Monday..

Jag och älskling hade 14 månader i lördags! Glömde skriva det på bloggen och det fick man en pik för, sant dock, skrev om mat och träning bara (y) inte okej! haha, älskar dig älskling.

Idag äre måndag och skolan är sluuut! Wiho! Och idag ska jag va med Max, det bästa som finns *läspar*. Men han har inte kommit ännu. Jag har precis käkat en smoothie och nu är det dags att ta tag i kemin och städa på mitt rum innan han kommer i alla fall, så ah, sen vad vi gör ikväll får vi väl se, jag känner för OC! Eller en sån riktigt mysig myskväll jag hade med max för ett bra tag sedan med massa Ben&Jerrys, chips, holiday-dipp, godis och cola. Men hey, jag är en nyttig chey nu. Bajs. Jaja nu ska jag inte hänga vid datorn något mera, dags för pluuugeet. Np i matte C om 5 veckor också?! Det bästa som finns...


30 Januari.

Träningen idag gick bra, men nu har jag ännu mer ont i knät/benet så har bestämt mig för att avstå från både cykling/jogging nu några veckor framöver och istället satsa på små promenader och styrketräning, och vara ovanligt nyttig. Dock redan tröttnat på mjölk/vatten och inget gott alls. Men ahya. Dagen har vart bra. Först kom Carina, Tommy och flisan hit på fika runt tolv i förmiddags, sedan åkte jag med mamma och Anders till team sportia och inhandlade en ny marinblå sportbehå, asfin och skit skön! Sen drog vi ner till gymmet, cyklade 20 minuter och sen körde jag styrka med max. Skulle vart men han ikväll men så blev det inte, så ska träffa honom imorgon! Kemi behöver jag också plugga imorgon, och skolan börjar 08.10. Bajstid, jaja har det så bara 1 dag i veckan i alla fall, thank god! Nu ska jag hoppa ner i sängen, vi hörs imorgon allihopa! :)

Träning!

God morgon! :)
Har precis vaknat (med en aning missfärgad Brun Utan Sol..) och käkat frulle. Smoothie och äggmacka! Asgott. Idag hade jag tänkt plugga lite kemi, om det blir nu eller sen får jag väl se hehe, solen lyser så hade vart skönt att stoppa ipoden i öronen och traska ner till havet en sväng med kameran, ska nog göra det nu faktiskt och ta lite härliga vinterbilder! Senare idag ska jag först till flygstaden och inhandla träningskläder och sen ska jag vidare in till form och träna med mamma & Anders! kanske ska ta och väcka max så han också joinar? Jaja, det löser väl sig, nu ska jag på med jackan och ut i vintervädret! Vi hörs lite senare bloggen!

4 nyttiga veckor!

Here we go! ingen juice & läsk, den byter vi mot mjölk/vatten. Ingen onödig grädd/creme fraiche sås, istället kör vi lie wok-icke sås style! ;) Inte heller godis/chips/popcorn eller efterrätter ofc. Dock får jag räkna bort tänkandet i skolan då skolunchen är som den är och den kan jag inte göra mycket åt, mer än att undvika sås-sakerna vid "Buffe" ;) Låter detta som en pina? Y E S ! haha, men jag ska göra det i fyra veckor, start på Måndag. Jag ska se om man märker skillnad, både på kroppen och i huvudet! Kommer man orka mer om man är mer hälsosam? Jag ska på något sätt inte banta eller gå ner i vikt, verkligen inte! Bara bli nyttigare och bygga upp min kropp med liite mer muskler! :) Frukost bestående av ägg, yoggi och müssli, frukt, lunch & middag ska ätas ordentligt och träna ungefär 4 gånger i veckan så fort mitt ben blir bra. Tills dess chillar jag lite med träningen!

Couscouskyckling med sweet chillisås ska jag och mamma laga någon dag, såg riktigt gott ut! och nej, detta ska inte bli en matblogg! ;)

Lördag!

Igårkväll var vi hemma hos Maja och myste! Lagade kycklingklubbor med klyftpotatis och sås och en kladdkaka med hallon till efterrätt. Massa tjejsnack och mys och så! Vid halv två drog vi oss hemåt och somnade. Imorse vaknade jag av en glad Max som ringde haha :) Så jag kilade upp, gjorde lite pannkakor, doddin kom hit och åt med oss och sen gjorde jag mig iordning för att åka hem till Max! Vi chillade lite, myste, gjorde lite lunch och kollade en film, och en massa trams och konstiga ideér ofc, lite av vår grej tycker jag. Ikväll ve jag inte vad som händer, skulle dragit på fest i Oskarström men så bidde det icke! Vi är sugna på fest men ikväll är det två 18-års fester så hela halmstad är väl på dom typ känns det som. Jaja, vi får se, kanske blir det en lugn hemmakväll och vila? Hade kanske inte varit så fel egentligen, men myskvällar är bara mysig med sin fina pojke att mysa & snacka med!

Hörs senare!


Fredag!

Idag är det fredag och den ska spenderas hos Maja till en början med! :) Idag efter skolan kilade vi in till stan, satte oss på Robert´s och åt vofflor och sen en träningstur på det. Klockan fem blev det bussen hem och fixa sig och nu ska jag snart åter in till stan med alla mina fliiickoor! Vi ska börja hos Maja, laga klyftpotatis, kyckling och sås och lite förfest gissar jag på, sen får vi se vart vi tar vägen! Förra helgens ide blev ju bra så vi hoppas på att den blir det denna helgen också! Nej, nu ska jag packa ihop min väska, pengar, mobil och läppglans. Mycket viktigt! ;)

Blue to a blind man.

