Max

Nu kommer min älskling. Matten kan slänga sig i väggen för ikväll. Nu ska vi mysa istället. Hejsvejs på er.

taggning och förberedelser!

hej!

jaa, vad ska jag börja, skolan va la helt okej, rätt booringa ämnen idag med jaja, man överlever och strävar mot fredageftermiddagen som man säger! eller säger och säger, men ni fattar! jag har nyss kommit hem från stan, vi planerade och snackade såå mycket om helgen nu i skolan att vi blev tvugna att dra oss inåt för att fixa lösögonfransar, ansiktsmask, lösnaglar och leta partyklänning! Yepp yepp! Blev lite mat och fika också från Hello som vi tog med oss till Picasso parken! Riktigt mumsigt och det var nog det största äpple jag sett i hela världen! hehe, eller nästan! iaf, efter lite kikande (och ingen fin klänning) så bestämmde jag mig nog för att beställa den där från nelly.. hmm, ska se om jag kan lyckas hitta lite gömda pengar kanske eller något så jag kan köpa den! Lite pengar måste man ju bränna på sin födelsedag.. eller de lär bli en del, men de kör vi på! Hellre det än att ajg lägger det på cheese burgare och linnen! Men tror ni vi köpte lösnaglar och ögonfransar? nepp, de orkade jag inte. Istället köpte jag en asfin kofta och lite annat smått & gott! Blir bra det med, får lösa de där med ögonen en annan dag, tror kanske inte jag ska sätta på  sånna, sist limmade jag ihop ögonlocket, hade ont i 3 dygn i ögonen och såg ut som ett miffo! Så får de fan inte bli asså! Glömde även pimp-grejer till kameran! fan! Äsch, de löser vi en annan dag. Nu hade jag tänkt dra ut och sno lite kladdkaka från sis och Pizze, sen ska jag räkna mina pengar, om jag har kvar tillräckligt för att köpa en klänning för 500 spänn! Hoppas det, jag menar de va faktiskt inte alls särskilt svettigt dyrt när man tänker efter! och Lördagen kommer bli så jävla awesome, det är det vi sitter och planerar nu på rasterna! Hur fina, galna och knäppt roliga vi ska vara den kvällen. Åh, kan det bara inte bli fredag nu! (så har man lixom den roliga dagen framför sig!!) jaja, nu ska jag ut till matteboken. Jag ska allt vara duktig och jobba ngn timma nu innan jag får göra något annat! Eller okej.. kolla pengarna ska jag nog göra, måste beställa min pudding ikväll isf! Jävla snygg e den!

film & vindruvor!

sådär ja, nu bäddar jag ner mig i sängen och kollar film och smaskar i mig lite vindruvor. Var alldeles för trött för att sätta mig på en buss in till stan och sedan gå fem minuter hem till Max, ja då fattar ni hur trött jag är och hur gott jag kommer sova. Vi hörs imorgon - då börjar jag 08.10 som vanligt! bajs..skulle sovit hos Max så jag slapp bussresan, den är fan hemsk!!


äckelpäckel e jag idag :))

trevlig rubrik huh? ;) haha, men så snygg och fin har jag känt mig idag :) Hann inte tvätta håret innan jag drog med max hem till honom igår, och tyckte det såg helt okej ut, inte särskilt smutsigt, men nu börjar jag undra om det kan ha varit någon liten smurf eller pyssling eller något liknande (rumpnisse kanske..) som smugit in i Max rum under natten och hällt allt fett han hittat i hela huset, rakt ner i mitt hår :(( Vet inte om han hällde i olja eller smör men det var inte jätte fräscht när jag kom upp, och vi hade försovit oss så duschen hann man inte in i :) hehe.. okej lite överdrivet nu kanske, men det var inte fint iaf, och så traskade jag iväg till skolan! Satte iaf upp det i en toffs och undvek att visa min i korridorerna så mycket som möjligt :)

Skoldagen gick faktiskt rätt fort, och detta är våra längsta dagar, just måndagar. Jag hatar förövrigt Måndagar och Tisdagar, men nu är dom ju snart över, och vi har gaanska fullt upp med att planera helgen ändå om jag säger så! Vi är nästan klara på projektet. Och när jag hade som allra tråkigast kommer Max in i klassrummet och håller mig lite sällskap, skicklig som han är lyckas han även göra bort både sig och mig inför min nya lärare! tack max, gulligt av dig :) Nu på eftermiddagen hade vi psykologi, verkar faktiskt riktigt intressant, så det är ajg positivt inställd till! Imorgonbitti kör vi nästa lektion, sweet.

Annars då? Jo, då e de la rätt bra, min förkylning dödade typ mig igår men jag överlevde som ni kanske märker! tur det ju! Har precis kommit hem typ, tryckt i mig två rostade mackor och pasta sallad! Ni skulle bara veta hur fint de satt i magen efter våra kokta(?) köttbullar och slem sås. Sen hade dom några fula gula grejer till det som smakade mjöl? hmm. Äckligt vare iaf och sen såg jag inte att det fanns LINGON!! Annars hade man ju kunnat dränka äckelmaten i den.. jobbigt läge va. Och knäckebröden låg bara så jävla långt ifrån min rumpa, och den satt ju så bra placerad där på stolen! Blev en varm macka i kiosken ist! inte helt fel, dock heelt amazing onyttigt! Skulle ju börja trääänaa! Vafan.. nu ser det lite mer lockande ut att öppna chokladpuddingen och igår låg vi och fetade oss med några sjukt goa sour cream and onion grejer hos Max! Mea då.. när min förkylning är borta SKA jag ut å springa. Sen i Oktober börjar mitt kort på FORM att gälla, då jäklar kör vi Hanna!! Wow, känner ni vilken blogg-anda som kommit över mig! Helt underbart ju! Och det hoppas vi att det fortsätter. Ikväll blir det hem till min älskling tror jag, får messa honom sen, men vi har ju inget plugg nu typ så varför inte passa på. Nästa gång pysslingen/rumpnissen/smurfen kikar fram är nog förmoderligen för att hälla läxor på mig! :((

Nää, nu har jag suttit här lite för länge, sappat mellan kanalerna, kollar Mada och super sweet 16 samtidigt som jag bloggar/kollar bloggar så nu räcker det! Ska se om jag kan hitta min gammla kamera, vill ju fotta lite på min birthday, så ska pimpa den lite fint :) hahah.. eller kanske inte.. x) En sak som är säker är iaf,

Jag.Ska.Duscha.Nu.

Puss på rumpan!


9 månader ♥


Jag har nio månader med världens finaste idag. Så min dag och kväll tillbringas med Max!♥

nu blir det mys på hög nivå!

jag har badat, gjort en inpackning osv. Nu är chokladpuddingen i kylen, filmen är nedladdad, sängen nybäddad  och nu ska jag bara vispa grädden! Säger bara en sak - mys!

helvetesj*vlabajsapa!

Fan! Jag städade lite snabbt nu (samtidigt som jag försöker hitta pengar så jag kan gå å köpa chips!) och vet ni vad jag hittade.. mitt mattehäfte som ska vara klart på måndag!! Och imorgon ska jag såå inte plugga har min lilla månadsdag med min favvo så de så! Jaja, får väl slita igen det sista på måndag eftermiddag. Iaf, nu ska jag försöka leta upp en tia till så jag kan rusa och handla chips innan som stänger på campingen!! Det blir alltså SPA och myskväll har jag konstaterat nu efter att kollat på partyklänningarna och inte kännt sånt dära sug å ta på dom för att sedan rusa till plattången som man alltid gör annars. Nää, partyt får vänta tills nästa helg! Min älskling kommer hit efter han har slutat jobba också. fan Va Awesome.  (Dock måste jag ju ut å springa imon och jag trycker i mig dom där platta, knapriga fettpotatisarna (Även kallade chips) är det värt det?? hmm.. JO DÅ!)

BajBaj Bajsapa! :))


bilderna från västra stranden!

have a look. Jag vet, jag ser lite miffo ut då & då men jaja!










Jag har världens finaste vänner, och min lilla Hannibanni är en av dom!! :)) Lite bilder som vi tog då da, orkar inte leta igenom alla jätte noga och redigera huuur bra som helst! har inte photoshop heller så de e inte lika kul då! Nu ska jag ladda ner ngn film och äta lite vattenmelon. ska man orka försöka dra med sig vännerna ut på party ikväll eller vila? åh, i dunno, jaja. Puss ya! 

Dagens shopping!

Tillbringade dagen med moster, mamma och syster i stan, fikade och shoppade. Riktigt najs, och nu har jag fått lite påfyllning i garderoben. behövligt. Nu har jag precis tryckt i mig lite lunch.. ah halv fem hehe.. blev daimtårta till lunch before lunch om ni fattar ;) Alla andra käkade på vattenporten men jag och Hanna har ju våra erfarenheter, mer ska jag inte säga :)) bajsbajs. Jaja, ikväll blir det nog en lugn kväll för mig och min tv och dator. Känner mig iofs bättre så kan ju inte lova att jag håller mig hemma men känner att min hals och näsa hade vart i större behov av en spa-film-mys kväll än en galen partynatt again! jaja, vi får se, jag hatar bara att vara ensam och känna mig socialt handikappad :)) blir rastlös och får dåligt samvete att man inte gör något av helgen nu när man inte är ledig mer än 2 dagar i veckan!! Men det behövs kanske ibland, särskilt när man är lite småsjuk. Känner att jag börjat hosta som en liten minigris under dagen ofta, hoppas det inte går upp i nästa nivå - BiggPigg (vet det stavas med ett "p" denna gången men blev finare såhär!) BiggPigg är allvarliga grejer förstår ni! nää de va inte ens kul, men jag har tråkigt och behöver göra något! Men vet ni varför jag slösar massa dötid vid datan? Jo, för att när jag fick nya grejer av mamma lovade jag även att storstäda hela min garderob när jag kom hem..japp så smart var jag, så nu sitter jag inlåst på rummet och "städar" med musiken på högsta! Vi hörs ikväll! Pussilipuss.. åh shiiet ni vet inte hur kul jag hade till det igår hahahha, tror kanske inte ni fattar det roliga om ni orkar att INTE tänka ;) haha, jaja, om ni gör det så lär ni skratta nu ska jag gå! Bajbaj.




hahahhah, men dom e fina på!


+ lite svarta och creme vita underkläder med rosetter å spets! Fint! måste ju ha lite nytt att ha under kläderna också, och sånt är roligt att handla! Sålänge man själv slipper betala (a)
Tack för allt Mami, love ya♥

Sara`s party!

Tack för igår tjejen! Riktigt lyckat och jag och vännerna hade en grejt tajm!! :) Vi började kvällen med lite förfest hos Max, då jag och Annie dansade väldigt fint för doddin (Y) hahah. Sedan efter någon timma där drog vi oss mot Sara, riktigt najs. kom väldigt mycket folk där mot slutet men sånt är alltid lika kul! Träffar man ju alltid någon ny också, och det är ju så det ska va! Max kom dit efter han slutat jobba och joinade oss en stund innan han drog hem, vi firade även Antons födelsedag klockan 00.00 Grattis Anton!! åh, bara EN vecka kvar nu tills min födelsedag ;) me likey!

Idag då? Vad händer? Jag ska kolla lite, men annars blire iaf staden nu med sis och mamma och inhandla lite kläder skulle jag gissa på. Orkar jag det? Vi var ute en del igår tydligen och jag hade klänning på mig.. tror ni min hals och förkylning blivit bättre? Nah.. hehe, jaja, har bara mig själv att skylla. Stolt att jag fick med alla grejer hem iaf, nästan alltid lyckas något försvinna så ser man inte det mer! haha. jo, det får nog bli stan, när mami är ute ur duschen ska jag sno toan så jag hinner med med bilen, buss = Bajskorvit = dåligt x 1000!!

PUSSHEJ!

Bilderna från min och Hannas fotto grej kommer upp ikväll ;)

vad gör vi, nu kör vi!

T.A.G.G.A.



fastnar inte på bild idag men jaja! har på mig min vita klänning och ett bälte i midjan och till detta mina Boots! Nu ska jag snabbt inom toan och sno med mitt läppglans sedan drar vi!

lite parkhäng med vännerna!

Hejsan hoppsan i lingonskogen eller något, kände för att vara lite fyndig, lyckades rätt bra ändå va? ;) Vad har hänt idag då? hmm.. cp seg skoldag och en jävla massa engelska läxa.. kill me again please! Baajs! jaja. Sen drog jag hem till Max, han och hans brorsa hjälpte mig som e lite problembarn när det gäller matte att räkna ifatt klassen (ja, jag vet inte heller vad jag gör på da vinci ibland asså..) Så tack för det hörrni! Det blev lite spaghetti och köttfärsås och en liten powernap innan jag kilade ner på stan och mötte mina goa vänner för en fika med Jenny nu innan hos pyser till Paris! mycket mysigt! Var tänkt att vi skulle dra in till Robert`s å fika men vi drog till ehmköp, köpte massa gottis och satte oss i parken och snacka! riktigt mysigt. Dock blev det itne så länge och nu e jag cp stressad för ska hinna duscha å allt på en timme - ikväll blire feeest!! Och vi ska skaka röven av oss allihopa ;) Kommer bli helt awesome, som sagt måste skynda mig. Bloggar imon ist. Pussilipussi!






