas om att jag har yterligare ett matteprov, genetikprov, fysikprov och engelska uppsats att göra innan lovet som är om 23 skoldagar. Ja jag är stressad som ett jävla as! 
B Y E ! 
 
Fin kropp? yes! jag ska träna som en dåre nu igen, konditionen och magen! Sola lite extra kanske skulle kunna vara bra? Eller en uomlandsresa! (a)

Åh, vill inte nana ensam.. men jaja, så är det att gå i skolan, den tar alldeles för mycket tid! jaja, jag är i alla fall klar med det mesta nu, bara matten och psykoloin kvar innan fredag men det ska jag nog se till att överleva. Måndagen är över och vi är härmed en dag närmare helgen och jullov. Jag ska glo lite tv sen hade jag faktiskt tänkt hoppa ner i sängen och sussa kudden. Trött som man är haha, till helgen ska jag dock se till att vara riktigt utvilad för då har vi bestämmt oss för att dra ut på äventyr! ;) Och imorgon blir det träning direkt efter skolan och debatten, och sedan möter jag upp mamma & mormor lite snabbt, ska få lite nya kläder. Mycket behövligt! Sedan fyller sis år också så vi ska käka Paella här hemma & efterrätt! mumms! Och angående debatten imorgon, som kommer hållas för en väldans många personer så ska vår grupp fixa detta ;) Tycker faktiskt inte det ska bli så farligt jobbigt att ta sig dit, ska bli rätt kul faktiskt! :)


Puss&kram&godnatt.♥


Back on track!

Tjena mittbena!
hemma och sitter nu på min plats, i sängen. haha, här har jag suttit de tre senaste dagarna och bara plugga pluggat pch pluggat. Duktig flicka, men jag börjar bli smått uttråkad nu vill jag påstå! Är i stort behov av att få träffa min älskling, sova hos honom, få träna, få shoppa lite och fika!! Ah, denna veckan tar död på mig.. jaja bara tisdag onsdag och torsdag kvar! nu kör vi. Idag blire genetik, svenska och matte. I better hurry up! ;) Dagen har varit helt okej, lite småstressig sådär och halvdant humör men jag överlever! Just nu vill jag bara få mitt jullov och få chilla i tre veckor. gosh så najs de ska bli!!

jaja, back on track nu då! Next: Genetik!

Veckorevyn och mat!

Har precis kommit hem, vart med mamma och sis och handlat samt gjort fint på graven nu då! Sitter med den nya veckorevyn, ett japanskt päron (svingott!) och inväntar middag! haha. Imorgon ringer klockan på 05:45 igen.. yippie!! -.- jaja, sedan blire träning och införskaffa ett skydd och skal till min lilla iphone! Awesome. Puss på rumpesumpen!

Fars dag

Idag är det fars dag. Men min pappa finns någon helt annan stans, jag vet inte vart, men jag vet att han finns någon stans, och att han har det bra. Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka, vad som helst för att den dagen inte skulle existerat över huvudtaget, det vet du. Jag vill ha dig hemma nu, visa vem jag blivit, hur långt vi kommit här hemma. Och det är snart jul, det var din högtid och snart drar familjen till Thailand. Enligt mig var det "ditt" land och inget ställe jag tänker återvända till inom ett par år i alla fall. Alldeles för många minnen, så jag stannar hemma på mitt jullov! :)

Snart ska vi dra och sätta lite blommor på pappas grav och göra fint ♥


Jag älskar dig pappa, och jag saknar dig. ♥


11:49

Äntligen fick man sova ut lite! behlvdes verkligen för jag ska inte klaga ett dugg denna veckan på att jag är trött! :) Nu är jag riiktigt utvilad i alla fall och fett på att göra något mysigt av denna söndagen! Igår spenderade vi kvällen på Roberts Coffee, jag Annie och Maja, vi fikade och snackade en massa, vid tolv drog vi hem till Maja, glodde dator och åt clementin och sen hämtade Anders oss runt halv två! hade ju inte några större problem att somna sen! haha.

Idag då? Vad ska jag göra? Haha, jaani, de undrar jag med litegranna, men en sak som är säker är att jag ska äta mat nu och sedan plugga matte. Läsa igenom tyskan en sista gång också. Så kul va?! -.- får väl se om mami ska iväg på någon liten tripp till Eurostop eller något, eller om dom ska in till stan då hänkar jag nog på, så kan jag träna sen! Vet inte om jag pallar åka buss fram och tillbaks för att bara träna, tar det hellre efter skolan imorgon då och bara chillar från allting idag! Det behövs det också. Bara asa runt här hemma i min onepiece, plugga matte och tyska, äta godis och kolla lite film eller tv kanske? ja, så blir det nog fakiskt, jag behöver fakiskt komma ikapp alla ämnen i skolan nu känner jag! *host* mate *host* så tjingeling hörrni!


