Äntligen Tränat!

Japp, jag tog tag i mig själv idag och drog mig ner till gymmet efter skolan. Hade bara tänkt gå en power walk eller nått sånt för var inte alls taggad på att träna men kände att jag behövde det för att inte tappa träningen, men sen gick de så lätt så jag tog och sprang en runda istället. Najsigt huh? :D älskar sånna träningsdagar! haha.

Just nu är jag hemma igen, och chillar, ska stretcha ut mina knän ordentligt så jag slipper ha så jävla ont i dom och gå som en handikappad 90 årig gubbe, sen ska jag träffa Max ikväll! :) Imorgon har jag planerat in en pluggdag. Har en lååång sovmorgon, 3 timmar skola och sen ska jag hem hit och plugga järnet gällande matte och fysik. Aomeen! En snabbis inom stan eller ett träningspass framåt kvällen kanske man skulle ta och hinna med..? =D


Pussen & kramen på er!!

Göteborg & Universeum!

Tjo!

Läget? Jag är trött som en liten gris efter en heldag i Göteborg med ett skönt gäng, men vi hade en riktigt bra dag i alla fall! Tåget upp gick vid sju, så sådär jätte mycket sömn blev de la inte inatt.. hehe. Väl frame var det väl inte enklast i världen att hitta till rätt spårvagn och vidare till universeum men efter mycket om och men, frågande och byta av spårvagn så kom vi fram till universeum 08:59. Ja, vi är bäst ibland! Där blev det möte och sen så var vi fria att göra vad vi ville hela dagen! Åh, det blev shopping, god lunch, ännu mer shopping! Jag hittade en fin tröja på Zara och en ball ring från någon random affär, så jag är nööööjd! :D
Tillslut blev vi jäkligt trötta i benen, så vi kilade till EH, satte oss där ett tag och sen tog vi tåget hem till vår lilla stad igen! Tack för en mysig dag hörrni! :D

Hemma nu dåra, hade faktiskt tänkt försöka sova, och hitta min lins nr.2, den är fan spårlöst försvunnen :O kanske har två i samma öga igen.. fan. Fast då borde jag inte se ngt alls typ haha. Ahya, imorgon börjar vi som vanligt i skolan, då ska vi få se ett bildspel och en massa filmklipp från LUS, bland annat mitt snack om ketchup antar jag.. och mandas glädjeskrik. haha, bilderna hoppas jag att jag lyckades undvika! Vi får väl se ;)

Tjingen på er!

Var ju bara tvungen att lägga in en seig bild på en aningen förvånad apa såhär efter en dag bland djuren ;) haha.

VÄLA!

Tjenare på er!
hur är läget? Med mig är det prima, eller ah, nästan! Har lyckats få en släng ögoninflammation och en halvrostig hals under natten och är då väldigt trött, men annars så! Skolan gick galant och jäkligt fort! Igår var vi på VÄLA hela dagen, jag, mamma, Anders och Lisa. Vi shoppade lite skor, tröjor och en random krydda (haha), käkade god grekisk mat och sedan begav vi oss hemåt igen och jag hoppade av hos älskling :) Där blev det mys hela kvällen med max familj och serier! Myspys! 

Imorse var la sådääär mysigt att gå upp, och se vart jag gick på morgonen var ju typ omöjligt. Mina ögon hade fan klistrat ihop sig!! Ah, damp äckligt! Men fick fixat de någolunda så har gått runt som en mini-ögad person utan smink och liner idag dåra.. sexigt värre! haha.. ah, nu är det bättre i alla fall, så de e najs! (y)

Ikväll kommer nog min Max hit, vi har 1,5 år tillsammans idag! Åh, vad jag älskar dig, världens finaste pojkvän ♥ Sen ska jag till Götet med några i skolan imorgon inför mitt projektarbete nu i trean, kvart i sju imorgon bitti ska jag stå placerad på Halmstad station.. pigg & glad kexchoklad! Men vi ska ju faktiskt få shoppa hela dagen i gbg så jag överlever att klockan ringer en timme tidigare än vanligt! :D

 

Fest hos Julia!

Till att börja med, God morgon!

