ablabajs

hahahh spanska där ja ;) tror jag om jag minns rätt? sjukt kul iaf! Skolan gick helt okej trots den as lama dagen och engelska prov som jag knappt övat till! Efter skolan blev det Annie, Maja, Hanna och Liqqan time! =D Även lite makkedonken innan busselibussen home again, gjort finfina pannkakisar och nu kollar jag biggest loser som är något av de tråkigaste programmen som finns! jaja!


Måndagens outfit typ :)

wiho! :)

Hittat alla papper till min lilla snygging nu så imrogon ska jag och Anders få ut den ur garaget så jag kan fotta den och sen ska den ut på nätet för att säljas! Yippiee trodde ju knappast JAG skulle ha kvar alla dom papprena, reservnycklar och annat som behövs.. men där se man hur ordningssam jag faktiskt kan vara iblad! :O

byebye baby! ;)

Fribergs :)

Var hemma hos max med han och hans brorsa hela kvällen igår, trevlans trevlans! Sen idag har de blivit lite skolan med bara två lektioner sen fika med vännerna på Fribergs och Tjompen och liqqan hjälpte oss med kemin =D Nu ska jag bänka mig framför tv:n, äntligen! haha!

Home sweet home..

men massa plugg inför kemiprovet på torsdag, engelska provet på onsdag, tyska glosor imorgon och engelska inlämmningsuppgift om självkänsla och självförtroende! Jag har lite grejer å göra om man säger så ;) Sen fyra månader med Maximax idag är det också så får se om det blir till å träffa honom lite också =D♥
Sen har jag lovat mig en sak.. inget godis/kakor/chips osv. på vardagarna längre! Förutom döskallen i kiosken idag då (a) nej men skärpning! sen blire ut och springa lite om jag lyckas med det, onsdag morgon ska jag försöka göra de innan skolan tom. grymt eller vad?! Haha. Jaja får väl skiva upp typ ost eller något.. ? (y)

Måndag!

skolan nu med deras cp datorer som inte fungerar så jag inte får fram mitt arbete - tummen upp! -.-  Senare idag blir det då kemi och sen får vi se vad de blir av kvällen! =) Byeee!

hej jag är en pluggis idag!

yepp yepp I am! Pluggat hälften av kemin nu kanske och engelskan är klar typ :) Förutom min skrivuppgift om heelt valfritt ämne som ska redovisas både skriftligt och muntligt! vad man vill, vad ska man skriva om då? haha, jaa jag tror jag kommit på nåot riktigt kul faktiskt - äntligen, efter mycket tänkande! eller velar fortfarande lite mellan antingen "Bloggar" eller "självkänsla och självförtroende" får se vad de blir, lär få sitta med den uppgiften några timmar på mitt påsklov, men det gör intre så mycket när man har något roligt att skriva om! :) Nu är det iaf mat och jag ska koppla bort plugget för idag. Imorgon väntar två timmars HÅRT kemiplugg med my friends! c ya!


Helgen!

helgen har varit helt okej :) Fredagen tillbringades då hos my friend Hanna som fyllde år, tack sötnos väldigt rolig kväll! :D Lördagen blev chill med älsklingen här hemma och sen åka och sätta lite blommor hos pappa :) Kvällen blev lite rörig men slutade väldigt lyckat även om den inte blev helt som planerat. haha. Först var det tänkt en filmkväll hemma hos Hanna då alla var lite lata, men sedan taggade alla till en aining och party stod på listan, slutade med att vi skulle hem till Julia som hade klassfest! Så vi rusar till bussen typ 22.23 och den gick 22.22 så vi missade ju den x) nästa gick 23.28 så ringde vi en taxi, två ¨gånger om för vi fick inte vara 9 pers och allt var de var blablabla, sen kommer itne taxin?! Väntade 45 minuter, sen kom bussen så hoppade på den istället. Hemma hos Julia var toppen, massa trevligt folk och musik ;D Sedan flumma lite med Hanna innan hon tog bussen hem och jag mötte upp Max och vi drog hem hit! Dagen idag har mest bestått av sovaaa, äta varma mackor, kaka, umgåts med min sis och kollat tv haha. Nu ska jag till Julia och hämta min väska som jag lyckades glömma? sen ska jag slå mig ner med kemiboken - kan inte vänta verkligen - lääängtar! eller inte men ah.. bye bye babes ;)

