Året som gått- haft ett underbart år! :)

Nu är det år 2010! tänkte jag gör som alla andra bloggare, en årsammanfattning! ;)

Januari
Nytt år, nya möjlighter och massa annat nytt!
2008 var ett förjävligt år rent ut sagt, 2009 skulle bli så mycket bättre!
Fottade en del med Jenny och Hanna denna dagen, okej mest flumm bilder!
Men Januari var en mysig månad! :)



Februari
Mycket tid med tjejerna och killarna samlade, träffades ju typ varje dag och på helgerna åkte ingen hem innan tre på morgonen kommer jag ihåg! haha!♥ Och Lukas, Mattias, kommer ni ihåg när ni fick cykla hem i 10 minus grader för ni missa bussen hahahh! x) Fail!
Bilder från en kväll hos Annie =)

HAHAHAH, jani, vilka kom med moppar och våldgästade oss? :O




Mattias, Lukas och David kom :D hahaha kom ihåg att vi dog av flabb åt ngt uppe i Annie rum, ahh kommer inte på de bajsbajs!

Ahh, tror de var detta.. haha vi blev lite scared! Sen öppna vi dörren, KETCHUP?! Wtf?! hahahah, (Hanna, nu kom jag å tänka på alla dina ketchup skämt hahahahh) iaf, några barn som hade busat, så alla vi rusar ut i skogen och ska se vilka de e, shit hahah sprang runt där och hade kul xD  Sen sov jag Hanna och Ida här typ, men dom bilderna stannar hos moi!! hahah..


Mars
Mamma och Hanna fyllde år bla. Kommer itne ihåg haha, hade inte bloggen då så kan inte kika tbx heller x)

Lilla kusinen kom på besök, han och farbror!♥

April
sommaren började komma, alla varma dagar.
Tillbringade massa tid med Felix, David, Lukas och Mattias, moppar hit å dit hela tiden samt tältning på min studsmatta med 3 killar under sommaren hahah, fan va jag var trött sen, ni skulle ju vänta på er pizza tills 8 på morgonen! ;) Men det var riktigt kul! Och min granne var ju skit glad på oss! ;) yeye!
Även massa tid med girlsen ofc!
Vi började även planera balen för niorna, som alla fasade över den eller ah vissa hahah (a) men den blev hur lyckad som helst!
jag och Hanna var i gbg och shoppade upp typ alla pengar.. hehe smarthead vi är asså! samt fottade i Tylösand.♥
Valborg tillbringade vi på Madisson, och jag var sjuk typ fem dagar innan valbrog, men tur tur så blev jag frisk och hängde på! Det var sjukt roligt!
Vi var även stammisar på mölle 24/7!! ;D




Sen fottade vi ju i Tylösand för första gången i April osså! ;)





Tagga inför madisson ;)



I April var det 1 år sedan, tillbringades med släkten halva dagen, och sedan till graven, en otroligt jobbig dag, detta året ska jag vara ensam, önskar jag inte hade träffat massa folk den dagen.. hade blivit lättare då, på något konstigt sätt känns de så.
bilderna från dagen sitter kvar som om det hände igår..
Oändligt saknad, innerligt äslkad, det är du pappa♥

Maj
Tältning med Julia och Annie, det var riktgit kul, men pizze fick hjälpa oss med tältet, skärpning på oss tjejor, illa å inte få upp ett tält.. haha! Älskar oss ändå, vi e ju bara fööör bra ;)
Sen skulle jag ju hämta pizza till Pizze och Alice som tack för hjälpen, då träffar man alla boysen där, dom får reda på att vi ska tälta, sedan kommer och skrämmer livet av oss på natten.. HAHA, räckte ju inte med ett besök, tror vi blev skrämmda 3 gånger eller ngt, haha sjukt kul aif!
Sen vare även riktigt många stranddagar, grillkvällar och en kväll här hemma med flygande lampor ut genom fönstret HAHAH de var sjukt kul, vissa visade ju även sina talanger i sing star! ;) Vi firade även Hannas födelsedag, även om hon fyller år i Mars!
Kan ju även nämna att vi hade klassfest på stranden i Frösakull och sen lanade jag, Hanna, Felix och David, blommor på natten, energidricka i mängder, tellitabbies kräm, ketchup skämt och en massa annat som ni säkert minns, my good, vet inte hur mycket skratt de blev den kvällen/natten men det var helt sjukt, sedan, vid sju på morgonen tog jag, Hanna och Felix moppen hem hit, somnade vid halv nio på morgonen efter att ha vart ute på studsmattan också.. hahah tre i en säng, trångt!!