Eller ah, klockan är fyra och jag säger god morgon, inte riktigt okej men jag gick upp för en timme sen.. hehe. Hade tänkt mig en nykter och inte särskilt lång partykväll igår då jag var heeelt död när jag kom hem efter LUS men när man käkat en fet middag, dratt på partyoutfitten och dragit bort till tjejerna och hörde festmusiken blev jag taggad ändå, så vi körde på istället! Så sjuuukt längesen jag festade verkligen så det var på tiden! Och helt galet längesen Max och jag var på samma fest då lilla jag bara e 17 så det var riktigt kul att min älskling var där igår! :D Festen blev riktigt lyckad och vi var nog inte hemma förrens vid halv fyra, då tryckte vi i oss massa marabou och snackade med syrran och Anton lite, trevligt!

Sen sov vi till halv tre dåra...har precis kollat lite film, käkat frulle och nu drog min Max hem. Ikväll kommer Julia och Annie hit för tjejkväll med nudlar & kycklingfilé, en massa snack och kanske någon film? Mamma och Anders är på hamn-fest så vad passar bättre än att ha lite gott sällskap en kväll som denna! Nej nu ska jag röjja upp här hemma, både i köket och mitt rum sen äre nog dags för en dusch innan vi taggar tjejkväll!










Lite random, sköna bilder som Cissi tagit igår! Tack för kvällen Julia! =D

LUS!

HEMMA!

Okej, så hemskt som alla sa att det var, var det faktiskt inte. Vi har haft rätt så kul faktiskt och det blev en hel del skratt, sådant är alltid najsigt! Så tack för detta dygnet klassen!

Dagen började med att vi samlades på skolan och åkte i samlad trupp ut till ringenäs skjutfält med all packning, gummistövlar och sådant shit. Väl framme mötte militären upp oss, vi blev tilldelade en karta och en plastpåse med massa skumt material (kompass, rep, kniv, tändstål, bok?, lampa typ xd) sen bar de iväg för vandring. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, haha vår runda var lite dåligt planerad men vi traskade på där och gick väl runt en mil.. i gummistövlar! haha.

Efter typ 3,5 timmar var vi klara med vandringen och återgick till vårt "läger" där vi (aka Max & några fler killar) skulle sätta upp vårt militärtält. Asså där luktade typ bajs blandat med gödsel och var så jäääkla varmt, men det blev bättre på natten, tur det! haha! När vi fått upp tälten vare käk, sen var vi lediga i typ 2 timmar innan det var dags för tävlig. Tävligen gick ut på att springa så fort som möjligt för att haffa tag i olika saker. Asså militären hade lagt ut typ choklad, mentos, korv, ketchup, juice, korvbröd och sånt på olika stationer så skulle man ta det så snabbt som möjligt. Självklart fick vår klass de 75 maraboukakorna, en påse äppel och 80 mentos rullar, hahah så naaajs, ni skulle sett Mandas glädjeskrik och glädjeskutt då vi vann chokladen, haha dagens bästa! (finns tom på film!! ;) haha)

Kvällen spenderade vi vid tälten och brasorna, chillade, snackade och skrattade en hel del åt en jäkla massa sjuka skämt , samtalsämnen och internskämt! De var kul! :D Sova fick vi göra litegrann i alla fall, så jag är inte heeelt död även om jag inte klagar på att ligga i soffan och chilla just nu. Imorse fick vi dra hem efter frukosten vid nio så jag har hunnit ligga här under mitt täcke ett tag!

Ska kanske försöka ta mig upp.. hehe, in i duschen och göra något kul! Kanske ska in till stan och fixa ett par jeans. Ikväll blir det förmodligen party i alla fall, vill dock träffa min älskling också!♥ 
Lite random bild på en tröja (dränkt i ketchup och senap) som vi eldade upp imorse!

Tagga Lus dåra!

Tjiiingeliing.
Idag äre onsdag och jag började skolan 08:10 som vanligt, och jag överlevde den också. Mycket trevligt faktiskt! Efter skolan drog jag ner till gymmet två timmar och körde ett ordentligt konditionspass, härligt! Efter det, och en jäkligt lång dusch drog jag mig bort mot bibblan för matte-plugg. Japp, mea måste komma ikapp redan.. graaajt! haha. Ah, fick gjort en de i alla fall! Duktig chey. På vägen hem hoppade jag av i Tylösand och kilade hem till farmor och farfar och käkade pannkakor! :)

Hemma och packar nu, inför morgondagen dåra. Har med mig en jävla massa varma kläder kan jag meddela, men ni som känner mig vet att jag alltid fryser så jag har hellre med mig en tröja för mycket (för eran skull, klassen! haha) så jag inte blir alldeles för kinkig. hehe..

Back to tv, te och packning nu sen ska jag sova så jag är laddad för morgondagen!

Pussen på er schnyggingar!

Jag är igång igen!


