Helt slut!

tog mig till Body steppen efter mycket om och men om jag skulle dra hem , tror jag har feber och på detta ett sjukt dunkande i mitt huvud! Illa! Men efter träningen känner man ju sig så duktig hahah, applåder till mig! :) Nu ska jag kolla top model. Matten går nog bra, om inte min huvudvärk försvinner så gör matteboken det för kvällen! imorgon ska jag ta tag i min energiuppgift.. jag lovar..

Jordgubbar!

Nu ska jag fika lite Jordgubbar hade jag tänkt mig innan jag ska städa undan på mitt rum innan jag ska sova! och tjeeennnaa va vår matte ska jobba sig mot mig då, la ner de för några timmar sedan haha..känner jag kommer ångra det på Tisdag men jaja! Shit happens - life goes on! Imorgon blir det till att köra Body Step på TK! De blir kul! japp..ni hörde rätt!

Fiiiikaaa nu!

sista rycket!

Sista, bara en sak till, bara ett matteprov nu! BARA ETT till asså! Sen är vi lediga i nästan två månader! Alla underbara sommardagar är så sjukt varmt välkommna! Sommaren ska fyllas av massa roligheter så som öland, kanske Gottland, sommarfester tills det ljusnar på morgonen dagen därpå, poolfester, massa besök hos Riccardo, va med min älskling och tusen saker till! Bara en sån liten sak som att kunna trippa ut på klipporna och grilla marshmallows lockar sjukt mycket nu! Men som sagt, innan detta har jag ett matte prov kvar som ska göras.. Matte B, hur kommer detta gå mea lilla om jag inte börjat plugga ännu och på tisdag morgon kvart över åtta har jag fyra långa timmar framför mig med matte B! ahh, jag vill inte! men okej, nu sätter vi detta, sedan ska vi ha en awesome skolavslutning och världens bästa sommarlov mina vänner! :D












Skolavslutning förra året + bilder från dom sista dagarna med nio b som vi spenderade på Liseberg å så! :) Vi får ha en Nio B klassfest i sommar hörrni! Saknar en hel del av er! :D♥

morsdag!

hahah, mors dag idag då vilket jag hade glömt lite granna..
Men grattis världens finaste mamma, älskar dig!♥
Hennes fina present blev en ros från vår fina vas på köksbordet sådär lagom spontant hahah, kanske får försöka hitta ngt fint under dagen ist! (a)

sex månader♥

Igår hade jag sex månader med världens finaste kille, älskar dig!♥ Vi tillbringade vår kväll lite i stan, käkade hos Maxen, sen ner på stan å fixa lite små grejor inför kvällen haha.. missar bussen pga det, sätter oss vid nissan lite, möter några i hans klass, jaa vi skulle helt enkelt fördriva typ 2 timmar i stan haha x) Slutade med att vi hoppade på bussen mot mig, jag bytte snabbt om, sedan cyklade vi till gt och tog bussen därifrån, sedan var det fest hos ngn från stockholm som hade sommarstuga i haverdal, ganska naajs faktiskt tills hon började slänga ut folk, vår sista buss hade gått tio, och mamma och anders fick hämta oss hahah. iaf, nu har jag en cykel som ska hämtas där borta i gt med! tar nog på mig mina träningskläder och springer en runda dit och cyklar hem :) Awesome! Fredagen var chillfest hos Tjompen för max som fyllde 17! Grattis igen du, och sorry för min lilla klumåiga lillbajs som råkade pajja din present hahaha! Idag har jag bara myst med max litegranna, men nu ska jag då dra och hämta cyklen snart var det tänkt sedan sätta mig med matte plugg! kanske ska till max ikväll om jag hinner också, får se hur kvällen blir :) nej, det va allt för denna helgen haha, vi hörs väl imon eller ngt, i dunno!


Älskar dig!♥


lite udda shopping!

Men vad ska man annars roa sig med när man inte pallar matte och sitter vid datan ? (a) Lite shopping fick de bli! ett coolt linne och en cool t-shirt och två solbrillor!



orkade inte leta upp dom andra på hemsidan igen, men det var ett par lime gröna wayfers! Stencoola haha :) Lite färgglatt måste man ju ha nu till sommarn!! :D

träning och frissan!

hanna och jag har börjat köra Core! nu ska vi se hur länge detta håller.. hahah nää men vi ska försöka vara duktiga, mixa de och kondition lite, fast jag har bara en gång kvar på kortet sen ska jag börja på form hade jag tänkt haha, detta låter ju bra! jaja men det löser vi! har även fått min tid hos carina på självfallet som ska bleka om mitt hår och klippa en hel del! Så om en vecka blir det fint igen :) sen får turkiet hjälpa till och solbleka det lite! Yippie yeey. Core imon då! Ut och springa får det bli idag! Lite senare!