Sådär ja, lite bilder också som Hanna tagit! Snodde dom nu när jag har hennes minneskort här hemma hahah ;) Nää, nu e jag stressad till 110 och ska CHILLA NER, jag kan faktiskt ta en senare buss.. min kväll kommer bli awesome! Vad gör vi NU KÖR VIIII!!

M&M

M&M (?) haha, tänkte skriva MM=mot max, men då började jag tänka på sånna där M&M godisar så då skrev jag M&M istället för MM bara för att läska er, ni hänger med va? det gör inte jag länge så vi släpper det.. ska inte läsa om det heller för då kommer jag bara sudda ut det i all förvirran!

Jag ska iaf slänga i min lite korv&stroganoff och ris innan jag sätter mig på bussen till min älskling. Åh vill bara vara framme å mysa, toppen torsdag! TT, hahah det finns nog ingen godis som kallas T&T va? om det fanns det skulle jag skrivit så! Nu får ni inga mer outfits bilder idag och imon, men jag lånar alice stora HUMÖR tröja och gömmer mig i imon med ett par leggins. Fryser alltid i skolan, så varma kläder = TB/T&B toppen bra! Nää nu räcker det.. hejdå.

Västra stranden + kite!

Awesome dag! Jag och Hanna åkte med farmor och sis in till stan, sen skulle jag möta upp min max för att få mitt busskort. Då frågade dom om vi inte skulle dra med ner til lvästra stranden, tror nog dom hade en liten baktanke att vi skulle fotta dom med va ;) haha. Men lite sådär spontat hoppade vi in i bilen och drog med dom. Max och Pontus drog iväg för lite kite och jag och Hanna kilade bort en bit och hittade vårt lilla smultronställe, där fanns stenar, vass, mer vass, gräs, sol, skugga! Perfect! Så där satt vi och fottade lite fina pics! Sedan drog vi ner för att fotta när dom kitade, gick sådär kanske tyckte dom men vi tycker de blev bra haha ;) Blev även lite mer tramsiga bilder när vi började tröttna på dom seriösa, guru-bilder, titanic-bilder, pussbilder å annat! Trevlans! En hel del skratt med ofc! Fick skjuts med dom in till stan då dom drog mot Ohana och vi med min farmor och sis hem igen! goodie. Nu är jag cp hungrig och funderar på att beställa en pizza eller koka makaroner? vilket lät mest lockande.. pizzan va? hehe.. Sen ikväll blire kanske in till Maxen igen, han och Mange skulle dock på yoga (HAHAH) nu så jag var tvungen att kila hemmåt, har ingen lust att bryta alla ben i kroppen tyyp :) Så, nu mat, sen får vi se om jag träffar min favvo kille eller om vi ses imon. Imon är det iaf fika med fina vänner i parken efter skolan som gäller, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Hoppas på fäzt! gal1 taggad på det nu efter en skol/sjuk vecka, då behöver man ha lite kul! Nästa helg kör vi hårt iaf!! :)) Wiiie.

Bilderna kommer när jag fått dom av Hannibajs :)

Bild från sist vi fottade Max och hans polare Victor som kitade nere i vilshärad! :)
MAAAAAT-JAAAA TAACKK

nu kilar vi!

fuck matten, nu ska jag och hanna fotta! Y.E.S.
C ya later.








P U S S & K R A M !

dödödödödö

dö matte dööööö!!!!

hehe, jag visste det.

klar!

klar med min engelska.. nu kör vi matematiken också så jag kan få lägga mig i soffan sen! Vi hörs lite snare allihopa, nu ska jag plugga lite mer, kännre att plugget dragit igång och att jag kommer omvandlas till en liten nörd dom följande vardagarna i tvån, inkuderat lite fika, vännertid, pojkvännstid, slappetid m.m. Nejdå, tvåan ska gå som en dans på rosor! hahah.. får väl se om en månad eller två va ;) Jodå, detta kommer gå bra! Tänka positivt, tänka positivt!

26 augusti 2010.

God morgon! Igårkväll drog jag in mot Max iaf, drog först en snabb runda på stan och messade honom att komma ner, sen när han inte svarar springer jag upp till hans lägenhet, frågar Pontus var han e, han e å tränar! Toppen, där va jag ju precis och sa hejdå till mamma! haha. Bara till att springa ner igen men sen hittade jag min fining iaf, nyklippt å fin! :)) Vi kilade upp till Max en stund medan jag väntade på mamma som skulle träna klart så jag kunde åka med henne hem. Blev en liten runda med cicco i stormen men han va nog ungefär lika opepp som vi på det så vi kilade in i gen efter en pytte runda. Efter detta drog vi ner till torget för att inhandla fritidskort men dom hade såklart stängt när vi kom dit! Så lite senare slutade det med att Max följde med mig hem hit och spenderade kvällen & natten här med mig. Mysigt! Jag menar, finns det något mysigare än att somna i en stor, varm famn och hans armar runt sig? Nej, det finns nog inte det! Tyvärr fick vi dra oss upp redan vid 08.00 imorse tack vare att jag bor så långt från stan för Max skulle ta nio bussen! Blev lite frukost och mys i soffan, Max har nog med lyckats bli sjuk den stackarn, men nu är han påväg till skolan iaf! Min dag idag då.. hmm, min hals är typ sämre än igår och förrgår, tyvärr. Vaknade runt två inatt och kunde verken svälja eller andas genom näsan! Härligt! .. men jag har en del matte och engelska som jag behöver göra tills imorgon så det är bara till at sätta igång snart. Sen får jag se hur det blir med min och hannas foto-dag, det är skitkallt ute! Och det är fortfarande Augusti.. kul! Jaja, får ringa henne lite senare, funderar på att sätta mig med matten redan nu så jag slipper den sen. Ska nog träffa min älskling ikväll också, han har mitt busskort så det skulle vara trevligt å få tillbaks haha. Vi får se, kanske kollar om jag kan sova hos min Max då på samma gång, vi börjar samtidigt imorgon, awesome! jaja, jag får se, klockan är bara halv tio, usch, jag orkar egentligen inte vara hemma idag! jaja, får ladda ner lite amerikanska tonårsfilmer å glo på, finns det något bättre?! Ah.. att somna i Max famn då men jag syftade mer i "film" kategorierna!! :))

PUSS&HEJ!

Bild tagen av Hanna.


åt helvete med denna dagen!!

Sjuk som jag va tog jag mig till fysiken.. när jag kommer dit, tror ni vi ska räkna fysik? Nej ofc not! Vi ska bestämma vilken färg vårt klassrum ska ha på väggar och gardiner. har nog aldrig vart med om en så meningslös lektion men rätt kul vare ändå haha. Men sen kände jag ju att jag inte kunde dra hem utan att ha gjort ett piss så satte mig på biologilektionen också.. vilket var rätt kul! Sjukt skön lärare vi fått där iaf tycker jag allt! Det kommer nog bli en intressant kurs så de så! Sen drog jag ifrån den lite och mötte max, var tänkt jag skulle träffa honom idag så skulle bara kolla av lite fall han skulle dra med mig hem när jag slutade.. men nej, så blev det itne..igen, jag menar vi har inte setts på skit länge nu, öh, de bara fuckar upp sig hela jävla tiden men jaja. Får väl dra mig in till stan då kanske då och upp till Max en stund bara för å träffas lite, onödigt dock, kom typ hem med bussen för en timme sen men sånt man får ta ibland antar jag. Men som sagt åt helvete med denna dagen, allt ska bara jobba sig och inget går som jag tänkt mig. Jag hade tänkt lägga mig med täcke å kudde å kolla grown ups (vet aldrig om de stavas med ett eller två "p" så ni får fatta ändå, palla bry) men nu ser min eftermiddag och kväll lite annorlunda ut. Bussen snart då .. om jag orkar.. ääh vet itne det asså..! Vi är iaf lediga imorgon, GÖTT! Jag och Hanna ska ut å fotta och sen äta kinamat. Sen får jag se vad som händer ska inte skriva ett piss, för då blir det ändå itne så :)) Hoppas ni haft en bättre dag än mig, nu ska jag ta en panodil och lägga mig lite, fick skadat ont i magen nu också! Yippie! DÖÖÖÖÖÖÖÖ denna dagen DÖÖÖÖ!!!!


Har även 5 sidor med jävla damp-matte å räka imon.. åh kan inte någon typ tuppa av mig, lägga mig på ett plan och sen får jag vakna upp på ett lyxhotell i Thailand med mina fina tjejer, hade behövts nu!

Mina fina änglar! Älskar er♥

mot skolan!





Ni vet hur min webb cam e, men jaja. Ni ser ändå va ;) Min buss går om 20 min, jag ska fixa till håret lite, orkar inte platta xd

fysik & matte!

God morgon bloggen! Har precis vaknat, käkat lite frulle och börjat fundera på vad jag ska ha på mig idag! Japp, jag ska faktiskt vara duktig och gå på fysiklektionen idag, vill inte missa något på det i början. Annars då, jag mår sämre än igår.. huvet gör oont!! och + allt annat jag hde igår är min näsa ännu jobbigare! Blä! Hade världens wierd dröm inatt! hade tänkt dra på biologin också ju, men får se hur de blir med det asså.. men iaf, då drömmde jag att jag kom in i våran äckligt jobbiga sal vi har fått för ettorna tog över våran fina lilla B4!! Så när jag kom in satt redan alla där, och massa små djur typ i dockhus, verkligen minimala djur kröp runt. jag frågade hanna vad fan alla höll på med och va allt folk gjorde i vårt klassrum för där var massa folk från NV2B också, hon bah, asså vi har fysik och ekologi tror jag.. ? haha, fattade gjorde jag kanske inte men vi fick sitta och leka med dessa djuren hela lektionen, byggde en toalettstol till en sköldpadda (y) hahhah. Alla djuren var limegröna och det fanns både sköldpaddor, hundar, krokodiler (som satt ihop två&två) kaniner, myror. Ah, allt möjligt typ. Vi satt och retade upp dubbelkrokodilerna och sedan slängde vi in dom genom en kattlucka! HAHA! Sen efter den lektionen drog jag hem. Haha. Kommer även ihåg vad jag hade på mig :O hahah, vad har hänt jag minns aldrig mina drömmar! iaf, den outfitten kanske det blir i värsta fall då da om jag inte hittar något som passar.. dock kanske inte det smartaste att dra ut i storm barbent när man är sju kanske.. vi får se,, ni ska nog kunna få en outfit bild! Vi får se, nu ska jag börja fixa mig och dra med bussen om en timma. Åh, jag orkar inte ens resa min, känns som jag ska svimma.. kul!! Fyy, hade såå mycket hellre satt på en film´m och legat å småslumrat till den under mitt varma täcke i min stora säng! Jaja, jag är hemma om 5 timmar, får göra det då. Sen imon hoppas jag att jag är frisk! Vi har 55 minuters skola, sen ska jag och Hanna dra å fotta, vi ska käka thaimat och sen lite annat på eftermiddagen som händer. Då vill jag va frisk. Sen kommer ju helgen och så ska vi förmoderligen rööjjaa lite hoppas jag på! vi får se, nu äre sminknässesären som ska fram, funderar på om man ska orka platta håret..?
Jaja, P U S S & K R A M !


skaburbian

ojdå, här har tiden flugit iväg efter en tre timmars lång film! Skönt! klockan går ju annars så jävla segt när man bara ligger hemma helt ensam. Nu ligger jag och lyssnar på skaburbian - flow, så sjukt härlig musik! Min älkling saknar jag som bara den och han skulle kommit hit, men vet inte om jag kan dra till skolan imorgon så då blev allt lite rörigt! jaja, imon SKA jag träffa honom. Och jag ska på fysik och biologi lektionerna hade jag tänkt, kan inte missa dom nu i början när vi drar igång typ. Iaf inte fysiken!

Nu ska jag käka mat, pannbiff tror jag det va om någon vill anteckna, sen ska jag låta min blogg vila och istället stänga ihop datan och hoppa in i duschen.. nää jag har fortfarande inte kommit så långt, och garderoben är inte heller städad (a) jaja, sånt löser sig.

P U S S & K R A M !

Klassfest!

jag.vill.ha.klassfest.











Åh, nähe, va säger ni klassen, en klassfest snart kanske? Detta var hos Jimmy aka Tjompie i höstas, snart ett år sedan, eller ah, någon gång i oktober! En riktigt najs kväll! hahah, kommer ihåg alla förberedelse, allt snack, sen all dans på stolar (eller hur oscar;) haha) och en massa annat! Blir alltid lyckat när vi e hos Tjomp, kommer ihåg en chillfest där som slutade med att vi sprang runt som dårar i hela huset och lekte kurragömma till "mördar-musik" hahhah. Fy va de va kul! Nej, vi ska nog lyckas dra ihop en till klassfest ska ni se! Vi får snacka om det i skolan nu snart! :)) NV2C!

Fotografering!

