happy halloween.



Ikväll kör vi!! Har en kännsla av att det kommer blir galet!

ma ma maskerad!

Tja tja!
Gårkvällen blev mysig och spenderades med Max, ví glodde på film och tryckt i oss x antal kalorier, det ska tränas bort imon! Dock har jag vaknat med ett jävla besvär. Ont  i halsen! Bajs, jag ska träna imon! Så bäst att det försvinner! haha. Idag vaknade vi väl runt tolv och vid ett tog vi bussen in till stan, mötte upp Max pappa och fixade ett par skor till Max, skitsnygga blev dom. nu fick jag nyss skjuts av max och hans pappa hem, och en sävng inom ICA för att fixa det sista till ikväll ;) Lagar nu lite köttbullar och makaronas och sedan ska jag in i duschen osv. Vid sju kommer Hanni hit, sedan kommer ani vid åtta tror jag. Vi kör en mini-mini förfest och fix, sedan taxi till gt och bussen därifrån till steninge.  MASKERAD står som sagt på schemat och detta kommer äga. Ni får en uppdatering och bilder imorgon. hare!

Det är dags för fredagsmys!

Dagen har gått riktigt kvickt! Fått träffa min fina famor som hjälte mig med engelskan. Tack tack, guld värt! ♥ Fick sluta två timmar tidigare i skolan och har precis duschat och väntar på Max. Jag har inhandlat Ben & Jerrys, chips, dipp, godis, cola och laddat ner film. Vi har 11 månader idag och bestämde oss för en riktigt bra myskväll. Älskar dig Max ♥ Nu ska jag kila från datorn. imon blir det fest och sen har jag ett helt lov framför mig. Det äger. Punkt.

Max kommer hit!

Wiho. Min Max kommer hit, vi ska laga kvällsmat och ha det mysigt. Engelskan kan faktikt vänta tills imorgon, ska fixa till håret lite och göra lite mysigt här hemma med ljus å sånt nu när det är höstigt ute, det är så galet mysigt. Vi hörs imorgon bloggen, jag ska inte röra datorn mer ikväll. :)♥

2010-10-28

Tjena Macarena.
Blev träning för min del idag då jag slutade redan vid tolv, och nu är jag trött som en apa och skulle kunna däcka här i soffan. Men nejnej, jag har tryckt i mig en ägg macka och en blåbärs smoothie och nu kollar jag Projekt Rundway och engelskan ligger bara och väntar på mig. Blä.
Skolan gick kvickt, 2 timmar bara haha, skrev lite snabbt på ett arbete i tyska och lyssnade mig igenom engelska lektionen. :) Ikväll får vi se vad jag ska hitta på, hade tänkt sova hos min fining kanske men tror nog det blir imorgon istället, och då med massa mys, glass, chips (ja jag får va fet imorgon!! :)) haha) får ju hoppa mitt nyttiga liv på min och älsklingens 11 månaders dag huh ? ;) Yäs box. Nu börjar det dra ihop sig mor engelska time, jag ska fan fixa den här jävla uppgiften! Så det så.

Puss & hejdå, lingontå.

Jag älskar dig ♥

Snart har jag hela elva månader med världens finaste, killen med största och finaste hjärtat i världen. Jag skulle helt ärligt inte klarat mig igenom allt utan dig vid min sida varje sekund sedan snart ett år tillbaks. You mean the world to me ♥ jag älskar dig.


Nyduschad & fräsh!

nemen ser man på, tja bloggen! Tänkte uppdatera er lite om mitt stressiga, perfekta, underbara och just nu helt braiga liv. Igår blev det ut och jogga en liten runda på 3 km, när jag kom hem blåste jag upp pilates pollen och körde ett eget core-pass på 25 minuter. Helt slut i hela kroppen var jag sen, yää. Efter detta och en dusch kom min älskling hit!! Wiie. Han och jag bara mös hela kvällen, jag blekte håret lite och sedan avslutade vi kvällen med kladdkaka :) Idag var det väl inte skiiiit kul att gå upp, de ösregnar, blåser, är kallt och ah, allt de dära som e så galet jobbigt att mötas av på morgonen! Vi tog väl en snooze stund på sisådär en 40 minuter innan vi kom upp, men det är galet mysigt att ligga kvar och mysa på morgonen, det spelar ingen roll hur tidigt på morgonen det är!

Idag i skolan gick väl allt som planerat.. typ. Vi hade lite svenska, matte, fysik & biologi, en natur-dag helt enkelt, på hög nivå! Efter skolan drog jag och mina tjejer Annie Banan och Hanna Bajs in till stan, valde ut maskerad kläder och fikade lite. Sedan rusade jag (vilse..) till Hanna Morris och mötte Max och hans baldejt då dom provade ut kläder. Åh så fina dom blev. Och min snygga pojke, jätte fint verkligen, är allt lite avundsjuk att inte jag får gå med dig! haha. Den balen ska jag absolut ta mig till! :) Efter det kilade vi hem till Max och åt lite mat, eller han åt, jag käkade en banan och drog kassa skämt. Sen drog vi ner till form och tränade en timma. Duktig mea, 1 km mer än vad jag brukar springa, it´s good. Efter massa slit och stön (misstolka inte!!) nere på gymmet drog vi åter hem till Max, badade bastu och duschade och bara myste, sedan kom mamma och Anders och hämtade mig. Nu har jag duschat på nytt då mamma ringde och sa hon stod utanför precis när vi hoppat in i duschen -.- så det var ju bara till att dra på alla äckliga träningskläder och rusa ner. äcklligt. Ja. Men nu är jag ren igen och insmord i B.U.S också! Kommer bli bra det hära. Hade tänkt sova hos min älskling men ack vad 1 ynka litet piller ska tälla till det ibland asså! Ahh... aja. Nu ska jag ta och fixa klart min individuella studieplan och motivera mig själv lite. Vi ses imorgon! Pussilipussi.


