Guten Natten

eller något sådant! Har kikat klart på Kenza&Tyra show nu och hade snart tänkt hoppa ner och sova fkatiskt, och jag får faktiskt sova enda tills åtta imorgon, de ni ;) Då är jag pigg inför helgen och allt vad det innebär. Blir en kväll med min Max som sagt iaf och stan och hitta lite kul grejer förhoppningsvis imorgon. Hade behövt någon ny kofta och en mysig halsduk men vi får la se. Tyskan väntar också imorgon, andra gången på denna terminen, känner det kommer bli ett helvete med två kurser parallellt!! Yäsbox thats it och jag har inget mer att skriva än god natt, och som ni märker i rubriken kommer jag inte ihåg vad det hette på tyska! Så - God natt.♥

puss&kram!


tänk att jag visste att det skulle sluta upp såhär

Jag gav upp på alla logaritmer, rationella uttryck (?) potenslagar och ekvationer. Jag kör min style, det brukar fungera, jag är uttråkad nu och behöver göra annat helt enkelt. Jag gör mitt bästa, det löser sig liksom. Skulle det gå åt helvete va de väl alldeles för tråkigt..Buhuhu liksom. hahha.. nu idol!

..

Fuck it...

hey, I made it!

I made it, min Torsdag, och jag & Maja klarade våran labb! Wihoo! Fan va grymma vi kan va asså, så nu kan vi förhoppningsvis liite mer inom fysikens värld! Grajt ;) Skolan gick förövrigt rätt snabbt, har fått göra en egen hemsida på fotolektionen där vi fick fixa design osv. där är det sedan tänkt att vi ska visa alla våra bilder! Awesome ju! Engelskan var seg som fan..som vanligt men sen åt vi kinamat till lunch, hur gott? jävligt gott. Teet och kakorna är ju dock pricken över i! Mycket najs om ni frågar mig. Börjar ju nästan bli en tradition det dära med att käka kinafood onsdag eller torsdag varje vecka. Men det är så svingott! Nu har jag precis kommit innanför dörren till mitt ortoligt stökiga rum som behöver en städning, en ordentlig sådan! Sedan blire matteboken en stund för min del och sen ska jag se om jag kanske kan orka mig ut på en löprunda! Får väl se! Imorgon äre Freeedag och efter skolan väntar staden med mina tjejer och kvällen tillbringas med Max som kommer hem. Vad vi ska göra får vi väl se :)) Jaja, byebye på er. Jag ska ha mitt VG imorgon, yäs, min motivation är tillbaks. I love myself just nu asså! Hard work work....



Sådär lagom fina bilder! Och har redan tappat bort mitt bästaste läppsyl så det blir till att införskaffa ett nytt imorgon eftermiddag. Vi hörs framåt kvällen hörrni. Jag måste ta tag i mitt skol-liv verkligen. Baj.

tio månader tillsammans ♥



Allting känns så mycket bättre med dig hos mig, jag älskar dig ♥

Min Lila mössa!

den fick komma på idag! Vaknade runt halv sju och var sjukt stressad så tvätta-föna-platta runtinen med håret var ju bara till att glömma! Drog på mig något jag hitta och på med en mössa, och lite parfym dåra, så va jag väl klar på en halvtimma! Duktigt tycker jag allt. Skolan var la lagom kul och matten som jag måste göra idag ser jag inte fram emot över huvudtaget! Börjar inte förrens halv tio imorgon iaf så kan sitta uppe lite senare idag. Haha asså jag behöver vekrligen mina timmar då jag sover, minst åtta för att jag inte ska möta dagen som en sur golvmopp typ! jaja, får väl hoppa i bädden runt elva iaf. Jag och Hanna hade även mycket roligt på vårna biologi lektion som annars är en aning seg. Hanna fipplade och höll på med min iphone sen gjorde vi en näsrings/konäsa gubbe av en servett och mitt öronhänge. Efter skolan var det tänkt en liten runda till stan.. vad gör man inte för att slippa matten liksom? Men jag stog emot mig själv så nu är jag hemma. Kollar topmodel och äter clementin! Mums. Haha, de lät fult. Jag har inget vettigt alls att skriva, vill fördriva tiden lite bara ;) yes, där hade ni min rätt så meningslösa dag men alltid något haha. Nu ska jag försöka göra något åt denna dagen och jobba mig till ett VG på provet iaf, då är jag skitnöjd! Sen äre helg och den kommer bli bra! Torsdag, Fredag, thank god att det bara är dessa två dagarna kvar! Fuck har dock massa jag inte gjort i engelskan...

Min outfit idag somsagt, slarvig och lite mupp-liknande! Men det gillas! PUSS&KRAM!



(Kolla max! Jag hade inte min mössa som en slapp kondom idag :))) hahah)

+ min vinterjacka. Japp, you heard it! shit, nu är det påväg att bli höst på riktigt... eller är jag bara allmänt mesig gällande väder?

god natt min skatt ♥

Idolerna, är det bara jag som inte tycker någon är särskilt bra? Tycker hela idol-grejen har blivit lite överskattad och inte alls lika kul! Nu sitter jag istället och glor på House och dricker lite te, jag låter som en tant när jag säger så men nej det är bara det att te är gott, riktigt gott! Sitter även om messar en hel del med min Max som snart befinner sig i Halmstad igen och mamma & Anders planerar Thailandresan till jul å massa annat.

Känner jag borde nana snart så jag är pigg till helgen och morgondagens fysik-biologi-matematk dag, riktig naturvetardag. Japp jag borde sova verkligen, och räknade jag någon matte idag? nej. Så imorgon, då måste jag verkligen, jag har inget annat val helt enkelt!

Puss & godnatt, sov sött min skatt.♥


orientering

Hallao! Nu är jag hemma.. och klockan har redan hunnit bli sex! Omg..vart tog min eftermiddag vägen? haha. Skolan imorse var väl sådär lagom lätt att gå till, fyy vad min säng lockade, ville bara snooza några timmar till! bara några få, men så trevligt fick jag ju inte ha, istället upp i duschen och iväg till psykologin, som faktiskt gick rätt snabbt idag och helt ok på intressantskalan! Sedan rullade dagen på i vanligt rulltrappe-tempo (eller de e rättt segt va?... min dag har ju gått snabbt!) med lite matte och idrott! På idrotten hade vi orientering, jag brukar verkligen ha problem när det gäller att hitta dom där kontrollerna, vi vill lixom inte sammarbeta! =P Men idag gick det ju strålande! Vi hittade fucking A L L A kontrollerna!! Så bäst man kan vara då! Och vi kom inte sist heller! Nästan så dom borde haft prisutdelning till oss tycker jag. och fy vad vi tränade, det är nog ca. två års träning för mig som rök på 1,5 timma idag! inte illa alls om ni frågar mig, dock fick jag lida med en extremt jobbig huvudvärk och utmattning hela mattelektionen och den sitter fortfarande kvar!

Efter skolan drog jag in till stan, skulle fixa lite grejer och de tog si sådär 2 timmar typ..kul haha. Men nu är det fixad och det är jag lycklig för, och det är jag nog inte ensam om att vara lycklig över ;) höhö.. mötte min Anniebanan på bussen hem som hade vart duktig och tränat så fick sällskap dåra. Hemma vräkte jag i mig två fralls och lite yoggi, mummsfilibabba och sedan kollade jag lite tv för alla er som bryr er liksom!

Imorgon är det Onsdag och en dag närmare helgen, som jag lääängtar efter, men också en dag närmare matteprovet som jag inte läängtar efter men borde defenitivt plugga till om jag inte vill ha två feta bokstäver bestående av ett I och ett G ! Så ah, tjing tjong chines hoppa å fes allihopa, jag måste dra mig utåt! Utgååååång! (till köket och matteboken dock...men i helgen, då vill jag ha en fet och galen partynatt, så de så!)

hejdå lingontå.


tiger

Så snygg! jag tycker den var skit cool. Inte ännu en "little black dress" visst jag älskar det, men liite färg någon fest då och då skulle ju inte skada!


kanske skulle ta och klicka hem den? :D

Vi ses på fredag!♥

Hejsan hörrni! Nu är jag äntligen hemma, eller äntligen och äntligen, hade inte haft så mycket emot att stanna hos min bejby ett bra tag till och somna jämte honom men fick allt asa mig hemmåt. Men vi ses på fredag, 3 dagar, herregud det fixar vi, och jag och mamma kanske drar upp till Gbg denna fredagen istället. Hoppas verkligen på det! Dagen idag har la rullat på som vanligt, vårat projektarbete verkar ordna upp sig trots allt och matten ska jag nog överleva, men idag tog jag en läxfri dag, behvöver både koppla bort min hjärna och få en ordentlig sömn inatt, samt få träffa Max, min vardag fungerar inte riktigt annars! Vi hade lite psykologi, asså shit. Jag tänkte typ "åh av skönt, ett flummigt ämne där det inte finns rätt & fel typ" men nah, vet inte om jag tycker det asså, visst det finns inga rätt och fel kanske men man måste ju verkligen tänka hela tiden, det räcker inte med kunskap för det är inte alltid rätt här. I matten lär du dig hur du ska göra, i psykologin måste du tänka om på nytt, nya sätt, varje gång. Men det är ganska intressant som tur är!! :) Efter skolan pös jag direkt hem till max, funderade på om jag skulle ta bussen och få vänta på skolan i 20 minuter eller om jag skulle gå, japp så lat var jag! Men slutade med en liten promenix och sedan massa mys och jätte god middag (som vanligt!) hemma hos Max då ju! Åh asså jag tycker itne det är så jävla farligt att hösten och vintern närmar sig, alla kalla, mörkar kvällar. Nää, det är rätt mysigt med stora koftor att asa runt i, mysa med sin favorit dom regniga och kalla kvällarna under ett täcke och bara pussas och äta gottis och dricka oboy. Eller att gå i sin varma jacka och åka till massa roliga inne-fester. Fester inomhus är roligare! Så är det och det har jag bestämt nu! Jag ser lite fram emot vintern, mina och max snöbollskrig, åka pulka i sanddynorna osv. Denna hösten och vintern kommer bli helmys! Max, älskar dig så extremt mycket. Japp, men som sagt, eller nej det har jag nog inte sagt, men det är idol om en halv timme! :) Ska jag allt kolla på, imorgon kör vi på lång dag i skolan även då, åtta till tre. Sedan ska jag allt plugga matte, jag lovar! och fysiken, vet ni mitt mål? inte? Jo, jag ska ha ett MVG, så hårt att jag ska, för då lovade hanna att ge min en blomma! :)) Jag ska allt försöka verkligen, verkligen, verkligen försöka, så efter matteprovet (som är framflyttat till fredag..) är det hårplugg med fysik som gäller, så det så. fan, måste låna en engelska bok snart också... heeelvete!! ah, asså ah ah ah!!! Jag vill ha helg :(

Jaja, jag tar mig igenom denna veckan som alla andra, nice and easy! haha ;) Och ikväll när jag följde max till tåget hade vi kul, både i bilen då Max satt bak och jag fram hahah, och i affären :)) sen har jag ett nytt smeknamn! HB (eller va de BH...?) men ingen här kommer få veta vad det betyder men det var rolgt :) Hoppas du hare gött i Gbg max, jag ska tjata på mamma. nej hörrni, back to basic, som inte finns idag för jag vet inte vad jag ska göra. bajbaj lingonpaj.


Jag pallar inte vara seriös nu :) är dock skadat trött och vill sova. Blir bädden efter idol. Yes box!

natti natti

Nu blir det bädden för att vara hyffsat pigg imorgon! Dock kan ni inte förvänta er en sådär awesome bloggning under dagen och eftermiddagen då jag går i skolan till strax efter fyra och sedan ska jag hem till Max och äta middag med dom och pussa min max byebye innan han drar iväg. ♥

Vi hörs när jag kommer hem imorgon istället.. och när jag har räknat klart matten som stressar sönder mig lite smått inombords! :)

F5?