Snaart! Jag och hanna kom på igår att det var så sjukt längesedan vi var ute och fottade, blev ju aldrig sist när jag skrev lite på bloggen om det! Men nu är jag galet trött på min design som var tänkt att bara vara där tillfälligt någon vecka eller två, har ju blivit lite mer än så, och bilden är typ 1 år gammal! Det behöver fräschas upp med andra ord! Så på Torsdag eller Fredag när vi slutat ska vi ut och fotta! Vet inte riktigt om det blir så att vi bara drar oss in till stan, i parker och små gränder, ut på klipporna i tylösand eller kanske någon helt annan stans! Ingen aning, förslag? Hade vart lite coolt å fotta i regnet med färgglatt paraply, gummistövlar osv. men vi kom på att de kommer bli lite jobbigt.
1. Kameran lär inte må så bra efter några timmar i regn!
2. Smink och hår lär ju inte heller va sådär väldans snyggt i regnet!
Nää, vi satsar nog på en solig dag och drar ut då! Sist vi fottade var i höstas, massa löv, tjock halsduk osv. Men dom bilderna blev väl sådär. Dom finaste vi lyckats med tycker jag helt klart är alla från Tylösand på klipporna. Sen avslutade vi dagen med grillning på klipporna förra året också, det var riktigt mysigt ska ni veta! ;)

Min film är slut nu och jag är rastlös.. som vanligt! inget ovanligt i min värld om man säger så, bara sitta still en hel dag och inte göra någonting får man ju rådamp på! Kanske skulle ta och se om jag kan hitta någon kul resa, hade vart rätt najs där runt höstlovet! London, Rom eller Paris hade räckt! Vill verkligen bedöka dessa tre storstäder inom en snar framtid! London - I love it! Åh shit, en massa shopping verkligen, hur mycket som helst. Riktigt fina grejer och alla bussar, telefonkiosker, sevärdigheter, chips (hehe) och allt annat som hör London till. Bershka, Accesorize (staavning?) haha. Och alla andra grejer. En dag när vi var i Oxford fick vi ju chansen att shoppa i London, omg va vi var överlyckliga! tunnelbanan gillade jag dock inte lika mycket! En dag fick vi även besöka saulsbury (?) tror jag det hette, det låg på vägen mot London från Oxford. Hur mysigt som helst verkligen. Dock kommer jag så väl ihåg att en tjej spydde precis jämte mig! :) haha, uäk. Och sen Paris, verkar inte det som en rätt cool mode-stad! kommer ihåg hur jag älskade hannas svarta skor med vita och serisa prickar på som var från paris. Redan då bestämmde jag att jag ville dit, och det var väl i sexan. haha. jo, jag vill helt klart till Paris! kolla eifeltornet och allt de dära! Verkar vara en awesome stad! Sen Rom, åhh, dit vill jag nog hellre än Paris! Rom - pasta, så mysig kultur, så romantisk stad. Fontana di trevi, colouseum, lutande tornet i Pisa m.m. finns riktigt mycket som lockar där! Dit ska jag också!

Nää men gud vad massa onödig skit jag lyckades klämma in i ett ynka litet inlägg. Men antar att jag inte har så mycket annat som behöver göras så kan lika väl sitta och skriva lite. Blir det ingen resa under höstlovet har jag iaf förmodligen Thailand att se fram emot med Mamma, Anders, Syster, Doddin och Maxen! Hoppas på det! Sen ska ju jag och hela mitt goa gäng iväg till Kreta (eller kanske Rohdos, har börjat fundera på det också!) nästa sommar och röjja lte bland grekerna! Gissar på att det kommer bli en helgalet vecka som vi aldrig lär glömma. Åh, jag längtar redan, Jag Annie och hanna var faktiskt inne och skulle kolla vad dom hade och erbjuda på Resia men resorna hade inte kommit in ännu, men om en månad skulle vi komma tillbaks! Wihoo! Är det någon av er kasnke som vart på både Kreta (platanias och Chania) eller Rohdos som kan säga vilket som var bäst? Annars får vi väl se vad det blir, men lyckat kommer det att bli iaf! :))

Nu ska jag städa hela min garderob hade jag tänkt.. den ser ut som tredje världskriget. jag vet, man ska vila när man är sjuk, men nää, inte om man typ inte håller på å dö. Och så sjuk e jag ju inte, och efter två panodil mår jag faktiskt en hel del bättre! Sen har jag laddat ner en ny film. Kollade "the girl next door" nyss, helt okej men inte en tummen upp x 2 film kanske, you get it? Nästa film blir day of destruction eller något sånt hette den. Någon film om naturkatastrofer och att det kommer en orkan eller någon in över någon stat i USA, gillar sånna filmer! Så blir jag trött på alla kläder å annat bäddar jag bara ner mig igen! Vi hörs om några timmar typ. Det positiva med en sjuk Mea är ju mycket bättre uppdatering.. och att jag slipper simma på brottet idag (a)


hahahha, två failade bilder fån när vi skulle göra en fin bild tänkte vi.. gick ju som de gick x) Fanns klart bättre men dom orkar jag inte fixa med! Funderar på att kanske börja ha mitt hår som jag hade det innan, lite silverschampo, tuppera lite å så? Nja, tupperingen vet jag inte riktigt, mitt hår är typ för långt för det nu, då får jag klippa det första. Men lite silverschampo ska jag nog slänga i idag när jag väl orkar lyfta mitt arsle in mot duschen! Puss&hej leverpastejj! (Annars blir mitt hår snart väääldigt mörkbrunt, sjukt trött på detta nu!)

Sjuk!

Fy fy, inte kul asså. kände att halsen var typ rätt problemig imorse, att svälja känns som om jag ska svälja ett bowlingklot, mina öron gör ooont och min näsa är igentäppt! Inte nog med det så här jag fått sån där värk i hela kroppen typ, ni vet när det gör ont överalllt typ. Uscheusche. Så när klockan ringde imorse bestämmde jag mig för att somna om och skippa skolan idag, har knappt lyckats sova inatt av massa grejer, antingen har vinden vart för högljud.. eller har täcket varmt för varmt eller ville jag ha vatten. Klagfia här idag ja! Och Brottet och simma en timme i cp kallt vatten lät ju inte precis som en botningskur! Panodil låter såå mycket bättre. Dock har jag alla papprerna till vårt grupparbete, jaja, mina tjejer löser det! Och matte jobbar jag ikapp när jag är frisk. Nu ska jag ta en panodil och lägga min framför tv:n. Jag fullständigt hatar att vara sjuk. Blir så gaalet rastlös!

Under sommaren 10 har jag!

(X) Druckit alkohol
(X) Varit full
( ) Däckat
( ) Snusat
(X) Varit på fest
(X) gjort bort mig ordentligt - hahah, gör inte alla de?
(/) brutit foten - nästan i mina killer-heels!! hehe (A) 
(X) besökt en fetival - Kaart! RixFm ;) hahha.
(X) åkt båt - Doddin, din båt är underbar!
( ) Fått minneslucka
(X) Varit kär - är kär♥
(X) Älskat någon - älskar någon♥
( ) Fått ett sugmärke - har nog sluppit det!
( ) Gjort ett sugmärke
                          (X) Fått ett bitmärke - Hanna brukar bitas i axeln om hon e knäpp :)
() Gjort ett bitmärke
() Kysst en främling
( ) Strulat med någon av samma kön
(X) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(X) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(X) Gråtit dig till sömns
() Vaknat av att du gråter
( ) Skrikit ord som hora och slampa till någon - bara när dom inte hör isf :))
(X) Slagit någon på skoj
(X) Blivit slagen på skoj
(X) Lärt känna över 10 stycken nya människor
(X) Haft sex
(X ) Varit på solsemester - Turkiet, naajs, saknar solen! 
( ) Badat i sjön
() Gjort något olagligt - OMG, jag laddade ner film igår!! OMGOMG!! Fy va jag e busig va :O
() Sett en hel fotbollsmatch - FOTBOLL SUUGER!!
(X) Inte sovit på en hel natt - eller njaa, fem, sex något sånt, sen däckar jag automatiskt!
(/) Sovit utomhus - hehe jag och Max bäddade på studsmattan men blev attackerade av tusentals mygg så flyttade in efter någon halvtimme typ!
(X) Varit på sjukhuset
 (X) Sovit i över 12 timmar
( ) Sett en film mer än 10 gånger - hatar å kolla film..typ! 
(X) Tagit någon på asset - hahhahah.
(X ) Velat dö - hallååå?!, har ni aldrig haft paniiik för skolan och matten snart börjar, att man gjort bort sig så man vill sjunka genom jorden ner till kärnan av vår planet typ eller att man bara är på bajs-humör! ;) dö och dö va väl att ta i, men jaja!
() Kysst någon utav samma kön
(x) Åkt buss i över 10 timmar - den får bara ett litet kryss. Men jag tror nog det, dock har jag vart skadat lat med bussen pga. mitt illamående, det har dock lett till mer cykel, mindre fett. Okeej, vi ska kanske inte överdriva, men ni fattar va ;)  
() Varit ute en hel natt - har jag nog inte :O fyfyfyfy!!
( ) Blivit tagen av polisen
(X) Haft filmkväll - jajameeen!
() Svikit en vän - nähä, sånt får man inte göra!!
(X) fått en ovän - hehhe..kanske
(X) Varit sjuk - Ah kan man säga.. -.-


Nu ska jag skaffa mig ett liv och kolla Tv! Skulle åkt till Max men han har en skadat lat flicka till flickvän ikväll så blir nog att vi ses en annan dag. Har inget busskort heller och min hals hurts. och imon ska vi simma på brottet, fyy brr va kallt!! Men Max, Jag älskar dig♥ 

P U S S !


Life is like riding a bicycle, to keep your balance, you must keep moving.♥


kamera och iphone?

fyfy, låång dag idag i skolan idag.. över nu iaf! Slutade runt halv tre och hade en lektion matte på 70 minuter i slutet. Inte det lättaste att koncentrera sig efter skank-food till lunch osv. men jobbade faktiskt hela lektionen..eller okej, iaf 60 av 70 min kanske, och det är g.r.y.m.t. för att vara mig! yeey! Kanske inte behöver skjuta mig i näsan trots allt då.. hehe får väl se vad jag skriver imoneftermiddag, jag gissa på typ "döda mig, döda mig, döda mig, seriöst denna f*cking matten kan ta sig i r*ven och suga lite k*k" hehe...

Annars gick dagen bra, stött på lite ettor och käkat pytt i pannan, och i pannan hade den nog ramlat för den va heelt mosig och inte klar! Föfan skolköket!! Skärpning! Nää, slut på klagandet, snackades en heel del om våran helg och även lite planer för kommande helger. Kommer bli så sjukt awesome, can`t wait! Snaart fyller jag år, snaaart! Och det ska firas så det bara smäller om det!! Åh. Har även börjat fundera på vad jag ska önska mig.. hmm det är typ hemskt att man inte önskar sig någonting. Eller jo, haha där ljög jag, jag har faktiskt kommit på att en Iphone, en mindra kamera och en fin pälsväst som jag hittat att ha till hösten inte skulle sitta helt fel kanske. Västen måste jag dock kila in och prova inne i stan nu dom närmsta dagarna, har bara sett den, inte vågat prövat, skulle ju blivit ruinerad av en varg eller kanin eller va de nu e.. inte ok! ;)

Helgen var som sagt grajt, men nu ny skolvecka, slipper iofs läxorna nu i början, drog igång lite med fysiken idag verkar faktiskt interessant. Engelskan känner ajg kommer inte bli riktigt lika intressant, farmor lär få ha mig och mina engelskaläxor där lite då & då, bra man har en farmor som är grym när det kommer till andra språk! Men tack vare inga läxor och massa annat bajs, så är jag fri idag haha. Vi hade tänkt dra oss in till stan för att trycka i oss en kebab och slösa lite pengar tills vi sa åt varann lite smått att kebab är onyttigt (det tog emot å säga så..) och att vi borde hoppa över det för att slippa träna! Så vi tog bussen hem, och hemma åt jag hamburgare.. hehe inte så mycket nyttigare kanske men jaja! träna ska jag iaf börja göra, imorgon faktiskt! hade tänkt ge mig ut och springa redan idag med eftersom mitt hår är nytvättat pallar jag inte dra ut å springa, tvätta om de och slita på det ännu en gång med plattång och fön! Nää, det får vänta tills imorgon med andra ord. Ikväll kommer jag istället tillbringa kvällen med min älskade Max. Åh va mysigt! Ska nog ta och messa han nu. Eclipse ska jag också kolla klart på, hann inte se hela igår för datan dog och klockan närmade sig tolv.

Puss&kram.


vad sägs om en kamera som jag vågar ha med mig på fester hehe, min digitalkamera stannar oftast hemma, den skulle ju såå vara försvunnen eller sönder när jag drar hemmåt från festen. Har nada koll och blir lätt lite klumpigare lite längre in på kvälllen, fattar inte varför.. ? hmm. Jaja, en liten smidig kamera som jag kan hålla lite bättre koll på och är inte lika rädd om eller förstörd  om den skulle försvinna skulle nog passa. Eller asså, varför är det så, jag menar, förmodligen blir ingen av kamerorna förstörda eller något sånt bajs men känns ändå bättre att ha en lite billigare med sig, jag menar om i fall att olyckan skulle vara framme liksom! jaa, det skulle jag iaf verkligen´behöva så ni kan få lite bilder. Bloggen suger ungefär lika mycket som min mattelektion kommer göra imorgon om den inte fylls med bilder!! :))

plugga...

