Nu kör vi!




oops hehe suddig sista bild, kanske borde tvätta både linsen på kameran och spegeln.. jaja de får bli en annan dag nu ska jag måla naglarna, packa väskan och sedan vänta på bussen! Tagga tjejer och Killar! :D

valborg!

Valborg valborg valborg, sol, våren, värmen och klänningen.. nejnej! haha här ska de va regn å kallt! Bajs på de! Jaja skit i vädret vi ska inte till stranden iaf! min valborg är äntligen planerad, snart blire duschen sen börja tagga och fixa sig för en kväll som jag tror kommer bli awesome! juste, duschen vare ja! Byee hoppas alla ni får en naajs kväll vad ni än ska göra!

Foto!

Sitter på fotolektionen och ska välja ut bilder haha rätt onödig lektion men visst x) efter skolan blir det hem för liet kemiplugg (japp jag skaaaa plugga och klara de provet!) Sen träffa Max tror jag, 5 månader idag!♥

2010-04-28

sitter med naturkunskapen och en jävla huvudvärk! hur ska detta gå ihop har min lilla kropp tänkt sig egentligen?! Ahh.. Nej tillbaks till böckerna som jag nyss somnade ifrån i någon halvtimma, somnar ju aldrig på dagarna annars!

outfit!



sådär ungefär, nu drar vi!

pluggaa!!

har precis kommit hem från stan, där jag klart hittade ännu en sommarklänning och ett par klackar som ska med hem imorgon.. ajaj mea får fjäska för mamma så jag kanske kan få skorna iaf! ;) Skulle lämnat tillbaks en tröja men nu när jag kom hem och provade så va den så fin!! Kan ju inte lämna tillbaka den haha. Nej tillräckligt med klädtjat! Nu ska rummet städas sen ska naturkunskapen bli klar så jag kan få mitt MVG, bara en lite energiuppgift som ska in också! Även bara liiite jobb kvar i engelska/so innan sommaren, och kemin - jag ska jobba hjärnan av mig plugg varje dag på kemin från fredag till torsdag, minst 1,5 timme! Japp! haha inget liv kommer jag få den veckan men det är mitt MVG på kursprovet värt! För de ska vi få, eller hur Hanna ;)
c yaaa!



Bilder från när vi gick på lina! Haha sjukt svårt men kul, med lite hjälp så gick de hyffsat! ;) haha!

skolaa..

tjululu, ska typ börja min lektion.. nu? jaja snart! Har fått en hel drös med plugg över mig som ska göras innan sommaren, skit kul -.- jaja göra de bra sen e de över och sommarlov inom 2 månader och Turkiet! :) efter skolan blire stan å fika samt plugga med my nörd-friends tror jag nog ;) nejnej nu börjar vi time to go! c ya!

fint väder?

Hörde någonstans att de ska bli kanonväder imorgon! :) Hoppas ju verkligen på detta, då blire snabbt stan efter skolan och lämna bikinin och kolla på en klänning, sen hem och lägga mig i solen med lite plugg som ska göras innan provet på torsdag! yeey hoppas värmen kommer tillbaka nu asså!! :)

Förra årets bilder dock, haha hittade inte mina eller orkar inte föra över.. jag gillar vår studsmatta iaf, sjukt skön å sola på! fast snart har mamma köpt lite nya utemöbler å grejer så då får nog min lilla studsis klara sig utan mig haha :)

God natt♥

studsmatta-glass-pizza! = bra dag! :)

Min dag har varit myys :) Imorse blev de goda pannkakor med Max och alice, med smält choklad, jordgubbar och annat gott. Sen drog vi ut på studsmattan och max uppfann någon ny grej med hjälp av snören och en skateboard utan hjul haha så var vi där ute hela dagen, jag och Alice sola, han hoppa :) Sen kom mami och anders med Riccardo glass och snart ska vi beställa pizza.. Omg va nyttig man kan va idag :O Jaja ska ut och springa när jag kommer hem imon, idag är jag heeelt död nu efter denna dagen och gårkvällen hos Annie, en väldigt lyckad kväll, hade de toppen tack banan! och till dig som ta ipoden, jävligt onödigt! ah blir så trött på sånt folk!
Nu ska jag kolla när pizzan kommer!