Slänge ihop en lite random och halvdan design i Picasa, var sjukt trött på den andra, ville ha svart/vitt och den bilden va typ två år gammal! Detta blev ju bättre iaf, och har lärt mig att inte säga "ska bara ha den någon vecka sedan kommer en ordentlig" haha... blir ju aaaldrig så, så denna lär ni väl se några månader framöver om ni nu klickar er in här då & då. Lät som en reklamtant där typ yaaa....

Och ser ni inte den nya? Klicka F5! ;)


last night!

Shit asså, gårkvällen var lite speciell om man säger så, men ändå lyckad, jag hade riktigt kul! Men det var en del kaos, en del tårar och en heel del dans. En rätt så galen natt, t.om. poolbadning halv ett i en iskall pool, japp de är snart början av oktober i know ?! Iaf, vi drog hem till Annie, alla tjejerna, typ 4-5 timmar innan alla andra skulle komma, vi käkade god kycklinggrej och nudlar, sedan började vi förfesta och dansa och grejer! Riktigt najs! Folket droppade in under hela kvällen, och det blev somsagt en rörig, lite konstig men ändå riktigt bra kväll, tycker jag♥ Så tack för igår Annie! Jag och Max drog oss hemåt med tre bussen (nära på att missa den..hehe) och sedan somnade vi som två stockar här hemma i min säng! Efter typ några timmars sömn drog vi oss uppåt och käkade frulle, doddin kom hit en stund och sen drog vi hem till Max. Fikade god äppelkaka med hans mormor som var där på besök och sedan glodde vi på en film som va riktigt bra! Somnade dock fem minuter innan den slutade så ah.. haha. Mamma hämtade mig runt fem och nu har jag kommit hem. (haha det rimmade!) har lagt upp bilder från igår på fb och satt mig här vid bloggarna. Ikväll blire thaimat och sängen tidigt, har ju matteprov på onsdag! :O omg... Och min Max drar på Måndag igen, imorgon, till Göteborg. Åh, jag kommer sakna dig, ruskigt mycket! Men hemma om fyra dagar igen som sagt, och då spenderas helgen med dig! Ni kan få lite bilder från igår om ni vill, för jag har inte så mycket mer att bjuda på ikväll. Jag vill lägga mig i ett varmt bad, tävtta bort allt hårspray ur håret och bli lite fräsch! Så får det bli. Puss&kram!













Fyra dagar kvar till helg igen då da.. jag tror jag överlever! Hoppas jag! ;)


f ä z t !

Ikväll ger vi gärnet. Vi ska ha så jävla kul!! Mitt hår är fixat men resten av mig ser ut som kom och hjälp mig typ! nu ska jag dra och borsta tänderna sedan gå mot bussen och hoppa av hos Anibanni där det blir mat och förfest!! Tonight`s gonna be a good night!!

Vad ska alla ni andra göra ikväll?

Bilder kommer imon ist, somsagt, jag är sminkfri nu!

Off we go

eller ah. inte riktigt ännu, men om en timma skulle jag gissa på! typ. Ska till Maxibooi (va tvungen..) där jag får se vad som händer. Har ju inte träffat min bajsunge på typ en vecka så de blir nog kul och lite damp får du orka med ikvl, mitt humör är på topp igen! la ner matten sisådär fem minuter efter det inlägget. Blir nog till att köra min vanliga plugg stil iaf - det löser sig. jag gjorde mitt bästa, världen går liksom inte under om det skulle faila? hah. Nää tbx till ämnet! jag ska snart dra då da till han aka min boyfriend snart. Ska trycka i mig lite tacos och byta om. Blev till att fixa mig iordning för vår filmkväll för känner jag max rätt kommer vår kväll inte alls sluta i sängen och en film en fredag i stan. Nää hahah. Så jag är ready för party om i fall att liksom. Finns inget värre att komma på fest och se ut som en zombie. haha. Vi får väl se, blur säkert film nu bara för jag fixat mig men jaja, kan väl vara lite fixad inför sin pojke någon dag också haha, de blir bra. Nu ska jag byta om och sen hjälpa till med käket. Vi hörs imon mina korvar.





thats me tonight.






jag har kul. japp. Mat nu. c ya.

24 september 2010

hejsan på er. Hoppas ni är på ett bättre humör än mig! asså denna matteboken gör mig så extremt jävla förbannad just nu!! och inte nog med det så jag jag fått ett jätte opassande hjärnsläpp som jag itne alls uppskattar då provet är om 5 dagar!! och lördag söndag lär jag inte plugga på. så ah 2 dagar. jag dör. Vart tog all min motivation vägen som jag hade för någon dag sedan? vart tog mitt tålamod vägen? just nu är 3 sidor svarta av all kladd-blyerts när jag fått mina utryck och boken har fullt med pilar överallt på grejer jag inte begriper mig på. Fy fan. just nu gav jag upp! härligt. Datan placerad mitt på allt och festmusik i bakgrunden för att tagga inför morgondagen. Blöh, jag måste verkligen fortsätta. villintevillintevillinte.

Till något som är lite roligare för att er att läsa. Haha, eller nah, för min dag har varit ganska o-händelserik faktiskt. kollade en urkass film (som jag trodde skulle vara sååå bra!) bajs på den. Gjorde en frukost på sängen till mig själv och låtsades leka hollywood fru, vilket inte gick bra då jag tappade mackan i knäet och flingorna hann bli mjuka under tiden jag gjorde en ny macka. Bajs. jaja, glodde klart lite på filmen och snackade med mina pinglor om helgen, och nu sitter jag här då da, väntar på att timmarna ska flyga förbi och att jag ska få träffa min max och sen att vi ska kolla inception och sen att det ska bli löööördag!!

nu ska jag försöka återgå till de jävla mattetalen. tråkigt japp. Men bara en mattekurs kvar efter denna! bara EN jävla kurs. Det ska gå bra. matte E och engelska C kan ta sig i ... ah! Dom ämnena kommer jag aldrig någonsin ge mig in på. nepp. aldirg. hell no.

jag hade dock världens roligaste, sjukaste, röriga och ledsamma jobbiga dröm inatt om en helt gaaalen fest! Ojojoj, den va rolig, och allt det där andra, men jag pallar inte berätta den för er nu! var väldigt galet iaf!

Hejdå. jag är bajssur nu.


18.20

och nu är jag hemma! Rätt skönt faktiskt även om jag älskar att inte bara sitta hemma :) Blev en liten supersnabb runda med Annie, Julia, Louise och Amanda på stan i eftermiddag och sedan satt vi oss på bussen hem vid fem tiden! De va najsibajs, dock hade jag gärna tagit den där kladdkakan som jag inte åt igår idag istället! kunde dom inte haft typ så de man inte orkade äta upp sparade dom i en plastpåse ett dygn om man skulle ångra sig nästa dag? hur awesome hade inte det vart? Hittade lite nya underkläder och en mascara iaf i stan så det var ju bra :) Nu ska jag ta mig ut mot tv:n får se om det händer något ikväll eller om det blir värsta chilltorsdagen ever! haha, nää de blir det ju inte för ahr vart i full fart hela dagen, så en lugnt kväll skulle kanske vara najs innan helgens festligheter! I helgen, ja då jävlar kör vi!! Kommrer bli helt underbars grannt som shit aka mattias säger! de e grannt! HAahhah.. jaja tv:n nu och va lite fetto unge med mjölk & chokladpuffar!!

outfit!







Ni ser va? japp, bra. En tröja från Götet och brallor från Ginafina.

Skoldagen var som sagt extremt kort och extremt skön! Bara fotto och sedna en introduktion i engelska över de kommande veckorna. Och helvetesjävlaaphelvete att vi ska ha nationella snart + glosor + artikel + en massa annat bajs. Jag hatar engelska, och detta gjorde mig depp, i typ sisådär ..5 minuter! Nu är det H E L G och den kommer bli så jävla bäst. Snart ska jag tillbaks till stan, mamma hämtar mig halv tre, sen vid tre ska jag fixa lite och vid fyra tiden möter jag upp Anniebanni och Juliiaa på fiket! Idag är jag ledig från plugg, again! Helt amazing vad har hänt? :O dock vet ju förmodligen alla vart min studiedag imorgon kommer tillbringas (nej inte gbg...:(( ) Här hemma! Framför Matteboken! Leka einstein. Skulle vatt käk med flickorna i stan på harrys ikväll men tror inte jag hinner detta och alla va väl lite almänt opepp så vi sket i det. imon kommer max hem! puss på det. Nu ska jag äta för mamma kommer om en timma och skolmaten smakar röv som vanligt!!

Kungarna av tylösand.

I love it.

Biologin är klar och färdiginskickad, asså jag har nog en viss tendens till att alltid skriva lite föör långa arbeten och det började jag bli tillsagd med redan i femte klass...hehe oupsi. Men när man har satt sig ner kommer man ju på hur mycket som helst att skriva? jaja, det blir nog bra! Måste det fan bli. Nu är det kungarna av tylösand som gäller sedan ska jag hoppa ner i bädden hade jag tänkt. Blir bara skola 3 timmar imorgon, ääägit? jaa. Foto och läsa lite i min bok som jag inte lånat än på engelskan! grajt. Tänkte tigga till mig att få pysa till staden och låna en bok och sätta mig på bibblan och läsa. Sedan slutar jag strax efter tolv! blir dock hem, va hemma en timma, sedan drar jag mit back mot the city again för att möta upp mina pinglor vid fyra tiden. Alla har ju inte turen att sluta tolv, dom får sluta vid tre/fyra. Jag lider med er. Eller nää hahah. :D Och fredag är vi leedigaa!! Wihoo! Dock blire matteplugg precis hela dagen! Ja jag verkar itne ha något liv, jag brukar aldrig lägga ner så här mycket tid på något så tråkigt och svårt men jag ska fan klara det och det har jag lovat mig själv! Då får jag va en nörd två veckor då da, jag överlever. haha. Sen kommer min ääälskling på fredag, vi ska äckla oss med chips och film hela fredagen tror vi, de blir mys! Har ni filmtips? ja men kommentera då! :D Nu blire TV!!


Sry bildlösa inlägg, men min kamera glömmer jag varje dag och jag ser ut som fan när jag kommer hem! pussi.

22 september 2010

Hej!

haft en super bra dag! Skolan drog igång vid halv nio bestående av projekt, (vi hade sååå behövt varsinn mini-laptop!! Finns ju inga datorer...kanske bud på att införskaffa sig en mini-data trots allt?) matte, biologi och fysik! tyvärr är jag dock back i fysiken och lär behöva ta ikapp det hemma.. det börjar bli liite krångligar nu också, bra ju :S jaja.
Efter skolan kilade jag Annie, Hanna och Maja till stan, kollade på lite kläder osv. och har hittat lite jag ska in och köpa imorgon! Sedan satte vi oss på Roberts för en kladdkaks-fika, riktigt mysigt, satt väl där någon timma och nu har ajg kommit hem. Ska in i kylen nu och försöka hitta något ätbart, och gott, jag är hungrig som en padda!! :) Sedan ska jag fixa till biologin, men matten får va tills på fredag! Sedan har lilla Clumsy har kommit tillbaks på besök så ska nog ge han lite mat också! :)

Pusshaaj. pallar inte blogga idag! :)

God natt.♥

God natt allihopa. Nu blir det till att sova, det behöver min hjärna, och imorgon bitti blir det skolgång mellan halv nio och halv tre! Sex timmar, rätt gött. Får se om polarna är på att dra till stan eller om det blir hemma och tillbringa ännu en dag bland logaritmer och annat skit efter skolan. Nej, bädden nu, jag är helt slut! Puss & Kram!♥


balsammetoden?

