Fest hos Anton! Grattis!

Igår var det Lördag med stort L!

På dagen drog vi hela familjen ut till Tylösand för födelsedagsfirande av min kusin Felix! Blev käk och glasstårta på Bettan´s bar, vi sjöng och Felix öppnade paket! Efter att vi suttit där ett tag kikade vi in på after beachen, galet drag, rök, konfetti och Du&Jag som skulle spela, åh jag hade velat se det men jag hade ingen aning det var ngn speciell grej där igår så hade självklart inte messat runt -.- haha, ahya vi hade nog inte hunnit det ändå, för det vankades pardey och förferre på kvällen!

Jag kilade hem hit och fixade mig iordning, sen lagade jag och syrran hemmagjorda (!!) köttbullar och makkisar med ketchup till middag och frossade i oss. Vid sju tiden kom sen alla mina tjejer, det blev förfest, sång, dans, paketinslagning och taggning! Underbart! Vid halv tio gick bussen mot Anton och vi hade en skit kul kväll borta i Haverdal! Tackar man för Anton! Vid fyra på morgonen däckade jag i sängen, helt slut efter födelsedagsfirande, förfest, fest, stan, nattakäk och en jäkligt lång bussresa!

Nu är jag utvilad till tusen och har precis käkat frulle typ. Ska nog dra och klä på mig, sminka till mig och sen får jag se om jag skulle träffa min bajsunge aka älskling eller om jag ska se om någon är sugen på en kladdkaka med mig inne i stan! haha, något mysigt får man hitta på när vädret är skit och det regnar! haha. :)



Våran asnice present till Anton! Haha så klockren! Sedan fick han en fightline burk där vi bytte ut proteinpulvret mot marshmallows, dumlekolor och blockchoklad så dom kunde göra chokladfoundy till frukost! =D


03:12 - Nattblogg.

Det är rätt så mysigt faktiskt! Sitta uppe på natten, helt själv, helt tyst i hela huset och bara få skriva av sig litegranna :)

Idag vaknade jag upp hemma hos min Max! ♥ Vi gjorde oss i ordning och sen kilade vi iväg på lunch med min farbror + familj som kommit ner till Hstd, Malin, Göran och lilla Elliot var också med och vi åt på en jäkligt god restaurang! Någon ny som öppnat på slottsmöllan typ :) Efter det kilade vi hem till Malin och Göran i furet där det blev glass och vattenmelon + en massa fighter med svärd och pistoler med Yottyott och Felix! haha! Max fick vara lekledare typ hahah, och blev typ anfallen av dom två konstant, har söta bilder på dom allihopa men dom kan ni få se imorgon ;)

kvällen har jag spenderat hemma hos min Hannibajs! Alla tjejerna samlades där vid halv sju, då blev det middag, efterrätt, lite snacks, tjej-snack och film! Kalasbra ju! Nu ligger jag i sängen, hade tänkt somna nu så jag är pigg imorgon då ska det firas, både kusinen på dagen och en polare på kvällen! kommer bli en sjukt nice lördag!

God natt!


Thaikäk!

Tjing Tjong.

Tycker det passade fint då jag precis tryckt i mig hemlagad thai wook! Underbart gott! Nu sitter jag i soffan och väntar på att Max ska messa mig & hämta mig så jag får sova i en mysig famn ikväll :) 

Dagen har jag spenderat på stan med syster och mamma. Lämnade tillbaks ett linne som var way too big och letade jeans åt syrran. Sedan slog vi oss ner på Espresso house för varsin chailatte och sedan hem hit och laga thai käk. Hade egentligen planerat in en kväll på punch idag då min farbror är nere i Hstd men det blev framflyttat då vi var väldigt många och borden väldigt fulla. Typ nått sånt tror jag det var! Ahya, det gör inte mig sådär jättemycket för vi har planerat in lunch på något gott ställe i stan imorgon istället! Ska bli askul att få träffa er igen, var så jäkla längesen! Min andra lilla kusse också, alltid mysigt! 

