VÄLA med brudarna!

Hejhej!

Sitter i soffan nu och har hällt i mig en STOR kopp kaffe! Haha, blev så galet trött i bilen på vägen hem så nu var det välbehövligt! ;) Älskar verkligen att åka bil när det är lite mörk och dimmigt ute, så sjukt mysigt! I alla fall, vi har haft en skit mysig dag på VÄLA! Vid halv elva imorse kom Mimmi och Julia och hämtade upp mig så drog vi och hämtade Annie och Hanna också sen drog vi iväg. Det blev lunch (grekiskt ofc!) lite shopping och en mysig fika! Hittade en skitsnygg skjorta med öppna axlar..okej det lät skumt hehe men den var ball, me like a lot! Inviger den nog nästa partykväll!

Hemma nu som saaagt och har piggnat till igen (tack kaffekoppen, du hjälpte!), shopping ett gäng tjejer är ansträngande ibland ;) höhö.. ska ta och träffa alla nu framåt kvällen igen, alla skulle bara hem och fylla magarna med lite käk! Mammsen är på silverkurs så jag ska alltså fixa middag. Hahah.. ah då blire antingen gröt, mackor eller köttbullar dåra, ni behöver inte säga något, jag ÄR mästerkock, jag vet! Jag kan faktiskt både bränna ris, överkoka pasta och tillaga potatis lika hård som en sten! How lovely?! ♥

Hare gött hörrni! Nu måste jag kila! Förresten, min älskling är hemma om bara 16 dagar! Åh! Lycklig chey!



Pusselussen på er dåraa!

Taco night!

Haft en mysig söndagskväll här hemma med en massa tacos! Lisa, Maja och Doddin kom också hit och joinade oss, mycket trevligt! Just nu har vi lite soff-häng eller vad man kan kalla det! Segar i soffan med te, laptops och film på tv samtidigt som jag messar med min älskling litegranna! Ska sova hyffsat tidigt ikväll hade jag tänkt, har laddat ner OTH så hade tänkt börja se några avsnitt av det också! Imorgon blir det ju som sagt VÄLA, har sett ett par helt uuunderbara klackar där uppe som jag vill ha! Hoppas dom finns kvar, hihi! :)

Nej, nu ska jag vara social med Maja och Lisa litegranna! Tjingeling!

18-års firande för Doddin!

God morgon!

Uppe med tuppen! yeah right.. hehe. Stört skönt att få sova ut i alla fall, sedan slog jag bara på en film imorse och låg kvar och halvsov under täcket. Hörde att det ösregnade utanför så min motivation till att kliva upp var väl ungefär lika med noll. haha.

igår dåra, vi firade som sagt våran Doddin som fyllt 18 och bjöd på födelsedagsfest! Mycket najs! Vid åtta kom gänget hit, vi körde lite förfest och sen drog vi hem till pontus strax efter tio! Och vi hade fetaste presenten! Hahah, ettorna (eller tvåorna) på vår skola hade vart på Liseberg och vunnit en sån där asstor daim ni vet? Ah, den låg i datasalen och hade legat där x antal dagar så nu tyckte vi att det var dags för daimen att gå på äventyr! Så den tog vi hem, fyllde med godis, pyntade med ett biokort och vips, där hade man en present! Det gillas!

Tack för igår doddin, hoppas du hade en riktigt lyckad födelsedagsfest!! :)

Nu ska jag se om jag kan styra upp denna dagen *läs eftermiddag* och göra något vettigt! ikväll blire kanske mölle med Annie och några mer om alla var sugna? Dom har chokladvecka, det får jag ju typ inte missa! och imorgon blir det VÄLA med flickorna! En riktigt tjejdag med massa shopping, how lovely!?

Jag och Doddin, fulla & glada i sommras! haha!

Höstlov!

Hej hej bakis chey! Tjeeeenaaaräää folket! :D "Jag blir aaaaldrig bakis" så lät det igårkväll och imorse hade jag världens inte-roligaste huvudvärk! Ahya, vi hade en asnice kväll igår på underbar med massvis av dans och goda drinkar! Vi kunde nog inte hittat ett bättre sätt att inviga lovet på!

Efter skolan igår drog jag med Annie, Mimmi och Hanna på stan och vi satte oss och tog en fika och snacka skit på Robban. Haha, så mysigt! Börjar faktiskt gilla att hösten närmar sig.. mysa med en kopp varm dricka med sina tjejer efter skolan på ett fik, mysiga tröjor och mörka kvällar. Det är faktiskt helt okej! ;)

Efter stan kilade jag hem hit för en dusch och en massa fix innan tjejerna kom vid åtta för förfest! Vi stannade här till elva sedan begav vi oss mot stan och underbar! Massa folk, precis som förra gången! Haha, kul & ont i fötterna hade vi när kvällen var slut och jag deckade här hemma runt halv fyra imorse! Och då kom klant mea fram. Jag tänkte vara tyst och smidig då mami & Anders skulle upp tidigt, problemet var bara att domhar satt upp en slags grind, (HAHA), vid våra sovrum för att inte katterna ska störa på nätterna (dom är matgalna monster!!) den grinden var ju lagom lätt att se inatt i mörkret! Lyckades man väcka hela huset kanske? Ont i foten fick man också :( hahha...

