Fysik-koman är snart över!

Herre min guuud! Allt som cirkulerat i min hjärna de senaste fyra dagarna är fysik. Optik, mekanik, ellära, dynamik, termodynamik, elektrostatik osv. Jag tror ni fattar att mitt kursprov är imorgon, och även hur enorm min lycka är att kursen äntligen är över! Gosh va nice!!

Har dock hunnit med en del utöver detta också, hade en asbra helg och sedan har jag tränat en del! Så jäkla gött att fått igång min motivation igen! Liiike that a loooot! Igår blev det spinning och nu ska jag snart dra ut och springa min lilla runda! nice! Har dock fått en jävla huvudvärk just nu så ger den lite tid att försvinna först! ;) 

Helgen kommer förövrigt bli så galet jävla nice så det finns inte på världskartan. Kommer dock vara hemmifrån typ 4 dagar i rad men det kommer bli såhäär kul! Säger bara, fettonight med mina tjejer, fest på fredagen, fest på lördagen och en bal att kolla på på söndagen + asfint väder och kanske en middag på Punch! Kanonaas! Imorgon när provet är över vare lite planer på att "fira" vår frihet med en lunch i stan och sedan vet jag att det blir grille här hemma på kvällen! Lovely!

Nej, nu ska jag se till att få tummen ur röven och ta mig ut och springa en sväng. Tjingen på er!


nattuggla..

spenderar natten tillsammans med min fysikbok och mängder av kaffe.. behöver jag ens säga tt jag är stört sugen på sommarlov?!

25 års middag och lokalfest!

Gooood morgon bloggen! Är på ett underbart humör idag, vilket känns awesome. Don´t ask me why! haha. Igårkväll, måste bara säga: Roligaste lokalfesten på länge! Haha, ah, men först var jag på 25 års middag hemma hos Sanna! Det bjöds på gott kött, sås och potatis, och ungsgrönsaker, så jäkla gott! Hade tänkt stanna där och hoppa lokalfesten i Åled, var otaggad, hade inte haft någon förfest och drickan var slut. Men efter att snackat med Bazti i säkert en halvitmme slutade det med att jag drog fram sminket, sprayade till håret och sedan åkte jag med Evelina och lite andra goa pojkar mot lokalfesten, så ah, vi körde på ferre i alla fall! Och fan vilken tur jag tog mig dit! Jag hade svinkul! Det var asnice musik, massa folk, roligt folk! Vi dansade fram tills klockan blev ett, då blev vi tyvärr tvugna att dra hem för våra jävla bussar! Ah! Jaja, så är det att bo på "landet" ibland ;)  

Har i alla fall haft en skit bra helg och idag ska den avslutas perrfekt. Klocckan två ska jag hem till mormor och fika våfflor med släkten och ikväll har vi bokat bord på harry´s för käk. det är ju trots allt mors dag idag! ♥ Älskar dig min fina Mami!



Körde på ett enkelt linne, jeans och converse ikväll. Jag gillar att festa i sofa kläder! Blir liksom mer.. soft då?

Max 18 år!

Igårkväll var vi hos Max och firade honom ordentligt! Vid sex drog jag dit och sedan började vi med att käka asgott kött, potatis och grönpepparsås, och en asgod tårta! Körde lite roliga spel och flummade en del innan alla andra kom!

Vi hade en najs kväll med skönt folk, en hel del snack och dans! Roligaste var ju när jag och Maja buggade, jag tappar Majas händer, hon gör en snurr och landar pladask på golvet! HAHAH! Ah, så kan det gå när inte haspen är på! (inte för att det passade in men sure!) Idag är jag lite seg i skallen men sitter ändå nertryckt i fysikboken. Yippieyaay! Känns sådär lagom kul.. mitt sommarlov är väldigt behövligt nu! har nog aldrig vart så skoltrött som nu.. hehe.

Ikväll blir det i alla fall 25-års middag och sedan vidare på fest förmodligen! Najs najs fågelbajs, kanske kan stå ut med fysiken om jag får middag + ferre som "belöning" ;) haha! Nu ska jag återgå till fysikens värld! Tjiiing!