Nej, nu ska jag kila, packa ner lite kläder så jag ser någorlunda skaplig ut imorgon, lite smink vore också bra fatiskt sen borde min bajsunge messa mig när som! :) 

Hare (kanin) gött! Hihihi! 


Båstad!

God morgon!

Jag har nu, som alla andra, sett Harry Potter filmen, den sista!! Jag och älskling bokade biljetter för att dra och kolla på den i måndags. Vi drog och köpte cheeseburgare till Max och sen drog vi in till bion, haha så klockrent! ;) Riktigt bra var den, kanske inte riiiikigt så bra som alla säger, men lätt en av de bästa Harry Potter filmerna! Resten av kvällen spenderade vi uppe på trottobar! :)

Igår drog jag och Hanna in på hotelfrukost, så jääävla gott!! Pannkakor, sylt, grädde, nygräddade frallor, köttbullsmackor, leverpastej, ost, grönsaker, yoghurt, müsli, varm oboy och en massa annat gott! Jag åt så jag höll mig mätt 12 timmar, haha! När jag kom hem skulle mamma & Anders till båstad med Tommy & Carina, Maja & Lisa och Malin, Göran & Elliot, så jag hänkade! Båstad är verkligen skit mysigt! Vi strosade runt lite i hamnen, satte oss på en uteservering, kollade lite i affärer och kollade in torgmarknaden! Så häftig! Där var folk från A L L A länder som lagade sin egna speciella mat och bakade sina egna kakor. Där var liksom allt från crepes till paella till pasta och kokosbollar. Det var faktiskt häftigt. Vi avslutade båstad-dagen med en glass och en sangria för de vuxna inne på Peppes och sen kilade vi hemåt. Alla kom hem hit, vi gjorde iordning en sallad, grillade hamburgare och kycklingspett och öppnade poolen! Helmysig kväll på altanen här hemma med gott käk! ;D

Idag är det någon annan dag i veckan, och jag har precis vaknat och hade tänkt dra och käka lite frukost! Sedan är det mitt favvo program på tv som jag ska se innan jag bestämmer vad jag ska göra av dagen!

Hejsvejs sålänge! :D












Myspys! ♥

Trottobar och gottis kväll med min Max!

Hejsan bloggen!

Igår drog jag som sagt in och mötte upp Amanda för en fika på Robert´s, blev te och en massa tjejsnack, as usual ;) Fick även sällskap av två gubbar som valde att slå sig ner i fåtöljerna som stod lite för nära oss för att slå sig ner! haha, ahya, tur dom inte satt där länge! ;) Efter fikan kilade jag upp till min Max, och där stannade jag hela kvällen! :D Vi drog ut och gick upp på trottobar och satte oss där lite & snackade med folket där uppe, träffade även Fille som jobbade där! Trevlans! Sedan kilade vi till hemmakväll, köpte lite gottis och drog hem till Max och myste framför en film!

Idag är det mååååndag. Och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. först och främst ska jag ta ett långt bad och tvätta mitt hår, det ser fan ut att innehålla ett paket bakmargarin och sen ska jag stoppa något i magen i alla fall hade jag tänkt, sjukt sugen på pasta! Kvällen får bli som den blir, blire fest är jag taggad, blire myskväll med lite folk är jag mys-taggad och om det skulle bli en hemmakväll lär jag decka i soffan framför CSI. Haha, we will see. 18 vill jag bli i alla fall, då hade vi fan slått klackarna i taket inatt brudar! ;)

Helgen!

Okej jag har inte haft tid för bloggen dessa dagarna men nu så!

I Fredags drog vi på fest, först drog jag hem till Annie med henne, Hanna, Markus, Mattias, Mimmi och Julia för lite förfest och snack innan vi drog mot Oskarström för ferre! Kvällen började hos Ludvig, och sen drog vi vidare till Josefina. Där hade typ halva festen blivit islängd i poolen, haha! Vid halv tre drog vi in till stan och käkade kebab, sedan vände jag med bussen och mötte upp min älskling strax efter fyra då han slutade jobba, haha. Socialade oss lite med mange och sen drog vi hem till Max för att nana :) Myspys! och juste, HAHA, ni ska få höra (någon annan dag för orkar inte hämta mobilen nu) vad 118 800 skrev till mig när jag frågade vem Linnea & Max var, så sjuukt kul! haha!

