NYÅR!

yey, de e nyårsafton idag och redan nu börjar alla mina föberedelser, ska va vara iväg om 4 timmar, shit shit!
Ikväll blir det fäääzt och vi ska fira in de nya året ordentligt!
Säger bara en sak mina vänner!
TAGGA TAGGA TAGGA!!♥


Home sweet home!

Fettat mig med pommes och kyckling nu, handlat skor, ansiktsmaks och allt de, men hoppade ögonfransarna, kommer bara bli skit hehe.. jaja! Skorna är gaaanska höga för att vara jag, kan ju inte gå i sånt! Illa! hahah nu kommer ni som läser min blogg kolla extra noga, men nej gör inte de tack! man får ta de med en klackspark hahahah! Men dom var sjukt söta och passar bra till båda mina ouftfits! :) Kommer nog bli bra om jag övar enda fram tills alla kommer imon.. ;) ja gkommer ju bli jävligt lång men jaja, småsaker, kanska ska kapa av klacken en bit? (Y)
Got to go! Byebye biatches!♥

skor, sola, naglar, ögonfransar..

Listan kan göras ganska lång på allt jag ska hinna med innan nyår, så dags att börja i tid!
Idag ska jag 1. få med mig mamma å inhandla ett par nya skor till nyår, katastrof, har ju inte ett enda par snygga pumps!! 2. åka till Form och sola med Alice, tror Emma också skulle med. 3. Köpa lösögonfransar (ja, jag ger mig på de där en gång till) köpa ansiktsmask och hårinpackning. Sen måste jag fixa naglarna också! Hade ju velat åka pulka idag "/ hahha låter som en fem-åring men de  e fett kul! Kanske kan hinna de en liten stund, kolla om de e ngn snö och ngn mer som känner för å leka lite fem-åring idag ;) Hanna kommer ju hem inatt med eller imon kanske de e! Yippie :D Vårt nyår kommer ju äga stooort!! Nej, nu är de dags för mig å hoppa in i duschen! Ciao!♥


En väääääldigt snygg och seriös bild på mig och min sis från julafton, yeye schnyggt!

Mycket bättre såhär!

och mamma är överlycklig... hehe hon ville inte in på mitt rum innan!



Efter min otroliga städning..


Mkt bättre! Men ska egentligen ha ett överkast på sängen men katten hade sovit där så det var smutsigt nu x) Katthår asså -.- och ben till sängen, annars kommer tavlan för långt upp! jaja, de fixar jag en annan dag, har vart otroligt duktig nu! T.om. garderoben är städad :O What happend!? Gardrober är ju nästan till för att vara lite stökiga.. jaja!

en igelkott!

pryder nu mitt fina pandora armband!
Tack Anders :)


1 Månad!♥

1 månad med dig idag :)♥
Max du är helt perfekt! Denna månaden har varit hur bra som helst, en av dom bästa på väldigt länge! Älskar dig och saknar dig, Kom hem snart!♥


Båstad!

Shopping, shopping, jaa vi har shoppat lite till idag, jag och mamma! :) Fick ett par nya skor, jeans, väska och en plånbok! Tack mami! Super fint!♥ Började shoppingen i stan, sen vidare till båstad, deras märkesbutiken har en massa olika fina märken! ;)  Tog lite bilder ist för å beskriva!

Nya, svarta converse! Alltid bra!
Ska korta av jeansen med så slipper ha dom uppvikta, dom var för långa haha.

Ny väska! Min andra e ju kass, söndrig å skit, men villkoret var att slänga den gammla! Lätt! haha, danke!

Med matchande plånbok! Mamma (och jag också för den delen!) Fick lite smått damp då jag förmoderligen tappat bort 600 spänn -.- jaa de suger hårt och jag e gaaanska pissed off right now!

Mina jeans, gjorde ett collage ist för olika bilder :) Dom är möörka, inte ljusa som dom ljusaste bilderna, de e blixten i kamerans fel! buhu!

Min och Alice fina päls att ha ovanpå skinnjackan, skit snyggt!

Fick även sånt där busskort nu under vårterminen så slipper betala bueen (y) men de pallar jag inte fotta ooch inte resten av shoppingen sen igår heller x) Men tack mamma, både för en mysig dag och alla fina grejor!♥

Snö!

Godmorgon allihopa, fick ju en shock när man kom upp imorse och allt var vitt, hur mycket snö som helst ju! Annie, Maja, Max och Malle är i Göteborg annars skulle vi lätt tagit oss ut i snön och åkt pulka tycker jag mohaha, men e den kvar imon tycker jag lätt vi ska köra på de!! ;)Men idag  måste jag in till stan och hämta skorna, köpa ett busskort och kanske även en sväng till Båstad! :)kanske tar med mig kusinen ut i snön istället sen, haha han blir nog happy happy!Ikväll får jag se vad som händer men haft alldelles för många lugna kvällar på rad!!  aja så e de ibland, blir det inget kul ikväll så taggar jag som bara den inför nyår istället! fy vad de kommer bli lyckat känner jag! =D Nej, nu ska jag ta ett lååångt bad, ansiktsmask och alltihopa! Spa-dag litegranna! Kanske kan lägga in bilder på de jag köpte igår för nu funkar mi nkamera av ngn anledning? cp? aa!

En fin snögubbe såhär i snödagarna som Alice fottade igår i NK:s skyltfönster!♥

Göteborg!

kan ju börja med att nämna att jag var trött som en fisk imorse.. alltså väldigt trött :) Vet inte om fiskar e de men de var dom idag iaf!
Vi tog nio tåget till Göteborg och shoppade till klockan sex, så från 10 till sex, sen var vi gaaanska trötta i både ben och armar (bära kassar, daah?! ) Japp , så vi tog tåget hem tio äver sex och köpte Subwaymackor på vägen!
Shoppade lite grann, fast faktiskt inte så farligt mkt, en pälsväst, först ville jag inte ha riktigt päls och skulle skriva på ngt protestgrej inne på emo-affären tills Alice berättade att min Jacka hade äkta päls på kragen.. hehe oops, blev nog fel där ja x) jaja köpte den iaf, sen en del nya underkläder och en söt blus på Zara, även lite coola grejer till nyår! ;) och nitarmband!
Alice shoppade däremot en hel del, en spelande väska? mhm.. hahah, vi hade väl olika smak om den haha! och massa mer!
sen gick vi in i den där Shock butiken, och jaa man fick sig en shock! Herregud, har aldrig sett så många emos på samma ställe! Haha, alla kollade väl lite konstigt när vi kommer in bland alla rockar med nålar och rivmärken i, och alla nitgrejer , korsetter och färglada sprayburkar, både till hår och ögonfransar?! Ni hör ju hahah, men vi skulle köpa armband! =) med de gjort så drog vi därifrån och in på ett gott lunchställe!
Haft en super mysig dag, tack mamma och Alice, och tack för alla fina grejer!♥