Jag vill ha en klassfest nästa vecka? Någon som e på? =D haha, vet dock att det är fler än jag som vill, så nu tycker jag vi hittar ett hus, sen kör vi gärnet! ;)

hem till Maja!

Allihopa är galet sega och trötta denna helgen verkar det som, så jag och Annie kilar hem till Maja för chillkväll. Kanske doddin också skulle kika förbi! najs. jaja, min buss går snart så känner jag borde snabba på litegranna här hemma. Åker med mami och Anders hem inte allt för sent och nanar tidigt! Jag är såå trött! Tycker riktigt synd om min fina pojkvän som ska jobba hela natten! ♥


Fixad och klar!

OM i fall att lixom, ville ändå prova mina nya ögonskuggor! nybörjare japp, så lär få öva lite! Men i love my highlighter! :)) jaja, nu blire tacos med sis, ellen, doddi och anders snart! sååå gott! :D Puss och haaj leverpastaaj.




bajsbilder, men jaja, hellre någon bild än ingen! :)

Min vecka!


Nu blire duschen inför min oplanerade kväll, sedan ska jag försöka skicka in tyskan. Har även gjort klart psykologin och debatten till 90 %, stolt! ska bara läsa mina tre böecker också.. hehe (a)

Plugg på en lördag är inte okey!

Nepp, men det är vad jag håller på med just nu. Plugg, plugg och åter plugg. Sitter och försöker göra klart psykologin just nu och sedan ska jag göra klart genetik debatten hade jag faktiskt tänkt! Läsa mina 50 resterande sidor i svenska boken ska också göras idag. Så inget kul för mig just nu men jag drunkar i plugg och vill få det undanstökat till viss del, pallar inte stressa sen. Max var i alla fall här imorse och förmiddags! Tur det, något kul måste man ju ha på en lördag. :) Ikväll kanske det blir roligheter, antingen något med alla vännerna eller hem till max en snabbis, vi får se! Men nu ska jag i alla fall plugga så vi hörs lite senare helt enkelt. Hela dagen imorgon hade jag tänkt spendera framför matteboken.. men ska nog hinna med att träna också i alla fall! Åh, det är fan stressigt nu och veckorna flyger förbi, jag ska ge järnet till jul och ha mina betyg jag vill ha! bai bai.

Fredag.

Det är fredag! skolan gick bra, det muntliga gick också bra och efter skolan blev de stan och träning med hanna! :) Nu ligger jag hemma här med älskling (som sover!) och kollar idol och är typ galet rastlös... jaja, behövde nog en lugn fredag men imon är jag taggad på en vildare kväll! :D puss&kram.

smink, locktång och färgade linser!

Och just nu är det en rätt bra och fungerande period hos mig! Inget känns särskilt jobbig, inte särskilt stressad även om vi har massa i skolan. Träningen funkar och min helg kommer bli skön. Jag har kikat runt på nätet och blivit så galet sugen på att börja fixa mig ordentligt i skolan igen! Slarvig bulle på huvudet och en stor tröja att gömma sig i? bai bai. Nu ska jag in till stan imorgon, köpa en ögonskugga, en highlighter (det är det jag behöver för att kunna skugga mina ögon som jag vill!) ska önska mig en locktång i julklapp, en sådan från babyliss som min lilla Hannibajs har! Awesome lockar kan man nog få om man lär sig lite! :D tills dess får jag helt enkelt nöjja mig med min plattång! Men det blir rätt bra det också. Sen in med en ny ögonfärg också! sen ska jag nog orka fixa mig lite mer än vanligt i alla fall, det är faktisk riktigt tråkigt att gå ofixad hela dagarna bara för att man hellre slöar 20 minuter extra i sängen?! Det blir typ hmm (..20x5=100 minuter) i veckan! inte så mycket.

Nog snacka för mig, nu ska jag in i duschen och sedan ska jag hoppa ner i bingen. Pussikramis!

trötter..