Efter en lång sommar med en massa chill var det väl sådär lagom lätt att dra tillbaks till skolan & träningen, men nu tycker jag det känns helt ok faktiskt, börjar komma in i lite rutiner igen i alla fall, gödde!

Igår vare söndag och jag hade en tjejeftermiddag med mina tjejer och "the hangover" hemma hos Annie. Mycket mysigt! Kvällen tillbringades med älskling. Vi drog till MAXI och handlade en massa tacos sen drog vi hem hit och drog igång med käk, svingott! Tacos, så underbar mat! Sedan blev det slappe-kväll. Lisa och Maja kom också hit en sväng och så blev det tv-mys framför Wallander!

Imorse ringde klockan 06:00 igen, har typ inte sovit inatt känns de som så det var inte speciellt svårt att gå upp, kändes liksom som om jag aldrig somnat, haha. Skolan gick snabbt över, jag och Annie löste både fysiken och matten och sen drog vi in till stan. Där blev det två timmar nere på gymmet, en massa konditionsträning samt mage/rygg. Nu är jag d ö d och sitter i soffan, nyss hemkommen och röjjt undan på mitt bombnedslag till rum. Kanske ska in till min Max ikväll, vi får väl se, annars träffar jag honom imorgon! :)

Juuuste, på torsdag och fredag ska jag vara på LUS, ledarskap någonting sånt.. vi ska bo i skogen, på ett militärfält. Regn, lera, gå i fyra timmar, sova i tält. Det blir en upplevelse! Nää, nu överdriver jag, så hemskt ska det inte bli, kanske blir skit kul och mysigt att umgås hela klassen. Jag ska inte vara negativ! Det blir nog kul! Hoppas solen kan stråla liiiiite i alla fall! :D haha.

Kräftskiva @ Annie´s!

God morgon! Helgen har gått jäkligt snabbt och jag hade ju inte klagat på att få ha några dagar mer ledigt.. hallå liksom vi är vana vid sommarlov, två dagar går inte att ersätta ett sommarlov med! haha. I alla fall, i fredags drog vi ju på bio, jag saknar dig hette den och den var la sådär. Efter bion kilade jag Annie Hanna Mimmi och Julia till Robert´s för en kvällsfika och tjejsnack sen däckade jag väll här hemma runt ett tiden. Älskling kom hem hit också, vid halv fyra typ, haha, alltid mysigt! :)

I lördags var jag med Max, Alice och Anton. Vi spelade spel hela eftermiddagen, absolut överrens, riktigt kul! haha, man ska liksom tänka likadant går det ut på, och vi slog vad om att de lag som förlorar ska laga en middag till det vinnande laget och nu ser jag och Max fram emot en god middag här hemma någon dag lagad av sis och Anton! ;) Nästa omgång förlorade dock jag och syrran så vi ska stå för efterrätten, jaja! haha, det var kul! Sen var det kräftskiva hemma hos Annie på kvällen som gällde. Fy vad gott det var med dom där stora skaldjuren! Hade helt glömt hur gott det var! Satt och pillade med middagen ett bra tag, drack vin och spelade ännu mera spel! Sedan kom killarna vid elva tiden så hade vi lite chillfest! En riktigt najs kväll! Tack för det gumman! Och bilder kommer om jag lyckas sno dom av Hanna! :)

idag äre söndag och jag har precis vaknat här hemma. Ska upp och käka frulle sen får jag se vad som händer idag, kanske kilar bort till Julia och Annie ett tag i eftermiddag sen vare visst lite snack om paintball här hemma.. hmm? We will see, breakfast nu i alla fall!


Skolan, blue thai och bio!

Tjeenare.
Dagen i skolan kan beskrivas såhär. Matte, matte och ännu mera matte. Men jag fattar vad vi gjort under den där perioden jag inte visste fanns i våras och jag är överlycklig. Glad chey! Efter skolan drog vi in till Blue thai och mötte upp ett gäng som käkat där, slutade med att vi satt där ett tag och bara snackade, gillar´t! Planerade upp våran kväll, som kommer bestå av bio mys och sen tog vi en runda på stan i regnet! :)

Hemma nu och ska bara haffa tag i en frukt sen ska jag med mami och handla inför kräftskivan imorgon! Mums fillibabbakrabbilibabba! Haha. Sen ska jag hem och fixa till mig innan jag möter tjejrna och kollar "jag saknar dig" på bio. Efter bion äre Max som gäller! Me like a lot! ♥

Vart har jag hållit hus?

