amen tjenare dåra!

dagen drog igång med ett spinningpass hos moster nere på form. Herre min gud säger jag bara, har nog aldrig känt mig äckligare, men de e bra moster, man ska köra med sina spinnare/passare whatever! Duktigt tycker jag i alla fall! Sen drog jag till skolan för två lektioner bara, såå chill! Slutade alltså redan vid två tiden och idag har det faktiskt varit lite sol ute, helt amazing jue. Dock tar typ skolan över mitt liv lite smått. Nu sitter jag med 1 styck mattebok och en text på datorn och 3 kända brittiska författare! Ska bli så äckligt skönt med lov vecka 44, då ska det njutas!

Imorgon är det dock fredag, då blir det en kort skoldag, en sväng på stan med Hannibajs och sen ska det jävla taggas Underbar. Asså åh, jag har inte festat på evigheter känns det som tack vare allt jävla plugg, så ah, jag är riktigt taggad, riktigt, riktigt taggad på denna kvällen och förbruka lite hjärnceller, denna helgen behövs verkligen!!! :D

ikväll blir det Yóga nere på form med syrran, mamma, Anderss (hur fan ska vi fixa detta hörru?!) och Lisa! Ska bli spännande även om jag och Anders mest fått höra "Äsch, de e nog inget för er, hitta lugnet och sånt dära." Och helt ärligt, näpp, det tror inte jag heller, träning för mig är typ drick lite vatten och spring tills du dör..typ, inte ligg och mys bland massa ljus med filtar över dig och lek hund, katt, hälsa på solen osv! Men nä, nu ska jag inte vara sån, min kropp hade behövt det och jag ska ge det en chans! ;) Vi har en plan annars.. "Sry, vi ska bara fylla flaskorna med vatten, vi kommer snart!" Kanonas! hahahah...

Amen shit, detta fixar väl vem som helst?! Eller.. ?

I´m a happy happy girl!

Wiho, lättnad kan jag konstatera! min dag började hos sjukgymnasten - jag behöver inte sluta träna! :))) Haha, paranoid kanske ni kan kalla mig men jag trodde verkligen jag skulle få höra typ "ajja bajja, ingen träning här inte på minst två månader, och ditt ben kommer aldrig någonsin bli bra igen. du kommer dö med ett trasigt ben" Eller ah, kanske inte riktigt.. men typ!! Fett illa.

Men riktigt så hemsk var det inte! Jag fick berätta en massa, vad det gjorde ont, vad jag tränade och vilka skor jag hade, hehe skämdes lite när jag sa jag köpte dom i åttan.. xD Ska införskaffa ett par nya! För jag fick till och med fortsätta träna, men ska få övningar och så där på tisdag som jag ska göra för att stärka upp benen och sen tejpade vi dom så jag inte ska belasta dom fel! Skulle prova idag rekommenderade han, så jag drog ner till gymmet efter skolan, och det kändes SÅ mycket bättre! Åh glad chey hey! Tejpade ben, rätt coolt jue! Kanske kan bli nya modegrejen. De ska va teeejpaade beeen! hahaha inte kul i know..:(

Anyway, nog om träningssnacket nu vaah. dagen gick bra förövrigt, en chill dag helt enkelt, (åh jag vet världens godaste chillisås förresten!) och en rolig (!!!??) labb som avslut på dagen. Drog ner till form sen som sagt och nu har jag kommit hem, duschat och bänkat mig här med matteboken. Har matteprov på måndag, och helt ärligt är det nog första gången sedan jag började tvåan som jag inte är orolig över att få IG, haha! Glad chey somsagt! mitt humör är bra helt enkelt idag! Najs bajs! Och taggad till helgen? OHJA! Denna veckan bara flyger iväg, redan torsdag imorgon jue!?

Nä hörrni, nu ska mitt lata arsle förflytta sig mot köket och inta lite blue keld. (Den skiten har gjort mig sååååå beroende, äckligt jäkla gott äre!)