Njaa, den kör jag inte på, men sitter med en väldans inpackning i huvet, en massa balsam?inpackning invirat i en varm handduk! Det ska nog göra susen. hahah, lät fint märkte jag ya! Jaja, och varför har hells kitchens slutat gå på eftermiddagarna?! och när börjar Andra Avenyn egentligen!!? jag är klar med alla "måsten" för idag iaf och tack gode gud för det. Ikväll blire grönsakssoppa och idolkollande! För det är väl idag? sen imorgon blire till att dra tillbaka till skolan hoppas jag (hade gärna haft fredagen här dock..) för att fixa lite grejer och få hjälp i matten! Samt ta igen fysiken!! Åh, hela min skol-trötte grej är som bortblåst, lika bortblåst som minuset på mitt konto!! :)

Nog tjatat från mig, jag ska gå och sköja ur huvet, sedan bänka mig i soffan invirad i mitt täcke och bara mysa, vänta på maten och pilla med min nya mobil! Skööön kväll, och imon börjar jag inte förrens halv nio, o m g hela 20 jävla minuters sovmorgon.. jaja, kan iaf ta en senare buss då! De e ju skadat gött. Det blir dock inget Göteborg på fredag då mamma jobbade och inte kunde sluta tidigare :(( kanske nästa fredag sa hon! huvudsaken är att jag får träffa min älskling, och han kommer ju hem på fredagkväll! yaay. Saknar dig här hemma nu! Tröttnat totalt på att sova ensam. Jävla tråkigt och o-mysigt är det!! Vill ha hem min bästa vän och nattpolare, och gärna nu tack!! Blöh för det!!


Funderar på att kanske dra fram volym master imorgon om jag inte är helt jävla död och försöka fixa till håret lite granna. Bilden ovan va de volym grejen som gällde! Ser man ens skillnad?? hahah... näääsch jag är inte sminkad när jag bara är hemma, jag ser ut som en golvmopp som precis doppats i vattenspannen typ. Inte vacker med andra ord! ;))

fotograferat (amatör..) pluggat och ätit!

det är väl vad jag har hunnit med. Och fått 2 281(för att vara exakt :D) kronor in på kontot som jag inte hade en aning om vad dom kom ifrån men nu vet jag detta (moppeförsäkringsgrejs!) och jag är lyyyckliiiig, mina -30 är nu som bortblåsta! yeeey. Back till allvaret da, det fanns visst en heel del kvar att göra med biologin, rätta till och slutsats och sånt, jag och Maja har precis skickat och kolla så vi skrivit ungefär likt! (y) Ätit lite fetto mat framför top model har ajg också tillåtit mig själv, och matteboken har jag försökt asa mig framåt i, vilket inte alls går lika bra som igår!! Helvete då da.. jaja får väl traggla vidare med den efter biologin :)) tyskan är iaf klar och bara det är en lättnad!! Sen när jag tröttnade stenhårt på allt detta drog jag mig ut och fottade..visserligen bara i trädgården, lite blommor, äpplen och skit (jaa, skit, kattskiiit(Y) hahah) nää de gjorde jag itne. Eller asså jag fottade men inte kattskit, eller? ;) HAHA!!

mina skickligheter i kamerakunskap skulle jag vilja beskriva som.. hmm.. amatöriga? haha. Skit duktig kan jag ju inte påstå att jag är, men liiite har jag lärt mig. T.ex. att aldrig någonsin fotta på auto, så jag håller på att lära mig lite nu med bländare, ljus, tid osv! Går la framåt som allt annat. Vill ni se en bild? Ah, men okej då bara för ni tjatade och jublade så mycket!!


kolla här va..okej vet inte om den va så fin men whatever.. xd

denna är med auto. Åh de e lättare då iaf hehe.. asså säger ni att denna nedre är finare går jag ut och sågar ner rosorna omedelbart! haha.. och JA, såga! klippa med sax är för mesar!

Nu ska jag nog duscha för jag känner mig sådär lagom fräsch efter typ 2 dygn i min onepiece och otvättat hår!! Inte okej mea, inte alls okej... även om min onepiece är jävligt skön och jag älskaaar den! jag får duscha medan den tvättas då da..!

hahhahahhah.

O M G !
bloggbråk för fullt.. me L O V E ! nu har ja gnågot att göra idag. Alla är ju typ inblandade. Paow, hugo, peter, kissie, rosanna, amir! Wihooo. haha.

Och kolla dessa bilder!! Tack till Hugos blogg som gav mig ett lååångt skratt!!

Kissie?! omg...inte bra å slåss :)) haha.
Nu ska jag lägga ihop matteböckerna lite och klicka mig in på alla bloggar! Detta blir kul! Längesen nu jue?

Hemma idag..!

Blöh. Ni vet de där illamåendet jag hade i sommras? Yes. Händer då & då att de kommer tillbaks och sitter i en eller två dagar innan det värsta är över. Ingen aning varför, antaglien för jag är stressad, orolig, sover dåligt eller inte äter ordentligt osv. ingen aning men konstigt och jobbigt är det verkligen!! Och just så var det imorse! Vaknade och mådde jag bra? nää, jag mådde klart illa. Så min dag spenderas hemma, idag, tisdag. blää. Jag behöver verkligen ta mig till Psykologin och idrotten för att visa vad jag går för idag men det suger om jag ändå mår piss för då kan man ändå inte koncentrera sig! Jaja. Det är väl bara att gilla läget. Jag ska vara glad att det blivit bättre sen i sommras iaf, för då var det fan inte kul! Så ah, idag får jag väl helt enkelt försöka sätta mig med matten iaf, göra lite mer svåra B uppgifter och kanske någon liten C uppgift? ;) Biologin ska jag också försöka finslipa verkligen! Sätta in massa reflektioner, slutsats osv. det behövs. Tyskan väntar också, så helt fri från läxor är jag inte! Det absolut sista på biologin får jag fixa imorgon eftermiddag och sedan skicka in den :) japp, jag har nog min dag rätt planerad ändå, men en och annan film ska nog tryckas in under dagen och städa lite kanske om jag mår bättre. Hoppas denna skiten försvinner tills imorgon. Jag behöver komma till skolan och inte missa en massa lektioner nu ju!!  


Fan!! Matteprovet är nästa vecka!! Ahhh, jag som trodde det var om 2 veckor! bajskorv också...de va ju skit kul verkligen!!!

trött nu!

Nu är min hjärna och jag heelt slutkörda!! Jag har suttit med plugget i säkert 6 timmar idag. Shit shit. Inte likt mig men stolt som fan för det. Det behövdes vill jag lova.. men nu behöver jag hjälp från Maria i matten och diskutera labben med Maja och Amanda så mer kunde jag inte göra idag helt enkelt. på tv rullar the Hills. Det är bra ju, men finns de inget annat kul på tv idag? får la se lite senare. har även helt & hållet tappat matlusten, igen! Åh va de e jobbigt, jag e skit hungrig men vill liksom inte ha någon mat, allt bara äcklar mig och man mår ju illa av det! Två mackor och lite äppel har jag iaf lyckats trycka i mig. Dock har mamma gjort god kycklinggryta, men den lockar inte alls just nu! Nej, jag får se hur det blir med det här. Fattar inte varför jag börjat tappa matlusten då & då helt plötsligt? konstigt men jaja.. de går la över! Sitter och messar lite med min älskling också, hade ju såå hellre vart guide på universeum nu än att dra mitt lata arsle till skolan sisådär massa veckor till innan det är lov. Eller okej, 7 veckor (vänta...sju veckor?! jag trodde typ de va tre.. -.-) sen äre äntligen L O V ! Då ska vi partajja galet och ha skadat kul. Och jag ska sova hos min plutt vaaaarje dag :)) hahah, de får han stå ut med! :D

Jag läängtar till helgen, känner den kommer bli helt perfekt. Göteborg och shoppa med älskling på Fredag förmodligen sedan kör vi på Lördag! Söndag lär väl bli plugg skulle jag gissa på eftersom matteprovet ligger vecka 39. Men det är rätt chill ändå. :) Jaja, helg om 3 dagar. (räknar inte med fredag!! :) jag ska nog klara mig. Även en kul sak jag skulle vilja uppmärksamma er om - Gustav har tagit bort mig på fb, hahaha. Ah, de va bara några som fattade. Men jag d o g av skratt lite. jaja. Puss&hej leverpastejj!! :)


valet, matteplugg & biologi.

valvakan igår då da, tror ni jag höll mig uppe hela natten? haha, nepp, vid elva tror jag jag slocknade i sängen! Men det var riktigt skönt. och hur fan kom SD in i regeringen?! idioter.. jaja. Det är trts allt svenska folket som röstat, så tycker svenskarna och vi lever ju i en demokrati som sagt ;)

Just nu sitter jag och pluggar röven av mig gällande matten. Jag ska fan klara det, jag är så jävla förbannad på matten att du ska jag fan lära mig allt! och vet ni, det går faktiskt bra!! :O omg.. det trodde jag nog aldrig, och jag tycker helt ärligt inte det är pest och pina att sätta mig med matteboken längre. Lite faktorisering har ajg lärt mig så har stenkoll på det, nu blire nästa grej - rationella uttryck. Låter det inte för härligt?! haha.. nää kanske inte, men som sagt jag dör inte. Har inget bättre för mig ändå. Och biologin är snart klar den också, fan va grym ajg vart idag då :O Jaja, nu ska jag inte tappa kontrollen över mig själv haha, det är inte så jäkla många dagar i månaden jag sätter mig ner och tar tag i mitt liv (skollivet dåra..) men idag så! yeey. Nä, nu blev jag jätte sugen på att göra något roligt! Men är inte sugen på ngt så kan inte baka kaka, och det är pissväder ute. Eller kanske ska dra på gummistövlar och varma kläder och gå ut lite? de lät typ mysigt..

Nej mattemattematte, det ska cirkulera i min hjärna idag. Idag har jag tålamod och jag fattar! Då kör vi på!

Puss på er. Vi hörs när jag pluggat klart eller tar nästa break. Byebye sålänge.


såhär fin är jag idag. nej fejjan är förjävlig och håret lika så. Det fick bli huv-dagen! jag gillar faktiskt huva.. de e fiiint! :) jaja bajsbajsbajs, jag bara sitter och skriver för vill inte plugga mer nu...


valvakan :))

Sitter och glor lite på valvakan som är ikväll, det är rätt spännande ändå, men rätt skönt att jag inte är 18 och slipper sätta mig in i all politik redan nu! har suttit och pluggat matte hela eftermiddagen typ och fattar en hel del mer nu iaf, eller har typ börjat repetera om hela kapitlet! Sidan 20 har jag väl kommit till och har så att säga 40 sidor kvar. Det ska nog gå rätt bra på mitt prov om två veckor ändå hoppas jag. Så farligt kan det väl inte bli? grafer behöver jag dock öva på, verkligen, det är svårt! Men jag ska nog lära mig det. Jag har hela veckan på mig, och nu är inte min älskling hemma så mina kvällar kommer spenderas ensam hemma, min kvällkompis blir numera matteboken den kommande veckan. Hjälp!! haha. Näjdå, de blir säkert bra, kommer ju va grym sen då jue :O

Käkat lite gott nu, och som sagt sitter jag framför tv:n och latar mig. Vet inte om man ska se hela, börjar trots allt vanlig tid imorgon och har en riktigt lång dag framför mig. Blöh. Ska kanske ta och leta upp alla gottis rester från gårkvällen om det finns några? Max, jag saknar dig redan!♥ Usch vad jag hatar att somna ensam utan att ha någon famn att krypa in i! Men du är hemma på Fredag! Bara 4 dagar kvar, och det går snabbt när det är skola på dagarna, fika & stan på eftermiddagarna och plugg på kvällarna! Det ska nog gå rätt bra denna veckan. Mitt pissiga humör är försvunnet och det känns awesome! Både för mig och dom i min omgivning hähä...