oh my good. Jag är helt jävla död, och det har jag gått och klagat om hela dagen typ! Somnade astidigt igår och hyffsat pigg på morgon lektionerna men sen ville inte hjärnan fungera längre, huvudet gjorde äckligt ont och tanken på att få komma hem och ner i sängen var såå lockande! Men genom skoldagen tog jag mig, mikrooskopierade, lyssnade om np i engelska (jag kommer dö..) och såg en tysk film! ;) Gick även till skolan 1 & en halv timme innan jag började idag för extra matte! kill me.. yaya, jag lever, och det är huvudsaken. Just nu sitter jag och pluggar. har precis skrivit klart tyskan och skickat in den och håller nu på att sätta ihop vad jag ska säga på den muntliga delen imorgon. Sen väntar psykologin, inte så jobbig faktiskt, gillar att bara sitta och skriva så. Om jag orkar efter det tar jag nog tag i min engelska eller genetikdebatten, men gissar på att jag kommer dö efter psykologin. Har gjort mig en stor kopp varm choklad och en mummsig macka som blir mitt snacks! ;) Känner att jag fryser och har ont i öronen också.. ahha. Nej, inte bli sjuk nu, jag hinner verkligen inte nu, inte nu, snälla. Blir nog en lugn helg, för såhär trött har jag inte vart på länge och har en drös med läxor jag hade behövt sitta med lördag/söndag. Härlig helg.. eller inte. Men något party, förfestande och tjata klänningar får nog vänta en vecka eller två till allt lagt sig och jag inte känner mig lika pressad till allt i skolan. Jobbigt att ligga på gränsen till ett MVG i vissa ämnen också, det ökar pressen och jag har tillräckligt. Jaja, imon blire träning efter skolan sedan hem och plugga lite hade jag tänkt. Ska va med min pojk på kvällen och bara mysa tror jag. GÖTT!!


Och hörrni! Nästa månad, dvs. December, funderar jag på att sätta i mina bruna linser igen.. :D Skulle de kanske va något? Måste bara kolla upp så det inte skadar mina ögon ännu mera haha. Jag saknar det lite, tycker det var snyggt!


Spinning & core

Tjena morgan!
Jag sitter och skriver psykologi för fullt, stressad som ett jävla as med allt i skolan nu och försöker utnyttja tiden så bra som möjligt i skolan, och hemma. jaja, har snart suttit en timma så en liten bit har jag väl kommit, men snart kommer mamma och hämtar mig, sen ska vi åka in till form och träna. spinning och core. Sedan ska jag möta upp Max för en fika och sedan sover vi hemma hos Max. Imorgon ryker min sovmorgon för den förbannades jävla stödmatten!! KUL! Fuck matten, jaja jag ska fan ha ett G på detta provet! Jag trodde ju aldrig matten skulle kunna vara såhär svår, då skulle jag nog faktiskt valt något annat. Men jaja, jag har gett mig in i det, nu ska jag ta mig hela vägen ur det också! De kommer nog gå bra, men jag nöjjer mig med G i matte C och D! Och jag klagade på matten i högstadiet och slängde ut böckerna genom fönstret.. haha jo tack, det är sånt som nu mera är för enkelt för att ens finnas med i vår mattebok! buhuhuh... jaja. Tjiiing

Färdig!

Tyskan är rättad, klar och perfekt! Redo att skickas in och nu hoppas jag på ett MVG såklart. Tidslinjen är också inskickad och jag har dessuom hunnit med att träffa mina tjejer, pojkvän och tränat idag! Fan va grym man kan vara då. Och om tio minuter börjar bartender skolan på Tv! Helt awesome ju, sen kommer jag somna på mindre än en minut.. gud vad skönt! Imorgon hade jag tänkt göra mig lite fin i skolan också. Lite lockar i håret och så! måste dock hinna med en dusch då ínnan jag nanar ikväll! Puss på de. Imon kör vi en minst lika bra dag, om inte bättre! ♥

fin kanin!

Tisdag!

hej och hå, det är redan tisdag :O vafan dagarna verkligen flyger iväg och just nu är livet rätt bra ändå! Igår spenderade jag dagen, eftermiddagen, kvällen och natten tillsammans med Max, sedan pös jag ill skolan runt åtta imorse, tror ni inte att min lektion är inställd? -.- såklart! Dock fick jag och tjejerna ganska mycket gjort i datasalen på våran uppsats ändå så det var väl inte helt onödigt i guess.. ;) Dock glömde jag låna böckerna idag!! Fuuuckiducki. Jaja, får la göra de imon då da. Den har ni aldrig hört från mig förr va? Nej, tänkte det. Efter dagens skola drog jag hem till Max, la mig och mös med honom en timma och sedan kilade vi ner och tränade! Dock blev det inte så länge men en halvtimma på bandet hann jag allt med! Duktig flicka, japp! Imorgon blir det spinning och core! Ska faktiskt köra ett litet mini-core pass här hemma nu så jag kan få min drömmkropp snart! kan ju alltid önska ;) haha. Nej nu fan kör jag. Imorgon blire en halvseg dag i skolan, sedan ska jag hem, plugga, in till stan, träna och förmodligen nana hos älskling sen ♥ Det blir bra, men nu blire lite magövningar på pilatesbollen och hög musik, sedan lite psykologi eller idslinje plugg, får se vilket jag är på humör för, psykologin måste jag göra när jag e på lite mer "Fundera&diskutera!" humör!! Vi hörs imorgon alla pussgurkor. Tjiing!

Mabye it`s true, I can´t live without you. Two is better than one.

Taggad som ett piggsvin.

