KanDee

Mitt asballa linne som jag totalt älskar! Nu ska det bara komma hem på posten också!

marinefestivalen!

ska man orka sig in till marinefestivalen kanske, den slutar ju imorgon, eller då är det ju rix fm festivalen som vi självklart ska på men ni fattar ;) Får väl se, såfall går min buss om 40 minuter så det är dags att snabba på då! Hoppas ni har en bra kväll! Vi hörs imorgon!






Fyra nya bilder som Challe tagit! Bildlösa inlägg är så booring så bra med party pics ;)

Lite bilder!







Sååådäär! :D

shoes!

Kolla va jag hitta på nätet - såå coola! Dom ska kanske klickas hem.. ? Vad tycker ni? Mamma tycker det var "punkare-skor" .. okeej? säger mig mycket haha!


Hittade även dessa skönheter!

fina tycker jag, kanske skulle vart liiite högre i skaftet, itne klacken haha lång e jag redan tyyp?

Naaaajs!

Tack för igår Julia!

Tack Julia för en awesome night igår, hade skitkul! =D En massa skönt folk och en hel del dans och annat crazy! Åh, de va kul! Jag och Max drog oss senare hem hit för att sova, hoppade nattamaten x) Nu har han dragit sig hem mot sin bror som fyller 20, Grattis till dig pontus! Idag då.. hmm, kanske ska till marine festivalen sen, får höra med mina vänner, men Anders och Mamma kommer ju hem idag, och städa gjorde jag inte igår.. kanske bara ska röja undan lite? Åh vill tillbaks lite smått till igår, alltid så sjukt kul när alla är på och daaansa, en massa bra låtar, alla skriker (hahah, sjunga - nää, skrika!) med och dansar tills håren är förstörda och sminket sådär lagom fint! Men det är så det ska va! Tack än en gång Julia! :) Outfitbild glömde jag helt igår! Baaajs, jag som hade lockat mitt hår och allt haha.. dock bara lockat fram typ, där bak blev väl sådär lagom fint! Hade iaf lockat till håret, satt på mig min lilla "gardin"klänning från BikBok med ett flätat bälte i midjan och sen en lite matchande väska! Däremot hoppade jag klackarna och hoppade i mina converse och drog på min regnjacka!

Sådär lagom bra bild från en fest här hemma, men Julia var framme med kameran då och då vet jag så om dom trillar upp(?) på Fb så kan jag nog sno några till bloggen! Vi får se!

Förfest var de ja..

Här sitter jag med min lilla cider som jag små smuttar lite på haha! Skulle dratt ihop en ordentlig förfest egentligen men orkade lilla jag det, jag menar ingen e hemma som kan hjälpa mig å städa..Alice tänker ni kanske, haha nää så jag skiter nog i det för jag pallar inte städa heller! Istället har jag precis tagit ett bad, inpackning och massa skit, har torkat håret, ätit och nu funderar jag vad jag ska ha på mig! Sitter lite halvt mobbad i min säng och förfestar lite smått för mig själv hahha.. nästan så jag börjar asgarva bara jag säger det x) näädå ikvl ska jag vara omringad av härligt folk och vi ska ha en så jävla rolig kväll! Jag taggar upp mig lite, ska dra på mig min lilla black dress.. eller liten e den typ inte? ser ut som en gardin typ hahah, så satte ett bälte i midjan så de drar ner gardin-looken! Blir nog bra! Åhh va kul vi ska ha ikvl, ska man våga sig på cyklen kanske haha, de brukar bli kul! T A G G A !

shopping!! Åh, de piggar upp!

det regnar, blåser och jag och sis e ensama hemma, tänk va duktiga vi e som inte drar hit en massa folk på röj fest va ;) Ni ska va glada mami och Anders, vi överlever här hemma! iaf, kan ni gissa vad jag gjort idag..nää antagligen inte haha kan va svårt kanske så kan likaväl tell you! Jag har kollat runt på nätet lite.. I L L A ! för självklart har jag hittat en massa snyggt som tyvärr slutade i en summa jag inte räknar ihop! hehe (a) kommer självklart inte dra på mig hela den bajssumman, får plocka bort lite! Sen ska ajg visa mami så blir det nog lite påfyllning i garderob och smyckeslådorna när dom kommer hem!

Linnet, ambanden och ringen är jag käääär i! Väskan är rätt lockande den med..och öronhängena.. kanske tur att man fyller år snart då da! (a) Åhh, jag ska bli 17! Eller.. vad händer då? hahah, max har informerat mig att jag får ta segelcertifikat.. haha jaa men va roligt jag tror jag dör! Nää, men en fet fest får jag ha och sen lite presenter! Födelsedagar - hiss eller diss? Enligt mig? Både och tror jag, men mest hiss..eller ah man blir ju äldre och de e diss! Åh ska sluta tjata och ist kolla klart filmen the last song, som jag nu kollar på och bara så ni vet - den äger!

bombnedslag..

fick helt plötsligt annat att göra, här ser ut som ett bombnedslag, i typ kök och mitt rum, så får ta tag i det först och främst! Hääärligt, jaja vad ska man göra när vädret e bajs?! Ahh.. blir t-r-ö-t-t på det som fan! Åh vart tog sommaren vägen?? Marabou finns visst kvar sen igår.. den kan nog pigga upp!

8 månader.♥

Hade åtta månader med den finaste kille i denna världen. Är så glad att jag hittat någon som du, någon så perfekt, rolig och helt jävla underbar. Någon som jag kan tramsa och leka med! hahah, jaa leka, vattenkrig med vattenslangar och hinkar med vatten, eller "star wars krig" med mammas rabarber.. hahah de kallar jag leka så de så! Det är så skönt att hittat en person som man kan vara sig själv med till 100 %, man kan prata om allt med eller bara ligga jämte varann och mysa en regnig kväll. Allt sånt är så himmla mysigt. Du är helt perfekt, och jag älskar dig så otroligt mycket, men det vet du redan haha :). Jag vill aldrig förlora dig, du är något av det bästa jag har. Jag tror nog du vet själv hur mycket jag tycker om dig och hur mycket jag litar på dig, och hur tomt det känns varje gång vi skiljs åt :) Jag träffade min fining för snart ett år sedan, minns precis hur allt var, vi har så många tramsiga, mysiga, roliga, galna minnen med varann, gamla och nya, och fler ska det bli. Jag hade en jätte mysig åtta månaders dag med min Max. Jag älskar dig, du är bra♥

Nu tog sig max mot kiten, och jag ska ta och bara strosa runt här hemma, kanske försöka matcha någon outfit till ikväll eller lägga mig i ett bad! Vi får se, men jag ska nog lyckas fördriva tiden några timmar, sen kör vi!

