mot stan!

har itne vart där på typ två veckor! Så nu ska jag möta upp Hanna och Mandisen och strosa runt lite, hämta linserna ska jag också göra, har levt på bara en lins nu i någon vecka så ska bli skönt att få se igen! haha. Ikväll kommer min älskade farmor på besök :)


Rosa Adidas, leggins, linne, converse, såå mea egentligen men brukar ju inte riktigt bli så dom där varma dagarna, men idag är det lite kallt så hej hej adidasjackan ;) Max fina armband och mina turkosa naglar hänger också på min najsiga outfit! Nu måste jag skynda mig!

Har världens finaste pojkvän!♥

Haft en jätte mysig kväll! Tack du♥
Gick och köpte hamburgare och grejer, sen satte vi oss vid nissan och grillade, åt vindruvor, chips och drak cola. Sedan fick ju Max en sådär lagom smart ide, börja mata ankor och måsar! hahah.. dom va fan läskiga! Slutade nästan med att en av dom fick en tidning i skallen hahah, ah dom var rätt nära oss asså! (shit va massa fåglar vi fått möta idag då, eller var säger du lukas hahahhah) Iaf, då plockade vi ihop grejorna, tog med chipsen och vindruvorna och satte oss på Max balkong i deras stora fåtölj med filtar och mös med cicco lite och skratta åt han när han jagade sin vindruva hahaha, ni skulle sett, så galet söt vovve de e! :) Hemma nu, Max skulle upp åtta så känner nog att jag drar mig hemmåt och sover ut imon! P U S S !


7 månader!

sju månader med Max idag! Så nu ska jag in till stan så ska vi antingen mysa vid nissan och grilla eller sätta oss och käka på en uteservering! får se, kommer bli myys! ♥


Typ första gången jag fixat mig denna sommaren hahah.. :)

Tylösand!!

Underbar kväll igår med underbara vänner :) grillat, godis, glass, snack, flumm och en vattenpipa på altanen och tända ljus. Där satt vi invirade i filtar hela kvällen igår och bara njöt av sommaren! idag har vi haft en amazing dag på Tylösand, solat och lyssnat på musik! Så som det ska vara :)











Grillning tonight!!

Ikväll kör vi på grille här hemma ett jerält gäng på 13 pers! Sittplatser är det enda problemet just nu men visst, det löser vi, finns en stor studsmatta och solstolar annars! skit samma haha! åh vad mysigt, årets första riktiga sommarkväll känner jag nu! Så galet myyys! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite så jag inte luktar som en bajs efter en heldag på stranden med alla vännerna, både gamla och nya, har haft en riktigt härlig dag! Hoppas på en likadan imorgon. Även sju månader med min älskling imorgon!♥

ohh heej vattenpipan! Ska nog kolla med sis om vi kan få låna den ikväll.. skulle köpt en jag med nu inför sommaren! Aja baja!

Mot stranden!

Sitter i soffan och väntar på att Max ska vakna, skulle dragit till doktorn idag men nejnej, dit fick jag ingen tid förrens på torsdag så mitt illamående lär ju sitta i någon vecka till innan jag får någon medecin eller något mot detta? haha. Igårkväll va de mat hos max, och sen jordgubbar, en promenad med cicco och lite skateboard för max, åh jag vill nästan också bo i stan asså, vid nissan är sjukt mysigt nu på sommaren! :) idag blir det äntligen stranden! ska dit med Hanna, kanske fler ingen aning, så får nog snart trycka i mig lite frulle och slänga på bikinin, eller inte ännu, snart, ska kolla klart de sista 20 minutrarna på min film jag somnade från igår!! :)



27 juni 2010

hejsan! Idag har det vart sjukt fint väder men vilka var på att dra till stranden av my friends? nada i princip hahah, så jag och Max hade kul hemma hos mig ist med chokladfoundy, vattenkrig och kitevideos haha. Myys alltså! :) Igårkväll satt vi ett gäng nere på frösakulls strand och grillade marshmallows, tände en brasa och flummade. Sjukt mysigt och skönt att vi fått hem vår mamma ani igen!! haha. Nu har vi tagit oss hem till max, ska käka lite här kanske ta oss ut lite, e sjukt varmt sen får jag se om jag nanar här eller inte, åh kan jag inte bara få bli frisk?! imon blire nog staden (rea här har jag sett hanna!!) eller stranden med Hani och kanske några fler :) P U S S !