NU jävlar ska jag komma i form på form. hahahha.. lovet är över och så min lilla siesa från gymmet. Åh det kommer bli gött! Lite matte hade jag behövt göra imorgon men de gör jag på hålan, sen ska jag ju hem till min max efter gymmet och spendera naten hos honom. Funderar på att lägga mig nu så det kan bli morgon snabbare. Lång dag i skolan dock, fuck it. Förmiddagen är la okaj, efermiddagen - ta dig i r*ven!!

Jaja, back to basic imorgon med andra ord! Smoothie och mörkbröd inkluderas där också.. puuh.

♥ Måndag - löpning
♥ Tisdag - löpning + gym.
♥ Onsdag - spinning & core.
♥ Torrsdag - VILA
♥ Fredag - Löpning (så länge jag bara orkar + backe, snabbt, långsamt och gång!)
♥ Lördag - VILA
♥ Söndag - där kör vi något pass eller gymma! löpningen blir bara uppvärmning.

Jobbig träningsvecka? japp, jag tycker det, men jag är taggad fortfarande (!!!) så det kommer nog gå alldeles utmärk. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, men vi ses imorgon hörrni. eller nää det gör vi inte alls, för jag spenderar somsagt natten hos min boy fi så mig hör ni inget av förrens på tisdag igen. Ska få in lite luckor i veckan för plugg, pojkvän, vänner, familj och träning också så uppdateringen blir kanske sådär, känner mig stressad med allt som ska göras och som jag ska hinna med, om man bara hade mer tid efter och före skoltid!! Ah.. jaja de löser sig! Vi säger så här istället, vi hörs när vi hörs! ;)


november, 7

Min söndag har inte varit så värst händelserik men mysig! En trött pojkvän, mysiga vänner och fika. Typ så! Det blev en bra söndag. Nu funderar jag på att röjja undan lite på mitt rum, skriva klart tyskan och sedan bege mig in till Max och sova hos honom inatt. :) Vi får se hur det blir men det skulle vara mysigt! Imorgon drar min träning igång igen också, det hade ni glömt va? haha ;) inte jag. Nu är det träning minst tre gånger i veckan igen och imorgon drar jag dit med boy fi. Awesome. Love ya!

01.06

Mina tjejer har pyst hemåt och nu inväntar jag min fina pojke som spenderar natten här hemma med mig så jag slipper vara ensam. Älskling♥

Vi kör på mys ikväll!

Mina favorit flickor är påväg hit om någon timma typ, kycklingvingarna och pommesen är i ugnen och godisen är framför Tv:n. Vi kanske ringer hit våra killiga polare lite senare också om inte dom har någo bättre för sig. Det blir bra med en lugn kväll, helt ärligt är jag så mycket mer suger på det är ännu en galet party natt. Jag vet, jag är en liten tråkmåns idag haha. jaja, bye på er. Vad ska alla ni andra göra? :)

mysig kväll från sommaren med grillat! :) Saknar..

Det är ju faktiskt lördag!

Så vad gör man ikväll? Jag har huse för mig själv så funderar på att dra hit lite gött folk och chilla eller om vi kanske skulle dra på en fest? orkar vi? Vi får väl se vad de blir, men något lär vi göra annars kommer jag seriöst börja klära på väggarna här hemma när mina resterande Paradise Hotel avsnit är slut! Jaja, det löser vi nog, jag skulle mer än gärna träffat min Max också men han är ute med kite och så så vi får väl ses en annan dag i guess. Yeye, jag löser min kväll på någo sätt så den blir awesome! :) Puss på de.

Maskeraden igår!!

Oj vad kul jag hade igår! Riktigt bra humör, massa roliga vänner och ah, vi hade riktigt kul, sedan avslutade vi kvällen på aladins kebab och en busstur hem med några sköna killar som trodde dom skulle sitta på bussen 20 min och vända med den, men vi sa det blir nog mer åt 1 timma hahah, det var roligare i verkligheten men ah, hoppas ni kom hem iaf! Jag bjussar på lite bilder istället för att skriva massa, jag orkar inte och vill kolla PH, sorry mina fina bajsungar! ;)







Avslutar med en vrålsexig bild på mig och Liqqis! Tack för igår Maja, galet najs!!

Den 5 november 2010.