Ah, man märker lite smått att man börjat skolan. Och det har bara gått tre dagar! Asså, hallåå?! Måste ta med alla böcker, papper, lösenord och grejer imorgon till skolan, för då drar vi igång på riktigt tydligen.. ya, kul va! Och matten..den ska jag nu börja jobba lite smått med. Fick bara 2 sidor vi skulle gjort på lektionen men eftersom min ipod lockade liiite mer och min hjärna hade inte riktigt tryckt ner start-knappen enda ner i botten så sket jag i matten. Messade med max och ritade fina hjärtan i boken! Illa! Så nu har ajg två sidor matte jag måste jobba, har ju trots allt ny mattelärare och vill väl inte framstå som världens sämsta nv-elev iaf. Hehe. Så, hejdå på er, hej matteboken, hoppas nästan på att jag glömde den i skåpet (a)

Dö matte dö!! valde man kanske liite fel trots allt när jag satte min fot på da vinci, då de inkluderar så jävla mycket matte börjar man ju tvivla.. haha. Näädå, jag ska nog kunna få ett betyg där med, man ska ju aldrig ge upp va! Puss&hejleverpastej.

Last night!

oj, denna veckan har verkligen flugit iväg! fortsätter det såhär är nog andra året på gymnasiet borta inom kort! Wiho! Iaf, igår då da, blev ju ett lite snabbt och hastigt inlägg. Max stog klar i hallen, bussen gick om 2 min och jag skulle hinna kissa också! Jobbigt läge lixom. Men sen va bussen sen 20 minuter.. ah, får damp på sånt, men med hann vi ju som ni kanske förstår då iaf. Mötte även upp Annie på bussen, det var tänkt att jag och Annie skulle dra och fika, sen möta Hanna och sen dra med Max på fest. Dock blev det inte riktigt som planerat och jag är inte förvånad hahah. Roberts hade stängt för oss, det var bara 18+ som var välkommna efter tio.. grajt. Så vi mötte min Max igen och höll honom lite sällskap hemma hos honom medan han laddade mobilen och åt kladdkaka! Sedan efter mycket om och men drog vi oss utåt. Klart ska det börja regna som bara den och blåsa och grejer, hejdå fixat hår -.- Mötte upp vår lilla Hannibajs på Österskans och sen traskade vi ungefär 1 kilometer haha. Kom fram till en krog/klubb? och efter lite om och men även här kom vi in även om vi var lite för små kanske (a) Var där en liten stund, rätt coolt ställe typ, men lite konstigt haha. Efter någon timma typ blev vi utslängda bakvägen då polisen kom och grejer. Jag och Hanna försökte smita med Jacob ner på dansgolvet en våning ner men icke sa nicke, de hann vi inte, så vi fick dra. haha. Vi drog till donken och satt där ett tag, åt lite dettomat och väntade på Annies och Hannas buss! jag och Max tröttnade tillslut och när det var ca. en halvtimma kvar drog vi hem till Max och myste istället. Mys! Imorse blev det lite frulle å så, sen placerade vi oss i sängen resten av eftermiddagen och kollade ngn bra serie som gick på tv! Vid halv fem drog hela familjen Lövinger och tränade så jag satte mig på bussen hem! har precis käkat lite Laxpasta och hade tänkt leta lite outfits till kommande veckan, så skönt att ha de fixat. Sedan hade mitt hår behövt en ordentlig inpackning och naglarna ska målas om igen! Sen ska jag försöka somna tidigt. Lite Eclipse kanske jag ska ladda ner och kolla på också, halva idag, halva imon, asså en film så lång som den kan man ju inte se på en gång. Så länge pallar jag inte sitta stilla! och imon börjar jag 08.10.. matte, biologi, fysik, projekt.. ni hör vilken dag va?! Villken dag! Blä!

vi taggar om!

Nu kilar jag och mina snyggingar in till stan för lite fika och sedan taggar vi om för partajj! Ha en trevlig lördag..känner detta kan bli galet! Wihoo!

enkel och bra outfit. Odd molly linne å leggins!

Partyparty

Igår var det då födelsedagsfest hos vår fina Maja! Riktigt lyckad kväll, hade sjukt kul! Blev förfest hos felix funt halv sju, där blev det chips, "jag har aldrig" och lite dans. Sedan en tagg-bussresa mot maja inkluderad allsång, dans och lite sånt. Trevligt. Eller ah, va kanske jag och Svanen Max som stog för allsången från min Ipod bestående av "Sexy bitch" "fire burning" och "Daddy cool" hahah. Framme hos maja började vi förfesta lite till innan alla andra kom! Sen blev det dans, spel, snack på altanen m.m. Så bra! Någon ny människa träffade man nog också, alltid trevligt! Och sen fick ju Maja så fina och seriösa presenter, hope you liked it! ;) haha. Vid halv två tiden tror jag vi drog oss hemmåt, varför blir alla så otagg på slutet? Eller försvinner hahah... näädu jag vet inte, men min kväll va a.w.e.s.o.m.e. så Tack Maja! Jag och Max tiggde skjuts med Mattias och Felix så vi slapp bussresan, även om dom brukar vara rätt så najs! Nu ska jag se om jag och Max kan komma på något roligt igen! mitt partyhumör har kommit fram igen så skulle nog inte banga på en partykväll ikväll igen! men vi får se, annars blir det nog chill hemma hos någon eller en fika i stan. Puss.♥

halvbra bild.
Klänning - monki.
armband som knappt syns eftersom det sitter bak&fram - H&M
Bälte - Gina. Hittade inte mitt silvriga.
Halsband - Sthlm.
ringar - blandat.

Sedan lockade jag mitt hår! Börjar få in tekniken nu ju! Awesome.!

Födelsedagspartajj ikväll!

Ikväll är det minsann dags för ett jerält födelsedagsfirande av vår lilla majabaja!! Åh det kommer bli bra. Skolan var kort och bra, endast flummiga lektioner, men sen drog vi igån lite i matten.. säger bara en sak. Kill.me. Fyy fan, skulle inte förvåna mig om mitt matte C betyg slutar på ett I och ett G. Mitt tålamod är i botten gällande matten. Känner nog inte riktigt jag förstod B kursen så värsta bra.. körde bara ordentligt på proven och lyckasdet precis, verkligen precis nå mitt VG! blöh, fy fan, jag dör. Matte C, D, E, hmm ska man hoppa från en bro eller skjuta sig i näsan? Jag vet inte riktigt, värt att fundera på!

Nu släpper jag skolan iaf, fuck den just nu, nu är det fäzt som gäller! efter skolan drog vi in till stan, fixade present till Maja, Awesome. Kollade lite affärer, satte oss i parken och åt samt mötte upp Max, Mange och Jacob. Trevligt pojkar. haha. Nu är jag hemma och ska vända ut och in på min garderob för att hitta något och ha på mig ikväll. Har nämligen en ful-dag och då är det fan i mej inte lätt att hitta kläder som man ser snygg ut i och sen ha på fest.. haha jaja. Jag kör på mer bekvämt än snyggt idag  då. Eller fula kläder så känner man att man överröstar kläderna med hår och smink kanske höhö! Jaja vi får se, ni ska nog hinna få en outfit bild. jag ska på förfest runt sex tiden sen kör vi heela natten hoppas jag!! T.A.G.G.A.



något hände med självutlösaren.. hehe tror kamern är lite för snabb.. men ni ser min outfit idag iaf! Nästa så jag vill att det ska regna på måndag så jag får ha gummistövlar! de e ju så sexiga huh ;) hahah..


20.42

Sådär ja, nu har jag hunnit komma hem från stan och en Max har jag fått med mig på köpet! Trevlans trevligt! Blev en snabbis i stan, även en sväng inom Smycka och kolla pandora ringar, tyvärr kunde jag inte matcha dom och allt var rörigt och den där expediten stog bakom och stressade sönder mig! Blöh.. men jaja skit i de. Vi drog ooch handlade mat, lövbiff och ris och sås beställde jag till kvällsamat, göttigöttgött. nu degar vi framför Tv:n, planerar att börja träna och äter marabou. Så ser vår kväll ut haha, tjockisar kanske ni tänker och ah.. ikvl e jag en sån! Imon blire skola mella tio och ett. Fika vid tre med mina favoriter och festligheter på kvällen. Livet leker igen och jag är glad för detta. Jävligt glad! haha. =)

Ps. Max ligger å filar naglarna jämte mig hahahhah.

Fika, luch, shopping.

Det är vad jag gjort idag. Eller ah typ. Igårkväll blev det att nana hos min älskling iaf, kunde ju inte lämna den sängen och den famnen när man börjat bli lite småtrött! Nä, så funkar det bara inte så jag stannade där tills strax efter nio imorse. Blev att springa sista biten till skolan och komma någon minut sent.. bra första dagen typ mea men jaja! vi hade en kort Historia lektion, en timma sådär sen drog vi oss ut på stads vandring för att få veta mer om Halmstads historia. Jag som i vanliga fall tycker historia verkligen är ett pain.in.the.as ämne tyckte faktiskt det var rätt okej, rätt interessant och vi har fått en bra historia lärare verkar det som och vi hade en bra guide! Toppen!

Blev lite lunch på nudelbaren med Annie och Maja, sedan kolla runt lite i affärerna. Dock fick jag stå över lite fina underkläder och en tröja för jag la mina pengar på rakgrejer! Efter att Max kommentarat att mina ben skulle fungera som slipmaskin igårkväll kände jag det var dags att göra dom lite lenare kanske hehe.. men blivit lite lat (a) sry! jag och Annie hann en sväng inom Smycka, åh va fina grejer dom har! Sen tog vi bussen hem. Nu kom jag hem och ska dock in med Mamma till stan igen! Nödvändigt att åka hem -.- haha jaja. bye guys, later.♥


Mot Maxen!

Jag ser ut som ett kioskmongo med mjukisbrallorna uppdragna för jag e varm och ett grisrosa linne! Men det kör vi på! Jag åker hem till min älskling och spenderar kvällen där. Natten blir dessvärre hemma tror jag då han börjar tre timmar senare... åh fy va jobbigt med dessa börja-olika-tider grejerna igen! jaja, de löser vi! Lär ändå behlvs duscha och grejer imon så lika bra å ta sig hemmåt! hemma runt halv tolv ngt sånt skulle ajg gissa på så är jag itne trött kanske ni kan få ett inlägg till ikväll. Puss&kram från ett cp barn.

mitt schema!

Blev inte så dåligt som jag trodde!


 Riktigt liten bild men orkar inte krångla och få de bättre höhö.. Slutar helt okej iaf, och tyskan och fotto har ajg samtidigt, två flugor i en smäll lixom! Sen fick jag den bättre läraren i Psykologi också och går med Annie Hanna Flisan! nice! Sovmorgon tre dagar i veckan också! Soooft. sen till våren plockas psykologin bort från mitt schema! Mer sovmorgon och inga sena måndagar! Uuu, me Love♥ vi kör igång på fredag, då har jag bara lite engelska och matte sen slutar dagen vid 1 och sen hoppas vi på FÄZT! ;) Nu ska jag messa min bäjbi och kolla hur de blir ikvl. bye biatches!

Fika som vanligt.. hehe

Skolan gick bra, förutom att vi fått ett skit klassrum och att vår bro på brobygget endast klarade 300 g och med den vikten hamnade sist! buhuhu. Haha jaja, vi var duktiga ändå! särskilt på tejpa-delen! :)) Efter skolan drog vi som vanligt in vårt lilla gäng och fikade! Blivit lite som en tradition det dära, fika när man börjar skolan efter ett lov och fika när skolan slutat för att fira att vi har lov! Dock var jag sjukt nyttig och tuggade i mig en macka och apelsinjuicie! (?) Blev bara en snabbis och sen satte vi oss på bussen hemmåt! Så nu är jag hemma, har sketa ont i magen så ska lägga mig ner å chilla lite, sen ska jag kanske träffa Max en stund, får väl se om jag sätter mig på en buss mot stan eller om de blir han på en buss ut hit. Vi hörs när vi hörs! Imorgon slutar vi klockan tolv, N to the A to the J to the S!


Klart inte min outfit idag haha. Blev den vita klänningen från vero Moda samt boots och skit fult hår! Blä! imon ska jag upp 05.45 igen.. K-U-L-! eller nej.. jag har SOVMORGON till nästan halv tio (kvart över nio om jag ska vara exakt..) och får därför sååååvaaa till 07.30!! WOW.. jag brukade ju inte kunna sova till 12.00 eller så på sommaren, jaja,  bara till å gilla läget antar jag, kommer nog snart in i mina rutiner igen ska ni se ;) Bajs&kram!

myggor!!