De var typ en lös sten på gatan så man tippade bakåt :O de var sjukt kul!! Var ju bara tvungen å hoppa lite på den!
Sen hade ju jag och Alice lite kul till denna låten.. fick ingen luft din bajs!!

jaoo vad ska man säga.. hahah!! Ni fattar nog inte, men jag vet två som gör iaf! :D♥

en lista som alla andra!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Jaoo, klart, en hel del :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?  Haha, kommer inte ens ihåg vad jag hade för några x) så antar att svaret får bli nej!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - No!
4. Dog någon som stod dig nära? - Neej, tack och lov för det!
5. Vilka länder besökte du? - Shit, jag har inte varit utomlands iår! That sucks! skulle inte tackat nej till Thailand.. hehe
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Hmm, svårt och säga men gissar på att 2010 kommer bli ett ännu bättre år än 2009! ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 29 november ofc <3 och massa mer under sommaren! Öland-semestern t.ex. :) 
8. Vad var din största framgång 2009? - Framgång? haha, ingen aning x)
9. Största misstaget? - Finns en del misstag man gjort under ett år såklart men då gäller de bara å rätta till de ;)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Japp, låg sjuk förra nyår, de sög hårt! Sen låg jag sjuk enda fram till kvällen på valborg, då blev de panodil och halstabbletter så funkade de bra under hela kvällen! 
11. Bästa köpet? - Oj, hehe shoppat en massa iår (a)
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder.. men sen försvann en del pengar under sommaren till allt vi hittade på! :D
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Jaa! Max! :)♥  Och alla underbara vänner får mig alltid på ett grymt humör!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Rap das armas, sommaren? Ja!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Mådde bättre  och var mkt gladare iår jämfört med 2008  iaf :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? -  haha, haft mer poolfester i sommras! ;) Men de tar vi igen nästa sommar!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? - vet itne.
18. Hur tillbringar du julen? -  Med familjen och släkten, först i söndrum sen i Furet i en jacuzzi haha, mys på hög nivå!
19. Blev du kär i år? - Jaa ♥
20. Favoritprogram på TV? - Hmm, AA (Andra Avenyn) I know you like it Hanna ;) Sen fastnar man för top Model, Idol och Project Runway! 
21. Bästa boken du läste i år? - Hahaha, sist jag läste en bok gick jag i sjuan.. och de e den enda "Riktiga" jag läst hehe.. (y)
22. Största musikaliska upptäckten? - Va? en hel del ny musik såklart, lyssnar på de mesta!  
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Fick en rosa Triwa klocka och en dator som jag önskade mig! :)
25. Något du önskade dig men inte fick? - No  
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Den var lite udda :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Jah, klart de finns! Bättre väder när vi var på Öland t.ex.  haha!  Men vi fixade de ändå och de blev en asnajs tripp!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? -  "När ajg tänker på dig ser jag dig i leggins, vita skor och en stor jacka" ;) hahahha, jao de beskriver min stil ganska bra om man bortser från jackan innomhus :) Leggins, converse och långa linnen med massa smycken till + svarta naglar - ett måste!
29. Vad fick dig att må bra? -  Alla grymt bra människor omkring mig! :)<3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Du jag suger på sånt.. inte min fråga! Och alla som säger Robert Pattison (?) Usch han e fuk och äcklig!
31. Vem saknade du? - Pappa <3
32. De bästa nya människorna du träffade? - Träffat massa nya, galna, underbara människor 2009! Ni vet vilka ni är! ♥

nu ska jag fixa iordning mig och åka iväg en sväng, måste fixa lite saker :) C ya!♥

Mot Annie!

Jag åker till Annie nu, ha en bra kväll!♥




Mea kärlekar sin Ipod!♥

Har shoppat! =D

Blev lite shopping inne på Monki idag, en gosig tjocktröja med röda ränder och ett svart fodral med cool rygg! :)
Jag Annie och Ida tog bussen in vid elva, kollade igenom massa, var en hel timme på Monki, haha de skulle du viljat va med på hanna, I know you like Monki! Och det var typ halva priset på allt också ;) Skit bra haha!
Gina ska vi inte tala om.. fy fan va massa folk som trängdes.. inte kul asså, kön gick runt i hela butiken, bakom provrummen :O helt sick! Nej, ingen shopping där inte, pallade inte med alla x)
Så vi gick runt de sista, jag köpte nya hörlurar till min ipod och sen satte vi oss å fika i 2 timmar, älskar det, bara sitta å snacka med en latte eller cola! :)
Missade bussen gjorde vi också! Så vi lekte tattare och satte oss i trappan på Åhlens!
Ännu mer shopping blir de när jag drar till Göteborg på Måndag! ;)

Dom två, fast röda ränder ist, små bilder men ni ser ;)♥

mot stan!

Med Annie och Ida! Mellandagsrean, mm nu ska de spenderas pengar!
Har på en mössa som mamma tycker e jääätte fin, visst jag gillar den men den e lite udda typ haha?
Hiss eller diss?
Får se om den hänger med till stan eller får stanna på bänken i hallen..


Den e faktiskt sötare i verkligheten men känner mig som "Hej jag vill tillbaka i tiden!" nah hahah vet inte vad jag snackar om men måste dra! Bussen går om en kvart och måste städa iordning på mitt rum.. jaja hinner jag!
Och Max, Jag saknar dig mycket mycket nu!! :)<3

ipod!

Vädret sög, inga skridskor, ska typ på någon släktgrej sen kanske?
Aja, nu sitter jag och försöker fixa med min ipod, får väl se hur detta kommer sluta, så teknisk som jag är (y)
hehe.. löser sig nog ska ni se!