Hare & Kanin, från en blondiiiin!


Shoppingdag!

Hejsan bloggen!

Läget äre bra eller? Jag är rätt så trött efter en sömnlös natt men annars så! Fattar verkligen inte vad det var med mig igår, låg vaken till 06:30 imorse, glodde prison break och bara låg och snurrade hela natten. Cp jobbigt, och det resulterade klart i att inget kemiprov skrevs idag! har inte lust att gå dit efter 1,5 timmars sömn och skriva ett prov och inte bli godkänd! haha. Så jag tog mig en sovmorgon och gick till skolan efter lunch istället!

Efter skolan mötte jag upp mamma, vi skulle in till stan och banken osv sen blev det en liten shoppingtur! Fick med mig ett par assnygga höstskor, en mysig tröja, handskar, mascara och mängder av gott te! har helt fått fnatt på det, nu köptes det hem rabarber & grädde-smak och ett kokosmjölk-smak. Mummsfilibabba!

Annie och Hanna har precis kilat hem, dom kom hit en sväng innan och vi kollade upp flyg och hotell för vår stockholmsresa nu i November. Kommer bli stört kul! Taggad till tuuusuen!

nu ska jag skicka in två arbeten, maila min kära kemilärare och sen ska jag totaldäcka i soffan. Jag kommer sova gott ikväll.. hoppas jag verkligen i alla fall! haha.

En halvsminkad och äckligt trött chey imorse!


Körde enkelt idag, jeans, pistol boots, blus och massa smycken! Ont i fötterna nu dock :( buhuhuh!

I´m lovin it!

J


Jag har kommit igång ordentligt, såå underbart! ♥

Precis hemkommen och nu ska jag ta en sista titt i kemiboken innan jag hoppar ner under täcket!

En till sak bara: JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING!!

Natti natti!

Vi kör en update!

Goood morgon! Tänkte vi kör en update såhär på ehm.. morgonkvisten klockan halv tolv? Tjaa, varför inte?

Min helg! Fredagen började helt awesome, efter en kort skoldag, inkluderat sovmorgon och ett helt okej projekt för en gångs skull drog jag med min hanna in till stan för att strosa runt, var så äckligt längesen vi gjorde det. (Okej de var ett fult uttryck) Annie kom in när hon slutade så slog vi oss ner på skånskan med lite fika och bara snackade, riktigt tjejmys, och skånskan var riktigt mysigt! varför går man aldrig dit? :o Juste, datumet för våran rhodos reunion är också satt! Så jävla kul! Vi ska till en stor klubb som heter Lobby i stockholm och festa fram till fem på morgonen! jag Annie och Hanna ska åka tåg, boka hotell och ha en weekend i huvudstaden fylld av fest, shopping och god mat! Perfection på hög nivå säger jag bara!! :D Vid fem åkte vi med Annie hem, svidade om och sminkade till mig för att sen bli upphämtad av mimmsan & Julia (älskar att kompisarna fått körkort, hihi!) så drog vi  och hämtade Hanna och sen vidare in till stan! Mötte även upp Cissi och Jenny och så kilade vi till Capri för ett mysigt restaurangbesök, så underbart god mat! satt där till stängning och sen avslutade vi kvällen med en glass på mc donalds! haha.

Igår var det lördag, lördagen den lördagigaste. Nä. Jag satt inne hela dagen och pluggade sönder då jag har kemiprov på fredag (HELP!) och kan inte ett piss. hatar kemi, mest på denna jorden. Bajskemi. Ah, lite klokare blev jag väl i alla fall men lite träning kunde jag inte undgå, min hjärna pallade inte kemi en heldag så en timmes powerwalk lyckades jag också klämma in denna lördag, good work. Kvällen spenderades hemma hos Gabriel och Benjamin, killarna jag sitter barnvakt åt! :) Deras föräldrar var på dagisfest så jag hade fått lite jobb, underbart, det behövde jag hehe. Vi kollade film, åt chips, spelade pirates of the caribean och lekte med lego! Kan även konstatera att jag bytt den första blöjan i hela mitt liv.. inte sådär jätte nice faktiskt. Hemma vid tre, då blev det rostade mackor och natta-snack med syrran som vurpat med moppen och sen däckade vi väl vid halv fyra.