Snodde en bild från din blogg Julia :D Tack igen för igår, väldigt lyckad kväll! :) ♥

Grattis♥

Grattis pappa på din födelsedag. Önskar du vore här

Party?

kass  uppdatering dessa dagarna - ber om ursäkt för de ;) I onsdags var det rådhuset som gällde iaf, snackade väll inte allt för mycket men duktigt av mig å snacka lite inför 75 pers iaf! ;) haha. Efteråt mötte jag upp Bazti och Max "jobbigt va?;)" haha! Sen även Hanna en stund, blev stan å lite så. Kvällen tillbringades sedan hos Max :)

Torsdag - Hannas födelsedag!!! Grattis gumms!♥
Det blev stan efter skolan och fika med mina toppen tjejor, Annie , Hanna och Julia =D Mycket snack å ta igen, love tjejsnack ;) haha, fikade nog i upp mot två timmar, men de e såå mys! Sen liten runda på stan för att hitta en najs bikini, dock va den slut -.-. vid sex skulle vi till rådhuset ett gäng och ha öppet hus för politikerna. Var där en halvtimme innan Jag, Annie, Hanna, Maja, Max och Jimmy drog iväg för att äta pizza och snacka bort kvällen :) Väldigt mysigt och grymt gott! satt där till nio typ, sedan blev de funderingar mellan Roberts eller bussen hem, slutade med halv tio bussen hem, en väldigt mysig dag! :)

idag var det väldigt chill i skolan - film och en utställning i stan , sedan EH med ett gott gäng, äntligen kan man sitta på uteserveringarna med dom bästa med en cola i handen (med is och  citron!!) Och bara njuta och skratta - love that! Äntligen har våren kommit! Hur skönt som helst! Nu ska jag fixa mig inför kvällen! Blir först hem till Max, sedan ska vi nog ut, antagligen på någon fest, kommer bli lyckat känner jag på mig! :) nej, dags att sätta fart, snart går min buss och jag sitter i mjukisbrallorna! ;)

Ha en trevlig helg!♥


stooort GRATTIS en gång till till hanna även om de var igår du fyllde år! ;)♥

Avocado - in my face!

Mini-spa inkluderar klart ansiktsmask, men hade vi någon, nono! hittade på datan att man kan mosa en avocado och ha i facet så skulle de hjälpa mot något eller återfukta eller ngt x) Jaja, vackert ser ut som en mögglig potatis höhö.. (y) Nu ska de hjälpa också bara! Engelskan är i princip klar, matten måste jag kolla av med min lärare och kemin är i skåpet.. har prov om en vecka typ och jag har missat lektionen idag, illa! Jaja löser vi imon, nu ska jag ta ett ryck på mitt rum, min hals är iaf i princip så gott som perfekt, almost iaf, duger! funderar på att gå ut en sväng kanske solen har ju faktiskt kikat fram! =D

Fick nyss veta att jag missade massa på kemin idag - som inte står i boken! Härligt! vad hände med att jag inte hade något plugg?!

blöh..-.-?

blööh för detta asså, pallar inte vara sjuk egentligen! Visst de e asnajs å få sova 12 timmar i streck och känna sig helt utvilad när man vaknar, göra världens godaste frukost med smoothie och varma mackor och se att mamma köpt chokladpudding till mig ;) Men sen, efter typ några timmar.. man döööör ju av uttråkhet!! Jaja, ska födriva morgponen riktigt bra då da, ska nog börja mitt lilla mini-spa, laga den där goda frukosten, kolla alice i underlandet, new moon eller klart den filmen ja gladdade ner igår. Mamma hade även hyrt trubbel i paradiset, någon som sett den? Imorgon blir det skolan hur jag än mår, dock är jag inte skit sugen på å stå å snacka i rådhuset om min hals e totally cp! :( äsch äsch löser sig, Hanna nu ska jag lyssna på din spellista och kolla lite bloggar! Vaknade precis ;) Juste ja, jag och Hanna drar snart till Gbg för lite shopping och tågkrångel! haha! Kommer bli superduper naajs =D PUSS & KRAM!