Dessa dagarna har spenderats med Äääälskliiiing! Var och nanade hos Max måndag och tisdag och mös med honom, saknade honom som tusan borta i Töreboda och göta kanal! Vi drog bland annat till skate parken vid badhuset och kollade in den och träffade Max polare, alltid trevligt, sedan har vi glott lite film & bakat sockerkaka! haha :) Mosade hallon i också, inte helt fel faktiskt!

I onsdags var det dagen innan allt skulle dra igång i skolan, så jag mötte upp mina tjejer i stada för en awesome lunch. Vi drog till Robert´s, lovet that! Och åt god lunch innan vi kilade runt på stan och mötte upp Mandisen! :) Efter att tjejerna dragit sig hemåt, träning och körskola så mötte jag min goa farmor för en mys fika på regnbågen. Myspys! Var så längesen man såg dig! Kvällen tillbringade jag tillsammans med Mimmi, Julia, Hanna och Annie. Vi drog inom Ica på vägen till Annie, fixade ingredienser för en chokladfoundue och sen kilade vi hem till Annie och snackade en massa tjejesnack fram tills det blev dags för bädden!

Som sagt, inte det enklaste att ta sig upp ur sängen 06:00 imorse, men det funkade det också. Dagen gick fort och imon är det fridayyy, lovely! Har precis kommit hem från träningen och nu ska jag kolla lite tv hade jag tänkt. Fixa middag blir nog upp till mig också då mami är på möte. Fan va duktigt av mig, applåder!

Tjohej!

Mina mål, min vardag!

Jag har bestämt mig för att sätta upp ett par mål för mig själv den kommande terminen. Vi började skolan idag igen efter ett tio veckors långt sommarlov bestående av resor, slappedagar, after beach stranden och lite partajj så min hjärna var väl ungefär så långt ifrån skolan och dess ämnen som möjligt.. sådär lagom kul hehe. Dagen började najs i alla fall, och vi snackade i princip bara om projektarbetet vi ska göra nu i trean. Jag och några tjejer ska upp på universeum och vara guide, vi har letat lite boende och har planer på att bo i götet dessa två veckor och festa galet på helgerna då vi alla är 18. December i götet innebär också advent, julmarknad och annat mys, tror göteborg är urmysigt framåt julen, jul på liseberg också ju. Hahah nu ska vi inte snacka julafton i mitten av Augusti, men jag tror vi kunde få det fett kul och hitta på en heeel del såfort vi är klara med guidningen! ;)

Anyway, skolan drog som sagt igång, och jag är mer motiverad än vad jag vart på väldigt länge. Självklart blev jag lite halvt panikslagen när mats säger..
.."Ja, vi har ju redan avklarat halva matte D så vi börjar med trigonometri (?) imorgonbitti!"
Vänta nu här va.. halva kursen avklarad?! Jag minns inte ens att vi börjat med den typ. Kommmer ihåg att jag satt och skrev massa siffror i några fyrkantiga boxar och räknade lite på det, men sen? Eh, ah jag lär få repetera på egen hand här i helgen.. hehe kuuuuul! Taggad på ett nytt år kan jag nog ändå säga att jag är. Jag är sista års elev, vi har studenten framför oss och jag vill gå ut trean och känna mig nöjd, så nu jävlar kör vi! Jag har till och med skaffat mig ett pennskrin och en ny kalender, go mea! (y)

Mål är i alla fall viktigt om man vill lyckas, tycker jag. Även om jag inte är särskilt hård mot mig själv om jag inte skulle lyckas hehe, då "förenklar" man målet lite granna så att man ändå lyckas på sätt och vis haha :D Dock är jag hyffsat envis och ger jag mig helhjärtat in på något, japp, då fixar jag det. Man kan göra precis vad man om man vill det tillräckligt mycket kan jag tala om för er folks, tro det eller ej! ;)

Okej, under dessa sista månader på detta året ska jag..

♥ Lägga upp schema för mina träningsdagar, ungefär 3-4 gånger i veckan. Jag ska fan komma igång igen, få komma i form, spinning, core, löpning, åh jag mår så mycket bättre när jag tränar! Fredagar ska jag försöka klämma in ett morgonpass! :)

♥ Plugga & sköta skolan bättre än förra året. Jag ska hålla mig motiverad genom att göra sådant jag tycker är kul när jag är ledig, och börja på mina uppgifter dagen innan dom ska in..typ!

♥ Självklart ska man också lägga in massa tid för vänner, familj och pojkvän, viktigt! :D

♥ Hitta ett jobb. Jag är 18, mer behöver jag inte säga.