Uppe med tuppen var jag väl inte idag, men det är okej. Hey, jag e chey. Eller nått. Sitter just nu med kemiboken plågandes över mig, försöker googla vad assymetriskt centrum är men blir inte mycket klokare. Har slängt ut katterna och låst luckan för att kunna få lite plugg ro men nu försöker dom typ riva hela skiten istället?! Assååååå, DAMPKATTER!!!!!!!!!!!!! huanne mig. hahahha. Ahya, back to basics. När syrran vaknar ska vi dra in och träna ett hårdpass i alla fall, jag fixar inte en heldag kemiplugg. No way. Ikväll kommer doddin och gänget så ska vi käka hemmagjort thaikäk i alla fall! mummaaa!

lagom kul helg, fylld av kemi, men nästa helg, då jävlar är det all in som gäller! Underbaaaaar! :D

Träning på G

Nä, nu ger jag mig ut och tränar!

Tjing!

Blond goes.. mera blond?

Tjena tjena!

Skolan idag var extremt kort, och jag hann med att räkna två mattetal samt slänga i mig lite halvdaskig soppa. Mums.. sen drog jag in till frissan! Där blev jag fin i huvudet, och ruinerad!! Herregud fick en chock när jag skulle betala med jaja! Blev blondare och nyklippt i alla fall, alltid trevligt! En väldigt prtaglad frissa också och hela grejen tog tre timmar, haha! Lyckades även tajma med Max så vi var inne på fb samtidigt och fick snacka lite! :D Åh jag saknar honom en massa nu, min älskling!! :) Sen var det nog det värsta ösregn jag sett när jag skulle gå till bilen, asså shhiiiit! Det var typ häftigt! haha.

kom hem för en timma sen och har druckit massa blue keld, typ blivit beroende? :O hehe (a) Nu sitter jag och kollar "Sol, fest och oroliga föräldrar" fett kul! Ah, tillbaks tills Tv:n. Imorgon är det fredag, underbara fakking fredag! Då ska jag hitta på roligheter har jag bestämt! (y)

Sjukgymnast-tjam!

Detta funkar ju inte lägre. AHHH! Damp knä helvetes jävla skiiiiit! Jag är taggad, jag vill träna. Men nope, nu är det nog dags att asa sig till sjukgymnasten, ska dock prova stretcha satan och köpa ett par nya skor, det kan faktiskt vara det som är felet, så ska prova det. Får boka en tid hos en sjukgymnast annars nu i veckan så dom får kolla på det. Något ska nog kunna fixas! haha :)

Var dock nere på gymmet en sväng efter skolan hade slutat för dagen. Kanske inte det smartaste men jaja! Tog en tur på löpbandet, en tur på cykeln sen dödade jag mina magmuskler & benmuskler innan jag drog hem med bussen, där mötte man även Anton som är nere i Halmstad och säger hej, alltid trevligt! :D

nu har jag käkat lite makkisar och köttisar, gjort klart en engelska uppgift som ska in nästa vecka och nu är det dags att ta tag i kemin. Imorgon ska jag äntligen få komma till frissan, blekning av hår och klippning står på schemat hela eftermiddagen! Asskönt! Ska väck med allt det slitna och bleka upp det hela en hel del, perfekto!

juuste, vi hade skolfotto idag. Bästa temat, som Amanda kom på åt oss igårkväll. Haha säger bara en sak.. always use protection! ;)


Vi har varit duktiga cheyer!

hejsan Svejsan!