hahahha den va fin max =D

dagen avslutades med glass!

fest! ;)

Igår var ju bara en så sjukt mysig tjejkväll med massa tjejsnack, tacos och gino, sen vid halv tolv bestämmde vi oss sådär lite spontant för att åka hem till Max i klassen där han och massa killar hade lan/pokerkväll och tanken var ju att skrämma dom ordentligt! haha, ketchup i en påse och på bussen, väl framme smyger vi in på baksidan, kryper fram till altandörren och alla killarna sitter där inne. Maja doppar sin hand i ketchup och trycker snabbt upp den på rutan och drar neråt, ni fattar va? Sen kryper vi in bakom staketet så dom inte ser oss x) Lyckades vi? hahahhah ah, dom tänkte gå ut med knivar och ringa polisen, det var när vi fick höra detta vi blev tvugna att hoppa fram! Sjuuukt roligt! Idag har dagen bestått av stan med syster och älsklingen, blev lite shopping, det färgglada linnet, cykelbyxorna, jeansjackan, prickiga strumpbyxor, randiga och vanliga ;) så nu e jag klar för kvällen som kommer bli awesome och tillbringas hos Annie banan! yeeey nu ska de sminkas och fixa håret, sen kommer max så ska vi käka här och tagga inför ikväll, åh jag e på så sjukt bra humör nu!


Edit - Bilder sen festen - fanns ett fåtal på Annies blogg så snodde några i ett colage! haha :) En blogg utan bilder vet vi ju vad vi tycker om en sån! ;)

jag är nog trög på riktigt..

seriöst. asså ahh, hela dagen har jag gått runt och sett som en sneknullad apa (hahaha var tvungen å skratta lite bara) jag har iaf inte sett ett piss! Hmm.. undra varför? Nu kom jag hem från stan, ska ta ut linserna och hoppsan där har jag två i den ena ögat! En ny och en gammal så nu vet jag inte vilken som e vilken heller! bra jobbat där ja! jaja får kanske gå halvblind fram till mitten av maj då hahha vet ju inte om jag ens vågar säga till mamma att jag slavart bort den nya linsen efter en dag.. hehe! En bikini fick iaf kommer med hem idag, korallfärgad, mumma när man blir brownie! och på tal om något gott kommer Annie, Maja, Hanna och Felicia hem hit vid halv sju så ska vi ha en riktig tjejkväll med tacos-lagning, gino till efterrätt, sen film och massa snack! kommer bli sjukt bra, även stört taggad för morgonen! Dock måste jag in till stan på förmiddagen och ansiktsmask, strumpbyxor och kanske 2 snygga linnen och ett par leggins jag har hittat idag! nu ska jag städa så dom slipper släpas in i en svinstia iaf! :)
PUSSSSS♥

coolare på :)

kanske i ljusare färger men tycker det var så vårigt och mysigt!

Rätt cool klänning eller?  haha tror inte jag ska ha den bara tyckte den var lite häftig, och fodral är ju alltid snyggt ;)

och vill man ha jeansjacka i vår eller räcker skinnjackan? hmm jag vet inte, men den kostade typ ingenting så kanske blir den iaf! Vi får se vad jag kommer hem med imorgon helt enkelt ;)

outfit!



cp-bild den första i know! Men jaja, min outfit idag, med lite ordentligare bilder :O
Nu kanske ni undrar vf jag inte e i skolan.. hemma, klockan e snart åtta? Hehe..jo klantig kan man va iblad och missa bussen! Yeee, bra jobbat mea! nu missade jag matten också. ajaj inte bra behöver alla lektioner jag kan få i den! Balbal jaja bussen går väl någon mer gång, tar nog den så jag e på skolan vid nio, misssar ändå lektionen!
Men nu fick ju ni en outfit ;) haha graaaajt!

smycken!

sorterat ALLA mina smycken.. detta tog en bra stund kan jag lova! Nu ska jag mysa med te framför en film innan jag ska sova, måste ju vara utvilad för imorgon! Åh kommer bli såå myys (och dampigt gissar jag på hahah)!♥

två låtar ni måste lyssna på nu som jag snott från my friend Hanna med en lite wierd musiksmak men dessa.. åh Me Like!