♥ Ha det riktigt jävla roligt detta sista året vi har kvar!! Nu kör vi!

Göta Kanal.

Har spenderat två dagar uppe i Töreboda med familjen + Anders familj & släkt! Efter barnkalaset och en myskväll hos Mimmi i fredags var det dags att kila hemåt, för vi skulle upp på lördagmorgon och ta oss mot Göta kanal. Halv elva gick färden, det blev ett stopp på en grillplats där vi mötte Doddis kusiner, hans farfar och några fler från deras släkt. :) Vi grillade hamburgare och korv och sen drog vi vidare mot Töreboda.

Väl framme checkade vi in där vi skulle bo, fick våra nycklar, gjorde lite hemtrevligt, åt lite gottis och sen skulle vi med en buss som tog oss till båten. Tur att det var fint väder säger jag bara! Strålande sol och blå himmel, det var mys! Kollade lite på Göta kanal och när man åkte genom slussarna, häftigt faktiskt! Vi serverades en trerätters supé innan vi gick i land runt 22 tiden :) Då blev det pressbyrån och sedan satt vi hemma och åt godis, nötter, snacka och lyssna musik!

Nästa morgon blev det en god frukost och sen iväg till båten igen för en dagstur. Vi hade med oss spel så vi satt och spelade spel, UNO, absolkut överrens och bara snackade. Trevlans! Käkade en god lunch och sen när vi var i land hade vi en tre timmar lång bilresa hem, haha. Men det gick bra! Väl hemma svidade jag om, slängde i mig lite gröt och kilade sen hem till Annie med girlsen för en myskväll. Goooodddiiiie!

Nu ska jag se till att få på mig lite kläder & käka något. Sen ska jag in till stan med Julia, Annie och Hanna! Träna ska jag också göra, men det är inte förrens vid fem! Åh, spinning here I come, taggad till tusen! Hade velat träffa min fina älskling lite idag också, får slänga iväg ett sms och se om han är ledig en stund idag! Ah, det låter bra!

Puss & kram!

Båten som tog oss runt på Göta kanal! Lite kul att sett allt där dom spelat in filmerna, haha!

Barnkalas på g!

Igårkväll kom min Max hit, vi hade en myskväll här hemma! Kollade ngn random film på tv, sen, fem i tio blev vi sugna på gottis så vi slänger oss ut i bilen och drar iväg till MAXI som stänger klockan tio, haha! Har aldrig varit på MAXI så sent, inte en människa förutom vi, fett ballt, haha! (Tänk att bli typ inlåst i ett stort varuhus, lätt att man hade rullat ut massa toapapper överallt (fråga inte varför), festat på 3,5:or, körd kundvagnsrace, korgrace, smakat ALLA godissorter i hela butiken, läst massa skvallertidningar och sen avslutat med en fet hotellfrukost! I alla fall, tillbaka till verkligheten lite..) Vi sprang runt därinne och haffade åt oss en dipp och en chipspåse och sen ut igen! Haha, dom kollade lite konstigt på oss när vi kom typ efter stängning men ahya! Hem hit igen, kolla lite på en serie på fyran och sen en film tillsammans med chipspåsen och maraboun, tyckte vi fick bra sällskap av dessa två! :)

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon, så efter nästan 12 timmars sömn är jag utvilad till tusen och taggad för barnkalas! Dags att plocka iordning all disk och städa upp på mitt rum sedan igår, sen ska jag hinna in i duschen, välja kläder och sminka mig på ungefär en timma! Det kan bli stressigt med är man pigg & proffsig så ska det nog gå. Busas med Yottyott ska det göras ikväll i alla fall, får väl se om vi ska kasta pil, spela fotboll eller leka pirater med star wars svärd, men något ska det bli, haha! 

Babaii!  

Sist fick max vara med i fighten med Elliot och Felix, hahah så söta! ♥

11 Augusti 2011.

Hej svejs i lingonskogen!