Idag är det lööööördag och det innebär fäääääst! Först ska jag lägga mig och dö lite under mitt täcke med en film och vila upp mig litegranna. Sedan ska jag fixa och trixa lite och sen kommer det folk hit för förfest ikväll igen! Underbart! (nä, vi ska inte till underbar igen, höhö)

HÄJDÅ LINGONTÅ!

Faaailad pussmun heeey! *ekorrsfnatteskratt ihihihih*


Chilling chey!







Hey hey hey! Chilling tjej i soffan här ja! Har precis skypat med min älskling en timma. Åh helvete vad jag saknar den skitungen, han lyckas verkligen alltid få mig att skratta och att bli på bra humör! Min älskling!! Snart hemma! :) Annars idag har jag inte gjort ett knop..typ! Men de e gött det med ibland, var flitig och skrev lite på engelskan efter jag slutat! Nu ska jag mysa ihop mig i soffan och kolla Teen Mom 2! Najsi!

Tisdag!

Och snart är skolveckan över. Haha, känns inte som om jag har någon skola efter onsdagens sista lektion, jag tackar och tar emot! :)

Idag var det skola i alla fall, helt dööööd på fösta lektionen men det fick gå! Efter det hade vi kemiprov, vi pluggade 40 minuter innan provet, och thank god för det för annars hade det inte vart kul! Men! Nu kom lilla jag ihåg det vi nyligen repeterat så jag tror faktiskt provet gick bra till och med. Herrejesus. Tack till Maja och Annie, mina räddande änglar som tryckte in kemin i huvet på mig haha. Skoldagen rullade på och efter typ 3 timmars håla där vi skulle jobba "projekt" kilade jag mot mami som skulle hämta mig. Vi drog till ortopedtekniska, jag fick springa på löpband och vi kollade mina fötter. Nu är jag hemma med ett par perfekta träningsdojjor och skriver lite engelska. Thank´s mami! Mina knän kommer bli bra, yippieyeeey! Nu hade jag tänkt röjja undan engelska innan jag får gå på höstlov, men fan va skönt det ska bli! LOV! Och jag och tjejerna har redan bokat in både VÄLA på måndag och en tripp till Götet med stort G på torsdag. Sedan har vi ju underbar på fredag som jag hoppas ingen har missat?! Åh, fy fan va gött. Nej skriva klart bara sen så! Dock har jag samma jävla problem som jag haft sedan femman, hur fan ska jag få plats med allt jag vill ha sagt om civila rättigheter och viktiga personer på 3 ynka sidor?!?! (okej.. lät jag som en nörd nu eller vad.. hehe)


baka baka liten kaka!

God morgon!

Hade en tjejkväll igår med tjejerna borta i frösakull! Vi drog in vid nio till bion, så vi skulle hinna köpa gottis och sånt! Hanna och Jenny skulle hämta biljetterna och jag och Julia köpte popcorn och choklad. Sen kommer vi bort till dom andra och då har inte vårat köp gått igenom på nätet, så vi hade inga biljetter! hahahah! Så typiskt! Men men, vi gjorde det bästa av det och drog bort till hemmakväll, hyrde en riktig tjejfilm och sen drog vi återigen hem till Annie (och julia med sina biopopcorn, haha!) och kollade filmen och hade tjejsnack! Riktigt mysigt ändå!

Idag tog jag en sovmorgon, en lång sådan! Nu har jag börjat baka/plugga här hemma. Vi ska ha släktfest för doddin här hemma i eftermiddag och jag fixar tårtorna as usual! ;) Blir en chokladbomb med maräng ovanpå och en sussi-kaka, skit goda båda två hoppas vi på! Nej, dags att ta tag i historian, har fetaste provet imon och det får jag fan inte kugga!! babaii!

Och dessutom har jag fått sakna-max-attack efter att ha legat och messat med honom hela morgonen. Helt galet hur man kan älskar någon så mycket, och sakna någon så mycket! Bara 3 veckor kvar!! ♥


Här har ni en bild på vad jag bakar! haha, mumsigt eller vad?!

I´m off!

Bio & Middagsmys med tjejerna it is!