Hoppas ni har haft en mysig helg och kväll. Som sagt taggar vi om till nästa helg redan nu tycker jag, vardagarna är ju bara lite mellandagar som man ska plugga och sköta sig på, man kan ju inte ha helg hela tiden (även om det skulle vara skadat nice och något som jag inte skulle tacka nej till!) då skulle man ju inte uppskatta det lika hårt!!

Jag är bajstrött nu. Ska jag orka hålla mig uppe? tror inte det, men vi får se, god natt alla fina iaf!♥





Två lite random bilder på Hanna och hennes sko från fotolektionen i fredags då vi fick prova massa olika tekniker att fotta på. Hade behövt ta mig ut och träna lite på det imorgon! Och skaffa photoshop :O jaja det löser sig, tänkte bara att ett bildlöst inlägg är så äckligt tråkigt! ;)

Pluggsöndag!

Hejsan! sa precis hejdå till min älskling som drar sig mot Göteborg idag för två veckors praktik! Igår kom han hit en liten stund innan tjejerna drog, det var mysigt att ha honom här inatt. Var länge sen känns de som, så då sov vi rätt gott inatt :))

Gårkvällen var förövrigt väldigt lyckad! Tjejerna kom hit vid sju tiden, då ringde vi och beställde pizza...och den fick vi halv tio!! Hahah!! Asså det pizzasnubben asså.. han visste inte vad det skulle kosta, han visste inte hur lång tid det skulle ta, men han visste att han hade indiskt mat, och det erbjöd han oss som lite "tillbehör" hahah. jaa, sen ringde han nog 5 gånger under kvällen för vägbeskrivning, han hade stannat både i Söndrum, när vi sa Vilshärads. Söndrums camping, när vi sa vilshärads camping, och flygstaden när vi försökte förklara vart vilshärad låg!! Hahah. Asså omg, det tog alltså typ 2,5 timmar att få den pizza,  +att jag och hanna fick gå och möta honom vid stora vägen -.- vi fick iaf utkörningen för halva priset!! W o w ! haha, men tack för det, för pizzan smakade bajs. Tog fram macka och skinka ist! Fy, aldrig mer pizza där ifrån :) haha. Sedan fortsatte kvällen med massa tjejsnack, godiskäkande och en bränd gino! gott gott! Vid halv ett drog dom sig hemmåt och jag la mig med min älskling. Som jag kommer sakna dig nu när du drar till Gbg, men förmodligen ska jag mamma & anders dra oss dit upp på Fredag eftermiddag, sedan möter jag upp Max, shoppar lite & sen åker han med oss hem! :) toppen jue. Hoppas på att det blir så nu bara också! :)

Idag dåe, jaa, klockan är tre snart, och jag måste ta tag i det dära plugget som ska vara klart i  veckan, och snart har vi lite prov också! biologin hade jag tänkt sätta mig med, sen får jag se om jag pallar med matten..skulle inte gissa på det, men kan ju alltid hoppas haha. Jaja, först blire lite idolkollande och leka med Clumsy som smet in här när jag följde med max upp till bussen. Min helg slutade bra! :) Nu taggar vi till nästa helg!!





hahah, lilla clymsy, den är galeeen! jaja, ska nog försöka gå tillbaks med kisekatten till grannen och sätta mig med biologin snart! :)

Space bound.

min helg började ju bra...

Asså jag älskar alla eminem`s låtar verkligen!! Har ni hört space bound eller? Inte? vafan folket! Gör det! Nu ska jag fixa mig. Bara för att jag tycker den är så bra sponsrar jag eminem genom att sätta in den på min blogg. Du behöver inte tacka mig, jag gör det så gärna Mr.eminem! hahahah. Heter det ens så? jag vet inte ens vad han heter egentligen..så stort fan är jag!! ;) haha.



Lyssna och lär. detta är bra musik!

Nu ska jag bara försöka se till att få ett bra avslut på denna lördagen också..

Snälla bajsapan! :)

Oh my god. snälla bajsapan uppe i himmlen, kan du typ trycka in all sån dära smart-nördhead information i min skalle så jag slipper plugga. Mattemattematte...fuck it!!


Detta var den enda bajsapan jag fick upp när jag sökte på google...hmm. Den var itne så fin som jag trodde den skulle vara!


:)

God morgon bloggen! Faktiskt på lite bättre humör idag, och inte alls lika trött. yippie! Ska ju ha tjejerna här ikväll som sagt, kommer bli awesome skulle jag gissa på. Vad händer idag då? Jag hade tänkt dra med mamma och handla lite för ikväll, så vi kan laga gino & kladdkaka! Kommer blu mumma! annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl se men det löser sig säkerligen, ngt dyker la upp, eller bara slappa i sängen med datorn, film och mitt täcke låter inte heller helt fel. Jaja, nu ska jag trycka i mig lite frukost! Sen drar jag in i duschen. bajbaj.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22.00

hejsan svejsan. Idol är slut och jag är sjukt uttråkad :)) Har fått igång min iphone iaf och skrivit om alla kontakter då det inte fungerade att kopiera in dom. jobbigt? lite. haha. Nej nu vill jag typ somna så ah. helt sjukt att jag e hemma helt ensam e en fredag, hemma för andra gången i rad. Trååååkigt. Jag ville ju ut på fest ikväll!! men jaja. Blir party nästa helg iaf!! Och en helmysig tjejkväll imorgon. frågan är vad man ska hitta på under dagtid imorgon, har funderat på stan, fotta lite kanske eller besöka min fina farmor & farfar. Sketa länge sen jag va där. Nej, nu ska jag fortsätta min konversation med Hannibajs på fb som också är hemma idag. Tack gode gud mnah ar fb! :D Haha. hejdå

min kväll.

Hej idol. Hejdå folket och festligheter. Vill ha lördag nu, och mina tjejer. :)


bajshumör..fortfarande.

jag är på ett jävla dåligt humör. Ingenting är bra, allt är bara jobbigt nu. Ingen sån tråk&depp period nu tack!! Nej, men har precis kommit upp ur badet och hade tänkt käka ngt litet nu. Kvällen blir lugn iaf. Jag pallar inte ens skriva blir bara sur att de inte går snabbt nog. och en viss x-klasskompis är dum i huvet på fb. fan va arg jag blir, det är fan inte okej. Adjö!!

...

bläää vad jag vill sova, e på ett sådant pissigt humör så det är inte sant!! Fy, finns det något värre?! jo ja, de finns de ju, men de suger att vara på dåligt humör också! Så det så. jag behöver sova skulle jag gissa på. Efter att ha somnat runt två inatt, sovit som en bajs (inte bra alltså) vaknat säkert tio gånger och annat blää. Jag ska se till att få gjort min matte nu, sedan lägga mig i badet hade jag tänkt. Efter det väntar nog bädden. Dock har jag ingen lust att sova heller, är liksom inte trött..? blir bara på dåligt humör när jag tänker på alla "måsten"!! Jag får se, kanske ska ta & dra ut och springa en runda? eller bara försöka somna jävligt tidigt och köra full rulle imorgon..?Jaja, jag vet inte, jag är skit sur på allt idag och vill att denna dagen ska försvinna. Nu tack!! :)

En bild från dagens fotolektion! Tur att man va på bra humör då iaf! Blev dock lite gladare nu när mamma sa jag ska följa med till stan och fylla på mitt smycke-lager imorgon eftermiddag!! y e s !

snart helg!! :))

snaaart! Äntligen är det fredag imorgon! Men skolan är faktiskt inte alls lika tråkig som i börja..man börjar komma in i rutinerna och man vänjer sig vid att sköta plugget.. japp.

Idag hade vi nog den bästa dagen i skolan på hela terminen. Började halv tio, hade en fotolektion där vi fottade treor som hade studenttävling & sedan slutade vi den vid halv elva. Därefter planerade jag och hanna vårat halvår som kommer efter trean, det kommer blir så jävla galet bäst. Jag vill ta studenten och börja reeesaaa! USA, Australien, japan, Kina, Brasilien. Det kommer bli så sjukt gött. Vi SKA ut & resa. Så det så!! Iaf, sen vid elva hade vi en timmes engelska, lite genomgång om engelska B bara sedan slutade vi tio över tolv. Najs? skadat najs.
Jag och mina finingar Annie, Manda, Felicia, Hanna och doddin kilade in till bibblan och jobbade matte, behövdes verkligen och nu är jag ikapp. Jag kan knappt tro det. Logaritmer - i get it!! W O W !

Efter lite plugg (& en heeel del tjejsnack + doddin) så drog vi oss mot stan, eller Hanna och Doddin kilade tbx till skolan för lite mer lektioner och vi in till Hello och fika chokladboll och cola. Lite baugetter och cookies och kladdkaka slank också ner! Gott! Skulle sedan träffat max men han kom till oss, sa vi kunde va i tjugo minuter sen skulle han kita ist, så vi hänge bara efter Manda och Annie. Sa hejdå till Max och hoppade på bussen. Där motte vi felix, tramsade lite, planerade lite till helgen (eller nah.. de gjorde vi kanske inte men vi snackade om den iaf!) Alltid trevligt.

Nu har jag kommit hem iaf. Sitter lite vid datorn men ska snart börja repetera matten. Ja jag är en nörd idag. Men det är fredag imon och då är jag förhoppningsvis ledig. Söndag däremot, då blire hårdpluggning, både matematik & biologi. Ska även ha ett fysikprov v. 41. Man märker att skolan börjar dra igång nu. Men vi har de ändå skadat chill :)) Äsch, nu får det räcka i detta inlägget. Min kväll - idol. plugga. äta. sova. Typ.. inte skit kul, men morgonkvällen blir säkerligen bättre. Jag är gaaalet taggad på fest!! Vi får väl se hur det blir med det. Lördag blir förmodligen en riktigt bäst t j e j k v ä l l ! Som jag saknat det, och sånna toppentjejer jag har får man leta länge efter. Ni är bäst.

Imorgon ska jag vara fixad  fin & ni ska få en "outfit" bild. Tänkte ni ville veta liksom.

Puss&kram från ett..hmm...nördbarn?


paaartyyy. Jag vill ha en galen helg! Chilla kan man göra i graven ;) haha...(inte kul xd )

min älskling.

yeey, min älskling kommer hem till mig nu. Jag vet, jag booorde plugga. Åh, men Max ska hjälpa mig, har inte träffat honom på ett tag så jag är skitglad han kommer, matten kan jag göra ändå, och har faktiskt kommit fram dit vi ska vara snart. Potenser var ju lätt som en plätt. Nästann...... haha. Nu - duscheeen!


Älskar dig så extremt mycket. Det vet du.♥

pierca tungan!!

Jag vill pierca tungan. Ohh ja. Värt att kolla upp! De e gaaalet snyggt!

matteplugg..

matteboken kan ta sig i röven. ursäkta mitt fina ordspråk men vi är liksom inte så bästa vänner om man säger så. jag förklarade mattelektionerna lite mer ingående för doddin innan idag och det lät väl ungefär såhär:

- Asså matten, den är liksom en plågsam död, den dödar dig lååångsamt!
- haha..
- Jaa men asså för varje lektion blir strypgreppet liiite hårdare, sen, vecka 39 när vi ska ha prov så dör man där på bänken, som en död blåsfisk, utan luft & syre, helt platt .
- hhaha.

Sant typ. Eller ah, okej, men nästan!! Det är fan inte kul längre! Tur att vi fick ha lite fysik där på eftermiddagen, det enda roliga ämnet typ, eller nah, de & biologi & fotto & språk är la helt okej faktiskt. Där har man ju motivation iaf, och det är viktigt. Och våran fysiklärare - du är G R Y M ! Fattar i princip allt och jag & min Anniebanni hade lite gött teamwork idag så vi hann klart med A L L T som jag var lite efter med och inte hängde med på! uträckningarna på baksidan är guld, man fattar, fattar ni? Man fattar!! Yeey.

