18 x 2

Igår körde vi på ordentligt! 2 stycken 18-års fester på en kväll. Inte illa alls faktiskt! Riktigt roligt hade vi också, så min kväll får fem av fem ostbågar! :D (skulle skriva toastar men vet inte hur det stavas, det står bara toa i början..?) Ah, i alla fall, vi började med förferre hemma hos moi, nuggets och klyftpotatis och sen till max på ännu mera förfest, asnice. Efter det, massa dans, skratt och dricka drog vi oss mot Sara som fyllde år! Grattis tjejen! Vi hade riktigt kul, och maaasssaaa skönt folk, både tjejer och danskungar ;) Efter det bestämde vi oss för att dra hem till Maggan på hans fest. Där var det minst lika mycket drag, alla var så peppade och den kvällen var awesome! Strax efter tre var jag hemma inatt och däcka rätt gött i sängen. Tack för kvällen fina vänner, ni är bääääst! :) Ha det bäst, nu ska jag kila!

En snabbis.

Jag har inte sådär väldans mycket att skriva. Lovet rullar på och jag har det najs! Gårdagen spenderades i stan, på Active Trafic! Vi satt på en 4 timmars kurs/introduktion, jag trodde det skulle vara rätt så långtråkigt men tjejen som höll det var rolig och det bjöds på god fika och frukt under hela grejen, dem hade även lagt in en frågesport under hela "redovisningen" så allting gick bra :) Efter det drog jag hem till Max i klassen där alla mina andra efterlängtade vänner var och kollade film och flummade. Naaaajs.

Nu kollar jag på Sune, har tp blivit en dålig morgonrutin, typ hej mea 7 år.. haha. Nää, det är rätt så bra men ah. Hade tänkt träna idag men tror ni jag är frisk?! nepp inte idag heller. Okej jag är inte dödssjuk som en gnu, men har lite hosta så stannar nog inne från gymmet och laddar för ikväll då det blir 18 års fest och det kommer bli toooookigggt! nu ska jag laga lite gröt med en massa frusna hallon och mjölk så min mage slutar kurra. Tjingeliiing.

Rastlös x 100.





OKÄÄÄJ!!! jag är uttråkad och rastlös. En pojkvän på damphumör här, i min säng och flumma hade jag behövt! Ahhyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Baaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Övninsköra!!

HELP ME!! hehe..
Ska på sådan dära kurs idag för att få börja övningsköra.. och hur jävla lång tid tar inte den kursen?! 4 timmar! 4 timmar, om jag inte minns fel, vad ska jag göra då liksom? Dags att ladda ipoden, alla säger dom kurserna är aslama och inte det minska viktiga.. kuljul. Jaja, det blir säkert awesome, sedan ska jag ut på vägarna i en BIL, hahah, det kommer säkert gå prima ballerina, ska vara så duktig så ;) Jag har ju faktiskt kört moppe och jag kom ju faktiskt in i det rätt snabbt, ah, t.ex. att köra på rätt sida vägen tog bara en en liten stund att få in i huvudet, och att inte krocka med andra bilar lärde jag mig också.. typ. :D Men just nu är klockan bara nio, jag ska inte vara där förrens vid fem, kanske skulle man ringa polarna och kolla om någon var på att dra till stan? Eller så borde jag verkligen plugga matte, jag har inga pengar att slösa och inget jag vill shoppa. Jag borde plugga, så jag verkligen blir godkänd vecka 11 då vi har det nationella i matematik C. Shit pommes fritt! Ahhyyyaaa, det lööööser sig! Jag återgår till mina barnprogram för en stund så hörs vi innan jag drar till min körskola! ;)


Double destination!

Tjaaa.
Hemma nu efter en heldag i Varberg och så fort vi satte oss i bilen hem fick jag världens magknip och illamående. Underbart. Fuck fuck fuck. Så nu ligger jag i soffan med en filt och min dator och väntar på att det ska bli bättre, hoppas verkligen inte jag kommer bli sjuk igen. Ahya. Tur var det i alla fall att jag klarade hela dagen i Varberg utan minsta magont/illamående, för vi hade en sjukt mysig dag! Vi började med lite shopping och jag hittade de perfekta solglasögonen för mig i sommar. Pilot. Guldiga. Skitsnygga. Så, det beskriver dom typ. sedan kilade vi in på ett asmysigt fik! Varför har vi inga riktigt mysiga, gamla fik här i Halmstad för?! Det är såå mysigt. Vi kakade god mat, tacotallrik, chiabata och paninis, och sedan käkade alla andra efterrätt men jag fortsätter att motstå mitt sötsug, fast det såg jäkligt lockande ut kan jag tala om!!