Pussen!♥

Middag & bio!

igårkväll hade jag en myskväll med min Hanna at her place! Vi poppade popcorn, dippade grönsaker och planerade upp lite roligheter! Funderade även lite på kommande studentfest temat och hittade fetaste kostymerna, HAHA synd bara att de är så jävla dyra. En vandrande pruttkudde exempelvis, asså HUR kul?! Vi dog! Anyway, temat är film, jag funderar på att vara tingeling eller Marylin Monroe (ingen aning hur kvinnan stavar sitt namn!) men vi får väl se, blir spännande! Hittade en grym outfit igår men får se hur stabil min ekonomi är den 15 november om man säger så hehhe.

Idag då? Det är lördag, klingar perfekt i mina öron! Jag har precis gått upp, käkat lite och nu ska jag slänga mig i duschen. Skulle nog kila med mamma på lite ärenden sen och hjälpa henne att handla inför imon då vi ska fira doddin här hemma men ikväll drar jag mig mot frösakull. Det blir middag hemma hos Annie med henne, Julia, Mimmi, Hanna och Jenny, sen beger vi oss mot stan för biomys! Crazy, stupid love står på schemat! Hoppas verkligen den är bra!

Nej, nu ska jag slänga mig i duschen, eller nä inte slänga mig de gör ont :( Och påtal om ingenting så vaknade jag upp under min pälsväst imorse, hur fan då är frågan! Hahah..

Asså kolla, så jävla kul! Hahahah!


TGIF

Fridaaay, fridaaaay!
Underbar fredag! Äntligen, denna helgen kommer välförtjänt och den kommer bli riktigt bra! Snart kilar jag mot min Hannibajs! :)

Smell you later guys!



Full fokus & en sjukling!

Amen tjena tjena!
Blä! Säger jag bara, jag har lyckats bli sjuk, vilket suuuger. Jag pallar inte! Ahya! Så dagen idag ska spenderas dels i mitt badkar med ansiktsmask, hårinpackning, måla naglar och bara ta det lite lugnt och delvis framför SATC med lite marabou och Hannas kvarglömda poppisar (a) Men sedan ska jag köra full fokus 100 % på historian och engelska uppsatsen. Ska jag ändå bara sitta inne en dag som denna (ösregn & kallt) kan jag väl lika väl röjja undan plugget. Japp, så nu ska  jag sätta igång. Antiken, Romarriket, flodkulturerna och medeltiden är vad jag kommer få tillbringa min tid tillsammas med! Kanske lite civila rättigheter också! KUL!

ÖB:s underbara reklamer!!

Tjooooo.

Asså HAHAH, jag såg en så jävla rolig reklam nyss. Ö:B´s reklamer, så jävla underbara! HAHAHAH!

Dessutom är det ju måndag idag, lite skrattretande hur mycket plugg vi har men annars äre bra! Eller ah, sjuk är jag typ men man blir inte mer sjuk än man gör sig ibland, så nu e jag inte sjuk :))) (sov bara med kläder under duntäcke inatt och kunde inte prata igårkväll, göööööddddääää!) Nä, jag vill ha helg & bli kry, ut och röjja litegranna med girlsen, det hade vart asnice! Jag e taggaaaadd! We will see! Jag har i alla fall en hel vecka full av plugg framför mig till att börja med, redovisningar, bokläsning (?!?!?) kemiplugg & historia! Ska nog röjja undan lite redan nu ikväll, resten får vänta, man kan ju inte stressa liksom haha! (a)  

Annars har jag vart i stan en sväng efter skolan, skulle till banken men smarthead som jag är så fastnade på Vero Moda och när jag kom ut (med en tröja rikare =D) så hade banken naturligtvis stängt..missade de med 10 min, hehe fail oupsidoupsi! (a) Kilade till sjukgymnasten efter detta och fick lite övningar att göra så mina knän ska bli bra! yippie yaay :))

God morgon!

Söndag! Så jäkla skönt faktiskt! Brukar vanligtvis avsky söndagar, men idag, I´m lovin it! Hanna kilade hem vid ett tiden igår, då tog jag och röjde upp här hemma och kollade lite tv innan jag däckade i min sköna säng, haha de finns ju inget goare än en skön säng när man är sådär läskigt trött!! Ah, anyway, jag hade världens häftigaste drömmar och fick sova enda till 11 imorse, det har nog inte hänt på veckor, happy girl! Imorse gick jag upp och blandade en inpackning till håret och geggade i, den bestod av äggula, olivolja, yoghurt och honung. Och nä, inget jag rekommenderar, inte jätte najs faktiskt. Kändes mest som om jag varit i matkrig och fick tvätta håret typ 3 gånger.. hehe, färdiga hårinpackningar är nog mer passande för min del i alla fall. Sedan slängde jag ihop ett mini bröd till frukost, är så galet trött på allt köp-bröd och jag mår illa av min jävla gröt nu. Dock blev det ett degit, kladdit yoghurtbröd.. inte så värst gott. Tur att jag inte ska bli kock haha!