Tycker Annie´s pose kan avsluta detta inlägget! Tack för en asnice kväll Max och hoppas din 18 års dag ägde! ;)

Ferre!

Ikväll kör vi på ferre!

Ska bara se till att få håret bra, sen går bussen om en sisådär..tio min! Hurry curry!

26 maj.

O M G, det är fan snart Juni. Fattar ni, JUNI?! Herregud vad tiden går fort! får ju lite panik här va! haha.

har inte hunnit med bloggen på ett tag heller, men har vart så jäkla mycket i skolan helt enkelt + allt runt omkring. Jag hade fysikprov i Måndags som inte gick sådär värst bra.. menmen bara till att bita ihop och börja plugga ordentligt nu innan kursprovet! på eftermiddagen och kvällen var jag med Max, vi drog ner till stranden med hans kitepolare, han kitade och jag solade, perfect combination! ;) var faktiskt riktigt soft att ligga i en sanddyna och lyssna på skön musik och bara njuta lite. Sedan drog vi hem till Max, gick runt lite på stan och bara snackade. :)

Något inte fullt lika kul var tisdagen som började med coopers test. lyckades i alla fall spika mitt MVG, gött eller vad?! HAHA, Hanna och Mea, dom två lataste tjejerna i hela nian gick ut med MVG, vi som sprang tre kilometer på.. 22 minuter? Yes Box, we did it ;)

Något mindre kul är att jag hade tyska nationella idag som jag körde i botten. Lyckat mea.. klantarsle, förbannadehelvetesjävlabajsapak*kbajsahdampbajstyskahelvete. (okej för er som inte orkar läsa, jag är arg på mig själv!) så efter skolan drog jag, Annie, Lovisa och Johan in till stan och bara chillade runt och satt på Robert´s o typ 2,5 timmar. haha! Har dock en chans till med tyskan imon.. snälla låt det gå bra! Kvällen imorgon bjuder på 18-års ferre och jag är så stört jävla taggad på en fest kväll. En bra sådan! Känner på mig att morgondagen kommer bli underbar om jag bara lyckas röja undan lite fysik och engelskaplugg nu i natt.. hehe.
 
Imon kör vi på pardeyyyy!

not okey!

Att vara bakis och plugga inför ett fysikprov går inte riktigt hand i hand enligt mig...

Jaja, jag kämpar på här hemma, vet inte riktigt vart min vinnarskalle och vilja har kommit ifrån, men jag ska fan i mej gå ut tvåan med ett VG i fysik. That´s it! Ska snart ta och slänga ihop en lunch och dricka ett stort glas vatten sedan ska jag nog träffa kompisar och plugga tsm med dom istället, man får ju göra det bästa av situationen liksom! ;)


Chillferre at my place!

As usual ligger jag vaken tidigare än tuppen efter mina partykvällar så kan lika väl blogga lite snabbt! igår hade vi en sådan riktigt nice chillfest här hemma med en massa god dricka och jordnötter, (gosh vad gott det var med jordnötter, har aldrig ätit de typ! :O) 

Gårdagen började så himla bra, jag åkte med mamma till stan och mötte upp Malin och Elliot för glass och vi gick runt och bara strosade runt lite granna, riktigt bra dag. Jag och Elliot sprang omkring på hela torget och jagade varandra med leksakssvärd och jag fick en fin tröja av mamma. Sedan drog jag och tränade en snabbis och sedan var det rakt in i duschen som gällde och sen fixa sig inför kvällen!

Kvällen började också väldigt bra! Det var såå mysigt. Annie, Doddin, Oscar, Jag, Flisan, Maja, Lovisa, Johan och Max samlades här hemma vid halv sju, vi tände grillen, satte potatisen i ugnen och fixade en smarrig mangosallad! :D Vi satt ute för första gången här hemma och käkade samt drack lite smått. Införde även en annan regel om öråd som blev jäkligt kul i slutet mot kvällen! Vi fortsatte kvällen med chillkrök som inkluderade snurra flaskan, öråd och annat sjukt, vi hade jäkligt kul med andra ord! Vaknade upp idag och har en fin bild på magen, tack Max, haha! Vi dekorerade inte bara min mage, även shotglasen (medicinplastdrickhållare) dekorerade vi med godisnappar och en viss person fick sina tånaglar målade! hahha. Och bara för att påpeka så tog jag nyligen bort bananen som satt i min blomkruka..!