Enough - tyrone wells.
Remain - tyrone wells.
Awesome! ;)

awesome!

Det kommer denna helgen bli! Har suttit i stan nu på Sandy`s och fikat världens godaste bakelse som jag och max kom fram till att det säkert var 15 000 kalorier i, så nu borde jag nog ut och springa lite hehe.. med alla goingar där planerade vi lite inför helgen iaf! Hittade även 2 snygga, våriga blusar(?) vet inte vad jag ska kalla de och orkar inte fotta haha. Foto lektionen bestod av Pizza på Venezia, ska fota en känsla sen någon dag, frihet! jaja, hur jag nu ska göra får jag väl se.. xD Nu ska iaf engelskan bli färdig och inskickad så jag slipper den under helgen! Imorgon blir det thaimat efter skolan och sedan en lyckad Fredagkväll, inte 100 % bestämmt vad jag ska göra ännu bara! :)♥

en sjukt söt klännig vi hittade, fanns dock i helvit som vi ville ha men den satt sådär på mig.. Buhu! :( Men annie köpte den om jag minns rätt och på dig satt den ju som en smäck gumman ;) Sjukt fin!! Aviiiis! hahah!♥

Även denna, naaaajz annie du köpte denna med tillslut va? haha, bra val (Y) Tummen upp!

de andra grejerna fanns inte på hemsidan ;)

..

Jävla skit-dag! mitt humör var på topp imorse men nu ska jag nog gå och lägga mig under mitt täcke och dö litegranna! När jag dött klart ska jag nog träffa min bajsunge och kolla "Remember me" med honom!♥ de ska nog få mig på bra humör igen haha och jag vet att du älskar ditt smeknamn max ;)

Såhär tycker jag om denna dagen!!


skolan!

Nu åker jag! matteprovet - hejsan! Ahh detta MÅSTE gå bra!!


Min mysiga WESC tröja fick hoppa på idag!:)

;PpPpPP

hahahh stört diggar dessa grupper som går runt på Fb, alla verkar tydligen störa sig på dom? haha, dom e ju så stört sköna! typ "vafan vill du?" "inget" så vill man något ;PpPpPP" hahha.. jadu de kan roa ;) eller den Maja nämde med katten innan idag HAHA!! nej shit asså back to work, har matteprov imorgon.. japp de kommer ju gå basjbra! Annie jag och Maja pluggade iaf ett tag efter skolan vilket faktiskt gick grymt bra och förvånansvärt lite flum för vår del ;) Men jag har lite repetion kvar innan jag kan sätta VG på de där hehe. så min kväll *trummvirvel* Matteboken! Åhh vad jag älskar den! -.-

tack för igår!

Vill börja med att tacka Johanna och Moa för en hellyckad kväll igår, hade det jätte naajs! :)♥ Blev gäster här hemma innan, sedan festen, dansa, umgås och skratta innan vi tog bussen hem vid halv 1, efter en tripp till donken för nattamat och en seg bussresa kom vi väl hem strax efter två! idag har vi bara chillat framför film med kladdkaka och myst jag och Max :) Nu är det dessvärre dags å ta tag i mattehelvetet, jag vill dööööö nu!! Ah, vad har jag gett mig in på egentligen, jag e på matte B, hmm matte D? Nej tack! E? No way!! Nej nu får jag nog göra det, varesig jag vill eller inte, blir kasnke iaf att träffa Max lite senare ikväll igen, hoppas på detta om jag blir klar!♥

Party!

taggar med musiken, väntar på maten och försöker fixa min mantel! nu är det lokalfest och superhjälte som gäller! kvällen kommer bli grym tjejer och killar!!

pussss♥

I♥Vädret!

sjuk.. jaja de kan väl inte skada å sola lite ;) så har legat ute sedan 11 ungefär på studsmattan med massa filat å kuddar och ligga på, en smoothie i handen och ipoden i öronen! Somsagt Max, de gör itne särskilt mycket att du smittade mig med litegranna, haha har haft en awesome förmiddag i solen! Nu ska jag laka makaroner sen kanske sätta mig med matten.. vet inte riktigt om jag orkar de asså, annars blire ut i solen igen eller kolla en film! Låter ju ganska mycket mer lockande.. ;) haha


solen lär ju inte komma in till mig så bara till å flytta ut sängen på studsmattan!! :D♥