16.36

Hej.
Hade en så galet mysig kväll med mina tjejer igårkväll! Och våra tjejkvällar har en tendens att alltid handla om så sjukt roliga samtalsämnen och en massa skratt hahah.. ;) Riktigt mysigt, käkade tacos till middag och sen en massa gottis såsom godis och chips till efterrätt. Vid tolv satte jag mig på bussen hem, var heeelt jävla död så soa behövde jag! Dock försov jag mig såklart typ en timma. Skulle in med tjejerna till stan en sväng idag vid halv tolv. Vaknar tjugo i, slänger på mig grejerna så drar jag med bussen in vid tolv ist! Cred till mig så snabb jag var! ;) Hittade en mysig klänning och ett snyggt fodral i stan fast fodralet får helt enkelt vänta lite! Nu sitter jag hemma hos min boyfriend som jag har åtta månader med idag! :) Dom är dock iväg en kortis och fixar lite, men när dom e tillbaka drar vi nog oss mot bussen och hem till mig ikväll. Där ska vi grilla och ha de mys nu när mamma och anders dratt till öland hela helgen (y) haha. Kanske blir en sväng inom marine festivalen men tror kanske vi satsar på det en annan dag istället! Vädret är ju inte på topp så då kan man lika väl passa på att mysa!

Ä-N-T-L-I-G-E-N-!

yeeey! Äntligen blir det att träffa alla gamla tjejerna hemma hos Annie bannie :) Efter typ två kvällar socialt handikappad.. eller nää..1 bara men det känns som en evighet! Så är detta precis rätt intajmat! Jag är på kalas bra humör, och har vart nästan hela dagen! eller vad säger du max haha. sitter med en klänning och blött hår och ska dra om en halvtimma! Dags att rappa på lite! imorgon blir det marinefestivalen med en massa folk!  N-A-J-S-!
Bajs på er och sov gott, ha det mysigt, sup skallen av er eller vad ni nu ska göra ikvl? ;)

09.49

tjo ni. Fult "hej-namn" men palla inte bry mig nu :) Vaknade nu?! japp, av att lilla Max ringer och frågar om jag ska med till stranden samtidigt som har sover i andra änden av luren typ haha? de e klart, de e huuur fint väder som helst, men hade behövt komma in till stan, dels för å lämna tillbaks mina brillor jag lånat hem, kanske köpa ett par boots och sen lite annat viktigt som måste fixas, och lämna Max laddare dåra och träffa honom en stund. Eller drar jag bara på mig något, tar bussen om en halvtimma och fixar mina grejer sen drar jag med mig max till stranden? Så blir allt bra, ajg hinner köpa/lämna tbx de jag ska och får umgås med Max! Hmm..värt att fundera på över en frukost ute i solen!

tv, film, kaka, musik. Jag har äckligt tråkigt!

Det blir min kväll nu. På tv ska jag kolla något program som börjar nu, sedan baka min bananacake ;) och sen slå på filmen jag fått hem av anders! Precis käkat god mat och nu lyssnar jag på musik. Skaburbian. Något min fina pojke hittat (jag hittat dock en låt INNAN honom haha) åh, tycker du skulle vart ledig från jobbet idag så hade jag kunnat mysa med dig och inte ha så jävla tråkigt så jag bloggar typ 13243235 gånger på en dag -.-


Den sista - och som jag tycker är den bästa hittar jag dock inte.. hmm. "Whaea" heter den iaf, sök på youtube, sjukt skön låt!

Nu ska jag baaakaa och försöka logga ut från bloggen förgott ikväll men har så jävla tråkigt så det är inte sant!!

tröstshoppat!

varför fastnar jag alltid på nätet och lyckas plocka på mig lite kläder solglasögon eller något annat när jag är sjuk? haha, det känns sååå mycket bättre då säger vi ;) Ikväll blev det en ljusblå SVEA tröja från junkyard! Fiiin, och kommer bli så fin till bara en enkel outfit, Jeans, Linne och denna sweeta tröjan! :) Blir bra!

Tack mami (a)

Sjuk..?

Strandvädret kom och vännerna ska in och käka, men jag är typ sjuk nu? BLÖH!! Åh va de suuuuger om jag blir sjuk nu snälla skjut mig då någon! Typ bästa dagarna ever väntar och dom ska jag fan inte missa! Bryr mig inte om de, jag SKA träffa mina niobe tjejer, jag SKA va med max på vår åtta månaders dag, jag SKA festa på fredag och lördag och sen SKA jag på RixFm festivalen på söndag! Sen kan jag bli sjuk isf. Men FÖRIHELVETE INTE NU!!!! jag vet inte, men det känns inte riktigt bra i min lilla kropp idag om man säger så, så äta med vännerna i stan blir det ingenting av ikväll, jag ska kolla någon äventyrsfilm som Anders gett mig och göra chokladpuddig eller banankaka som tröst, nu jävlar ska jag bli frisk! Så är det bara! JAG SKA INTE BLI SJUK!!

hahahaha, känner mig såhär nu :) Liten, blå och arg..(?) jaja you get it!

Vaken..

sover fan 11 timmar/natt typ men blir ju aaaaldrig pigg haha, om två timmar kommer jag kunna somna gott igen i princip, wierd? yes box! jaja, ingen aning vad de kan va men innan, vid skolan då man fått sova kanske 7 timmar varje natt har jag inte klagat..inte allt för ofta iaf (a) jaja, problem problem!

Idag suger vädret lite hårt, eller det pajjade min stranddag iaf! Får väl se om det spricker upp kanske, annars får vi se vad de blir av dagen ist och sen ikväll får jag väl snacka med girlsen om vi ska ta oss in mot stan och äta något gott ute :) Hade man ju inte tackat nej till precis! mummaaa! Nu ska jag iaf försöka ta mig upp ur sängen och äta frukost också kanske! Kan ju tillägga att mitt huvud dunkar och min hals känns sådär! Max har du smittat mig nu? haha, näädå de går nog över efter lite vattenmelon och en panodil! :) Dock verkar ju typ alla bli sjuka nu? Hur många som helst? haha.

Bakat och kollat film!

med brist på ideer vad vi kunde hitta på ikväll, och ingen ork att ta sig till en fest i Laholm så kom Felicia och Annie hit för en tjejig chillkväll! Vi bakade Amerikanska fluffiga chokladmuffins med chokladbitar och sedan kollade vi på Jersey (?) Girl! Muffinsen blev kanske inte fullt så lyckade.. haha men de funkade de med! Och jag som förövrigt A L D R I G kollar film (somnar typ direkt eller blir jag rastlös haha) tyckte denna var riktigt bra och kollade hela! :O Nu är jag deremot trött som ett jävla as! Kunde kanske satt mig på bussen in till Max nu och möta upp honom - åh de hade jag velat men mina ögon kommer fan slockna på vägen in och sen har jag fått någon som bankar mig i huvet också känns de som! Max är sjuk också så kanske bäst han får sova, kanske kan komma in dit imorgon, jag och Annie snackade nämligen om att dra in och käka i stan! de skulle inte vara helt fel! Ska bli 22 grader och sol, man borde passa på att sitta på en uteservering då, sen ska regnet överta vårt avlånga land! Stranden imon också kanske? Åh de kommer bli en bra dag. Om den nu blir som jag tänkt mig då haha! nej, natti natti bajskorvar!