Yeye, jag fick den! ;)

Min Julafton..

var jätte mysig och alla var på ett bra humör!
Tack gode gud för de haha, vi åkte först till Ann, Mats och Tim i Söndrum, där även farmor och Kaj var!
Vi åt lite gottis, fika och drack glögg, sen bytte vi lite julklappar och önskade varandra en god jul, tyvärr kom inte farfar "/ lite tråkigt, men får ta mig ut till dom och krama om honom nu någon dag i mellandagarna!
Vid fem åkte vi hem till Malin, Göran och Elliot i furet där mormor också var, och lite annat folk av släkten, mys mys!
Älskar att vara där på julen, så mysigt och sen kan jag och Alice sitta i deras 39 grader varma Jacuzzi utomhus och bubbla och snacka i två timmar som vi gjorde igår! (y)  Mys!
Vi åt massa julmat, busade med lilla kusinen, fick besök av tomten hahah, E var faktiskt inte rädd! ;)
Delade ut julklappar, körde olika julklappslekar och åt ris anamalta (?)
Jag fick så mycket fint i julklapp, ni skämmer bort mig! haha! Fick en jätte fint smycke av Max♥ Leggins, pyjamas, innetofflor av mormor, pengar, smycken och en ipod av mamma, spa grejer och lite annat av Malin, Göran och Elliot och smycken till mitt pandora armband och ascoola leggins av Anders! Kommer inte ihåg allt men tror ajg fick med det mesta! Tack så mycket!♥
En rikrigt mysig jul som avlutades runt halv tre! :)
Bilder från kvällen kommer om jag lyckas laga sladden, annars får jag sno Hannas ngn dag när hon kommer hem! Idag blir det antingen skridskor med massa från släkten, grilla och ha snöbollskrig, pizze hänger nog på! ;) Men först ska jag ladda min ipod och lägga in massa musik!
ha en bra dag mina vänner, vi hörs av lite senare!

åker nu, ha en bra julafton!

nu åker jag iväg till söndrum tror ajg? där är en del av släkten, hoppas vi missar kalle anka (y) hahaha sry alla kalle-anka lovers, men jag gillar verkligen inte de programmet! Okej, musse och de där dom målar ett spel rutigt e okej!
GOD JUL!



hahah failade bilder, men inte bara de jag failat på idag hehe, jaja jag gör bort mig lite varje dag, de e sånt man får leva med om man heter Linnea! ;) Opps, nu ska alice låna kläder med.. bra vi ska ju åka nu!? aja byebye!

Allt fel!

fy fan nu asså, mitt humör börjar tryta eller vad man kallat de!
Mina lösögonfransar kliar, går av, gör on och lossnar!
Någon jävla tjuv har snottat mitt cover all mix och min kajal :@ asså omg!
Hahaha, inte rätt dag att bli sur på men nu börjar mitt tålamod rinna ut!
Tror det är dags att ta av ögonfransarna och rota igenom sminkväskan, sen kommer dagens outfit!

God jul!

Vaknade av att mobilen lät ett antal gånger, massa God Jul sms :D alltid roligt! Och Mattias, jag vet, jag e biffen ;) hahaha. Så nu är jag på ett toppen humör, sitter och slår in dom sista klapparna, har julmusiken på hög volym och letar fram min klänning, även om jag inte pallar ha de egentligen, men blir svart, svart naglar, mycket smycken och topperat hår (y)
Nu kommer de lite morgon-gäster! C ya!♥

asså mormor lilla.. hahah

hahaha
Min mormor e ju bara för rolig ibland med sina kommentarer hahahah!
Jag hade köpt sånna billiga 15-kronorpresenter som vi ska ha en julklappslek med på julafton. Så tar mormor upp paketet, det är runt, ganska avlångt och de blinkar och lyser haha.
M: Vad e detta för ngt? ser fundersam ut.
J: En julklapp till den leken! :)
M: Det är väl ingen dildo?!
J: HAHAHAHA!! ( Ja, min mormor sa de, jag e lika förvånad som ni! men det var ändå grymt kul!)

jo klart de e, en rosa med taggar på som lyser och blinkar hahahah!!

Sen kommer hon in till mig när jag sitter och berättar för Alice.
M: Vad är det du har gjort i köket? :O
J: äh, julgodis :D Ser de inte gott ut? De är verkligen hur gott som helst, lovar!
M: Njaa. tycker mer de liknar mosad kycklinglever eller hundskit, kan inte riktigt bestämma mig för vad de e för något?
HAHAHA , viker mig igen, de var sjukt kul!

Sen blir hon jätte förvånad över att de finns röda bh:ar när Alice ska prova sin klänning!

Asså mormor lilla hahah, den julklappen kommer bli toppen ;) Julgodiset kommer inte smaka mosad kycklinglever och Alice kommer bli jätte fin i den klänningen på julafton ska du se ;)
Men go mormor! (y)


HAHAHAHA


Shulululu!

Vädret är tyvärr sämre och snön börjar smälta bort, buhu! That sucks!
Aja, vi var iaf i stan och handlade de sista, så nu e jag helt klar :)
Hemma nu, e vid datan men måste kila, ska städa.. x)
C ya!

Danföredopparedan?

ingen aning vad det heter eller hur de stavas, men whatever!
Precis uppe, ganska trött med tanke på att mina byxor e bak och fram och jag pallar inte ändra (y) hej stan i bak och fram vända byxor :D
Nej men shit, hahah, får nog fixa de här, fixa till mig lite sen måste jag in till stan då.. igen!
Hämta linsrecept, mamma hade inte satt in mina pengar så dom kunde jag inte hämta igår, sen ska jag typ skriva ut ngt kort till farmor och farfar, ska nog hitta ngt liten julklapp upptill!
Dags för duschen, fram med sminket och vända på mina bralls! :D
Ha en mysig dag, senare idag ska jag julstäda -.^ sen ska vi nog baka, klä granen och slå in klappar, men min jul börjar inte förräns halv tre så hinner en del imon också!♥