Mina fina vänner! Vad skulle jag göra utan er?! Nu taggar vi om till nästa helg!♥

En helmysig dag med mina goa vänner!

Gud vilken bra dag jag haft idag! Skolan var kort, vi skrev klart vårt arbete och fick tacos till lunch! Thumbs up! Sedan hade vi tyska i 20 minuter och skolan luktade rent avlopp! Fyy fan asså! Haha, satt och chillade lite i datasalen medan jag väntade på Hannibajs och Manda och sedan drog vi till stan. Mötte även upp flisan och sedan slog vi oss ner på en uteservering med lite god fika och snackade en massa! Massa att ta igen nu ju när manda vart borta en hel vecka! Skönt att ha dig hemma tjejen! :)

Vi satt typ på ett fik som låg mitt i smeten så vi träffade på en jäkla massa folk! Skit trevligt, sedan joinade Lovisa och Johan också våran fika en stund. Myys! har precis kommit hem och hade tänkt fräscha upp mig inför ikväll. Vet dock inte riktigt vart jag ska eller vad jag ska göra, men sådant löser sig, är ensam hemma så ska nog dra hit lite vänner i alla fall, sedan får vi se om de blir chill eller en förfest ;)

Pussen på er!

Körde på en enkel fläta då jag inte riktigt orkade bry mig om min look idag! hehe.

Duktig chey!

Fan va effektiv jag vart idag asså! :O (och jag har haft ett liv idag trots fysiken haha!)

Dagen började med drakaloppet. Jag och maja stod som två rumpelskunkar (fråga inte vad det är!) och hoppade av nervositet innan loppet skulle dra igång. JA, vi var nervösa. Tänk om jag skulle få håll? Tänk om mina ben skulle cp:a sig eller om man skulle bli kissignödig i mitten av loppet, en mil är ju rätt långt asså! hahah! Jag, Annie och Maja körde lite egen uppvärmning och sedan drog loppet igång. Tog det jäkligt chill i början och stannade inte vid vattenstationerna, så jag tog mig genom hela loppet utan att stanna, och på så sätt nådde jag mitt mål! Tiderna får vi reda på en annan dag, men jag och Annie gissar på att vi kom in på typ 59.99999 så då var jag ju under timmen också! Grajt!

Dock vare inte sååå jäkla smart att inte dricka över huvudtaget (gjorde ett försök på första stoppet men fick allt i ansiktet då jag snubblade på en sten samtidigt som jag försökte dricka..) asså jag skojar inte om jag säger jag trodde jag skulle svimma den sista kilometern. Allt började snurra och huvudet gjorde så galet ont. Sprang dock en kille jämte mig så jag tänkte "Äsch, svimmar jag så plockar han nog upp mig!" så det var bara till att fortsätta, och jag klarade mig! hade ju vart en najs syn å decka 0.5 km innan mållinjen. Då hade jag skrivit "fml" i pannan på mig resten av dagen :)

Efter detta kilade jag hem hit, lagade en omelett (ser godare ut än vad det är vill jag lova!) sedan drog jag hem till Annie och var där med henne och Maja. Vi tog oss igenom fysiken och åt vindruvor, och snackade en massa snackelisnack. vad skulle vi göra utan våran extra lärare! Annie, du är bäst! TACK! Jag fattar liksom nu, hur underbaaart!?

Googlade "rumpel" på google, och detta var deras modell över hur nervösa vi va! kalasbra!

Gash!