(Max, jag har redan nu insett att jag kommer SAKNA IHJÄL mig på dig dessa två månaderna!! Fett lamt att sova ensam, inte ha sin kvällskompis jämte mig liksom och ingen Max att hänga med på eftermiddagarna, illa! Och det är bara 5 dagar sedan du drog!)

Idag har vi haft skooola, cooola skooola. Eller ah, något i den stilen i alla fall. Igår hade vi också skooola, cooola skooola och sen drog vi ner och tränade på kvällen. Jag, syrran och Lisa var flitiga och körde spinning (känns i knäna idag..ajajaj!) och ett cs WORX pass, sen var man lagom pigg i kroppen. Vi rusade, verkligen snabbade oss inom hemköp för att vi skulle köpa bröd och pålägg, sen rusar vi ut till bussen.. ja men då går den bara halv?! Så klockan nio trillade vi tre tjejer innanför dörren här, fixade lite käk och sen däckade jag pang bom i bädden.

idag har jag vart med Annie, Maja och Flisan. Vi drog inom ICA på vägen hem och köpte lite ätbara ting, sen hem till Annie för att mysa och plugga kemi. Äckelkemi. Ska bli så jävla underbart när det är över, och efter vårt prov ska jag och Hanna fira med en gbg-shopping dag!! Duktiga cheyer har vi vart i alla fall!

kvällen har spenderats framför idol, i duschen, vräkt i mig zatsiki och chorizo och skickat in mitt CV. Känner vi har äckligt mycket att fixa i skolan, ska bli skönt med lov om fem veckor. Och kan verklgen inte låta bli att tänka på hur underbart min älskling säkerligen har det tsm med Victor och Rusty borta på andra sidan klotet. Åh, aviiiis!


Underbara helg!

Jag har haft en så skön helg så det är inte sant! I fredags var jag hemma hos min farmor på dagen och fick hjälp med min engelska som ska in.. typ idag?! sen kilade jag hem hit. Kvällen spenderades i soffan med lite gott käk och vindruvor, hade tänkt dra ut men jag somnade klockan elva så hade inte ens hunnit med bussen.. hehe och sen sov jag till elva dagen därpå så jag tror min kropp behövde vila om jag ska vara ärlig!

Igår var det lördag, jag drog med mamma och syrran in till stan och kilade ner till gymmet. Tog mig en sisådär lagom springtur på 8 kilometer och sen var det bara på det igen och köra lite styrka. Duktig chey! Kvällen tillbringades hemma hos Hanna i klassen med alla mina tjejer och vi hade en ultimat tjejkväll. Grönsaker, dipp, godis, chips, poppisar, läsk, muffins, you name it! Film lyckades vi också klämma in! Somnade vid halv fem imorse, helt sockerkickad och överenergisk, herregud, min kropp är typ inte van vid socker längre?! Haha, jag börjar skaka och bli så sönderkickad typ, de e typ obehagligt nästan haha! Nämen gud vad knäppt det låter, ahya!
Nu ska jag kolla lite bland bloggarna och sen ska jag nog ge mig upp ur sängen. Idag har jag lite småsaker som ska göras och några arbeten som ska skickas in. Ikväll ska vi även fira min fina farmor som fyller år på Pio´s, har hört att dom ska ha en riktigt god planka? ;)

Förövrigt har jag även sagt hejdå till min favvokille i hela världen som nu lämnat mig i kalla sverige i två månader!? Max har kilat ner till Bali för att roa sig och njuta av livet (inte alls avundsjuk eller så...) och jag får stanna i Sverige, plugga och försöka överleva höststormar och ösregn :( Åh herregud vad jag kommer sakna den människan dessa månaderna, min tramsunge, min sovkompis, min bästaste älskling?! Ah, antar att det bara är till att gilla läget, jag överlever nog, kommer bli biff i alla fall ;) haha, ska träna en massa nu har jag bestämt, ska dock börja med lite styka då min kropp är lite för.. svag? (a)

Kemiplugg i mängder..

