dagens inköp!



Mysig slappetröja från MONKI på rean, asnice och superskön!

en ball magtröja med vita fåglar på! haha.

Dagen spenderades i stan med Hanna och Max, mat vid nissan, lite shopping och mys! Nu ska jag kila å äta köttbullar. Babai!

Grillning vid nissan!

God morgon!
Min förkylning är fortfarande kvar, hostar och snyter mig som en idiot här hemma haha. Igårkväll blev det som sagt en grillkväll med tjejerna. Vi drog in till stan, in på hemköp, handlade grillspett, potatissallad, såser och en grill och sedan kilade vi ner till nissan för lite mys! Svingott blev det och vad är mer sommarkännsla än att sitta och grilla med fina flickor precis vid nissan i sommarstaden Halmstad! satt där ett tag, sen kilade vi till Robert´s och slutligen till Cafét´s uteservering för iskall cola och cider! Skulle dragit till KRÄM sen men allt blev krångligt och jag var inte frisk heller för den delen så jag kilade med bussen hem och var hemma strax efter halv ett. Sovit som en stock och nu är jag redo för en dag på stan med Hanna, vi ska dit och fixa lite saker, käka någon god lunch (även om jag inte känner ngn smak..) och sedan får vi se vad jag ska göra ikväll.

Mina bästaste bajsungar fyller även år idag, så ett STOOOORT GRATTIS MIMMI OCH ANNIE!!!♥

Tylösand!

Idag har jag stekt med vännerna på Tylösand. En massa snack, käk och schtek! Galet najs. Ikväll ska vi in till stan, inhandla en engångsgrill, kött, gottis och sätta oss i en park och bara njuta av livet och sommaren. Kommer bli galet bra, sedan får vi se vart kvällen och natten tar oss! Dags att hoppa in i duschen! :D

Just nu svävar jag på moln. Livet kunde inte vara bättre. Jag är så jävla lycklig.


Rhodos 2011!

Herregud så jävla kul jag haft. Roligaste ever! Just nu är ajg jävligt sliten vi har festat 6 kvällar i rad, och då inget mesande ;) Rösten är som bortblåst och mina ben är halvt blå! Fint! Jag överlevde Grekland och alla dess galenskaper i alla fall, men jag ska blogga mer om det imorgon. Nu ska jag äta, sen sova som en stock x antal timmar. Pussen på er!


Rhodos!

Nu jääävlar ska vi ha kul!!!!

Jag drar ner till Rhodos en vecka med vännerna, vi ska leva livet och ha riktigt jävla kul! Åh som jag längtar. Halv tre inatt går färden mot Landvetter och då börjar vi tagga! STÖRT GALET JÄVLA TAGGAD!!! IIIIIHHHHH!! :D

Some random pics!

Dagen har spenderats på stan, först med mamma och syster och sen mötte jag upp Manda för snack över en fika! Mycket mysigt!

Hittade lite random pics på mobilen, have a look!

Min awesome avslutningstårta, jag blir läskad :(

Min present till Max student, fett fyndigt om ni frågar mig haha! ;)

Vi festade till det med vin som smakade äppeljuice. Awesome!

En ooouutfit!

Vi övningskörde. Vi överlevde. =D

Fikade som sagt med Amanda idag. Robert´s is the shit! ;)

The husk.

God morgon!

Igår var en helmys dag! Vid två drog jag hem till Annie bannie med hela Rhodos gänget och planerade det sista inför resan. Åh herregud vad jag lääängtaaar!! Vi fikade lite å sånt sen blev det bussen till farmor en snabbis. Var där en timma och sedan drog jag in till stan, fixade en rosa keps till Grekland (hatar att ha solen i ansiktet!!) och sen mötte jag upp Annie igen :) Vi kilade hem till henne, drog och handlade nere på Ica och gjorde en god spaghetti carbonara till middag. Underbart gott! Sedan kom Maja och Hanna så blev det skräckfilm och tjejsnack hela kvällen. Riktigt mysig kväll! Vi glodde på "The Husk" faktistk rätt äcklig :o jag brukar aldrig tycka skräckfilmer är läskiga haha. Anyway, vi har bestämt oss att chilla lite och vila upp oss ordentligt nu innan Rhodos på söndag, ikväll var vi väl lite sugna på att dra ut men vi får väl se hur det blir!