My good, vad snabbt detta året har gått måste jag säga! Det var inte längesedan vi låg på tylösand dom första dagarna av sommarlovet, åkte i doddins båt, tappade bort hanni på havet (hehe..) och käkade glass och dränkte oss i sololja. Åh, jag saknar och vill ha tillbaka. Vi glodde på dom som spelade in kungarna av tylösand och tyckte DJ Nathalie var allmänt störande och atention number one. haha. Vi grillade både här hemma, hemma hos Max och på stranden, den grillkvällen på stranden var galet najs! Och det godaste kött jag någonsin käkat. Jag och älskling hade 7 månader under sommaren och satt i en park och bara mös, grillade hamburgare, attackerades av måsar och sedan satte vi oss på hans balkong och bara mös vidare. Galet mysig kväll. Vi var väl på en och annan sommarfest och flummade till det! Och annies sommarfest kan vi ju inte glömma! haha, ah jag saknar det, men det har gått galet fort! Från dom dagarna tills nu har det gått ca. 5 månader?! OMG säger jag bara, om tiden fortsätter ticka såhär snabbt har vi snart sommaren här igen ju! Det gillas starkt! Denna sommaren kommer slå ALLT! den ska ÄGA!

jaja, nog snackat om sommaren, nu när jag kollar ut regnar och blåser det och jag ligger uppkrupen i sängen och kollar paradise hotel på tv6play. Fast det är rätt mysigt det också, ligger med en smoothie och en äggmacka bredvid mig också, duktig mea. Men dagens väder skiter vi fullkomligt i, jag är på topphumör idag igen och har en känsla av att denna dagen och kvällen kommer bli så galet lyckad och jag är sjukt taggad!! Ska prova min outfit snart, hoppa in i duschen, fila och måla naglar, packa ihop massa grejer och bege mig till Hannibaajs, sedan vidare på förfest hoppas jag och sen kör vi minsann! Jag har även planerat att avsluta kvällen med fyllekäk på aladins kebab! Asgott vare. Sedan ska jag nog träna imorgon faktiskt.. hehe. :) Det blir skönt! Nej hörrni, nu har jag gjort er både höstdeppiga med mitt sommartjat och avundsjuka när jag berättat hur jävla awesome min kväll kommer bli! Så nu tycker jag det räcker, jag ska kolla lite mer PH innan jag hoppar in och duschar, och hur fan ska man ha håret ikväll? mamma och jag rovade lite igår.. jag såg ut som en tant typ.. HAHA. Nej lockar med plattången tror jag fkatiskt jag kör på + ett paraplyyyy!!

Pussisar bajsungar!

Imorgon bjuder jag på massa bilder från ikväll! Kameran ska laddas och gå på helvarv ikväll! Ikväll kör vi!!

Från & med du.

Bara för att jag inte kommer på någon rubrik. :) Dagen idag har varit väldigt lyckad måste jag säga. Jag och Hanna drog in mot stan runt ett, jag gjorde ett snabb besök hos tandläkaren där dom plockade bort tandställningen och sedan strosade vi bara runt, bytte ut våra sedlar mot snygga kläder/skor och smycken! Vi mötte även upp Annie, Hannes, Lukas, Max, Max och Jimmy lite och hängde runt med dom! Vi lunchade på Mc donken och hade trevliga samtalsämnen hehe.. elller inte. Sedan kilade alla hemmåt, vissa av dom drog på laserdome och jag drog upp till min älsklade pojkvän! Vi kollade inception och var ute en runda. hade tänkt nana hos Max men han hade körskola imorgon så det sket sig haha, så jag åkte med mamma hem. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och kollar tv! Imon börjar festligheterna för mig redan vid tre, jag ska ha lååång tid att fixa mig imorgon ;) Min outfit är även fixad, blev lite mer snyggt än galet denna gången! Blir nog bra. Någon annan dag fotar jag vad jag fick med mig hem men det blev ett par pumps, en tröja, ett "hippieband" till håret, ett orm halsband & svarta nylonstrumpor! tror att det var allt ;) Back to Tv:n nu och jag är galet taggad tills imorgon!!


God morgon världen, här kommer jaaag..

hahah. Japp fin låt, nää egentligen inte men jag är på ett galet bra humör idag! tokigt asså. Fått sova massa, käkat god frulle och nu ska jag snart in till stan med Hanna, vi ska inhandla lite maskeradkläder till fredags kvällen och någon fika eller sånt förväntar jag mig också kanske! We will see. Lite höstnytt hoppas jag har kommit in i butikerna nu så att vi kan nog strosa runt ett tag. Vi bestämmde oss för en heldag helt enkelt! Sedan ska jag försöka få tag i min Max och se om han vill träffa mig också lite kanske. Hoppas på det va haha :) Det kommer bli en galet bra dag! ska vrida på musiken på högtalarna (ensam hemma!!) hoppa in i duschen och sedan springa runt här hemma och bara fixa mig lite och varva med bloggar och mat. Låter som en sån där perfekt morgon! Tjugo i ett går min buss så jag får nog skynda på lite. Förövrigt längtar jag riktigt till att få börja träna igen. Jag har satt lovet som ett lov. Ingen träning om jag inte orkar/vill och dels för att jag ska få sakna att känna mig "Duktig" lite granna. Tror det var lika bra, jag har inte rört särskilt mycket på arslet detta lovet men det lovade jag mig själv att inte göra typ, jag är faktiskt inte såå lat. Det blir skönt när skolan startar - att man kommer lättare till gymmet på eftermiddagarna och kan få upp konditionen och rätta till kroppen haha. men jag har 4 icke-sa-nicke träna på dagar kvar typ, nu kan jag chilla hårt. Lov ska man ju vila upp sig på och ha kul, inte ta död på kroppen! ;) Men guuuud vad jag ska snacka, MUSIK OCH DUSCH NU!!!