Asså inte fan visste jag att mygg kunde bita igenom mina leggins :( Mina ben är fläckiga typ jue!! Nu har jag letat fram kläderna till imon och ska lägga mig och bada! Asså inte nog med att dom byter klasserna hit å dit nu, dom har bytt ut våra lärare! W T F, skjut mig.. bye bitches!

Gymnasiet - Första året avklarat!

shiiiet vad man ändras på ett år egentligen, det händer en hel del, både inombords och
utanpå. Man byter stil, smink, attityd, självförtroende går upp/ner, fester ökar/minskar, tiden man lägger på skolan varierar en hel del även den. Okej, utseendet skiljde sig kanske inte såå jävla mycket då och nu men ändå haha, när vi började 1 på gymnasiet va vi små tyckte vi nog, iaf jag! alla andra va så stora, allting var nytt, läskigt och alla var lite osäkra. hur skulle klassen bli? vilka skulle man umgås med? Allting var liksom nytt, skolan var som en laburint och 2:orna och 3:orna var skit stora och inga man typ umgicks med, bara kollade ;) haha. Mina ögon var kolsvarta och håret tupperat åt alla håll, i skolmatsalen fick man en fin sång en dag också "hejhejhej jag är bara fjorton år.." hahhaha, som jag knäckte mig innombords, shit, jag tog inte illa upp för fem öre inte så jag menar, menar bara att man ser liiiite annorlunda ut nu iaf..haha hoppas jag! Men de va liksom snyggt då..tyckte jag..hehe. Mina leggins, långa linnen, långa halsband och någon sjal runt halsen och mina converse. det var me! Okej det är fortfarande me kanske, får väl se till vintern! tvåorna gillade inte oss.. eller tjejerna iaf haha, vi var typ irriterande fjortisar som tog över deras datasal (a) sry guys! och nu är vi tvåor, kommer vi tycka likadant? Hmm, näädå! jag vet att vi var omogna och sprang runt och skrek, (de är vi fortfarande..hahha ;) )men det är sjukt kul och okej! Det är typ kul att skriva allt i bloggen, kolla tillbaka och se hur allt va då, va vi hittade på och allt sånt! Och alla galna partykvällar vi haft, alla klassfester! Vi är BÄST, vår klass är toppen, jag trodde aldrig det skulle bli bättre än nian, men egentligen, varför inte? vår klass i nian var ltie problem klass för det mesta, men vi hade nog vår lilla charm eller vad säger ni niobe ;) Saknar dock nian lite, saknar mina tjejor där lite, vi var så nära, men det är vi dock fortfarande, det är såå skönt! När vi ses är det som om vi gick i nian igen, de e G Ö T T ! vi har vårt band liksom , så e det ;) Det är bara så att nu när vi ses på fester drar vi med folk från våra klasser eller andra man lärt känna, så det blir så många nya man träffar, det är askul verkligen! Träffat så galet många nya underbara människor. Och allt med max, jag minns allt helt perfekt, dock var det ju inte sååå längesedan låter som de va bajslängesen men ni fattar. den där kvällen jag skulle hem till honom för första gången, våran filmkväll här hemma, dagen vi blev tsm och jag ringde till annie och hanna direkt efter jag lämnat hans dörr! hur allt var nytt, hur jag hittade på lite saker om en "pojkvän" hahaha.. och hur skadat glad jag var och är att jag hittat någon som du. Vi har en massa trams vi hittat på, alla kvällar vi snackade till typ fem på morgonen osv. Jag har så många fina minnen med dig, både gamla och helt nya, galna, fina och mysiga minnen, och fler ska det bli såklart, det är något jag är säker på för jag älskar dig bara mer och mer för varje dag. Man ändras mycket på ett år, men mitt första år på gymnasiet var helt jävla fucking underbart, så bra, så assköna människor, swesomma fester och kvällar tillsammans, och det bästa av allt, vi har massa roliga år framför oss! Detta trodde jag nog inte jag skulle skriva för ett år sedan, just allt det positiva med gymnasiet, hur bra lärare vi har och roliga lektioner, men jag är i stort sätt skitnöjd med hela grejen! Jag älskar min klass, mitt gäng, min skola, min linje, min pojkvän. Jag kunde inte gjort ett bättre val. Okej, vårt schema i tvåan är inte det bästa, men vafan, det löser sig, jag förväntade mig inte ett soft schema i tvåan på en naturlinje. Iår ska jag fan jobba röven av mig, få dom betyg jag vill ha, gå ut som en stolt tvåa, sen i trean gäller det, sen är jag friiiii, fri som en fågel haha, då ska jag åka jorden runt! Awesome, okej, nu ska jag inte dra hela min livsplan här kanske, kääk vare!

Men till alla ettor, ge gymnasiets första dagar lite tid, en chans, det blir awesome, I PROMIZZZE!




nervös mea efter första dagen på gymnasiet förra året, då kom jag hem från Sam-ekonomi. Sedan bytta jag till da vinci, jag har nog aldrig gjort ett bättre val. Jag är så nöjd! Nu taggar vi år 2!

Sista kvällen på sommarlovet blev riktigt bra!

Igår var ju sista kvällen som vi kunde partajja å så på  vårt sommarlov, imon står ju klockan ställd på 06.00...jaa, får väl se om jag lyckas ta mig upp eller inte, jag gissar på en försovning, minst 30 min hehe.. jaja! kvällen igår då, först skadat rörig, skulle till östra stranden, dit gick inga bussar, hem gick iaf sista elva om vi fick skjuts dit. Sen ändrade dom sig och kanske skulle till stan men sen slutade det med Östra stranden iaf! haha! annie eller Hanna skulle jag dratt med mig, men efter lite feber från Hanna och Annie orkade inte riktigt tänkte jag också krypa ner med laptopen i sängen och slå på en film, enda tills samvetet kröp fram lite.. SISTA kvällen på mitt sommarlov, hällå?! Ligga hemma-inte ok! Max och hans sköna polare var där och dessa underbart härliga tjejer från Växjö, sjukt schyssta så det blev att jag drog mig dit! drog på mig mina legging, min slappa tröja och svepte på lite mascara, var väl sådär lagom snygg men skitsamma. ps. Min toffs liknade en bajskorv. :)) Anders och Mamma körde mig dit, Moa mötte mig och sedan gick vi till Saras mysiga stuga! Riktigt mysig! Där satt vi och chillfestade lite på hennes uteplats, körde jag har aldrig och det bjöds på en heel del skratt under kvällen. Runt tolv blev det dags för nattdopp i havet - dock hade jag inga kläder å bada i, inga nya med mig och sen skulle vi GÅ hem till stan (som tog en timme .. hehe) Sen tillbaks till deras stuga och fortsätta kvällen där innan vi tog följe med Jacob en bit in mot stan, men han hade ju cykel den lilla lyllosen! Jag och max traskade nog en timma innan vi kom hem, var väl hemma runt tre. :)) Men en toppen kväll, så glad jag asade mitt lata arsle mot Östra! Tack hörrni för jag fick komma, ni får höra av er nästa gång ni kommer till Halmstad! (tror kanske inte ni läser min blogg dock med mitt cp-bloggnamn osv. men man vet ju aldrig va ;) haha)

Idag drog jag och max ner på stan! käkade Mc donalds, glodde runt, jag fixade den dära Bh:n. Sen hälsade vi på Andreas på Ohana och hans enormt gulliga hund James! Askul haha. Blev en stadsrunda med andra ord, och en film imorse såklart haha ;)

Nu ska jag leta fram lite kläder till imon, laga lite käk, ensam hemma ikväll..bläää! Sen vet jag inte riktigt om jag ska dra hit vännerna för en sista, verkligen sista sista sommarlovskväll på året 2010, glo lite film å chilla, snacka sommaren eller om jag ska ta och pyssla om mig själv och göra mig fin för morgondagen? Lite Bubbelbad och Cola, noppa ögonbryn, raka benen, ansiktsmask, inpackning i håret, måla naglar, jaa allt sånt där tjejigt! Igår kom jag på att jag nog inte tagit bort mitt nagellack på hmm.. 3 månader? Målar bara över, ska de bli vitt och vart svart tar man bara många lager ;) Blir nog nödvändigt å tvätta bort det där. Fixa mig måste jag, så blir nog pyssla om mig själv först iaf, sen får vi se vad som hinns med ikväll, men jag menar, vi lär ju ändå inte somna innan två mina vänner, eller har ni lyckats vända tillbaks dygnet? Inte jag tyvär.. hehe..



Det är rätt sjukt hur duktig jag är på att glömma kameran, men känner mig liksom ltie i vägen med den,blir lixom "så alla barn, nu ska vi ta bilder.."haha. Men ska bättra mig, lovar. Här får ni ögongidis istället på världens finaste! Men han är MIN! ;)♥

en dag med min farmor!

Igår nanade Max här, vi var då hemma hos Doddin och glodde på en riktigt bra film faktiskt, Edge of darkness eller något, jag gillar det stuket på filmer iaf! Där satt vi iaf, Jag, Hanna, Annie, Felicia, Terminator och Doddin!Käkade chips, choklad och poppcorn och massa skratt. hahahah, tror ni fattar!!  Åh fy va kul de va får snadas nu annars dör jag av skratt! Fick lite talk kring Sthlm där Hanna och Annie vart, även Flisan! :) Åh, jag blev inte alls sugen på och shoppa eller så! Men vet ni, det problemet löste sig idag :O

Max och jag chillade här hemma i förmiddags, sen kom farmor och hämtade mig, vi hade bokat in en liten fika och stadsrunda! Max hänkade på en liten stund, men när det blev dags för shoppingen vinkade vi Max byebye! Kanske ska träffa min Max ikväll igen dock, sen vet jag itne om vi ska festa eller chilla? Vi får se! Sista kvällen på sommarlovet ju så känner att festa borde man passa på med å göra! iaf, Min och farmors shoppingrunda gick riktigt bra! Ibland har ju affärerna ungefär N A D A men vi hittade allt en hel del, tur att rean är borttagen iaf! Två nya basic linnen, en söt klänning, en sjal och en mascara trillade ner bland påsarna, lite bilder har jag tagit på en del av grejerna, vissa bilder är bättre än andra haha. Enjoy!


Svart linne från MONKI med cool rygg. Även sjalen är från APAN! hahaha..!!


ett till enkelt linne från MONKI! Cool rygg, ME LIKE! Dock får jag nog införskaffa en sån där konstig Bh nästa gång jag är i stan.. imon mabye!

Och tillsist , my favourite! Sjukt söt klänning som blev assnygg till Boots! Me love!! ;)

Och en pyyyteytte bild på min outfit idag. Mitt fina armband från Max som han köpte i thailand som jag älskar! Min hand är dock inte lika fin.. jävla utslag! och Solade med dom en vecka i Turkiet så nu sitter dom där heeeela min fucking liv tyyp! Blöh -.-
jaja nu ska jag äta lasagne, så PUSS&KRAM, och tack för allt farmor, jäg älskar dig♥

filmkväll!

Det ser ut som en filmkväll kommer bli av ikväll! Najsnajsfågelbajs. Ska bara övertala Max å följa med så drar jag vid nio. Ha en fin kväll hörrni! :) PUSS&KRAM!

Söndag!

Söndag, Söndag, Söndag! Jag hatar söndagar så otroligt hårt!! Det är liksom en dag som är utsedd till att vara slappe-dag typ. Okej, det är najs ibland, typ som idag, rätt soft dag. Max kom hit vid två tiden igår, vi kollade lite film och sedan somnade vi direkt när den var slut och klockan hade nog hunnit bli halv fyra.. hehe. Så jag fick väcka min bajsunge idag klart, vet ni världens bästa idé eller! hahah, först ringde hans mobil en gång, svara, går och lägger sig. Den ringer igen, svarar, och somnar om. Hahaha, sen tar jag min mobil (bara för å vara sådär snäll(a) ) Den ringer, dock svarar han inte utan skiter i den så de va ju lite synd men det var kul sen när han såg de va jag iaf haha, vakna gjorde han iaf. Vi käkade lite, sen har dagen bestått av spela kort, haha, vet inte riktigt vad allt hette, bluff, skitgubbe, pappegojja maskin och massa sånt! Det var kul iaf, sen mös vi i soffan med saft och godis, massa kuddar och täcke! :) Men nu har Max gett sig mot jobbet och jag försöker hitta något att göra samtidigt som jag glor på Fear factor USA! Bra program de där, funderar på att llyfta på min lata kropp och dra mig ut och springa..eller ska man skita i sånt på sommarlovet?.. ah kanske. haha.

ikväll blire lasagne! My favourite!

Happy face! =)

Mitt liv äger sådär bra igen! Alla vännerna har just dratt, jag går runt och städar lite och sjunger med i partlåtarna. Snart kommer kanske min älskling också! Då äger livet ännu mer! Tror nog mitt partyhumör börjar komma tillbaks! YIPPIE! Hoppas på detta såklart, har ju väntat på det typ en hel sommar?! Haft en chillfest med 9 sköningar, tror jag det var! Najs! Nu ska jag förflytta högtalarna tillbaks till mitt rum sedan krypa ner under täcket. Orkade inte en så jätte sen kväll så alla drog nyss typ. Kanske kan slå på en film eller något! jaja, imon blir det kanske tylösand med min fina flicka Hanna! Älskar dig gumman♥


gammal bild, från förra eller förrförra året!