jaa lan och crazy night at Hanna ;)

Juni
Sommarlov!! En massa skoj, ja ni vet, allt som hör sommaren till ;)

Me and Ida på skolavslutningen, ja mea, man kan sträcka lite på sig! Inte förbjudet!

Sweet månad vill jag lova!
Stranden, strandfester, grillningar på klippor m.m.

HAHAHA gravida Hanna.. man kan ha väldigt kul i ett provrum, en kjol och en Hanna!



Riktigt många stranddagar, eller ah har för mig det :D Brände även mig ordentligt buhu, så min aloevera flaska fick flytta in i min strandväska någon vecka eller två.. illa mea!!


Grillning efter vi fottat :)


Vi var ju i poolen en hel del, en kväll var boysen här, vi badade sent sen satt uppe halva natten med chips och gottis och snackade på alltanen :) Sen hade vi även en poolfest med härligt folk :D tyvärr inga bilder där ifrån tror jag "/


Sen hade vi ju våran bal osså!



Juli
Wohoo! Semester med bara kompisarna i 5 dagar på öland, kan de bli mer najs?!
Vi bodde själva i farmors stuga, ah ni kan ju gissa hur fint där var sen.. hehe, tyvärr var inte vädret på topp, men absolut inget å deppa över!





Sexig bild på mig och Hanna, rawr!
En helt underbar resa med 5 fantastiska människor!♥
David vi tänkte ju ställa upp i sing star tävlingen också! Remember ;)


Min och Hannas fetto-night får man ju inte glömma, den e faktiskt viktig! *blink*

Augusti
okej, sommarsolvet är snart slut och gymnasiet skulle börja, gissa om de var nervöst, kände på mig att jag valt fel, och de hade jag gjort och nu är jag så glad att jag bytte :) känns toppen nu ju! Livet leker!♥
Men här var vi bla. på en fest hos Dennis, Jag, Annie och Hanna, vi hade våra kvällar, hittade på en massa!
Det var marinefestivalen, dit jag ida annie och hanna drog in, åt på harrys sen mötte en hel del folk vid nissan och tillbringade kvällen där! Campingarna, eller ah iaf tylösands fick stå ut med oss en del, träffade nya människor, theo pch alla dom och jag och Jenny fick stå och vänta på bussen i ösregn efter att jag gett min jacka till Hanna som cyklat iväg. HAHA!
Jag Annie Hanna och Ida var även i Tylösand, fottade på klipporna, bikinilinje (y) vackert hahah, sen grillade vi, en väldigt mysig dag som jag kommer ihåg!♥


 små bilder från annies mobil, innan marinefestivalen! :)

Juste! Den dagen då de spöregnade på morgonen så Hanna kom hit å vi skulle chilla grillen ;) Sen sprack de upp, vi öppna poolen, fram med stereon, läsk, kakor och solade med sololjan för fulla muggar! De var chill om något! :)


Hanna och Matilda var också här, två tjejer vi lärde känna i Oxford, riktigt roliga 4 dagar! Tycker vi ska ta oss till er snarast!=)

hahahah gris? mmm Annie like it hahahha!!

Girlsen åkte hem, men vi hade hunnit med en hel del! :)



Början av en kväll ;D

haha vackert ;)


hahahahh!!