Efter skolan blev det tandisen lite, fixa iordning tandställningen det sista bara, två minuter typ. Och jag var typ tio minuter tidig, så kilade in på toan, och stannade väl där ett tag. Nej inte pga. det. Jag stod och borstade tänderna, drack lite vatten, försökte fixa till håret (vilket gick åt helvete..)och massa sådant. Mest för att fördriva tiden. När jag sen kommer ut står där en tjej som ser sådär lagom road ut, gissar på att hon hade stått där ett tag. hhehe..

Blev ett par jeans, en mascara, rakgele, nagellack och en bussresa hem! Alltid trevligt. Nu hade jag tänkt sätta mig och räkna potenser & logaritmer. Awesome, jag dör. Hade hoppats min älskling skulle komma hit ikväll, både för att ha något att se fram emot och att få lite hjälp. Men han var trött så antar att jag får slita håret av mig istället när jag inte klarar uppgifterna! Flintis imorgon då så ni vet allihopa. Hörde även ett "wow" frpn klassfrummet när jag sa att lärar gjort ett fel och det skulle stå "lg" framför femman. Stolt ja! Hahha, nää matte suger. Vi får väl se hur det går snart, uppdateringen lär bli

- DÖ MATTE DÖÖÖÖÖÖDÖDÖDÖÖÖÖÖ!!!!!

Hehe, neej jag ska nog lösa ett och annat tal. Ikväll är det ju kungarna av tylösand också. Det äger. Spelar ingen roll vad ni tycker! Haha, det är bääääst ju, längtat hela veckan typ. (okej de skrev jag mest för att irritera alla som verkligen h a t a r det!)

P U S S & K R A M från ett jobbigt barn. haha, jag e dock inte så jobbig idag men kände inte för att skriva cp-barn. kränkande liksom.


syns att jag har en "bad hair day", huh?

Hanna, Hanna!! "du har mig på kroken" hahahha....


bajsminiräknare..

den lilla jävlen är försvunnen och nu kan jag inte räkna matte!! Baaajskorv på det. fy nej mea. ska nog försöka utan lite då da, men först ska jag försöka hitta kläder till morgondagen..åh, allt jag vill är att somna nu, fy va najs och skönt de skulle va..!

19.29

varning varning - sliten mea!! Oh yes. Mitt hår har vart ute och flängt i både regn och blåst idag. Vi hade nollning för ettorna! Inte så kul som det hade kunnat bli dock, lärarna var ju så jävla tråkiga rent ut sagt.. sry hörrni. Inte för att någon lärare läser min blogg precis, men kände för att skriva det ändå! :)) Vi körde till en början en poängjakt, jag annie och Emil höll i sång-stationen och fick höra massa sånger, trevlans! Nästa lek var "Hämta tvåan." Det går ut på att hämta tvåan med t.ex. minst fötter, smartaste tvåan, tvåan som alltid tappar bort tröjan på fest, kortaste osv. Och efter frågor som, hämta tvåan som trodde att John F Kennedy (?) & George Bush (?) kandiderade i förra presidentvalet i USA eller hämta tvåan som funderade på om hon skulle ha Hawaii utan annanas eller en vesuvio så framstår jag nog som inte allt för smart. Men vi hade kul, och det är huvudsaken! Sedan fick dom roa sig med rysk julafton (?) hahha. Det var riktigt kul. Mange & hans ledare gck lite bananas på sitt lag och stod och skrek på dom med en megafon! Good work! Stan stod näst på schemat men med regn, blåst och missade bussar kilade vi istället mot frösakull. Jag, Annie, Hanna och Maja! Vi handlade lite käk på Tylö matcenter, Revbensspjäll & potatissallad, och lite choklad/chokladtårta till efterrätt. Sedan drog vi hem till Annie bänkade oss i soffan, käkade och snackade en jäkla massa härligt tjejsnack. Det kan man ju inte låta bli att älska. Vid halv sju kom vi på klockan och fick lite stress hemmåt, har trots alt lite plugg att ta tag i.. KuL! Men hade en helmysig efterrmiddag. Och imorgon - ja DÅ kör vi stan. Nya kläder och smink behövs verkligen. Ikväll hade jag tänkt träffa min plutt men han och hans klass leker skogsmullar och ska överleva ett dygn i skogen, mitt ute i vildmarken, bland lejon & tigrar!! Ohohoh. neeedå, men som ska bo där lite :)) Bygga vindskygg å så i ösregnet, låter väl mysigt? :) Ha så kul älskling! jag ska nog värma en kopp te och mysa ner min under mina duntäcken och kolla en film...(PLugga...)




Anton fick äran att vara med på min blogg från nollningen, haha det var kul att kolla på iaf, dock kommer ja gihåg att det var itne lika kul när man själv gick i ettan.. hahha, ligga där med huvet i vatten sen mjöl! Men bra jobbat hörrni!! :)

ny vecka - nya mål. (för hela mitt liv dock hahha)

och jag D Ö R ! Asså fy fan, inte alls taggad på en ny vecka, nya läxor, nya bajssaker som måste göras helt enkelt. Jag har dragit en hel drös med plugg över mig själv som jag snart ska sätte igång med. Vi gjorde ngn grej i Exell idag (?) räkna ut medel, poäng osv. Mina betyg ska fan upp nu asså! Det kan jag lova. Det räcker med slöande för min del. visst, dom är inte dåliga, jag var nöjd när jag gick ut men nu har jag laddat om och på något jävla sätt ska jag fan klara det. Matten ska jag klara, med eller utan lärarens hjälp spelar ingen roll. Vi kommer typ inte överrens.. lyckat (y) Biologin VET jag att jag klarar, så den är bara till att gasa på lite så ska det nog gå. Fysiken lika så, den är rolig, jag vet att jag kan om jag vill och det är det jag har suttit och intalat mig själv hela eftermiddagen. Alla andra ämnen är faktiskt roliga, Svenska, Psykologi, Projekt m.fl. Engelskan kommer kanske bli lite tufft och lär få nöja mig med ett VG kanske, men det är ok :)) Men jag ska fan plugga aset av mig. Varje timma jag har hemma efter skolan som jag vanligtvis spenderar framför dator/tv ska tillbringas framför läxböckerna. Jag kan om jag vill. Det är jag 100 % säker på och det är gött.

nog med snack om skolan, jag ska klar inte glömma bort mitt liv, jag ska fortfarande inte plugga på helger, dom ska jag tillbringa på fest, med vänner, fika och min fina Max. Helt klart. Menar bara att all "onödig" tid ska jag lägga på skolan ist, annars kommer jag ångra mig senare i livet. Dock kom jag på en grej idag. Att okej om man har asbra betyg, kommer in där man vill, på vilken högskola man vill. Man pluggar några år, får sin utbildning. Får ett skit bra jobb med super bra lön och blir svinrik? Nej tack! Det är verkligen inte så jag vill ha det. Då skulle mitt liv suga. Faktiskt. För mig låter det så mycket både viktigare & roligare med upplevelser. Man ska se världen, festa runt i världen, dansa på bardisker och leva livet ju!! Shiit. Jag tänker inte ägna hela mitt liv åt att studera. Visst studentlivet - skit kul säkert, men på sitt vis. Jag tror ju inte riktigt det går att jämföra med ett jobb på andra sidan klotet några år och bara leva runt i ett tropiskt klimat. Sova på dagarna, leva på nätterna. Det låter najs. Då bor jag hellre lite simplare när jag bli äldre. De e chill. Mitt liv ska inte bli som alla andra Svenssons, hell no. Det har jag lovat mig själv! Jag ska ha kul!! vara rik på upplevelse istället för pengar. Japp.

Dagen idag var chill, dock började ju inte min "Plugg-framtid" som planerat. Surade bort hela matten, var sur på min lärare så satt och sjöng och dansade till festlåtar och ritade glada smajlisar.. jaa mina fantasier fungerar som sagt kanske inte alltid. Men ofta. Annars vare chill, lite projekt och lite psykologi sedan avslutade vi dagen. Jag pös hem till Max och myste med honom lite. Åt makaroner & köttbullar och bara hade de galet mys. Vi somnade ett tag jämte varann och vaknade inte förrens cicco börja skälla lite. Tur det dock. Tog bussen hem vid sju och nu hade jag tänkt sätta igång med Biologin. Sedan får jag se om jag tar fram matten eller om jag skiter i den. Jag borde verkligen.. men den är verklgein det ämne jag känner min MINST moteverad i, tyvärr!! Matte börjar fan bli värre än engelska, inte skit kul att vara typ 7 sidor back också.

Imorgon är det nollning för ettorna, naaajs. Dock sa jag till skolan 08.10 för har psykologi men sen slutar vi två. Då ska jag och mina favoriter shoppa loss i Hstd.

PUSS&KRAM.


Me today. bad hair day mössa och min SVEA tröja. Vafan ska man ha på sig imon nu då? ahhh... ful-period, försvinn tack!!!!

ful-period !!

Hemma nu, och skit hungrig så ska nog ta mig ut till min mattallrik snart, har ju bara käkat mina och Max mackor, huuungriiig.

sålänge sysselsätter ja mig iaf med att leta outfits, kläder till imorgon helt enkelt. Varför har jag en så äckligt jobbig ful-period nu. Dom kläderna som alltid sitter bra annars, som man älskar sitter som en soppåse nu och håret och sminket vill lixom inte sammarbeta. Jag gav upp nu. tar min bästa svea  tröja imon och en mössa där de står bad hair day, i protest lixom.

Nej nu behöver jag mat. Tyskan får vänta tills imorgon, orkade verkligen inte. Slutar  fyra imon och sen blire staden med hanna. Nu ska jag hitta lite fina kläder och då får man lov att bränna pengar. Ja, det behövs nu!!! :)

Mot kajans hus!

Nu drar jag med mamma, farmor å dom och hjäper till att röja undan i Kajs hus. Det ska ju säljas nu! Och en sak jag kom på som gjorde mig glad nu - på tisdag är det nollning för ettorna! N i c e ! Mohahh. Nää de kommer itne bli så falrigt, men kul :))

Nu måste jag kila. Kvällen blir lugn, hela min helg har vart lugn jue, detta måste tas igen nästa helg!! Ohjaaa.

Söndag.

Söndag, och den vet ju ALLA vad jag tycker om den lixom :)) Läste på Kenzas blogg lite & blev galet sugen på att dra hit tjejerna på bakning, snacka skit och bara mysa men samtidigt har jag en hel del tyska att göra som inte blev klar igår! Jobbigt läge där ja. Nah, vi får se men det löser sig iaf, det lovar jag!

Igårkväll blev det att dra hem mot Ani, var tänkt att dra ihop en chill-fest där hemma men det blev typ lite fail, alla va typ opepp och många var upptagna med annat! Haha, slutade med att jag, Annie, Hanna, Max & bazti satte oss och spelade massa kortspel, vilket faktiskt blev väldigt kul haha. Bonka bäver (y) Sedan övergick vi från detta till film och kladdkakssmet, varm kladdkakssmet! Den blev inte riktigt klar om jag säger så! Men jaja. sedan skulle ja och Max ta bussen hem, dock hade jag kollat fel på nätet och vi hade missat bussen. Det var bara till att börja GÅ hem till mig, bara en sisådär 3 km klockan 1 på natten och det var kallt och vi va bajströtta! KuL! Så vi gick där, intalade oss att vi räddade människor för varje steg för att vi skulle orka gå! Hahah. Sedan kom Mamma & Anders och mötte oss vid skjutfältet, så snabba va dom haha (y) Dom fick sedan skjutsa oss hem där på cyklarna. Som Max sa, det var mjuka svängar, trots en rak väg! HAHA. men de e bra.