Söndag var det idag ja! Jag sitter och söndagsslappar just nu, ska snart slå på en film, sen ska jag ut och övningsköra en sväng med Anders i eftermiddag och ikväll ska jag ut på Gillberg´s och käka god mat! Perfekt avslut på en jobbig vecka och en as mysig helg! Imorgon är det måndag, och helt ärligt, så känns det inte så jobbigt! :o

det vankas spa-kväll med min pingla!

jag och Hanna har beslutat oss för en riktigt mysig SPA kväll här hemma! Krogen får vänta tills nästa helg helt enkelt, känner mig inte helt hundra och hinner verkligen inte bli sjuk nu!! jag har laddat upp med två bra tjejfilmer och ansiktsmask-recept, det kommer nog bli awesome! Ska dock hoppa in i duschen, känner mig en aning ofräsch faktiskt efter att ha sovit borta + suttit i morgonrocken och skrivit uppsats hela eftermiddagen. Mums! hehe..

Vi snyggingar innan studentferren! ;)

Lördag & en latte!

god morgon! Precis hemkommen från Julia där vi då hade tjejkväll igår. Så jävla mysig kväll med alla mina flickor! :D Vi lagade god mat och sen plockade vi fram chips, dipp en massa läsk och satt och snacka massa tjejsnack hela kvällen. Vid ett tiden kom vi på att det hade vart gott med en kladdkaka så då blev det storbak i köket.. hehe, läskigt gott var det i alla fall! Vid tretiden däckade vi i Julias säng och där fick jag sova jämte en Hanna som både skrattar och snackar i sömnen! hahah, herregud vad jag skrattade åt dig gumman, jag lyckas alltid sova jämte pratglada människor de gånger jag sover över med folk ? haha!

idag är det lördag och jag är nu hemma. home sweet home! Har en huvudvärk och halsont som inte vill ge med sig och en uppsats att skriva. Bra kombination! jaja, det ska nog funka! I eftermiddag ska jag övningsköra lite också så jag hoppas detta släpper! ikväll blir det antingen en utgång med Amanda och Annie eller en mys och dricka te kväll med min Hanna tror jag! Något ska vi nog lyckas styra upp! Mamma och Anders skulle iväg och syrran drar på ferre, och ensam sitter jag inte! Fy, jag och mina ensam-problem hehe, hatar verkligen att vara ensam, känns så..ensamt?!

Nej, nu blire kaffe så jag piggnar till! Säg inte att jag ska börja bli beroende av det nu också.. dricker det i alla fall med sugarör så mina tänder inte blir gula å fula! ;)


Tjejkväll!

Äntligen fredag!
Veckorna rullar som sagt på, jäkligt snabbt! :o Imorse började jag dagen med ett fysikprov.. ah, lagom kul kan jag tala om! Det var typ svårt så det gick väl sådär skulle jag gissa på. Men ahya, jag gjorde mitt bästa, fett stolt över en svår uppgift som jag förmodligen klarade i alla fall! yeey good cheey! Efter skolan drog jag och Hanna in till stan en snabbis. Sen hämtade Mimmi och Julia upp oss, så drog vi och plockade upp Annie på skolan och sen åkte vi mot MAXI! Handlade mat och sånt gott till ikväll! Vi ska nämligen hem till Julia på en tjejkväll, laga mumsig mat och baka kladdkaka! kolla film och sova över ska vi också göra, hela gamla tjejgänget! Så mysigt! nej, nu ska jag slänga på min onepiece och cykla bort till Julia! Tjingen på er!

Fysikenplugg i mängder!

Tjena macarena!
HUr e läget dåraa? Med mig är det okej.. lite ont i halsen och öronen men annars rullar det väl på haha! Snackade ett tag med min älskling på skype igår, åh herreguuuud vad jag saknar honom nu!! Vill bara krypa ner i hans famn och pussas å mys! men nänä, här befinner man sig ungefär 1 dyng bort med flyg, och flyg flyger ju faktiskt rätt så fort så jag får väl stå ut en månad till utan min Max hos mig! Bajsapa!

Imorse trodde jag att jag skulle få vara ledig, men icke sa nicke, Mats fanns tillgänglig i skolan mellan 8 och elva för att hjälpa oss med fysiken och helt ärligt vore jag riktigt jävla osmart om jag inte tog chansen att få hjälp så jag drog dit. Okej då.. vid nio satt jag i skolan sen jobbade vi flitigt faktiskt!

Efter skolan kilade jag hem och gjorde väääärldens godaste lunch. Asså mea is the kock (stavar alltid fel på egelska så skriver kock på svenska nu!) det blev i alla fall mathavre med tonfisk, tomatsås, chillisås och en god sallad. VA?! Tycker ni det lät äckligt?! Meh.. :( hhahha, ah de lät som skit hörde jag när jag tänkte högt vad jag skrev, men det var verkligen asgott! Duktig chey, hörde jag att ni ville ha recipeptet eller? ;) hahah..