Blondt å fint ska de bli ;)

sluta klockan 10 är ganska gött!

slutade sjukt tidigt idag, vid tio redan då vår ena lärare är i Italien och fotokursen är klar ;) har hunnit laga lite god mat, vart ute en stund i solen (molnigt dock så inte så varmt) sen kollat Project Runway och nu massa bloggar. Snart måste jag faktiskt sätta mig och plugga samhällskunskapen - eller fixa till det arbetet som ska in imorgon! matten får nog vänta tills helgen eller något, men det lär jag behöva plugga på en hel del! Ett halvår med Max i övermorgon också :) Får se vad vi ska hitta på i helgen, va lite snack om grillning på stranden, det lät mys, men vi får se hur de blir med vädret haha♥

Energiuppgift!

Dagen idag har vart grymt bra! skolan va chill, hade en lång sovmorgon och en mattelektion som jag faktiskt gjorde ngt på :O Wow! Vi fick tillbaka ett prov som gick braa och sen jobbade vi flitigt och snabbt sista lektionen! Sen blev det att gå hem till min älskling. Snacka å äta mat haha sen gick vi ner till Hemköp, skaffade oss lite chips till efterrätt och gick ner till form, med en chipspåse hahahh och väntade på mamma som tränade. Nu e jag hemma igen, håller på med en energiuppgift som ska va inne denna veckan, lite knäpp läxa tyckte jag när vi fick den i höstas men nu måste jag göra den för mitt sommarbetyg -.- hah.. Imon blir det en till sovmorgon (!!) Yeeey, sen ska vi ha en timma matte, sen cabaret hela dagen innan jag och Hanna drar på ett core pass! Efter det blir det tillbaks till skolan för åter en cabaret föreställning, sen ska jag nog sova med min Max eftersom det inte fick bli så idag heller :( jobbigt de där med å börja olika tider ibland haha men älskar dig bajsunge♥ vi tar de imon om du vill :) Så imon lär ni inte höra mkt från mig asså, haha och nu ska jag fortsätta med mitt pluggande , snaaaart sommmmaaaarrrr!!! :D bye så länge :)

åh tycker vi får ta oss till mölle snart och sola på ängen som förra våren! gräset kliar och glassen isar haha, så det ska vara nu innan sommaren kommer på riktigt!♥

ahhh!

tro mig, jag vet, gammal bild, I KNOW!! hahah, men jaja.
Min förra desig var helt cp nu, och blev ännu mer cp när jag skulle små ändra lite (a) inte okej asså, Hanna vi måste ut å fotta i helgen!! ;) hahah ser du hur min blogg ser ut nu haha.. Nej men gud vad massa "hahah" och annat flumm! hann inte till mn Max idag :( men tar de imon ist :D ska nog sätta mig framför en film med te nu, de e så sjukt mysigt innan man ska sova :)

kite på stranden!




hahahah, vackert sis ;)<3 min dag i bilder, eller iaf en del av den :) Resten bestod av chill i solen på altanen med bästa, även sol på studsis! Nu ska jag käka lite thaimat, sen ska jag ta mig till min älskling om jag hinner, mamma och dom får asa sig ut i bilen nu! vi hörs imorgon bloggen!

söndag.

Igårkväll blev det födelsedagsfirande för Casper och Cassadra, grattis till er! Och tack för kvällen :) Sedan vid halv ett traskade jag hanna maja och max in till stan för nattamat på citykebab, mumma. Efter en aning flummig promenad med sånger om frapinos och allt möjligt och nattamaten blev det hem hit och möta mig Max som sen sov hos mig :) Idag var det egentligen plugg-dags med nah, jag och Alice tar oss till stranden och kollar max och hans kompis som kitear, kameran hänger på ;) Sen får ajg se om max hänger med mig hem eller om jag ska sätta mig med matten och naturkunskapen! Nu måste jag rusa iaf, byeeee!!!!!!