Ni kan få en bild till från Grötvik. Jag är sämst med att använda kamran, men på lördag, då jävlar ska den fram. Maskerad - så galet roligt!!

Yeey, today is a good day.

Hemma från skolan precis, sket i gymmet d jag inte fick med mig Max och ska snart ut i det skit fina vädret och springa en runda! Väldigt skönt, ska bara vänta en kvart så inte min goda macka gör så jag får hll på direkten. I skolan gick allt bra, jag fick mvg på en grej jag lämnat in (och detta räddade min dag då som ni kanske förstår) och idrottsplaneringen fick jag också lämnat in. Allting rullar på, jag ligger lite f ö r e i matten och jag fattar! Mattestuga, byebye här kommer jag! :) Nu ska jag fortsätta kolla Project runway en stund sedan ger jag mig ut. När jag kommer hem igen blir det hårblekning och skriva klart engelskan! Ikväll kommer kanske Max hit på lite mys, hoppas på det, vi ses lite sällan tycker jag! jaja, vi får väl se. Hejsvejs på er!

I´m done!

K L A R !
Wiho.

Engelska - snart check!
Matte - check!
Idrottsgrejen - check!

Tyskan får vänta nu ska jag ta lite te och mysa in mig i mitt täcke och sätta mig och läsa bloggar. Träningskläder hade jag också tänkt plocka ihop inför morgondagen!

Puss&godnatt på er.

Trying is just another word for failure

That`s right! Jag ska fan inte sluta nu. Min träning är igång.. den där hälsosamma kosten går la sådär men okej, från och med NU är det stopp med det också. Dock ska jag inte slita ut mig mer idag, än lite sit ups och ryggövningar. Gymmet besökte jag igår och det ska få träffa mig imorgon efter skolan också, så jag behöver vila. Känner jag håller på att bli sjuk också kanske, då är det definitivt inte läge att dra ut och spring nu! Men om man kollar på det hela ska jag faktiskt försöka klara det. Ska man ge sig in i något som e jobbigt/tråkigt (träning, skola..) då ska man antingen göra det eller skita i det. japp. Vad ska lilla jag hitta på idag då? Jo, jag har en jävla massa att göra tydligen, jag som bara trodde jag hade engelska att göra..hah.

♥ Skriva idrottsplanering till imorgon.
♥Skriva mitt engelska arbete som ska vara inskickat senast fredagkväll.
♥skriva en tyskaläxa, en liten debatt om djurförsök som jag sen ska snacka om i 2 minuter, inte så länge, men på tyska räcker det gott och väl!

Jag har som sagt lite att göra innan jag fåt lön för mödan. Den lönen blir iaf as nice, och välbehövd, och den ska spenderas med vänner och min älskling! Jaja, det är väl bara till att bita ihop och köra på nu ju, och hey, jag ska inte försöka fixa det här med plugg och träning, vänner, pojkvän, familj, ah, pussla ihop mitt liv, nej, jag ska klara det, jag ska klara det så galant och fint så det är inte sant! Ska försöka ta mig ut till min fina farmor och farfar i tylösand någon eftermiddag också, saknar deras mysig hus och att bli lite bortskämd med massa godis och läsk haha (a) Japp, dit ska jag ta mig någon dag, har inte träffat er på länge! Men nu, allra först blir det till att skriva min planering tills imorgon. Och om någon av er har en liten tanke om vad en hjälte egentligen är så är det bara till att kommentera ;)

en bild från när vi var i grötvik med foto gruppen och fottade! :)


Tagga Lördag!

Igår efter skolan drog jag, Maja och Hanni in till stan en snabbis, kikade i affärer och satte oss på MC donalds för att testa den nya burgaren, tyvärr smakade den bajs. tummen ner för den! Vid fem kilade jag ner till form och mötte upp Max, vi tränade någon timma och sen var jag helt död. Jag som inte hade tänkt träna alls igår körde nog en halvtimme konditionsträning iaf, tycker det var bra! Sen socialade jag mig med hans pappa medan han tränade klart! Efter träningen drog vi hem hit och som ni läste i förra inlägget spenderades kvällen sen med Max-mat, chips, film och massa mys. Tyvärr slocknade jag typ elva så min kära älskling fick va ensam uppe och glo film till mitt i natten. hehe (a) Utvilad idag iaf, och tur det för ikväll vankas festligheter! Jag ska hoppa in i duschen nu och om si sådär 2 timmar tar jag busselibussen till hanni för förfest och sånt! Vid nio går bussen från stan och sen taggar vi satan i gatan. Ikväll kommer blir hellyckat, verkligen!! :))

Måste kila in i duschen nu, vi hörs imonkväll, jag sover antagligen hos max sen ska vi ner och träna imorgon men på kvällen kommer jag nog hem för lite matteplugg eller så. Vi får se, om jag känner oss blir det nog till att nana tillsammans iaf, så vi hörs nog inte förrens på måndag. En outfit kommer dock upp innan jag sticker till lillbajs! :)


Din kropp tätt mot min, jag hör dina andetag i mitt öra, jag hör ditt hjärta slå och jag har dina armar runt mig. Jag älskar det. ♥


Fredagskväll

Hamburgare, chips, dipp, läsk, film och pojkvän ♥ Min fredag blir lugn och bra! Vi ses imon!

07:49

God morgon! Japp, jag börjar egentligen vid tio men jag är uppe med tuppen. Haha. Igår kilade jag och mötte max efter skolan, vi drog en liten runda på stan och låg och mös hos Max, käkade mat och sen kilade vi hem hit. Bakade kladdkaka och kollade tv innan vi hoppade ner i bädden :) Mysdag helt enkelt. behövde vi! :) Älsklingen nanade här och han har körskola nu 20 över åtta så jag är uppe! Som tur är fick han åka med anders och jag behövde inte komma till skolan allt för tidigt ;) haha. Nu hade jag tänkt plugga lite engelska och slänga på mig något skönt! Efter skolan väntar ett träningspass och ikväll blire till att ha kul med vännerna! Bio eller fest får vi väl se! :)

Spinning & core!