"nu ska jag äta upp dig" bilden


hahha, en fiiin bild, skulle göra de lite mer "jag kommer bakom och du ser inte så äter jag upp dig" bild men vet inte riktigt om det budskapet gick fram asså? haha.

vaken redan..

haha det tror jag nog att jag är ensam om dagen efter midsommar men så är det om man är sjuk och heter Linnea Persson! japp, för bättre kan jag ju inte säga att jag mår idag precis, men ska försöka trycka i mig lite frulle så kanske jag mår bättre. Imorgon kommer Annie hem, Äntligen!! som jag saknar dig gumman! Snackade även med felicia om att dra ihop hela gänget och ge oss till stranden det ska ju bli sooool!! Åh de kommer bli mys, idag ska jag  nog bara vila tror jag, får se, kanske något kul ikväll om jag piggnar till. Seriöst nu får jag fan bli frisk, de här i 2 veckor räcker!! har bara inte stannat hemma innan så lär ju inte göra de så jätte länge till men de e bra haha. nej, nu ska jag uppåt och se om de e fint väder!


me mami and sis igår. de va mys :)

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! Idag är det midsommar! Vi har fixat party hat/ midsommarkrans till Max som ska festa ikväll hahha, hoppat studsmatta - ovanligt:O hahah. Och fikat jordisar again! åhh, skulle göra vad som helst för att få följa med min boy fi ikväll men själv är jag illamående som jag vart i typ två veckor nu så festa är jag inte riktigt inriktad på idag. Jag tar mig nog till videomix och hyr lite filmer, köper chips och dipp och en cola och bäddar ner mig med täcke och kudde i soffan. Fy fan, jag hade såå gärna velat va med på alla partyn ikväll, dansa och bara ha kul tills solen går upp men min kväll blir ju inte så tyvärr, de får jag ta igen nu när värmen kommer och vår pool är lagad. jag ska nog lyckas mysa till min midsommar litegranna iaf!! Ha så kul alla friska.. hahah och dö inte typ eller nått?? x) P U S S S ! !



Älskar dig så sjukt mycket!♥

Skön resa - nu hemma! :)

Resan har varit väldigt mysig tröts brist på saker att göra då och då haha. Vi har hittat på en massa härligt såsom att shoppa, bada, sola, flyta runt på luftmadrasser och äta (äcklig) mat!! träffat på några schyssta servitörer har vi också gjort som showat på kvällarna och klätt ut mig till sån dära turkkvinna med sjal och grejer, hahah som jag skratta! Osså satt de några sådanna tanter/damer/tjejer (?) ni fattar, dom satt vid bordet nedanför och bara kollade hahhah. Dom hade iaf god mat så där satt vi vid havet nästan varje kväll och tog en drink iaf! Mummsfillibabba! :) Vi var inne i side stad, kumköy och där vi bodde evrensekki eller ngt sånt haha kan ju inte stava. Och har heeelt glömt bort bloggen men den får komma lite back nu när det är sommarlov och allt! Glad midsommar förresten! mormor hade ju sina klockrena kommentarer under resan hon också, så som pang-pang blixt, potato-pang, voffa som en hund i taxi bilarna, prata svenska med en turk som bott i jävle en vecka, han kunde svenska då trodde hon x) En massa grejer som man skrattat tills man nästan gråtit ibland! Shoppingen var helt okej, har hittat lite blandat, bla. en sån teletubbie dräkt om ni fattar haha, badbrallor, en tjockiströja och högklackade skor! Men nu är det riktigt skönt att vara hemma igen, saknat max och alla mina bajsungar som bara den så det var riktigt skönt att få träffa dom igår och bara hänga på stranden här hemma, faktiskt ganska varmt både i havet och i sanddynan haha, känner att jag heelt har tappat de här med å blogga x) Allt blir rörigt och jag vet inte vad jag snackar om men det gillas! Iaf, Max gick (!?) hem hit klockan halv fyra på morgonen så när jag kom hem låg min älskling och nana i min säng♥ spenderade dagen därpå med honom, hanna och alla max kompisar i tylösand på stranden! Första stranddagen i Halmstad, awesome! satt väl där nere i sanddynorna till sex ngt sånt sen skjutsa farmor oss hem pga av nya cp buss systemet!! haha. Hemma hade vi rabarber krig med mammas rabarber hahah.. sen vattenkrig medd vattenslangen som fyllde på poolen, slutade med att båda blev dyngsura men kul var det! senare på kvällen firade vi anders lite granna med grillat och jordgubbar på altanen och somna ganska tidigt. Här är lite bilder från Turkiet!! :)