"jag fryser häcken av mig!"

hahahah. Vi sitter på EH:s uteservering och dricker frapino ett gott gäng när Hanna säger:
- asså, kan vi gå in? jag fryser fan häcken av mig!! dock skulle det ju behöva vara jävligt kallt isf.. HAHAHH!
- Asså Hanna.. HAHAHHAHAHH det var skadat roligt!!

Iaf, efter shoppingen i Gbg blev det alltså inte jätte mycket idag (a) Ska däremot in och hämta ett par skor imon som jag la undan! np i matte gick också bra, yiippiiee :D Blie nog awesome de där ja ;)

Ikväll ska jag träffa max så ska vi dra till en chillfest, men nu ska jag hoppa in i duschen, mitt hår är alldeles för smutsigt och slitet - hårinpackning, hej! :)

nationella!

I skolan nu och mitt np prov i matte börjar om fem minuter! Jag ska gå och hitta en penna.. byeee !


badbyxor!

de ska jag ha i sommar, jag ska hitta ett par sjukt snygga! Dock får jag ltie ångest nu när jag kollar runt, ska köpa båda badbrallor och bikini på nätet nu också, efter gbg, bra mea, fick ju inte köpa mer nu! Dags att stänga ner datan och sluta leta innan jag blir ännu fattigare xd. God natt!

Gbg med lillbajs!

tjeeenaa, skolan en halvtimma typ idag xd dit typ å hämta Hanna för å dra till Götebooorg! Shopaaa! :D Drog typ dit mest för att fashion against aids släpps idag, och två timmar efter dom öppnat va vi drä, och det var redan smockat med folk! hanna köpte hem typ hela kollektionen hahah, tur att vi inte väntade till Lördag iaf! jag hittade med en hel del, lyckades tömma mitt kort också.. bra mea! Så en del fattigare nu, men äsch har ju fått fina sommarkläder in i garderoben, så jaja, glömt de där nu! Nu är jag rätt så död, hade tänkt äta lite mat och sedan kolla igenom matten innan jag somnar, har ju np i matte imorgon 2,5 timmar, så hoppas det går bra! Sedan får vi se vad som händer frammåt kvällen imon, blir nog awesome anyway! nu ska jag kila ut och faktiskt va sjukt duktig och hjälpa mamma med maten om jag itne fastnar på fb :) C ya lateeeer!

min shopping! vad som e inne i påsarna får ni se en annan dag, nu ska jag in med det i min garderob, hittade bla. en såå fin sommarklänning! Åh, kommer användas flitigt till jeansjackan i sommar!♥

cola med is och citron!

känner att de e lite min och Majas favvis, å de e de jag sitter med nu! Ska snart ut i solen med hade jag tänk om molnen vill försvinna lite :) Snart kommer även maaax och anton hit, får se vad vi ska hitta på haha brukar sluta att dom e på studsmattan and me and sis i solen på altanen xd Imorgon blir det kasnke Gbg, annars tar vi de på Lördag men vi e taaagaaadeee! ;)


hahahah bild från igår, så sjuukt likt en flygande ekorre eller hur?! HAHAH xD
de var fett kul! Mkt fint du ;)♥

natttiiii

dags å fixa sig och gå och lägga sig. Får väl ta mig upp vid sex imon, yeah kul! muffins hann jag itne heller baka, vi skulle haft de å läskat alla som springer runt efter en boll imon ;) Efter stan blir det iaf till att inhandla en ny foundation, ny mascara, nya strumpbyxor och sen ska jag spara resten till Gbg! Tagga trippelboll NV1C, vi ska heja på er, men först ska jag nana! Natttiii natttiiii

Maj 17, 2010

hejsan! Helgen för min del har varit häärlig! Först filmlanet då jue, sen på fredagen blev de bara chilla var sjukt trött, var väl hos Ann och Mats till sex ngt sånt sen hem :) Lördag var mysig, dagen bestod av att bara chilla runt, städade mitt rum, pluggade min samhällsläxa, sedan hade jag låång tid att fixa mig för kvällen! Mötte upp Hanna på bussen så drog vi in till stan, handla lite cola och citron, sen mötte vi max! ;) Vi tre drog till Maja, där hade vi en mini-förfest, men de e naajs, sen skulle vi dra till Max, Hannes, Olof och deras gamla klass som hade klassfest! Väl där var de en del nytt folk, en hel del man kände, riktigt varmt iaf så kunde ju sitta ute typ hela kvällen å snacka på uteplatsen! Awesome, sommarn e på vääääg :D Stannade väl där till halv två något sånt, dans, limbo, några bosatte sig på taket ett tag (?) hahahha ;) och massa sånt, funny bunny :) Hemma här sen iaf och söndagen blev slappdag med max, sen sov jag hos han!♥ Idag va en chill dag i skolan, inte så mkt jobbigt precis haha, imon e de trippelboll, ska faktiskt bli kul! (även om vi inte ska spela ska vi kolla på alla andra haha.. ;) ) nu ska jag kolla film! Valentines day, riktigt bra faktiskt!

c ya later!