Sitter bänkad i soffan och chillar efter en heldag på stan. Mår lite skumt just nu? Typ illamående och ont i huvudet men det ska nog gå över snart, ska ta något litet snacks och ett fett glas vatten! :d

Dagen har som sagt spenderats på stan, med Hanna, Julia och Annie! Det blev en runda i butikerna, hittade en mysig hösttröja på Gina (ja jag vet ALLA kommer ha den om ett par veckor men whatever, den va mys!) sen slog vi oss ner för lunch på Robbelirobert´s, deras cesarsallad är underbar!! Vi tog en sista vända på stan och letade klänning till Julia inför helgens bravader och jag tycker vi lyckades väldigt bra med vårt uppdrag tjejor! ;)

Ikväll ska jag vara med äälskling! =D myspys!
Imorgon ska det firas en liten kusin som snart ska fylla år och bli stor! 5 hela år! Aw min lilla yottyott! ♥


Tacopaj by me! ;)

Hejsan!
Min dag har vart nice, chill och skön och avslutades på Double destination´s spelning i haverdal! Riktigt duktiga var dom! Jag hade en lugn och seg förmiddag här hemma med tv-serier och frulle, sen drog jag in till Max och spenderade eftermiddagen hemma hos honom, mycket myys! :)

Ikväll bakade jag en tacopaj till middag för alla här hemma, den blev riktigt god! Riktigt enkelt var det att göra också, ett tips till alla taco älskare! ;)

Har somsagt precis kommit hem från en kväll med vännerna och massa musik, och nu har jag krupit ner i min onepiece! Imorgon blire äventyr i staden med mina girl I think! Nice nice.

Hejsvejs!
Recept: Tacopaj

IKEA & väla!

Tog en tripp med min kära moder och min lillasyrra till helsingborg idag efter att vi insett hur jävla litet utbud halmstad har och hur lam denna staden är när det regnar en tisdag! haha. Kilade ner dit då da, inom väla och letade skrivbord till köket (?) höhö, nä men de e typ en bänk/bord som var fint som skulle passa! ;)

Sen drog vi tillslut vidare (utan skriv/köksbord) in på VÄLA! Jag gillar verkligen det stället! Vi åt god thaimat och bakad potatis och sedan tog vi oss an alla affärerna. Blev ett iphoneskal rikare, samt ett par svarta jeans (äääntligen!!!) och en söt blå tunika, en god chailatte från Wayne´s coffe blev det också, yummie! (eller ah, egentligen inte! EH e mkt med stort M godare!)

Helmysig dag i alla fall!

Tack och adjö för ikväll alla gökhuvuden och fruktbollar :)

In mot stada

God morgon!
Ahmen hur e läget dåraa? Med mig är primachokolina! Kalasbra helt enkelt ;) Igår blev en helmysig dag med min Manda, mat, prat och skratt! Alltid najs! Sedan började det ÖSregna, blixtra & åska :( Fy jag hatar sånt, blä! Så jag stannade hemma igår, kollade en skit rolig film på tv med mami och Anders, ah jag gjorde inte mycket mer än så helt enkelt! haha :)

Idag äre tisdag och dags för en vända på stan, har fan inte vart där på eeevigheeeter (okej om man inte räknar med festivalen men där inkluderades ingen shopping! haha) hade behövt lite påfyllning i garderoben så vi får väl se vad jag kommer hem med! Ska ner på form också och starta upp mitt träningskort. Nu jävlar ska jag komma i form igen! (ha-ha form-form) Astaggad!!

Dags att slänga på lite make-up så jag ser mer levande än död ut!

Babai!

Who did it? I did it!

Första träningspasset på två månader är avklarat & jag blev så stört galet jävla sugen på att börja träna igen!! Åh, underbar kännsla! Ska se till att dra ner på FORM och starta mitt kort redan imorgon! Wiiie! :)

Dags för duschen så Manda slipper sitta och äta med ett litet äckel-päckel, haha :) Pussen på er!

Bio med tjejerna!

God morgon hörrni! Jag ligger precis nyvaken med min frukost i sängen och kollar lite tv :) Ska ligga här ett tag sen ska det bli träning av för första gången på två månader.. puh! Ska ta mig ut på en ordentlig jogging tur hade jag tänkt, sen kommer Amanda hit så ska jag få va med den tjejen idag! Mycket mys! :D Vi ska laga makaroner och köttbullar med ketchup och bara mysa & snacka!

Igår var jag hemma hos Max hela dagen :) Vi kollade lite film och chillade och sen gick vi en runda på stan innan jag drog hemmåt. Hemma blev det en dusch och käk sen åter in till stan! Mötte upp Annie, Hanna och Julia och drog till hemmakväll för att köpa godis inför bion! :) Bion var förövrigt skitbra! Haha! Skrattade en heeel del! Sedan blev vi sittandes på donken för att vänta på bussen så jag var väl hemma här vid ett tiden! Helmysig kväll :)

Nej, nu ska jag återgå till min tv och frukost! Ha en bra dag ute i solen nu! :)

Årets sista after beach!