Tyskan är klar, svenskan orkade min hjärna inte med. Ikväll ska jag förmodligen träffa älskling, men först blire käk, hoppas på fläskfile med pasta och ädelost!


Träning, smoothie, pojkvän, plugg.

Hejsan!
Vet att jag inte har bloggat på ett tag men det blir så ibland jue! I Tisdags gick vi i skolan till typ tre, sedan skulle jag gå och fika med älskling. Vi hann in till stan innan jag kom på att jag glmt böcker i skåpet som var tvugna att lämnas på bibblan annars 900 :- i böter så det var bara till att vända. -.- Lämnade tillbaks böckerna och sen in till bibblan, efter det drog jag upp till Max så var vi där hemma och käkade lite gott kassler och så. Sen kilade vi ner och tränade och sen åter hem till Max. Lite senare drog vi hem till mig, jag skulle ha matteprov på onsdag och mamma ville ha mig sovande hemma så vi tog bilen (!!) haha max har ju sitt älskade körkort så vi slapp bussen och jag fick åka med max, både hit på kvällen och till skolan på morgonen! :) Awesome. Här hemma pluggade vi lite matte, åt tortelini och kollade datan lite, sen gick vi och la oss i tid för en gång skull.

Onsdagen gick ganska soft, matteprovet var lätt, slarvade dock lite och sen var den dagen slut! (y) Jag tog bussen hem hit, hämtade träningskläder och käkade pannkakisar och åkte sen med mamma in och tränade 1,5 timme! Sen kilade jag upp till Max och var hos honom på kvällen/natten.

Idag har det vart aschill i skolan, eller ah, har fått lite tyska läxa och så men annars äre lugnt! Vi hade lite tyska, engelska och matteprov (igen.. och det gick bajs men skulle inte räknas in i betyget för var MVG uppgift bara?!) sen slutade jag vid halv två. Tog bussen hem med tjejerna och nu är jag hemma. Gjorde en asgod smoothie och en äggmacka och nu hade jag tänkt ta tag i plugget strax. Läsa och sammanfatta en tysk text samt påbörja en uppgift vi har i svenska. Och i helgen måste jag få gjort lite kemi och engelska också, men skolan är faktiskt ovanligt lugn! Jaja, nu blire tyska sen svenska! Vad jag gör ikväll får jag se, älskling skulle nog flaira och greja haha! På Lördag har vi 14 hela månader & hade tänkt hitta på något tillsammans, tiden har gått så galet snabbt..!♥

Döskalle.





Idag kör vi lite på "mea i ettan" style! En ny ear cuff har jag också i örat!

Ringar i mängder.

Åh om bara barnbidraget kunde legat på si sådär 3000 i månaden? (a) (jag behöver börja jobba...) Förresten , får man studiebidrag tills man gått ut trean eller bara tills man är 18? hehe, ja ska skriva CV idag känner jag, sommarjobb blir nog ett måste. Suuuuckss!!!

 Känner i alla fall för att spara mina pengar och lägga dom på något vettigt, eller åtminstone vänta tills nästa studiebidrag, då ska jag nog inhandla några ringar och öronhängen, funderar på att ta ett hål till i vänstra örat också, det är så snyggt! Men jag är en mes och tycer sånt gör asont och börjar lipa (y) Härligt mea! xd Jaja, jag får kanske ta den smärtan dåra..! Nu ska jag laga amerikanska pannkakor, jag har så jävla tråkigt just nu, har provat massa sommar outfits och nu säger jag bara, välkommen hit sommaren!

Hittade ett skal till min Iphone, tycker detta var rätt så najs! :)

Sjuk.. ?

Ingen träning för mig idag inte.. baaajs. Inatt vaknade jag runt fyra, jag mådde jätte illa, huvet bara snurrade och jag var varm som en jävla gris. Inte kul alls. Mamma kom med panodil och jag somnade om och vaknade nu runt nio. Men ah, jag orkar inte vara sjuk, dels för att jag inte får missa kemi/fysik/matte som vi har idag i skolan och sen skulle jag fika och träna med älskling och sen sova där! Ah, jag vill inte sova ensam längre nu, det suger så jävla hårt. Och jag har sovit med honom i två veckor nu och nu har jag inte sovit med honom på fyra nätter. Ja, det är lääänge!! Ahya, vad ska jag göra idag då? Jag mår lite bättre nu i alla fall, tur det. Har käkat lite frukost och kollar lite tv. Idag vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva dagen, jag låter nog som en nörd, men alla mina läxor är fakiskt klara! :) Gjorde ju dom igår, jag ska nog redigera lite bilder och bara strosa runt här hemma med en kopp te i min morgonrock hela dagen. Dock måste jag in till stan och lämna ett par böcker jag har fått krav på? Om jag nu inte kan ta de imon..? Nu ska jag fortsätta kolla Tv.

Nu ska det tränas!

Måndag - Löpning 40 min + mage. Sjuk!

Tisdag - Spinning 30 min + ben/mage.

Torsdag - Morgonträning - core!

Fredag - Löpning 40 min + armar/axlar/rygg.