Och till någon som undrade vart jackan kom ifrån - Modekungen.se :)
Kiss&hug.


Hittade dock en till jacka, tycker denna var mer åt det coola hållet, den andra var med fin liksom! haha.

Även en söt SVEA mössa, vinter vinter vinter, hatar kylan, älskar årstiden och snön! :D

farligt snygg


Åh, åh, åh! Så galet fin jacka! Tänk denna och ett par boots upptil. Farligt snyggt! Något att önska sig i julklapp kanske?

min kväll ikväll.

Den ska nog tillbringas framför datorn/tv:n och lite god middag. Kanske drar jag mig in till Max efter maten om jag orkar, annars lär jag nog hinna träffa honom imorgon. Fredag börjar han ju jobba igen :( Klart jag är glad för min älsklings skull, att han fått ett bra jobb och tycker det ska bli kul, det är jag skit glad för. Grattis du, det är du värd :) Bara det att jag vet att vi kommer ses lite mer sällan på helgerna då, men det löser vi det också! Promise you. Allting löser sig om man har någon som Max vid sin sida. Vi får helt enkelt dämpa ner pluggandet eller sovtimmarna på veckodagarna och ha våran tid med varandra då istället. Det kommer blir så bra så. Nu ska jag se om jag och mina tjejer lyckats få ihop helgen och får hit vår växjö-kompis! Skulle varit så awesome! Jag har snackat med Hanna i säkert en timma och planerat hela helgen, det kan inte bli misslyckad, det går inte! Vi har i alla fall planerat enda fram till lördag eftermiddag om nu Hanna kommer! Hoppas hoppas. Vi hörs lite senare ikväll bloggen om jag inte drar mig in till Max! Pusshaaj.♥

Mitt höstlov äger!

God morgon (!?) bloggen! haha, först nu bloggar jag idag och det känns som om det är morgon. bra där Mea! Igår efter Harry´s kom som sagt min älskade Max hit. Älskar honom så galet mycket så det finns inte ord att beskriva den känslan med! men jag gillar det känslan, starkt! :) Vi hoppade ner i min sänge med bullar, te och bartenderskolan på Tv. Riktigt kul program det där ju! haha. Funderar på att slå på resten av dom avsnitten i kväll? Jaja, vi får la se. Vi somnade inte sådär jätte sent men sov däremot typ i tolv timmar så vi är rätt utvilade idag, japp. Det äger dock! Vi käkade lite frulle och sedan började vi då med våra talanger i måla tavla! hahah, det var rätt kul, men skit snygg blev den kanske inte x) Men vi skulle i alla fall måla månskenet, det slutade i en bläckfisk och ett lyckotecken. Visst, lite julgranar, regn och en grusstig fick vi också in! Men jag tycker den fick sin lilla charm och blev rätt söt ändå. Jag menar och och Max har gjort det? Då kan det ju inte bli annat än snyggt, på sitt eget lilla vis dock men det är bättre än bra om ni frågar mig. Nu har Max gett sig in mot stan, Mange och kiten och jag funderar på att äta något, är galet hungrig, mina matrutiner på lov och helger är förövrigt helt åt tjottahejti, dom är inte lätta att få ihop alls faktiskt. Jag ska definitivt bättre till mig på Jullovet! Köttbullar och Makaroner lät inte fel i mitt huvud, why not lixom?

Ikväll funderar jag på att dra med mamma in till träningen och köra lite spinning och sedan möta Max och sova hos honom inatt, men vi får väl se hur det blir med det efter jag ätit och satt på Tv:n.. hehe. (a) Sova hos Max lät nice, men träna.. nah, asså det är ju faktiskt lov :O ;) Imorgon hade jag i alla fall tänkt ta mig in till staden här i Halmstad och inhandla en kostym till Fredagens maskerad fest! Satsar nog å cheerleader faktiskt, så behöver någon kort kjol och höga strumpor och sånt dära! Det löser vi. Fredagen kommer bli bra, och resten av mitt lov också skulle jag gissa på. Allt glider på och mitt lov äger! Puss&kram bajskorvsbarn. :)

vår snygga tavla! jag hade MVG i bild.. yeah right!

Harry´s!