Nu sitter jag här igen som en liten fågelunge och är apahungrig!!! Ah, och idag är läget ännu värre, ingen hemma alls som ens kan joina en middag med mig. Sällskapsbrist här hemma ikväll! Funny! Ni förstår läget är såhär. Jag har inget liv idag, och inte imon heller för den delen. Vet ni vems fel det är? Fysikboken, men tack fysiken, TACK SÅ JÄVLA MYCKET DÅRAAA!! Blöh. Dock suger vädret stenhårt och alla andra måste också plugga till detta provet, då ingen i klassen vart särskilt aktiv på de senaste lektionerna så det är la bara till att bita i det sura äpplet och gasa på huh? ;) Sånt är livet liksom, man ska ta det med en klackspark. När sommarlovet är här och jag har mitt VG kommer jag vara stolt som en tupp och sedan ska jag se till att min sommar rockar fetare än fetast, eller vad säger ni mina kära vänner =D Kommer bli BÄST! Säger bara, Rohdos, Öland, maybe Turkiet, små resor med vänner, Gbg, kanske Stockholm, Köpenhamn, mysiga sommarkvällar och poolferre! Jag kan inte väänta liksom!! Åh!

Imorgon är det milen som gäller med skolan. Nu tar vi och plockar fram vinnarskallen under natten! (och laddar ipoden!) Jag ska klara denna veckan, mitt prov, allt!

Tur att man har en helg som närmar sig och då hoppas vi på roligheter! Tycker jag förtjänar att förtära lite alkohol och festa järnet med mina boys and girls. ;) (och på detta sättet göra mig av med mina resterande hjärnceller till måndagens prov..!) Har haft två sketa bra helger nu så nu tycker jag vi kör på en tredje! tredje gången gillt you know. Haha, såfall kommer denna helgen bli en av de bästa på lääänge! N to the a to the j to the s! återstår att se helt enkelt! 

Nu blire makaroner med köttbullar och mängder av ketchup! ♥♥♥


Hittade en bild som liknade min tallrik rätt så bra :) I♥ketachuuup!

Amen tjeeenare mannen!

Hade det i huvet och var bara yttepytte lite tvungen att skriva det kände jag och man ska göra som man känner har jag lärt mig så då gjorde jag det nu :) ihihih busigt.

Näfan nu ska jag berätta en ball sak asså. Jag var kocken ikväll! Och det blev gott! :O Mamma och alla andra här i huset var extremt sega med att tillaga föda till mig, jag satt hungrig som en liten bebisfågel i soffan och alla bara chillade runt här hemma så jag tog saken i egna händer! (haha låten!) och satte igång grillen och började på en fett stor sallad. Grillad ryggbiff, en asstor sallad och en god örtsås blev det till middag! Voila! Fan va skickligt av mig asså. Har bestämt mig för att satsa lite halvt på LCHF dieten, man ska helt enkelt minska kolhydraterna (egentligen ta bort helt och hållet) och öka kött, sås och annat fett. haha låter inte helt fel, ska prova ngn vecka bara isf. Tror inte det kommer märkas ngt och inte att det kommer hålla i så mycket längre heller, I mean, mea och makaroner, det hör liksom ihop som havet och himlen! (okej dom e långt ifrån varann typ?) ahya! Nä, jag skiter nog i LCHF när jag tänker efter. Kom på att vi ska få pasta imon i skolan förmodligen (får det 5 dagar i veckan typ) så det lär inte funka!

Innan idag var jag i skolan, ofc. Hade dock bara 2 ynka lektioner, och ändå tog dagen sex hela timmar.. kanske för att jag inte deltog på idrotten, men hallaooo, dom hoppade höjd hopp och det vet vi alla vad jag tycker om det. So not mea style. ;)

Efter skolan, och hundmat till lunch blev det att dra in till stan snabbt och möta upp mamma. och detta lönade sig! En ny ball klänning i kaprigrönt att ha till sommaren och en as sweet kofta som jag kommer bo i alla kyliga kvällar. Satan i g-g-gaaatan va nice. nu har jag vart duktig och pluggat lite fysik och nu övergår jag till desperate housewifes, bra om jag hade kunnat stava, men you get it. Sedan behöver alla flickor sin skönhetssömn så jag ska däcka i en nybäddad säng!

Tjaoobalabaooooo!

Jag ska tydligen bli skogsmulle efter sommaren! ...

Gooood morgon mina loverbajsungartralalal!