Vid sextiden drog vi till Rockkarusellen och lyssnade på olika band som spelade, bland annat Pontus och deras band, asbra var dom verkligen, så det var riktigt roligt att se! Vi röstade på dem och sen kilade vi hem. nu är jag alltså hemma och ah, inget mer med det. Jag vill ha torsdag nu och må bra igen! :D

Mot Varberg!

Nu kilar jag + familjen + syrrans Anton och lite mer folk till Varberg och kollar på Doddin när han ska spela! Shopping och mat ska vi också hinna med. Mysdag! Tjiiiing!




trääänaaa!

Det blir hyra film och mys ikväll. :) Imorgon ska jag ÄNTLIGEN träna core igen. Som jag har längtat eller?! Att få börja träna, träna till sommaren och ah, känna sig sådär duktig ;) Imorgon blir det träning helt enkelt! N A J S !


18:20

haft en mysig dag hos Annie med tomatsoppa och bröd! (y) hahah, Annie och manda körde på marabou och ballerina medan jag och Hanni körde på tomatosoppaaa. Kollade på Salt och snacka en massa hann vi också med. Nu har jag kommit hem, börjat fundera på min middag och kvällen. Vad ska man hitta på ? Ah, jag får väl se, antingen va med min plutt eller ska jag ha en hemmakväll här hemma. Dock tråkigt, jag var hemma igår! Jaja, babaiii.

Amanda, Annie, Hanna!

Tjena tjena.

Asså gosh vad jag borde börja på min comparitive essay.. men ah, jag orkar inte. Jag har lov. bajsapa.

Idag är det tisdag! sovit typ hur många timmar som helst och är helt utvilad för en dag med mina tre tjejor och pannkaksbakning! Fy vad nice. Skulle dragit till kungsmässan men har inga pengar + är inte sugen på det så dagen spenderas här i lilla Halmstad istället. Vädert drar in på mitt shoppingsug också, kanske tur det. hehe. Jag ska snart käka lite frulle, äntligen har mami köpt hem makrillfile haha, så det ska jag äta på mackan. Får passa på när ingen är hemma, det ser äckligt ut att äta och luktar bajs. haha. jaja, mycket mer har jag inte att komma med, ni ska få en bild på mina pannkakor jag pratar om hela tiden om det blir det vi gör idag, annars får ni en bild på något annat vi gör :) Nu ska jag kila så jag kommer någon stans idag! Pusshaaj.

En heldag på stan!

Tjulululu. :) igår blev det dåligt med uppdatering men jag var hos Max hela dagen och mös med min sjukling. Sedan kilade vi hem hit och åt grillat med hela gänget och det var svingott! Proppmätt när jag vaknade typ :O Efter det blev det solsidan, sen drog jag, Alice, Max, Anton och Doddin till MAXI och handlade massa frukt och gjorde en asfet fruktsallad (asgod!!), drog torra skämt i bilen både dit och hem (drive in.. hahah!) och när vi kom hem kollade vi på love and other drugs, min andra gång, men jag tyckte om den så skit samma, sedan slocknade vi rätt gött här hemma.

Imorse drog jag upp Max vid elva tiden för frulle och sen körde vi in till stan. Hämtade Hanna och Annie i frösakull och skojade när vi skulle hämta dom. Man stannar, så kommer dom mot bilen, så kör man. Och så håller man på, askul hahaha, i alla fall för dom som e i bilen och slipper springa.. ;) Hanna tyckte även det var jätte coolt att vi åkte bil med max tydligen hahah.. gulligt!