Sen drog jag till sjukgymnasten en stund, gjorde lite övningar och sen hem. Nu sitter jag med datan lite, tagit en paus från fysiken, det behövdes! Sitter med tjejerna på fb och styr upp en girlsnight imon, det kommer äga!

Nu ska jag kila ut och stoppa in ännu mer fysik i huvudet. Jag dör litegranna här hemma!


Såhär såg jag ut idag! En godtröja från MONKI, dojjor från DNA och jeans från Gina den fina! Åh har lust att shoppa och luncha lite imon i stan, ska nog ge mig på ett försök att locka med mig Hanni på lunch och lite klädprovningar! :D

Studentfesten!

Ojojoj, en trött mea som skriver idag vill jag meddela. Ska snart dra ut i köket och klicka igång kaffebryggaren, det behövs om jag ska orka dra mig igenom den hög med plugg som ligger fint på mitt köksbord.. som dessutom inte verkar vilja minska!..öh.

Igår i alla fall! SÅ kul vi hade, jag hade en awesome kväll som zebra! På eftermiddagen trodde jag att jag hade blivit sjuk (okej jag är typ det men ah..palla?) jag skakade som en utter i skolan av köldskador, och då hade jag ändå dubbelt lager på mig (y) och huvudet ska vi inte prata om. Fy fan! Säger bara AJ! Så jag kilade hem efter skolan, la mig i soffan, i med lite panodil och koka en kopp te. Sen mådde jag bra igen! haha, hur gött som helst verkligen, så jag klarade mig hela kvällen (okej drinkarna gjorde väl sitt också, men bra mådde jag i alla fall!) Nu är dock huvudvärken tillbaks, kanske av lite delade anledningar men jag tror jag håller på att åka på något skit. Pallar inte bli sjuk! Dock har vi ju haft sjukstuga här hemma de närmsta dagarna så det skulle inte förvåna mig, haha.

Nej nu kör vi en sammanfattning av gårdagen! Efter mitt vilande här hemma och tillfrisknande slängde jag mig i duschen sen började jag sminka mig och sen hoppade jag i min outfit. Tack igen underbara mami, den ägde! Drog sedan bort till Hanna där hon och Annie var. Vi fixade oss det sista, tog en liten (stor) fördrink och åt underbar mat! Sådär tagga upp innan liksom, ett måste nästan! Tack girls! :) Sen körde mamma och Anders oss till förfesten, där möttes vi av flugor, en banan, en kokosnöt, en rosa panter, en papegoja, bananplanta, träd och en massa jägare! Haha, åh jag älskar maskerader!

Vi förfestade typ två timmar, sen skulle vi dra in till stan, då hade jag självklart glömt min biljett hemma! Good job där ja! Tur man har en snäll mami som fixar så jag fick den i alla fall haha! In kom vi, astaggade och hade så jäkla kul hela kvällen! Våra pepparkaksshots försökte vi fixa fram med bartendern sög. (sry bruden) jaja, vi får dra till corner och dricka dom då! haha!

Imorse var ett HELVETE att ta sig upp. Vi vaknade hos Annie, inte fullt nyktra men det gillas, slängde på kostymerna, tryckte i oss lite frulle och kilade till skolan igen. en lektion sen hem! Underbart skönt att få däcka i sängen på en gång och sov ett bra tag. Nu sitter jag med fysiken och tragglar mig fram, fy fasen, det börjar bli svårt nu kan man säga! Bajsapa!!

Hejsvejs, nu måste jag verkligen kila!







Jobbiga jävla måndag!

Herreguuuud vad jag är trött!!!

Jobbigt med en måndag dåra? äh, jaop. Imorse trodde jag det var fredag på bussen, men sån tur hade man verkligen inte hehe. Stolt att jag i alla fall tog mig till skolan i tid, lyckades ha en lugn frukost (ett måste) och dessutom hålla mig vaken under kemin första lektionen. Godkänd på provet också, tralalala. Dundernöjd! Mindre nöjd med matten, ett G, sure, bättre än inget men jag ville ha Vg, jag vet att jag kan! Ahya, kanske ska få komplettera upp så jag är nöjd där med dåra!

Efter skolan och lite planering inför studentferren imon så drog jag in till stan, köpte smink tills imorgon och drog ner och sprang ett antal kilometer nere på FORM. Lovely! Svettig och mysig på bussen hem, mums! Hemma blev det en lååång dusch, fysikplugg ngn timma sen provsminka mig och prova min awesome kostym tills imon som mamma sytt till mig. TACK mami, hon är underbar, min mamma! <3

Nu sitter jag, Alice och Anton och kollar "Pengarna på bordet." har tryckt i oss ost och broccolisoppa och en massa blue keld. haha. :) nej, jag kommer däcka tidigt ikväll, så jävlar kör vi imorgon! Stuuuudeeentfeeest!