Hej onsdag! och hej bloggen! haha.
Idag körde vi en liten sovmorgon till tio sedan hade vi bara matte, fysik och biologi under dagen och slutade strax efter två! Då kilade jag, Hannibajs, Maja och Doddin in till stan, jag lämnade tillbaks lite kläder, Maja inhandlade träningskläder och sen satte vi oss på espresso house med lite käk/fika. Efter detta och en massa snack kilade jag ner till Form, körde ett spinningpass (jävligt jobbigt!) med mamma och ett core pass och nu är min kropp så gott som död. Skulle träffat min älskling men han var på gymmet, jag var klar, han har prov imon och jag kommer nana sent inatt känner jag, sov ju fan 11 timmar inatt. Haha. Så bäst han får sova och plugga. Nu ångrar jag mig dock att jag åkte hem.. fan. Jaja, jag ska sätta mig med engelskan och imorgon efter skolan SKA jag träffa max! Vi ska sätta oss och fika eller något sedan bara mysa av varandras sällskap skulle jag gissa på. Det blir mysigt. Och en dag utan träning är väldigt behövligt just nu så ah, det blir gött. Men på fredag ska vi nog lyckas ta oss till gymmet va ;) kan ju inte vila heeela helgen faktiskt! Imorgon börjar jag halv tio och slutar halv tre, rätt så soft dag ändå! Yeah, aja, nu var det engelskan som skulle göras då jag har prov på fredag.. det kommer ju gå bra...hehe (a) matten hade jag också behövt komma ikapp i. Söndag = pluggdag för mig (eller mys med älskipälski!)


Nörd man kan vara då.

har gjort en hel del av engelskan, hela tyska läxan till torsdag och suttit en timme med matten. Dock gick det där sistnämnda inte så värst awesome men ska haffa min lärare imorgon. Nu ska jag lära mig det! japp. Jaja, nu blire lite tv och sedan somnar ajg gott skulle jag gissa på!♥

träningsvärk..

Min kropp är ju verkligen inte van vid nyttig frukost, jogginturer och en tripp till gymmet några gånger i veckan! Så nu sitter jag här med en väldigt jobbig träningsvärk men det känns ändå rätt gött att man jobbat lite med magen då i alla fall! Idag blev det en tripp till gymmet med max, körde 25 minuter som uppvärmning på bandet och sen en snabbis i gymmet. Det räckte! Nu är jag hemma och hade tänkt sätta mig ner med engelskan så jag kan få va med min bajskorvsälskling imorgon eftermiddag och nana med honom!! Yes, box. Vi hörs lite senare eller något i den stilen. Puss&kram.


Iphone blir Ipod!

Jag fixar in tagg/träningsmusiken i min Iphone just nu som får ersätta min älskade ipod. R.i.p Ipod. Precis skrivit iaf halva engelska grejen på svenska.. och gjort min tyska! Engelskan låg klart i skåpet så den gör ajg imorgon. Ska även försöka hinna lämna tillbaks lite kläder imorgon som inte alls var fina, varför köpte jag dom ens? xd Nu kokar mami mina morgon-macka-ägg haha och jag funderar på att hoppa ner i bingen. helt skadat va trött jag är idag. Dock sov både jag bajsdåligt inatt typ så kan bero på detta! Imorgon blir det film som första lektion och lite idrott har vi också inbokat! Just träningskläderna ska packas om! Vi hörs imon snöggingar ;)

hahahha. Fin hoppbild på Hanni när vi va i grötvik!

Julafton om två månader!

Ville bara poängtrera detta, det är julafton om två månader. Jag och Max satt och snackade om det imorse och sen blev det säkert lite snack om det i skolan med. Och jag läntar faktiskt! Dock sa dom att snön skulle kika fram redan nästa helg, det är kanske lite tidig´t trots allt! Men sisådär i början av December, när julkalendern börjar, alla handlar julklappar och det luktar jul, då är den mer än välkommen!

Men till annat nu då! I Lördags drog jag hem till Maxen för skit gott käk, sedan taggade vi till fest. Dock ville dom som höll festen ha dit singeltjejer som inte hade pojkvän, så jag kände att dom hade lite för höga förväntningar på den kvällen om ni nu fattar vad jag menar, och jag har ingen som helst lust att gå på sådanna fester! Jag och min älskling skulle ju göra något roligt! Och det lyckades vi med! :) Alla andra drog till någon random, skit stor fest i Oskarström medan vi dissade den och drog till Zacke! Och tur det, den festen i oskarström sög tydligen och väran blev väldigt lyckad! Stora fester inte alltid bäst! ;) Vi var med Max polare, härligt gäng! Dansade, spelade spel, var ute lite (svinkallt!) och hade det allmänt trevligt! Och påvägen dit lekte jag och Max blinda, den ena fick guida den andra, fatta läskigt! Men skit kul såg det ut hahah. Max försökte boxa ner träden! HAHA. Efter festen och allt de dära drog vi in till stan för kebab men jag och Max kände oss rätt mätta ändå och drog med bussen hem hit för att nana. Men en lyckad kväll helt klart! Tack Zacke! :)

Söndagen blev väldigt mysig, väldigt bra! Jag och max vaknade upp här hemma i ett skit stökigt rum! Kan det bli stökigare än när man kommer hem från fest och slänger kläder och väskor överallt.. nej tror inte det! Mitt rum lyckas fan alltid bli stökigt! Jaja. Efter den goda frullen drog vi på oss lite kläder och tog med max kite board ner till stranden! Asfint väder ju så inne kunde vi inte vara! Vi byggde upp lite hopp i sanddynorna (som blev sådär halvlyckade..) och gjorde en bana ner, gick alldeles för fort för mig hehe.. men det var kul i alla fall! Efter en massa olika försök i högt vass, bygga banor osv. va vi helt slut och drog hem hit igen. Duschade och fixade för att sedan kila iväg hem till Pontus aka Doddin som fyllde 17 och hade släktkalas! Trevligt, asgod mat och efterrätt. Dock åt jag itne efterrätten för jag har nytt liv nu ju (y) men galet god såg den ut.. ja!! hade tänkt träna med max där på söndagskvällen men gymmet stängde innan vi kommit till stan så vi kilade till Hemmakväll och hyrde en film och kröp ner i max säng. Sedan somnade jag inkrupen i max famn, det bästa som finns!♥