Hej hej!
Allt bra? Här är det fin fint, en aning trött men så kan det va ibland jue, inget att klaga över! ;) Igår hade jag en mysdag med Maxen min, vi spenderade dagen hemma hos max, framför datorn, tv:n, mysa och äta ugnspannkaka! Sen kilade vi ner mot Corner på kvällen och mötte upp Max kompisar och stannade där ett tag, skit trevligt! :D

Imorse var det spinning som stod på schemat, klockan nio satt jag på den där förbannade cykeln och cyklade ut varenda droppe energi! Men gött att ha tränat på morgonen, kan jag chilla nu, haha. Eller ah, chilla och chilla, jag har två kapitel i kemiboken som ska gås igenom nu. lagom kul. Laddat upp med en kopp te i alla fall! Sen ska jag tillbaka in till Max ikväll och sova hos honom nu sista kvällen han är hemma, åh herregud vad jag kommer sakna den ungen när han befinner sig alldeles för många mil ifrån mig..!!

Tjingeling!

tjing tjong kines hoppa å fes.

Kass rubrik? ah, men såg thaimat på reklamen så kom jag och tänka på när vi var å¨blue thai i våras ngn gång och kläckte ur oss detta citat..eller ah, jag, sen kom jag på att dom som jobbar där är kineser, men sen kom jag på att dom är thailändare så då var det ju rätt chill i grillen trots allt. Tro mig jag har sagt värre och mer pinsamma saker men de släpper vi nu heheh...

Igårkväll blev det hårdträning (underbart!) med spinning och CS WORX samt gym nere på form. Dom har startat upp ett nytt pass där nu, det var svin bra, och asjobbigt! Har dock lovat att ge det några gånger då jag vet att min styrke träning inte legat på topp på sistone, hehe. Sedan plockade jag upp min älskling påvägen hem så nanade han hos mig! Mys pys! :D

Sen var det tisdag idag jue! och jag hade en lite knäpp natt, om vi nu ska dra allt från tidigt imorse vad som hänt i mitt liv idag. haha. Ah till och börja med har jag knappt sovit (därför ett aningen gnälligt inlägg nu då) då jag vridit och snurrat runt hela natten, vaknat helt kallsvettig av massa skumma drömmar och liknande, jobbigt! Sen vaknar jag plötsligt, slår upp ögonen, är klarvaken och tror ajg försovit mig. Flyger upp ur sängen och kollar klockan.. 05:35, haha försovit mig hade jag ju inte i alla fall! Skolan rullade la på, och jag fick skjuts hem av Annie vid tre! Haha, gillade Anders min när vi svängde upp på infarten! (y) Sedan dess har jag skrivit på min engelska uppsats, tagit ett låångt varmt bad och läst massa tidningar och nu kollar jag mtv. Allmänt lugn eftermiddag. Har äckligt ont i nacken också?! hmm..

Ayha, nu ska jag pysa iväg och se hur det går för middagen, köttbullar står på menyn! Awesome!

Får la slänga in en bild på en söt katt, så blir jag inte lika irriterad på mina som just nu skriker 24/7 när vi lagar middag. AHHHHHHHHHH!!!!!!!

Min 18-års ferre, en tjejmiddag och pojkvänsmys!

Tjeeenaäää!

Åh gud, var ett tag sen jag slängde in ett inlägg så here we go! I fredags hade jag som sagt min 18 års fest! Efter skolan, som slutade redan vid elva och endast haft en lektion, åkte (!!!) jag och Hanna med Annie in till stan, vi tog en runda i affärerna och sen satte vi oss och lunchade en sallad på Robert´s uteservering. Galet god sallad har dom (även om kycklingsalladen på Sandy´s är bärre! bärre=bäst ni som inte fattade det!) Anyway, efter det körde (!!!) Annie mig hem hit, åh vad jag älskar att du har körkort haha! Då drog jag igång direkt. Blåste upp ballonger, pyntade med serpeltiner, gjorde iordning snacks, japp, jag gjorde iordning marshmallows doppade i choklad och rullade i strössel, mycket vackra och rätt så uppskattade blev dom faktiskt! Sen skulle det dukar, städas lite, drickan skulle kylas och jag skulle fixa till mig. Laga gino till efterrätt och riva en jävla massa choklad skulle jag också hinna, så ah, jag hade vekrligen fullt upp dom timmarna fram tills att tjejerna kom!