inne i stan blev det lunch på Avanti, Pasta och Pizza. Annie´s och min pasta var sådär, lite för mycket smör men Hanna´s Pizza var jätte god! Så dit ska vi någon mer gång för pizza och kebab! ;) Efter det drog vi igång vår shoppingrunda och hann med typ ALLA affärer, även ett besök på min bank och låsa upp mitt kort och ett besök på synsam så Hanna fick hem ett par snygga brillor på prov. Asfina! Jag borde också tagit hem och provat, behöver nya men mitt ansikte passar inte i sådanna coola moderna brillor som jag vill ha :( buhu. Efter en massa strosande i stan drog vi till Fribergs för flumm och smoothie. Asmysigt och kul! Längesen man var där faktiskt, ritkigt gott och mysigt fik! :)

Nu är jag hemma och kollar 16 and pregnant. Stackars tjejer..! Ikväll blir det en lugn kväll i tv soffan, ska äta lite spaghetti och köttbullar här hemma i min ensamhet då mamma är på silverkurs och syrran på bio! jaja, de blir gott :) Sen imorgon ska jag antingen till VÄLA eller träffa mina tjejer och laga thailändska pannkakor och mysa tror jag! Najs!



Det blev en jättesnygg kavaj från H&M och en söt tunika från Gina som fick följa med hem.

Söndag.

god morgon.

Igårkväll kom Annie och Hanna hit och bakade kladdkaksmuffins och kollade på love and other drugs med mig! Riktig myskväll med två toppentjejor. Awesome. Idag lyser solen, jag har världens hosta men ska inte klaga! :) Idag ska jag hem till Max nu på dagen en stund, han lät rätt mycket mer sjuk än mig så han behöver piggas upp! ikväll kilar vi hem hit och käkar grillat med anders, maja, lisa, doddin, mamma och sis. Mys mys! Sedan får vi se vad det blir av kvällen.

Natti.

Denna veckan har faktiskt vart riktigt bra! Trots min förkylning! ;) Nu säger jag godantt till er, imorgon ska jag upp hyfsat tidigt för att inte sova bort dagen samt skicka in mina arbeten i skolan nu innan lovet. Hör ni ordet, lov, looov, looooooov!!!

En riktig mysdag hos min Max ♥

Dagen har spenderats hemma hos älsklingen :) mycket mysigt! Bara ligga och mysa, spela musik, kolla film, käka apelsiner och spela kort! Mys mys. Vid halv sex drog jag med bussen hem för käk här hemma. Mamma är på tjejkväll så jag och Anders lagade asgod Tacos. Mummmmaa. Ikväll blir det förmodligen en lugn kväll. Annie och Hanna kommer i alla fall hem hit för bakning och snack. Får se om mandisen, Flisan och Doddin också kanske, det blir bra vilket som, jag är lat och inte fullt frisk så en lugn kväll skadar inte mig ikväll. Tvärt om :) Imorgon ska jag kanske in på hotelfrukost med Mamma å dom, sen ska jag och Hanni också på det någon dag. Frukost är helt enkelt bästa målet på dagen! Lätt! :D Sedan var det nog bio som låg på schemat imorgon om jag inte hörde helt fel här hemma. Sova med min älskling är nästan ett måste. Alldeles för länge sen och jag saknar att ha en varm arm att somna på! Så det så! ♥


Ännu mera sjuk..

Fuck den här jävla grejen jag har fått! AHH! jag trodde jag var på bättringsvägen i söndags men sedan dess har jag vaknat varje natt, igentäppt, inte kunnat svälja och ett huvud som gör asont. Igår trodde jag att jag i princip var helt frisk så jag kilade med vännerna ut och åt på en jätte mysig restaurang på kvällen. Annie, Hanna, Jag, Jimmy, Max och Doddin satte oss på capri och åt jätte god mat! Dock en rätt så otrevlig servitris men ahya ;) Efter det kilade vi till hemmakväll, köpte lite gottis och sen hem till Annies uterum för att chilla med godis och mys! Jätte mysigt, vet inte hur länge sedan det var man träffade alla killarna! Så det var kul, och det ska göras oftare. På dagen var vi på stan en sväng, jag Annie banan och Hanna, jag fick med mig ett snyggt transparent linne hem, två halsband och ett nagellack! Ni kan få se bild senare. Okej nu till problemet. Inatt vaknade jag (Hade asmånga kontiga och roliga drömmar) av att ajg hade ah, som vanligt ingenting att andas genom men dessutom med en såndär jävla hosta!!! Ah, jag har hållt tummarna hela tiden att jag ska slippa hosta, jag HATAR det. Men jaja, så nu är jag sjukare än jag var från början typ. Lovely.