Muuuums? ;)

Mina brills!

Fast ni får inte se dom ännu, inte ens säker jag ska ha dom.. inte ens max fick se dom på så då kan ajg ju inte bara visa alla er ;) haha. Nää men alltid så sjukt ovant i början men tyckte fan dom va coola! lite udda, men de e väl bra? eller.. haha jaadå!

Vad ska jag hitta på nu då? Jo, hade ju vart bra om någon typ kunde beslagta och begrava min marabou som jag typ knarkar i mig, åh jag ska vara nyttig!! Sen är jag en liten äckelpäckel-gris nu typ, mitt hår e inte najs så det ska tvättas om någon sekund bara! Sen ikväll blir det nog till att träffa vännerna och hitta på något, hoppas på det! Och min stackars älskling som får jobba med sin dundersjuka - fy tycker synd om dig, kunde jobbat åt dig idag om de va så enkelt men de e de ju inte så du får göra de iaf! Vi har åtta månader på Torsdag också, de kommer nog bli en mysig dag! :)

Duschen - nuuuuu


Alla tjejerna från min gamla klass på onsdag då! Här på bilden har vi oss! Ska bli så kul och ta ett ordentligt catch-up talk med alla! Hanna, du kommer va saknad bajsunge!!♥

mot stan!




UGGS, Shorts och linne och lite smycken! Nu pyser jag mot stan - nya glasögon ska inhandlas och träffa max lite hinner vi nog också med ;)♥

Äntligen bättre väder!

Solen skiner och de börjar bli vaaarmt igen, bara de e här för att stanna så ;) hade tänkt att ge mig till stranden idag men när jag kom ut imorse sa Anders att poolen va klar!! Ä N T L I G E N ! Så jag drar ut högtalarna, sololjan och flyttar fram solstolen! Där ska jag ligga idag! kanske får lite besök också, vi får väl se hur tagg mina vänner är! nej, nu ska jag slänga på bikinin, mitt rum skulle behöva en liten kick sen (kick=stääädaa) så de kanske jag får försöka hinna med också.. stan måste jag också ta någon dag, köpa lite grejs sen e de mysigt i Halmsttad på sommarn så skadar aldrig att strosa runt där med en glass eller iste! Åh, en glass får nog också hänga med mig ut, ska ju faktiskt börja träna när skolan drar igång igen! åh varför sa jag så, onda tanke hehe, men vill verkligen inte tillbaks dit ännu..


drar ut i solen nu då mina vänner! Åh saknar turkiet lite granna.. men sån tur att solariumen finns, ska nog bättra på brännan någon halvtimma där innan skolan drar igång ;) haha (a)

Sooooooovaaa!


Soooooovaaaaaaaa! Jag ska sova, sova och sova, sen vakna rikgt sent imorgon! Vila upp mig nu innan allt mitt roliga denna veckan drar igång på onsdag! Åh de kommer bli så bra, och va så skadat längesedan jag såg mina nioB tjejer, saknat er ska ni veta, men vi ses ju på onsdag ;) haha bra, börjar vila ut mig typ tre dagar innan, awesome! Men fattar inte hur jag kan va så trött! Sen ska vi partajja hela helgen lång(kan man säga så?) Mysig, dampig och cp kväll har jag haft ikväll iaf, de e naajs! Hemma i tid så nu hoppar jag ner under täcket!

mys med rosett!




Somsagt, mys med en rosettfrisyr! haha! Nu ska jag koka makaroner och placera mig i soffan och kolla en massa najsiga program, sånna dära söndagsprogram you know ;) Klar för kvällen nu också ju ;) haha..

Helgen som varit!

Helgen har gått så snabbt! Bajs bajs på det alltså! Dock har alla sommarkraftsjobb slutat verkar det som! GÖTT! Då är mina vänner lediga igen på stranddagarna och partykvällarna! För det är väl i princip det vi håller på med just nu. Strand. Fest. Myskvällar. De där sistnämnda har vi klart haft en hel del av! och en till blir det ikväll, med Annie hanna och Jimmy iaf, bara chilla hemma hos någon! Blir bra! Helgen nu då!

Fredag! Åkte in mot stan med Annie och Max, sen mötte vi upp vår lilla lillfis och Felicia också, så strosade vi runt lite, kollade lite affärer, skor och fikade! under tiden vi promenixade runt blev vi bjudna på födelsedagsfest för Anton i haverdal! Najs! så de var bara till att leta upp en outfit för kvällen i stan och bränna lite money där! Men de va kul, blev faktiskt rätt bra! Ett svart fodral från BikBok med typ "tejp linjer" om ni fattar haha. Sen ett par killer-heels från din skor för 300 spänn! Fynd! hatade dom till en början men dom va kanske inte så fel.. ska se om jag kan hitta ett eller två silikon inlägg härhemma och lägga framme i foten. Plastskor=bajs! haha. Käkade gott hos my boy fi, sen kom Ani dit, vi chillade lite och sedan tog vi bussen mot Anton! najs kväll med stört skönt folk! Hade en kuul kväll! Alice från Sthlm var också där, galet skön tjej och nu har vi snackar om att kanske boka in vår kreta resa samma datum..? kanske hade funkat, hade vart stört najs iaf, festa med dom där nere hade nog inte vart tråkigt 1 sekund, iaf om vi utgår från deras sommarfest! och felicia den lyllosen blev bjuden till deras fest i stockholm i något stort sommarhus nu i dagarna eftersom hon skulle dit! säger bara en sak - aviiiis! haha jaja, bad luck mea! Kvällen slutade med att jag nanade hemma hos Max! Dagen efter var chill med stort C! Hahah, sov tom middag (y) bra där ja!