Söndag - Konditionsträning (cykel/löpning)

Nu kör vi träningsvecka och laddar inför sommarn!


Myssöndag!

Vilken mysig dag! Efter tyska och engelska plugget drog jag med mamma och Anders och handlade massa mat och grejer, och jag fick bestämma kvällsmaten, fattigmanspaj ;) haha, låter det gott? Det är asgott, det är köttfärs och sen lägger man potatismos och majs över och in i ugnen, såå gott! Efter MAXI drog vi oss hem till moster, Göran och Elliot, där bjöds det på semlor och kaffe! Gott! Träningen hoppade jag ikväll men imorgon blir det Step/core och kanske lite spinning, träna ska jag göra i alla fall! Ikväll kommer kanske älskling hit, vi får se annars blir det till att bara mysa runt här hemma och ta en lång, varm dusch! Puss på er!

Thaigänget är hemma!

Och bruna som fan.. xd

Två veckor utan någon här hemma (förutom en massa goa vänner dåra) har varit lite tomt emellanåt och jag har typ bott hos min pojke. Haha, men nu är dom hemma, äntligen faktiskt, skönt att få lite folk i huset, även om jag inte vart ensam många timmar dessa två veckor! :) Igårkväll kom dom hem, men min kväll igår spenderades på Robert´s med tjejerna + doddin så jag träffade dom först imorse, eller syrran är hos pojken sin så henne får jag krama om när hon kommer hem! Fick en del fina grejer från Thailandet, blev jätte glad, ska fotta allt sen! :) fick två jätte fina bikinis, en söt och en cool! Fick ett superduper fint armband från PhiPhi Island och en go masageolja, även en asball kuvertväska med glitterdöskalle på och en go masageolja! Asnice. Tacckk! <3

Idag sitter jag och jobbar tyska, tysk grammatik hit och tysk grammatik dit. hehe. Det går la framåt men sen hade jag tänkt dra in till gymmet och sen ska jag med mamma och fylla på kylskåpet, känns rätt tomt i det nu asså efter två veckor så då behövs jag, som kan hjälpa till och inhandla allt det goda, och nyttiga! Jaja, nu ska jag fortsätta tyskan! C ya!


gårdagens outfit!


DJ Niclas!

Tjeenaaree. Igår vare fredag och vi hade den rätt så oplanerad. Iaf, på dagen började med att vi hade sovmorgon till klockan tolv, men jag stod i gymmet redan vid nio och körde ett pass. Morgonträning älskar jag, när man väl kommit dit vill säga, gå upp 8 när man behöver gå upp 10 i alla fall är inte jätte lockande :) Efter träningen och en runda på stan, där jag inhandlade ett par nya boots, drog jag till skolan för lunch och Matte, och tillslut lite fotto. Riktigt soft skoldag, nu ska jag bara redigera lite bilder idag och jobba tyska då jag missat många lektioner där! Efter skolan drog vi och fikade, Jag, Annie, Hanna, Maja, Flisan och Manda, asså jag älskar Robert´s, så bra ställe! :) Vi fikade/åt och planerade kvällen. Efter det drog jag till Max lite snabbt bara och sen var jag väl hemma runt sju. Då blev det käk och fixa iordning sig och sen kom tjejerna halv åtta!

Vid nio började vår kväll på rikigt, vi hade förfestat lite smått och nu bestämmde vi att dra på fest i Sannarp typ! Så vi fixade oss de sista och satte oss på bussen! Hos Sebbe vare najs! Vi dansade och sjöng och sånt man gör haha, men vid halv bestämde vi oss för att dra till stan och se vad som hände där. Så vi drog till bussen men självklart hade jag kollat fel och det gick ingen buss. Vi ringde taxi och när den kom och hämtade oss vare en limousine! :D Vi höjde musiken och satt och skrek med i "Bad Romance!" hela vägen till stan och taggade, det var asnice, haha, skit skön snubbe som körde, han fick namnet DJ Niclas! I stan hände dessvärre inte jätte mycket men vi hade kul ändå och sist av allt slutade vi kvällen med nattmat på donken och träffade Bazti! :)

Idag ska jag städa här hemma, för här ser ut som en svinstia, diska, tvätta och damsuga. Plocka iordning i min garderob är också ett måste. Och baka muffins! Men först ska jag klä på mig och åka in till stan en snabbis! Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, men något kul eller mysigt hittas nog på ska ni se! nu kilar jag in i mitt stökiga rum och försöker hitta något att ha på mig..



I´m off.

Jag känner mig jätte off här på bloggen men har fullt upp hela tiden! Igår var det onsdag och det innebar skola! Skola, skola, skola.. jaja, dagen gick hyffsat fort och vi slutade vid halv tre. Fast då fick jag hjälp av Mats med matten så kom inte från skolan förrens halv fyra! Fyra var jag inbokad på ansiktsbehandling på Anettes hudvård, vilket var galet skönt, tack mamma! Höll på att somna typ haha, men ah, det var mysigt och sen var jag helt slut. Hade tänkt träna men skippade det och mötte upp Max ist. Vi kilade hem hit och bara tog det lugnt, kollade Masterchef och åt lite mat :)