När tjejerna kom så öppnade vi lite champagne och satt och skålade lite innan det blev käk by mami, mumms filibabba! Lite god dricka lyckades vi också hälla i oss och sen avslutade vi med en gino! Förfesten drog igång och det började ramla in folk! Skit kul, och alla va så gulliga och hade fixat presenter och grejer, tack allihopa! =) Blommor och choklad, vin och presentkort, asså fy vad bortskämd man känner sig när man fyller år! haha! festen höll på här hemma fram tills två kanske, vi hade lite utklädnings-tajm, en del dans och snack, mycket kul! När alla dragit hade jag, syrran, Anton, Max och Victor efterfest..typ? haha vi drack vin, åt choklad och hade deep-talk! Haha!

Dagen efter var jag uppe klockan sju och städade hela skiten (förlåt..huset!) lagooom pigg asså! Grannen kollade lite halv-glatt på mig då jag bar upp en stor jävla sopsäck till återvinningsstationen och plockade fimpar på gatan, hehe (a) resten av dagen spenderade jag i soffan med älskling, makaroner och ett gäng köttbullar! Perfekto! På kvällen drog jag hem till Madde för en mysig tjejmiddag, där bjöds på underbar mat och en sketa god kladdkaka! Tack tjejen! :D

Igår var det söndag, jag tänkte vara duktig och dra in och träna men när jag kommer fram är gymmet stängt?! Så jag får åka med mami och Anders till biltema, fixa lite stuffs sen drog vi hem. Jag drog på löpskorna och drog ut och sprang en runda och sen hjälpte jag till här hemma lite med att få ut all skit vi har i garaget. På kvällen drog jag hem till min älsklings Max! Hjälpte honom att packa lite osså kollade vi Idol! Åh vad jag kommer sakna dig din skitunge!♥

Nej men guuud, vad långt detta blev, antar jag vill slippa undan kemin.. hehe. Skolan gick bra idag men jag märker att det är dags att sätta sig in i kemin lite. Får väl ta och göra det, sen ska jag kila på spinning & cs worx ikväll nere på form. Stört taggad faktiskt, känns underbart att fått tillbaks motivationen! Det roliga är att alla ska ner, hela gänget. Jag, Alice, Mamma, Anders och Lisa. Haha, äh men de e bra kämpat hörrni!

Got to go now, tror inte ni stör er så mycket på det dock då detta blev jävligt långt och lite tjatigt! Vi hörs när vi hörs!

Chokladfondant!

Hejsan på er!

Jag och syrran har precis gjort en chokladfondant, en efterrätt jag upptäckte i Turkiet som visade sig vara helt jävla uuunderbaar. Ett smaskigt och chokladigt tips för er som gillar det kan jag meddela. Skit enkelt var det också! Nice! Annars då? Jag vaknade upp pigg och utvilad hos älskling imorse efter att däckat redan runt elva (a) hehe.. sen kilade jag iväg till skolan för två lektioner och slem-soppa till lunch. Muuuuumms!.. nää, drog hem istället och nu har jag lite matte (som var för svårt för att göra själv) och engelska som måste göras. Sen ska jag hjälpa mami med lite stuffs. Sen äre ju de där programmet som ska börja ikväll, sol bad och oroliga föräldrar eller vad det hette, det verkar askul! HAHA!

Ah. Uppdaterade ni blev om mitt liv huh? Tjingen på er!