Ahya, igår var det lördag och efter att ha vaknat upp hos Max så drog jag med Annie till after beachen! Så sjukt bra after beach, och det var riktigt kul. Bra musik, skön publik och rika stockholmare som sprutade ut chamapnge! haha! Kvällen spenderade jag först med grillat här hemma och sen kilade jag och tjejerna in till stan och satte oss på Cafeet´s uteservering och tog lite gott att dricka, lite nachos och bara snackade. Fick även lite mera sällskap framåt kvällen bestående av Lukas och hans killgäng och Mimmisan, Cissi och deras girls, mycket trevligt!

Idag ska jag träffa Mandisen tror jag, kanske lite fler tjejer också, ska kila och hämta mobilen och styra upp min dag litegranna!

Vi hörs när vi hörs!


Loca people!

Nu taggar vi en satan i gatan bra fredag! Jag, Annie, Hanna, Mimmi, Julia, Cissi och kanske Natha? ska iväg och partjajja och röjja lite! ;) Girls night out helt enkelt! Snart blire tacos, sen förfest och sedan går bussen mot stada! Hade även tänkt möta upp min bajsunge när han slutat jobba vid fyra så det blir en lång och rolig natt för mig! Hej donken klockan halv fyra på morgonen sådär halvfin i håret för att inta lite nattamat! haha awesome. Åh, jag behlver en partykväll, denna kommer bli bra!

Nu ska jag kila. Tjingelingen!

Kör på sidbena, lite halv lockigt, USA-linne, halsband från Rhodos och ett par jeans! Det är fan kallt idag asså! :O


Helsingborg & fikatajm!

Hallo!

Igår drog jag med Mamma & Anders till Helsingborg för shopping och bara strosa runt. I ösregn! Hahah, vi var dyngsura, det blev ett gäng butiker men sen slog vi oss ner på ett fik för käk istället! Riktigt god mat har dom på en restaurang där nere asså, haha, jag höll mig mätt hela kvällen och natten och då åt vi vid tre (y) sviiiingott (hahah, internskämt..) Ahya, efter det drog vi en sväng till VÄLA och sen hemmåt mot kära Hstd igen.

Här är då vädret inte bättre, det SUGER, vafan har sommaren tagit vägen egentligen?!?! Idag ska jag in och trotsa regnet, jag och Hanna, och kanske Anniebannie ska sätta oss och ta en mysig fika och chilla lite, något måste man ju göra fast än vädret suger, inget kan pajja sommarlov! Men att gå och vänta på sommaren i nio månader och sen får man detta, det är fan inte okej!

Tur att det blir partajj ikväll, jag ska köpa ngt snyggt bara för att få lite sommarfeeling! Yippieyeey! :D


13 Juli 2011

Hej svejs i lingonskogen!
Hur är det med er? Med mig är allt prima balleriiiinaa!
Gårdagen spenderades i stan med mina pinglor, Annie, Hanna, Julia och Amanda! Vi åt en farligt god cesarsallad på Robert´s sen kilade vi ner på stan en snabbis innan vi bänkrade oss på Sandy´s med en chailatte och massa snickelisnack om helgen och annat tjejigt, haha!

Efter det kilade jag och köpte chips och dipp och sen blev det bussen hem till min sjukling här hemma! Vi käkade middag & kollade Justin Bieber filmen "Never say never". Sen gjorde vi iordning chips & dipp, plockade fram maraboun och la oss och myste framför tv:n och kollade lite CSI. Myskväll helt enkelt, sånna jag saknat som fan med dig min älskling! :)♥ (Spaghetti & köttfärsås kockning eller stuvade makaroner & köttbullar till middag och det hade varit en maximal Ninni&Max myskväll! haha) Mycket bra kväll i alla fall!

Idag har vi bara degat oss, ätit sen frukost, kollat lite knäppa program på tv och övningskört! ;) Ska nog få ordning på den där maskinen asså! Nu ligger köttet på grillen och salladen är skivad. Dags för käk! Sen får jag se om jag kanske kilar bort mot Annie där det vankas film med henne och Julia!