Idag har vi verkligen bara chillat. Varma mackor och idolkollande till frulle och sedan somnade vi om ngn timma för max har lyckats bli sjuk den stackarn. Och nu drog sig min älskling hemmåt, sjuk och behövde plugga så blev till att säga hejdå för idag. Jag borde med ta tag i plugget nu! C ya later.




byyyyyyyyyyyyyeeeeeee

outfiiiiit!





+ leggins.

Åh, vilken jobbig kläd-dag!! Precis ALLT satt fel & inget var snyggt tills denna skatten hittades! Räddaren i nöden lixom..näst efter mitt odd molly linne då da! Detta blir bra. Nu sticker jag mot annie om en sådär 17 minuter för att vara exakt! Puss&kram

y e s .

TACK DODDIN!! Fixade min data. Åhh va bra!!

Nu ska jag pysa in i duschen och tvätta håret, jävla äckligt e de nu så de behövs :))

Kommer en outfit bild senare, nu funkar ju min cam igen!! Yeeeeey!

tjejerna ikväll!

Tjena tjena.

Hur e läget? Med mig äre brabra. Igårkväll kom Max hit och vi kollade lite idol. Kände oss dock som typ två gammlingar som ligger hemma i soffan e fredagkväll. Hej gammla gubben & gumman lixooom..soo not okey! Så vi fick reda på lite fest genom Max men såklart var det bajslångt bort och bussrna gick inge bra så det blev att vi fick vara tråkiga och stanna här hemma med chipsskålen & idol på tv. Jag deckade bajstidigt också, KuL kväll va haha. Nää men de var mysigt iaf, fick träffa min pojke och det var det viktigaste! imorse blev det en lång och mysig sovmorgon, vi orkade nog inte dra oss upp förrens lite innan tolv. Då blev det ordentliga hamburgare & tv-kollande. Sedan laddade vi ner film & kollade på den, Meteor heter den för er intresserade jäklar som orkar anteckna. Dock fick vi bara se halva, resten hade gått sönder vid nedladdningen! Outur? Ehm..ja?! haha, jaja. Nu är Max borta med Calle och kiten så jag hade tänkt passa på att plugga lite tyska.. fy fan..

Ikväll blir det att träffa alla tjejer hemma hos Annie Banan, sen får vi se vad vi ska hitta på. Det kommer bli en bra kväll lovar jag, jag är på bra humör och då går inget fel! ;) Jaja, tyskan nu då da..blöö!

Och min dator är fortfarande broken :))            -.-

regn & rusk..

jag har laddat upp med chips, god mat, sallad, godis och film. Snart kommer max också. Min kväll blir chill & full av mys!! :) Puss på det. Vi kör imorgon istället!! :D

virusvirus!

Men fööör faaan!! Mamma & Anders tog in min data till någon datasnubbe idag, han skulle kolla på den lite och försöka hitta vad felet var! Och sen får man ju sådär lagom kul nyheer. Min data är full av virus! Yes box.. KuL! Jag och Max hade tydligen laddat ner ett antivirusprogram men istället för att bota min fina älsklingsmaskin så gav det virus?!Hallå, det heter väl "anti" av en anledning eller?! Ah, sådär lagom kul iaf, det drog då med sig virus och min dator dog. En snabb död. Kul. R.i.p. Ah, så nu har jag mammas dator, vi ska försöka rädda bilder, arbeten & filmer och föra över på en extern hårddisk. Hoppas hoppas hoppas det fungerar!! Sen har vi köpt ett ordentligt antivirus skydd nu så det ska nog gå bra. Hoppas jag...jaja, skit i de nu :) Gjort e gjort lixom.

Idag har ajg sett ut som fan rent ut sagt. Efter våran kväll igår på Harry`s med kycklingvingar (som var helt galet mysig & verkligen måste göras om, love ya girls!) så somnade jag hemma hos Max, och tror ni jag kom ihåg att ta med mig sminket? Tror ni jag hade kläder som ajg trivdes i? tror ni mtit hår va ett helvete? då tror ni rätt! Usch asså. Skämmdes fan att komma in i klassrummet, och ta sig till skolmatsalen, hahah, nej fy va hemskt! Men skulle vara lite jobbigt att åka hem och sminka sig bara för det är så himla långt hem till mig liksom. Nej inte ok asså, never again. Två finnar utan cover all mix också, det funkar bara inte.

Annars vare la rätt chill & soft dag i skolan, lite snack på engelska, lite mattetal att dampa på och så fortsatte det. Asså fy fan vad mitt tålamod är i botten nu, och jag förstår ingenting på mattelektionerna. Och läraren har ungefär 2 min/elev. Ehm..okey?! Ah, så där satt väl jag & några till och fick spel på matten. Slutade med ett par ihopslängda böcker och en sur flickaa :)) Inte kul alls, och nu borde jag verkligen räkna i helgen. Men i ren protest lämnade jag boken i skåpet och drog till stan. Jag kan ju inte hjälpa att jag inte fattar när hon förklarar? Buhu liksom. Men vi fick som råd att anlita ngn som jobbar svart åt oss som kunde hjälpa oss som vi skulle betala för. HAHA. eller att vi inte skulle klara kursen, det var våra alternativ vi fick idag tyyp. Det är ju inte meningen att vi ska behöva "anställa" en privat lärare för att våran nya lärare inte kommer riktigt bra överrens med alla av oss. Nej tack! Ah, jag vet inte hur detta ska gå, vilket betyg det kommer bli och hur många sidor som kommer få vara kvar i boken, okladdade och fina efter denna kursen. Skulle gissa på få. Nää fy fan. Men just nu då da, jag tog hem tyskan och ska läsa på det i helgen tack vare mina kurser har ahmnat parallellt med varann. Gött. det löser sig nog! Så i helgen blire lite tysk-läxläsning. Men nu fredag & lördag är jag ledig! Det är jag alltid, det är dom dagarna man kan chilla och göra vad man vill!

Ikväll blire å träffa Maxen, vet inte om vi ska dra ut eller bara mysa framför film. Får se! Ska iaf be morsan fixa lite gött käk till ikväll och sen ska jag nog lägga mig i ett bad. Tända ljus, massa skum och en god juice-drink ;) no alkohol before 18 jueeee!! (a) Japp, men asså apelsinjuice och citronkoncentrat - skadat gott. Nu blire lite chill iaf, ska nog dra på mig några andra kläder också. Gissa och jag behöver köpa jeans..har ju typ blivit en lite knubbig nalle! hahah.. needå, men lite träning hade inte skadat, att köpa en storlek större på jeans är typ som att sätta foten i hudbajs och sedan lyfter man på foten och sätter andra i koskit! HAHAHHA. Hanna, remember??

Puss på ruuumpaaan.

Ut & käka med tjejerna.

Magknipen släppte så nu e jag glad! Mc donalds sa att jag inte skulle äta där mer. Bra budskap lixom, ska aldrig äta deras pommer och cheeseburgare... åhhh! Jaja, nu ser jag ut som fan :)) Skit ful i huvet, knepiga kläder och gula sockar! Haha. Nej fy jag har en fuldag! och det har jag haft typ.. hmm hela dagen!? bajskorv.. asså varför skriver man bajs, så moget liksom :D

Men jag kan inte sitta här längre!!! Ska se om jag kan göra något different med huvet och sen ska jag i jackan och på med skorna och dra iväg mot bussen. K*kbuss vad jag hatar det. Sover förmodligen hos Max. Pusspåde!

Ajajaj..

blä! Kom nyss hem med  världens magknip osv. fy fan! Rotade fram en risifrutti och nu ligger jag i sängen och väntar på att det ska gå över så jag kan hänga på till stan! Har kännt mig sådär jobbigt dålig heela jävla dagen och det är inte kul vill jag lova. Skolan gick väl som vanligt. Vi fick fotta lite på första lektionen, n a j s lärde oss lite med ljus och ngt mer haha, bra jag kommer ihåg! Fick iaf prova att fotta något och sedan skulle man ha ett annat objekt i bakgrunden som blev suddig! Awesome jue, slutade med att jag och Hanna satt & fottade tamponger på en bänk i korridoren...haha! Vackert blev det iaf. Lunchen käkades på donken, och jag ahnn även få med mig en skit mysig kill-tröja från H&M. Har nog fastnat lite där för killkläder..och killsmycken! Hur jävla snyggt e inte det!? dock hatar max sånna som jag tycker e fina annars skulle han haft uppmot tio sådanna nu skulle jag gissa på! Haha finns massa fiiina. Iaf, tillsist hade vi en fysiklabb & sedan avslutade vi dagen med en sväng inom stan igen! Softa bananer. Kliar ju galet i fingrarna nu bland allt höstnytt!! ÅH!

Ikväll vare då tänkt att fira Mandisen som fyllt hela 17 år! GRATTIS MANDA!! Världens mest glada och energirika tjej skulle jag nog säga! :D Blir nog käk på Venezia. Awesome verkligen! Jaja, just nu har jag panik för min jävla mage och min garderob som inte vill sammarbeta..kanske ska ta & hoppa in i dschen iaf. Vi får se om jag orkar tvätta om håret asså..annars blire en hög hästabajssvans imorgon i skolan. på morgonen är man ju iaf D Ö D ! Dock har ajg sovmorgon till tyyp tio imon. GILLA!! Japp, det var min dag. Ikväll vill jag träffa min älskling också. Saknar honom efter bara en natt utan honom, är jag sjuk i huvet? Nää, bara jättejättebajsigtelefantstort kär i min fining!  Jag ska träffa dig ikväll!



och vafan håller alla på att lipa över "kungarna i Tylösand" för?! sådanna programm är ju askul! Göra bort halmstad, tylösand blablabla, men shiiiit skärp er. Haha, underhållning heter det. Det har faktiskt bara gått ett program. Ni kan väl vänta att dampa tills det iaf har gått 5 st eller något. Dom har nog inte ens börjat! HAHA! Jag tycker det är kul iaf. Och smutsa ner halmstad.. nah, dom smutsar nog mer ner sig själva så som dom håller på ;) ahhah...you get it?

P U S S & K R A M F R Å N M I G ! !

Kungarna av tylösand.

Klar med engelskan nu, äntligen, äntligen!! Trodde ju knappast jag skulle få tummen ur röven och göra det men där ser man!! Allt annat plugg får helt enkelt vänta..och då syftar ajg på matten. Nu är det den som går bajs, alltid ska det vara något! Kan det inte bara rulla på!? Har kollat lite Idol nu och nu är det Skånska fruar eller ngt som jag sitter och glor på. Hon visste inte hur man skulle tanka? Eller hur man sätter i ett kort i en automat?! Och hon va typ 43.. dock ska jag kanske inte säga så mycket gällande tankandet. Första gången jag och Mimmi körde till Preem med våra moppar fick vi inte fram någon bensin :(( Så kassörskan kom och hjälpte oss! Sedan den gången tankade jag ALLTID tillsammans med ngn, helst inte alls dock så vi brukade ha dunkar i garaget ;)

Snart är det dags! Kungarna av Tylösand! Kommer säkert bli skit kul. Tyvärr orkade inte min bajskorv asa sig hit men jag ska inte säga så mycket där heller..brukar ju vara tvärt om! Men jag va ju duktig och satte mig på en buss dit igår så ikväll blev jag hemma minsann!

Imorgon blir det shopping!! Åh, den tröjan, matchad till ett par UGGS och bara ben. Så mysig outfit så det finns inte! lite nya underkläder och ett par snygga tajta jeans hade inte heller suttit fel. Jag och Hanna ger oss på jakt imorgon. Sedan ska vi nog fira Mandisen som fyllt år. Grattis i efterskott min fina flickaaa :))

Nu - back to basic. Tv:n!

ooooooold picture. Men mammas dator - inga bilder!!! jag ska fixa, jag SKA!! :D

daimtårta + träning..

