Fotografering!

Snaart! Jag och hanna kom på igår att det var så sjukt längesedan vi var ute och fottade, blev ju aldrig sist när jag skrev lite på bloggen om det! Men nu är jag galet trött på min design som var tänkt att bara vara där tillfälligt någon vecka eller två, har ju blivit lite mer än så, och bilden är typ 1 år gammal! Det behöver fräschas upp med andra ord! Så på Torsdag eller Fredag när vi slutat ska vi ut och fotta! Vet inte riktigt om det blir så att vi bara drar oss in till stan, i parker och små gränder, ut på klipporna i tylösand eller kanske någon helt annan stans! Ingen aning, förslag? Hade vart lite coolt å fotta i regnet med färgglatt paraply, gummistövlar osv. men vi kom på att de kommer bli lite jobbigt.
1. Kameran lär inte må så bra efter några timmar i regn!
2. Smink och hår lär ju inte heller va sådär väldans snyggt i regnet!
Nää, vi satsar nog på en solig dag och drar ut då! Sist vi fottade var i höstas, massa löv, tjock halsduk osv. Men dom bilderna blev väl sådär. Dom finaste vi lyckats med tycker jag helt klart är alla från Tylösand på klipporna. Sen avslutade vi dagen med grillning på klipporna förra året också, det var riktigt mysigt ska ni veta! ;)

Min film är slut nu och jag är rastlös.. som vanligt! inget ovanligt i min värld om man säger så, bara sitta still en hel dag och inte göra någonting får man ju rådamp på! Kanske skulle ta och se om jag kan hitta någon kul resa, hade vart rätt najs där runt höstlovet! London, Rom eller Paris hade räckt! Vill verkligen bedöka dessa tre storstäder inom en snar framtid! London - I love it! Åh shit, en massa shopping verkligen, hur mycket som helst. Riktigt fina grejer och alla bussar, telefonkiosker, sevärdigheter, chips (hehe) och allt annat som hör London till. Bershka, Accesorize (staavning?) haha. Och alla andra grejer. En dag när vi var i Oxford fick vi ju chansen att shoppa i London, omg va vi var överlyckliga! tunnelbanan gillade jag dock inte lika mycket! En dag fick vi även besöka saulsbury (?) tror jag det hette, det låg på vägen mot London från Oxford. Hur mysigt som helst verkligen. Dock kommer jag så väl ihåg att en tjej spydde precis jämte mig! :) haha, uäk. Och sen Paris, verkar inte det som en rätt cool mode-stad! kommer ihåg hur jag älskade hannas svarta skor med vita och serisa prickar på som var från paris. Redan då bestämmde jag att jag ville dit, och det var väl i sexan. haha. jo, jag vill helt klart till Paris! kolla eifeltornet och allt de dära! Verkar vara en awesome stad! Sen Rom, åhh, dit vill jag nog hellre än Paris! Rom - pasta, så mysig kultur, så romantisk stad. Fontana di trevi, colouseum, lutande tornet i Pisa m.m. finns riktigt mycket som lockar där! Dit ska jag också!

Nää men gud vad massa onödig skit jag lyckades klämma in i ett ynka litet inlägg. Men antar att jag inte har så mycket annat som behöver göras så kan lika väl sitta och skriva lite. Blir det ingen resa under höstlovet har jag iaf förmodligen Thailand att se fram emot med Mamma, Anders, Syster, Doddin och Maxen! Hoppas på det! Sen ska ju jag och hela mitt goa gäng iväg till Kreta (eller kanske Rohdos, har börjat fundera på det också!) nästa sommar och röjja lte bland grekerna! Gissar på att det kommer bli en helgalet vecka som vi aldrig lär glömma. Åh, jag längtar redan, Jag Annie och hanna var faktiskt inne och skulle kolla vad dom hade och erbjuda på Resia men resorna hade inte kommit in ännu, men om en månad skulle vi komma tillbaks! Wihoo! Är det någon av er kasnke som vart på både Kreta (platanias och Chania) eller Rohdos som kan säga vilket som var bäst? Annars får vi väl se vad det blir, men lyckat kommer det att bli iaf! :))

Nu ska jag städa hela min garderob hade jag tänkt.. den ser ut som tredje världskriget. jag vet, man ska vila när man är sjuk, men nää, inte om man typ inte håller på å dö. Och så sjuk e jag ju inte, och efter två panodil mår jag faktiskt en hel del bättre! Sen har jag laddat ner en ny film. Kollade "the girl next door" nyss, helt okej men inte en tummen upp x 2 film kanske, you get it? Nästa film blir day of destruction eller något sånt hette den. Någon film om naturkatastrofer och att det kommer en orkan eller någon in över någon stat i USA, gillar sånna filmer! Så blir jag trött på alla kläder å annat bäddar jag bara ner mig igen! Vi hörs om några timmar typ. Det positiva med en sjuk Mea är ju mycket bättre uppdatering.. och att jag slipper simma på brottet idag (a)


hahahha, två failade bilder fån när vi skulle göra en fin bild tänkte vi.. gick ju som de gick x) Fanns klart bättre men dom orkar jag inte fixa med! Funderar på att kanske börja ha mitt hår som jag hade det innan, lite silverschampo, tuppera lite å så? Nja, tupperingen vet jag inte riktigt, mitt hår är typ för långt för det nu, då får jag klippa det första. Men lite silverschampo ska jag nog slänga i idag när jag väl orkar lyfta mitt arsle in mot duschen! Puss&hej leverpastejj! (Annars blir mitt hår snart väääldigt mörkbrunt, sjukt trött på detta nu!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0