Sötnöt på min moppe hemma hos mormor förra året♥

Film

Fick ge mig hem lite tidigare då kroppen och hostan sa ifrån. Nu blir det film i myskläderna och bädda ner sig med täcke och kudde och en stor, varm tekopp för halsen! Hade gärna haft min älskling här nu också och mysa med, men ska försöka å inte smitta ner dig helt å hållet haha! ;) Väntar bara på att den jäkla filmen ska laddas klart nu, vill kolla! verkar skit bra, kommer dock inte ihåg vad den heter. Imorgon blir det till att va hemma då också skulle jag gissa på så som jag mår just nu.. jaja löser sig, bara jag frisknar till till helgen igen =D Pusspuss! ♥


sjuk -.-

mm I am, again!! -.- Blöööh! Nej, pallrar mig till kemin sen hem och sova och plugga och hoppas jag blir frisk till onsdag då vi ska till rådhuset, men lugnt gruppen, de löser sig ;) Nu tillbaks till frukosten! Byebye baby!

sminkfri i myskläder!

Plugg och städa :)

Min älskling har gett sig till Tylösand å kitea, så nu blire till å ta tag i mitt sjuukt stökiga rum, käka makarooonies och köttbullar, sedan matteboken! Ha en mysig söndag♥


21 mars 2010

Söndag idag, veckorna och helgerna bara rusar förbi och man vet inte riktigt vart de blir av! fredagen bestod av en kväll hemma hos Evelina i frsakull, jag, max, bazti och lite andra killar och tjejer! Hem hit sen och sova, lördagen var mer som en seg-söndag, bara chilla framför en film tills klockan närmade sig fem :) Då blev de duschen, fixa sig, sminka, välja kläder å så innan vi skulle hem till Annie Banni! Jag, Max, Max, Maja, Annie och Felicia käkade Tacos och förfestade en stund innan vi drog iväg på kvällens festligheter hemma hos Pontus! Riktigt lyckad kväll, massa dans som vanligt, våra roliga lekar, toppenmänniskor och en massa annat najs :D Tack så mycket för kvällen Pontus!  Max och Alice sitter just nu och glor in i Tv:n som två ugglor typ? Nej, byter nog tv:n mot en film snart! Matteläxa tills imongon också typ, alltid roligt! Verkligen! ;)

Mot stan!

Äntligen ska jag hem och sova hos Max, känns som de var jääätte längesedan och det var i söndags haha.. jaja de e faktiskt lång tid! Nu ska jag packa ner linserna och grejs så jag inte behöver slänga dom som sist (y)

70 glosor (y)

Kom på att jag har 70 glosor att läsa in till imongon.. yeey, och mitt humör har dessutom nått botten just nu! Riktig surmupp. hah. ska ta och koka kaffe så jag blir pigg och sedan ta tag i alltihopa!

Badhuset med klasselibrassen!

Var en kort och oviktig skoldag idag, eftermiddagen tillbringades bara på badhuset! Simma 200 meter bröst, 200 meter rygg ( då man bankade i alla hela tiden eller fick sig en spark haha, tråångt! Sen kråla 100 meter, inte särskilt långt men jag saknade ju då tekniken och såg ut som en sprattlande sköldpadda! Jaja, lyckades iaf ta mig levande efter x antal kallsupar då emma sa åt mig å ha huvet nere i bassängen -.- yeey! Ute och åka på massa konstiga sätt i de där andra badet, innan duscha, basta, fika (och vänta typ 1 miljard år på våra segon! :D ) Men de gillas! Sen stan och bli 400 spänn fattigare på solglasögon .. inte skit kul, menmen ska kanske lämna tillbaka, vet inte än, jaja de behövs ju faktiskt (a) Nu ska jag äta mina misslyckade äggmackor hahha de lät blöök! C yaaa!

Nattinatti!


Vissa dagar mer fixad än andra säger jag bara! Nu ska jag sova så jag är på ett bra humör och pigg som en pankaka när jag vaknar imorgon! ;)

mc Donalds, sola och dust it!

Hanna, Annie och jag drog in till stan efter en helt okej skoldag för lite snack, byte av kläder, köpa dust it och sola inför morgondagen! hittade en grymt härlig kavaj i ljusrosa, kan vara sjukt fin när man e brun men den fick vänta :) Blev ist då å köpa dust it till håret, LBM`s kan ju bara ta sig någon stans.. den sög sååå hårt slut efter fyra dagar (y) Greajt! Nono, thumbs down for that! Nu letat reda på min bikini inför morgondagen och hoppas solariet ska ha hjälpt lite iaf (a) Nu blire engenska glosorna och vänta på mami som ska laga min mat, mahaha ;) äsch äsch apbanan vet inte vad jag snackar om, byyyeee!