Idag är jag uppe tidigt som fan tycker jag men jag ska in till stan med mamma och syster runt elva. Ja, jag borde vila men jag blir extremt utråkad av att bara sitta här hemma så nu orkar jag göra något idag, så är det. hade dock tänkt träna men nah det är nog ingen ide asså. Jag ska i alla fall käka frukost nu sedan ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs lite senare ikväll. Var astaggad på ferre innan men nu vet jag inte asså. Dock ska här vara folk hemma så i så fall låser jag in mig på rummet hela kvällen med frukt och OC. Vi får se vad alla andra ska hitta på. ha de gött!

derivata hit, derivata dit.

Bajsmatte. nu får det vara klart för idag. Förövrigt vill jag börja träna nu!!! Träna, träna och träna. Jag har bestämmt att hålla mig från löpningen fram tills Mars men sedan sätter jag igång igen. Så fort jag blir frisk ska jag försöka komma ner på gymmet och styrketräna lite i alla fall, och ikväll ska jag lägga mig på min pilates boll och köra magövningar! Jag kanske får räkna med att ta det lugnt februari ut, men i Mars/april blir det hårdträning igen! Puss på det!! :D

sanctum

Good förmiddaaag!
Idag ligger jag hemma, sjuk. Halsont, bamseförkyld och huvudvärk. Har haft det sen i måndags typ men först nu stannar jag i hemmet under dagen. Good work, jaja bättre än inget, och jag har vart tvungen att gå till skolan de andra dagarna. Jaja that´s life, idag ska jag vila så jag är pigg och glad imorgon för shopping med flickorna och kanske någon fika eller god lunch och sen party på natten kanske.. ? ;)

Igår var jag med älskling. Jag väntade på honom i skolan med Hanna, han slutade runt fem, då kilade vi hem till Max och åt fläskfilé med potatisgratäng och sedan kilade vi ner på stan. Bytte mitt armband som hade gått lite sönder och sedan kilade vi lite spontant in på en bio! Sanctum såg vi, vi köpte med oss cola och lite choklad och sen på med 3D brillorna ;) haha, snygga man kan va huh! Efter bion kilade vi hem till Max, kollade tv och sen slocknade vi snabbt. Natten har la vart sådär, både jag och Max sjuka, snurra runt i sängen, bli varm/frysa pga. efber och snyta sig som en idiot. haha. Drog till skolan imorse och in på fottot men mådde skit så drog hem nu.

Nu ska jag kila ut och fixa lunch. Magen kurrar så funderar på hannas tips och stekta tacos typ elller... MAKARONER OCH KÖTTBULLAR! tadaaa! Maja, förvånad? :D hahahah..

Hejsvejs!


Faktiskt riktigt bra! :D

Våffelfest.

tjeeenamacareenaa! haha tänkte lite på när vi försökte översätta den låter eller något hemma hos annie! x)

Vad har alla hittat på idag? sjävl har det vart skola, trevligt! Men igår var det alla hjärtans dag och det var asmysigt! Jag vet, jag är inte den mest romantiska flickvännen man kan få.. men igår gjorde jag middag bestående av fläskfile och pommes, efterrätt bestående av kärleksmumms formade som hjärtan och försökte göra det lite mysigt här hemma med ljus och sånt! Köpte lite choklad och en söt nalle till max (den var assöt, så ja, min 18-åriga pojkvän fick en nalle!) sen vare käka och en massa mys som väntade hela kvällen. Väldigt bra kväll! Idag vare skolan, mådde bajs när jag gick upp men nu är jag liite bättre, dock tror jag att jag har feber, och huvudvärk.. bara jag blir frisk till lovet! jag hade i alla fall en viktig fysik lektion där jag lärde mig massa + ett kemiprov som var... svårt?! men ahya. Efter skolan kilade jag med mina tjejer, Annie och Hanna hem till Annie. Där hemma bakade vi våfflor med sylt och saft och sen hade vi en mysig eftermiddag hos Annie!