Bra där ja! Efter skolan blev det lite sysselsättning i staden med min Annie, Julia och Liqqis! Lite kika runt i affärerna och nu har jag lyckats på -30 på mitt kontokort. HAHAH. Vi strosade runt lite, hittade världens mysigaste kofta som förmodligen ska komma med mig hem imorgon. Ah, och nu har jag kommit hem och har en massa att göra! Har precis tryckt i mig lite nudlar, macka, kladdkaka & äpple.. ja jag e ett fetto okej?! Hehe, asså hur fan kunde man äta dom där likmaskarna varje dag 24/7 i sexan typ? Smakar ju bajsapa. Fyfan. Ah, så nu har jag lite dåligt samvete över att jag vart en så extremt lat tjej på sistone så nu ska löpkläderna på och sen ska jag sprina en lååång runda och bränna lite kalorier! När jag kommer hem igen blir det en snabb dusch för att sedan fortsätta med engelskan.. min älskling kanske kommer hit ikväll också, vi får se, göttegött att man inte börjar förrens halv tio imorgon iaf! Jaja, nu ska jag byta om och sätta i-poden i öronen! Jag måste börja träna.. hehe. Blä.

palla..

Hejsan hoppsan hoppas ni e glada för jag e bitter som fan just nu!! Sitter och tragglar mig fram i psykologi, föröker komma på lagom flummiga och rimliga svar till frågor om en film jag inte ens sett! Awesome va.. sen kan jah ju inte trösta mig med att jag är klar mo en halvtimma typ och får dra till min älskling och bara mysa och pussas! Nää, för vet ni vad, jag har 23 fukking, jävla k*k sidor engelska, FORTFARANDE!!! Asså bajsapa, kan inte den bara gå & dö. Hade lite olika alternativ innan dåra, 1. sätta upp en lapp och erbjuda 500 spänn till den som löser min läxa. 2. "försova mig" .. funkar ju inte så värst bra skulle jag gissa på, får väl ta tag i skiten och plugga steenhårt några timmar. JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åh, engelska C, hell no!!

och för er som undrar är min dator fortfarande ur funktion...yes box. Yippiee!

gymmet med Max!

Assååå, hallåå! öh jävla apmattebok som ska krångla till det i min hjänra. Nu har det till och med gått så långt att jag kikar i facit coh sedan försöker jag komma på mina egna sätt för att få fram svaret och jag gör på olika sätt varje gång utan att hitta något mönster. Vet ni hur det slutade? Kattpiss, eller ah, asså lika illa. Så jag la precis ner boken i väskan och hade tänkt bädda ner mig och sova några timmar. Galet trött.

Vet ni vad jag gjorde innan då! Jag drog med mamma till gymmet. Drog in där och mötte min Max, okej jag tränade inte, inte idaaag, men jag skaa (a) Jag var lixom en typ av socialt stöd som pratade och skrattade, dansade och räknade åt honom då & då. Fick även en sån grym uppgift som att hjälp till lite. Nya PT:n på gång här ju! Haha! Nää, men de va mysigt, strosa runt där inne i svettlukten bland alla killarna! höhö, vad gör man inte? Okej de va dock min ide hela grejen, men hey, jag ville träffa min Max och peppa till han lite. Fick även en till liten uppgift. Ni vet sån dära stång man ska lyfta över bröstet? Ah sån. Max sa att om jag lyfte den 5 gånger skulle han vara min slav i 2 dygn. Och det första han gör är att plocka av alla vikter!! hehe..oupsi. Killen jämte bara kollar på mig så jag bestämmde mig för att skita i det, får la klara mig själv gällande mat och bussåkning dom kommande två dygnen då! Trevligt vare iaf. Och vi avslutade gym-tiden med lite pingis! Ulalal, jag har blivit duktig nu ju! Eller nästan iaf! I oktober börjar min träning, då blire hårdträning med Max fram tills Mars ngn gång! Soooft. eller ah de vet jag ju inte men jag brukar softa lite då & då under träningen..annars orkar man ju inte?

Nää men bajs också, jag skulle vara SOMNAD klockan tio, inte sitta vid fukking datan jue! God natt folks.♥



hahhaha letade bilder på bodybuilders (?)  tjejer för å skojja om min framtida look. Nää usch fy fan, jag ska bara komma i form litegranna och orka med löpningen nästa vecka. Fuck, jag skulle ut & springa varje dag ju sedan förra veckan...börjar imon! :D


matteplugg & löpning!

Tjena tjena!
Max kom hit igår efter sin kite tur i särdal för pizza och mys! Dock deckade båda två i soffan medan mamma & Anders var och hämtade pizzorna.. hehe. Asså jag skojjar inte när jag säger att jag somnade klockan sju! Så galet trött sen lördagen, vi la oss fyra och vaknade sju. Oupsi (a) jaja. Så vi verkligen slääpade oss upp ur soffan och satt vid köksbordet som två stumma, tillplattade (?) daggmaskar! hahah, nää jag vet inte, men vi var cp trötta verkligen, och det märktes väl av redan på dagen men då va det positivt, jävla skadade skrattanfall. me love. Rosa elefant. Blå elefant! HAHA. Iaf, efter maten blev det lite dusch-tajm, mitt hår var ju inte det fräschaste efter en halv sprayburk, dust it, värmeskydd m.m. sen finns det väl inget mysigare än att duscha när man fryser cp mycket x) Sedan blev det till att lägga oss i sänge, bara mysa och kolla lite film. Dock deckade jag efter fem minuter på filmen så de va la najs.

Dock va man ju inte pigg iaf när man vaknade..har nog sällan haft det så jobbigt att ta mig upp asså. Men ligger man hellre kvar e en varm famn hos världens absolut bästa pojkvän och stannar där hela dagen eller sätter sig på en biologilektion och lär sig om människans beteende? hmm, svårt val. Dock tvingade vi oss själva till skolan..tyvärr haha. Men nu har jag lärt mig en del iaf och mattelektionen var skit nyttig! Så det är bra. Sen såhär på måndagen kommer ju alla diskussioner, knäppa grejer som hände och annat skvaller fram från helgen, kan bara säga en sak. Meeee loooove! Tihi. Nu är jag hemma, drog hem från psykologin då jag verkligen mådde sämst pga. mitt illamående. Så jävla jobbigt! Men jaja.. Så har käkat och nu tänkte jag sätta mig med matten en stund. Sen ska jag ut och springa. jag SKA!! Och läsa engelskan borde jag verkligen...har inte öppnat häftet ännu medan dom andra i klassen är på sidan 15 typ och är stressade?! Oupsi (a) men lixom, när det kommer till att läsa (och särskilt på engelska) då är det fan i mej inte lätt att få mig å hänga på de lovar jag! Imorgon kommer även italienarna till våran skola och ska vara där i tre månader. Får väl se om det gör någon skillad för oss, jag har iaf inte valt engelska klassen, thanks god för det! Dock fick vi lite tillökning i våran klass. Känn er som hemma! haha. Nä, nu engelskan och sedan ut. En powerwalk ska jag nog orka med i varje fall.


Min data kan jag ju uppdatera er lite om, den e broken typ! Internet funkar inte så det blir kanske itne den mest bildrika bloggen på några dagar. ska försöka lösa det ngn dag. PUSS&KRAM!

Min grymma kväll.

Min kväll blev helt enkelt grym! Förutom den där snubben som spydde å höll på men jaja, sånt e livet på fester antar jag. Jag klarade mig bra och hade det så otroligt galet kul under hela kvällen! precis som vi planerat! Och på dagen kom tjejerna hit vid 2 tiden, Hanna och Annie hade gjort en tårta med ljus å grejer, så gullit! Tack tjejor, så den tvingade vi lite folk att smaka på under kvällen. Underbart god. Maja och Felicia kom också hit, och sen kom Max. Vi tjejer fixade oss hela eftermiddagen och Max lagade käket! Asgott. Sedan var det bara att börja tagga inför kvällen med Världens finaste och roligaste vänner, vi var här och vi hade kul enda fram tills 2 tiden typ. Då pös alla till bussen, vi städade det sista här hemma och sedan bäddade vi ner oss och jag deckade på 1 minut! Dagen idag har bestått av mys, en MASSA skratt med Max, hahhaha, älskar dig så extremt mycket, vi har även hunnit med att laga käk och nu är max å kitar men kommer hit lite senare! Toppen! Fick en massa gulliga grejer igår, parfym, massa godis, en massa kramar och annat! Ni är för goa. Fick även ett jätte fint smycke av min Max, hur fint som helst som nu pryder mitt pandora armband! Nu ska jag städa upp på rummet tills Max kommer :)) Ha en najs söndag och hoppas inte allt för många mår bajs! haha ;)



hahahahahha.









Taaack hörrni, hellyckat verkligen. Vill bara vrida klockan tillbaka :)

(Lite bilder från både min och Mias kamera tror jag!)

festen ja..

jag ska försöka trycka i mig lite frulle även om jag precis skurat bort dom sista spy-resterna från väggen! härligt.. jävla idiot som kommer hit nästan oinbjuden (va okej, efter MKT tjat!) sen spyr han ner stället! Fuck Him. Annars gick allt bra, tappat en nyckel, så om någon sett den hör av er. Nu ska jag se om vi kan trycka i oss en macka. Den killen glömde även sin mobil, mohaha har slängdes ut direkt :) så den ska han få på måndag + en ordentlig utskällning, fast det fick han ju igår också, men han kan få en till. Tro mig! Fyyyy faaan, aldrig mer, aldrig mer. Så säger man varje gång man haft fest sen sitter man där några dagar senare med huset fullt av folk! Tur att man har så underbara vänner som hjälpte mig. Behövde inte städa ngt alls igår typ. Ni är bäst och ska ha guldmedaljer allihopa. Berätta mer sen!

17 år!

yeeey. En Iphone, en skit snygg pälsväst, ett superfint smycket till min pandora armband av sis och ett nytt i.d. nu till hösten! Perfekta presenter jag har fått va?! Tack Mamma syster och Anders!! Nu ska jag upp och in i duschen, sedan städa och plocka undan lite och sedan kommer mina tjejer hit vid 1-tiden! Vi ska fixa oss heeela dagen med ansiktsmasker, nagellack, gos middag och festlistan på spotify ska va igång i flera timma nu! Säger bara en sak, TAGGA. Ikväll - då jävlar kör vi! Kommer bli gaaalet!!



love happines!

Den filmen ska jag föröka få igång nu var det tänkt! Lite VR läsning ska jag också göra, skadat kul! Japp, kul att mina fina flickor e på partajj och jag lät min förnuftiga sida bestämma.. ångrar det så hårt nu! jaja ,är kanske glad för det imorgon istället. Film blir mysigt! Efter det blir det filmen "meteor" sen ska jag slockna gott! Hörs imorgon. TAGGA TAGGA TAGGA, det är ungefär det som cirkulerar i mitt huvud nu!! :D

samvetet vann..

not! haha. eller där skojjade jag lite (ha ha skit kul) men det gjorde det faktiskt. Jaget vann över överjaget eller vafan de va nu igen om vi lärde oss på psykologin. haha. Iaf, det jag skulle komma fram till nu då, jag stannar inne ikväll, vill inte riskera att bli sjuk eller trött eller liknande till imon och kommande veckan! Jag ska allt vila upp mig, imon börjar vi tagga med förfest med mina flickor sedan kommer alla killarna och kikar inom vid åtta tiden! Åhh, jag vill typ ta en sömntablett, decka nu och vakna runt elva imorgon, duscha och bli klaaar! Eller kan max få komma hit ikväll om han vill, vi får se, det hade vart mys. Har iaf laddat upp med tre filmer, så jag ska nog överleva kvällen. Kanske tattar lite av morgondagens chips om jag är busig! Tihiihihih...

1 dag kvar!!

haha som jag längtar, känner mig som en fem åring..