me and sis första kvällen!

fina mamma - älskar dig!♥

























Den SNYGGA bilden får avsluta bildgrejsemojset för idag! Mer bilder kommer kasnke sen! :)




Turkiet 2010

Shiiiit va varmt det är :O 40 grader i skuggan asså! Färgen har redan börjat komma och detta är typ första dagen kan man säga! (resdag igår tyyp) haha. Hittills har vi bara hunnit med sånt som att sola, bada, dricka goda drinkar, (blivit bjuda på disco av några turkar ikväll hahah) och bara njuta av värmen och att få ligga och pressa på en luftmadrass i havet :) Dock är min sönder och liknar e anka :( hahah. Igårkväll va vi helt slut både i huvet och kroppen efter resan och värmechocken hashah(lät som om vi va 70) så vi traskade en bit längs strandprommenaden sedan satte vi oss och käka god lasange! Kvällen blev alltså inte så sen och man somnade på en sekund, men hann ju typ bara sova 2 timmar när vi reste hit (y) Nej nu flummar jag bara här för jag inte har så mkt att göra! kom från stranden nu, ska nog slänga mig i poolen, sola lite kanske sen upp och duscha! Ikväll åker vi in till Side Centrum och käkar lite gott och kanske lite shopping om den är bra här? Japp, de e mina planer! Tjingiling bloggen! ♥

sista inlägget för idag!

kommer ju seriöst inte orka starta datorn och säga nu drar jag och lägga in en ful egobild klockan halv tre inatt! Nopp! men vi drar snart, alla hotellfrukostar, mysiga kvällar på mysiga restauranger med god mat! Skööönt! Puss på er, jag lovaar att höra av mig någon gång under veckan iaf, men bloggen får vänta nu, jag ska S O L A & B A D A

vårt hotell! :) Myyyys!

nya högtalare!

X-mini! Dom ska få bo i vår strandväska och sedan få hoppa upp under dagarna och spela massa go sommarmusik för oss! Det uppskattas!! Jätte söta och faktiskt bra ljud för att vara så små. Laddar dom förfullt nu så att dom håller ett tag iaf innan det ska laddas igen haha :) Max var här nyss men nu å kitar, får väl se om han kommer tillbaks hit sen, kanske, så kör vi in han till stan sen när vi kör mot sturup! Mysmys.

sådanna hära på nedre bilden har vi skaffat oss. Det behövs, med ipod blir man så sjut osocial! jaja, klockan 11 imorgon ligger jag och solar på en strand i Turkiet.. haha inte avis på alla er som är här hemma! :) P U S S ! !