Nu sitter jag i soffan i alla fall och har precis fixat iordning lite frukost. Dags att käka! Tjingiling!

Rhodos - snart sticker vi!

Tjeeenare Mannen!
Jag är uppe tidigt som fan måste jag säga, dock inte på grund av min dåliga party&sova vana utan för att jag faktiskt la mig hyffsat tidigt igår! Skönt att vara utvilad och taggad på shopping idag i alla fall!

Igårkväll hade vi kalas här hemma för Maja som fyllde år i Lördags, det blev grillat, nypotatis, tårta och choklad! Åh va gott det var! Här var faktiskt en jäkla massa folk, och måste säga att ni har riktigt goa kusiner Maja, Doddin och Lisa! Kul att träffa dom oxå! :D

Idag hade jag tänkt börja dagen med en mils löpning men nepp.. halsen gör ont och min hosta är väl sådär lagom kul så jag skiter i det. Ska fan inte bli sjuk till Rhodos! Istället ska jag och Hanna in till stan, luncha lite, shoppa lite och fixa lite saker inför resan. Satt inatt och pusslade ihop lite festlistor/sommarlistor på spotify och jag ska bara meddela en sak. JAG ÄR SÅ STÖRT GALET JÄVLA TAGGAD!!!!!!!!!!!!!!!





Grilla - en del av sommaren!

Igår var en riktigt bra och asnice dag! Började med att jag drog in till stan och jag kan lova er, jag har A L D R I G sett så mycket folk i parken på samma gång. Herre jävlar! Det var studenter, tutor, plakat och champange precis överallt! Riktigt kul och det var sån jäkla stämmning! Efter typ en halvtimmes letande hittade jag Max, grattade honom snackade med lite folk och sedan drog vi runt i parken och grattade studenter hit & dit! Åh jag längtade faktiskt lite granna! ;) Efter det kilade vi upp till Max hela gänget, där blev det flumm, massa snack, champange, smörgåstårta och en massa annat gott!

Stannade där ett bra tag, sedan kilade jag hem, bytte om och sedan bar det av till nästa Max för förfest med vin och en massa musiiiik! taggade som satan i gatan drog vi in till stan med bussen, vi förväntade oss typ "fullt ös medvetslös-studenter" men alla på bussen bara satt där?!?! Man kunde ju undra om dom var påväg till begravning?! Haha..Så jag och Maja tog ton och bjöd på sång för heela bussen vill jag lova, både festlåtar och egenkomponerade ;) hade ingen röst kvar imorse men nu börjar den komma tillbaka! Najsbajs! sen var jag lite överallt, tappade bort typ hälften av folket vi var med och slutligen var jag i Haverdal, sen blev det taxi hem hit med världens suraste gubbj*vel! Najs! haha.

Idag var det schtekväder så ni kan ju gissa vart jag befunnit mig. :) Ikväll ska vi va lite folk här hemma, vet inte riktigt vad vi ska göra av kvällen men det löser vi! Först och främst ska vi börja med att tända grillen och dra ut i solen! Så jäkla underbart väder! Nu inväntar jag bara vännerna som är här om en si sådär 45 minuter! Ikväll blire nypotatis, sparris, lax och citronsås! Sommar på höög nivå!

Student-tajm!