Miss u!♥

Nu har du varit iväg tillräckligt länge tycker jag Hanna!
Dags att komma hem snart, visa allt du shoppat och snacka en massa! ;)♥


snöstorm typ :O

Hemma från stan nu med Alice och Pizze, hittade julklapp till mamma, lite annat krimskrams haha och grejer till en lek vi ska göra på julafton ;)
Sen typ äter vi på vattenporten och sen ska vi gå ut, gissa om de snöar?! My good, som Maja säger hahah, men de tvar riktigt mycket snö!
Så nu har jag vart ute och fottat, vi brukar ju inte ha så här mycket snö två dagar innan julafton, men det gillar vi! Käkat lussebullar nu♥ och nu sitter jag och letar reda på dom sista julklapparna på nätet, blir nog en visit till stan imon igen om jag pallar, måste dock städa hela mitt rum, sen ska jag renovera mig själv med ansiktsmask, peeling, nagelfixning, klä gran, baka, slå in julklappar m.m. massa som ska göras!
Men det blir nog mys på jul, var otroligt längesedan man träffade alla samtidigt! :)

facelook.

så, ofixad i håret och sminket si sådär.. haha men de funkar.
Nu ska vi åka innåt till stan och shoppa lite, ska nog byta ett par skor med och hämta ut ett recipept ;)


Min 9B  tröja och leggins fick åka på!♥

Saw

hela kvällen igår lanade vi filmer, på riktigt!
Vi bäddade upp i sofforna, kuddar, sovsäckar, chips och cola! :)
Sedan kollade vi saw 2 och tre tror jag, sov  lite i den ena haha (a) sen exorsisten(?) och ngn julfilm och nu när jag, Annie och Jimmy drog skulle dom nog fortsätta nörda sig med saw 4! haha.
Uppe läänge okej, somnade då och då, sen vid halv åtta bestämmde sig Maja för att busa med Jimmy och Hannes, raklödder, ah de kan man ju ha kul med hahaha ;)
Nej nu ska jag laga pannkakor till mig, Alice och Pizze sen åker vi in till stan och handlar julklappar, sen köpa gran och julhandla tror jag mami ville ha hjälp med!
Got to go! Tack Hannes för igår/idag =)

Röda läppar?

Röda läppar det nya på fester osv kanske? eller kör man på foundationläppstift och lite mörkare över som jag brukar? hmm..?





gillar inte de där på mig asså, känner mig så vuxen haha x)

Nej nu tar jag bortt de där kladdet, sätter på mig något annat och sen rar jag till Hannes om en timme med Annie, Maja, Max och Jimmy tror jag det var? Vi ska vara där och umgås hela kvällen/natten, så alla ska sova där, eller ah "sova" skojj skojj! Imorrn blire stan direkt så uppdateringen kommer väl bli sådär, men julklappar ska handlas, sen på kvällen blire att få lite julstämmning, vi ska baka julgrejs teeeiiip ;) hahaha var tvungen.
Nej nu räcker de här va!
Kylen och laga mat, nästa!♥


scrapbook.

hur länge sedan var inte de egentligen? :O
Hahaha jag och Anni började väl lite smått redan för några år sedan i våran "Kompis klubben" lek ahahhah, ödlor, tiningar, elefanter, Anni you know what I mean! ;)
Vi går inte in sådär jätte mycket djupare på det, men sen blev det lite mer seriöst, finare scrapbook, kurs och sånt kul, men la ju ner de sen efter ett tag, så alla grejer står längst in i garderoben nu..
Kanske skulle ta och rota fram det, sätta ihop något fint till farmor och farfar eller mormor i julklapp?
Är alldeles för lat för att ta mig någon stans typ, eller åka pulka! Annars skulle man LÄTT gjort de, ja hej barnslig men de e kul ibland, mogna kan dom som vill vara vara ;)
Nej ni scrapbookingen får nog ta sig ut från dammet i garderoben och hitta fotton ska man också göra.. jaja löser sig, jag är uttråkad!
Eller kanske ska jag asa med mig syster in till stan.. hmm värt å tänka på!

nepp nepp, sis imon, scrapbook idag, så blire!


ngt från google, kanske inte skit vackert men whatever! you get it!

Min graciösa måltid!


nyttigt och bra.. hehe brända nuggets? Jaa, jag suger hårt när de kommer till matlagning, pommes, mycket ketchup och cola! Söndagslunch = skräpmat.
Nu ska jag kolla klart andra avenyn som jag missade sist!

Blondin!

Efter julafton blir det en ny tid hos frissan lovar jag!
Utväxten är alldeles för stor och behöver allt klippa det lite!
Så efter jul blir det helrenovering för mitt hår, kommer bli finfint!

Ingen utväxt, de gillar jag!

21 December

Tillbringas ?? haha jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt, hade iaf tänkt ta ett ryck på mitt rum, så blir mamma glad! :)
Ska nog även försöka sova lite, är sjukt trött innan det bär av hem till Hannes ikväll med ett gäng, kolla film och sova över där med lite folk, blir kul!
Nej, vila var det nu då, imorgon skulle jag behövt ta mig till stan också, ahh pallar itne mer julklappshandling egentligen men har bara köpt Max julklapp, som han fick ta med sig till Thailand, julklappar öppnar man på julafton Max ;) så mer julklappshanling får de bli!
Julafton på Torsdag ju, shit, december har gått ganska fort.. då går förmoderligen tiden snabbt nu fram tills slutet på Januari också hoppas vi på ;)♥

Kommer sakna dig!!♥

Nu har min älskling åkt till Thailand så var hos honom hela kvällen igår och sov där!
Åkte till Max vi fyra ngt sånt och där åt vi jätte god middag och träffade hans bror å så, najs najs, sen gick vi in till stan, träffade Mange och lite annat folk, men det var sjukt kallt kan jag ju säga!
Så vi drog hem till Max igen, kollade en film och chillade innan vi somnade, tack för en mysig kväll!♥
åh vad jag kommer sakna dig Max!
Fy asså, gillar inte att säga hejdå, särskilt inte om det är en hel månad det handlar om!
Men du får ha det grymt bra, är gaaanska avis på att du ska få komma till sol och värme ;)
Hade gärna bytt ut snön till varma vindar, klart vatten, massa roliga grejer, shopping och chill på stranden!

Kommer sakna dig enormt Max!♥
Och snodde en bild från din blogg ;)

Fail.

Hahaha jaa jag och Alice har failat oss.. dock inte förvånad!