Idag var väl inte allt för trelvigt att ta sig till skolan, grått och svinkallt ute. Men vi gjorde det, och jag och min grupp lyckades med en bra redovisning dessutom! Bra jobbat hörrni!! :) Efter skolan drog jag med Hanni in till stan en snabbis innan träningen. Hon skulle göra en synundersökning för sitt körtkort och omg, det var nog den roligaste synundersökning jag varit på!
- "Ser du vad det står på rad A"
- "hmm...Nej!"
- "hehe, okej.. rad B?"
- "ääh.. nej!"
HAHA, och så fortsatte det! Okej jag ska inte säga så mycket, antar jag kommer se ännu mindre, men hey, som vi sa, vi har ju glasögon/linser av en anledning va?! ;) Sedan mötte vi Doddin och Oscar lite så snackade vi med dom men sedan fick jag rusa till gymmet. Tränade ett core pass mage/rumpa/lår och sen bussen hem. Helt slut nu! Har hunnit med ett bad och fått i mig käk, och skrivit om detta nu för det sparades inte förra gången! x) Nu hade jag tänkt plugga lite engelska och sedan krypa ner i soffan med lite frukt. Mitt nyttiga liv går faktiskt bra! imorgon blir det gymmet med Max och Onsdag blir det Spinning/core med mamma. På onsdag hade även jag och Hanna tänkt provsmaka det nya kebabstället eller den nya burgaren på donken samt shoppa lite. Låter inte fel alls faktiskt. Lite onyttig låter jag mig själv vara faktiskt! och juste, någon som vet hur länge brun utan sol sitter i om det inte blir bra.. ? Jag sitter med ena benet insmörjt i BUS, täntke om det inte blir bra lixom.. hehe. Vi får väl se imorgon! Hoppas det blir bra! nej, nu engelska. C ya.



Bilduppladdningen krånglar så nu får ni en jätte fin låt istället, tror jag. Haha, jag orkar itne lyssna vad dom sjunger riktigt, men refrängen är fin i alla fall! :)

Heeelg!

FREDAG

♥ skola
♥ hem till Hanna och baka med tjejerna
♥ hem till mig, hämta smink osv till kvällen samt käka!
♥ Gymmet en timma och missa att dom stänge sju.. hehe.
♥ Venezia med tjejerna, kebab och pommes! mummaaa.
♥ hem till älskling som köpt presenter och chips! :) Gullunge.

Idag är det Lördag, den har bestått av stan med mamma anders och sis. Nu är jag stressad för ska tillbaks till Max snart och käka Lax och potatis och sen tagga för fest. vad jag fick med mig hem visar jag en annan dag. Ikväll ska vi ha kul!




JA! Det var ett helvete att få ut det trasslet...

3 timmars skola - det gillas.

god morgon hörrni! Idag drar inte min skola igång förrens tolv efter att jag fick ledigt av min lärare för att jobba hemma med engelskan på morgonen. Nice, japp. Så jag har precis vaknat, ska försöka ta mig upp ur sängen, fixa till mig lite, göra min smoothie och äggmacka ocih sedan börja på engelskan. Bussen till skolan går strax efter elva. Najs dag haha ah. Då blire mattelektion, sen grötvik, gymmet (ensam!! Duktig mea!) och sen ska jag hem till min älskling. Vad kvällen har att erbjuda får vi se helt enkelt. Det löser sig. Puss & kram, jag måste upp nu! :)

Mitt ny(ttig)a liv börjar.. NU!

Hej och hå vad fan har flugit i mig egentligen?! Var nyligen och handlade med mamma och nu är kylen och frysen full med frukt, russin, nötter, olika frön och pulver och min kalender är fullbokad av träning! Morgonen ska i framtiden bestå av smoothie:
1 dl naturell yoghurt.
fryst frukt. (gott?!)
1 msk krossade linfrön. (Mättnad.)
1 tsk nyponpulver. (Antioxidanter.)
Juice om man vill, (blir antagligen godare då!)
Detta har jag inhandlat + mellanmål (Nötter, torkad frukt!) som jag ska ha mellan lektionerna de längre dagarna. Sedan kör jag på en jogging tur 2 gånger i veckan till att blrja med, sen ökar vi! Och gymmet får besök av mig si sådär 2 gånger det också skulle jag tro. Lite tid måste man ju ha till plugg och fritid. yes box, nu kör vi! På riktigt! jag är as taggad faktiskt på att börja komma igång lite, få bort mitt sötsug och äta nyttigt! Donken och mina älskade chokladpuffar - bye bye. Frukosten nu mera blir smoothie + ägg på grov och nyttig macka! Äggen håller ju i kylen om man kokar dom dagen innan, men det visste ni väl ? =) Nej, nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha vart ute en runda med löpskorna runt fyra, jag ÄR fräsch idag, jag vet. Sedan ska jag fortsätta att läsa tips i min fitness tidning för att komma igång! As bra tidning. Jag vet, jag låter som om jag ska ändra om mitt liv och blablabla, men hey? Jag ska käka nyttigare och börja träna lite smått. That`s it. Det betyder absolut inte att jag inte ska unna mig chips eller en bakad potatis med curry kyckling då och då. Nej då skulle jag typ dö av tråkig-mat-vana. Nu blev jag as trött, Puss & Hej Leverpastej.




Max har även lärt mig jobbigaste magövningen ever men den ska tydligen vara skit bra. Hej, den ska jag träna på!

egentid.