Idag är det torsdag och jag hade en lektion i skolan.. fotto! haha, jaja, en rolig lektion i alla fall. Plötsligt när vi sitter där går brandlarmet, alla kollar upp från dataskärmarna och återgår sen till att redigera bilder. HAHA. Tillslut blev vi tvugna att springa ut men såklart var det övning (skönt dock!) men dom hade satt in en rökmaskin så jag trodde typ de brann i cafeterian :O haha. Efter skolans enda lektion kilade Jag, Annie Hanna och Maja in till stan. Jag, Annie Hanna tränade och sen möttes vi upp alla fyra för lunch på Robert´s! Mumma säger jag bara. En snabbis på stan hann vi också med! Hittade en snygg mag-skjorta på Gina, ett cool öronhänge och en ball hatt som ska användas framåt våren! Asnice. Sen kilade vi in på hemköp och köpte med oss en massa frukt och sen på bussen. Där mötte vi Manda, så Jag Annie och Manda kilade hem hit och pluggade matte. Eller ah, pluggade och pluggade, vi fikade väl mest, fruktsallad, kex, nutella och te. + massa snack. Mys! Nu ska jag göra mig iordning för ikväll ska jag träffa älskling! :) Hejsvejs!

IMON ÄR DET FREDAG!!!

Studiedag.

.. och jag skulle plugga.. yeah right! hah, inte gjort ett piss som inkluderar skolan men dagen har vart bra hittills i alla fall. Igår efter skolan kilade Jag, Annie och Hanna in till Robert´s för fika och efter någon timma fick vi sällskap av Maja! Satt där ett bra tag och snacka om allt mellan himmel och jord. Fika är mysigt, så det så. Blev en stor kopp te och morotskaka för mig, mummsfilibabba. Efter denna långa fika drog jag ner till gymmet. gymmade en timma och var helt slut efter det. Hade tänkt chill-träna lite men vafan, då kan man lika gärna skita i de så jagkörde på! Sen kilade jag upp tlll älskling. Vi lagade spaghetti och köttfärsås, sprang och köpte fel tomatkross (skulle tydligen vara krossade tomater, inte pure, trodde de va samma sak typ haha, så max fick springa till affären igen :)) Efter en massa god mat kom Bazti och joinade oss, vi snackade, skrattade och kollade O.C, najs! Sen kilade jag och Max till bion för att se "The Tourist!" den var skit bra faktiskt, och popcorn och marabou är aldrig fel! ;) Dock fanns där ett fel, en extremt illaluktande tant. Asså jag skojjar inte, och Max fick sitta jämte henne, haha, och ändå kände jag lukten! Sen typ fes hon? xd asså.. ah. Haha, men det gick bra ändå. Bion slutade väl runt halv tolv och då gick vi hem till älskling och kollade "No ordinary family" fast jag slocknade till lite då och då men det var soft det med :)

Idag har jag hunnit med lite granna. Vart med Max och myst, tränat en timma riktigt ordentligt och sen handlat på hemköp och fraktat hem allt på bussen. Det sög. Astung! men ska man ha fina flickor här ikväll måste det inhandlas godsaker. Ikväll kommer Annie och Hanna hit och käkar middag med mig och sen ringer vi kanske hit killarna också! Vi får se. Det blir antingen hamburgare eller pita bröd med kycklingfyllning! Efterrätten får vi lösa när tjejerna är på plats! haha, vi har ju studiedag, då får man lyxa till det lite :) Nu ska jag borsta ur håret och kolla lite tv innan dom kommer vid fem! Ha en bra kväll. Puss på er! ♥


Måndag igen!

Ny vecka, nya tag. Eller vad säger man? Jag har i alla fall tagit tag i mitt liv lite idag. Har suttit 1 timma typ med mitt ergonomi arbete och kommit två sidor. Jag är stolt! Haha, alla andra spelar spel och har kul men jaja, nu har jag kommit en bit i alla fall.

I lördags var jag hemma hos Pontus på lite chillfest med lite folk, rätt så trevligt men vid ett tog jag bussen hem till älskling, vill inte sova ensam :( haha, men det var mys, och bussresan in var inte helt normal... hahha, men kul som fan. Och mina fötter har nog aldrig vart så blöta i hela mitt liv, detta slask alltså! Igår var det söndag och jag och Max sov väl till ett någonting, kollade ett avsnitt på O.C och sen kilade vi hem till mig för plugg. Pluggade lite fysik men sen blev det tråkigt så vi la ner det! Då började vi laga lasange, det blev skitgott! Kockarna you know ;) det käkade vi och sen laddade vi ner en bra film som vi låg och kollade på och sen slocknade vi! :) Idag är det måndag och det suger. Imon är det studiedag, det äger. idag ska jag in till stan och fika med Annie, Hanna och Flisan efter skolan, lite träning hade jag också tänkt hinna med och sen ska jag träffa älskling! Det kanske blir bio ikväll! Myyysigt!♥ Imon är det som sagt studiedag och jag ska göra det den är till för. Plugga. Tyska, ergonomiarbete och engelska. C ya later!


O.C

Nu blir det hem till älsklingen och fortsätta kolla O.C med han och Bazti! Tjiiing.

muffins!