En mysig kväll med Max :)

Det hade jag igår! Åh vad jag kommer sakna att ha någon att mysa med och sova jämte på kvällarna, men det är bara en vecka, inte så jätte lång tid men ändå haha :) nanade hos Max och nu imorse mötte jag upp Bazti för att få tillbaka mina älskade solbrillor som har vart på turne runt om i halmstad den senaste veckan! haha! Hemma nu iaf, ska stoppa i mig lite snabb lunch innan farmor och mami kommer hem, kasnke hinner baka något gott med så vi kan fika! Vi får se, sedan drar vi inatt! Åh va härligt! Kommer sakna alla här hemma, men när jag e hemma tycker jag vi hittar på något skojjigt, hela gänget! + Annie och Jimmy när ni också kommer hem!! :)

mot stan igen då!

hittade ett jäääätte fint linne på MONKI, eller de va coolt, en dragkedja längs ryggen så man kan ha det jätte öppet, åh va fint nu när man blir brownie snart :) Vi träffade även Jenny en sväg i stan, så sjukt länge sedan vi sågs så de va mys! Mötte även upp Max så blev de mat på Hello, lite chokladbollar (TACK MAX!!) hahahh tackat dig tillräckligt nu då ;) haha! De va gott iaf, lite småshopping med andra ord, nu e jag bara hemma och svidar om, ska ge mig iväg på spinning sedan hem till Max. Som ska överraskaa mig?hahhah får väl se hur de blir med de va men de blir kul älskling. Nu ska jag trycka i mig lite mat kanske så jag pallar med min träning :) Vi hörs imorgon bloggen!

STM

Stan, träna och Max, det är mina planer idag! Fråga inte vafan som hänt med texten på bloggen och allt annat! ahh palla -.- nej de får vänta tills jag kommer hem, nu drar jag!!


trött som en liten minigris :D

japp jag e astrött men samtidigt på ett sånt humör så man skulle kunna flumma sönder!! Ni vet hur det är va? ;) Jaja, får nog hoppa den där flumm-kännslan eftersom jag e lite lonley home nu så har inte så många å flumma med om inte datorn och det skulle nog inte va så kul.. eller kanske.. hahahah. Nej blir nog till att slå på en film! Sen ska jag förmoderligen vakna till lite tidigare imorgon och få en stund och fixa mig sen drar vi till stan då :) Och farmor skulle kanske komma förbi imon ? Jag vet inte riktigt, hörde de att hon skulle komma och säga byebye till oss innan vi pyser iväg, hoppas på det iaf, hade vart mys att träffa henne och snackelisnacka lite innan vi drar! Men ring mig innan du kommer isf så jag hinner hem från stan!♥

here I am baby! nanann ni vet vilken låt! nu ska jag skratta lite åt minigrisar på google sen ska jag slå på my movie! C yaaah!

Ny kategori!

Och den heter : Galna Partykvällar! här ska jag i fortsättningen sammla alla partykvällar under sommaren, cp bilder och klockrena kommentarer! Så sjukt kul att läsa sen! men den kunde ju inte vara helt tom från och med nu bara för att jag e så lat och inte orkar ändra alla inlägg jag redan skrivit, men några ändrade jag om, men det kom nog bara med dom sen nyår eller laddar den eller något! Och bara för att tvingade jag min Hanni att skicka lite bilder från när vi va hos Ani sist och partajade!


hahahha kan inte sluta skratta, själv letar jag efter en tratt i skåpet och Hanna.. jaa vad gör du? hahah..


Moi, Liqqis and en liten bit av Max, som ser lite sur ut? hahahhah, mycket fint anyway!


hahaha Max och Oscar, klockren! påtal om klockren har jag en KLOCKREN bild på dig Liqqan! ska kanske fråga dig om jag får lägga ut den först, men den är stööört rolig HAHA! :)


Lukas, Max och Bazti taggade med lite förfest och "max dansen" ser det ut som!