Väl hemma har jag käkat och skrivit klart min engelska som jag började på innan idag. Det går snabbt när man väl börjar så nu är den klar. gött. Imorgon ska jag till stan en sväng och lite skola hade jag tänkt sen får jag se vad som hittas på på kvällen, älskling kanske är ledig? :D

Puss på er!


happy valetines day ♥

Glad alla ♥-s dag på er! Nyligen hemkommen från skolan, lite halvsjuk med halsont, snuvig och huvudvärk men annars är det bra! Fick en jätte gullig alla ♥-s dag present av Max idag, ett superfint armband, fullkomligt älskar det! :D Taack :) Älskling får dock inte sin present för än ikväll, han kommer hit vid sju så ska vi fira alla hjärtans dag illsammans. Åh, myys! Nu ska jag kolla top model och slänga i mig lite flingor! Puss på er, ha en mysig kväll!


Pojkvän & pizza!

Tjenare tjenare.
Vaknade upp med min älskling hos mig idag :) Så vi drog upp och sen spenderades dagen med alice och Anton. Soffliggandes alla fyra, kolla tv/film, baka pizza, bli slickad i ansiktet och en massa kittling (y) haha, lite flairing på studsmattan och en fruktsallad hann vi också med! Nu har jag dock asmycket att plugga. kemi kemi kemi. Och tydligen har jag redovisning imorgon.. grejt. Jaja, den improviserar jag på! ;) Nu ska jag sätta mig vid köksbodet och käka lasagne och sedan blire plugg. Bläuek!

Tack för igår Hanna! (:

Jag är uppe och klockan är bara halv elva, rätt duktigt ändå :O Igårkväll var vi hos hanna, det var kul! haha :D Vi hade lite förfest ett gäng först, körde fuck the dealer och sedan kom folket, det blev riktigt najs! Dock ingen dans för min del igår? Vad händer med världen? :O haha, istället blev det en massa snack och den sista timmen la vi oss ett stort gäng på Hannas golv, släckte lampan och hade chillfest on our own. (y) haha. Vid tvåtiden tog jag bussen hem med Feelix och sen däcka jag i sängen ganska snabbt. Bra kväll ändå! tack gumman! Nu är jag hemma i alla fall, och idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Antingen hade jag tänkt kolla om tjejerna är sugna på stan, eller ska jag ut och ta en promenad nu, kan ju inte träna längre och det suger så hårt. Tisdag, onsdag, torsdag blir det träning i alla fall, styrka och simmning någon dag kanske! Får se! Träna ska jag börja göra i alla fall, och core ska jag gå på! Ahya, nu ska jag ta och klä på mig och ge mig ut i solen, jag behöver lite frisk luft sen igår!

Nu blir det fest!!







Okaj jag är taggad. Ska bara ta på min klänning så kör vi, fest utan klänning funkar ju intääää!
Tänkte ge er en tagglåt men jag och youtube sammanbetar inge bra. HÄJDÅ!

that´s life i guess.

tja bloggen. Hej och hå vad allting är krångligt idag. kemiplugg med vännerna försöker planeras in, tyska ska skrivas och sedan blire förfest + ferre ikväll. Awesome! :D Igårkväll vare också plugg, asså helt seriöst, jag behöver en galen festkväll ikväll! Det ska det bli. Vid halv nio kom max hit, vi gjorde inte så jätte mycket men han sov här :) Han har precis dragit till skolan, och jag är ledig ;) Nu ska jag sätta mig och försöka få in de sista tyska glosorna i skallen, sedan blire kemiplugg för hela slanten fram till fyra. Då blire till att fixa sig inför eftermiddagen/kvällen. Hoppas er kväll blir lika bra som min! Jag ska släppa allt jobbigt och bara ha askul ikväll har jag bestämmt. Med andra ord - jag är taggad!

always look on the bright side of life!