Lördag! - somsagt, chill dag x 1000 hemma hos Max, en liten tripp på stan orkade vi med, in till Ohana och lämna hans våtdräkt och en liten promenix bara för att inte slöa bort dagen helt! hem hit sen och fixa oss inför lördagkvällen hos Hannigirl! Blev pizza och lite film innan också! Va gaalet taggad inför en helvild partynatt med finingarna! Vi kom väl dit runt åtta, förfestade lite snabbt, satte igång musiken och så! dansade en del under kvällen - finns det något roligare på fest än att stå och dansa med alla till skaka rooompaaah, haha inte för vi gjorde de igår men bara kom på de lite random! vi dansade däremot våran cp dans, armbågar och klappar, den e fin den också! Hade en najs kväll även här men vi gav oss hemmåt vid halv ett då partyhumöret gick ner i botten! buhu - men men shit happens ;) Sen lite kaos för min bajbi kanske sry gumms! Men tack för kvällen! Här hemma blev det skräckfilm. Typ fem min för min del sen låg jag som en däckad sten och sov igemte (a)

har haft en mysig och rolig helg med en massa människor! Nu ska jag ge mig på något så svårt som en rosett frisyr! Max drog nyss så är lite smått uttråkad (a) hehe. Ikväll ska jag träffa lite folk somsagt! vi hörs imorgon kanske, hoppas på strandväder! va så länge sedan nu och känns som sommaren börjar gå mot höst.. kanske ska tjata lite på mamma om thailand iaf.. särskilt om min älskling hänger med!! :D♥


fina hanna som vi då va hos igår! ;)

Lukas!

nu drar jag och lukas ut på äventyr haha! köpa glass ska vi nog göra, kanske en sväng ner till havet och bada också! Sen får jag se om min älskling kommer hit eller om han bäddar ner sig där hemma, vi får se! :)

Sjuk natt!

Gårkvällen spenderades hos Hanna med vänner, grillning och sedan cykling till tylösand. I tylösand var det dock rätt så dött så de slutade med att jag och Max satte oss på cykeln och cyklade typ tre kvart, hem hit haha. Sen var vi bajsvarma så vi drog ner till havet och skulle bada vid tolv på natten men det var dock lite kallt. Så vi satt bara där nere och myste ett tag innan vi drog oss hemmåt igen. Natten - puh, vi har legat sjuka tillsammans kan man säga. max med hosta, ont i halsen och feber och jag jämte med illamående (kommit tillbaks nu, för i helvete! Trodde detta var över.. ) och ont i magen.. kul natt vi haft haha. Vakna sova vakna sova höll de på sedan vid fem på morgonen somnade vi nog och sov till tolv, tack för de, vi är trots det helt döda idag så ingen sömn alls hade ju gått sådär lagom bra va? ;) Nää , fy, sen har vi legat i soffan heeela dagen, bara segat och klagat x) japp ni hör vilken underbar dag vi har haft va?! nä, men det är alltid mysigt att ligga där med den man älskar mest i världen så ska inte klaga :) Dock har illamåendet verkligen inte släppt alltså, det blir värre igen (Y) Härligt! Ska nog försöka somna någon timma nu kanske, eller städa på rummet får se. Max gav sig nyligen hemmåt mot stan men möter nog upp honom om några timmar igen och sen hittar vi på något. Vi skulle bara chilla lite på varsitt håll och ladda krafterna för något kul ikväll! Älskar dig bajsunge, bara så du vet det liksom! Vi ses ikväll igen♥

10.33

En mysig kväll igår ute i furet! Proppmätt fortfarande typ haha..
Idag då, vad ska man hitta på då, solen lyser typ till och från men messade lite vänner för att kolla om de blir stranden ändå kanske! Sen kommer nog min kväll bli rätt awesome känner jag! bara känns så, de kommer bli bra dag idag helt enkelt! Puss på rumpan!

Räkor!


Fääääärksaaa räkooor!! hahhahahhahahah.

Kvällen ska spenderas i furet! Ska hem till moster och kusin vid fem och käka räkor (hhahahh fäääärskaaaa räkoooor!!) och annat gott! Det blir mysigt!


Skadat najs dag!

Sååå najs dag idag, och ett helt perfekt väder! Vaknade upp med min älskling jämte mig som kom hit vid två tiden inatt haha :) Sedan gjorde vi frulle och drog på badkläderna och tog bussen till Tylösand! Asskönt väder! Sen kom Doddin och Felicia med båten så jag Annie Hanna och Julia drog ut till dom, sedan drog vi iväg, ut mot tylön, bada, hoppa från båten - hannas fina dyk hahahah. Och lite wakeskate för julia och Hanna blev det också, sen tappa vi nästan bort lilla hannibajs hahha illa illa! Nejdå, de gick alldeles awesome och vi hade de riktigt roligt! in till land och köpa glass och godis, samt säga adjö till Max och dra med Hannes ut i båten. Där satt vi ytterligare en stund och bara mös i solen! Galet mys! Vägen hem spenderades i en punkterad buss så farmor fick skjutsa mig! Men det är ju kul det me ;) haha. Nej nu ska jag in i duschen! Imon - straaanden!! Åh va jag älskar sommaren och just nu känns allt sådär sjukt bra igen :)

Skulle verkligen haft med kameran idag, hade fått så fina (och galna/cpppp) bilder!! ah, får tänka på det nästa gång, dock tror jag den skulle hamnat i havet så som vi betedde oss emellanåt! tack doddin! :D

Stjärntecken!

hemma från stan - utan skor. Haha, jag vet inte riktigt, dom e galet snygga till jeansshorts typ men kommer jag använda dom sen? Och blir jag kanske lite lång, haha. Jag får nog tänka på det någon dag eller två! Gick runt med mamma en stund och fick med mig en lacoste parfym hem, skit gott luktar den! Sedan blev det även ett litet smycke till mitt pandora armband. Blev max stjärntecken, så den sitter i mitt armband nu, mycket fint! ;) Efter lite tid med mamma mötte jag upp max som skulle köpa mobil, då kom jag på att de behöver jag med haha! Satt och höll cicco sällskap medan dom fixa mobil, sen lite mc donalds innan jag drog hem och han till jobbet. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och försöka få bort min enormt jobbiga huvudvärk, sen ska jag kanske in till stan med Annie, Hanna och kanske doddin för att fika eller något liknande! Vi får se! Kanske hinner träffa max då också om han slutar tidigt, eller kanske nana hos honom, hatar att sova ensam!! haha. c ya!

Mot stan med mami!

Nu blir det stan en sväng..ska se om jag inte kan lyckas få med mig skorna hem idag.. kanske, dom va sååå fina! jaja, vi hörs när jag kommer hem igen! Ikväll hoppas vi på roligheter! :D

God natt!

Nu ska jag nana tidigt! Imorgon hoppas jag verkligen på strandväder, va ett tag sedan nu och sen kan jag ju passa på å inviga cyklen med Ani och Hani :) Vi får se, vi får se, annars kanske de blir en tripp till stan eller något liknande!



Kvällen tillbringades på altanen med lite vattenmelon och mys!

Designa din sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

 

hahah, nu kan man tydligen designa skor på Nellys hemsida! hanna jag lägger ut detta för din skull typ hahah, man kunde typ vinna 20.000 eller något! Min sko, enkel och svart! Så ska de va typ? och en klack och lite bling bling! Dock har jag hittat min älsklingssko i stan så ska nog in och köpa den nästa dag då de finns moln på himmlen! Åh den är sååå gaaalet fin!

fotografera!



VARNING - FAKE SMILE!!!