Awesome mat har dom. Verkligen! tjena vad massa kyckling och pommes jag tryckt i mig.. tack gode gud att min "egen träning" på idrotten börjar när jag börjar skolan så jag nästan "tvingas" in i mina träningsrutiner igen. Herregud såhär mycket fett kan inte vara ett bra intag för min kropp asså. Haha, jag skojjar inte om jag säger jag ätit onyttigt varje dag, från att "åh smoothie med pumpafrön och nyponpulver och lätt yoggi" till "kladdkaka, kycklingvingar, chips, Ben&Jerrys" nää fy fan mår dåligt bara jag tänker på det. Stoppar det onyttiga nu ett tag. Efter lovet är jag dock tillbaks med mina pumpa smoothies och hårdare träning än innan ohja. Jag SKA bli fit! Så det så. Iaf, vi smällde i oss en massa god mat, och en fika på donken omringade av 12 åriga fjåtizar. Uäk. Jaja, det var gott iaf och sedan satte vi oss på bussen hem igen. Snart kommer min älskling hit och myser med mig och nanar bredvid mig inatt, det blir bättre än bra! Det kör vi på helt enkelt. Imorgon ska jag och Max utveckla våra kreativa sidor och måla en tavla! haha, med gips, oljefärger och hela skiten, det blir intressant. En kille som är g r y m på att måla och en tjej som är en amatör när det gäller att måla.. det blir spännande! :D Nu ska jag kila ut och ta ett glas vatten. PUSS!!

Min outfit! Såg dock att jag tappat en pajlett! :( fiskkorvsprutt också!

if you meet me half way.

jag är halvvägs! hey tyskan, snart klar. Matten får dock vänta tills en annan dag, jag pallar verkligen inte. Dock SKA jag ha godkänt på detta provet. Hoppas jag! haha, jaja. Ikväll kanske det blir käk på harry´s med fina flickor och god mat. Jag är tröttare än en bajskorv med två ben men jag ska försöka piggna till och dra på mig något lite snyggare. hinna med och bada hade jag också behövt! Vi får väl se, ska se om jag lyckas ta med kameran isåfall så ni kan få lite smarriga bilder på vårt käk! like like like. Jaja, back to work, jag ska försöka bli klar och sedan ner i plurret. Sen får vi se hur mycket jag orkar! ;) Men jag tror nog vi kan säga som så här. Harry´s here we come ;) hahaha, de lät bara jätte fult i know...

ännu ett sånt dära onödigt och flummig inlägg.

Känner det var ett tag sedan ni fick ett bara "snick och snack" inlägg, så here we go! Max har precis dragit sig hemmåt, mot kite och Mange och jag sitter i soffan och har inget liv. haha. Imorse blev det stor frukost och allt sånt och sen segade vi bara oss. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, träna hade jag behövt göra efter allt fett jag smällt i mig under helgen så en liten löprunda och en dusch ska jag nog hinna med. Hade tänkt hänga med Max till stan men så blev det inte så ah. jag vill inte säga det, men jag gör det. Jag borde plugga. hah, jag vet det är lov. Men helt ärligt, jag har inte rört böckerna på ett tag.. ligger lite efter och har inget för mig denna tråkiga regndag. Perfekt dag att komma ikappa alla andra kanske? Lite matte och tyska hade definitivt vart behövligt. SÅ får det bli, plugga, ut och springa, duscha och sen får vi väl se. kanske ska träffa Max och Lucas ikväll, vi får se, men det blir säkert bra :) Jag ska försöka plocka fram grejerna jag ska fixa inför skolan så får vi väl se hur länge jag pallar. Fy fan va duktig jag är om jag kommer någon vart. yää. Puss haaj.

ugly picture? yää.


Sexigt värre!

Ah ni, asså jag måste få börja in lägget med ett "OMG" och "HAHAH". Ni skulle vart med igår! Det vankades maskerad/halloweenfest med härligt folk hos Lovisa och jag fick äran att klä ut Max och Lucas till tjejer och sätta på dom VAD SOM HELST! eller ah, jag tror det, för att den outfitten dom fick var inte nådig! haha. Vi drog ditåt runt nio tiden och hem med sista bussen! (halv tolv?! k*kbussar) Det kom en del folk och det var najs, dock höll jag mig helt i nyktert tillstånd och sprang runt med vattenglas hela kvällen, hah! Tack för kvällen iaf Lovisa! Någon outfit bild hann jag ju inte lägga upp igår! Rackarns bananer. Men ni får det nu istället. Eller ah, ni får nöja er med mina "tjejer" jag glömde fotta min outfit.

sexigt värre! oh ja!


Storstädning.