Äntligen ordentligt utvilad!!
Igårkväll var Annie och Hanna här och höll mig sällskap! :) Vi började baka muffins fyllda med hallon/äppel&kanel/marabou, så jävla goda blev dom haha! Sen laddade vi ner filmen "world trade center" och glodde på den tills klockan gick mot ett, då tog tjejerna bussen hem och jag gick till sängs! Fick även ett asgott läppglans av Hanna från Victoria Secret och ett coolt halsband! Tack sötan ♥. Idag har jag lite att göra, ska städa undan här hemma och så, sen ringde Bazti mig igår och tyckte att vi + Max skulle kolla O.C så vi får väl se hur det blir med det, får snacka med dom snart men antar dom fortfarande sover. Jaja, nu ska jag ta och fixa iordning här hemma! Hejsvejs!

hahah, en random bild på Hanna i skolan. Cooling! :)

Jag har världens gulligaste pojkvän!

Hej bloggen. Jag vet att jag vart lite seg med att uppdatera men that´s life ;) Igår hade vi biologi prov, vilket kändes bra och hoppas på högsta betyg men vi får väl se hur de går! Efter skolan igår kilade jag och tränade och sen hem till Max. Jag, Max och Bazti kollade OC, bazti har fått oss att börja kolla på det och nu är vi fast. Vi tog dock en paus och kilade till donken för milkshakes och hamburgare/nuggets. Kunde inte bli mycket bättre haha. Kvällen var bra men vi var vakna ett tag in på natten då max var ledig idag men själv skulle man upp klockan sju! -.- jaja, jag har lite matte, engelska, matte igen och sen kilade jag och Hanna med vår fotogrupp till Arenahallen. Vi hade i uppgift att fotografera och dokumentera den och vi hade hand om ishallen. Det var faktiskt kul, vi hittade på en liten isprinsessa och några hockeykillar på 5 bast att fotta ;) haha. Efter det kilade jag och tränade och sen hem till Max där han, Jag och Bazti fortsatte vårat OC-maraton. Och vi ska inte glömma världens sötaste pojkvän som lagade middag till mig idag. haha :) Det var asgott! Så gulligt och mysigt, vi har en liten tävling inom mat-området mer berättar jag inte nu för det orkar jag inte haha, men jag blev glad och det var gulligt. Tack älskling! :) Jag ska också försöka fixa något sånt någon dag! Ikväll skulle Max på krogen så dit kunde jag inte hänga på, men jag planerar nog upp något. Nu ska jag kila! Puss puss.


12 Januari 2011

hejsan på er! Har haft fullt upp så inte riktigt hunnit blogga verken igår eller idag. Igår var jag i skolan, sen kilade jag in och tränade en snabbis, handlade wok-ingredienser, sen hem hit och efter en liten stund kom Max och Pontus så lagade vi wok. Det blev faktiskt jätte gott! :) Efter det blev det lite flumm, efterrätt bestående av kakor med nutella på och en massa musik! Vid åtta lämnade doddin oss, då laddade vi ner film och gjorde en god fruktsallad och bara myste ner oss i sängen sen somna jag på max arm. Mysigaste! :) Imorse var det väl inte lika kul att ta sig upp.. men det funkade och skolan var faktiskt helt ok! Har även bestämt mig för att klara matten nu. Nu jävlar! Efter skolan drog jag, Annie, Hanna, Maja och Felicia hem till Annie, köpte med oss mat från ICA och pluggade en massa biologi, typ två timmar så det var duktigt av oss. Nu har jag precis kommit hem, eller ah, för två timmar sen typ (y) haha, men har lagat käk, kyckling, sås och ris, det var asgott när jag gjorde det i förrgår så körde på en favorit i repris + sallad! Mumms fillibabba. Nu sitter jag och kollar masterchef USA och snart ska jag ta och kolla igenom biologin en gång till så jag får mitt MVG imorgon och sen ska jag hinna med en dusch också och hinna i säng hyffsat tidigt hade jag tänkt!

Imorgon blir det ingen sovmorgon, har mattehjälp klockan 08.10 underbart! dödödö... sen ska jag ha ett biologiprov och sen en snabbis till stan och träna satan. jag är skit taggad för ett svettigt och svinjobbigt träningspass så det kör vi på imorgon! På kvällen vet jag inte vad sóm händer ännu, men sen äre fredag och den måste vi ju planera in något kul på! jaja, nu ska jag plocka fram biologin och vara en duktig flicka. Välja kläder och så till imorgon ska också göras. Pusshej på er!

fin i know. Har fkatiskt bildbrist och ser inte vacker ut just nu! :) haha..

Jag klarade mitt matteprov, tralala...

Tjena tjena. JAG KLARADE MITT MATTEPROV!!!!!! hahah, i know, men det är amazing för mig typ! haha jag blev glad i alla fall. Förövrigt suger det att vara tillbaks i skolan, pallar intäää. Jaja, mitt speaking på engelskan fick jag ett MVG på också så det satt som en smäck ;) haha, najs som sagt. Sen har vi fått en hemtenta i fysik också, den var ju lätt.. hah, not. I alla fall, vi tog oss igenom dagen och efter skolan och ingen psykologi drog jag in till stan, mötte Max och vi kilade och tränade! Jag slog nytt rekord! 6 kilometer! Innan har jag vart död efter fem, men nu fick jag till och med sluta för att jag vrickade till fothelvetet. jaja jag är glad för det och imorgon blir det styrka och lite crosstrainer för mig där nere. Väl hemma har jag tagit en dusch, lagat käk (kolsvart ris och kyckling) och nu sitter jag med biologin! Bajstråkigt men har prov på torsdag så what to do? :( jaja, sen är jag friiii! :D över helgen i alla fall! Jaja, back to work, ikväll får jag se om jag kanske ska träffa min knasboll! ♥