Faktiskt en riktigt bra film! Tro det eller ej.. !

Tjejkväll + Max!

Tjeeeenare!
Igår var jag och Hanna barnvakter hela kvällen och hela natten. Omg. Haha vi klarade det dock bra, men till att börja med kan vi konstatera att dom hade en hund som var jobbigare än barnen themselves! ;) Iaf, vi kom dit vid sex tiden, den minsta slocknade efter en kvart så ah, då var det gabriel som var vaken dåra! Vi käkade mackor och kalaspuffar, vi lärde oss spela Gogos, vi byggde med lego, kollade på starwars, cyklade och ah massa sånt som barn gör, så ah, vi var typ barn på nytt igårkväll. Hunden dåra, till att börja med gnällde han typ en kvart så jag och Gabriel gick ut med honom, han gjorde det som behövdes och vi drog in. Direkt satte han sig vid dörren och gnällde igen.. i typ 40 minuter.. sen tröttnade vi så han fick gå ut, igen. Han gjorde inget så vi gick in, då gnäller han vid dörren enda tills föräldrarna kommer hem, då smiter han ut! Han följer efter oss hela vägen hem hit och sen går vi in och lägger oss. Dom hade sagt att han brukar gå ut på kvällen men alltid kommer hem sen så vi tänkte att han skulle gå hem. Imorse ska vi dra till campingen för att köpa fralls, när vi öppnar dörren får vi oss en överraskning.. HUNDEN! Asså omg. Hahah, vi ringde Annica, och dom hade tydligen letat efter honom halva natten.. så ah, tur vi hittade honom ;)

Idag har jag vart med älskling :) Vi har chillat runt i stan, ätit god glass från riccardo´s och sen gick vi upp till Max en stund. Kvällen tillbringade jag här hemma med mina tjejer + Max. Vi grillade massa gott, plockade fram vattenmelon, glass, nyponsoppa, jordgubbar och sen satt vi bara och snackade och flummade en massa. Riktigt mys! Snart kommer min älskling hit från jobbet och då blir det mys framför en film, sen ska jag vara snäll flickvän och fixa frukost på sängen imon har ajg lovat haha! :D

Got to go. Babai!


skulle ha publicerats igårkväll men ahya! :D

Annie 18 år!

Heejsan på er! Har vart lite off bloggen nu några dagar men jag har helt enkelt inte haft tid riktigt! I fredags kilade jag in till stan för att möta upp mitt ölandsgäng på Robert´s, vi planerade lite granna och nu är det bestämmt! På torsdag drar vi, klockan sex på morgonen går färden mot Öland om vädret är bra, så det hoppas jag verkligen på nu! Efter vår fika och planering kilade jag och Max hem till honom, vi umgicks lite med hans brorsas polare från gbg och  bara chillade någon timma. Sedan fick jag springa till bussen i ösregn då jag inte tänkte på att det är nya tider. Smarthead. Kvällen tillbringades hos Julia med henne, Mimmsan, Jenny och en chokladfoundy! Mumms! :D

Igår var det Lördag och det var konfirmation för syrran och sen fest hos Annie på kvällen! Asnice dag. Drog till kyrkan vid två med släkten sen kilade vi och plockade upp min älskling från after beachen och sen hem hit hela gänget! Gott käk och snack i solen, sedan kilade jag in och fixade om mig till annies fest och sen drog jag och Doddin hem till Annie! Asgod mat, sjukt god efterrätt, alldeles för många jordnötsringar och en massa skönt folk! N A J S ! Stört längesen vi festade så det behövdes ;) Tack för kvällen gumman! :)

Idag ska jag bara sova, kolla film och sova ännu mer, kanske fika lite om farmor skulle komma förbi. I alla fall  chilla stenhårt fram tills ikväll. Då ska mea och Hanna jobba! Tadaaa! Vi ska vara barnvakter hela kvällen, hur vi ska orka hålla oss vakna + leka med två grabbar på 3 och 7 år får vi väl se, men det kommer nog gå hur bra som helst! ;) Sjukt goa killar så det blir nog inga problem. Har lovat att han ska få mina gamla gogos, så vi kommer nog sitta och spela gogos och harry potter spel ikväll! haha!