Imorse började jag morgonen med att köra kemi provet i botten. Grajt start på veckan huh? ;) Ett g ska jag nog lyckas få men inte mer än så denna gång.. ahya. Efter att ha lyssnat på emo musik och cuttat runt lite var tankarna borta och nu tänker vi inte mer på det. Sedan hade vi fysik och svenska resten av dagen, och sen gick brandlarmet. Asså den där pipande grejen, tjuter ju lite då och då men nu var det tydligen något som hade hänt eller ah, jag vet inte! Skolan slutade vid två, vi fick lite info om en LUS grej vi ska göra i skogen i Augusti.. öh, skogen? hehe, ryggsäck, regnkläder, stövlar, kallt, sova i tält, sitta eldvakt. Låter som om jag kommer trivas som fisken i vattnet.. eller inte! Funderar faktiskt på att satsa på en rullväska! Undra om man har plattång i skogen..? haha, nää jag skojjar, nu överdriver jag. Det blir nog kul faktiskt! Man får liksom göra det bästa av situationen! ;)

Nu har jag vart hemma ngn timma, pluggat lite fysik. Helvete vad mycket jag har att lära mig, varför lär jag mig ALDRIG?! Börja tidigare mea.. suck på mig själv. Jaja, nu svidar jag om och drar in på spinning. Eller ah, först ska jag proppa en banan i käften så att jag inte svälter ihjäl under träningen.

Bajsbajshejdå jag är barnslig och har lyssnat på eric saade och lipstick idag. Wihoooooo.

skoooogen. Kan se mig sittandes på den stubben och tagga militär-look!

Pannkaksfrulle!

Nu blire lite OC tittande en halvtimma och sedan en fet pannkaksfrulle, sedan kilar jag in mot stan! Tjing tjong kines hoppa och fes!


Satan i Gatan!

Okej till att börja med har jag några konstateranden att göra!

* Veronica Maggio´s nya album äger. Och jag brukar hata svensk musik. hihi!
* Spaghetti med Ketchup är godaste nattamaten!
* Man klarar så jävla mycket mer än man tror. För jag klarade springa en mil i fredags tralalala.

Okej där hade vi dom! Nu ska ni få höra om min Fredag, som var så jäkla awesome. Fast än det var fredagen den 13:onde lyckades vi undvika oturen och fick en jäkligt bra kväll. Fan va kul jag hade! Ramlade in genom dörren här hemma strax efter sju imorse, så ah, vi hade en långt och najs kväll! Även om de två sista timmarna spenderades med vännerna sovandes i en bäddsoffa! haha!

Vi började fredagkvällen med thaimat här hemma med doddin, hans systrar, Anders, mi familia och Alice sköna polare Issa! As nice. Efter vi käkat drog jag hem till Annie och förfestade med tjejerna, riktigt mycket TJEJsnack och en hel del flumm. När vi var lagom lulliga drog vi till Doddis, sjungades med iphonen på högsta volym. (hej fjortis!) Väl framme var det bra drag typ, alla var taggade och hade förfestat så det var bara att dra igång! En massa dans och goda drinkar och en del öl! Sedan kommer vi till kvällens höjdpunkt, systemkassarna! Jag och Maja hittade två systembolaget-påsar. Dessa blev våra huvudbodnader under kvällen, vi underhöll folket genom att dansa i soffan med påsar över huvudet. HAHA, så jävla kul vare! Sedan satt vi ute på altanen och chilla ett gäng, filmade flummiga videoklipp i sovrummet och sjöng allsång typ. Fest i hela huset.. nanana!