HANNIBAJS!! Vi ska ut och fotta någon dag nu när de e sol, men gärna inte för varmt, sååå länge sedan vi gjorde det! Dessa bilderna är från i höstas, fixa oss på cp-toan i skolan sedan traska ut till parken och få några konstiga blickar av både ludde, küttner och oliver och hans tjejer när vi låg i en lövhög, skit kallt ute och fottade..hahhaha. Lite sådär lagom fina bilder, och allt de där svarta runt mina ögon..okej då, hanna och max ni får väl rätt, de va kanske inte så fint trots allt hehe..!
jaja, man måste ju prova lite va ;) Nää, men ut på klipporna i tylösand tycker jag vi ska göra, kanske är vår lilla banan också på å fotta? Wiie de kommer bli kul, okej nu har jag i princip redan planerat en av era sommarlovsdagar med moi! Men.... I KNOW YOU LIKE IT ;) hahha eller hoppas jag :D jaja, vi hörs om de, nu ska jag gå och noppa mina ögonbryn ifall någon skulle vara intresserad av att anteckna!

Bilder från igår!







Lite bilder som Julia tagit igår! Hade en najs kväll med mina + max vänner! Började kvällen med grillning, grillmästarn max fick grilla åt oss sen kunde vi proppa i oss en massa och blevstoppmätta, och jag kan sköta grillen nu tralalal! Senare kom allihopa då, en massa sköna och fina vänner! Sara och Moa hittade också hit, vilket var väldigt roligt att träffa på er igen! Sedan blev det lite poolbadning för Max iaf, lite uppskjutet för en stackars groda typ som hamnat i poolen så den bröt benet tror ajg "/ haha. Nää stackars grodi! påtal om djur hahhah. Idag har jag vart med max, vi har tramsat som vanligt typ, men lite mys och frukost och kladdkaka har vi också hunnit med! iaf, de där med djur, haha, jag har kommit på hur en massa djur låter och de fick max ligga och lyssna på imorse! gullig flickvän han har va?! (a) "såhär låter en häst!..såhär låter en zebra, asså typ som en häst men asså den e ju lite ljusare i rösten kanske.." ah och så fortsatte det! trevligt? Ohja! Nu är han på jobbet iaf och jag är lite rastlös! haha :)

Nu kör vi! :)


Vi kommer få en awesome kväll! underbara vänner och underbart väder! Nu börjar grillningen sedan vidare till lite partaajj och poolbadning!!

Party!

Gårkvällen var riktigt bra :) En massa sköna människor och sen träffa man på Sara från växjö igen, så galet skön tjej asså! haha. Riktigt bra kväll som slutade med bussen hem vid halv två! ikväll taggar vi till och kör fest på hemmaplan för min del ;) Var tänkt med poolfest men med en trasig pool skiter vi i badet och bara festar till det istället! Grillning med några innan sedan kommer resten! de blir gött! innan dess måste jag dock städa mitt rum och handla mat och allt gott till ikväll. Vi hörs sen bloggen jag har fullt upp nu, om typ 3,5 timmar kommer dom första gästerna! Hurry curry!


dags för duschen!

Kanske dags att hoppa in i duschen inför denna kvällen, kan ju inte komma i bikini och sandigt hår haha.. nej, nu duschen sen ska klänningen på, en outfitbild ska ni nog hinna få, min buss går inte förrens vid nio :)

Fest ikväll!

Galet längesedan vi festade nu! Dock föredrar jag mysiga kvällar med vännerna på stranden eller inne i stan på en uteservering nu på kvällarna. Kvällar då vi bara flummar och har galet kul! Helt enkelt mysiga kvällar! det är sommar! Men lite festande skadar ju dock aldrig, men man blir typ seg på sommaren haha? Nää nog med skitsnack nu mea! Ikväll ska jag dra på mig mitt lilla fodral, sminka ögonen svarta och platta håret! Sedan ska jag och Maxen iväg på fest och fira födelsedagsbarn! haha eller barn och barn men ni fattar ;) Men tills dess har jag några timmar att slå ihjäl! Funderar på att dra med mina vänner in och äta i stan.. hmm.. låter mysigt, får se kanske blir till att hoppa in i duschen nu då da?


hahahhahhahahah, fiiiina inte alls suddiga bilder från igårkväll! ya! kommentaren av lukas till sista bilden blev typ, "ahopp, de va de huvet de!" hahahahhah.

Man kan få magrutor av att cykla!

Hahahh, det lärde Felix oss idag, något jag aldrig hört innan men vi kom fram till att man skulle cykla som fan då! ;)

Vårt lilla parkhäng är nu över haha, vi blev kanske sex stycken (?) ah typ , men vi hade de trevligt haha. Båstad va en ide att vi skulle dragit dit lite spontant imorgon men det blir nog inte av om jag känner oss haha! Vi började i Picasso parken, sedan köpa godis och cola! Traskade vidare mot en park vid nissastrand och satte igånr musiken på mina små högtalare och dansade en lite cp dans och bara snacka! :)


hahhahah, ser ut som du ber till gud eller ngt hahah






Fina bilder på Jimmy och Felix :)

och en lika fin och seriös på lukas! hahahha





sen köpte vi godis och jag hitta jätte fin choklad! ;) Nej nu ska jag göra något vettigt! C ya!


Parkhäng!

Dagen har vart mys och spenderats med pojken :) Vi har bara chillat, och tagit en tripp på stan och köpt cola och kolla någon enstaka affär! En jätte gullig klänning på soda såg jag men priset va ju inte lika kul så den får hänga kvar där! Ikväll har jag dragit ihop vännerna för lite parkhäng i Picasso parken, dock mår jag inte riktigt bra nu, åh mådde ju helt bra igår och rätt bra innan idag, trodde de va på väg bort men bussen hem blev min lilla vändning haha. Jaja, får helt enkelt hoppas det går över inom någon timme! Då drar jag med bussen in med en del folk och myser i parken! Imorgon blire party! De var ett tag sedan och det behövs nu! :)

Cool bild på max som vi tog för ett tag sedan, minns inte om jag lagt upp den? Bilderna från igår dampar fortfarande och efter x antal försök la jag nu ner det! haha.

God morgon!

Precis vaknat och ska snart ta bussen in till stan för att möta upp Max! Ha en bra dag!


Airplanes - riktigt bra låt!

Grillning, myggbett, lite båt och en jävla massa marshmallows!

Det har vi haft ikväll. Helt galet mys! Sitter nu hemma i soffan och luktar sån där grillrök från våran fina brasa! Vid sju drog jag och max ner till stranden med filtar, fläskfile, dricka, potatissallad, ved och massa annat! Eftersom att våra vänner va lite sega fick vi vänta ungefär en timma hahha, våra magar kurrade ihjäl men de va mys med dig :) Sedan kom Felix med grillen lite som en räddare i nöden haha! Vi grillade spett och fläskfile (som blev skadat gott, duktig pojkväll jag har då ;) haha) sedan började det trilla in folk, hamburgare grillades och en M A S S A goda marrshmallows! Potus kom även förbi en sväng med båten så för vissa blev det vattenskidor och skate någonting haha. Där satt vi ikväll, runt en brasa, lite nere i havet och myste och flummade! Tillslut var vi nog upp mot en 20 goingar som myste runt brasan innan alla tog bussen hemmåt. en bra kväll med andra ord. Puss på er!♥

Snodde lite bilder från julia! tur att någon hade kameran med sig! :)




tre bilder från ikväll! Dom andra krånglar lite så dom får ni imorgon!