Jaja, idag då, sketa kort dag i skolan men det var skadat nice. Lite matte (jag f a t t a r ! ! ! ) omg, jag fattar, jag klarade det och jag hade RÄTT. Nu ska jag inte ens kolla om de va A B eller C uppgifter men jag hade rätt och det är huvudsaken!! Efter skolan tog jag och mina latisar till vänner bussen in till staden, jag mötte upp mama och vi drog och handlade inför morgondagen eller kvällen rättare sagt! Blev en heeel del chips, och läsk, popcorn osv. hon i kön bakom mig kollade lite konstigt när jag påse efter påse full med chips slänge upp på rullbandet! (okej, helkonstig mening men ni fattar huh) Åhhh! mamma insisterade lite smått på att laga mat till alla med men det hoppar vi sa jag! hihi, gullig mamma man har! :) Men tack ändå du. Nu har jag precis kommit hem, lite halvhungrig sådär, men asså vafan har hänt? Jag har typ tappat matlusten helt & hållet! va inte sugen på frukost, tvingade i mig lite makaroner till lunch och är fortfarande inte sugen på mat. Kanske lite hungrig, men inte sugen så jag vill äta ngt! Inte ens choklad. Jaja, kan gärna få va så ett tag så kommer jag kanske i form utan att behöva träna! :D hehe.. nää nu ska jag inte sluta äta och grejer, bara inte velat ha mat de senaste dagarna så som jag alltid vill annars! Jaja, löser sig nog.

Ikväll är frågan om man ska dra på fest i haverdal (somligger långt åt helvete -.-) eller om man ska ladda ner en film och bara vila, tagga upp tills imorgon ( vilket jag definitivt borde göra!!) hmm. Jobbigt läge det dära. Ska se lite senare hur det blir, men just nu ska jag väl försöka samvetet övervinna det dära andra så jag stannar hemma..blä!! vi får se, ska inte säga för mycket ännu, klockan är ju bara halv fem. Jag har precis kommit hem och är rastlös som fan! bläblablö, får väl ta att försöka käka ngt litet, vindruvor? nä.. makaroner? usch. ah så fortsätter de i mitt huvud när jag tänker på ngt ätbart! Men samtidigt vet jag hur dåligt jag mår när jag inte äter/dricker under en hel dag nästan! Fyfy. Nog tjatat om allt de hära, jag ska göra något annat nu, kanske sätta ihop en festlista eller läsa engelska.. gjorde ju aldrig det igår!! varför kan inte jag också få ha en hund att skylla på "hunden åt upp min läxa". Eller cykla till skolan "cyklade på en igelkott och fick punka så missade tyvärr engelskan" eller något annat man kunde skylla på. Kanske kan jag skylla på det enklaste som finns - försov mig (a)?


kolla gulliga partyhattar!! Riktigt söta ju. Hahaha nej men gud, jag låter som kissie och foki jue..

3 september - nu, skola

sådär ja, färdigfixad och redo för bussen. Dock har jag ca 36 minuter kvar tills bussen går. Ohh shit detta borde gå till världshistorien, mer än en halvtimme kvar och jag är klar! jaja, då hinner jag slänga upp lite pics på hur jag fixat mig!





Min nya svarta, stora kill-kofta från H&M och boots blire idag! Kör på barbent nu dom sista sommardagarna! Eller sommar och sommar.. men sol iaf då!

09.19

God morgon! asså fyy va skönt att få sova ut, slocknade direkt när jag la mig vid tio igår och vaknade nio imorse. Det behövdes verkligen och nu är jag helt utvilad, pigg och har 2,5 timmar tills bussen går! Så jävla nice! Ska snart hoppa in i duschen, sen måste man ju hinna med lite lunch också! Sitter och bläddrar lite mellan fb, kenzas, kissie, hannas och annies bloggar också, alltid trevligt!

Så, ska till skolan typ 2,5 timmar idag bara, sedan ska jag med mami och handla, kolla snäll dotter hon har va som åker iväg till MAXI och handlar en fredagseftermiddag! haha, grejerna är dock till mig men jaja, jag är duktig då om jag vill de :D ska även föröka komma ihåg att köpa en mascara och fransar, glömde det igår också (y) Eller ah, glömde och glömde, köpte en sallad och lite så, sen hade jag ungefär 77.50 kr kvar på mitt kort! Såå trevligt! hehe.. nää inte så, så jag sket i det, måste alltid ha lite reserv pengar ju i kris. Efter det hade jag bara tänkt softa ikväll, inte göra ett piss men vet inte om jag känner för det länge.. kanske att lite party låter mer lockande? men jag borde ist vila och ha astråkigt så jag e astagg och pigg imorgon! Vi får se, man behöver ju inte komma hem sådära bajssent lixom! :)) Nää hörrni nu är klockan mycket och detta inlägget har tgait typ 6 minuter. Så nu ska jag in i duschen. Hörs sen, ni kan nog få en dagens facelook iaf, hela outfitten e jobbig när man ska fotta själv!

sussa kudden.

Nu ska jag sussa kudden. Riktigt trött så det behövs definitivt och får ju sova till halv tio imorgon också. guu va skönt, verkligen behövligt! Natti alla fina♥ åh vill ha min Max jämte mig.. sjukt ensamt att sova själv, van vid att ha honom jämte mig ju! jaja, ska nog lyckas träffa min fina pojke imon kväll istället! Får försöka somna iaf! C ya tomorrow!

så!

Äckligt trött på matten och engelskan nu och engelskan har jag inte öppnat ännu :)) Jag ska allt bli typ assmart gällande fysik och matte denna terminen! Eller ah, ska försöka förstå allt iaf, och det är viktigt! bara till att köra på med faktorisering och faktorformer av en massa tal som rör om det i min hjälrna en massa. Minns matten vi gjorde i nian, hur jag totalt VÄGRADE att lära mig ett nytt sätt att räkna på, att slå ihop två ekvationer till en. I min hjärna var det obegripligt och heelt onödigt. Ya, visst va bra där ja! Sådanna grejer är grundkunskaper i matte A nu! Haha, japp så fick väl lära mig allt ändå tillslut. Men allt funkar ju, det blir lite lättare för varje timme man lägger ner och verkligen fokuserar! Så lite applåder till mig som stog ut. Nu funderar jag dock på om jag ska lägga mig lite tidigare ikväll och läsa halva engelskan eller om jag ska ladda ner en film? Jag menar, jag var ju duktig med matten nu ju.. (a)

Film - asså jag kollade ju verkligen aldrig film innan, men de är kanske rätt så mysigt ändå, de e bara jobbigt att ligga still lixom! kanske ska ta och rota igenom min garderob lite, dels för att hitta mina mjukisbrallor och dra på mig och dels för att hitta något vettigt att ha på mig imorgon. Hittils i skolan har jag nog vart fixad 2 av 14 dagar typ! Bra mea! nej, dy skämms fan, inte ok. Imorgon ska jag allt snygga till min outfit lite, får väl frysa och lida lite då da och håret ska jag nog orka platta.. kanske. Blää  vilket flummig inlägg. Har ingen aning vad jag skulle blogga om, har bara så skadat tråkigt och något måste man ju hitta på! Roa sig lite på msn och fb funkar väl, men nu, nu vill jag ha helg. Skolan har grillat mig tillräckligt denna veckan! HAAH, kan man säga så? Den har iaf vart lite jobbigt med att dra igång fysiken, lära sig massa grejer i matten osv. Men då känner man sig värd en helg! Så det så! Helgen är helt klart mer än välkommen! japp japp, den får gärna stanna lite längre än vanligt också! :))


lite random bild ja!

Tjenatjena

..årets solbränna! Haha, nej inte okej. Den är förresten bortblåst. Funderar på att lägga mig 20 minuter i cancermaskinen imorgon innan lördagens festligheter. Får se! Vad har hänt idag då? Vi hade en kort skoldag, börja vid halv tio och sluta vid tre, det är fina grejer de! Och imorgon blir ännu mer gött! Börja vid tolv och sluta halv tre. Mitt liv äger. Och sen är det ju löööördaaag!

Efter skolan idag blev det en spontan väng inom stan med mattias, felix, david, lukas, hannes och Annie :)) Lite chill sådär bara och en cheeseburgare! Love them. En seeg bussresa hem men sånt man får leva med nu varje dag fram tills sommarlovet. Jaja, det löser sig, alltid lite trevligt med bittra busschaffisar och gapande fjortisar eller småbarn, älskar det nästan lika mycket som cheeseburgare! Åh, fy, visst skönt att komma hem men gissa vad som ligger framför mig nu.. ni kan ju gissa, går man nv får man väl plugga liiite iaf, så matten och engelskan ligger och väntar på mig, det har den nog gjort snart tre veckor! Hur ska detta året gå egentligen?? hehe. Jaja, får väl bara ta tag i det dåe, det gör ju inte sig sjävl lixom, man skulle typ ha en robot som gjorde allt åt en! guuud va uppfinningsrik jag va nu va :O eller inte.. sen har jag pajjat min mobil ännu mer, nu dampar ljudet för jag råkade hälla vatten på den.. illa! hoppas på min iphone nu när jag fyller år eller ngn annan nice mobil och den SKA jag vara rädd om, så de så! okej då, jag ska ner till helvetet en stund (det vill säga matteboken..) ses väl om 5 minuter skulle jag gissa på, det är ungefär så lång tid mitt tålamod håller nu för tiden!

B A J A!



imon har jag ju som sagt äntligen sovmorgon, och enda till tolv också :O Ska sätta klockan på halv tio, ut och springa en ordentlig runda sedan fixa mig sådär lääänge som jag ÄLSKAR!! har ju aldrig tid till det nu för tiden :(( sen drar jag och Anibani till skolan vid tjugo i tolv. Imon är det lektionen som väntar på oss, vi pallar inte dra tidigare och det får dom gilla nu! Fem minuter hit eller dit, jag ska fan träna ju! Cred till mig som faaaan! ;))

drar mig mot stan nu då!

Nu ska jag in och möta min älskling i stan. Spenderar natten sovande på max :D haha, och sen blire lite sovmorgon till halv tio imorgon! Gött! vi hörs imorgon bloggen! :) P U S S !

fixat min klänning!

Hejsan! hur ere med er? Med mig är det så awesome, tillbringade en timmes lektion till att lyssna tagglåtar inför helgen. Helt galet har nog inte vart såhär taggad sedan nyår. Känner verkligen vilken helt perfekt kväll det kommer bli! :)) okeej då jag ska sluta tjata om det nu, men det enda jag och mina vänner vill är att det ska bli Lördag nu skulle jag tippa på! Det är lixom det som gör att vi står ut med alla polynom, faktorisering av tal, rationella uttryck osv.

Efter skolan blev det en jävligt snabb runda i stan på 15 min! Haffade åt mig min klänning och betalade, sedan hem igen! Snabba ryck där ja. Glömde dock lösögonfransarna..igen, så dom får jag kila in och fixa imon. Kan ju sätta på att jag inte ens kommer använda dom sen men skit samma! Åh vet ni vad vi gjorde idag efter matten. Vi kilade till Blå Thailändaren och satte oss ute i solen och åt thai mat och konserverade persikohalvor till lunch/efterrätt. jävligt gott. Curry kyckling hade dom idag också med annanas bitar i, min favorit! Sen rusa till skolan på några minuter grymma som vi är och räkna fysik. Fan va grymma vi är!! hehe.. jodå de e vi ju fan! lite biologi hann vi också med med våran grymma lärare där. Det var min dag hittills. Nu ska jag pröva min klänning så den passar, ta väck sminket och sätta håret i en toffs. Sen ska jag trycka i mig lite käk. Kanske blir hem till Max sen också efter hans körskola! Sweet. Sovmorgonen imon e ju grädden på moset. Åhh!

denna fast i svart! nelly.com dampade cp mycket så fick inte min snygging!! BAJS! jaja, denna funkar nog, annars är jag tråkig och rotar fram något ut garderoben! PUSS&HEJ nu ska jag göra ngt, ta väck sminket vare ja!

RSS 2.0