Min helg!

Uppdateringe har varit usel i helgen men jag har haft de toppen! I fredag blev det då hem till Max älsklingen och käka gott och typ sova lite? hahah, ah, sen fixa till sig och rusa till Hemköp. Köpa godisfiskar och citroner till kvällens drinkar som skulle kokas i en tom vodka flaska? hahahh, tummen upp för de även om det inte smakade super kanske, kan ha berott på att vi glömde citronerna? (a) Äsch äsch, hade en naajs kväll där hemma! Tack Sara för att vi fick komma! :) Hemma ganska okej tid och på Lördag morgon blev det Götet under förmiddagen med Max och hans familj. Där blev de en runda på stan, träffa Max bror Pontus och käka mummsig pizza innan vi begav oss hemmåt sovande i bilen, helt slut haha! x) Hem till Max en sväng innan bussen hem hit, duscha, sminka om och nya kläder innan partaj at Hanna`s place! Till en början såg kvällen ut att bli fail med de löste vi och hade det riktigt naajs! Yeey, massa dans, ölspelet, sång och annat skojj! tack vännen!♥ Idag var vi då heelt döööda, blev bara sega förmiddagen, sen hem till Mange och kolla hans kite å så innan lite mys hos Max. på vägen hem ska jag såklart trampa i vääärldens vattenpöl och kommer ju inte ur den heller! haha! jaja, hemma nu, käkat och tatt ut linser. Sminket är borta och novellen klar, eller snart iaf! Så jag ska chilla framför tv:n lite innan jag bäddar ner mig och sover läänge, thank god för sovmorgon imon =D

Min lilla kusse kan ni få en bild på då jag var usel med kamerna i helgen.. som vanligt då =D

Partaj!






Skolan klar! Nu ska jag hem till Max å käka, sen paaarty! =D

fika, skola, sola, plugga!

Nu ska jag sätta mig med min novell. Blev inget igår då jag ist drog in till stan och mötte Max och Bazti för fika på kvällen :) Espresso house, och där mötte vi en vääldigt wierdo tant som börja snacka massa och jag var väl halvt nära och knäcka mig antal gånger, ops x) Jaja, de var kul. Sedan mötte vi katt/fisk tanten HAHA, typ 90 årig tant kom fram till oss med käpp och fråga om cigg, hon såg ut som en katt/fisk eller blivit anfallen av en katt iaf.. Blev att vara ute på stan ett tag och möta lite folk innan jag och Max tog bussen hem hit :)

Idag i skolan skulle vi då ha våran foto lektion med alla andra också, både foto, musik, scen och dekor samt teater och ives. Utställningar och uppträdanden och någon Lasse-dans? Höhö.. efter skolan drog jag och Manda till Tk och sola 20 minuter, så nu ska vi nog lyckats få lite färg tills badhuset.. blir nog en tripp dit på måndag också med Annie bananni, sen ska vi va nigghas ;) Nej plugget nu ngn timma sedan tv:n! Imorgon blire förmoderligen stan - träna - party! =D Sedan Göteborg med min älskling!♥

Sibylla haha!

Igår blev de stan med älsklingen♥ Jag var grym och inte shoppade ngt alls! Ska förmoderligen med dom till Gbg nästa helg så shoppar nog hellre där ;) iaf, lite shopping för honom, sedan hem och chilla lite. Senare tog vi bussen hem hit, lagade pizza, kollade klart en film och plockade ihop mina grejer så drog vi tillbaks till Max :) Men mitt smartas som jag va då da, åkte hem hit för å hämta linsvätska å så, sen glömmer jag såklart hela den väskan hemma när vi rusar iväg så fick slänga dom iaf (y) Så idag har jag gått runt som en chelande (?) giraff! Antingen har folk trott jag tagit en sovpaus mitt under idrotten för jag ser helt trött och drogad ut? Eller att jag rökt på?! HAHA!! Äsch, sånt man får ta you know ;) hahhah. Blev stan efter skolan med Max, Annie, Hanna och Felicia, vi satt på Sibylla i typ 1,5 timme och bara snackade skit och om helgen som varit :) Hemma nu och ska recensera lite noveller och plugga lite engelska, kom på att vi hade prov imorgon! Tjoho! Haha (y) Så länge kan ni ju typ göra lite kullebyttor eller ngt =D

Spelats tusen gånger om på radion och spotify men lika härlig ändå. Kan inte annat än att tänka på sommaren och bara le! PUSSS♥

Byebye baby!