O to the M to the G, om ETT år tar jag studenten! Herregud vad tiden går, tycker inte det var längesedan jag stod på vår bal i nian, barfota på dansgolvet och firade att nian var över och att jag skulle ta ytterligare ett steg i livet in i gymnasiet. Och jävlar va nervös jag var, ny skola, nya människor, och så lilla jag. Men jävlar vad kul vi haft dessa två år! Och så mycket underbart folk jag lärt känna, jag har hunnit med en hel del och mitt liv ändrades en del, till det bättre då så klart! Åh, gymnasiet, ni som har det kvar, oroa er inte! Det kommer vara svinkul och det kommer gå så äckligt jävla fort! Herregud, det låter som om det är jag som skulle stått utanför skolan och sprungit ut idag, och så är ju inte läget, jag har faktiskt ett år kvar! och det ska bli det bästa året någonsin! Och en hel sommar har jag framför mig! Livet handlar lite om att klättra uppåt liksom, ta olika steg i livet, man ska bara göra det bästa av varje dag så blir livet en enda fet ferre. Nu taggar jag sommar och sedan ett sista år som trea med min underbara klass!

idag är det studenten i alla fall, det kan nog ingen ha missat ;) Jag har precis fixat mig klart, kör på lockigt och en vit klänning och ska snart in till stan med tjejerna och lite boys, hitta lite studenter i parken och gratta de allesammans. Okej, lite avis är jag att dom får ge sig ut i livet och i världen och jag ska vara kvar här, men min tur kommer, min dag kommer, det kan jag lova! ;) Efter parken ska jag hem och fira lite hos Max, sedan kanske vi skulle till några i haverdal och sen hade jag tänkt kila in till min granne och gratulera! Kommer bli en massa firande idag, och hur mycket tror ni jag hade velat vara 18 och köra gärnet på krogen i kväll?! AHHH!! jaja! Den dagen kommer den också, det lovar jag också!

nu blir det en skål med havregrynsgröt och äppelbitar! Mumma!

.

Jag saknar dig. Dina kyssar, dina knäppa ideer och din famn. Jag saknar allt.

Jag saknar oss ..

Holm, Varberg, Halmstad!

Som sagt, en jäkligt rolig helg med en massa skoj saker som hänt, jag älskar att ha saker att göra 24/7, jag antar jag är lite av en sådan person som inte klarar av att bara sitta still, och verkligen inte ensam! haha. Lite jobbigt ibland men ahya, sån är jag! Min kalender får liksom aldrig vara helt tom, låter jag jobbig? Okej då.. haha.

Helgen i alla fall, som sagt hade vi vår fettonight i torsdags hos Annie, sedan sov alla tjejerna där. Schteek på dagen och sedan var det då festen på fredagskvällen som låg i Holm! Jag drog hem från annie efter några timmars solande och fixade mig iordning, hade dock bränt mig stört mycket på benen :( Skojjar inte om jag säger det gjorde ONT att duscha, raka benen ska vi ine tala om så jag gick i strumpebrallor den kvällen hehe.. Vi hade lite förfest hos Hanna, spelade musik och hade det allmänt bra i solen liksom ;) Sedan körde vi iväg med "the tjompcar" mot Holm, älskar att vännerna har körkort! Maja var vår DJ och jag kan nog inte räkna på två händer hur många gånger vi lyssnade på "fest i hela huset" men galet kul var det. Kvällen var lyckad, en jäkla massa dans och skaka rooompaa (eller nää men ah) tack för detta Olle och Tim, och grattis än en gång! ;)