Det behöver man, och det ska jag unna mig själv nu en stund. Inte en hel dag eller ett varmt bad som jag annars gör, nu blire bara lite musik, lite slapp och kolla bloggar för att sedan dra på mig träningskläderna och dra ut och jogga. Få sprida tankarna och bara flytta in i sin egna lilla värld den där halvtimmen, det behövs! Efter det kommer min gulliga farmor hem hit på fika och mysigt snack! Hade tänkt dra in och träna spinning men ska verkligen inte köra en massa nu i början, då tröttnar jag bara och det slutar som det alltid gör annars. Så nej, gymmet blir det inte förrens antingen imorgon eftermiddag eller lördag. På lördagen skulle jag nog kunna dra med mig max? :)

Igår var det onsdag och veckan har bara flugit iväg. Jag Annie Hanna och Maja kilade in till stan, satte oss på Espresso House jäkligt länge invirade i filtar med varsin kaka/latte/juice och bara snackade tjejsnack! Så galet mysigt! Åh, det får vi göra oftare! En del skratt osv blev det såklart, som alltid jue! ;) Tycker det är riktigt mysigt att sitta ute när det är lite hstkallt och dricka varm dricka! Tummen upp för det helt klart! Vet att Hanna och Maja tog some pics, får se om dom kommit upp någon stans, men ah, fantisera typ ett bord, fyra bajskorvar och massa gottis.hahahh. Sen drog Maja och jobbade medan vi andra kilade och tjockade oss på donken med fyra nuggets! Mummmma. Fick även med mig en leopard sport bh hem! Raawr..eller vad säger ni haha. Nej, men den var faktiskt fin! Blev även ett vax till Max som han kan ha här hemma och sen tror jag faktiskt inte jag shoppade något mera! Cred till mig. Så säger man väll?

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag! Finally! Blir skriva engelska artikel, matte lite granna och sedan avslutas dagen med att fota i grötvik. Mysigt och kallt hehe. dagen idag har bestått av lunch med fina tjejer på Hello och en extremt flummig labb-lektion! Nej, nu ska jag på med löpskorna och min nya lilla leopard kompis, sen kör vi slut på mig lite granna för att sedan ta igen lite energi med en fet fruktsallad och ett stooort glas isvatten med citron. (eller kakor om jag känner mig och fika rätt...hhe)




ooooooold i know, but i like it! Nu ska jag sätta denna i öronen och dra mig utåt! Ni fick en liten sneak peak på mitt nya plagg också!

Natti natti.

Jag är helt slut och hoppar ner och sover nu då! Vi hörs imorgon med förmodligen en jävla träningsverk och en utvilad hjärna! (och en fixad mea då vi har skolfotto...)


Träning idag ya!

tjeeena, jag är helt jävla död nu. haha.
I skolan blev det en ganska lång dag och en och en halv timmes innebandy, det var faktiskt riktigt jobbigt, jag kämpade lite mer än vanligt då både Alice och Max sagt till mig att skol idrotten inte räknas som träning! haha, joho då, jag blev astrött och svinvarm! Så där tränade jag bort lite kalorier. Efter skolan mötte jag min älskling och vi drog till gymmet! Eller först smet jag inom bikibokkan och köpte en tröja men sen så! Till en början var det väl mest flumm och snack från min sida men sen fick jag faktiskt till det där ett tag ( eller ah, lite granna iaf) har fått en egen liten PT som visar hur man ska göra och som jag dessutom hade skitkul med där nere på gymmet! Det gillas! Imorgon blir det kanske en tur till Core Balance, lovar dock inget, då jag trot att min kropp kommer vara rätt stel imorgon om jag säger så! Och vi glömde stretcha också! Eller ah, enligt Max gör man inte det, men det ska minsann jag göra i fortsättningen. Japp, jag har min egna fina Max aka lite som min mini tränare, visar och skrattar haha :) liiite svag e jag kanske, särskilt i underarmarna..inga kommentarer mer om det! Nää, men nu kör vi tycker jag, jag och Max sa vi satsar på att jag följer med han dit två gånger i veckan. Sen kör jag klart lite spinning/core/step eller tar en jogging tur lite då & då. Joggingturerna ska jag försöka öka till två gånger i veckan! Så jag bränner bort allt fett man har och bygger upp lite muskler, iaf i ryggen och magen! Armarna kan få bli liiite starkare dom också! Härligt. Det låter bra. Nu fryser jag som ett as och hade tänkt hoppa in i duschen, sedan ska jag lägga mig med fysiken! Eller ah inte ligga med fysiken...men ah, asså plugga fysik ;) c ya later. Och Max, tack för hjälpen hörru, nu kör vi tycker jag! Jag ska komma i form och bli slank! hahah, de hette tydligen så! :))


tv kvällarna är tillbaka!

yäääs. Paradise Hotel, Top Model, Kungarna av Tylösand, Biggest looser osv. osv. Tv:n är igång igen om kvällarna, det är najs! Hemkommen, mätt och helt död hade tänkt kolla klart top model sen hoppa ner i sängen och sova riktigt gott inatt. Imon blire mer träning, innebandy på idrotten (okej de räknades inte enligt sis..haha) sen ett pass på gymmet med Max innan jag kryper in i fysikens värld igen och för sista gången på ett bra tag :) Nu börjar top Model igen, skulle bara påminna alla er som inte kommer ihåg allt sånt! Kram & Puss.

ni ser rätt!