Jaja nu ska jag invänta Max och plocka undan det sista så  -  God natt folks!


FÄZT!

Somsagt - ignorera illamåendet var det! Så ikväll, är jag ensam hemma! Då tar man väll tillfället i ackt eller vad det nu heter och partajjar lite! Vet dock inte när mina päron kommer men det får vi väl se! Alla vännerna trillar väl in om någon halvtimma, sen kör vi! ;)


Svart fodral från BikkiBokkan som jag köpte för Antons födelsedagsfirande! nu kom ju de till användning igen! Graaajt! :D byebye på er, ha en bra Lördag!!

Hej på er!

God morgon.. eller ah klockan är snart tre med skitsamma! Min kväll igår började ju sådär lagom bra, alla skulle iväg och jag hade nada att göra! Dock messade Max om en fest i Tylösand, men klockan var mycket och mitt humör sådär lagom haha. Så jag stannade hemma och väntade på Max, bad han sova här istället! Mysigt! Så Max kom hit runt halv elva, festen var väl sådär kul, men de gjorde inte mig så mycket haha. Vi hade iaf en jätte mysig kväll! (: Somnade i Max famn och sen vaknade vi nog inte förrens strax efter tolv idag. Lite mat och sen tog Max bussen hem mot sig för att jobba på Roxette idag! Jag kollar just nu Paris Hilton`s new BFF och försöker planera mig kväll lite, är ensam hemma så något ska vi nog hitta på, kanske kommer tjejerna hit på en myskväll! Vi får se helt enketl! nu ska jag in i duschen och försöka slita mig från Tv:n. Bye babes!

Peace! hahah, jag tycker den va cool! dock typ äcklig, flygande armar...mumma !

det löser sig.

min kväll kommer sluta bra ändå, det vet jag, för Max kommer vara involverad i den! Då äger livet sådär mycket liksom! =)


puss&kram!


hahhahah

jag ÄLSKAR min webb cam när jag e lessen å har tråkigt! Får mig alltid å skratta lixom!! ;)





hhahahahahahaha



E jag inte sexig? raaawr.... HAHA!



en FET pussmun till alla fina jag känner. Snart är jag back on track, i poroomize! Detta är SISTA kvällen jag sitter inne på mitt rum pga. mitt illamående! jaja, TAGGA STUDENTEN!!

Blev inget

baaaaaaajs asså serilöst, jag vill inte detta mer, det får fan ta mej räcka nu annars vet jag inte vad jag ska ta vägen?!?! vart är mina galna partkvällar med fyllekäk på donken någon stans? Asså, ahh va arg jag är. Det här illamåendet går mig på nerverna, jag blir ju typ inlåst! Senaste festen.. hmm, jag måste TÄNKA!! Vilken var vår senaste fest? hannas? och det var längesen mea! nä fy fan för mig just nu, jag hatar mig själv för det här, en helt gaaalen partynatt är som bortblåst nu, för nu har bussen gått och jag kommer inte dit på något annat sätt, hur gärna jag ändå skulle vilja. Dock vill jag det nu, jag vill så håårt dra dit men det här fanskapet till illamående stoppar mig. Jag ska nog öppna en vodkaflaska i min ensamhet och supa ner mig så jag spyr! Då kanske det går över? hahah.. nää så illa ska det inte bli! Jag får väl se vad det blir av min kväll. Imon är jag iaf ensam hemma och då fick jag ha folk här om de skulle va så! Najs!

först var jag såhääääär jätte glad när jag mådde hyffsat!

nu e jag besviken på min kväll som skulle bli så bra...
jaja ha så kul allihopa, ta en shot för mig med! ;)

nu kommer max!

Max kommer hit, ska få va med honom idag! Yippieyippie yeey, ja älskar dej!!



 C yaaa!



Soovaa!

Ikväll är en såndär bajs-kväll som man bara vill ska försvinna!! Uäk! Så nu ska jag ta och plocka ut linserna, hoppa ner under täcket och starta min lilla i-pod. Imorgon ska jag träffa Max! Har även snackat med farmor och nu har vi planerat in en Fika och stadsrunda under någon av dom närmsta dagana! det kommer bli mysigt. Älskar min grandma :) Blir lite msn först kanske eftersom jag tvingade in Max där nu, men sen ska jag nog försöka somna och känner på mig att det kommer nog inte bli sådär skitsvårt ikväll, är helt jävla slut! Behöver vänja mig vid att lägga mig tidigare nu inför skolan också. Var i stan och fixade skolgrejer innan idag..blir man deppig eller blir man deppig.. jaa, så nu har jag iaf 8 nya block till alla satans ämnena, 3 nya pennor (som lär finnas i typ 1 vecka om jag har tur) ett sudd (Klarar mig på det, dra ett streck över och skriva ordet på nytt är mer mea-style lixom!) ett nytt såntdära blad till min lilla kaleder fixade jag också! Eller ah mamma.. för det va hon som fick betala! haha! Men tjeenaa vad mina inlägg ska bli omrörda ibland! Nu ska jag in på msn! Bye biatches!

osminkad å fin...

Min Max :))

Hejsan svejsan! Fint "hej-namn" eller vad det heter! haha. Mina dagar har spenderats med min äälskliing! Igår drog jag in till stan och mötte upp Max vid tre tiden, blev ett litet besök på Ohana, där dom även hade en skadat söt vovve! james hette den, hur coolt? Skit coolt! (hahah, Hanna kände jag snodde dina replik där typ!) Iaf, sedan skulle Max käka vid fem, så jag kilade ner till solariet och la mig där en kvart innan jag mötte upp honom igen. Då tog vi bussen mot vilshärad, min sis skulle ha partajj så vi skulle vara här och "hålla lite koll".. haha. Allt gick iaf bra och så, så de va najs! Imrose blev det klart sova länge och lite frulle, sen drog jag och Mamma in till stan, skulle fixa mina glasögon som var helt totalt broken! Så nu är dom fina :) Nu är jag hemma och hade tänkt käka, är fan cp hungrig nu jue!! Ska gå ut och tjata lite på mamma att snabba sig på! Sen ska jag antingen träffa Max eller bara trååka, haha jag hoppas på att träffa Max! Vi får se, vi hörs imorgon bloggen, och då blire FÄÄÄZT för allt vi har, känner på mig det kommer bli en så skadat rolig kväll, var längesedan vi partajjade nu, shit, vad händer med min blogg, inget party, den döööör!! hahah, neejdå, men imon ska vi ha kuuul, eller hur hörrni?!♥

Puuuuusss på er! (;

nu drar jag in mot stan!




slitna jeansshorts och mitt marilyn monrou (?hahah) linne och lite smycken! Nu bussen!

God morgon!

Blev en lagom sen natt, tror jag lyckades somna strax efter fyra och det är väl ändå helt okej! Jag menar, jag är uppe NU! Yeey. eller jag har faktiskt hunnit med en stor frukost, då behöver man lixmo inte lunchen om man äter stor frukost  vid halv ett! Smart huh?! hahah.. japp och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, orkade inte efter poolen igår så mitt hår är fullt av klor! Inte så najs! Vad ska alla hitta på idag då? Jag ska nog försöka få tag på Max och se om han orkar träffa mig lite haha :) Hörs när vi hörs, nu ska jag in i duschen!

dags för bädden..not!

Kollat klart en film nu, Love at first hiccup, helt okej, eller ah, rätt bra faktiskt! Kvällen har vart liite seg men så är det ibland va! Hmm, är inte trött över huvudtaget, bara äckligt varm och illamående så lär ju inte somna än på någon timma eller två, men ska allt försöka hoppa ner under täcket och försöka somna snart, känner att det är lite fel tidpunkt att börja vända på dygnen och somna fyra på morgonen.. är bara inte trött. Inte alls lixom. Det suger lite, innan kunde jag lägga mig på kudden och somna på fem minuter, haha de va rätt nice. Imrgon får jag förmodligen träffa min älskling också, som jag saknar honom när han jobbar, och det är bara tre dagar! Åh, så mycket bättre att sova med sin pojke, helt klart. Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig♥ Nä, ska allt lägga mig ner och bara tänka, det är typ skönt ibland, bara ligga uppe någon timme och tänka, dock fastnar man lätt där och somnar tidigt på morgonen istället... Jaja, så får det bli, för trött är jag inte!

SATC2!

Skitbra film som jag kollat klart på nu, typisk så som man vill bli när man blir gammal haha, eller ah, äldre iaf! Jaja, jag ska äga hela mitt liv, så de så! Bara så ni vet lixom ;) Nu ska jag äta mat, sen blir det antingen till att kanske möta upp Lukas Mattias Mimmi Julia om dom skulle va, snackade lite med lukas eller drar jag på en ny film, Love hiccup eller något hette den. Hahah, Max lär väl döda mig när jag kollar massa film utan honom, men vad ska jag göra, är trött och mår typ skit just nu så då får man det. Och film är sånt man underhåller sig med när man är ensam och har tråkigt, med Max flummar jag hellre och blir kittlad...haha =)♥

jag har tråkigt som fan och roar mig med min web cam!











hahahahhahahahha, aah, jag har jävligt kul med mig själv. Och ibland är man fulare än vanligt va.. jag tror jag har en bad-mea-day. Lite tur att skolan börjar snart så jag inte ser ut som ett mongo varje dag! :D

fuuuckaaat!

asså ah va allt ska va jobbigt idag då!! Annie och Hanna ska till Sthlm imon så dom kanske inte hinner Mölle. Okej, fattar, men sen messar jag max för han bad min komma in till honom innan men sa jag inte kunde för kanske skulle mölle då såklart haha. Sen nu fixade jag mig och tio min innan bussen gick skrev jag "nu kommer jag" typ, men eftersom min älskling lyckades festa till tidigt imorse gissar jag på att han somnat och inte lär se mobilen förrens om några timmar! Awesome.. blöh. Fixad är jag iaf, men kanske jag ska hoppa i poolen nu och ta väck sminket och byta om till bikini? jag vill ut iaf, en prommenad ska jag nog gå snart då da. Imorgon drar då mina bajskorvar till stockholm i tre dagar - Jag kommer sakna er!! Men tur min tredje bajskorv (hahhahahahahahah) inte jobbar, då får han stå ut med mig lite granna kanske.. ska vara snäll! Och grattis till fina Maja som fyller år idag! Hoppas du har en awesome dag! Nu ska jag ut i solen och göra något, eller blir det att tjata på Hanna och Annie att vi drar till Mölle :)))) Får see!!

Cheep Monday linne från Weekday ( stavade jag de rätt nu, skriver ALLTID cheepy/cheap/cheep eller något annat knasigt varje gång, bra mea! Oh fuck, engelska B nu till Hösten.. grajt!! :@)
Shorts - favvisar typ från Zara, köpta dock för typ två år sedan x)
Armband - glitter, mamma, pandora, konfa.
Peace halsbandet är från Stockholm, dock bytt ut kedjan eftersom min silvriga vanlige kedja gick sönder när jag klumpade mig som vanligt!


hahaahhahahah, "Kom böönen!! Koom ja, så ja!" *väntar på nedräknaren* "nej men sitt still, kolla! oopps..
Sen trampa han på datan och grejer, shiet, jag har en stor och fet katt! (som max inte gillar) hahha, så tog bort han från min säng bara för de nu och mata han ist! Snällt va! :) Ni får en närbild på honom när han vant sig lite mer vid paparazziz (?) och fixat pälsen!...eh, nej, nu slutar jag här, det var inte kul ens. God natt eller något!

fint väder och vaken!

Blev inte dåligt väder, och jag sov inte bort halva dagen, eller nästan haha.. Men det är helt toppen fint väder! Yeeaas! Så något måste man ju göra idag! Nu ska jag käka frulle och kolla klart min film, sen ska jag och min lilla Hanna till Mölle och käka glass. Annie kanske också hänger på! Hoppas på det! Ni får ha en bra dag allihopa, vi hörs ikväll!!

03.22

Kollat SATC2 fram tills nu, nu börjar klockan bli lite mycket, hade tänkt se klart hela men hade inte vart i säng förrens vid halv fem ju så får nog pausa och kolla resten när jag vaknat imogon! Hoppas på ett dåligt väder och att jag sover bort halva dagen typ! Godnatt folks!

ikväll?

Min kväll är nästan planerad! Antingen tar jag mig mot Annie och träffar alla snyggingarna där eller myser jag hemma! Bubbelbad med tända ljus och ansiktsmask står på listan isf..sen har jag ju faktiskt laddat ner SATC2 också! Jag vet inte riktigt, får se lite senare, nu ska jag trycka i mig lite marabou och kolla Jersey Shore på MTV! Puss&kram.

är sommaren redan slut?!

Hallå?! Asså, kommer det inga fler stranddagar? Kommer det inte fler dagar då vi sitter på mölle å käkar glass i skuggan för det är dödsvarmt i solen? Buhuhuh!! Ska vi behöva vänta hela 10 månader till nästa sommarlov..eller okej, jullovet är najs det också, skit kul med snö ju haha, bara 4 månader till de iaf! Nää ska inte göra er sura på mig för antar att detta är inte precis det man vill läsa dessa tider hehe! Näädå, kommer säkert ngn mer soldag på mölle osv ska ni se ;) Annars kör vi hårt på party nu till höstens alla helger istället!!