På lördagen sov jag som en gris och sedan vare asnice väder!! Solade en timma och sedan var det dags att börja fixa! vid tre mötte vi upp massa gött folk på stationen och sedan bar det av med tåget mot Varberg! Sviiin mycket folk på tåget (och en läskig knarkare :S). Tur jag och Hanna är vana tågresenärer och att resan bara tog en halvtimma ;) Väl framme drog vi och inhandlade kött inför kvällens grillning. Jag kom på nya godaste maträtten ever! grillad peppar, strimlad, i pitabröd och aioli! Cp gott! Kvällen drog igång, vi dansade, skrattade och festade fram tills klockan blev sent! Då slocknade jag och Hanna i varsinn sovsäck på övervåningen haha, folk sov lite här och var, ett enda stort sleep-over ;) Morgonen därpå vare städning som gällde och sedan frulle i stan ute i solen innan vi tog tåget hem! Skit mysigt! Här hemma blev det till att kolla på balen, så fina ni var allihopa! Kvällen avslutades sen på Paradiso, en god ryggbiff med klyftpotatis och tzatsiki (jävla vitlöksfnatt jag fått :O) Sjukt gott var det i alla fall.

Dagen idag har spenderats nere på stranden med vännerna och solat en massa. Lite brunare i alla fall! Gödde dag!

Nä, en jävla massa text blev det, nu får ni bilder istället!!














Äckligt trött!

Sliten som fan och ögonen håller sig knappt uppe längre, men det är så det ska va ;)
Har haft en riktigt bra och rolig helg, ska uppdatera er om den när jag har lite mer energi, just nu blir det till att skippa strandfesten (även om det är lite lockande att gå ändå..) och sätta igång en film och sedan somna i hyffsad tid. Sounds good to me! ♥






jag körde på lockar, en klänning och solbrillor. Imorse hade jag dock en sönderriven klänning och ett par glasögon som var sneare än lutande tornet i Pisa. Great!


Fettonight with my girls and party tonight!

Tjena makarena!

Gud vad gött väder det är idag! Helt galet varmt, nu känner man att sommaren är påväg och att brännan börjar synas ;)

Igår hade jag en helt awesome dag. Dagen spenderades i båstad med mamma, Anders, Syrran, Doddin, Malin och Göran på SAND´s lunchbuffe! Omg säger jag bara. Det första vi möts av är ett fett bord med as mycket efterrätter! jag, doddin och Alice övervägde att skippa maten men vi bestämmde oss för att käka ändå. Och tur det haha, det vi trodde var buffen, visade sig vara förrätterna.. hehe. Sen kom maten, Lax, Potatis, sås, kött, potatismos, mer sås, ostbricka, frukt, kex, soppa, sallader, kräftröror och sedan alla dessa efterrätter. Biskvier, hallonpaj, panacotta, brownie, chokladbollar, tårta.. ah ni hör själva. Gissa om jag var mätt!? Helt underbart gott i alla fall och en fett mysig dag! Ska definitivt spendera några soliga dagar på stranden i båstad i sommar, vi var nere och kollade in den, as nice bar, uteservering och massa annat. Är förmodligen ett jäkla drag där på sommaren ;)

Kvällen spenderades hemma hos Annie med alla mina favorittjejer! Vi lagade kyckling tacos med vitlöksås och sedan började våran fettonigt! Chokladfontänen sattes igång, godiset plockades fram och vi dippade chipsen i vår köttsås. Hahah. Sviiiingott. Herregud vad vi har ätit! :O Åt min frukost klockan halv fyra, och då var jag inte ens hungrig, fattar ni hur mycket gottis vi åt?! haha..  

Idag har jag bara stekt med Annie och Maja på Annie´s baksida med cola och citron. Lyssnade på musik och snackade om vår kommande sommar, den kommer äga stenhårt!! (Tagga rohdos!!) Bränna benen lyckades jag göra och min navel är vit jämfört med magen.. haha wft? Vi låg ute i solen i typ fem timmar så lite färg har jag allt fått!

Ikväll blir det ferre med tjejerna + massa annat folk! Ska ta och slänga mig i duschen, sedan blire käk och sen bussen för förkrök någonstans! Hare gött, nu måste jag kila. Och ni lär inte höra mycket av mig denna helgen då jag kommer ha fullt upp 24/7! Åh den kommer bli najs!

tjing tjong chines hoppa å fes!






RSS 2.0