Ser ni vad jag har på mig? Gissa vad jag ska göra! Yess box. Jag ska bränna lite kalorier! När jag kommer hem väntar en varm dusch och pannkakor! Låter inte helt fel! pussss.

oktober, 11, 2010

Tjena tjena!
Precis hemkommen, fulltankad med mat och massa mango och ligger helt uppblåst på sängen höhö.. samtidigt som jag sitter och äter en massa messar min Max och frågar om jag sket i träningen..hehe, ah kanske och då fick jag ännu mer dåligt samvete när jag satt och käka och sket i och träna. Så imon, då så! Blir en joggingtur efter plugget nu istället! Skolan var skadat seg, men rullade ändå på helt okej faktiskt! Morgonen och fysiklektionen flög ordagrant iväg! Fick en massa hjälp av min pojke igår och det sista av min lärare idag, så nu ska jag fan klara det här! Jag kan, det vet jag ju! Vi fickoss några skratt under Olof och co. redovisning, hahha, klockrent! Imorgon är det vår tur, undrar verkligen hur detta ska gå! haha. Dagen avslutades med psykologi en timma och sedan drog vi oss hemmåt med bussen och here I am baby! Hade tänkt slå upp fysikbäckerna och sätta igång. Så vi hörs lite senare!


behöver jag ens kommentera att jag har den skönaste, knäppaste, underbaraste, roligaste pojkvännen i världen? Kan man ens låta bli att knäcka sig? nää! hahhahha. ♥

sådär ja!!

Äntligen! Nu känner jag mig duktig, mätt och redo för att hoppa in i duschen och vidare till min älskling lite senare. Han ska hjälpa mig med det sista som jag inte förstår, smälta is, tillföra energi och räkna hur mycket is som finns kvar osv. osv. Hade tänkt ge mig ut på en springtur ju..hehe, nää de hinner jag inte nu, jag ska fortfarande läsa igenom allting i boken, inte räkna med andra ord och sen är min mage proppad med kyckling curry nu så en springrunda? hah, orkar inte ens lyfta mig ur sängen ju! En liten promenad däremot lät mer lovande. Det blir det. Okej, läsa igenom boken - promenad - duschen - packa skolgrejer och träningskläder - åka mot staden. Det är min kväll, antar att jag slocknar i max famn inatt, mysfaktor på hög nivå!


helt random och oinpassande bild från sommarn - i miss you.

jobbiga söndag.

blä. Jag sitter nergrävd i plugget. Tyska artiklen blev precis klar, behövde typ skriva lika mycket till så ah, den har jag väl suttit med nu i någon timme. Yeey, klar iaf. Nu väntar fysiken, formler, mattetal, räknare och en kokad hjärna! Wiho. Inte tråkigare eller så heller när min älskling messar och frågar om vi ska ha de mys och kolla film och jag skickar tillbaks att jag ska plugga, kul! Nej, faktisk inte. Jag ska snabba mig nu så jag får komma till Max så fort som möjligt :) Blir lite hårdpluggning fysik nu några timmar sen en jogging tur, sen kan man ju lära in svenskan på bussen faktiskt! Eller? jaja, det löser sig. Tror vi lämnade halva sockerkakan i kylen igår...hmm, det lät kanske som något? =) Imorgon blire skolan 08.10 som vanligt, sug på den ni, det suger. hahah. Redovisning och träning står på schemat som sagt! Najsibajs. Puss och kram cp barn.

Film&mys.

Det är vad vi har gjort ikväll. Jag, Hanna, Felicia, Maja, Annie, Manda, Doddin, Oscar & Max! Vi glodde lite nightmare on elm street eller något sånt! Lite överdriven film men det kör vi  på! Blev även lite kladdkaka, äppelkaka och sockerkaka bakning och en massa chips, cola och annat gott. Riktigt mysig kväll men nu är jag riktigt trött och ögonen slocknar vilken sekund som helst. Har precis röjjt undan i köket med alla bakgrejer, diskat allt osv. (känner mig som en hemmafru/mattant!...) och hade då tänkt hoppa ner i bingen som ni kanske förstod på min ögon-förklaring. Suger att inte sova med min älskling men det får väl funka! Får ta fram alla gamla nallar och extra kuddar att krama om. Fy, jag har vant mig helt vid att aldrig sova ensam ju! haha. ♥ Jaja, natti natti snuttisar eller något annat gulligt. Vi hörs imorgon, ställer klockan på tio och sedan blire träning med jogging och situps! ;)

Jag vet att jag är het på alla mina nattbilder och fula miner. Japp. Hejdå!

Höstlov!

Två fucking veckor. Det kommer bli awesome. Fin kille, sköna vänner, träna (!) sova och festa! J a g  l ä n g t a r !

Förr höstlovet bestod av ett nyöppnat gina, dagar med Max som jag inte hade känt sådär väldans länge då och en riktigt misslyckad halloween. Hahah...

Detta lovet kommer bli gött. Somsagt har jag bara lite engelska, fysik och annat bajs att fixa innan. Tyska och svenska ska jag också hinna med ja. Tack gode gud för att jag köpte en kalender!! Åh nu kom clumsy! Bajbaj.
 

Nu bloggar vi!

Sådär ja! Nu har jag lite dötid att slå igen så tänkte jag kan uppdatera er lite smått med vad jag hållit på med i helgen! Fredagen började med skolan, som vanligt. Det inkluderade fotografisk bild A där vi fick ett par sjukt coola bilder! Riktigt grymma är vi va;) Och efter det drog vi oss in till stan en snabbis, jag och Hanna. Vi hämtade min nya fina rosa kamera, köpte en kalender så jag får lite ordning på mitt liv och fixade lite grejer inför kvällen! Sedan drog vi oss hemmåt mot Hanna där vi duschade, åt godis och photoshopade våra bilder vi tog på förmiddagen! Asså åh, vilka under photoshop kan göra! ;) Måste införskaffas, hanna skulle se om hon kanske kunde fixa det åt mig med hennes skiva annars blir jag lite fattigare på mina besparingar, för det programmet måste jag bara ha till denna kursen! :)) Vid sextiden kom Annie, Amanda, Felicia och Maja upp till oss och vi började måla naglar, välja kläder, fixa hår, käka svingod mat osv. Sedan blev det förfest och tagga galet! 1, 2, 3 fanta och rosé ;) Vid nio tog vi bussen ut till Julia, är inte bussresan lite en del av förfesten? Massa sång och happy faces?! Kvällen fortsatte riktigt bra hemma hos födelsedagsbarnet med massa dans, prat och sköna människor så tack för detta gumman! :)