Blev en mysig eftermiddag med mina favorittjejer Annie och Hanna på fribergs! myysigt på hög nivå, smoothie, kanelbulle och en massa snack. Fick även höra från Annie som träffat Vanessa som vart i  Magaluf hur sjukt kul det var, och nu vill man ju inte alls att det ska bli sommaren 2011 eller så så vi kan dra till Kreta och festa järnet och ha så stört kul!! Åh, de kommer ägaa! haha, börjar redan längta till nästa sommar och denna är inte ens slut..bra Mea!! Men har lixom inte gjort något alls i sommar typ, inte ens vart på Öland?! okej, jag var i Turkiet, tur det. Men asså jag e alltid på Öland men inte iår känns konstigt! Nästa sommar är det massa som händer det har vi redan bestämmt, för såhär lata är inte okej att vara!!! Nää, nästa sommar blire Kreta, 18-års fester, sommarstugor och massa mer! Nu ska jag äta kvällsmat. Hörs senare bloggen!

Fribergs å fika!

Det är en liten plan idag som jag snackade med Hanna om innan idag, kanske skulle vara mysigt! Dra ihop några stycken och sätta oss och fika! Mumms! Vi får väl se! Vaknade precis iaf, igår kollade jag Poseidon som gick på Tv, sjukt bra film enligt mig! Sen blev det bädden vid 1 och vaknade 12 idag..för mycket sömn? ja!! jaja, nu ska jag upp och äta frukost, pannkakor kanske jag orkar göra, sen ska jag in i duschen och fräscha till mig! Ha en bra dag hörrni! ♥

16 snart 17

Åhhhh!! yeeah! Snart är jag inte 16 längre, ulala, me likey! Den dagen kommer äga så hårt, fyller år på en lördag (hur bra är inte det?! jag menar när man fyller 18 spelar de ingen roll om de e på en söndag, jag ska ändå ut på krogen och vara där hela natten så det så! Skiter fullkomligt i vilken dag det är och att jag har skola på måndagen, den kan ju ta sig någon stans för då kommer ju verkligen inte jag vara där hehe (a) ) men jaja, nu fyller jag 17 och de ska bli rätt najs det med! Ska nog lyckas dra ihop en ordentlig fest med hur mycket skönt folk som hels och ha det helt skadat kul! Man fyller ju bara 17 en gång om året ;) Brukar inte gilla födelsedagar men denna kommer nog bli bra faktiskt..riktigt bra, ingen ska förstöra den dagen, den är min!
Vda ska man önska sig när man fyller år då? Asså jag har ingen som helst aning, okej jag skulle behöva en ny mobil, det kan jag erkänna men sen har jag ingen aning! haha. Nä, jag har typ en månad kvar tills det är dags men de e ju itne sååå lång tid va ;) Yeey kommer bli så N I C E !

Iphone kanske..hmm vet inte riktigt!

Fest? hahah..

Igårkväll blev det god mat med mamma, anders, pontus, Malin, Göran och Elliot på Paradiso, även Adam kom och underhöll oss ett tag! Riktigt god mousakka, och dom andra käkade någon god souvlaki, skulle lätt tagit den om de inte va zatsiki till, trodde dom skulle hälla de på (gjorde dom i Sthlm, så pajjade hela min mat!!) men självklart låg det vid sidan här på denna restaurangen, otur kanske, men min mat va awesome den med! dock lite bråk mellan några andra gäster och kyparn, men ändå fett nice, lite drama sådär när man väntar på maten är ju verkligen inte fel ;) hahah.. (a) Blev även en heel del flipper spelande med elliot som ville ha studsbollar och studsbollsmaskinen var pajj. Då ryckte jag och Adam in och ägde i flipper seplet och vann typ 5 studsisar sen lärde sig elliot på egen hand så då fick vi vara där ännu längre, och bära hem ännu fler studsbollar för den delen också! Thumbs up!

Efter maten traskade vi mot klipporna, var där litegranna med dom vuxna som skulle spendera kvällen där på after beachs avslutningsgrej! men tog bussen vid kvart över tio in mot stan istället. Mötte upp Annie o Max och skulle på fest i Nyhem. Går hela vägen dit (okej inte jätte långt kanske men ändå haha.. ) Sen när vi kommer dit har vi gått till fel Sebbe, de var klart Sebbe i Pålsbo som hade fest, inte han i Nyhem! Grajt! haha -.- Men jaja, vi traskade in mot stan igen då, eftersom en viss person hade glömt sitt busskort haha, men de va kul, en del flumm, inslängd i buskar och annat kul ;) Inne i stan lekte vi lite fjåtisar, satte oss nämligen utanför Mc donalds.. skäms lite där hehe, träffade iaf Hanna, Julia, Maja, Max, Chill och Jimmy därinne så roade oss med dom! En jävla massa damp och flumm, fotta med systemkameran utanför mc donalds..hahah! Och en massa annat, paj cheeseburgare och cola blev det också, asså nattamat, åh, finns det något bättre eller?! Nää, skulle inte tro det!

Senare efter detta drog vi oss mot bussen för att säga bye bye till dom som skulle hem och då står det några från någon kyrkgrejs där när jag och max kommer mot Hanna Maja och Max. Dom hade tydligen frälst eller velsignat Hanna eller något hahah, sen när vi kommer säger såklart min pingla till dom:
- Mea vill bli frälst, fräls Mea!!
Ehh, ah, okej jag höll ju på å dö lite smått, visste ju att jag inte skulle klara det utan att skratta ner mig typ.. haha! Men sen slutade det med att dom frälste eller velsignade eller vad dom nu gjorde, det gjorde dom med mig och Max, önskade att vårt förhållande skulle gå bra och massa mer sen kramade dom om oss och vi tackade för detta! haha, trevlans, och jag klarade att hålla mig för skratt, iaf mot slutet! :D När Maja och Max dragit hem drog Jag Hanna och Max till trottobar, där satt vi en stund med hans jobbarpolare innan dom skulle stänga. Trevligt! Sen vid halv två tiden följde vi Hanna till bussen, sa hejdå till henne och sen traskade vi hem mot max! Där fick Max berätta sagor för att jag skulle somna så pigg va jag haha, men somna lyckades vi göra och sen sov vi typ till tolv idag! nice! bra kväll med andra ord! idag har vi kollat Prinsessan och Grodan och bara myst, nu ska jag äta köttbullar! Ha de bra!

kolla va jag hitta max, hahah ;)
Orkar inte förklara men du fattar om du ser detta bajsunde! ♥älskar dig.

Mysdag med Max!

Ps. Igår räddade vi en hund :D haha, tänkte ni ville veta!

Idag har jag haft en helmysig dag med min älskling, sov länge och sen lite frukost i solen. Var snack om att dra till årets sista after beach men det blev inte riktigt så. Istället satt vi på studsmattan, max lekte med sin barflaska (hahaha) och jag solade..liite haha. Käkade vattenmelon och gifflar hann vi också med! islängd i poolen blev jag också men sen lyckades jag övertala Max med så han också fick bli blöt och bada med mig haha :) Där har vi vart idag, i trädgården, en liten snabbvisit från farmor hann vi också med! Nice! Resten av dagen har vi kikat på room raiders och Xeffect. Nää, jag e helt flummig och känner att jag itne riktigt lyckas få ihop något vettigt inlägg över huvudtaget här ju! Ikväll får vi se vad jag gör. Kanske ska med mami och dom och äta i tylösand sen lyssna lite på avslutningen på solgården, sen bär det nog hem till Max igen för att va med honom nu sista kvällen innan han börjar jobba igen! Nu ska jag duscha iaf, klor och blöt bikini är inget jag rekommenderar iaf! bye!

test

min blogg e cp. hejdå


God morgon!

Mår en hel del bättre idag efter att ha fått spendera natten och förmiddagen med min älskling! åh, va jag älskar dig! Nu ska jag helt ignorera alla tankar, mitt flummigt jobbiga inlägg och mitt illamående! Jag ska in till stan lite snabbt nu och fixa en sak, sen ikväll blir det förmodligen party! Det kommer bli bra det, ska försöka ha en riktigt rolig kväll om de blir som jag tänkt! Skiter nog lite i mitt inlägg igår, va depp till tusen och allt var bara bajs, tror jag behöver en galen fest och ha det bara cp kul, inte vara hemma och tänka en massa! jaja, nu måste jag snabba på, vi ses sen, kanske kan lägga in en outfit innan jag drar.

22.50

varför är livet så jävla orättvist ibland? varför kan allting inte bara flyta på, vara som vanligt, då man ältid är på bra humör och älskar livet. Varför är det så? Jag menar visst alla har svackor i livet, jag som du, men det är fan inte kul. När man känner allting går skit, absolut ingenting funkar eller är kul. Allt man vill är att komma bort. Jag vet att det blir bättre, det har det blivit förr. Men tror aldrig riktigt det kännts såhär. det är en konstig känsla, något man inte kan sätta fingret på vad det är. Den är en känsla som får en att bryta ihop av minsta lilla grej. Minsta lilla grej kan få mig liggandes i sängen hur länge som helst, ibland ledsen, riktigt ledsen, eller ibland bara förvirrad. vad ska man göra?

Jag tror dock det är bra att få vara arg, ledsen, deppig ibland, annars skulle man ju aldrig uppskatta dom bra sakerna i livet. det är precis så, just nu. Just nu hatar jag livet, hur fan kan det vara så jobbigt emellanåt, hur fan är det tänkt att man ska klara sig genom precis allt. Men som sagt, jag vet att man gör det, det känns bara hopplöst mellan varven. Det känns som om du verken vet ut eller in, du har ingen kontroll över huvudtaget och allt bara händer. För fort, för mycket på en gång. det är sommarlov kanske ni tänker. Jaa, men precis, nu har jag min egen tid, tid för mina tankar att börja komma fram lagom till läggdags, tid för illamåendet att krypa sig på och störa mig så jag inte kan sova. Nu på sommaren är det tid att vända upp och ner på mitt liv, totalt. Det har ingenting alls med mina vänner, familj eller pojkvän att göra, det är så lätt att man misstolkar en text fylld av tankar. Absolut inte, detta är ingens fel och inget som någon kan göra något åt, detta är helt pga. mig själv. Jag kan inte göra något som helst åt det heller just nu, thats me, ibland mår jag skit, det får man ta helt enkelt. Alla gör det, man säger kanske inte till precis, det är rätt hemligt, ingen annan ska veta. Så känner jag iaf, för just dom perioderna när man mår som sämst, det är dom perioderna man som minst vill snacka om något kännslomässigt, eller vad som är jobbigt.

Min kväll skulle egentligen bestått av fest..om allt var som vanligt. Men jag vet itne riktigt, hela jag känns..konstig på något jävla sätt och jag hatar det! jag vill vara som vanligt, allt jag vill just nu är att få allt att bli som innan, varför ska det vara så svårt? men istället för fest är jag här hemma. Tårar, skrik och panik för allt som händer nu, allting som är jobbigt, mycket som ingen vet, som ingen heller ska veta, men det påverkar mig, mer än ni kan ana. Så det är inte tillexempel bara mitt illamående, no way, de kunde jag skitit i, särskilt om det är den där jävla p-piller liknande saken! Fuck den då da. Det är allt annat. Allt jag vill just nu är att komma bort, jag vill inte vara här, inte nu, inte precis just nu, för nu är allt åt helvete och jag vet inte när det kommer bli bra. Usch, jag verkligen hatar det här. Mina vänner, jag V I L L vara med, mer än något annat, alltid. Jag minns förra året, jag sa, jag går upp tre i natten även om jag somnat om vi åker iväg med moppen eller ses ute eller vad som helst och gör något kul! Ni och min underbara pojkvän (också känd som en av mina bästa vänner jag har =))  är det bästa jag har, jag skulle göra vad som helst för er, ni har ingen aning om hur många depp-dagar som bara flugit iväg tack vare er ♥ Men livet sviker ibland, de suger så jävla hårt och då ligger jag hellre i min säng. Låter tankarna flöda, som nu än att förstöra er kväll, detta är dock första (och sista) gången jag skriver ut så mycket tankar i bloggen. Bloggar ska inte vara så personliga, nää. Emo bloggar för deprimerade människor är inget jag läser. haha, jag är ingen deprimerad emo, jag var bara tvungen att skriva av mig, men det ska jag göra någon annan stans. där ingen kan hitta det. Jag stannar inne ikväll, och förmodligen några fler kvällar frammåt, mitt partyhumör är nere i botten, sry hunny,(du vet att det är till dig nu ;) haha) verkligen. Jag vill inget annat än att festa gaaalet med dig nu egentligen men det är svårt att förklara så att någon annan förstår. haha, konstig mening i know, men jag verken orkar ta upp allt just nu eller försöka fixa det. Det löser sig med tiden. Det kan ta en vecka, det kan ta 3 månader, ett halvår, jag vet inte, det enda jag vet är att allt kommer bli bra. En dag. Och det klarar jag mig rätt bra med att veta.