Regn & rusk brush

haha, tycker den rubriken var fin. Fan va det regnar idag asså! Jag kliver av bussen, och precis när jag sätter foten på trottoaren bestämmde sig änglarna för att ta sig en jeräl jäkla dusch alltså, ah, dom satte fasten vattenkranen på max och där fick jag gå, hahah, det verkligen rann om mig när jag kom in genom dörren. I alla fall, nu har jag svidat om till mina mjukisbrallor och fetaste myströjan, gjort mig en kopp te och börjat på mitt CV i engelska. Alltså, jag har typ något slags flow nu känns det som, allt verkligen funkar i skolan, jag fattar, jag räknar på lektionerna :O helt sinnes, applåder till mig oooohyyyaaa! Ska bara se till att hålla det uppe nu dåra! ;)

Dagen har vart bra förövrigt, har räknat matte hela dagen och lite fysik nu på eftermiddagen. Nu ska jag som sagt röjja undan lite engelska och sedan ta en extra kik i matteboken innan det är dags för käk och sen ska jag in till min älskling ikväll. Åh, bara mysa i detta regnvädret framför massa tv program eller en film! Sedan hade jag tänkt träna imon vid 08:30 men får väl se hur mycket det lockar asså.. känner mig lite halvsjuk också och vill verkligen inte bli sjuk nu till helgen, fuck no!


så söööööt!!

Idol 2011

Säger bara en sak - tisdagar i skolan är hemska! haha. Jag fick dra upp sex imorse (!!) sen bar det av till skolan för projekt, kemi, fysik, historia och engelska, ni hör själva vilka roliga lektioner jag har haft huh? haha, inte alls avundsjuk på pojkvännen som är ledig eller såååå! Näädå, ska inte klaga fan, vi har det chill, och Hanna var tillbaks från USA, brun å allt din pruttkorv! :D

Efter skolan kände jag att det var dags för gymmet efter en mysig helg med massa godsaker, så jag drog ner och körde en timmes stenhård kondition innan jag satte mig sådär lagom fräsch på bussen och drog hem hit för fisksoppa! Nyttig chey hey! (y) (haha rimmade jue) Klok som en bok blev jag nu också kanske.. ? ;) Får se på morgondagens fysik!  

Nää, nu äre Idol och en fet kopp te som gäller, mysa ner mig i soffan & chilla grillen. Sen äre kaos i båstad på tv och sen ska jag sova tidigt idag! Lyckades i alla fall tjata till oss en sovmorgon till sisådär 10:30 imorgon, så jag klagar verkligen inte! Åh, en lugn morgon, sminka sig i lugn och ro, fixa iordning sig i huvet så man slipper likna en död skata, och dessutom hinna käka frulle och glo på Vakna med the voice samtidigt. (asså vad har dom gjort med det programmet förresten, fett mycket sämre nu?) Ahya, långa morgonar, me likey!

Min 18-års dag!♥

Kom hem för typ en timme sedan efter att ha firat min 18 års dag med min älskling på bästa möjliga sätt!! :)
Jag kilade hem till Max igår vid tolv-tiden, fick en födelsedagsspresent av hans föräldrar (ni är för goa ni!) Tack så mycket!! :) och sen kilade jag och Max iväg. Max hade en överraskning till mig men jag visste inte vad, haha skit kul, älskar överraskningar! (även om man alltid försöker lista ut vad det är haha) vi gick bort mot tågstationen och sen fick jag veta att Max hade fixat så vi skulle upp till Gbg! :D Och inte nog med det, vi skulle sova över där och bo på hotell, så jävla mysigt!

