Fest? hahah..

Igårkväll blev det god mat med mamma, anders, pontus, Malin, Göran och Elliot på Paradiso, även Adam kom och underhöll oss ett tag! Riktigt god mousakka, och dom andra käkade någon god souvlaki, skulle lätt tagit den om de inte va zatsiki till, trodde dom skulle hälla de på (gjorde dom i Sthlm, så pajjade hela min mat!!) men självklart låg det vid sidan här på denna restaurangen, otur kanske, men min mat va awesome den med! dock lite bråk mellan några andra gäster och kyparn, men ändå fett nice, lite drama sådär när man väntar på maten är ju verkligen inte fel ;) hahah.. (a) Blev även en heel del flipper spelande med elliot som ville ha studsbollar och studsbollsmaskinen var pajj. Då ryckte jag och Adam in och ägde i flipper seplet och vann typ 5 studsisar sen lärde sig elliot på egen hand så då fick vi vara där ännu längre, och bära hem ännu fler studsbollar för den delen också! Thumbs up!

Efter maten traskade vi mot klipporna, var där litegranna med dom vuxna som skulle spendera kvällen där på after beachs avslutningsgrej! men tog bussen vid kvart över tio in mot stan istället. Mötte upp Annie o Max och skulle på fest i Nyhem. Går hela vägen dit (okej inte jätte långt kanske men ändå haha.. ) Sen när vi kommer dit har vi gått till fel Sebbe, de var klart Sebbe i Pålsbo som hade fest, inte han i Nyhem! Grajt! haha -.- Men jaja, vi traskade in mot stan igen då, eftersom en viss person hade glömt sitt busskort haha, men de va kul, en del flumm, inslängd i buskar och annat kul ;) Inne i stan lekte vi lite fjåtisar, satte oss nämligen utanför Mc donalds.. skäms lite där hehe, träffade iaf Hanna, Julia, Maja, Max, Chill och Jimmy därinne så roade oss med dom! En jävla massa damp och flumm, fotta med systemkameran utanför mc donalds..hahah! Och en massa annat, paj cheeseburgare och cola blev det också, asså nattamat, åh, finns det något bättre eller?! Nää, skulle inte tro det!

Senare efter detta drog vi oss mot bussen för att säga bye bye till dom som skulle hem och då står det några från någon kyrkgrejs där när jag och max kommer mot Hanna Maja och Max. Dom hade tydligen frälst eller velsignat Hanna eller något hahah, sen när vi kommer säger såklart min pingla till dom:
- Mea vill bli frälst, fräls Mea!!
Ehh, ah, okej jag höll ju på å dö lite smått, visste ju att jag inte skulle klara det utan att skratta ner mig typ.. haha! Men sen slutade det med att dom frälste eller velsignade eller vad dom nu gjorde, det gjorde dom med mig och Max, önskade att vårt förhållande skulle gå bra och massa mer sen kramade dom om oss och vi tackade för detta! haha, trevlans, och jag klarade att hålla mig för skratt, iaf mot slutet! :D När Maja och Max dragit hem drog Jag Hanna och Max till trottobar, där satt vi en stund med hans jobbarpolare innan dom skulle stänga. Trevligt! Sen vid halv två tiden följde vi Hanna till bussen, sa hejdå till henne och sen traskade vi hem mot max! Där fick Max berätta sagor för att jag skulle somna så pigg va jag haha, men somna lyckades vi göra och sen sov vi typ till tolv idag! nice! bra kväll med andra ord! idag har vi kollat Prinsessan och Grodan och bara myst, nu ska jag äta köttbullar! Ha de bra!

kolla va jag hitta max, hahah ;)
Orkar inte förklara men du fattar om du ser detta bajsunde! ♥älskar dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0