Osminkad träningschey!

En grym helg!

Jag har haft en så awesome helg, lika awesome som nutella på en amerikansk pannkaka, då fattar ni hur awesome huh? ;)

Igår drog jag, mamma, syrran och mormor ner till VÄLA under dagen. Älskar VÄLA, och särskilt nu när dom har bygt om! Vi asade runt där nere i uppemot sex timmar, haha. Vi shoppade, jag hittade en ny vinterjacka och urgulliga trosor, hihi (a). Syrran hittade också lite stuffs och sen slog vi oss ner för turkiskt käk. omg, det var FÖR gott och jag luktade väl lagom mycket vitlök efter den lunchen.. hehe ahya that´s how we do it! Vi avslutade med en sista runda i butikerna innan vi satte oss i bilen mot kära Hstd igen. på hemvägen drog vi inom kusinen och sa hej och pysslade med honom lite, mysunge!

hem hit sen, fixa iordning mig och sminka om mig, sen drog jag hem mot Annie bannie för förfest med tjejerna. Säger bara girl´s night out! Vi förfestade med vin, drinkar (hahhaa..!!) och lite god cider innan vi tog bussen in tjugo i elva. Robert´s skulle tydligen ha någon form av premiär så vi tänkte börja med en fördrink där och sen dra vidare! Kvällen slutade på Corner, jag och mimmi kände oss som tanter som drack "sex on the beach" (fan va god den är!!) och sen några goda shots! Skit kul kväll hade vi verkligen tills stämpel-bruden började krångla med oss efter massa bajs, så då drog vi till la cocaracha i typ 10 min innan det blev dags för kebabbakäk på aladin! Trevligt trevligt! Bumsade i sängen vid fyra och nu har jag fått min underbara skönhetssömn.. eller inte! haha.

har precis ätit frukost, och ja, klockan är två. men som sagt, that´s how we do it. Idag ska jag inte göra sådär väldans mycket, hade tänkt träna men helt seriöst är jag för seg i kroppen. Ska ta och röjja upp på mitt rum, skicka in min engelska och sen ska jag kanske ta och börja läsa min bok som ska vara klar i svenskan inom en snar framtid. Jag tar tid på mig med böcker as you know. :)

Pussochhejleverpastej.



Tre goa bilder från förfesten med tjejerna innan min 18-års fest drog igång här hemma! Hittade dom på kameran imorse, alltid trevligt! :D

Mea goes good chey!

Chalabado!

Tycker alltid man börjar inläggen med "hej" "hejsan" "god morgon" osv, så nu ska detta bli "min" grej, mitt nya hälsningsord!

Idag har det vart en go och glad kexchokladdag. Ja, ni vet en sån gottedag. typ? Skolan började vid tio med matte, som börjar bli tråkigt (eller svårt, kan defineras på olika sät..) och sen en debatt som vi körde i botten, minns inte ens vad jag snackade om, sen två timmar projekt. Vår pjäs kommer äga bananas!

Efter skolan drog jag in till stan och ner på FORM, där blev det hårdträning minsann. Aslänge sen jag fick köra ett riktigt konditionspass så det var så jävla underbart att få springa skiten ur benen igen, haha! Efter det kilade jag bort till hemmakväll och införskaffade mig lite gott till ikväll, det är ju ändå fredag trots allt! (a)

Nu ska jag vara lite social här hemma, sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och bli lite fräsch! myyys! En ansiktsmask ska jag nog också lyckas kladda på! Och lite tända ljus. Perfekt en höstdag som denna!


Mot Bullen med kullen!

Tjingeling!
Åh vilket bra humör jag är på! Haha, vaknade av att jag gapskrattade imorse åt Annie som skulle öppna en grind i drömmen. Hahahh, ah så började min dag. Skolan gick assnabbt, hade min goa torsdag med endast två lektioner och sen var jag good to go. Tog med mig min engelskauppsats och kilade hem till farmor. Fick hjälp med grammatiken litegranna och sen satt vi och bara snacka skit någon timma innan hon körde mig hem hit. :)

Hemma nu och hade tänkt fixa till mig lite granna! Annie kommer om en timme och plockar upp mig sen så ska vi in till Bulls och käka hela kullen! (eller alla tjejerna om de lät bättre!) Ytterts mysigt! Imorgon är det äntligen helg, äntligen fredag, och jag har sovmorgon! Tjoho! :)

Nä, dags att förflytta arslet in mot garderoben och hitta något skapeligt att ha på mig. Stövlar, tajta brallor och någon kavaj hade vart rätt snyggt ikväll, lite stilrent sådär ,) kanske skulle ta och trippa över till morsans sko-garderob och leta stövlar hehe (a)

Tjingen i bingen på er!

maybe babyyyyyy

Fribergs med flikksen!