Idag kör jag en storstädning. Jajamensan. Mitt rum såg ut som kom och hjälp mig när jag vaknade imorse så nu har jag tagit ett ordentligt ryck. Bytt sängkläder, dammsugit, torkat golven, slängt en helt stooor påse med skräp, ställt ut all disk i köket och öppnat mitt fönster för att få in lite frisk luft. Ni hör, mitt rum har i princip varit som en egen liten civilisation. Ingen kontakt med omvärlden lixom, eller jo, med Max, men det är nog bara vi som vart här inne på ett tag.. haha. Iaf, nu är här skinande rent. Man skulle nog faktiskt kunna slicka på golven, ah så rent är det! *slickar* ah, bara lite smak av fotsvett och diskmedel! (japp jag kör med diskmedel och torkar golven, finns så många flaskor i städskåpen så tar den man känner igen!) Allting är putsat och min nalle sitter fint på sängen. Hittade lilla Nanny i en låda. Inte okej, hon får faktiskt sitta på min säng lite nu och lufta sig. Bara hon inte fiser. Inte sånt lufta sig hahahha. inte kul. Okej, idag då, vad händer?! Jo, det vet jag! tiho! Max kommer hit om en timma ungefär och socialar sig med mig lite, jag e en latis idag och max va tydligen ovanligt pigg på att hoppa på bussen hit, så sure. Thats ok for me! :D Vi lär väl göra det vi är bäst på, chilla och flumma. Yääs. Vad som ingår i chilla och flumma kan jag inte definera då skulle ni typ dö, så det låter vi bli. Men det blir kul :) Ikväll kör vi halloweenfest med härligt folk once again! Oh i like. Jag funderar på att vara kines alltså, en kimono, vit i ansiktet och hanna hade tydligen en kines hat? Skulle det kunna vara något kanske? Eller ska jag släppa alla wierdo utklädnader så som bäbis/pumpa/bödel/kines och kanske vara lite normal och klä ut mig till en djävul eller prinsessa? Ja, det sistnämnda lät inte helt galet. Lite nostalgi kick över det hela! Ska rota i utklädningslådan och se vad jag kan hitta. eller kör jag bara på helt random? Detta blir spännande! Jag lovar att ge er en outfit my friends. Och någon som vet lite preparty for tonight får ni gärna hojta till! ;)

Sexy? oh yeah.

Oslagbar kväll.

Shit, det var galet roligt igår! jag har kommit hem för ett tag sedan från Max och nu ska ni få höra om våran kväll innan jag kryper ner i bingen. :)

Kvällen började med att hanna och Annie kommer hit, jag och hanna är lite tidigare än fröken banan så vi driver tiden med att hälla aelsinjuice på golvet, sätta på lösögonfransar, sminka oss, dra på dräkterna osv. Vid nio tiden kommer annie och vi hinner ta lite pics o sånt innan taxin kommer. den kör oss till gt och därifrån ska vi sen ta bussen till Steninge. Smartheads som vi är kör bussen till gt samma som taxin och vi bränner lite cash i onödan! Men sånt är ju alltid trevligt. Right? ;) På bussen möter vi härligt folk, katter, jesus, bäbisar, djävul, superhjälte m.m. och det var vä len bit att åka.. och gå! haha. men det var det helt klart värt! Vi kom väl dit runt tio tiden, alla hade kommit, det var fullt ös, mycket folk och alla va på topp! Awesome? JA! Sen drog vi igång, vi dansade, skrattade, fottade, flummade och allt sånt som hör fester till tills klockan blev ett. DÅ blev det dags att dra oss in mot stan! Kebab-time!! bussresan var väl lagom kul, men inne i stan blev det ganska kul hahah. Vi skulle käka kebab då.. asgoda tyckte vi medan max var inte riktigt lika nöjd.. hehe. Han beställde en kebab med lite sallad och ingen tomat. I handen får han en vegetarisk kebab..typ. hahha... den var full av sallad! Det pajjade max måltid lite så vi traskade hem mot honom, mötte hans polare och x antal annat mycke folk i stan i min bäbisdräkt men det var trevligt det också!

Sedan nanade jag hos max och idag har vi bara myst. Bakat världens godaste kladdkaka + jordgubbar. Kollat filmer. Slappat. Riktigt bra söndag. Hade tänkt träna men vi bestämmde oss för att hoppa över det. haha. latisar, i know. Nu ligger jag hemma i sängen och hade tänkt sova. Imorgon ska jag in och träffa Max på dagen & framåt kvällen drar vi nog iväg på halloweenfest. Again! Awesome, då ska jag nog vara en kines.. eller pumpa. Åh, jag gillar halloween!! :) Jaja, nu ska jag allt försöka somna, jag har vart som en seg degklump hela dagen haha. Mitt rum ska även städas imorgon innan jag åker hem till max, så det så. Puss & Kram!














Stort tack till Martine som höll i festen. Och mina vänner - ni är fina.♥ (och lite störda.. men det gillas hårt! haha)

RSS 2.0