jag vet att jag inte ska klaga! MEN 1. skol-livet suger nu, jag har dratt på mig en jävla mass plugg precis när jag trodde allting var klart. Nu har jag glosförhör på tyska och en engelsk text som ska in innan fredag + kemiprov, ergonomi, tyskartikel. Dessutom har jag var så jävla dum så jag dratt på mig att göra comparitive essay som ska in efter sportlovet?!?!?!?! fuck that shit. Asså AHH, damp jag får på mig själv som ska "rätta till skolan" innan ett lov och får en feting uppgift att göra. lovely huh? För det andra kan inte min dator print screena. viktigt. För det tredje har jag pajjat benet och gått upp 1 kilo av att inte kunna träna.. för i helvete!!! Blir nudlar några veckor framöver ;) skämt å sido. kunde man dra ner min dag mer kanske?, jo faktiskt. Det regnade och blåste när ajg kom ut från gymmet också! BLÄ!

nej nu vänder vi allting va. Jag är jätte motiverad i skolan och det är därför jag får jobba extra under lovet. Mina arbeten är roliga.. finns faktiskt värre arbeten. Host forskningsartikel host. sen äre alla hjärtans dag på Måndag, då ska jag vara med älskling :) sedan kemiprovet, hur underbart är det inte att få leka dagis igen, blanda ihop olika geggor och se om det smäller! ;) Detta kommer gå bra, min motivation är i alla fall tillbaks. Det visas på min studieplan då jag valt att lägga till engelska C till trean även om jag spyr på engelskan då och då. keep the good work up säger jag bara. Och för att göra mitt liv ännu ägigare. De blir nog galenskaper i helgen och ikväll ska jag va med min favvo! Fattar inte att man kan älska någon så mycket! Åh. :) & tillsist. Muskler väger mer än fett ;D haha..

Man kan se mitt liv från två sidor. Jag ser det från den bra nu, så det så. Allt kommer gå bra nu i skolan och så vidare. Nu ska jag plugga tyska och kemi. Sen kommer Maaaaax (hoppas jag :D haha)

Hur i helv*te ska jag klara mig när min andra halva flyttar 133 mil ifrån mig...?!♥

Underbart med stort U!

Äntligen. Svenskan inskickad. Ergonomin klar. Tyskan så gott som klar. jag fattar matten. Gödde! idag var en riktigt mysig dag men ack va onyttig jag vart, och hej å hå va gammaldags jag lät..(y) Imrgon blire träning, hårdträning! Funderar på att tjata på max att han ska typ köra lite jobbigt med mig så vi inte kommer orka gå hem imorgon och sen kommer jag ha sån fet träningsverk. Japp, tycker nog det, om han är ledig imorgon vill säga! Kollar upp det sen. Nu är han på studentfest den lyllon, inte avis alls...åh JAG VILL OCKSÅ! jaja, ett år kvar bara, inte ens de! :D Imorgon blire nog stan och inhandla viktigheter inför helgens festligheter och sedan får vi se vart dagen tar av. Hade behövt plugga kemi för kemiprovet på Tisdag. Man märker att skolan är igång. And it sucks. Jaja, nu blire tv mys och vila ut mig inför imorgon, äre okej att gå i onepiece i skolan? Tänkte dra på mig det och mina feta UGGS imorgon för har hört det ska bli snöstorm och -10 inatt. Lovely!

jag vet att vi är sexigaaaaa :)))

God morgon!

Sitter just nu i skolan och väntar på min svenska lektion ska börja och jag har glömt mina hörlurar hemma. Sugit. japp. I vilket fall som helst, igåkväll var jag med min älskling hela kvällen, åt wok, kollade en dans film om fina strippor (haha..) och hade det mys :) Idag dåe, japp som sagt en heldag i skolan, lektioner fram till 15.30.. wihoo. Ska ju ha min fina stödmatte som drar kvar mig en timma här inne, men den är guld värd så jag klagar inte! Efter det ska jag rusa in till stan, köpa semlor eller något liknande och bege mig ut mot farmor och farfar för fika! :) Muumms! Sen får jag se om jag hinner med ett träningspass eller om jag kör det imorgon, gissar på att det blir imorgon istället. Jag har svenskan att skriva klart, tyskan ska också bli klar och sen hade det vart gött att avsluta ergonomin! jaja, vi får se hur denna dagen blir! C ya!

nu kommer max! :)

Tjenare. Äntligen hemma eter en extremt seg dag i skolan. Fick även veta att jag har kemi prov om en vecka.. underbart. Snart kommer Max hit, hade tänkt hinna plugga men det ser ut att få vänta tills imorgon faktiskt! Imorgon ska jag även inom farmor och farfar med semlor och fika! Mysigt! Nu ska jag kolla Project Runway!

gymma!