Shoppat lite :)

Blev lite shopping, en klänning, ett linne och två bas linnen från gina, ett lime och ett vitt!


från bikbok :)

Kvällen spenderas på stranden eller hemma i soffan! Är helt slut så något party blir det itne idag iaf, såfall möjligen en strandfest.. låter faktiskt lite lockande! Får se! P U S S !

Love the way you lie.

Gårkvällen var hur mysig som helst och riktigt lyckad med finingarna! Började med att jag och H mötte upp A. Känner ni GossipGirl känslan hahah.. nää men iaf! Det gjorde vi, sedan virrade vi runt lite granna, ner till något som hette zigges garage, men efter att väl hittat ingången ..-.- gick vi ´därifrån och vidare till Harry`s för vi ville inte ha sånna dära smårätter! Vi ville ha kyckling vingar! ahaaaa mmm va gott de va kan vi meddela! efter Harrys och massa tjejsnack och proppmätta drog vi oss vidare till en park vid nissan, satte oss med varsin glass och snacka under ett träd, kände oss lite som ferdinand hahhah. Satt väl där i nästan 2,5 timmar och bara snacka en massa innan vi tog sista bussen hem till Hanna där jag däckade ganska snabbt.. haha. Idag blir det stan och shoppa loss lite med girlsen, är bara hemma för att svida om från klänning och klackar! Spricker det upp till kvällen blire stranden med volleyboll och grillning med ett gött gäng! c ya!

och låten "love the way you lie" är awesome, i know, den kom för ett tag sedan har bara inte orkat skriva det! haha :D


Min lilla outfit! Allt från turkiet♥

ut och äta med bästa vännerna ikväll!

Vart en del med max idag, bara legat å myst i sängen, sedan drog jag till stranden och han ut med pontus båt! helt galet skönt väder ju! Hann va där 1,5 timme typ sedan hem på cykel! Japp, cykel cykel cykel, cred till mig där ja! Ikväll ska jag ut och äta med Annie banan och Hanna lillbajs sen ska vi nog sova över alla tre också och snakka halva natten gissar jag på! Det blir myys♥


Vi är lite manliga idag..

haha, japp, för vi ska kolla fotbolls vm! kanske inte jätte ovanligt att tjejer gör det, men det känns så "killit" att sitta med en bira framför tv:n med en påse chips, gapa och skrika för att sedan hoppa upp ur soffan och skåla när deras favvo lag gör mål! Nej, någon bira och grejer ska vi inte ha haha, men pizza vet jag några skulle käka, sedan ska vi bara ha en mysig kväll och glo på matchen, även om fotboll är det tråkigaste jag vet!! haha men det blir nog mys, vet inte riktigt om någon av tjejerna och killarna jag ska träffa ikväll är så interesserade av fotboll egentligen, nog mer för att det är vm som vi vill kolla ;) Dagen har tillbringats stekande på stranden i Tylösand, awesome! Sååå skönt, med en massa goda människor och lite glass fick vi helt enkelt till en toppendag! Dock var jag inte så smart då jag på morgonen bestämde mig för å cykla dit, cyklade vilse typ rakt in i en skog?! Sen när vi skulle hem slutade det med att farmor skjutsade mig.. haha jag hade faktiskt typ kramp i magen efter en hel dag i solen utan mat!! ;) Nu ska jag fixa iordning mig lite och sedan bege mig mot mina polare! Möter nog upp Max lite senare också och sover där, eller han här. Hoppas på det iaf. ♥

me and mami i turkiet, saknar det litegranna :) Det var en mysig resa iaf, och färg fick man! Det tackar vi solen för!

Hemma.

Hemma i bra tid tycker jag haha :) Haft en bra kväll hos Max och Max, sedan en sen buss! Nu ska jag sova. Imorgon blire upp tidigt till stranden med allihopa, sedan sover jag hos min älskling på kvällen, vad skulle jag göra utan dig! älskar dig♥

The Beach!









Mysig dag på stranden med fina vänner :) Imorgon blir det ännu varmare! :O
Ikväll väntar en myysig kväll - först hem till Max och umgås med honom och hans brorsa, sedan pyser vi hem till Max och grillar ett härligt gäng! Dock ska jag nog mer satsa på att få med mig en fet chipspåse, dipp och lite cola.. awesome kväll helt enkelt! Love you guys!♥

Stranden!

tjulululu! Nu är det äntligen fint väder igen, så nu packar vi väskorna och drar mot tylösand! Kanske möter upp lite turister vi träffade igår, får se! kommer nog bli bra, min bränna håller ju på å försvinna så sololjan ska va med mig idag! heela tiden, jag ska inte tappa min lilla turkiet bränna! Nejnje! Nu måste jag skynda mig, bussen går om en kvart! :)

naturell mea - no makeup - ska till stranden ju! ikväll får vi se om det blir festligheter eller vad vi gör. Grilla ute på klipporna hade ju inte vart fel! Vart i helvete har mitt festhumör försvunnit, som om de leker kurra gömma med mig?! hahah.. kommer nog tillbaka snart får vi hoppas!

Mot tylösand!

Ikväll blire stranden med goingar! Ska möta upp David, Lukas, Zara och Cissi i Tylösand! Kommer nog att bli bra de här! jag har med mig chipsen och solstolen! Då kan de ju inte bli fel va? ;)



Fläder saft!

Tillbringade gårkvällen och förmiddagen med Max! :) Igårkväll kollade vi remember me, sedan drog vi ut, flyttade hela studsmattan och drog ut en massa täcken, kuddar, sovsäckar, filtar osv för att sova där ute. När vi precis lagt oss ner, åh så mys de va! Så börjar det klart å regna -.- Bara till och slänga in allt i garaget efter ngn halvtimma kanske sedan hoppa ner i min säng ist. Imorse fixade vi våran AWESOME saft, skit god blev den, vi är så grymma så. Sedan pös han och jobba vid två och jag tog mig till sjukhuset för att kolla upp illamåendet. Inget funnet där heller, inga fel på mig, inte ett enda. Fick några tabletter mot åksjuka (?) och några andra som kanske skulle hjälpa. Ska prova dom så hoppas jag verkligen detta kan gå över inom någon dag. helst några timmar!!! haha. P U S S på er! :)

18.28

dagen har bestått av chilla, filmen farsan har jag sett då remember me inte funkade x) Den var faktiskt bra! Sedan blev det en promenix näär det regnade ute, sen frös jag som en apa så har precis kommit upp ur ett vaarmt bad, smörjt in mig och gjort en ansiktsmask! Dagen har sugit ganska hårt, lite lam lam ni vet haha ,men snart kommer förmodligen mig älskling hit så får vi se vad vi ska hitta på :) P U S S S S !

vad är det för fel på mig?!