 

Puss & haj.


plugget är klart!

finally är jag klar för idag. yäääs. Och nu har jag bestämt mig för att slänga ut alla chips och andra onyttigheter i garaget som jag har hemma i huset. Denna helgen har vart en riktig fetto-helg men det var gott så länge det varade. imorgon börjar mitt "Vanliga" och nyttiga liv igen som jag invigde innan lovet. Även träning 4 dagar i veckan, minst och sköta skolan. Nu ska jag se till att få ordning på allt, mig, mitt liv, min mat och plugget. Särskilt matten.. bajsapa. muttprutt. aja. Varför blir man så peppad till träning när alla andra skriver om det? Tror min lilla Anniebannie och Paow´s blogg är mina små träningspeppare nu haha. Nej ,imon blire träning med max och en sväng i solariet! ;) pusshaaaj.

Ferre!

hej å hå. Haha, vaknade nu av att mitt alarm ringer alltid klockan tolv! hehe.. vi hade lite fest igår och idag är jag trött som fan, somnade väl runt fem igår och fyra i fredags, jag kommer inte komma upp till skolan imon.. illa! Men i alla fall, igår, det låter kanske som om vi hade värsta brakfesten? Hah, no no, vi var 6 personer här. Jag Max Bazi Zacke Lovisa och Johan! Det var svinkul faktiskt. Vi satt bara och chillfesta med lite öl och äckligt vin hahha. Spelade spel, ni vet de där man spelade när man var liten, "land, stad och berg" och man skulle komma på massa grejer som började på samma bokstav. Det var skit kul, och med lite alkohol i kroppen inte alltid skit lätt, tummen upp! Sen åt vi en massa gottis också såklart, godis, chips, dipp, salta pinnar, cookies (y) bajsgott, men nu vill jag träna. haha, det blir faktiskt imorgon, idag orkar jag inte göra ett skit. Jag ska städa här nu sen väcka älskling som ligger och sover fortfarande för lite frukost! :) Plugga borde jag verkligen, jag löser det. Men min lördag blev skit bra och allting gick utmärkt! Nu ska jag träna v a r j e dag denna veckan, nu jävlar. Plugga också.. och se en ny bio, och ta med max ut å käka, å hälsa på farmor och farfra m.m. min vecka kommer vara händelserik och en bra blogg-vecka ;) Ska försöka fotta lite med mobilen även om det blir sämre bilder, men  min kamera är ju sönder :( jaja, hejdå nu blire städning här!

Så tycker jag om att städa! :D

Girls night!

tjaaa. Tjejerna har precis gett sig hem efter en asmyig tjejkväll och massa skratt! Haha, igårkväll gjorde vi tacos, till typ 100 pers? :O Jag har hur mkt köttfärs i kylen som helst som blev över haha. Tänke mer liksom, jaja, jag vill väl ha en tacos till frukost eller nått men nää, så den får ligga där :) haha. Igårkväll blev det en massa tjejsnack och filmkollande och vi somnade väl runt 4 på morgonen. Awesome! Imorse ringde klockan 11, vi låg kvar å snacka, åt godis och flabba åt hanna som både pratar och rör sig i sömnen. hahha.. såg även världens roligaste video igår, ligger på fb nu, annars kan ni söka på "Hunden och kattens liv" på youtube. Jag lovar, ni kommer dö. Vi såg även filmen "Seven" helt okej, lite seg men rätt så bra, lite läskig. Somsagt bra kväll. Sen sov lite girls över hos mig i mitt vardagsrum, kändes verkligen som sånt sleep over man hade när man var liten haha. Till frulle gräddade vi våfflor med nutella, sylt och socker. Goooott. Nu har jag precis städat klart här efter kvällen, ah, duktig e jag! Nu blire biologiplugg för hela slanten. Kill me. Jaja bara att bita i det sura äpplet, men ikväll taggar vi förhoppningsvis till ferre så jag har något att se fram emot. Yeye! Nu ska jag då plugga, och leta upp något att ha på mig ikväll. Jag vill i alla fall ut, festa, göra något galet. Jag är på bra humör och denna dagen kommer bli awesome, ja känner det på mig. Babbaaai!

Mysdag.

Idag har vart en riktigt mysig dag! Imorse tog vi goood tid på oss med frukost, sova länge och sen fixa till mig. Sen drog jag och mamma och handlade på MAXI och sen en del fika på vägen hem för en del av släkten kom hit på fika. Vid tre kom då Malin, Göran, Farmor och Elliot, åt semlor för första gången i år (höhö..) och dom andra lite kladdkaka! Men helt seriöst. Min träning.. vafaan, jag vill börja!! Jävla skit förkylning hur jävla länge kan det hålla i?! Och nä, jag pallar inte träna när jag är förkyld även om man inte dör av det, vill bara inte tappa suget liksom. Jaja, det kommer la tillbaks när vi börjar skolan! Nu ikväll har jag bara myst här hemma. Käkat god mat, frukt och sånt, jag e rätt seg så har ingen större lust att göra så mycket nu haha. Men imon blire bussen vid tolv in till stan för thaimat med mina bajsungar, Hanna, Annie och Doddin, det blir asgott. sen ska jag på stan och köpa en ny tränings bh och kanske en cool t-shirt från carlings. We will see. Hämta min laddare hos max ska jag nog också försöka hinna med om han är hemma! :) På kvällen blir det somsagt riktigt tjejmys. Tacos och hela skiten, och en massa film och snack ofc! Nu ska jag ladda ner lite film och sen bara fortsätta med det jag gör bäst i kväll. chilla!