2010-04-15

asså vad har hänt med mitt immunförvar?! Sjuk hela tiden känns de som ju, och japp jag har åkt på de igen hahah, jaja ska inte klaga allt för mycket, ganska skönt å ligga i sängen med asgod frukost jämte sig och kolla andra avenyn och top model ;)♥ solen skulle ju komma fram lite senare också så då kan jag lägga mig ute i den och vila! Imorgon är jag däremot gärna frisk, då e de ju heeelg! :) Ska fortsätta kolla Andra avenyn nu, ha de!

Sussa kudden!

hahah måste bara säga, Julia, jag diggar ditt uttryck "sussa kudden"!
Har iaf haft en skön eftermiddag i solen sen bara tv-kollande och dricka te! (y) Nu hade jag snart tänkt borsta tänderna och hoppa ner och sova ordentligt så jag vaknar frisk och kry imon! hahah, de lät gammeldags x)
Jaja, natti natti♥

chillichilli ;)

slappe dag i skolan typ, och sedan drog jag hem vid halv ett, min hals, ajabaja!! Inte göra ont nu till helgen ;) Hem kommer man, tänkte sätta mig i solen och skriva lite tyska, men då kommer 20 kilo moln och trycker undan solen.. -.- wää!! Jaja får kanske kolla en film sålänge eller påbörja tyskan inomhus! De va allt från moi, c ya later! Ska bli sjukt fint väder imon också ;)

Mys i solen på EH!

Sjukt mysig eftermiddag på EH med vännerna i solen med god macka och kall cola! Så ska våren va ;) haha. skolan innehåll kemi, massa annat bajs och fyspass på idrotten, som dock var typ hälften så jobbigt som jag hade förberett mig på hahah okeej jag och Hanna var ett awesome team, kanske gjorde det mindre jobbigt ;) hahha..jaja samma grej nästa vecka, då sätter vi de ;) Hemkommen nyss då, solen är fortfarande framme så ska slänga på träningskläderna och ge mig ut och springa innan de blir duschen och förmoderligen träffa Max ikväll :)♥


Byeee byeee baby!

Sooool!!

Äntligen! Riktigt grajt väder! Efter skolan blev det en väldigt mysig eftermiddag med Max som bestod av å sola på hans balkong, riktigt skönt! Åhh va jag vill ha sommar, glass, bad och sol nu! Var tänkt å ta mig ut och springa idag också men matteboken väntar lite nu så springa blire imon.. efter fyspass på idrotten typ.. -.- jaja de ska nog gå bra de med! Blir förmoderligen en sväng till stan imon också och fixa lite grejs inför helgen! ;)

kvällens planer:

Jag åker strax hem till Annie där lite folk är och avslutar mitt lov med en filmkväll! :) Pusssss!♥

Rest in peace.♥

Vila i frid fina gammelmorfar Kaj♥

efter en ganska svår bilolycka fanns det helt enkelt inte så mycket mer att göra, 91 år gammal, kommer sakna dig och dina turer ut hit för att bara säga hej och ta en fika. Livet blir sällan som man tänkt sig.

Men vi älskar dig och kommer alltid minnas våran pigga Kaj!

Maax! :)

Idag kommer dagen bestå av plugg nu till o börja med eftersom jag inte gjort ngt på hela lovet.. haha ska man egentligen inte kanske men har lite att ta igen! Efter ngn timmas plugg kanske de blir till att träffa lite tjejer och sen kommer min älskling hem ikväll så då ska jag äntligen få va med honom igen!♥
nej nu ska jag ta tag i plugget! c ya later!

shoppingen!

tog tag i de direkt så här kommer bilderna ;)

vanlig enkel kofta - behövdes vill jag lova! haha.


Yeey ett linne jag totalälskar! ;)


Jeans skjorta från MONKI :) ska tydligen bli massa jeansgrejer till våren om jag inte fått allt runt bakfoten x)


Bikini! svart, med strassdöskalle, kan de bli mer moi?