Idag har jag bara myst med min älskling, vi har kollat en film ( riktigt bra faktisk! ) vart ute i solen (!) och ätit kladdkaka (a) Nu drog han sig precis mot Mange & Jacob för tv-spel och pizza och jag planerar min kväll här hemma då jag är helt ensam i hela huset ikväll! Awesome. Vi planerar iaf en filmkväll. Var tänkt att dra ihop en partynatt men alla var väl lite halvslitna efter gårkvällen så film och snack räcker nog gott och väl för oss idag! Imorgon bitti ska jag börja dagen med en jogging tur, sedan ska jag bosätta mig i fysikens värld under hela dagen, eller ah, förmiddagen iaf. En fika eller träffa min pojke sen eller något får man ju nästan göra. Fysiken tar ju faktiskt inte hela dagen! jag och Max har även planerat in träning! Jag ska fan komma igång nu. Jag ska bli lite mer fit och fast! haha. Ska träna iordning min kropp, min mage, mina ben, min rumpa. Jag ska! Så på måndag ska jag och min egna lilla PT till form och gymma! hahah. Sen ska jag nog försöka traska ner där tre gånger i veckan, efter skolan, på någon sovmorgon eller någon söndag då vi annars bara skulle slöat i Max säng! Toppen att det är så nära, och att jag har max som kan tvinga med mig lite! Jag ska allt komma i form nu. 2 gånger i gymmet/ vecka och ett MRL pass! Någon gång trycker jag nog in lite spinning, jag älskar det! Yes, det känns bra. jag har en kalender, ett prov att klara av och en träning att ta tag i! Nu kör vi!




2 bilder från igårkväll! Mer orkar jag inte lägga upp nu. jag ska ladda ner filmer och städa iordning på mitt rum så mina vänner inte tror det är nasse (gris...hahahha.) som dom kommer hem till! Puss på rumpan.♥

tagga fredag!

Jag vet att min blogg suger lite angående uppdateringen men jag hinner inte just nu. Ikväll ska vi leva livet och ha rusikgt roligt och hoppas på en galen och hellyckad kväll. Mer från mig hör ni imorgon eftermiddag när jag lyckats ta mig upp ur sängen!

Ikväll kör vi!!!

6 oktober

Hejsan!
Sitter hemma hos min älskling och bloggar lite medan han duschar! Har spenderat dagen på staden (haha..) med Annie, Hanna, Maja och Max! Vi bara gled runt lite genom olika affärer och fixade en liten födelsedagspresent till våran flicka i helgen! :) Blev lite käk på Hello, finns det något ställe med godare mackor eller?! Nepp nepp, kyckling bacon, en succe! Med mig hem, eller ah, till Max, fick jag en halsduk från Gina, underkläder från H&M (skitbilligt!) och linsvätska som jag ska placera i max badrum! Beställde även en lila kamera som jag ska hämta på Fredag! Toppen. Fick även hämtat ut mitt träningskort så imorgon blire gymmet tror jag..! Nää nu pallar jag inte skriva mer, helt slut och detta tangentbordet är jobbigt! Vi hörs när vi hörs. Tagga helgen!!!

w=mgh

Gud vad roligt jag har! tihihi. sitter nergrävd i tysk grammatik och fysik formler, jag har jätte kul trlalalala. hejdå bajsungar. hoppas ni har ett liv, det har inte jag idag.

åt helvete med det då.

Matteboken kan ta sig i röven. Punkt.

Min dag har vart helt okej. På projektet gick vi igenom vår redovisning, som jag tror kommer bli riktigt bra nu tillslut! På psykologin blev det instuderingsuppgifter och sedan var det dags för idrott. Helt död sen vill jag lova men det var riktigt kul! En rolig uppvärmning och sen körde vi la cross. Skit kul faktiskt haha. Efter allt detta hade vi matte och fick tillbaks proven. kul. nej. Nu har jag precis kommit hem, tänkte dra upp till mig Max men eftersom han har ungefär nada esplanada telefono så fick jag inte tag på honom så kilade hem istället. Har precis ätit korv&bröd, dock sprucken korv och geggigt bröd..jag suger på matlagning. Nu hade jag tänkt skiva upp en god mango och plocka dram Fysikböckerna. Ha en bra eftermiddag alla ni andra så ses och hörs vi lite senare när jag tatt mig förbi några uppgifter och omvandlingar! :) Byebye.


sussa kudden !

Missade top model! Jag missade det! Fan, det första avsnittet missade jag! Bajs också. Satt och väntade i en timme och kollade på fyran, när klockan blev nio bytte jag till trean men då hade det redan varit -.- jaja vilken tur man kan ha då! Wow asså. Jaja, de kommer i repris skulle jag gissa på, någon som vet när bara så skulle det vara awesome! Just nu är jag helt jväla slut och ligger med gott samvete i sängen och lyssnar på "Whaea" med skaburbian som är så galet skön låt! Lyssna! Funderar på om man kanske skulle ta och mysa in sig i en filt med lite sockrigt jordgubbste eller om jag ska däcka ganska snabbt i sängen. Hmm. Trot det blir det sistnämnda alltså. Imorgon borde jag helt enkelt ta tag i fysiken samt plugga en del tyska, ska försöka hinna träffa min fina kille en stund också, vi får väl se hur det blir med plugget men jag ska allt försöka hinna. Nu ska jag packa ner idrottskläder och tyskaböckerna i väskan sen ska jag försöka somna fast än att jag inte har max som ligger bakom och håller om mig:( har ju blivit till en vana det dära, och vanor är jobbiga att klara sig utan helt enkelt! Puss på er! ♥


god natt!

Bildbevis!