Årets sista, årets sista & åter igen årets sista. Åh, jag får d a m p ! Sommaren kan inte redan vara påväg mot sitt slut?! Vafan.. Det känns ju inte alls längesedan jag stod uppe på Max balkong och gratulerade honom till sin student eller då vi packade väskorna och drog ner till Rhodos! Guuud vad snabbt det gått, bajs! haha. Jag vill ju hinna till Öland också! Men vi har fortfarande två veckor kvar och jag håller koll på vädret, visar det sig bli soldagar därborta ska vi fan iväg hörrni! haha =D

I alla fall, igår var det fredag, underbara fredag! ;) Jag hade en lång morgon, vilket jag älskar! Sen kilade jag in till min ääälskling vid halv tre, där blev det mys och kolla Entourage (?), sedan kilade han till jobbet och jag stannade där och inväntade mina tjejer som skulle komma in till stan. Vi skulle ut och käka på ngn mysig uteservering och sen skulle vi vidare till Timbuktu! Vi lyckades få ett bord på Bull´s, så det blev feta hamburgetallrikar och alldeles för mätta tjejer, haha! Festivalen var proppad med folk, as usual, men det var kul och Timbuktu var riktigt bra!! Ikväll ska vi nog in och kolla September som ska uppträda! Kul! :) Efter spelningen drog vi oss tillbaka och strosade runt lite, sen började det regna, så då drog vi hem!

Idag dåra, dags att tagga årets absolut sista after beach med Du&Jag! Solen lyser och det är sommarväder, äääger!! Vi ska ta cyklarna vid två tiden sa vi och så ger vi oss av! Vi ska ha bra platser + solstol, that´s it! ;) Nu ska jag slå på ett OC avsnitt och sedan ska jag in i duschen och göra mig klar! Vi hörs när vi hörs hörrni! :)


Rix fm festivalen & tall ships race!

God morgon!

Igår var en underbar sommardag! Segade hela morgonen och åt en god frukost innan jag drog och mötte upp Hanna i tylösand för en dag på beachen! Där mötte vi sedan Cissi, Max & Herman också så vi slog oss ner, stekte lite och Hanna blev islängd i havet, haha! Vid halv fem drog jag hem, in i duschen och fixade mig iordning inför kvällen! Det blev käk hos kusinen till att börja med, underbart grillat med goda såser (det finns ju inget godare till grillat kött!!) sallad, klyftpotatis och jordgubbsvin! Såå mysigt! Efter maten skjutsade mamma mig in till stan där det var festivalgrej. Vi strosade runt nere vid hamnen och alla donuts, kakor, mat och allt godis! Kvällen avslutades sen uppe på Robert´s med tjejerna + Doddin, Oscar och Mattias! :)

Nu är jag uppe, lite föör tidigt men ahya! Ska snart förbereda en frukost iaf :) Senare idag ska jag få träffa min älskling och ikväll antar jag att vi drar in till stan igen, man får ju passa på nu när det äntligen händer något i lilla Hstd! ;)


Picknick!

Max kom hem hit ikväll! :) Vi ringde Cavalini, beställde två mexicana, sen packade vi ner filtar, en kladdkaka, färska jordgubbar och cola och kilade iväg med bilen! Älskar att Max har körkort haha! Hämtade pizzan och sedan kilade vi till kolbrottet och satte oss uppe på en hög klippa/berg typ och käkade pizza dränkt i vitlökssås och mös i solen. Åh vad mys! Sen kilade vi hem hit, slog oss ner i soffan och käkade kladdkaka och jordgubbar, och kladdkakan blev sådär perfekt som dom aldrig brukar lyckas bli! haha, ren lycka!

Nu har min baby kilat till jobbet och jag sitter och väntar på att CSI ska börja, hade tänkt dra på ferre somsagt men sista bussen hem gick klockan tolv så jag bestämmde mig för att dissa festen och plocka fram resterna av kladdkakan istället!

Imorgon ska det bli feting sommarvänder så då taggar vi förmodligen stranden, after beach och sedan en kväll inne i stan med tall Ships race och rix fm festival! Grille i någon park eller käk på en uteservering hade inte heller suttit heelt fel! Vi får väl se!

God natten på er schnyggingar! ♥

Pizza - så underskattat upptäckte jag idag! Åh va gott!

Poolhäng med Hanna!