Jag vet att ni blir sugna..!

today I´m wearing this.







Jeans - Gina
Tröja - Carling
Sexiga innetofflor - hemtex! hahah xd

fixa och dona lite.

God morgon!
Idag är det torsdag, detta lovet har gått FORT!! Usch, jag vill inte börja skolan igen asså. Igårkväll skickade jag in psykologin i alla falll så det känns gött. Sedan låg jag och kollade spider man på tv med en godisskål och en fruktsallad framför mig! Nu är jag uppe med tuppen, eller ah, typ! Idag kommer farmor, moster, Göran och kusinen hit på fika runt tre. Innan det ska jag och mamma åka och handla en massa mat, godis, chips, läsk etc. Ska även fixa allt till imorgon då tjejerna i klassen kommer hit på en riktig tjejkväll och översovning, kommer bli så himla mysigt, helt galet. En massa godis, chips, läsk, dipp åååh va got en riktig fetto night. Nu ska jag käka lite frukost sen klä på mig och fixa till mig. hejsvejs.

I just had sex.

till och börja med kan jag säga att det är en låt. Lite wierd text med ändå bra! haha :) Just nu sitter jag på rummet och sätter ihop lårsmycken/handsmycken samt rensar ut gamla skit som inte behöver vara kvar här! Awesome. Ikväll ska jag nog bara mysa med familjen, äta laxpasta (asgott!!) och dricka en massa koppar te och bara mysa med dom här hemma. Gillar sånna kvällar då & då. Någon god efterrätt hade inte heller suttit fel, vi får väl se.. men jag vill ju kunna träna igen! Ahhh.. bajsapa. Kommer ju inte bli förrens på söndag som tidigast typ.. om vi inte festar på lördagen, då får det fan vänta till måndag! Inte tränat på 1 vecka snart, hah, fan konstigt att jag saknar det, annars brukar det ju va att man är "sjuk" för att inte kunna träna alls .. ;) hehe. Nä, back to basic. Eller ah, basic och basic jag brukar knappast rensa hela rummet men vill ha lite ordning i alla fall. Pusshaaj.


pannkakor!

God morgon! Eller god förmiddag kanske är mer passande! Igårkväll kom Max hit och vi käkade god thaimat, kollade tv, spelade spel och en film innan vi skulle sova, haha det gör vi typ alltid? x) Ah i alla fall, det var gott, och mysigt! idag vaknade jag ungefär 1,5 timme innan max, haha, så jag kilade upp och gjorde pannkakor till han, min och syrran. Snäll flickvän och syster, i know ;) Så nu har vi slängt i oss en massa pannkakor, max sover, alice ska till stan och jag har precis tagit en dusch. Vad jag ska göra av min dag vet jag inte riktigt, men jag är rastlös och väldigt sugen på att göra något! :) Jaja, vi får väl se, annars kanske man kan dra ihop hela gänget ikväll och dra på bio eller något sånt, det blir säkert bra! Nu ska jag kila. pussipuss.


Jag vill träna!

Tjhaaa.
Hur e läget? Här en de.. hm, förkylning, näsdroppar, snytpapper, panodil och filt som gäller. Det suuuger, jag vill träna. Träna, träna, träna!! Ah, det är hur tråkigt som helst att faktiskt inte få göra något när man verkligen vill. Men ahya, jag blir knappast friskare av att springa en massa och träna styrka.. så jag chillar lite. Det är ändå lov, jag vill bli frisk snabbt! Och träna kommer jag göra varje dage efter skolan när vi börjar, så det så! Och plugget hinner man med ändå, faktiskt, annars sitter jag bara en timma framför tv:n när jag kommer hem så jag tror det kommer gå awesome! Idag har jag vart med älskling och hans brorsa, vi har chillat runt på stan lite och sen kollat en film! Sen åkte jag med mamma hem!

Igårkväll var jag ju ute med mina girls. Så galet mysigt att träffa er alla, saknat er! :) Vi drog till Harry´s och käkade kycklingvingar och pommes, mmm! Efter det och en massa snack drog vi till Robert´s för fika, dock satt vi bara där en kvart, sen stängde dom! haha. Då kilade vi resterande (Hanna, Annie, Jenny & Jag.) till donken, köpte pommes och paj och drev med några killar som vi mötte där. Hahah, det var galet kul! Efter allt detta så kilade jag hem till Max, vi kollade en film och sen somnade vi rätt hårt, fy vad trött jag va!

Nu hade jag tänkt skriva klart min psykologi, helt och hållet faktiskt! Har ju den att skriva och genetiken att börja plugga på, fast det blir nog på torsdag eller något sånt! Sen har jag ju den där jävla engenskan som ligger och väntar på mig.. bajsbajs. Jaja, ikväll kommer älskling hit! Vi ska äta Thaimat och mysa lite, kanske att vi ska träffa hela mitt gäng ett tag, vi får väl se vad det blir av allt ikväll! haha :) Nu blir det plugg annars kommer jag inte någon stans idag. JAG VILL HA SOMMAR!