Jag blir galen snart! I tre veckor har jag mått bajs ungefär varje dag, dock slutat klaga över det på sistone haha men detta jävla illamående, klart ska det komma tillbaks igårkväll, sent sent på kvällen, får typ feber? Blir varm som en jävla gris, mår sjukt illa och ont i magen! Klart! Blöh, nää fan, går itne detta över (vilket det inte gör!) ska jag allt ta mig ngn stans där dom får bota denna skiiiten!! Det är något som inte stämmer! Jag är inte alls frisk herr doktor! Det vill jag lova!

Iaf, innan denna lilla incident hade vi en riktig tjejkväll! Vi kollade GossipGirl, Sex and the City, snackade en massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord och flummade. "liten vår, liten våg, TSUNAMI" hahhaha. Internskämt ;) Vi käkade Hamburgare, pizza, läsk, godis, popcorn - där har vi nog problemet till ont i magen.. haha. Imorse blev det upp ganska tidigt som ni märker, hemma klockan 10.50 ?! Men Annie skulle ta spruta och vi andra kände helt enkelt inte för att slösa hela dagen genom att ligga i sängen och sova. Städade iordning allt och drog oss hemmåt, nu hade jag tänkt bädda ner mig eller göra motsattsen, vet inte riktigt vilket jag mår bäst av, vila, eller va i full gång? Gissar på de sista, men det blir nog till att göra en fruktsallad eller något, sedan kolla på Remember me, känns fel att kolla en film på sommaren sådära men vädret är trååk och jag e sjuk! Så nu e de okej! bye bye babes!


Myyyys ikväll!

Blev inget varberg idag..lite synd men så blev det iaf. Istället drog jag hem till fröken Banan och träffade henne och mini :) Vi chillade lite på hennes baksida sedan tog vi bussen in till stan! Kollade de vi skulle med tågen sedan slog vi oss ner på sandy`s och åt en sallad! muummmaa! Hemma nu och svidar om, dock till de fulare men aningen bekvämare haha! Ska nog ta och se om vi har ngt gott i kylen och slå p åTv:n innan jag drar hem till Anders lägenhet med alla mina pinglor!


Hörs när vi hörs! ♥

mot varberg!

Lite varberg och shopping blire nu! Vi hörs sen!



min klänning och vita låga replay skor! Nu åker vi (:

11.47


hahahha jaa såhär kan de gå när man har fest! Väldigt fin stol som jag råkade pajja ännu lite mer efter att en kille ramlat in i den på förra festen! Hahah! kanske ska ta och ställa ut den i garaget så märker mami inget...


tjoo, åh äntligen får vi solen tillbaka, blev helt överlycklig haha! Nu är bara frågan vad jag ska hitta på , antingen ska vi dra till stranden, annars upp till Hannas pool kanske eller så drar jag till varberg med mami och shoppar för hon äör ledig idag :) Alltid gjorde vi sånt innan lite mamma - och - mea dag haha, åkte till kungsmässan å shoppa, åkte till Gbg och shoppa eller tog oss till väla, falkenberg har vi också besökt och deras shopping! de va mysigt, så hade vart mys, men kanske kan skjuta det frammåt till en dag då solen inte skiner :) Så ser våran dag ut idag, sen ska vi förmoderligen in till stan, kankse och kolla upp tågen till öland- tror de blir lite dyrare än förra året då vi inte åker med SJ :S blöh -.- men det löser sig! Ikväll ska vi ha tjejkväll som kommer bli alldeles perfeeeekt! Smack på deeee! ;)

Pandora ringar.

Ni vet sådanna som sitter ihop, typ tre och tre, så gaaalet fiiinaa! Åh vad jag vill köpa sådanna men dom hade inte kommit in i affären ännu, sen vet jag ju inte riktigt vad dom kostar men det återstår att se när dom kommer in! Åh vad jag vill ha dom! Hittade iaf en annan, väldigt fin ring, mycket billigare men ändå fin. Tre små tunna ringar som sitter ihop! Den ska pryda min hand nu i sommar tills jag skaffat mig dom där från pandora! :)


Från Guldfynd - inte för att ni behvöer veta, för jag tog den sista, men ändå hahah :D

Ny sommarklänning!


Sommrig och skön, sån dära slit å släng klänning typ haha, mkt finare när man får på den såg jag på tjejen som jobbade på H&M, så den fick åka med mig hem :)

Outfit!




Köpte denna rosa lilla sak på H&M igår, 149 :-, sjukt billigt, men gillar den! Piffade till de lite med ett halsband frpn Gina och skinnjacka från chicy.se.

stan igår - stan idag!

Staaan, där har jag funnits dom senaste två dagarna. Igår åkte jag hem till Annie vid tolv tiden, satt å snacka ngn timma på hennes baksida innan vi traskade ner till bussen och in till stan för lite shopping och mat/fika! Hittade en fin väst/tröja typ och en sommarklänning. Åt en asgod panini på Hello och bara vandrade runt lite, mys mys! Sedan vid halv sex blev de hem, byta om, käka och sedan ta bussen in igen! Jag och Annie mötte sedan upp Jimmy, Felicia, Pontus, Max och Maja och satte oss ute på Roberts uteservering och fikade och snackade en del om allt möjligt. Sen drog vi mot hemmakväll, hyrde lite filmer inför en filmkväll, eller valde ut dom haha :) Jag och annie delade även en B&J glass, ni som vill anteckna lixom, ni kan också skriva att vi knäckte skeden på mitten - tada två skedar :O hahha. Sista tiden av den kvällen slöade vi på torger, skämt och skratt i ngn timma innan alla drog hemmåt och jag mötte upp Max som jobbat lite! Vi gick en runda, mötte lite av hans polare på Trottobar, tänkte hänga på till Bulls men då jag bara är 16 (-.-) kanske de vore lite problematiskt, haha jag vet inte, kasnke hade funkat, men vi kollade en film hos Max ist, eller han kollade, jag halvsov (y). Imorse blev det Kita för hans del, jag mötte  upp Annie och Felicia på stan, vi satte oss vid nissan med varsin Ricardo glass och sedan kikade runt i lite affärer. Nu är jag hemma, huvudvärk har jag också fått! Härligt! Ska göra lite mackor och kolla klart en skräckis jag inte såg klart häromkvällen, inte lika läskigt när de e ljust ute! ;) Haha, ikväll får jag se vad som händer! Imorgon vankas stranden och en riktigt TJEJKVÄLL! ;) Kommer nog bli awesome, va ett tag sedan sist! Men sist va sjukt kul, skrämde livet ur er killar ,remember ;)? haha.


min fina flicka och mee :) Dock e mitt öga lite cp när man lever på en lins (hämtat mina idag så nu ser jag itne störd ut längre!! haha.. ) Love you♥

Annies sommarfest - del 2!