Kissie, Blondinbella, paow, Dessie, kenza, Krillebooi, Tyra m.m.!

Mitt arbete om bloggar och deras påverkan på unga tjejer och samhället är snart klart, blir awesome detta, och sjukt kul att skriva om! nu är jag klar för idag iaf, nu väntar badet och ansiktsmasken! Yeey I`m happy! vet inte ritkigt varför men mitt humör är ovanligt bra idag? :D

träna..

yepp jag ska börja träna! Måste måste måste, haha jag vet, stranden väntar om 2 veckor typ men bättre sent än aldrig, ska mer göra de för att bli piggare, orka mer och få bättre rygg, har ju ngn jävla cp-rygg som tydligen behöver träning?! Ahh.. jaja de ska vi ta tag i nu då, tror inte kroppen kommer få mega resultat på två veckor, men under sommaren om man håller igång och undviker glassen så! hehe.. ska ju inte lova allt för mycket, vet hur mina tränings-snack låter en vecka senare "men, de e så långt dit" " jag e nog sjuk.." osv. haha att man inte bara kan få tummen ur röven och göra de! tjejer, vi var ju så duktiga ett tag, nu ska vi börja om igen haha men de gillas! ska nog dit på måndag för antingen ett pass eller kondition, mage, rygg ute i gymmet! grym jag e :O


förresten är snart thailandsresan bokad och klar, kollade upp allt igår! yeey va jag längtar, kommer bli AWESOME!! =D


2010-05-15

Hellu! Äntligen helt utvilad för första gången på länge! Riktigt gött! Frukost blev chokladpuffar i mjölk, ville bara göra er lite avundsjuka för vi vet alla hur sjukt gott de e! Bra början på dagen vill säga. Nu ska jag rensa min data på filmer, bilder, musik och sen försöka få bort lite virus om de finns i den och lägga in ett virusskydd! Haha lär ge upp inom fem min, men skit samma! Ska städa mitt rum och rensa min garderob också, sen undrade mami om vi skulle dra oss mot IKEA/Väla. Borde även skriva mitt samhällsarbete om bloggar och min svenska som ska va klar på måndag! Och sen ska jag ha lite mini-spa, min hy hade behövt en ansiktsmask och mitt hår en inpackning! Ikväll ska jag träffa min favvo max, får se vad vi ska hitta på, party skulle inte suttit fel nu, ganska sugen på de efter många lugna kvällar! men vi får väl se hur trötta killarna e efter deras lan haha :) Under dagen har jag fullt upp iaf, nu ska jag nog börja med virusgrejen och röja lite i min otroligt röriga garderob! Kanske kan lägga in en outfit för kvällen eller ett litet inlägg innan jag sticker till väla om jag gör de! Byee biatches!

kvällen.

kvällen blir lugn för mig idag, ska käka lite grillat ikväll och sedan kolla en film tror jag om jag inte ska träffa hanna banan! Det blir bra!♥

hemma!

haha vi har haft en ganska tokig och rolig natt! ;) Helknäpp ide som blev sjukt kul tillslut och vissa verkar ju lite mer taggade än andra haha, ni fattar vad jag menar huh? ;) Iaf, skräckfilmsmaraton, taco matlagning och massa fettogottis till efterrätt! Awesome! Vi såg tre filmer, faktiskt läskiga, brukar itne bli sådär jätte rädd av sånt men dessa va bra! Förutom den sista som liknade "jag vet vad du gjorde förra sommaren" eller ska inte säga så mycket om den, satte väl på den frammåt halv fem på morgonen så däckade ganska snabbt (a) jaja! Blev nana sen ett fåtal timmar, nu tagit bussen hem och fixat iordning mig, odd molly linne, leggins och massa smycken! Ska måla om naglarna nu hade jag tänkt, på tre minuter, sen kommer mamma och hämtar oss haha. Först passfotogrejen sen Kajjan sen fika. Ikväll blir förmoderligen en lugn kväll eller träffa lillbajs :D Bara vi som e hemma typ, killarna dissade ju vår klassfest och kör på lan! Bajsungar! Jaja, klassfest next helg då da! Nu måste jag ta tag i naglarna och lite så. Vi hörs senare, förmoderligen lite bloggning ikväll om min kväll ska spenderas hemma, vilket jag dock inte hoppas på!