Och bara för jag tappat bort min favvo ring på ngn fest passade jag på å köpen en ny när vi ändå var i gbg ;)

Peace halsband. Kärlek till de haha, mycket fint =)

+ Ett rouge till syster och lite nya underkläder, något mer slank säkert ner bland påsarna som jag hittar snart i mitt otroligt stökiga rum!

Nu är det verkligen hurry curry in i duschen mea!! Illa detta..illa..

Fika!

Hemkommen nu efter en mysig fika med vännerna på EH och en runda på stan ;) Nu ska jag ta och fixa iordning mig för kvällen tror jag! Och bilderna från Gbg kommer upp antingen nu ikväll om jag hinner fotta de, annars imorgonförmiddag! Ska försöka hinna nu. ha en bra fredagkväll ;)

god morgon!


God morgon sunshines, haha kan man säga så? Ingen aning, men iaf, nu kan man det!
idag är det freeedaaag! =D Wihoo! Kommer bli grym dag gissar jag på! hanna skickade nyss sms om vi skulle dra och fika så en fika blire nog. Senare ikväll vankas nog festligheter vilket jag är sjuukt sugen på! Då vet ni min Fredag typ haha, nu ska jag hoppa in i duschen, sminka till mig en aning och kolla med Bajsungen vilken tid vi skulle ses. Tjingeling!♥

2010-04-08

Dags å ta sig till stan snart och hämta nya linser! Kom hem från Annie precis där vi haft en super mysig kväll med film och snack till fyra på morgonen haha :) Så lite trött kan man få va idag (a) Jaja! amarican Pie rullade på tvn hela kvällen, funny bunny! Så iaf, hemma nu då, käkat lunch och nu ska jag göra mig iordning för staan och hämta dom då da tror jag om dom kommit, får åka in och kolla! C ya lateeer! ;)

Saknar även min Max en heeel del nu asså, men du kommer ju hem om 2 dagar! :)♥ Älskar dig.

en toppen dag helt enkelt!

Dagen har varit totally greajt om ni frågar mig! drog till Gbg mit meine Hanna och shoppade loss kan man säga.. haha en hel del lyckades vi nog slösa men det var det helt klart värt. Och tack vara Öresundstågens blåst tåggubbar åkte vi även helt gratis! Är man smart så ;) Mysig dag iaf med massa shopping och Pizza Hut där vi mötte lite folk från klassen! Trevligt trevligt! Tåget hem nu då och nu sitter ja goch väntar på maten innan jag ska till Annie banni med massa härligt folk och ha de soooft heela natten =D kommer bli kanon! Byeee baby! Visar vad jag shoppat imon! ;)♥

Bokat & klart!

I can`t wait! Vi är galet taggade inför detta och det kommer bli totally awesome!
Kanske hinner slänga in en outfit bild innan vi drar annars hörs vi när jag kommer hem! ;) Ikväll blir det att träffa #the crew" hahah vackert namn vi har va?! ;) Eller bara slappa framför en film och sussa kudden som min vän Julia säger haha! Vi får se, nu ska jag iaf kolla hur min hy blev efter slipningen!♥

staaaan :)





så, fixad och klar för en dag på stan, eller en stund iaf, ska fixa biljetterna dåra ;) Kanske blir någon fika eller något man vet aldrig asså! Haha, jaja sen hem och sen tillbaka (onödigt men så blire ibland när miss Montanna ska äta lunch i stan, vad gör man inte för en kändis? :O ) Ansiktsslipningen ska bli riktigt spännande om det hjälper eller inte! C ya late biatches!♥

MUSE!