Me and my Kossa Muu glas! Väldigt fint! Efter att en viss krock mellan mig och lillbajs blev det klädombyte och min magtröja var brun av cola nästa dag, men nu e den ren och fin igen! (:

Bilder från en kväll hos Ani Banan helt enkelt, tack för kvällen gumman, började helt awesome iaf och vi hade en stört bra förfest enligt mig sen behöver vi ju inte diskutera slutet av den kvällen! Åh va många mysiga och galnet roliga kvällar vi kommer få i sommar, med alla vännerna, älskar er alla så otrologt mycket!!♥♥ ni får dubbla hjärtan för de där! Ni e bra! (:

världens bästa idé!

Jag ska göra min egna magtröja! Dock inte så som den blev idag när jag försökte, armen klipptes av, hela är lagad med sånna knipps-nålar ni vet och den är allmänt ful! imon blir det stan så ska köpa någon billig svart som finns på bikbok typ så ska jag piffa till den med nitar och knipps-nålar hahah, kommer nog bli fint! Nej denna töjan får hoppa ner i sopen! Men imon kommer de en bild på en fiiin magtröja! ;)

magtröja = såå snyggt! Helt klart ska mina med till Turkiet så jag kan traska runt i dom! (:

trettonde juni 2010

godmorgon allihopa! Söndag idag haha.. lama dagar enligt mig som oftast består av slapp! Nej jag gillar inte söndagarna, lite såhär smått ångest dag, innan var det kanske för att man visste att skolan började imorgon isf och de kan man väl få ha lite ångest över va (a) jaja men nu e de sommarlov så den ska nog försvinna, känns dock inte som det då de e kallt, mulet och allmänt tråkgit väder och händer inte särskilt mycket just nu! Så idag ska jag pigga upp mig lite genom att börja packa inför Turkiet, försöka hitta alla grejer som ska med och leta fram sololjan! Nu ska vi bli bruna!! Sedan idag blir det kanske till att träffa vännerna och hitta på något kul :) Vi får se helt enkelt, de löser sig! Puss haaj!

fööö faaan!

nej nu räcker det! va i helvete är det med mitt CP IMMUNFÖRSVAR!! nu verker halsen och huvudet igen och illamåendet kommer och går, va i helvete! Bäddar ner mig under mitt täcke och gråter!! Hahah, nää de ska jag inte men ska hoppa ner i ett varmt bad med en kopp te och lite marabou, bra för själen ni vet och sen har jag ju faktiskt förtjänat de nu! fyy va sur jag blir om jag vaknar upp sjuk imon.. VILL INTE VILL INTE VILL INTE!! Ahh suck suck mea!


Tränat och shoppat lite!





full träning i gymmet idag.. japp gymmet! De sög, skit tråkigt att bara sitta där och lida för att det är för tungt för min lilla kropp med alla vikter! gymmet kan ju bara ta och suga lite k*k haha.. nej passen är så mycket bättre och det kör jag på hedanefter! Core på måndag och lite body step på Tisdag sen är det Turkeyyy som gäller! sol bad (kanske lite disco om jag lyckas övertala mami! ) massa goa frukter och sedan ska vi ut och springa på stranden varje morgon me and sis I think! Jag ska iaf så träningskläderna ska med! Efter träningen blev det att jag rusade och köpte en sååå fin klännig på Carling som redan lagts ner i väskan! :) Efter denna lilla truddelutten mötte jag upp alla finfina vännerna så tog vi en fika och sa byebye till Ani som åker till Turkeyyy idag din lyllos! Jaja inte långt kvar tills jag drar nu! Can`t wait! åhh va härligt, 36 grader varmt är det när vi anländer! AWESOME!

Grym kväll igår!

Gårkvällen var hur lyckad som helst! tack tack Sara vi hade det jätte kul verkligen! Massa dans, galna glad människor och en del nya :) Ikväll blire myskväll med älsklingen ♥

nu kör vi hårt ikväll!