Nu har jag suttit med plugget i snart fyra timmar, min hjärna mår inte bra. Men svenskan är klar, tyskan snart klar, extramatten klar, kemin klar och ergonomin har jag en del kvar att jobba på imorgon men som sagt - imorgon! Nu ska jag gå ut och mysa framför tv:n, sen ska jag åka in till Max vid sex-tiden. Vi ska träna ett tag och sedan följer jag med hem till Max en sväng! Lite kvällsmat ska jag se till att laga snart, kanske en pastasallad inte skulle sitta helt fel.. eller en burk barnmat (a) haha.. hanna i know you like it!

JA, det ÄR gott! och innehåller ju massa näringsgrejer på en och samma gång! ;)

Idag är man ledig!

God morgon säger jag nu och klockan är 11. Jag är ledig från skolan idag på rund av mitt ben för jag kunde inte hänga på till hestra! Rätt så najs ändå.. ;) Jag hade tänkt göra lite amerikanska pannkakor med hallon och blåbär nu och sedan mysa ner mig framför tv:n eller framför en film! Lite plugg kommer behöva göras idag men det får vänta lite, jag är nyvaken och hjärnan har inte gått igång än (a) dock har jag mängder att göra.. jaja! Nu - Amerikanska pannkakor!


Götet, Ferre och en mysig söndag med älskling!

Hej!
Jag vet att bloggen inte vart den mest uppdaterade under helgen men jag har haft så mycket annat roligt för mig! :) I fredags efter skolan drog jag in till stan och fikade med ett gott gäng på Robert´s, mycket mysigt, snacka ihop helgen och om sånt man missat under veckan. Myysigt! Efter en stunds fika drog jag hem till Max, där beställde vi Pizza och kebabtallrik och hade en väldigt rolig middag tillsammans med max goa föräldrar! :) Efter mat och mys tog vi bilen hem hit, trodde vi skulle vara ensamma hemma men här hemma va det typ 10 pers på middag, trevlans! Så blev till att snacka där sen körde vi doddin till Tylösand och sen hem hit och mysa lite till. En riktig mysfredag med andra ord. Jag hoppade i säng redan vid elva för jag skulle till Göteborg på Lördagen!

Jag och Hanna klanatade oss inte på hela dagen!! Inga missade tåg, utspillda drickor, pinsamma händelser, ah ni fattar! Vi shoppade på en del, eller ah vi var faktiskt förvånandsvärt sparsamma om man jämför med tidigare resor. För mig blev det endast en fin sommarklänning (aprikosfärgad) och ett par svarta Jeans. Behövs alltid! hanna hittade lite mer men riktigt snygga grejer det också. Vi åt riktigt god Thaimat, fikade på det odaste fiket på länge, smoothie, kärleksmums och halloncheesecake! Sviiingott! Vid halv fem gick tåget hem och vi satt och sjäng fest låtar för hela vår tågvagn, tog vackra bilder och planerade vårat studentliv lite smått. Väl hemma blev det snabbt hem, käka bakpotatis och kött, sminka om sig och fixa håret och sedan iväg på chillfest hos Annie. Max kom också dit och vi hade en asnice kväll, sen drog jag och Max hem hit runt ett för å nana :)

Idag äre söndag och jag och Max kom la inte upp förrens tolv typ (a) men helt seriöst, ligga och bara mysa, kramas och pussas och sen somna om en stund - det bästa som finns. Sen blev det frulle och sen drog vi hem till Max mormor och morfar för fika och lite prat! Stannade någon timma sen brummade vi hem till Max, lekte med cicco och kollade en film! Perfekt söndag! Nu är jag hemma, har käkat och sitter nu å myser med en kopp te här i sängen. Imorgon är jag ledig från skolan, då ska jag göra american pancakes med hallonsylt och socker till frulle och sedan ska jag borra ner huvet i plugget. Tyska, Svenska och Matematik står på schemat. På kvällen hoppas jag på att få träffa älskling och sova med honom! :)

Vi hörs imorgon bloggen!


civilekonom under en korv-lunch!