Väl framme i Götet letade vi upp hotellet, sen öppnade vi champagnen och skålade lite innan vi gav oss ner på stan. :) Där strosade vi runt lite, det var ju riktigt varm och skönt, så tur med vädret hade vi verkligen! Sen blev det mat-tajm så vi drog bort till Hard Rock Café, helt uunderbaaara hamburgetallrikar, ballonger fick jag också då vår gulliga servitris fattade att det var min födelsedag när hon bad om mitt leg, haha :) Roligt var att dom var fyllda med helium, så en ballong tog vi och lekte kalle anka med och dom andra knöt vi på stan i en lyckstolpe, awesome! :D 

Kvällen spenderade vi på VIP bio. Ashäftigt! hade ingen aning om att det fanns något sånt! Ungefär en timma innan bion började gick vi in i ett asnice rum, eller ah, en salong typ, där satte vi oss vid ett runt, mysigt bord, beställde in varsinn drink och åt massa godis och bara snackade! Bion drog igång vid nio, då var det massa popcorn och läsk och sånna najs fåtöljer som man kunde luta bakåt. Sjukt sköna! :) Efter bion tog vi en promenad tillbaks till Hotellet, en helt perfekt födelsedag tillsammans med min favvo-kille! Åh vad jag älskar dig!♥

Imorse drog vi ner och åt en hotellfrukost, sen upp på rummet och somna om och mysa fram tills vi var tvugna att checka ut, då blev det en regnig runda på stan och en fika innan vi satte oss på tåget hem till lilla Hstd! :)

Nu ska jag kila ut och käka spaghetti och köttfärsås i köket med la familia! Åh, vilken underbar 18 års helg jag haft. TACK!! ♥ 


(Hej bra mobilkamera!)

Mina Babbillibonger i lyckstolpen! :D


Födelsedagsfirande!

Igårkväll var det födelsedagsfirande för mig här hemma, jag fyller 18 imorgon, så släkten var här och firade mig lite granna! :D Alla kom hit vid sju, då blev det grillspett, salladsspett, sallad, klyftpotatis, massa goda såser och en massa prat. Till efterrätt kom mina efterlängtade chokladtårtor fram, fy vad goda dom blev, haha! En massa godis lyckades jag också trycka i mig.. bra där mea med din nyttighetsperiod. haha. Ahya, man fyller faktiskt bara år en gång om året, så det så! En massa fina saker fick jag också, en jätte fin vinterjacka, en cool väska, en massa blommor, ett supergulligt halsband av Elliot och en söt pärplatta (min gullunge!) och pengar fick jag också, tack så jätte mycket allihopa! =) Kvällen blev inte så värst sen, la mig vid halv ett och vaknade upp nu, pigg & glad, kexchoklad! idag vet jag inte riktigt vad som händer, får ta och kolla med folket om ngn timma eller två när alla vaknat!

Imorgon blir jag som sagt 18, så jäkla gött! Jag är typ vuxen då jue? fett läskigt, haha! Ahya! Ikväll blir det kanske party, men har kvar min ögoninflammation så får inte ha linser och inget smink.. alltså inte jätte sugen på fest om jag ska se ut såhär, knappt så jag velat ta mig till skolan, hehe.. vi får se, annars får jag hitta på något annat helt enkelt! :)


Fysik!

Hej på er!
Hade en riktigt kort och go dag i skolan idag, och en jäkla massa ny matte! Thank god att vi har fått en ny, bra mattelärare som faktiskt kan lära mig någonting dom timmarna jag spenderar på matte lektionerna. haha. Ah, i alla fall, efter skolan kilade jag och Annie in till stan en snabbis, jag hämtade ut en salva mot min ögoninflammation och bytte mina jeans inne på Gina, sen drog jag hem och satte igång med plugget. Har tagit en liten paus nu.. (lat!) men hade tänkt avsluta fysiken nu så jag kan börja på matten och bli klar. Ikväll ska jag in till Max för att spendera natten där! Mys pys! ♥

Imorgon är det studenttävling i skolan som gäller klockan 10:00! Kommer bli skit kul! Sen ska jag hem hit och fia iordning käk och tårtor inför kvällen! Blir en skön helg, men party på lördagen om min ögoninflammation gått över vill säga, haha. Naaaajs!

RSS 2.0