När klockan blev tre kom de sista gästerna och vi var bara några kvar, vi skulle ha efterferre! Till att börja med lagade jag och Felix spaghetti och ketchup som nattamat, och bedde knäcke till folket somville ha, i know. Vi är grymma. När lägenheten såg hyffsad ut blandade vi några sista drinkar och sedan drog vi hem till Anniebannie på efterfest med Marcus och hans polare, Jonas och hans polare, vi, felix och Bazti! Haha, vi hittade lite klyftpotatis och aioli (jag gillade ju vitlök?:Sbajsapa!) Doddin och Oscar slängde sig även i poolen, GALNINGAR! När klockan gick mot halv fem drog vi fram bäddsoffan och sedan slockade folket lite här och var. haha. Klockan tio i sju satt sen jag och Bazti på busshållsplatsen påväg hem. Blodröda ögon (efter att ha somnat med linser+smink) sönderrivna strumpbyxor (efter att ha vart allmänt klantig) och en frilla vi inte ska snacka om. Vi va rduktiga som hann med bussen tycker jag Bazti även om vi var som levande zombies! :D

vid halv tolv idag drog jag med Mamma, sis och Anton to the VÄLA, bakis, huvudvärk och jävligt trött, men det funkade det också! En helmysig dag. Shoppade loss på H&M, fick med mig en bikini (även fast jag lvoade mig själv att inte köpa ngn på H&M iår.. ) nya underkläder och sedan en snygg Avslutningsklänning från en mysig butik som hette spirit stores! Asnice. nu äre kväll, och jag är så jävla död att jag inte orkar röra mig en meter utanför dörren. Skulle festat, eller åtminstone träffat folk, men jag är så seg så jag bestämde mig för att mysa till de med täcke, kudde, måla mina naglar och äta lite goda mackor och dricka te istället. Rätt mysigt det också faktiskt. Behövligt dock och jag får väl erkänna att jag är rätt pigg och taggad nu men då jag har kemiprov på måndag och kanppt pluggat äre inte smart att dra ut ikväll igen och inte sova inatt heller (de e ngt konstigt mellan min sömn och alkoholsida, de går liksom inte ihop hehe) Så ah, chill blire iväll, vare sig jag vill eller inte! Men jag får ju faktiskt träffa mina finingar imon ändå, vi ska nörda oss ihop och ta oss igenom kemin tillsammans, roligare, och enklare!

Sexig fjortisbild på mig och Maja med våra systempåsar på huvet.. kärlek till dom! ♥

Trippelboll!

Till att börja med, jag älskar vädret och att jag har en del roliga händelser inplanerade i min kalender som piggar upp ;) Mer om det när det kommer haha :)

Idag hade vi trippelboll i skolan. Det var faktiskt riktigt kul! Hade bara tänkt va med 8 minuter på morgonen (en halv innebandy match) men till min förvåning lyckades jag göra tre hela mål och fann liksom det roliga i att vinna hehe :D Så vi körde på, sedan solade vi och planerade sommaren och lyssnade på skön musik medan alla spelade fotboll. Sen vare volleyboll, vi hade kul, sjöng låter, gungade frigolitleksak och fjanatade runt och sedan visade det sig att vi var i final mot treorna. Efter mycket slit och stor vinnarkämpeglödanda, i dunno vad det heter, så slutade matchen 5-6, vi förlorade med ETT poäng! F A A N ! och det första jag gör när jag kommer in på planen är att fälla en kille i trean, alla treor buhuar och alla i min klass klappar, hehe oupsi (a) lite kul att jag var nära att skjuta en volleyboll i samma killes huvud en halvtimme tidigare.. sry dude!;)
Anyway, vi kämpade bra och nästa år, ja då jävlar tar vi dom!!

Efter skolan kilade jag till Espresso huset med Hanna, Annie och Amanda för en frapino/ischai och snacka om helgen och dess galenskaper. Galet mysigt. Nu har jag precis kommit hem, ska slänga i mig en banan och sedan ger jag mig in på spinning ikväll! Plugga hade jag verkligen behövt, men sol, vänner, frapinos och annat skojj är ju sååå mycket mer lockande. Ska faktiskt försöka ta tag i mitt skolliv imorgon, känns som evigheter sedan jag gjorde de nu men det är ju sooooommmaaaarrrr!?


Känner mig så fräsch och fin så varför inte publicera två vrålsexiga bilder på mig tagna för några days ago. Yeah.

Schteekväder eller vad?!