+ legging, klackar!

drar nu!

Dax å åka mot max i klassen med ett ganska stort gäng, där ska vi laga mat, kolla skräckisar och sova.. eller sova å sova.. får väl se hur mycket sömn de blir! Kul kommer de bli iaf!! :)

imorgon blire pass-fotografering för turkiet, begravning för älskade gammelmorfar och fika i söndrum efteråt med släkten. Så vi lär inte höras förrens frammåt kvällen bloggen!♥

tröööött!

Efter ett nationellt prov i matte - som typ gick bra och ett nationellt i engelska - som gick mindre bra, en runda på stan och en dusch har äntligen min älskling kommit hem till mig! käkat å så, ikväll blir det bara chilla, jag är helt slut och vill gärna bli av med min förkylning! Nu ska vi ladda ner en film och lägga oss och kolla den tror jag, ska nog kolla om vi har lite godis hemma också.. skulle ju inte sitta fel haha!

svenska sen till max :)

Matten skiter jag i idag, hur svårt kan de va lixom, matte A del 1, de går säkert bra ändå! Ska ist göra lite på vårt svenska arbete som vi har i grupp i skolan, självklart tog jag på mig ansvaret att förvara papprena (dock varnade jag er att något skulle hända!) och japp min jävla katt pajjade de, går inte in på hur haha men förstörda blev dom så nu ska jag skriva om talkshowen.. yeey, fyy faaan! Ska aldrig mer ansvara för papper man har i en grupp -.- Sen ska jag iaf åka till Max och nana där och kolla lite film♥ Morgondagen innebär somsagt 2 nationella - tyska och matte så blir att ta med sig panodilen och nose-droppsen! kommer nog bli bra de hära ;) Byee!

maneter - guppande grejer på havet!

hahah fiiint, Lovisas otroligt roliga citat från lektionen: asså dom där guppande djuren på havet ni vet? Manet? ah, precis! hahah. redovisningen gick iaf helt ok och jag slapp typ massa svåra frågor - tackar er för detta! ;)
Nu ska jag iaf mot max för matte plugg iaf! precis tvättat av smink och på med myskläder när han messa så max du får en osminkad och fult klädd flickvän hem till dig nu, bara så du vet lixom ;) Nej nu ska jag tjata på mami så hon kör mig in, bussen utan ipod e inte okej! (a) byeee babes!


Dåliga, tråkiga google bilder just nu - fyfyfy mea! Lovar att ha med kameran i helgen! promise you!

god natt♥

Nu ska jag sova. Måste vara pigg och kry tills mitt nationella prov i matte på onsdag! Imorgon ska jag även ringa min frisör och boka en tid för att bleka håret, får nog ta och bleka om en hel del, inte bara utväxten, allt ser ju helt fucked up ut just nu! Men somsagt, de löser jag imorgon! Nu - sängen!


lyssna!




2010-05-09

tjulululu! Fredagen tillbringades hos Annie på filmkväll med några, sen i går kväll blev chillfest i frösakull med lite folk, mycket trevligt och sedan har dagarna bestått av slapp framför data/tv med maaax :) En lung helg har jag iaf haft och de var ju iofs de jag hade tänkt mig höhö. har precis duschat nu och ska snart käka lite mat innan jag börjar plugga in naturkunskapen som ska redovisas imorgon! Inte så lång redovisning men har en del å säga x) sen slutar vi ju på onsdag denna veckan, sjuukt nice och vet ni vad som händer på torsdag! "trummvirvel" Jag och min lilla shoppingbajsunge till Gbg för att göra av med lite money och få hem lite nya kläder i garderoben! Behövs ju nu när de går mot våren ;) hahah dock trodde vi de var den tjugonde på torsdag - då dom släpper fashion against aids kollektionen på H&M men de var visst nästa torsdag haha.. kanske får ta oss upp där då också (a) jag vet inte riktigt, men den lång helgen kommer bli awesome, klassfest har de även snackelisnackats om, hade ju inte suttit helt fel asså! Yeey,  ge mig helg nu då!! Måndag i mon iaf, tagga tagga -.- bläää!