Dagen började med Max och Alice, fixa å så innan v idrog till stan vid tre, Max skulle hem och jag och Alice leta julklapp till mamma. Men vi kommer dit in vid halv fyra, skit hungriga så går till Vattenporten och käkar macka tills klockan blir fyra.
Bussen gick hem halv fem så vf inte börja leta? Jo smart, särskilt när affärerna stänger fyra (y)!!
de sög hårt, så vi gick in på hemköp, köpte chokladbollar och tuggumi, satte oss lite tattigt i trappan och väntade på bussen ;)
Nu fixar jag mig inför kvällen, blir till att träffa Annie, Shill, Max, Hannes och Jimmy tror jag! Sedan kanske fest med min Max och hans bror :D 
Ha en mysig kväll!



Älskar min tröja enormt mycket, den e nääjzz!♥
Nu mat, sedan pysa iväg till vännerna!
Ha en sweet lördag!

(minen på andra bilden är till er, Max och Alice ;) hahah)

18 december 2009

Skolan bestod av julbord (gott gott!) och en del skratt som vanligt! :)
Efter skolan blev de stan med Felicia, Max, Maja, Annie och Jimmy och efter en stund på stan blev det vattenporten för vår del! Satt där ett tag med en kanel-varm-choklad? Inte super smaskens, tummen upp för E:H asså!
Mamma mötte sedan upp mig, så gick vi en runda och handla lite julklappar :) dom första för iår (y)
Nu ska jag käka sedan hem till Max i klassen med ett gäng, kommer bli sweeta bananas!
C ya♥

Nu kommer Max!

Ha en mysig kväll!♥
Min No-labb får vänta tills efter lovet och mamma fixar köttbullarna.. (y)


svar här då!

kommentarer, eftersom ni inte har bloggar så.. ;)
Max, FÖRLÅT! Klart du var också med, så allihopa, max var med på vår fika!! ;) hahaha!
Anna: Japp :D<3
hanna: Haha neej men hade lektion ju lilla bajs! (:
Äsch hanna du kanske bara e i kina en gång så bäst å shoppa på, finns det mycket fint?? =D

Och dagen då, sov hos min älsklings Max igår, jätte mys, men tyvärr inte lika mys när klockan ringer 06.50 och sen ska man ut i kylan! Brr! :S hahah, men de funkar de med!
hade en lektion på två timmar idag, chill! Sen mat med några goingar innan jag drog hem!
Nyss duschat och ska ta och fixa till mig lite, sen blire en läxa som måste in innan lovet, laga köttbullar till julbordet -.- hhaha och sen städa iordning på mitt rum!
Sedan kanske de blir att träffa Max ikväll igen :)<3
Måste kila, får ont i nacken!

vacker bild va? hahah Hanna tog den tror jag? När du kommer hem ska vi ut och fotta i snön! Vi har faktiskt en hel del Hanna ;)

Snöbollskrig!

Imorse var det ganska mycket snö när man gick upp, så japp tagga för snöbollskrig idag asså!
Okej, jag och Max har tydligen en lite tväling om jag fattat rätt? Mula först!
haha okej de kör vi på, och nej det räknas inte när du mulade en gräddbulle i mitt ansikte igår Max! hahah ;)
Så idag får vi väll se hur de blir, han och Max gjorde ju ett förök och bära ut mig i snön men hans lärare stoppade de hela mohah ägda blev ni lite allt, annars får jag nog erkänna att dom hade vunnit!
jaja, back to work nu, engelskan ska bli klar så jag och Hanna slipper den på lovet!
Ha en bra dag!
Pusss

Tagga för träning.

Imorgon blir det till att ta tag i de där igen, jag Annie och Maja ska till TK för att trötta ut oss lite :)
Stan efter skolan en stund, sen börjar passet vi ska på vid fem tror jag, nej hörrni, nu ska jag hänga med er lite oftare och få gjort de här, inte välja fikan på E.H istället även om de lockar i dom flesta fallen.. hehe (a)


Blondinskämt!

Omg, får ingen luft, snackar på msn med Alice, annie och max och alla får äran att ta del av min humor kring blondinskämt ikväll!

"Vad är det för likhet på en blondin och ett par vindrutetorkare?"
"Båda skriker när man sätter på dom torra."

"Vad händer när en blondin får Alzheimers sjukdom?"
"Hennes IQ går upp!"

"Vad är det för skillnad mellan en blondin och yttre rymden?"
"I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv!"

"Hur stjäl man en fönsterplats från en blondin som ska flyga till London?"
"Säg att bara mittenstolarna går till London."

"Vad är det för likhet mellan en blondin och en ölflaska?"
"Båda är tomma från halsen och upp!"

"Varför gillar inte blondiner att gå till tandläkaren?"
"Dom får inte stoppa något i munnen på en hel timme efter besöket."

Avslutar med den bästa:

"Hur ser man att en blondin har suttit vid datorn?"
"Det är tippex på skärmen."

"Varför använde blondinen tippex på datorskärmen?"
"Hon hittade inte suddigummit."


HAHAHAHA, jag dör!


Sommar 09 in my ♥


Mysig kväll i stan som började bra på harrys med hamburgare och kyckling!




Mot gbg!









hahahah , kolla allas miner, snygga vi e!


Axel och hanna, hahah udda ni kan va! xD


Mina tjejor, som var alldeles för längesen jag träffade!♥


en chill dag hos ida ist för i skolan med en del av klassen, de var mys!

Snyggingar! Tjejkväll och snack med er snart igen! ;)

Somsagt, ett fåtal bilder från 3 dagar av sommaren typ, sommarn är ju helt klart bästa årstiden!♥


Hanna got the power!

hahah dunno vf jag valde min rubrik sådär, men lite kanske beroende på en väldigt smart hanna idag!
Egentligen skulle detta stått på våran random blogg men kommer inte in!

okej, vi är på H&M när Hanna kommer in (innan har hon smsat Annie och frågat var vi var)
Sms:
H: Vart är ni?
A: hm.