SOOOOMMMMAAARRR!! förövrigt ska jag träna som fan till denna sommaren. Nu blire inget - börja en månad innan strandsäsongen sätter igång! ;)

3 Januari 2011.

Tjo bloggen! Har vart lite halvt off dessa dagar sedan nyår I know. Men jag har liksom haft annat i tankarna och annat att göra. Jag har vart med min älskling, och jag är så galet glad att jag fortfarande nanar i hans famn om nätterna och kan ligga och prata med han hela kvällarna och hitta på random stuffs, ja, att jag har min fina älskling vill säga! Va fan skulle jag göra utan dig? Helt ärligt? Usch, jag ryser av bara tanken att inte ha min älskling. Jag älskar dig, du är min, min fina Max ♥ Men sen har jag också blivit sjuk! -.- det suger så jävla hårt. Näsan rinner, hosta har jag också fått lite granna, dock har halsen slutat göra ont så helt broken e jag la inte! ;)

Dagen efter nyår åkte jag alltså in till Max, sedan följde han med hem hit och sov här den kvällen! =) Dagen efter kom vi la inte upp förrens vid två. Då blev det frulle och fläta sånna där plastband man gjorde typ i sjuan? hahha.. yääs, schnygt! Vi hade helt enkelt brist på saker att göra så mamma plockade fram dessa snörerna, sen lekte vi med clumsy med dom. Den katten är craaazyy! På kvällen kom Doddin och anders hit så åt vi oxfile och hasselbackspotatis allihopa. Galet gott det dära. Efter det fick jag och älskling skjuts av mamma och Anders in till stan, vi köpte lite godis och kilade upp till Max och bara myste och låg och snacka in i natten innan vi tillslut somnade! Mysigt! :)

Imorse blev det till fotdoktorn eller vad det nu heter för att kolla om jag behövde inlägg. Men det behövde jag icke! Han tyckte hellre jag skulle satsa på ett par grymma träningsskor för mina knän så det har jag och mamma vart och handlat idag. assköna! Tog en runda på stan med mamma och lunchade på Robert´s, fick med mig en t-shirt, en halsduk, en asball sjal att ha till skinnjacka, träningsskor och lite medicin mot min förbannade förkylning!

Ikväll ska jag ut och äta med alla tjejerna i min gamla klass. Det kommer bli så galet mysigt. Det blir kycklingvingar och pommes på Harry´s, jag ÄLSKAR det! haha :) Vid kvart i sju går min buss så jag har ju lite tid tills dess. Sitter nu och kollar fb, skriver en lista vad jag vill ha från Thailand och dricker vatten. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig också. Efter Harry´s får jag se om jag drar till älskling och sover där eller om det bär hemmåt! Vi får se, denna kvällen kommer bli bra i alla fall. Det är jag säker på! :)

Och älskling, GRATTIS IGEN TILL DITT KÖRKORT !! ♥

Nyår 2010

Jag är nog ta mej fan den enda som är vaken klockan halv elva dagen efter nyår. Nu ska ni i alla fall få höra om mitt avslut på 2010 och början på 2011.

Vid sju kom Maja, Max, Annie och Hanna hit och hämtade mig så åkte vi till Oscar på förfest. Det var askul och en hel del dans, pasta och bacon(?)haha, sminkning osv. framåt halv tio bestämde vi oss för att kila hem till Anton och börja firandet ordentligt! Där var gott folk och stämmningen var bra! Vi hade skit kul med dans, vispar i nylonsrumporna (?!) och snack och sånt! Kvällen rullade liksom på, vi festade och hade det najs. Saknade dock Max som fan och har väl insett att det inte var så jävla smart att inte vara med sin pojke på nyår. Men men, jag ångrar det, men jag kan inte göra något åt det..

Slutet på 2010 var alltså bra! Där var väl ett och annat glas som gick sönder och nåon liten som failade men annars så! Vid tolvslaget var det raketer, smällare och skumpa, krama alla gott nytt år och kolla på alla andras nyårskyssar! Älskling får sin direkt när jag träffar honom igen!! :) Början på 2011 sög dock, jävligt hårt. Men ahya, that´s life i guess? De tre timmarna vi var kvar efter tolv kunde la vart bettre men ah. Vid halv tre, tre, tog vi bussen hem. Problemet var bara att bussen var sen som f*n så vi skulle inte hinna in och byta i stan, dom tajmade inte varandra över huvudtaget! Så vi får hoppa av i Gullbrandstorp, jag annie och hanna och GÅ hem. Seriöst, det blåste asmycket, var isgata HELA vägen och var säkert -20, det kändes så i alla fall, och när vi väl kom hem klockan 04 på morgonen riktigt stack det i benen och klia för att man kommer från sån babam kyla in i värmen!

Som grädde på moset har jag lyckats få ett enooormt blåmärke på höften för att jag är en klant på dansgolvet.. och som grädde på DET moset har jag dessutom typ blivit sjuk? och jag har inte sovit särskilt mycket inatt. Halsen gör ont i alla fall, så sjuk och sjuk vet jag kanske inte men det är jobbigt som fan! Nu ska jag käka lite frulle, senare idag får jag se vad som händer. Ska nog in till stan och fika med min Hannibajs och Anniebanan! Det blir mysigt. Ska nog hoppa in i en dusch och sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda mig. Puss & hej. Hur var eran nyår?

RSS 2.0