Ska man ta sig up ptill MUSE i Stockhollm i sommar? Ett stoort gäng ska upp från klassen så klart man är grymt taggad!! bara de att de kostar ju en del å ta sig upp men tror klart det kommer vara värt det! kanske ska ta mig in och kolla om de finns biljetter kvar..inget stort fan av MUSE; visst vissa låtar e grymma men ni fattar, bara sjuuukt sugen på konsert!! Jaja, annars drar nog jag Maja och Max, dom tre M:en ;) med upp och shoppar fikar och bara ha skoj vi också och möter upp alla andra efter konserten! Stockholm i sommar ska jag till iaf! ;)♥


Gulliga sms♥

Är inte de något av de mysigaste som finns haha, piggar upp hela dagen! Vaknade av söta sms från my b-friend som just nu är i sälen och hade tydligen festat till halv sju imorse! Brabra, så lär jag inte höra av dig på ett antal timmar då ni kommer sova halva dagen men you go (girl kan man ju inte säga men ni fattar grejen ;) ) Jag är iaf uppe tidigt som fan för att ha lov, klockan e inte ens tio :O men somnade tidigare än på väldigt länge typ, men kände mig halvsjuk och helt slut efter kvällen! japp, japp så nu är jag pigg och glad och taggad för lite engelska läxa..eller inte.. men sen blire staden iaf och fixa biljetter tills imon då vi drar till gbg, sen en ansiktsbehandling på Form&friskvård :) Sedan ska jag ha en lugn kväll även idag, imorgon ska jag upp klockan sju så det gäller att nana tidigt och vara pigg och åp shoppinghumör för morgondagen! Nu ska jag göra frukost iaf, ut och springa hade jag också tänkt göra men med lite verk i halsen och en snuvig näsa hoppar jag nog över det! (a) hehe..

Bilder från igår!

tack allihopa för igår även om de slutade lite hoppsan hejsan men jaja x)

Annie and Tjompiiee :)


Me and my Bananaa <3
 
Liqqan tagga ;)


Me and Max, mucho beautifullo (?) :D


yeye annie again ;)



Sen hamnade en hel del folk i mitt rum hahah, jaa man fick plats 8 i en säng (y)


Hannas egna pose som vi körde sen då ;)

Kamran lyckades komma fram en liten stud, alla var dock inte jätte sugna på att vara med så vi la undan den ganska snabbt ändå xD haha yeye! ;)♥

2 years ago..

jag saknar dina varma kramar.
Jag saknar att klaga på att du var överbeskyddande.
jag saknar att åka bil sent på kvällen när det var snöstorm med dig.
Jag saknar resorna vi gjorde tillsammans - hela familjen.
Jag saknar dina grillkvällar nu när det börjar gå mot våren.
Jag saknar min pappa.♥

5 april för två årsedan hade jag precis sovit hemma hos Annie, inte umgåtts med dig din sista kväll här hos oss, jag, Julia och Annie hade sovit över istället. Vi hade vart i stan, gjort fruktsallad och pratade halva natten som tjejer brukar. dagen efter, den 5 april 2008 skulle jag med mamma och handla blommor och konfirmationspresenter till mina tjejor. Den dagen slutade i tårar, skrik och panik. Det är två år sedan idag. Man kan inte riktigt förstå vad det faktiskt är man tagit sig igenom och hur man faktiskt har klarat av allt som varit, hur stark man faktiskt är. Två år har passerat pappa, jag trodde jag skulle ha glömt väldigt mycket av det om hänt, att många bilder skulle blekna, att det var så för alla andra som gått igenom samma sak. Men nu vet jag att det inte är sant, allt finns kvar, man minns, man lär sig bara leva med det och acceptera det.











En av våra tre underbara thailandsresor vi hann göra tsm :)<3
Och sista bilden då du ramlade i havet med väska, kamera och alltihopa, haha det var kul =)
Älskar dig pappa.♥

yeeey!

gårdagen blev lite som den blev hahah, men jaja ikväll ska vi tagga om och förhoppningsvid få en hellyckad kväll och sen ska jag sova över med Mandaaa =D Kommer bli kalasbra!

Dagen har hitills bestått av att städa heela mitt rum och vart ute och sprungit! Tills det började regna och blåsa -.- Nu blire gröt till lunch.. halv gott asså men nyttigt :D Så käka ska jag göra nu, sen fixa mig då jag ska träffa alla redan vid sex! "I gotta feelin - that tonight`s gonna be a good night" =D


Partybild från våran första klassfest som var grajt! :D♥

God morgon!