Herregud så varmt det vart idag, asgött!! Har legat ute i solen två timmar i förmiddags men sedan gav jag mig ut på äventyr fast lika bra det så man inte slutar upp som en chimpansrumpa.. (jävligt röd asså)

Anyway, helgen har vart asnice, bara umgåtts med en massa skönt folk och hittat på massa skojj och myst i solen, så det ska vara! =D Nu hade jag tänkt avsluta denna helgen med grillad kyckling, hasselbackspotatis och grillad majskolv på altanen med folket här hemma dåra! Tjingen på er!




3 bilder från våran lilla mat/förfest med killarna + girlsen här hemma, sedan la jag undan kameran annars hade den inte vart hel i slutet av kvällen, och förmodligen insmord i glasyr. Ja, jag älskade glasyren och det slutade med att jag satt med hela bunken + att jag matade alla andra.. hehe :)

(skulle visst publicerats igår..?)

Överraskningsfest!

Till att börja med: Välkommen hem Oscar!!

Jag har nu orkat resa mig, hämta ett glas vatten och startat datorn! 3 timmars sömn är alltid trevligt, men kul hade jag i går i alla fall :D Det började med att jag drog hem hit efter skolan, drog ut och sprang en halvtimme och sen kom Hanna och Annie, vi låg lite ute i solen och sedan kilade vi in och fixade oss! Vid fem kom resten av tjejerna, då blev det cupcakes fixande och banderoll, ballonger och serpeltiner. Och sånna där pangpang grejer! Grillade hamburgare gjorde vi också! Vid tio tiden kom det mer folk och ferren drog igång. Hade en lyckad kväll, (full av cupcakes! hehe) och de sista drog vid tre, så ah då var det till att städa och en inte allt för glad mamma då jag kom på att det ska städas när hon ringer och säger hon är hemma om 5 minuter. Hehe, hade sån tur är lite efterfest-people här hemma (med oreos och nutella till fyllekäk) som hjälpte mig så jag tycker det var fint när hon kom hem (a) hehe..

jaja, nog om det, städa är tråkigt. Idag är det svin fint väder. Jag ska börja med att dra upp till campingen och köpa nybakta frallor (SOMMARKÄNSLA!) sedan ska jag se till att göra något av denna dagen. Hare! (kanin hihihi)

Lite sådär halvrandom bild, de andra kan jag lägga upp sen när jag orkar. :D

110 km/h

Hejsvejs!
Blir en snabbis (höhö..) då jag har tusen saker som ska göras idag! idag hade vi som tur var en kortis (hehe..) i skolan! Lite foto med kritik till mina bilder, fixade till de som var fel och voila! Nu ska jag ha mvg tack :) En engelska lektion med en diskussion om en text som ingen läst hann vi också med, grajtasbananas. Efter skolan drog jag, Annie, Hanna, Jimmy och Liqqan till blå thailändaren. Ja jag äter typ upp mina pengar.. Gott vare i alla fall och sen blev det stan en snabbis. (höhö många snabbisar..) 

Nu är jag hemma och har som sagt tusen saker att göra idag men det kommer gå kanonas! vi hörs en annan dag helt enkelt schnyggisar, nu har jag inte tid för datorn längre! 
 

Såhääär såg jag ut idag. Lite kallt vare, japp.


Så väl hemma blev det myskoftan (killkläder ftw!). Dags att draaaa!

Flygande grisar!

Herregud vad jag dog idag! Asså ah. (men de e lugnt, jag återuppstod igen!) Vi hade lektion i en sal mitt över 3:ornas klassrum så går vi liksom ut och in från vår sal för vi hämtar massa grejer från rummet jämte vårat. Jag stannar upp och kollar in i 3:ornas klassrum och där hänger en flygande gris i luften. O M G hahaha, roligaste idag (dock var hannas hak-hållare dåra bestående av en äppeljuicepaket också rätt så klockren..) i alla fall, asså ah shit vad kul det va, jag fick lite blickar på mig och kom på att det inte var min klass som såg mig stå och flabba åt en flygande gris i plast så jag återgick till mitt sen hehe.. tack för ett gott skratt i alla fall ni som hängt upp grisen. Sen går jag in där inne och vi ska lägga våra grejer där inför morgondagen, då hör jag Jonas fråga labbgruppen med grisen "Ah, men vad vägde grisen då?" asså jag höll på att börja gapflabba!! (och svara typ 200 kg på Jonas fråga..haha!) Vad väger en gris egentligen? You tell me :) 

Skolan gick snabbt och jag fick en jäkla massa skolarbete undanröjt så nu ska eftermiddagarna spenderas på roligare håll än plugg. NAJS! Skrev en tysk saga om en elefant som flyttade från djungeln in till sydney och blev känd.. bra fantasi eller vad?! Ahya, nu ska jag chilla och njuta av tanken att det snart är helg, snart sommar!
C ya!



flyg grisen flyyyyyg!


