Nyår 2010

Jag är nog ta mej fan den enda som är vaken klockan halv elva dagen efter nyår. Nu ska ni i alla fall få höra om mitt avslut på 2010 och början på 2011.

Vid sju kom Maja, Max, Annie och Hanna hit och hämtade mig så åkte vi till Oscar på förfest. Det var askul och en hel del dans, pasta och bacon(?)haha, sminkning osv. framåt halv tio bestämde vi oss för att kila hem till Anton och börja firandet ordentligt! Där var gott folk och stämmningen var bra! Vi hade skit kul med dans, vispar i nylonsrumporna (?!) och snack och sånt! Kvällen rullade liksom på, vi festade och hade det najs. Saknade dock Max som fan och har väl insett att det inte var så jävla smart att inte vara med sin pojke på nyår. Men men, jag ångrar det, men jag kan inte göra något åt det..

Slutet på 2010 var alltså bra! Där var väl ett och annat glas som gick sönder och nåon liten som failade men annars så! Vid tolvslaget var det raketer, smällare och skumpa, krama alla gott nytt år och kolla på alla andras nyårskyssar! Älskling får sin direkt när jag träffar honom igen!! :) Början på 2011 sög dock, jävligt hårt. Men ahya, that´s life i guess? De tre timmarna vi var kvar efter tolv kunde la vart bettre men ah. Vid halv tre, tre, tog vi bussen hem. Problemet var bara att bussen var sen som f*n så vi skulle inte hinna in och byta i stan, dom tajmade inte varandra över huvudtaget! Så vi får hoppa av i Gullbrandstorp, jag annie och hanna och GÅ hem. Seriöst, det blåste asmycket, var isgata HELA vägen och var säkert -20, det kändes så i alla fall, och när vi väl kom hem klockan 04 på morgonen riktigt stack det i benen och klia för att man kommer från sån babam kyla in i värmen!

Som grädde på moset har jag lyckats få ett enooormt blåmärke på höften för att jag är en klant på dansgolvet.. och som grädde på DET moset har jag dessutom typ blivit sjuk? och jag har inte sovit särskilt mycket inatt. Halsen gör ont i alla fall, så sjuk och sjuk vet jag kanske inte men det är jobbigt som fan! Nu ska jag käka lite frulle, senare idag får jag se vad som händer. Ska nog in till stan och fika med min Hannibajs och Anniebanan! Det blir mysigt. Ska nog hoppa in i en dusch och sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda mig. Puss & hej. Hur var eran nyår?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0