Ligger nyvaken i sängen med mitt påskägg, andra avenyn spelas på datorn och snart ska jag upp och käka frukost ustället för godis! Kolla upp vädret till onsdag ska jag också göra! Lääängtaar :D

tagga! =D

Rotar som en dåre i garderoben efter kläder å ha på mig ikväll!! Ska med bussen om 45  minuter och sen blire partyy :D kommer bli redigt naaajs, super taggad för detta asså, får ta igen nu sedan gårdagen! Ha en bra påskafton, de ska vi!♥


perfekt!





Inte världsbra bilder men pallar inte fixa nu har lite bråttom då gästerna kommer om 25 minuter! :)

Nytt i garderoben!

yeey riktigt shoppinghumör idag kan jag säga men får vänta lite tills vi kommer till Gbg på Onsdag! :D Blev iaf en vit, skitsnygg magtröja från MQ, kommer bli grymt till sommaren med jeansshorts!! Sen ett coolt linne från Carlings och ett strand/slapp linne från h&m, typ sånt ajg letat efter läänge så äntligen! En ny mascara fick också hänga med hem, nu ska bara sommaren komma så allt detta går att användas till mina favvis-shorts från Zara! PUSS PÅ DETTA! japp, mitt bra humör verkar hålla i sig! ;D

Bilder kan ni få senare, nu måste jag verkligen fixa till mig lite!

Tjingeling!

Nu drar jag för dagen! Först en snabbis hem till mormor på påskfika med kusinen å lite så sedan in till stan med hanna montanna! Greajt dag känner jag på min! Strålande väder så solbrillorna på skinnjackan och nitväskan! Jag e på toppenhumör!! =D

Glad påsk på er!

Annibanni :)

Nyss hemkommen från Annibanni där man fick sig ett skratt när lukas åkte moppe med Guitar Hero gitarren xD HAHA! Hade iaf en mysig kväll med 9 vänner, då vi snackade, chillade, åt glass, kolla datan och skrattade en del. Jag var totalt slut hela kvällen, är fortfarande iofs så ska bädda ner mig i min nybäddade säng med mitt nya påslakan och örngott! Låter riktigt skönt. Imorgon ska jag sova lääänge och sedan blir det antingen gäster här hemma eller utgång med vännerna! Båda låter riktigt bra!♥

En vårig bild som Hanna tog förra våren på möllegård! Saknar verkligen, men snart kan vi lägga oss på vår lilla äng och sola med riccardo glass i handen igen!♥

20100402

Hallao!
Igårkväll blev det att va med Pontud och Max, riktigt najsigt, och idag har vi vart lite halvsega så jag och Max drog in till stan, mötte upp Bazti och så umgicks vi med han lite haha :) Hemma nu efter Maxi med mami and anders, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällens festligheter, dock inte helt bestämmt ännu men något lär ju hända så fixa sig gör man nog inte i onödan! Byebye babes! Och juste min älskling åker till Sälen imon, ha de BÄST! Kommer sakna dig! ♥

Krya på dig gammelmorfar!

Krya på dig Kaj! Gammelmorfar råkade ut för en olycka innan idag med bilen, riktigt jobbigt och tråkigt att höra. Hoppas nu allt kommer gå bra med dig och att du snart mår lite bättre så jag kan komma upp någon dag och hälsa på dig!♥

Krya på dig!


Kemin = bajs!

blööh -.- provet gick sådär lagom bra asså, jaja kanske bättre än man säger oftast, men gissade mig nog igenom halva provet iaf x) efter skolan och att vi ÄNTLIGEN FÅTT LOV! drog vi ett ganska big gang in to the city för fika på först friberg, haha har blivit lite av vårt ställe men deras fika är supergod och deras smoothies är awesome! stängt vare iaf, Sandys var fullt så vi slog oss ner på Vattenporten! Snacka och fika en liten stund, sen blev det donken med Amanda och Hanna, som skulle ha sin naturell-pepper-burger ;) Sen hemma, vet ni vad som händer då för roligt.. inga nycklar när jag hoppat av bussen (y) Bussen tillbaka till Tylösand och träffa farmor och farfar och fika igen haha innan mami hämtade mig så följde jag med henne och handla lite. Nu hemma och ska laga mat med mamma, fast först läsa lite VeckoRevyn förstås!

RSS 2.0