Snart kommer min fina pojke hit, ska krypa ner hos honom, somna i hans famn och få pussar på pannan, då mår jag bra. ♥

Hemma igen!

Men min kusin är helt underbar! Sån galen skitunge som alltid får en att skratta och leka med honom även om man är dödstrött haha! Nu är jag hemma iaf, åh, kan inte jag bara få bli frisk?! tror dock jag kommit på vad som är felet kanske, men de får vi se om en vecka då! Kanske kanske, isf e detta illmående borta på onsdag! De skulle va så fett A W E S O M E ! Jaja, nu ska jag riktigt N J U T A av mina sura cola stänger och min marabou jag köpte nyss, jag menar, alltid när man äter sånt annars e de bara " okej, en liiiiten bit!" så njuter man typ 0 % av det! Sen efter en minut så bah "ah okej, en siiiista liiiiten bit" och så fortsätter det till den är slut?! haha, asså man får ju lika mycket sånt där grillat grisfett eller vad det nu e för något i sig, bara det att man typ plågas och inte får njuta av sitt godis! Vafan e de för beteende egentligen, sjuka värld! Nää, ikväll ska jag äta båda precis i den takt jag vill, två cola stänger som sätter sig på min rumpa- najs! hehe, nää, men om dom sätter sig någon annan stan så! haha.. nää nu ska jag sluta tramsa och böörja äta, kanske skulle ladda ner en film också när jag ändå är på gång och vara en sån där snäll flickvän, för max kommer hit vid halv tio. Hmm.. asså jag gillar ju inte film men okej kanske, om jag sparar en cola stäng ska de nog funka, och sen får ju jag välja film! Så gör vi! Swesub/tub (?) eller något, dit ska jag nu, ladda ner en film och invänta min bajskååv! (Även kallad Max Lövinger!)

.

jag mår bajs..

Kusinen fyller år - grattis!

Blev hem till Max en sväng efter tandläkaren igår. Där hemma gjorde han typ iordning sina barflaskor, haha. Sen drog vi + cicco ut i parken, jag och cicco sola och max gjorde något hokkuspokkus med flaskorna (y) Senare kom även Pontus, då drog vi in till stan en sväng och sen tog vi en glass på Riccardo! Kvällen spenderade jag hos Max också, vi åt, kollade en film och snacka typ hela kvällen haha :) Imorse blev det mat, och vem gör bort sig tror ni? Ofc, me! Välter ut heeela mitt oboyglas när vi sitter å fikar med hans mormor och morfar! grajt mea! Börja torka och sen skämmas lite över det, men sen hade jag glömt det haha. Kännde mig som Hanna hahah. Gick runt och luktade choklad iaf ehla dagen - slå de ni, den där deon som ska lukta choklad! Man slog inte mig asså! Blev lite mat och shopping sen och nu är jag hemma och ska svida om. Jag ske hem till Yottyott ikväll! Sen möter jag nog upp max på vägen hem! Toppen! nu vill jag ha er lilla kommentar här hörrni, tycker ni jag ska behålla denna byxdressen? Är det sååå inte mea stil kanske.. hmm känner mig inte precis som mig själv i den haha, men jaja!


Kan bli fin väl? eller.. ? Åh jag vet inte, får se!

Iväg då da!

Usch, de va inte alls kul å gå upp tidigt, tror jag sov 1,5 timme mer än planerat och ser ut som fan istället! Jaja, det är bara tandläkaren jag ska till, inte fest precis.. jag hatar tandläkaren! inte för att jag är rädd för själva grejen eller något, men de tar sån jääävla tid för så lite grejer som dom fixar, jag menar, buss en halvtimma dit, halvtimma hem + passa tiderna blir  väl 15 min eller ngt, sen själva besöket tar typ 10 minuter - onödigt?! JA! Jaja, tur att mamma kör mig idag då så jag slipper dom där bussarna! Sedan skiner solen som fan också! Om man kan säga så men nu gör vi det! Så lägger ner bikinin i väskan så kanske jag kan dra med några till stranden sen! Åh de va lääängesen nu! Så får de bli, nu ska jag borsta tänderna sen drar vi oss mot stan! :))

Ha en bra dag hörrni!♥

god natt?

fy vad jag är trött..skittrött, eller nah, seg kanske..skitseg! Hmm, funderar på att sova men samtidigt är klockan inte mer än lite över 23! Haha, på mitt sommarlov?! Ja, jo, kanske hoppar ner och ser om jag kan somna, ska till tandläkaren tidigt ju så får typ gå upp åtta eller sådär lagom tidigt ni vet -.- okej åtta va och ta i men ändå, gå upp tidigt och ha lång tid på mig och inte sova bort hela dagen lät inte såå fel faktiskt! Det blir nog rätt så bra det där! Jag ska borsta tänderna, läsa Cosmopolitan och sedan sova! Vi hörs imorgon, lär väl hinna med något blogginlägg innan jag drar då da om jag nu kommer upp så jäkla tidigt som jag planerat vill säga .. hehe (a)


shoppat lite!

Hemma nu från en helmysig dag med Hanna inkluderande shopping, flumm, mc donalds och lite nya fotton! Vi tog med oss Mc donalds mat och satte oss i picassoparken en stund då vi tröttnat helt på lilla Hstd! Där blev det en del snack, flumm å annat, Hannas kamera åkte också fram så blev de lite poseing poseing där ja! vaaackert! ;) En lite runda på stan hann vi med en gång till efter det innan vi drog hemmåt med halv fem bussen. Lite småshopping hittade jag allt..

Skit fint armband!

Nya ringar till öronen.. tro mig, det behövdes! mina nu är typ rostiga och heelt snea hehe (a)

Hjärt-strumpbyxor, eller ah, de va leggins men whatever, dom e asnajs!
Det var typ min shopping, duuktigt! Inte brännt alla pengar iaf! =D
nu sitter jag och lyssnar på Jack Johnsson låtar som jag och Hanna diskuterade på resan hem! Så jävla skön musik, sån man kan lyssna på hela tiden, spelar ingen roll vilket humör man är på!
Imorgon bitti blir det tandläkaren 10.40.. -.-! Sen får vi väl se om vädergubbarna har rätt som lovat strandväder, annars drar jag och hanna ut i tylösand och fottar lite! de blir bra, nu ska jag softaa!


Mot stan med Hanna!! :))

Hanna är äntligen hemma, så nu ska jag möta upp henne så ska vi strosa runt i staden lite, shopping och fika är vad vi ska sysselsätta oss med idag! We like a lot!


Klänning från VILA, köpt på cassels dock, 299:-
Boots - din sko, 499 :-
Smycken från Gina, Thailand, Pandora och lite ringar kanske jag slänger på mig innan jag drar!

poolbadning och mys!

Mina vänner är snart på ingång! Kvällen ska spenderas här hemma, vi ska bada i poolen, som äntligen är klar helt och hållet, och min poolfest ska snart hållas den också! Kan inte säga mer än Najs! Solen var ju framme här ett bra tag innan men verkar ha försvunnit nu lagom tills alla kommer? haha. Jaja blir nog bra ändå! Så lite poolbadning och mys med filtar och gottis på altanen blir det nog ikväll! Nu ska jag äta mat, är cp hungrig!!

jag tar tag i min träning igen!

ni hörde rätt! Jag S K A ta tag i det igen, den lilla stunden jag skötte det var faktiskt kul! haha kunde aldrig tro jag skulle säga så.. hehe. Så istället för att ligga här vid datan så ofta ska jag ut och springa, men jag börjar lungt, tre gånger i veckan, eller iaf minst två! Sen när sommarlovet är över kör vi igång på riktigt, ska nog få med Annie och Hanna då också, såå tråkigt att träna själv! Ska nog lyckas få bort alla sommar-onyttigheter från kroppen haha! Jag börjar i morgonbitti, nu ska jag duscha! ;) C ya!

En bra kväll!

Igårkväll tog vi bussen in vid fem till stan för lite marinfestival - första dagen för mig så jävla lat som jag vart dessa dagarna och inte orkat åka in. "nää jag mår inte bra" "nää jag är trött, de e dåligt väder" Bajssnack från mig helt enkelt haha , men igår, då drog vi oss in och tur det för det var en supermysig kväll som avslutades med en massa skratt!

rix Fm först då ju, dit drog vi med en gång, bussen var ju inte inne förrens halv sex och de slutade halv åtta, eller nej, först hemmom david så han fick duscha och grejer, viktig info lixom ;) Så vid Rix fm va vi nog inte förrens vid halv sju nästan! Lyssnade litefranna, men pallade verkligen inte trängas bland allt folk, så jag Mimmi och Julia traskade och köpte sådana snabel-godisar haha som sen max och doddin fick hjälpa mig käka upp imorse! Gott! När vi senare mötte upp killarna var alla hungriga, så vi tog vårt lilla pick och pack och traskade in mot stan hela gänget! Där blev det lite blandad mat, både kebabkungen och pasta vagnen, Mc donalds var alldeles för lång kö och virriga turister som tydligen inte hade ett Mc donalds i sin lilla stan, de gick ju segare än snigelslem (?) ah, typ.. Så vi tog vår mat, mötte även upp felix och sen satte vi oss i Picasso parken, tog en liten break och käkade oss mätta innan vi drog bort mot allt kalabalaj igen för att kolla skejtuppvisningen, dock var även denna lite seg (hehe) eller tyckte vi tjejor iaf, så vi drog oss ner mot nissan, placerade våra rumpor vid kanten till nissan och bakom oss hade vi donuts vagnen som läskade lite smått, men jag köpte bara en läsk (hahah, läskade - läsk) Nyttigt värre! Killarna joinade oss när skejtgrejen va slut så vi satt där ett tag, snacka massa strunt och bara chillade!

När vi suttit där en stund drog vi oss tillbaks till Picasso parken (jävlar massa motion vi fått :O ) där mötte vi även Felicia och hennes kompis! trevligt! Vid tiotiden tog dom flesta bussen hem till Mimmsan, men jag drog en sväng inom Max jobb och mötte mamma och anders med deras vänner, dom satt där med en liten drink! Sen fick jag en cola av Max schyssta jobbarkompis med haha! Sjukt sköna jobbarpolare han verkar ha där, lite crazy kanske men fett roliga verkar dom! satt där lite då, sen efter lite krångel så drog vi vidare. mamma anders och jag satte oss på Bulls och chillade och väntade på att Max skulle sluta vid 23. Sen mötte jag upp min lilla älskling, drog med han till Taxin, sen drog vi hem till mimmi! Då ska det självklart börja regna och blixtra! Där satt allihopa, riktigt mysigt, vi körde "Sanning och konsekvens" med några kort någon hade med sig, skadat kul! hahahhaha, shiit va man fick skratta då och då! Mattias, tack, du gav mig en del skrattanfall haha! Riktigt najs, så där satt vi väl till två i natt ungefär! kom även in på Spöken och Andar snack vid ett kanske, så alla var ju sådär lagom uppskrämda när vi skulle ta oss hem i regnet hehe.. men de va fett kul ändå!

Hemma somnade vi rätt gött, helt slut efter en najs kväll, och sen imorse drog vi nog oss inte ur sängen innan ett.. hehe. Då kom Doddin och joinade vår frulle, sen drog vi ut på studsmattan en sväng, max visade sina skills i att snurra barflaskor och lite så ;) Vi alslutade dagen med glass, MYCKET glass haha! nu har dom precis dragit sig hemmåt, och jag ska börja planera kvällen med mina vänner hade jag tänkt! Najs!


"Linnea, skulle du kunna tänka dig att raka av håret för den båten?"
"Ehh.. nej vad ska jag med den skrothögen till?!"
"Asså, de e NAJADEN, fatta mycket pengar du kan få för den!"
"hahahah, kommer ju inte ens under bron där framme -->"
"asså.."
sen skrattar vi en massa av någon anledning och började peka ut båtar man skulle kunna raka av sig håret för att få.. hmm hahaha. Kom väl fram till någon racerbåt kunde vara värd det om vi fick redbull och en jetski på köpet!  Sweet!

Rix Fm!

Godmorgooon! Hur e läget? Med mig är det helt okej, mår illa igen.. kommer och går det där men har mina knep så ska nog lyckas få bort det under dagen! För ikväll är det ju Rix Fm inne i stan! Yeey! Igår blev en lugn kväll med lite film och shopping (eller ah, ett linne..kan man kalla de shopping? knappt asså men i löööv it haha!) Sen vid elva tiden fick jag sms om fest men iklädd mjukisbrallor och heelt ofixad fick jag stanna hemma hade inte vart där förrens halv ett typ haha :) Men tack ändå! Så sov rätt länge, sen messade jag med max typ i sömnen när jag läste igenom allt idag haha, skickligt huh? ;) Så, nu ska mamma och Anders sätta upp en spegel på mitt rum, sen ska vi fixa spegelgrejs i hallen också! Men medan dom gör det drar jag mig ut och springer, sen när jag kommer hem blir det baadaa och ta en liten tablett mot mitt illamående, sen är jag fit for fight igen! Ikväll kommer bli gaalet kul!

nu på med träningskläderna! :)

RSS 2.0