Hittar dock inte blöjbilden x) jag e ute å snackar i telefon, kommer in och Mimmi har blöja på sig som julia och dom satte på henne! HAHAHA omg så kul de var xD Vi var även hemma hos Ida, badade i hennes bubbelpool väääldigt länge och hade ett långt tjejsnack! Sov hos Hanna och flummade där, åt på punch, grillade marshmallows över värmeljus och sen sov vi hos Annie banan också en kväll! Mysigt! Saknar det! :)♥


Sen började ju skolan igen..
Men kul å komma till ny skola med nya människor! =) Ni är helt underbara!♥

Min underbara klass. Och brandlarmet som gick innan vi skulle ta skolfotto, ja alla fick ju hälsa på riktiga fjortizzaar! Så ni som kallar mig fjortis som jag e nu, haha ni kan ju önska ni skulle vart där den dagen, DE var fjortis! ; )



Min lilla kusin fyllde år!♥

September
Vem blev 16? Moi! Vi firade de på Black/white party, som var sjukt kul!
Sen var det lite å göra i skolan den första tiden, lugnt sen haha brukar vara tvärt om x)
Sen hade vi ju våran "Tjejkväll" girls ;)






Oktober
Moggelbolls! Yeah you get it huh? ;)haha dom var poppis, nah inte oktobers höjdpunkt, såg de bara på bloggen.. ;)
Nej men de var väl typ här vi träffa Casper, Jesper och dom för första gångerna tror jag, hahah donken, död x) ah.. :D
Klassfotto, klassfest, party med tjejerna, klassfika, sen hade vi film-maratonet med max och mange här!
Även film-maraton hos Max i klassen, nördiga vi kan va :) Sen drog tjejerna i klassen till Ullared hahahaha!
Oktober var en riktigt najs månad!




FFF-bilder, fixa för fest! ;)


Så såg hela skolan mig :) roligt! verkligen.. ;)

Klassfika med niobe! Miss u!

KLASSFEST! : D







November
Hade en "Klassfest" här hemma, 10 pers från klassen kanske och sen massa andra! :)

Grr, sexig pose vi har Hanna ;)




och sen, det viktigaste och bästa med denna månaden, detta året!
29/11-09♥
Älskar dig!





December
December kom, de btyde att julen är nära!
Vi firade Max som fyllde 17, riktigt najs kväll till en början som tyvärr sutade lite hemskt.. "/
Sedan åkte bajsungen till Thailand i en månad!! Fy vad jag saknar dig nu Max! Och Hanna drog till Kina lite sådär hux-flux haha, shoppade som en galning, men hon kom hem till nyår och fick några bamsekramar så vi nästan ramlade omkull, bajsbra på de! Vår julavslutning ble lite fail, skulle haft stor fest med alla i klassen, jag och Annie skulle vara utklädda till halmbockar med äkta halm och röda rosetter hahah ;)  men slutade med film hahahh, så kan de bli, såg Ice Age iaf och den ägde ju stort! Sen var det jul och några dagar senare var ju jag, mamma och Alice i Göteborg! :)

Snöade massa!
(Har tyvärr inga bilder från när vi firade Max födelsedag, fy på mig! Men jag suger på de där med fotto och ha med kameran!)
Julafton!


Ser ut sm jag äter upp yottyotts öra x) puss på dig gullunge!

beautiful!



Sen kom ngn.. ??

Tomten! :O







Julafton avslutar med en skiiit snygg bild på mig och sis!

Från oss alla till er alla.. GOD JUL! Men vi hade ju nyår kvar.. ;)
Som blev crazy, blinkande glasögon, blinkande champangeglas, alldeles för höga pumps å ah.. hahah men vi hade en grym kväll! Älskar alla mina underbara vänner!♥♥






Jag vet ni redan har sett nyårsbilderna, dom som inte är allt för randooom och hemska miner och grimaser! ;) Men dom måste få finnas med på min årsresume också! För det var et ttoppen avslut på ett helt fantastiskt år!  Ett riktigt bra nyår!!

Har haft ett riktigt bra år, helt underbart när jag tänker efter! Hoppas ni också haft de!
2010 ska vi göra ännu bättre allihopa!♥

Kommentarer
Postat av: Hnana

ta bort april grå tröja meabajs! graaajt year, 2010 ska bli bättre! :D:D::D

2010-01-04 @ 11:53:18
URL: http://hdd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0