Detta kommer bli så.. åhh va kul de ska bli, är riktigt galet amazing taggad inför denna avslutningen! Idag tar vi igen ALLT sen igår, vi har slutat ettan och det ska firas oooordeeentliiiigt! Nu taggar vi tjejor och killar!




sen kom de upp ngt nummer på min cam som jag inte får bort jaja.. nu minns vi vilken dag vi firade vår avslutning då da :D om en timma går bussen och jag e klar! Helt otroligt! Får ta och sätta på lite taggningsmusik och sminka klart det sista kanske! Vi hörs imon!

fixa fixa!

dagen har bestått av å fixa lite grejor inför turkiet! Packa ihop lite kläder som ska ner i väskan och tvätta de som e smutsigt! Nu är det snart dags å hoppa ner i badet och fräscha till sig för kvällen. har även beställt lite naajs grejor från nätet under dagen, eller ska köpa de på lördag typ, en najs högtalare till min ipod som vi kan dra med till stranden i sommar, ett par nya hörlurar till min ipod och sen letar jag fortfarande efter vanliga najs högtalare till datorn! Behöver helt enkelt nya ljud-grejer som ni märker haha! De blir najs! Ska nog sociala mig lite med Pizze och sis nu, c ya!♥

pannkakor!

precis vaknat, väldigt tidigt för att vara mig och första dagen på ett sommarlov men jaja! Ska nog göra lite pannkakor så jag vaknar till, sätta mig lite vid tvn och chilla så får jag se vad som händer sen :) Kvällen kommer förmodligen bli toppen anyway! Och om 5 dagar beger jag mig till Turkiet på semester, åh va skönt å hej å hå vad jag behöver det nu asså!! Nu - pannkakorna!

vädret ska inte förstöra vår avslutning!

Nejdå, och jag mår helt okej nu.. hehe, de löser sig!! De e avslutning av första året på gymnasiet vafan! Nej, jag Lukas och Lovisa ska ta oss till en strandfest där massa da vinci elever håller till förmoligen! Kommer nog bli bra, det enda negativa..sista bussen hem - 23.23 -.- böööh?
Jaja, Tagga strandfest! :D

hoppas på en bra kväll trots vädret! Nu ska jag lägga lite mat i magen innan jag drar!

sommarloooov!

awesome med stooort A!! Lokalfesten ikväll blev tyvärr inställd och vi ska ha den en annan kväll, men inte sådär jätte jobbigt för mig eftersom jag förmodligen inte skulle kunna gå, ligger hemma nu och mår bajs! Har vart i stan och en sväng hos Max sen på vägen hem mår jag så illa så de e inte sant! yepp, kul där ja! jaja, sånt man får ta lite då och då antar jag.. Om jag mår bättre om en timma drar jag med resten av vårt lilla gäng ut och käkar avslutningsmiddag på Harrys, annars tar jag mig upp till campingen, inhandlar en stor nutella burk, bäddar ner mig med dator och  tröstäter och taggar tills imon! Vi får se!♥

done!

yeeah nu e labbrapporten klar, de va de sista arbetet denna terminen! Awesome! Tänkte hoppa träningen med min as jobbiga och värkande rygg men då fick man veta att träning e de enda som hjälper?? Tvekar på de asså men okej, nu kör vi ett spinningpass vid sex då da, sen sover älski här och sen e de skolavslutning imorgon!! Hur häääärligt?! LOOOOV fy faan va kul vi ska ha i sommar, det kommer bli helt awesome!


ska nog ta väck sminket innan träningen kanske.. (:

prickigt!

idag e jag prickig och har lockat hår! här e min outfit ;)
Nu pyser jag till skolan för lite idrott och städning av skåp, hela kroppen värker lite smått sedan träningen egår men ska allt ta mig dit på spinningen idag! coren gick inte idag :( jaja! Oopssii, bråttom nu!





baaaj (s)

hahahh..
så, nu tar jag mig till gymmet och kör lite body step, sedan hem till maxen dåra! Imorgon blir det en väldigt chill dag i skolan då vi bara ska städa undan skåpen och ha lite idrott! Sedan ska jag hem och skriva kalrt min labb innan jag drar på core! :) P U S S S S S ! ! ! !