Tjeeenare mannen!
Solen skiner och jag har haft en ultimat sommardag tillsammans med Hanna vid hennes pool. Fruktfat, musik och sola på varsinn luftmadrass i poolen. Verkligen inte helt fel asså!! Nu har jag precis kommit hem och förbereder lite inför en kväll med min älskling, ska träffa honom tills han ska jobba, då blir det kanske fest med Hanna inne i stan! En ultimat sommardag? Ah, typ! ;)

Mys med polarna!

Vi slänge fram lite chips, dipp, poppecorn och cola och satte på musik och sen samlades ett gäng ute på min Altan! Riktigt kul att få träffa alla igen, som jag saknat er nere i Turkiet! Dom drog hem runt halv tolv och sedan dess har jag suttit fast vid datorn men slängde nyss ett öga på klockan och insåg jag borde ta och gå till sängs!

God natt! ♥

Alanya 2011!

Åh! Jag har haft en helt underbart najsig vecka nere i Turkiet med mamma, Anders, syrran och Doddis! Så stört skönt att få komma iväg till varmare breddgrader och vila upp sig, bättra på brännan, äta god mat och dricka litervis med vatten på stranden haha! Vi har haft en stört varm & mysig vecka och nu är jag hemma! Lite brunare har jag också lyckats bli, aldrig fel jue!

Vi bodde på vårt lilla "lila-dock-horhus", ett hotell med sin alldeles egna lilla charm! Ett trångt badrum, en knäpp dusch och lila inredning! Haha, men det var mysigt ändå, vi hade en nice supermarket precis nedanför så där köptes det en del choklad, yoghurt, chips och öl inför beach-dagarna i den 45 gradiga värmen! haha, åh saknar Turkiet redan! Tack allihopa för en oförglömlig och mysig vecka tillsammans!

Drar in lite bilder i inlägget och skriver lite till dom istället vad vi hittade på, roligare då ju! ;)



Vi kom fram typ vid fyra på eftermiddagen, då drog vi ner till stranden och kollade läget litegranna!


Första dagen på stranden, Kleopatra! Jag och Alice kollade läget och sen på kvällen drog vi in till Brother´s Five, en restaurang och åt ruskigt god kyckling i currysås med ris och pommes. Yummie!!

Andra dagen spenderades också på stranden och på kvällen drog vi och käkade på en fin restaurang (orange ngt sånt) inge vidare käk och otroooligt lång väntetid!! Gott bröd i alla fall haha. Sedan drog vi till MANGO en bar mitt i smeten. Jag och doddin beställde in drinkar, som visade sig inte vara helt okej för vi blev magsjuka och nästa dag spenderades på hotellrummet tillsammans med våra böcker och lite snack och en massa sömn. Blöh! Gå inte till MANGO i Alanya, drick inte deras Long Island Icetea och undvik is. Goda poppecorn hade dom i alla fall! ;)



Mera strand när vi mådde bättre! Luncher bestående av pommes och toast, massvis med vatten och iskall cola. Rätt soft ändå vahh? ;)

Fixade oss och drog in för käk i Alanya! Blev ytterligare ett besök på Brother´s five och deras restaurang, bokade även in en båttur vi skulle göra med dom på lördagen! gooodie.

Dags för båtturen! Riktigt varm, mellan klockan 09 och 16 befann vi oss på en båt i gassande sol! Pyttelite skugga men vi fick stanna och bada ofta så det gick perfa! Stannade och badade mitt i havet, letade delfiner och sköldpaddor (såg en stoor sköldpadda), hoppade från klippor och sen fick dom som ville åka rep bakom båten! God lunch vid en lagun fick vi också! :D  






Najs dag helt enkelt! :D

Vi var en del på OKAN (tror jag de hette?) dom hade så fruktansvärt god mat så jag ville spy efteråt (pga en väldigt full mage!!) dom hade roliga shower för folk som fyllde år, dom hade livemusik som var riktigt bra och den godaste efterrätt jag någonsin ätit. Åh, bra ställe de där!

Staaarbucks!

Mot Havana Beach club! Asnice ställe! Fett sköna solsängar (feta kuddar och en najs madrass), poolbar och skön musik!









Stört nice place somsagt, där hade jag lätt kunnat spendera fler dagar! Havana - thumbs up!

gatan vid vårt hotell!


Vi pressade det sista innan vi skulle hem!

Home sweet home. Hade en sovande pojkvän på trappen i en solstol när jag kom hem halv fem på morgonen! Hur gullig är inte min älskling på en skala?! Krypa ner i en varm famn hos den man älskar är något av det bästa som finns!♥

Tack än en gång för en underbar resa! :D

RSS 2.0