Amen go kväll alla glidare. Eller ngt annat klyftigt ni vet! :D

Sitter just nu i soffan och kolla på bonde söker fru med mami och Anders! Har precis slängt i mig middag också, det blev falafel med pasta och lite blandade såser, chillisås, ketchup etc. ;) Faktiskt riktigt gott!

Tidigare idag var det skolan som gällde, vi räknade ut vilken periodtid grisen Bacon den andre hade bland annat, sen lite matteräknande för oss på naturlinjen är ju inget ovanligt precis! Efter skolan och en übersnabb labb tsm med min labbMaja, drog jag med Annie och Hanna till stan. Där mötte vi upp Mimmsan och Julia, sedan gick jag och mina kära vänninor till fribergs och slog oss ner bland alla andra fina damer. Haha, nä, men jag älskar friberg där sitter verkligen såå blandat folk. Massa man känner igen vid vissa bord och vid andra sitter ett gäng damer och dricker te och vid ett annat sitter en barnfamilj och käkar chokladbollar. Så mysigt och gammalt ställe! :)

Mimmi körde mig hem sen, jag drog med mamma till MAXI och handlade och hämtade ut mitt bankkort! Imorgon har jag en låång sovmorgon, sen ska jag hem till farmor och få hjälp med engelskan och tillslut ska kvällen avslutas på Bull´s med alla mina tjejer! Så himla bäst!

Åh, denna helgen kommer bli så awesome! Nu ska jag fortsätta kolla bonde-programmet. Puss på rumpan alla rumpnissar.

Bleker tänderna!

Tandblekning på G, OH YEAH!

Tusen tack till min underbara Hanna som köpte hem tandblekningsgrejer till mig från USA efter lite mkt gnäll om hur mina tänder kommer gulna och likna ruttna citroner tack vare min överkonsumtion av te. 8inte lika farligt som ketchup dock, men fan nära inpå!:o) Nu ska jag dock avstå från te medan jag håller på med detta för att få maximal effekt liksom! Två veckor utan te?! Öh, blöh. Sitter nu med ett fett glas keld istället och försöker intala mig att detta är lika gott som Mambo-Jambo te, hallon te, Rabarber grädde och så liknande! haha!


Tisdag idag!

Idag är det tisdag, och en dag närmare tills jag får återse min älskling. Gosh I miss you! ♥

Skolan gick väl bra, var sådäääär lagom pigg som man alltid är med en dag bestående av kemi, matte och annat naturigt. Vid tolv drog jag mig iväg från skolan för skulle till sjukgymnasten. Tog en lunch med mamma och Anders inne på Spis&Deli då skolmaten var skunk. Beställde en riktigt god kycklingsallad och är fortfarande proppmätt, cred till deras sallad, och aioli, åh så underbar! haha.

Sjukgymnasten dåra, när jag väl kommer dit (till hans TILLFÄLLIGA kontor) på Actic får jag reda på att han flyttat tillbaks till Amadeus kliniken -.- kuljul. Så ska förmodligen dit imorgon efter skolan eftersom han glömt säga till mig att han hoppat tillbaks till söndarummet. ahya that´s life i guess. Satte mig på bussen hem, mötte Lovisa och nu är jag hemma. Redo för ännu mer skola, herregud, det börjar bli mkt plugg nu asså! :o jag ska sätta mig och skriva klart engelskan och förhoppningsvis kommer ngn vart i min förbannade bok -.- Ikväll äre tv-kväll för min del! Halv åtta hos mig, top model, house och criminal minds!

Tjongelong!


Fribergs, träning och nybakat!

Tjeeena tjeeena!

Åh, jag har haft en toppendag! :) Vaknade imorse av att jag låg och log.. haha konstigt i know med that´s true. Vaken och ler klockan 06:00 en måndagmorgon, yepp that´s me! Ungefär som folk som skriver " om jag någongång ser en leende löpare ska jag prova på att jogga en runda." jag ler ofta när jag tränar, haha e jag knäpp? Sjunger med i låtar gör jag också, alltid!

jaja, nog om det! Idag hade vi matteprov i skolan, kuuuul! Jag trodde jag kunde ALLT, var asglad när jag lämnade in provet sen kommer man ut från klassrummet och märker att svaren inte är lika de andras för fem öre?! KILL ME! AHHH, jag ORKAR inte med naturhelveteslinjen ibland asså. Ahya, jag blir i alla fall godkänd, men mitt Vg är nog lika rökt som emils skinka. Yes boxen! Ahya, whatever, annars kom jag på att man kan ju alltid jobba som hora nere i Thailand eller ngt.. mitt liv har en reservplan ialla fall, skiter skolan sig ska jag dra till andra sidan jorden, hitta ett najs jobb och leva livet ut till  100 & och stanna där. Gifta mig ska jag dock göra i Las Vegas någon dag. Oh yeah! Party rocker´s in the hooousee tonight. Nä serious talk nu dåraaa!