sjukt mys!

gårkvällen blev riktigt mysig! I tylösand hela dagen typ och kolla balen med fina vänner :) Sen käka på Punch, sen missa vi bussen och fick vänta till åtta, då drog vi under tiden som vi väntade ihop hela gamla gänget, och några nya! :) Sen drog vi ner i vilshärads strand, satte oss i en sanddyna, grillade marshmallows, skratta, ha kul och bara njuta av att sommarlovet snart kommer hit! Då kör vi ännu fler spontana och mysiga kvällar! Som jag saknat vårat gammla gäng lite, alldeles för sällan vi ses nu! De ändrar vi på i sommar hörrni! love ya!♥

hela gamla klassen! vi drar ihop er alla till en fet poolfest här i sommar!! ;)

träna!

idag kör jag och mami på stepp! Men det är inte förrens vid halv sju, sedan ska jag förmoderligen hem till min bajsunge en stund efter det :D Idag har vart awesome dag! ÄNTLIGEN säger jag bara, yeees, mitt VG i matte B är klart nu, puuh, var skadat orolig där ett tag ja! nu ska jag fortsätta med min labbrapport så den blir klar innan jag drar, just nu letar jag bilder på en hönas lårben! kul va :O

hahah snyyyygaah!

lördag

okeej ska försöka få ihop ett litet inlägg.. ändå lördagkväll ;) vi har förfestat fram tills nu med max polare! Grajt ! men nu skulle dom dra till krogen, där jag tyvärr inte kommer in ännu! Men  nästa sommar, då jävlar! :) Har ändå haft en mysig kväll och nu ska vi lägga oss å kolla en film tror jag :) PUSSSS på er!

22 grader idag!

väntar på min lektion ska börja - ska börja med matte C -.- ah kanske lite jobbigt att man gick hit men det funkar nog det med! Städa mitt skåp ska jag också göra..det lär behövas! Där finns både löpskor, sovsäck, dricka, solglasögon och lite böcker! Slå de ni ;) Skolan slutar förmoderligen ganska snabbt, hoppar gymmet och ger mig ut och springer sen ska jag sooolaaa :D Lägger in en outfit innan jag drar. Ni kan även få se dagens, men har mina UGGS ;) hahahha, men de e as fint till jeans shorts faktiskt! Även nya solbrillor!


tröja!

Min nya tröja som jag hitta idag, riktigt mysig nu inför dom lite kyligare sommarkvällarna! (hoppas på få!!)

tyckte den var väldigt fin! :)
Såg även nett par sjuukt fina jeans shorts på Carlings.. hmm kanske får ta en kik på dom imorgon igen, hade ju faktiskt behövt ett par nu till sommaren och turkiet!

i`m happy!

yeey, har haft en helt underbar dag! Imorse började den dock lite jobbigt, förberedde mig för en as jobbig dag och en sur Mea, men så blev det inte! Skolan går bra nu, allt rulllar på nu i slutet och vi har snart sommarlov! Sen sov min älskling äntligen här igår, känns som de va längesen nu, men de va myyys! :) Idag blev det skolan 1,5 timme haha sen slutade vi! yippie :) jag Hanna och Annie drog in till stan, åt på Hello, sen drog annie och fixade håret hos frissilifrissan så jag och Hanna roade oss i massa affärer, bla. BikBok i typ en timme haha, awesome! sedan köpte vi lit ejordgubbar och körsbär och promenerade ner till nissan, satte oss och bara solade, åt massa frukt och snacka en massa, fick även lite sällskap av Ani när hon var kalr hos sin frissa! ;D Sen blev det min tur å ta mig till frissan, så nu är utväxten borta och håret lite mer uppklippt och liiite kortare! Hahah vikken friss-dag de har vart, både jag Ani och Max hahah, ska nog messa Max och kolla så han inte snaggade sig nu.. haha hoppas han lyssnat på mig!! Tillslut blev det Möllegård och glass med mami, moster, kussen och Outi! mysigt! (och GOTT) Men magen kurrar efter mat - inte glass, ska nog kolla om de finns kvar spaghetti och köttfärsås! Finns det ngt godare? :O
P U S S ! !

sol sol sol!!!