Nu lite lunch sen bussen in till stan! Novellen får vänta tills ikväll, mycket bättre fantasi på kvällarna! :)

tjulululu!

vaknat redan, på en studiedag - ja! Blää haha men aja! Hade världens sjukaste drömm och vaknade helt upstressad och panikslagen typ haha  x) ska nog plocka fram frukosten nu, sen städa och fixa lite. Blir kanske till Max också om han ska va hemma idag :) Novellen ska också skrivas så de får nog gå en liten stund till de också. Så ser min studiedag ut, imon blire stan med Hanna och lite så!

Bild från nyår! Vilken rolig kväll vi hade! :D
Skit hungrig nu, måste käka, ni får ha en bra dag snyggingar ;)♥

Tack för igår!

Tack för igår Annie! Mycket roligt, en hel del skratt, dans och lite crazy stuff med ett väldigt skönt gäng! Igår var jag somsagt hos Annie med lite folk och tillbringade Lördagkvällen där :) Idag har jag och Max bara slappat, men nu har han tagit sig hemmåt och jag ska snart hoppa ner i badet med lite gottis, ljus och ansiktksmask tror jag, sen blir de till att käka innan man antingen ska fixa till sig för chillfest i Söndrum, eller stanna hemma med min snygging och bara chilla framför en film och mysa. Är ganska trött men de löser sig alltid! ;)
PUSS&KRAM! ♥

hahah Max ben skulle tydligen se ut som mina tyckte mami, haha vackert! ;)♥

Patryy!

Max och Anders grillar, jag väntar haha, skit hiungrig!
Senare ikväll blire fest med härligt gäng skulle jag gissa på, tummen upp för detta!♥

Min data funkar inte!

Eller jag kommer inte ut på internet så de suger hårt! Hemma hos Max nu, så japp inget kul på datan hemma nu någon dag! Livet suger ibland asså! Men helgen blir nog bra, fira mamma med släkt imon, sedan förmoderligen vidare på kvällen, lördag blir det nog klassfest hoppas vi ;) Toppen! Nu ska jag snacka med min baajskorv till kompis på msn! C ya later! ♥ ni kan få ett hjärta också så generös som jag e idag (y)

Typ sova?

japp japp, låter as skönt! så blire! Ska bara lära in min svenska som ska redovisas imon sen däckar jag för natten kan jag lova!


PUSS & KRAM♥

Rude Boy



Rude Boy - Rihanna!

Vad tycker ni? Den har iaf satt sig på min hjärna!

Fotoproffsen ;)

Sitter och skriver tyska läxa med Manda och Anton, mycket trevligt! Efter skolan drar jag till Tylösand till min goa farmor och tillbringar eftermiddagen där så ska hon hjälpa mig med de sista plugget denna veckan! Toppen!♥





Jaa vi vet vi e grymma, jag Manda och Felicia när vi var ute och fota första lektionen i vårt estetvalgrejs, de e soft! :D♥ PUSS på de och mina girls!


J A G   Ä L S K A R   D I G   S Å   M Y C K E T !


100302

Matteprovet gick åt helvete.
Stan med Hanna - shoppa inget (y) haha.
Nu kommer min älskling!
Ikväll ska jag plugga!

Grattis Älskade mamma!♥

Stort grattis till min älskade mamma som fyller år idag!
Nu ska vi fika tårta och mysa innan jag hoppar ner i sängen!♥


Gooodis!

Vme tjocisar sig med godis? Ah jaag gör, max lämnade ju kvar vår feta godispåse här igår så nu har jag ju min kvällsmat fixad ;) haha! Skolan var rätt så chill om man bortser från provet ímon då och min jävla negelska sammanfattning som jag satt uppe en kväll och skrev till mitt i natten typ och resulterar på ett G + -.- De sög hårt! Jaja, bättre lycka nästa gång, naturkunskapen gick iaf bra verkar det som eller ngt? nu ska jag sätta mig med godiset och kolla igenom alla bloggar och beställa ett par leggins förmoderligen! ha de naajs baajsungar! PUSSOCHKRAM!!


RSS 2.0