Fattar man att vi var på H&M?
Inne på H&M:
H: Här är ni! Jag har stått där ute och frusit häcken av mig!
A: Va? haha, skrev ju att vi var här!
H: Nej! Du skrev bara hm i ditt sms (hmm?  trodde hanna)
HAHAHHAH
lilla Hanna.. kinderägget number one ;)

Men dagen var mys anyway, fika med Lukas, Jimmy, Hanna, Annie och Amanda i typ 2 timmar, med den äckligaste Roberts Mocca som jag någonsin druckit! Okej lite overdrive men den var inte god alls! Tummen ner!
Sedan snabbt kolla igenom stan innan vi drog hem och Hanna fick en BAMSE kram för hon åker iväg imorgonbitti!
Kommer sakna dig Hanna Montanna men ses på nyår, glöm inte å tagga hela flygresan hem om du inte har något att göra! :)
Ha en grym semester, nu ska jag fika, sen sätta mig med svenskan!

Saknar sommaren, snodde en bild från Julias blogg, okej några stycken på vårat härliga gäng sedan sommaren! (a)♥
Det är helt sjukt hur man saknar dom där sena kvällarna, moppe hit å dit och oplanerade strandfester (ibland lyckat, ibland totally fail..x) och alla andra dagar på stranden och after beach!

En julsaga..

Siter på svenska lektion med klassen och skriver ën julsaga på en sida.
Det är faktiskt svårt, en sida, det är väldigt lite för en berättelse men de funkar.
Naj back to work nu, fantasin är på topp och jag e typ klar, grymma vi e idag!♥


Om 2 timmar blir det stan och fika, ska bli skönt, och sovmorgon imon e inte heller helt fel!♥


19.55

Nu väntar något sött, lussebulle eller chokladpudding?
sen blire duschen och sova, jag är helt slut och ser ut som jag vart vaken hur länge som helst.. x)
Skönt med sovmorgon iaf!
Efter skolan ska jag tillbringa min dag i stan med Hanna, sen åker ju hon på semester den bajsunge, kommer sakna dig Gunnar/Danny/Borat hahahhah!
God natt folket!♥

En fullspäckad helg!

fredag kvällen bestod av mys framför Idol med max, käka chips, dipp, godis och kolla sunes jul med Alice och Pizze sen, även om de bara var jag och Alice som skrattade ;) hahah!
Sedan sov Max över här, mysmys! <3
Lördagen blev de snabbt upp vid tolv typ, laga pannkakor till oss 4, men såklart failar jag en aning.
M: sätt tallriken på den andra plattan och sätt den typ på ettan så håller dom sig varma.
L: smart! Sätter dom på plattan, vrider på till fyran ist, tänkte att lite varmare gör väll inget?
Sen när vi lagat klart allt så luktar de lite brännt? Sen är tallriken varm som fan hahah och sprucken på mitten!
Voila, all by my self, klantigt? en aning.. x)
Sen blev de iaf en rundtur med stormax som skulle köra oss in till stan , men vi skulle hämta upp steffi å så, så lite snack och sånt där innan de blev stan hela dagen med Max och fika med Alice och Pizze på E.H.

Lördagkvällen = fira max som fyllde 17!
Först var de hem till Max med honom och hans släkt, käka massa gott, asgod tårta och lite sånt innan vi skulle dra till en fest vid kattegatt!
Mötte lite folk på vägen, bazti, emelie fidde och några mer men dom skulle vidare, eller Bazti kom till oss sen :)
Blev att vi gick till ett ställe där dom hade klassfest typ, stämmningen var på topp, alla glada, lyckat!
Kvällen var väldigt rolig och lyckad innan det spårade ur helt sista timman och slutade inte så där jätte bra "/
Jag och Max skulle dragit på efterfest men hittade igen så åkte och köpte nattamat på Donken och sen hem och kolla film, fast somnade direkt haha!
Dagen idag bestod av chill chill chill, med chip, godis, film och världens underbaraste kille! :)♥


Tack Max för en lyckad och mysig helg, och grattis igen!♥


Julklappar!

Stan idag i typ 4 timmar efter skolan med Hanna, Annie, Maja och Felicia, en väldigt lång fika på Espresso house där vi satt en stund och bara snacka, alltid lika mysigt och blir alltid en del skratt kan jag lova!
Sedan skulle vi hitta juklappar, kappa, skor och  massa sånt!
Fick med mig lite julklappar hem, och ett par converse, men den gammla modellen var slut så blev den nya, får se om jag ska behålla dom eller inte.
Nu ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut innan Max kommer hit vid åtta och vi ska ha en chill kväll och tagga för imorgon då han blir 17 som ska firas ordentligt!<3
Nej, dags å sätta fart, även sjukt hungrig nu, mat-time!

Låt bli!!

jag totalt fullkommligt hatar när folk rotar bland mina grejer, eller när någon annan städar på mitt rum, eller städar min garderob!
Asså låt bli mina grejer, jag hittar ju ingenting längre (mamma!!) ahhh, fy vad jag är sur!
Hittar inte min tröja, som jag är säker jag la i min översta låda igår, och inte min väska heller!
Bara för att mamma skulle envisas och städa min "stökiga" garderob.. -.-
Dampdampdamp!

Mammas pojkar och skjorta!

Asså bobby, du valde fel!
Ahhh, väntade bara på att han skulle säga han ångrade sig och väljer jane istället, men nejnej gör ett misstag ist då da ;) you go boy!
hans mamma var ju däremot lite överglad av lycka "yeeahhyy wowow wooohooo" hahahhah!
Nu ska jag ta och stryka min skjorta.. ja ni hörde rätt -.-
Hahaha, den kommer nog bli mer skrynklig efter än vad den är nu men de e skit samma nu då, jag ska faktiskt vara enormt duktig, för ska ha den imorgon, skjorta, lackleggings, mycket smycken och ett par pumps eller sis converse, kommer bli fett! hahah var bara tvungen ;)
Nej, hörrni, tjena strykjärn..!
Förresten har ni hört den historien?!
okej kan  dra den sanbbt!


En norrman stod och strök då
telefonen ringde. Utan att tänka
sig förde han strykjärnet till örat
och svarade och brände sig svårt. 
Han var nu tvungen att söka upp
läkare. Väl på sjukhuset blev han
tillfrågad av läkaren varför han
bränt sig på båda kinderna, varpå
han svarade: Jag var ju tvungen att
ringa sjukhuset.



hahaha okej, den var roligare när jag var liten..


Våran Random blogg är här!