Måndag igen dåraaa.

fan va segt det är med måndagar asså.. jag dör.

Ah och nu ska ni få höra något hemskt :( Ah, imorse hade jag för det första ställt klockan på sex (tragiskt..) och sedan var jag mitt i en asrolig dröm så preciiiis när man ska få se vad som händer ringer klockan! Bajsbajs! Sedan vaknar jag dåra, och det är seriöst en iglo när jag drar av täcket! Jag ramlar fram till elementet, slår tån i skrivbordet och river ner lampan i golvet med täcket.. och elementet är iskallt! Vad fan!! jag, peronen som går med filtar på fester, vinterjacka på vårfester och en filt i skåpet i skolan. Mitt kära element! Nu är mitt rum som en iglo och detta måste fixas när mamma kommer hem. Ska nog prova trycka på "on" först men vem kan ha stängt av de liksom? :O

Jaja, nog om element (tänker på elefanter då..) och vidare till ngt mycket roligare! KEMI! Wihoooo. Jag har en labb rapport som ska lämnas in imorgon och jag har precis börjat. Det är kallt ute och regnar så det gör dock inte så jätte mycket att jag måste plugga idag. tyska har jag också en del att skriva och sen ska jag träna! jajamensan! Ahya, snart helg i alla fall, nu ska jag återgå till syror och baser. Jag har inget liv idag. Pussbajs.

Helgerna är det vi lever för.

Jag har haft en asnice helg! Som vanligt vaknade jag cp tidigt som alltid efter en fest och har därför inte fått sådär jätte mycket sömn, börjar tröttna på den vanan asså men vafan shit the same.

Fredagen spenderades en snabbis i stan efter skolan, en snabb (och då menar jag jäklar snabb) fika med goa tjejer i solen och sedan bussen hem för att träna + fixa inför kvällen! Kvällen bjöd på god mat på Harry´s med Annie, Hana och Doddi, deras mat är underbar, och våra synonym skämt ännu underbarare!
"En svinäcklig shark" (tror den var så i alla fall.. haha)
sug på den ni! Kan ge ledtråd, man ska liksom tänka motsatt på allt. Askul (ni som inte tycker det är kulkråkor) hahha...tråkmånsar, fattar ni?! hahha *dör*

Efter käket drog vi bort mot Corner, dock fungerade inte våra stämplar sådär värst bra så vi hängde utanför med massa skönt folk, så det blev ju lyckat ändå! Alla är typ utanför? Gjorde dock inte oss någonting haha! Sedan drog vi ner mot Robert´s med lite folk och sedan bussen hem!

Igår vare det valborg som jag hade planer på att bojkotta (ja så tråkig var jag till en början, högtider är överskattade) men sen kom vännerna upp med en så bra ide om våran valborg så vi körde på! Det kunde jag ju inte bojkotta (töntig jag lät, fy skäms, valborg=party!) Men det blev lyckat och jag hade skit kul! Lite seg i huvudet är jag allt idag men annars mår jag mycket bättre än vad jag förväntat mig! Kul hade vi i alla fall! Vi började kvällen med att alla samlades hos Annie, vi tog fram lite iskall öl, satt i solen, grillade, snackade och hade det sååhäär mysigt! Sedan käkade vi, spelade fyllespel och bakade en tårta (som blev underbar nattamat när klockan gick mot tre!) senare kom det även lite folk och det blev någon form av chillfest eller något! haha, men det var nice och nu hade jag tänkt dra och käka innan jag typ hungrar ihjäl :O C ya later!

RSS 2.0