Nu ska jag ladda ner baksmällan två, fixa lite käk och decka i soffan. Tjingen på er!


Där fanns inga bra bilder på oss på kameran så det blev bilder på vad vi åt och drack istället ;)

M-dagar!

Haha jag har haft två M-dagar kom jag på! Lite fyndigt tycker jag! :D

Igår spenderade jag hela dagen med Max och hade en riktig mysdag, så jag var nöjdare än nöjdast! :) Vi dissade helt och hållet det fina strandvädret och låg inne och myste framför film, käkade, umgicks med mange en stund och sen snaggades dom, haha :D Eller okej, jag tillbringade väl sisådär 2 timmar ute på stan i solen så dissade helt kanske va att ta i ;) Bra dag anyway! Stannade hos Max under kvällen och då han kilade till jobbet kilade jag hem och deckade i sängen! (y)

Idag har jag haft min andra M-dag. Manda-dag! :) haha. Vi möttes upp i stan och satte oss på espresso house för en tre timmars lång fika! Haha, ja vi hade mycket att snacka om förstår ni! ;) Nu har jag hunnit landa här hemma, käkat lite makaroner och köttbullar och planera upp min kväll, som förövrigt kommer bli perfa. Strax (eller ah.. om två timmar!) ska jag möte upp Julia, Annie, Hanna och kanske Mimmsan i frösakull. Vi ska köpa thaimat och sedan kilar vi hem till Annie för en SATC kväll med massa tjejprat :)

Imorgon ska jag upp i hyffsad tid. Har lovat mamma att hjälpa till lite inför konfirmationen på Lördag och sen ska jag möta gänget i stan vid två tiden och planera Öland som vi ska ge oss av till inom en snar framtid ;) Säger bara weeehooooo!

Random bild från Ölandsresan för 3 år sedan! Haha!

En styck älskling på besök :)

Igårkväll tillbringade jag kvällen här hemma med Alice och hennes tjejer, mamma och Anders! Vi grillade hamburgare, åt vattenmelon, jordgubbar och glass och kollade en bra film! Vid halv tolv tiden kom min Max hit! :) Då hade han vart i Stockholm och överallt och landade här hemma, det gillas älskling! :) Vi la oss och mös framför en film och bara myste! :) Imorse var vi väl inte uppe förrens strax efter två.. då blev det.. *trummvirvel* KÖTTBULLAR & STUVADE MAKARONER!! Not surprised :D Lite av våran egna nationalrätt skulle man väl kunna säga, men det är så skadat gott. Överväger starkt att skippa det grillade köttet, de hemmagjorda såserna och klyftpotatisarna och istället plocka fram resterna sedan vår enormt sena frukost och slänga in i mikron.. hehe!

Max kilade hem för ett tag sedan och jag gav mig på ett försök att styra upp en grillkväll! Haha, slutade dock sådär! Blir ingen grillning men vi bestämde oss för att ses lite senare istället! Najsiga bananas!

Tjingen på er schnyggisar!

Suddig bild, men provade min gröna ögonskugga och flätade en fläta i brist på annat att göra! :D

Asså jag kan verkligen itne kolla i kors :( buhuh...

Stanväder.

Strandväder? Nope. Stanväder? Ohja! Så nu är jag både mätt och några hundra fattigare :)  

Vi hade ju tänkt steka vid Hanna´s pool denna dagen men när jag vaknar imorse är det helt mulet och regnet typ hängde i luften :( buhuh. Så jag, Anniebannie och Hannibajs (jag diggar era smeknamn) drog in till stan istället! Blev en god (och väääldigt stark!) lunch på Yoss, asgod mat har dom där faktiskt! Och massa tjejsnack ofc. Sedan tog vi en vända på stan, jag fyndade en illrosa bikini, jag gillar den men ah, lite tveksam så får väl se om den får stanna hehe. Sedan körde vi på den lata stilen och slog oss ner på Sandy´s för fika och planera helgen. Kommer bli så gaaalet! Hemma nu iaf, svidat om till myskläder och glor lite serier samtidigt som jag inväntar familjen för middag, vi ska grilla hemmagjorda hamburgare! Mumma, har typ fyra lite jordgubbar i kylen också.. kanske ska ta lite förrätt? Awesome. Puss hej bajs och leverpastej. Blä.