Tooorsdag.
Tjaa, haha ah, enligt rubriken låter det kanske som om mitt liv kommit på fötter ? Eller ah, min framtid? haha ah, under lunchen idag bestämde jag mig för att bli civilekonom! ;) haha, låter det orimligt? näädå nu ska vi inte vara sånna. Maaaybe. Jag var astaggad att plugga till det tills jag kollade intagningspoängen på Lunds universitet. 20.5.. hmm hur fan ska jag få ihop det här. Hur jag än trixat och fixat kommer jag inte ha högre än 20.1!! och då måste jag ändå jobba röven av mig i de ämnen jag har kvar om ni fattar vad jag menar. Och orkar man det? Det kanske inte ens går? Visst jag kunde komma in i Umeå, kanske Sthlm (vilket skulle vara najs! 20.3) eller Luleå. Yää, vi får la se hur det blir med mitt liv. Men nu känns det lika oplanerat som innan riset och stroganoffen. Men jag gillare! ;)

Nu till annat vardagssnack! Igår var det onsdag och då hann det inte bloggas. Men jag var duktig och tränade core och sen mötte jag upp Max i gymmet. Vi drog till Max och natten spenderades där! Lite random kramps in the mage under natten så nu är jag trött som ett as. Sova, vakna, sova, vakna, det funkar inte för mig! Haha, och det märkte hanna idag. Good work, nää jag ska sova ordentligt nu. Idag var jag i skolan till halv två, sen tog vi bussen in till stan, jag, Annie, Hanna och Manda och satte oss på Robert´s där Annie och Manda hjälpte oss med kemin :) Taack! Sen kilade jag till östras. Köpte tårta till min älskling som hade namnsdag och sen rusade jag upp till älskling! :) Där blev det mys, tårta och spaghetti och köttfärs! Najs! Nu är jag precis hemkommen från Doddins house där vi käkade kvällsmat med han och hans familj + min + anton. Fläskpannkaka och lingon. goooooooott! Nu sitter jag med engelskan som jag ska se till att få ett VG i åtminstonne och sen väntar matten! Ska jag nu bli civilekonom kanske det gäller att bli godkänd i matte C först (a) känner det kommer bli plågsamma år om jag nu följer min dream-made-by-korv! :D Sen skulle jag sova också ja... (y)

mys-tjej-eftermiddag hos Annie!

Tjeenaare!
Idag äre tisdag och det rullar la på. Imorse inleddes dagen med 1,5 timmes fysik.. inträäässäänt! Efter det vare lunch, idrott och kemii. På idrotten insåg jag även att det inte lär bli något hestra för mig på Måndag.. mitt ben gjorde svinont efter bara uppvärmningen.. jävla skit!!! Jaja, bara till att vila helt antar jag så jag lär promenera en runda sen mysa med te och plågas med plugg den dagen istället. gräääjt!

Efter skolan och bajsäcklig spyfisk/mosad korv?! Kilade Annie, Hanna, Maja och jag hem till Annie, köpte med oss lite käk från ICA och hade en helmysig eftermiddag med massa snack, lite planering av fester, att träffa våra växjo-tjejer och annat skoj som vi vill hitta på och en mysig tur till köpenhamn nu framåt våren med massa mys, god mat och mycket glass och shopping. Asså våren, sommaren, KOM !!

Var väl hos Annie till halv sju sedan blev det ut i det ruttna vädret och ta bussen hem, hemma nu och har 109 fucking glosor att lära in till på fredag. Kill me. Tur att jag har lätt för sånt i alla fall, men hade dock mycket ehllre sovit hos min älskling och spenderat kvällen med honom istället för med plugget men ah, så e väl livet ibland, surt! Nu ska jag i alla fall ta tag i det, sedan ska jag käka makaroner och köttbullar! Eller pannkakor lät också gott...? :D

Jag vet att bloggen är bildlös.. men kameran är pajj, men ska köpa en ny ska bara försöka se om jag kan få ut något på någon försäkring eller lösa det på annat vis! En blogg utan bilder suuuger.

RSS 2.0