Den toppar alla bloggar hahah!
NV1C i farten, våra kommentarer, dumma, roliga eller allmänt "inte kul men blir kul" jaja, you get it!
(mesta kommentarer, maja = random, hanna= tröga? hahahhah)
Okej, ni som har oturen och inte går i vår klass kommer inte fatta allt men de är inte meningen då da! ;D
max, go for it, tror din blogg kommer bli toppen! ;)

www.randomcitat.blogg.se
mina länkar e cp, df texten e vit, pallar nt byta och greja, klicka bara! ;)


Dagen i skrift?

Så kanske man kan säga?
Japp japp, blir bra, max sov ju här igår så vaknade med hnm <3
Frukost, fixade iordning och drog till skolan!
Trött och sen som vanligt typ, har blivit en vardag de där med å komma sent, får bli ändrning på det!
Illa illa mea!
jaja, en dag avklarad med typ hela dagen samhällskunskap, och nior på besök!
Och lite kul vare när vi satt å åt, så kommer max, sen när han gick började dom fråga om jag var Linnea, och om det var vi som hade haft den gruppen på facebook! hahahhah!! shit shit, de var faktiskt kul även om jag blev lite förvånad och såklart hade dom gått med ;) hahah!
Vad hände mer för kul då?
Hmm, händer en hel del kul varje dag, men sen har man glömmt de när man kommer hem haha, aja de får funka!
Nu äre lussebullar, te och shopping på datan som gäller för min del!
ha en bra dag, imorgon blir det heldag på stan med tjejerna, sedan girlsen igen på kvällen eller min Max! :)<3
Ska sova ordentligt inatt så jag vaknar på ett toppen humör!♥

En väldigt random bild, men hittade den på datan nyligen och från dessa tre veckor finns så många minnen!
Hanna vi bjuder på att vi inte e fixade till tusen för de e vi inte på en enda oxford-bild! xD Illa! ;)
Och din ide om nästa sommar, kanske skulle de bli succe, värt att tänka på! Jag tror iaf det skulle äga ganska stort om man säger så!!

9/12 - 09

Allt bra?
själv är allt toppen, förutom att jag inte klarade sista frågan på provet men skit samma, den var faktiskt heeelt cp!
jaja, sen var skolan typ som vanligt förutom att tyskan bestod av bloggtittande och jag och amanda blev ganska sugna på å klicka hem lite smycken vi hittade på nätet =)
Efter skolan blev det stan med manda en snabbis, kolla inne på kicks efter parfymer och sedan typ följa Anton och Emilio som skulle ner till gc x)
Efter å typ ha dränkt min halsduk i parfym och så, sa jag byebye till manda och hem till max! :)
Nu är vi här hemma ist, och kollar scrubs, sedan någon film kanske innan vi måste sova.
Och imorgon, sovmorgon? no way! Upp kvart över sex -.- de suger!
Nej, nu ska jag gå väck från mitt bloggade!
Ni får klara er utan bild!
C ya!♥

elektronformel..

Tjena tjena, asså shit vad har hänt? JAG uppdaterar inte.. de e illa asså! har ju en del att ta igen nu då ;)
Igår stannade jag i skolan i typ 2 timmar efter jag slutat och pluggade kemi :O japp, 2 timmar! de e sjukt mkt tkr jag iaf och får jag inte MVG på det här provet kan ni säga byebye till mig för då dör jag av surhet på mig själv!
Nej, detta ska fan gå bra, MVG tack annars hamnar de i sopen!
Efter skolan blev det iaf en liten sväng till Båstad med mamma, skulle kolla lite julgrejs och in på märkesmagasinet som finns där, borde finnas i Hstd!!
jaja, inte mycket mer som hände där så jag åkte hem till Max och spenderade min kväll där med lite flumm och så, alltid lika mys :)<3

Idag då, gissa vad vi gjort, "the nördgang" bestående av mig, Annie, Hanna, Maja, Jimmy och Max gick till bibblan igen och repeterade allt! Lovisa och Hanna J följde också med, så de var naajs!
Seriöst, asså vi har inte tråkigt när vi pluggar ibland asså, jag fick ingen luft, inte Maja heller skulle jag gissa på när hanna gav sig på en uppgift om elektronformel, inget illa menat Hanna, de var sjukt kul, men du e ju grym på de nu! ;) Även en hel del annat flumm under vår eftermiddag med leggins och danser men det lämnar vi utanför bloggen! xD

somsagt pluggat ett x antal timmar till detta prov, men tror de kommer gå bra!
Efter bibblan blev det stan en snabbis innan jag tog bussen hem och nu ska jag fika lussebullar!
C ya!







Dresscode and facelook, tröjan/blusen eller vad man nu ska kalla de e från MQ, sen mina grå/svarta jeans till!



Julklappar!

snart kommer den tiden, alla julklappar ska köpas, snöbollskrig hit å dit (vilket jag iofs gillar!) julmusik, baka lussekatter, pepparkakor och springa in i allt folk som trängs i stan.
jag har bestämt att inte handla så där väldans mycket julklappar iår, endast några stycken, men vad ska man hitta på?!
Shit shit, de e verkligen skit svårt och handla till andra haha!
Men de kommer lösa sig, drar in med my friends så ger vi varandra lite tips tycker jag låter bra! ;)
Har iaf sammanställt min önskalista som jag ska ge till mamma tror jag..
Men har då lite beslutsångest!

En ipod ska jag iaf önska mig om jag ska överleva bussen fram och tillbaka till skolan varje dag! haha.
Sen e de då converse, hmm, nya eller gammla modellen?
kanske ska jag byta mina skor jag köpte nyss mot ett par converse istället?
jag vet inte haha, ska iaf önska mig detta, kanske lite nytt smink också, känner jag behöver lite nytt sen får man se vad tomten kommer med! ;)
Julafton.. tror de kommer bli mysigt!♥

vad ska ni önska er?
Julklappstips, någon?
Nya eller gammla modellen av converse?

Igår!