Asså shiiiit kolla vädret vi haft idag eller? helt amazing, I loooove it! Hoppas på lika fint på fredag då de blir roligheter på hög nivå! Imorgon kan också få va fint, iaf si sådär mellan halv tolv och två, sen kommer jag antingen va i skolan eller hos frissan så då e de skitsamma ; ) fick mitt MVG i tyska idag, ett VG i engelska, bajsengelska, allt jobb i onödan men whatever..gå kanske så när man inte göra allt fullt ut mea! fyfy! jaja, över nu iaf, snart sommar, snart! Idag blir de då ut i solen nu och sen träning med mami, men mår typ sjukt konstigt? gjort både igår och idag, huvudet dunkar typ cp mycket emellanåt, ibland e jag skadat varm och nyss satt jag med tjockis tröja och jeans ute i solen och frös? hallao, cp? ah, ingen feber heller, de e mysko! Hoppas iaf huvudet kan sluta dunka nu, börjar tröttna på det! P U S S ! !


God morgon :)

ska med min buss om tio minuter till skolan, där blir det labb, redovisningar och inövning på engelskan..vart har jag lagt de arbetet nu då? ahh.. jaja de löser jag nog sen ska vi se! Sen blir det spinning och core på FORM lite senare! imorgon ska jag äntligen få komma till frissan, finns ju verkligen inget kul jag kan göra med mitt hår nu, ser fan förjävligt ut! Nej fy de ska vi ändra!

syns nog verkligen inte, men har mitt fina Linnea halsband på mig :) Tihi!♥

ett halvår senare..

och jag är klar med min energiuppgift som skulle vart inne i November, L Y C K A ! !
Haha, ville bara meddela hur grym jag varit nu och förtjänar semester!! Turkiet snart iaf, G R A J T !
P U S S H A J !

awesome!

Har hittat coolaste outfittsen, hej sommar kan du komma nu! Längtaaar :) och nu ska jag vara så awesome och städa mitt rum, sen så awesome och göra min energiuppgift färdig! Sen kommer hela min vecka att bli awesome! onsdag - träning på FORM :) yeey.
Torsdag - bleka håret/klippa det, sedan body step om jag pallar :)
Fredag - den kommer bli awesome!
lördag - kommer bli myys :)
Söndag - BÅSTAD! Kolla Nelly.com affären med lillbajs om vi kommer iväg, men de tror jag nog ;) Vi e ju sååå duktiga på å åka tåg utan å bli påkommna å grejer x)
Somsagt, allt kommer bli awesome denna veckan. Jag gillar de ordet! De märker ni inte va :O haha! Nu ska jag städa här inne, ser ut som tredje världskriget.. hahah..nää den va gammal! de e iaf stökigt!

Mat!

hejsan hoppsan! haha!
Dagen idag har bestått av 4 timmars matteprov -.- jaa ni hör! Så härligt kan man också ha det på gymnasiet :) Nää ska inte klaga, vi har det sjukt chill förövrigt! Matteprovet gick nog helt okej, inte vart den duktigaste på att glo ner i matteböckerna den senaste tiden men det funkade ändå! nu hoppas jag på ett VG så e jag mer än nöjd :) Något jag förövrigt är, är sjuuukt hungrig! har bara hunnit med frukosten imorse, sen drog vi till stan för lunch men har jag pengar med mig? No, smarthead (y) Så nu kurrar magen ordentligt! det blir nog pannkakor, för vår ketchup till köttbullarna e slut :( C ya later!



jag = einstein.. eller noooot :D haha men han fick va med nu för han hade väl ngt med matte å göra eller? (a)

RSS 2.0