I did it. Jag tog en 3 km springtur på 20 minuter och inte ett enda stopp. (Ta hänsyn till min sjukt otränade och lata kropp!!) Och till det viktigaste av allt, jag vann över sis! Awesome ju! De trodde ni inte va ;)



tomorrow

då får vi tillbaks våra matteprov. Helveteeee de kommer ju vara lagom kul vill jag lova, eller har jag haft en så sinnesjuk tur så jag har med hjälp av mina uträkningar lyckats utveckla ett nytt, matematiskt tanksätt och slipper därför kommande mattelektioner både i tvåan och trean och bli känd och lever på min uppfinning! Man kan ju alltid drömma va...

Imorgon blir det iaf la cross (?) på idrotten och en allmänt chill dag. Efter skolan ska jag hem och råplugga fysik helt eneklt. Det ska gå så jävla mycket bättre än matten och det är en sak som är säker!!

Min helg!

Hejsan på er!♥ Jag vill bara påpeka att jag är fullt medveten om att min uppdatering inte vart den bästa men jag har vart upptagen helt enkelt. Har haft en otroligt mysig helg med min pojke och en lång skoldag idag att starta upp vecka 40 med. Härligt! haha. I fredags drog jag med Annie och Hanna till stan för lite shopping och fika som sagt, vi satt på roberts ett bra tag och fettade oss och hade det jätte bra, shoppingen blev dock inte så mycket av bara lite grejer men ah, inget stort så jag sparade lite money. På kvällen hade min älskling kommit hem med tåget så jag fick besök här lite senare :) Bara mös av att ha honom hos mig igen och resten av kvällen fick mysas vidare, film, chips, cola osv. Riktigt bra fredag, sedan slocknade vi ganska precis direkt när vi la oss ner haha.

På lördagen drog vi oss in mot stan och mötte upp Pontus och Sofie! Vi hämtade Max och Pontus Kite grejer och drog till kattegattskolan och dem åkte ladkite på fotbollsplanen, dock va la vinden sådär så vi kilade ner mot stranden där dom två fick roa sig med kite medan jag satt och diskuterade med Sofie hur galet sugna vi var på godis eller ville in i bilden igen för det var skit kallt haha. Men det var kul iaf, och jag åkte skateboard med hans landkite mot bilen sen, skickligt i know, ni behöver inte kommentera det =)
Kvällen hade vi tänkt göra lite mer galen än fredagen men halmstad var skadat dött och allmänt segt denna lördagen så vi stannade hos Max, fastnade framför filmen "Space" (som var skit bra!) så vi orkade inte anstränga oss allt för mycket för att leta fest den kvällen iaf! Vi gick däremot bort till videomix och handlade en fet godispåse och drog hem till filmen igen. Hade även lite knäppis-mea-max kul med en videomix påse osv. hahah. Typiskt dig. Så ännu en mysig kväll, kände dock att jag behövde en lugn helg med min Max så de va rätt bra trots allt att det itne blev fest haha ;)

Söndagen skulle jag ha släktfest! Så efter frulle å så hos Max drog vi hem hit på släktkalas, fick träffa släkten, min fina kusin, fick fina grejer (och pengar som ska shoppas upp lite granna på onsdag!) så det var välidigt mysigt! Åt grillat, glass & varma hallon och annat gott så det satt inte helt fel! Senare på kvällen drog vi oss åter hem till Max, drack oboy och nana mys. :) Imorse va la inte riktigt lika mysigt när klockan ringde sådär runt 7 och ville ha upp oss till skolan. Men vi klarade av att ta oss upp och genom skoldagen! Soft vill jag lova. stolt. Lite projekt, bajsmatte, psykologi och sånt så va vi la klara för denna dagen! Suuuper! yeah.

Har precis tryckt i mig massa käk så hade tänkt låta det smälta ner i min mage lite sedan ska löpkläderna på och så kör vi! Jag ska fan träna, har vart onyttig både fredag, lördag, söndag. Inte okej mea, inte okej alls. Nu ska jag fan ut och skaka mitt as! Ni ska allt få en outfitbild så ni inte tror jag lurar er, jag vet det är ett stort och jobbigt (extremt jobbigt...) steg för mig så vill liksom ha det i mitt arkiv jue. Jaja. Puss på er, nu blire lite bloggkikning at first! Borde kolla på fysiken men jag tror nog jag sparar den tills imorgon eftermiddag!


hahahha, såhär cool va max på vägen hem från VideoMix! ;)

de gick ju...bra

FAN!! helvetes jävla bajs apa fan fan fan va dåligt mitt matteprov gick!! Kunde inte ens första uppgiften, och inte mycket annat för den delen heller. 4/14 frågor klarade jag typ! Med andra ord gick det helt åt helvete och jag håller alla tummar jag har för att jag ska få ett Godkänt pga. uträkningar, att man började rätt men slutade käpprätt åt skogen osv. Jaja, åt helvete med matte C, ni som inte läser det, Gör för guds skull inte det!!! Det är ett helvete att komma ur den skiten!!

Efter skolan och x antal damputbrott och en massa deppig musik i lurarna drog vi veck de humöret, då var det glömt och det blev stan & fika med Annie och Hanna. Mycket bra. Fikade en lång stund på Roberts och sedan strosade vi la runt lite någon timma eller två innan bussen hem. Blev inte särskilt mycket shopping för mig dock.. eller ah. hhahah. yes thats it. Nu är jag hemma och hade tänkt dra mig in i duschen innan min bajsunge (aka Max) kommer hit på myskväll, vi har ju inte träffats på några dagar, Halmstad verkade dött och jag e rätt seg så vi kör på film & chips. På riktigt denna gången. Hoppas ni får en najs fredag. Imorgon hoppas vi på lite galnare kväll!! Puss&puss!




Outfit och face bild från imorse. Min webb dampade inte, applåder. nu duschen sen ska jag trycka i mig Fyllda lövbiffar, ris och sås. Mumma!


RSS 2.0