Ser ut som en liten fjortis på bilden, fint!

En glassig eftermiddag!

God morgon! Så underbart att inte behöva ha väckarklockor på sommaren! Jag älskar denna delen av året, och jag hade inte tackat nej till att ha den alla våra 12 månader! (okej, en månad snö med snöbollskrig..) Nej, hade jag kunnat, hade jag tagit alla mina nära & kära, slängt ner dom i en resväska och bokat en resa till andra sidan klotet för att uppleva världen! ;)

Idag är det någon dag i veckan, ingen aning (älskar att tappa räkningen på dagarna! haha) och jag har en perfekt eftermiddag framför mig! Jag ska först ut och steka lite på altanen hade jag tänkt, sedan ska jag möta upp mina pinglor för en massa tjejsnack och glass i solen. Det blir glaaassigt! Ikväll är jag störtsugen på något spontant! Jag är taggad på party! Får se om någon av vännerna är på!

Nu är livet bra. Jag älskar det.

Ben & Jerry´s - bästa glassen ever.

Bull´s & Robert´s!

Dagen har spenderats med min pojke :) Vi låg och myste tills klockan blev mycket, då blev det en sen frukost och sedan en vända på stan! Myspys! Sedan kilade jag hem hit, duscha, byta om och sedan vare kalas för Anders som fyllt år! Det blev lax, nypotatis, goda såser och massa sånt! Alltid nice med käk ;) haha.

Kvällen bjöd på ännu mer käk. Drog in till stan med Hanna, Annie, Flisan och Maja. Satte oss på Bullen för att fira Annie som fyllt 18 (!!!) beställde in fetaste hamburgetallriken och bara satt och snacka några timmar. Sedan förflyttade vi oss till Robert´s för fika och flum och allt möjligt! haha. Så stört skön och mysig kväll. Älskar sommaren!!

En helt perfekt, lugn sommardag och jag är så stöööört taggad till nästa helg. Då smäller det!! Nu ska jag ta och kolla lite bloggar och sedan ska jag nog krypa till kojs!

Hamburgare - så jäkla underskattat!! ;)


SATC, te, jordgubbar & kladdkaksmuffins med flickorna!

Fan va många myskvällar vi har, haha! Men det är mys, och just nu har jag ingen lust att festa. Dels för att min hals fortfarande gör ont och att halmstad inte lockar riktigt när man vet hur festlivet är nere på sydligare breddgrader..hehe. Får fan dra upp partyandan här hemma nästa fest vi drar iväg på!  

Idag spenderade jag dagen på stan! Började med att jag skulle in och hämta ett par skinnshorts, asnice! Skrev även ut lite rhodosbilder och sedan mötte jag upp Cissi och Julia. Vi kollade runt lite, drog till donken, åt och chillade och sen kilade jag upp till Max som jobbade en liten sväng och höll honom lite sällskap innan det blev ännu mer stan med flickorna! Drog hem hit, käkade min favvo-mat och sen hämtade Cissi & Julia mig så drog vi till Hannibajs! Kladdkaksmuffins, blåbär, jordgubbar, te och sex and the city! Helbra tjejkväll!

Nu sitter jag och försöker hålla ögonen uppe! Ska med bussen in till min Max om en timma ungefär! Haha, han jobbar men ska möta upp honom i stan när han slutar! Frulle på donken kanske? ;) Haha, nä ska kila ut i köket och försöka hitta något ätbart innan jag drar, magen kurrar lite nu! Vi hörs imorgon om jag har någon tid. Kommer ha ganska fullt upp imorgon typ men ett snabbt inlägg eller en outfit ska ni nog lyckas få!


RSS 2.0