4 nya bilder från kvällen hos Ani, dessa tagna med hanis kamera när mig dog! Åh jag vill snurra tillbaka klockan några timmar! Men nu ska jag sova och låta den ticka frammåt, förhoppningsvis sover jag inte bort hela dagen imorgon om jag lägger mig redan haha :)

Alltid lika tomt när du går!♥

Har vart med min älskling heela dagen idag! Segade lite imorse, sedan ut och traska ner till havet för vi va så varma, sen en helt amaaazing ide! haha! vi hämtade en sax, vattenslangen och en bunke och började göra flädersaft! Skölja och tvätta blommorna, sedan köpa lite ingredienser på Sommarlivs, sedan hem och göra allting. Åh de luktar flädersaft men den är inte klar förrens om typ 5 dagar hahah. men de blir gott när den väl ar klar skulle jag gissa på! Nu har han precis dragit hem, hans jobb kallade så de blev bussen hem för hans del. Känns alltid typ tomt när någon man träffat typ skit mycket några dagar drar, eller typ när man kommer hem från en semester, då känns de typ lite tomt. Men kommer träffa min Max snart igen vet jag så de e bra♥ Men just nu ska jag fokusera på mitt rum! De ser fan förjävligt ut just nu, fyyy inte okej asså, golvet syns typ inte haha, eller jo okej där overdrivade jag lite, åh har ni hört den låten?! Overdrive med Ola, sjukt bra! :) iaf, rummet ska städas, maten ska fixas, mina käder ska tvättas och filmen ska hyras! Det är min kväll, jag lät som om jag vore vuxen nu..  kanske ska ringa ett gäng och dra ut och hitta på något istället? Lät ju så mycket roligare.. haha. Vi får se :)

Mummaaa!

Fääzzt ;)

hade en väldigt najs kväll igår med en hel del folk hemma hos Annie! dagen började dock på stranden, jag och Liqqis va där redan vid 11 sen trillade alla andra ner dit också, men när väl alla kommit, solen stekte och glassen skulle köpas gick min buss haha. Jag skulle på konfirmation hos Hugo! Grattis! Men jag missade tydligen bussen, även om jag var där tre min innan den skulle gå, så där stog jag en halvtimma så när ajg väl kom hem hann jag inte ner till Hugo och säga Grattis, de va bara att dra sig hem och börja fixa iordning sig inför kvällens sommarfest! Glömde nog fotta min outfit, men kanske någon annan har för vi va tre tjejer med samma klänning! Go Girls! Haha! De va kul, lilla trion blev vi men de va så fint såå :) Kvällen blev väldigt lyckad, en del badade, en del chillade och en del dansade och shakade väl rumpan av sig! hahah, en väldigt kul grej som hände var klart när jag lura lite folk och bara vi tjejer visste om det och en viss person losa 50 spänn på det, förlåt du haha men jag hade så kul x) Frammåt 1 kom de massa mer folk typ, dock inte inbjudna så dom chillade vi med ute på gatan lite innan dom drog vidare. In och hjälpa till lite, plocka ihop burkar å skit sen drog jag och Boy fi med en väääldigt sen buss och var väl hemma strax efter halv tre! Kameran glömde jag när vi var hos Felix, sry, glömde sätta i minneskortet (a) Men vi hade en väldigt soft kväll där med med massa skratt ute på golfbanan, sitta och mysa hela gänger med "myggljus" hahh, vi trodde de va myggljus men nejnej, vanliga ljus vare där ja så vi drog åt oss mygg ist -.- så lite myggbitna är vi allt! Cykelturen hem ska vi ju inte tala om hur rolig den blev! #Undra hur djupt detta dicket är... Ajj..." HAHAH! Nej, nu ska ni få lite bilder från gårkvällen hos Bananen! ;)
TACK ANNIE :)

Awesome efterrätt, jag som i vanliga fall inte gillar maränger tryckte ganska enkelt i mig denna vill jag lova!

de tyckte liqqan also :D

Och Hannesbannes!

Vad tyckte du om den max..? HAHAH, nää vet att du gillade den, du fick mitt sista så du vet annie ;) hahah. Nej nu släpper vi matbilderna, sen blev de partyyyy!

Finingar :)

Julia, Cissi och Maax!

Fina vänner♥





Gullit :D

Några bilder från kvällen, sen dog kameran.. haha lagom kul men jaja, den fick bo i min väska sen då! Åh vad jag vill få igång poolen och dra igång mina poolfester här hemma! Öland ligger också på planeringslistan, åh va kul de skulle bli! Nu ska vi bara ta en kväll och bestämma ALLT! Åh va jag läängta :)

Outfit





Min OUTFIT! ;) cool t-shirt och ljusa jeansshorts! Kvällen kommer bli bra!

Grötvik, pool och chillfest!

Igårkväll drog vi ihop oss ett gäng och asade oss till Grötvik, skulle tydligen vara någon stor strandfest.. ja.. sen när vi kommer dit klämmer hanna ur sig en kommentar, något liknande "undra hur många liter brunkräm här är ikväll?! ) hahahha, ah där va typ 90 % fjååtizzar, de sög rätt hårt där. så vi drog med bussen hem till Max polare benjamin där dom va ett gäng, satt där å snacka och bara chilla lite tills klockan blev frammåt halv två, då kilade vi till bussen (och fick en väldigt fin imitation av Hanna av Max hahahha, VÄNTA AHHHH VÄNTA HAHHAHA ni två fattar;) ) och sen vidare hem hit. Idag har dagen spenderats på Hannas uteplats och poolen. Blev islängd x antal gånger av min fina pojke, men de e kul hahah. De var rätt skönt, ligga i poolen, sen äta kladdkaka/fruuukt i stooora mängder och planera lite för morgondagen som kommer bli så fett awesome :D Helt galet kul! ikväll blir det en liten chillfest/fest för felix som fyllde år förra veckan med hela gänget som var här på grillning för några dagar sedan! jag ska cykla dit, ah ni hörde rätt haha, lata mea ska sätta arslet på en cykel och trampa typ 1 km! Wow! nej, nu ska jag ner och käka hamburgare vid stranden sen hem till älskade duschen efter ännu en sommardag! Awesome! ;)

Sist vi va hos Ani på partyyy :) kameran hänger med ikväll så bilder kommer nog upp imorgon! nu får jag inte välta med cyklen bara haha :D

Somnar nog om ett tag..

äntligen klar hos doktorn, ska bara vänta på blodproven nu så ska vi se :) Nu ska jag krypa ner jämte mig älskling igen och hoppas på att kunna somna om någon timma till! Puss.

RSS 2.0