Efter skolan drog jag, Hanna och Annie till stan, letade outft tills studentfesten den 11 oktober (kommer äga feting fett och jag ska vara panda) sedan drog vi till fribergs för fika. Riktigt goda chokoladenbollen hade dom! Love love. Sen drog jag ner till form och körde ett spinningpass tsm med the gang. Skulle kört Cs WORX men höll på att spy efter spinningen så valde att stå över.. hehe. Najs å spy i salen bland allt folk. Mummmmaaa. Hemma blev det brödbak, sjukt gott med hembakat bröd till frukost, så underskattat. Sen slog jag och Lisa oss ner i soffan med kvällsmat och glodde pengarna på bordet och hollywoodfruar. Trevlans trevligt!

nu glor jag CSI, sen blire kriminla minds. Love that. Imorgon blire en kort skoldag, en sväng till sjukgymnasten och tejpa fötter, få övningar osv. sen ska jag slå mig ner på bibblan och skriva engelska uppsats och läsa en svensk roman. Kul, verkligen. hehe. Onsdag måste jag fixa en debatt tills torsdag också men sen är jag nog rätt fri faktiskt från skolan den kommande veckan, och helgen längtar jag galet till, är liiiite skoltrött och mami sa nyligen att vi ska till VÄLA på lördagen! Trevligt!



Ingenting är omöjligt.

Allting går, bara man vill. Och viljan är starkare än allt annat.

En kväll på Robban

God morgon!
Pigg och utvilad ligger jag i sängen med datorn i knät. Igår var jag här hemma och pluggade matte på dagen, fikade även lite med moster, Göran och lilla Elliot som kom förbi och sa hej. Sedan kom mormor hit på middag och vi åt god kyckling med pasta! Underbart gott! Annie och Hanna tyckte sen vi skulle dra på äventyr, haha! Så dom kommer hit med bilen och hämtar mig, till en början sitter vi väl i bilen en timma och snackar (typ haha hann bli helt immigt i hela bilen) sen körde vi in och satte oss på Robert´s för tedrickande och tjejsnack hela kvällen, riktigt längesen och väldigt mysigt! Tack flicks! Och herregud, asså man såg INGENTING när vi körde vissa sträckor in till stan, det var så jävla dimmigt, vi körde 25 km/h och såg absolut nada, haha Annie ska ha medalj för att vi inte körde i diket! (y)

Ligger nu och glor lite film, rätt kass dock. Har som sagt ett matteprov imorgon och ligger back i engelska så någon timme idag måste jag i alla fall ägna åt matteboken och dess formler, hade dock vart sugen på en tripp till VÄLA.. hmm kanske kan lyckas få till det med? Syrran är inte hemma annars hade jag tänkt dra med henne på träning, ahya, lite matteplugg och filmkollande blir det först i alla fall sen får vi se!

Imon är det måndag, veckorna bara ruuuusar iväg tycker jag. Måndagar är dock chill, och efter imon har vi inte särskilt mycket att göra i skolan heller, så jävla underbart! Blir även min måndags-träningskväll som vanligt imon, haha, hela gänget drar ner där sen hem och käkar någon wierd middag, faktiskt mysigt och jag gillar måndagar nu! hatade dom mer än allt annat på jorden innan..typ! :D  

Nu ska jag återgå till min film. Ha det gött!

Underbar!

God morgon snyggingar!
Hur är läget?
Igår var det som sagt fredag, underbara fredag som spenderades på Underbar här i halmstad med fina vänner. Efter skolan som slutade vid två kilade jag och Hannibajs in till stan för att fixa en present till Josse och en fika på Skånskan, har verkligen fastnat för det stället, deras te är helt underbart! (Fan va mycket underbara och underbart de blev helt plötsligt!) Ah, i alla fall, sen mötte vi upp Annie, kilade hem och rakt in i duschen. Sminka, välja kläder och fixa inför kvällen.

Vid halv sju blev jag upplockad och sedan åkte vi till Josse, där bjöds det på tjejmiddag med vin, jättegod mat och en massa gottis! :) Vid tolv tog vi bussen till stan och spenderade natten på Underbar, helt sjuuuukt mycket folk! Asnice! 18, äntligen! haha!

En snabbis inom donken hann vi med och sen hem hit och landade i sängen strax efter fyra! Vaken nu, hade tänkt dra upp och käka frukost nu och sen ska jag se vad jag ska göra av denna lördagen! Något ska nog lyckas bli av, haha. Ni får ha det så bra så hörs vi imon! pussen!

RSS 2.0