Lugn helg!

har jag tänkt mig.. haha min förkylning lär ju aldrig försvinna! Men någon kul kommer det ändå dyka upp! :) Kvällen idag blir iaf mysig, ska hem till max om en timma typ så får vi se vad vi gör! :) Sen sitter jag just nu med flätor i hela håret.. ska försöka få de lite vågit, känner dock de kommer bli en aning misslyckat x) Bild kan ni få sen! Nu ska jag städa iordning på mitt rum! Skiiit kul ;)

hahahh faaail!

Sitter i datasalen och väntar på Max nu så kan lika väl blogga lite, försöker även komma någon vart med mitt samhällskunskapsarbete! ;) idag hade vi då tre timmar långt kemiprov - gick faktiskt förvånansvärt bra, trodde inte jag skulle kunna så mycket, min pluggning har visst lönat sig! (y) Sedan blev de Thai mat med Annie Maja, jimmy, Emilio och Liqqan, muuuummaa! men när vi ska springa till bussen från skolan (ja, vi e lata, okeej?!) Springer allt vi har typ för vi ska hinna med den, vad händer då.. jo såklart ska jag snubbla å ha mig, ramlar rakt ner i koridoren, helt suddigt för mina ögon haha så ser typ inget, allt går typ slomotion! kollar inte ens vilka de e smom står å glor, gapflabbar och springer vidare.. piiinsamt! haha en aning men vi fick oss ett skratt iaf! Sen står vi ute å ska ta foto till cabaren, någon gammal låt börjar spelas "asså ahh va gammal låt" - asså någons mobil ringer typ! hallå? sen ringer de ur min fick såklart, med den helt amazing nya låten också! haha de va kul men så brukar jag göra! x) Nej men tjena, samh'llskunskap vare ja!

Finally!

I`m done! yes box, fattar så gott som all kemi nu och imon ska jag va riktigt utvilad och pigg! duschat, plattat håret, lagt fram mina kläder och packat ner kemin, att läsa lite precis på morgonen känns alltid lite bättre ( I know, man lär sig absolut ingenting på "fem i tio" plugg men de känns så! haha) Nu ska jag mysa framför andra avenyn med te som jag alltid gör på onsdagar haha, men AA e ju stört bra!! ;) imon ska jag nog träffa min Max också♥ hoppas på detta! :)

sommarlåtar!

dessa två! Åh va jag gillar dom, kommer klart ha dom i min ipod i sommar på stranden!

kemiiii

puuh asså fy klockan e bara halv elva och jag e redan trött på kemin! haha , hemma idag och ska plugga hela dagem hade jag tänkt, måste dock in till stan snabbt och lämna ett par skor -.- sista dagen idag såklart! jaja tills dess ska jag vara grym och utnyttja tiden så gott de går! Tillbaks till värmeentalpi och formler som vrider min hjärna ett halv varv varje gång jag kollar på dom! Men de gillar vi!


yes, yippiiie yippiiie yeey!

då ska man bli sjuk igen då.. Typiskt!

ingen bloggning nu!

min blogg kommer bli sjukt tråkig de närmaste tre dagarna kan jag ju varna för om jag förtsätter lägga upp inlägg varje dag.. eller nästan varje haha :) Mina dagar ska nämligen bestå av kemi, bara kemi, från att jag kommer hem tills jag ska sova, för detta ska gå bra! De ska, ska, ska, måste gå bra!! Så hejdå bloggen  för ett par dagar så får vi väl se om ett åskmoln eller en solstråle kommer tillbaks på torsdag höhö! Kan ju hända jag slänger in någon onödig outfit eller så om min hjärna håller på att börja koka de närmaste dagarna!

Längtar till min helg! Eller nästa helg då jag och Hanna förmoderligen ska till göteborg! :)

Lördag!

tack för igår simon! Vi hade en lyckad valborg i holm och kom väl hem strax efter två! :) Dagen idag består av massa kemiplugg nu sen hem till Max där vi ska laga tacos och mysa ikväll!♥ Tillbaka till kemin nu så jag blir klar idag med skrivandet iaf!

RSS 2.0