LUS!

HEMMA!

Okej, så hemskt som alla sa att det var, var det faktiskt inte. Vi har haft rätt så kul faktiskt och det blev en hel del skratt, sådant är alltid najsigt! Så tack för detta dygnet klassen!

Dagen började med att vi samlades på skolan och åkte i samlad trupp ut till ringenäs skjutfält med all packning, gummistövlar och sådant shit. Väl framme mötte militären upp oss, vi blev tilldelade en karta och en plastpåse med massa skumt material (kompass, rep, kniv, tändstål, bok?, lampa typ xd) sen bar de iväg för vandring. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, haha vår runda var lite dåligt planerad men vi traskade på där och gick väl runt en mil.. i gummistövlar! haha.

Efter typ 3,5 timmar var vi klara med vandringen och återgick till vårt "läger" där vi (aka Max & några fler killar) skulle sätta upp vårt militärtält. Asså där luktade typ bajs blandat med gödsel och var så jäääkla varmt, men det blev bättre på natten, tur det! haha! När vi fått upp tälten vare käk, sen var vi lediga i typ 2 timmar innan det var dags för tävlig. Tävligen gick ut på att springa så fort som möjligt för att haffa tag i olika saker. Asså militären hade lagt ut typ choklad, mentos, korv, ketchup, juice, korvbröd och sånt på olika stationer så skulle man ta det så snabbt som möjligt. Självklart fick vår klass de 75 maraboukakorna, en påse äppel och 80 mentos rullar, hahah så naaajs, ni skulle sett Mandas glädjeskrik och glädjeskutt då vi vann chokladen, haha dagens bästa! (finns tom på film!! ;) haha)

Kvällen spenderade vi vid tälten och brasorna, chillade, snackade och skrattade en hel del åt en jäkla massa sjuka skämt , samtalsämnen och internskämt! De var kul! :D Sova fick vi göra litegrann i alla fall, så jag är inte heeelt död även om jag inte klagar på att ligga i soffan och chilla just nu. Imorse fick vi dra hem efter frukosten vid nio så jag har hunnit ligga här under mitt täcke ett tag!

Ska kanske försöka ta mig upp.. hehe, in i duschen och göra något kul! Kanske ska in till stan och fixa ett par jeans. Ikväll blir det förmodligen party i alla fall, vill dock träffa min älskling också!♥ 
Lite random bild på en tröja (dränkt i ketchup och senap) som vi eldade upp imorse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0