Hemma från bibblan nu, där det blev plugg i typ 3 timmar, mol, koncentration och molmassa och massa annat, min hjärna är iaf helt slut nu!
Men igår hade vi det däremot väldigt naajs!
jag och Hanna bestämmde då lite sådär lagom hastigt oss för att vi, dessie och Küttner skulle med Max och Bazti, och lite andra till en fest i getinge!
Först skulle vi hitta massa bussar hit och dit, men sen körde hannas mami oss, och ungefär en timme senare hade vi hittat dit! hahahah, men det var väldigt kul, även om vi nästa lyckades övertala dom om att släppa av oss i skogen? xD
Men väl framma var det massa nytt folk typ, och en kille jag inte träffat sen jag var åtta kanske! haha, det var lite kul å träffa på varandra så även om jag inte kände igen honom x)
träffade även en tjej som gick med oss i sexan, alltid kul!
var där ett tag iaf, hade det sweet sweet, sen drog jag och Max hem hit vid ett kanske.
Imorse blev de då stressigt lite granna, bussen in till stan tidigt!
Donken med ett gäng blev frukost/lunch, sen plugg på bibblan med Maja, Annie, Hanna, Jimmy och Max!
Asså ni ska ju ha guldmedaljer, fattar typ allt nu! (y)
men det blir nog en dag till att spendera framför dom böckerna innan jag är redo för mitt prov ;)
Nu ska jag och mamma baka lussebullar och sätta på julmusik.. okeej de får gå idag med den musiken, eller kanska byter till min spellista.. ;)
Aja, ha en mysig andra advent, min har varit väldigt bra!♥

en väääldigt sliten och ofixad mea, som ska ta och renovera mig lite efter julbaket med ansiktsmask, peeling, duscha m.m. behövs verkligen! (:

bibblan!

tar bussen om en halvtimme till bibblan och tillbringar in eftermiddag där med ett gäng kompisar och pluggar min kemi -.-
Aja, ha en roligare söndag än mig!
C ya! ♥

julmusik vs. Madonna!

Mamma spelar julmusik i köket, jag spelar madonnas "Lika a prayer" på mitt rum, hahah kopplade in högtalarna nyss när julmusiken hördes för mycket, väck med julmusiken nu va!
Min musik vann iaf och nu fixar jag mig inför kvällen!
ha en bra lördag!

kemiplugg!

Max åkte precis hem efter en väääldigt chill dag, men det var skönt och nu e man utvilad för kvällen, och tyvärr även lite plugg....
Sitter med godisskålen och musik och antar att det bara är bäst att börja sätta fart om jag ska hinna iväg ikväll vill säga!
c ya!♥

hej mattias!

har haft en mysig kväll hos Annie :)
Och mattias jag vet att du läser, så hejhej, glömde hälsa sist ju!
Illa!!


shopping!

Blev stan med Annie, Hanna, Felicia, Amanda och Lovisa efter skolan som slutade vid tolv för Anna var sjuk ;)
Så hej Blue thai!
Mumma där aj, och en hel del flumm och snack om julfest på avslutningen, Annie du vet vad vi ska vara säger bara chaachaa stallet ;)
hahahahha, naah internskämt där men vi får se hur de blir med våran fina utklädnad!
Efter maten blev det då shopping, men shoppade jag de jag behövde, no!
Spenderade en del, eller rättare sagt alldeles för mkt.. asså blä men fick med mig bla. en sjuukt fin tröja hem som ska invigas ikväll då jag drar till Annie för en mysig filmkväll med ett ganska stort gäng!
Helvete, glömde köpa godis i stan.. -.- aja skit samma löser sig ;)

dagens!

Hahahah, ibland har man kul asså!
Hanna stod för en hel del skratt om man säger så.. xD
På väg till bussen, jag Annie Hanna Lukas och Olof, så börjar vi prata om stå upp komiker!
Någon säger ngt bah,
Ngn: aa Hanna du borde ju bli stå upp komiker asså :O
H: Neej alla skulle tro jag sitter ner för jag e så kort, så de funkar inte!
asså hahahahha även en del snack om å ramla av scenen och då e man inte stå upp komiker!
Säger bara OMG!
Flumm as usual!♥



Happy face!


2012

Har pluggat kemi som en galning i skolan typ och fått ett hum om hur alla formler ska balanseras och skrivas.... sen hem hit och jobba matte med pizze! Bra jobbat där ja ;)
Snart blir det bio, ha en bra kväll!♥

Projekt!

God morgon allihopa!
Börjar bra, försover mig typ 20 minuter, som alltid! hehe (a)
Och här i skolan ska vi egentligen ha projekt, men nejnej, för vi e redan klara så får göra engelska ist! -.-
Fy fan...aja snart klar så ska jag in till tjejorna och läsa igenom kemin med dom tror jag så vi lyckas bra på det provet också!
Back to work!
Eftermiddagen tillbringar jag med Pizze, Alice och Pizzes matteböcker innan det väntas en mysig bio med mammsen!♥

Ett minne.


HIttade bilden bland mina gammla bilder.
på pappas 44 års dag satte vi ut machaller i trädgården och tände dom.
Ganska mycket folk och det var väldigt fint!♥

shopaholic - hej igen!

hahah, naah okeej inte precis, men jag och hanna var ju väääldigt duktiga på å shoppa ett tag, lite för bra.. haha (y)
Så nu har vi varit grymma, inte shoppat särskilt mkt, men på fredag blire reunion!
Hahaha, en hel dag på stan efter skolan, shoppa lite grejer som bara MÅSTE inhandlas asså, kanske någon julklapp eller två och lite nytt smink är vad som behövs och lite annat smått å gott, fan har inte råd med detta just nu men de funkar!
Så jag och hanna kan kanske hälsa vår shopaholic välkommen tillbaka under Fredag eftermiddagen! :D


hahah jag och Hanna i gbg första eller andra gången.. vi hade de kul!
Reunion på även de snart mabye baby!

grymma å gymma!

Efter en failad, flummig redovisning och en seeg tyskalektion, så tog typ jag och hanna oss till gymmet för typ första gången på.. länge.. haha!
Och så jävla awesome och grymma vi var eller!
Typ aldrig känmpat på och tränat så hårt! Grymt! Right hanna ;) ?
Hemma nu, och hade skrivit ett mkt mkt längre inlägg, fint i detalj och blablabla men trycker på sudda knappen och allt försvinner?!
Så nu får ni bara läsa lite, c ya!

Snön kommer snart, och då väntas ett ordentligt snöbollskrig vill jag lova!♥
Kärlek till snöbollskrig, men mindre kärlek till allt trassligt hår och rinnande "emo" smink efteråt ;)


RSS 2.0